![]() |
#211 |
BAN stały
|
Dot.: "kwintesencja wizażu" wątek rozrywkowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Konto usunięte
|
- nie wypowiadaj się na tematy o których nie nasz pojęcia,
- nie masz swoich dzieci to się nie wypowiadaj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
ctrl alt delete
|
My podpisaliśmy intercyzę. Misiaczek rozkręcił swoją firmę, pracuje w po 14 godzin dziennie i świetnie zarabia, a ja zajmuję się domem i dwójką dzieci. To było dla nas oczywiste, że podpisujemy intercyzę, bo przecież nie jestem z nim dla pieniędzy!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
damn good coffee
|
Tż chcę podpisać intercyzę. Nie ufa mi!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
sissy that walk
|
- Mój chłopak na mnie krzyknął podczas kłótni
- Jest toksyczny, rzuć go! - Mój chłopak umówił się z inną dziewczyną - To toksyk, rzuć go! - Coraz bardziej mnie wkurza, nie mam ochoty już się z nim spotykać - Jesteś w TOKSYCZNYM ZWIĄZKU! Plus "toksyczni rodzice" jako rodzice, którzy są zwyczajnie głupi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Konto usunięte
|
Każda kobieta powinna karmić piersią swoje dziecko dopóki nie pójdzie do szkoły. To najzdrowsza rzecz na świecie. Jakby wizażanki mieszkały na bezludnych wyspach to karmiłyby do dorosłości.
Odkryłam, że mój TŻ się masturbuje. Zabroniłam mu. Czy powinnam dopuścić opcję, że może się masturbować gdy jest ze mną? W marcu uprawiałam seks z moim chłopakiem. Skończył na moje podbrzusze, część ściekła na pościel. Potem dostałam okres, ale zamiast 6 dni jak zwykle trwał tylko 4. I nie miałam bólu brzucha jak zwykle. Następne dwa były podobne. Zrobiłam już 7 testów, ale wszystkie wyszły negatywnie. Od kilku dni boli mnie brzuch. Boję się, że jestem w ciąży. Aha, w czwartek nażarłam się starej pizzy, w piątek piłam bardzo dużo mocnej kawy, ale to nie ma związku. Antykoncepcja nie ma znaczenia, skoro uprawiasz seks to musisz być gotowa na dziecko. Nie obchodzi mnie, że lekarz powiedział, że nie powinnaś zachodzić w ciążę, bo stracisz wzrok. Mam syna, lat 8. Tak sobie ostatnio myślę, że trzeba iść z duchem czasu, że minął już czas samochodzików, puzzli i klocków lego. Syn ma za miesiąc urodziny, podobają mi się drony, chcę mu go kupić. Co myślicie? Czy koszulka pasuje do rozkloszowanej spódnicy? Czy będę wyglądać na wyluzowaną? Edytowane przez ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee Czas edycji: 2015-07-31 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Rozeznanie
|
"nie maluje się, używam tylko tuszu, korektora, pudru i błyszczyka"
"wiem, że jestem jakaś dziwna i nie pasuje do dzisiejszych czasów bo mam 15 lat i jestem dziewicą" "jestem strasznie niekobieca bo nie lubię malować paznokci, wole pograć w play station" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
- studiuję medycynę i informatykę, pracuję w dwóch miejscach, przy tym ogarniam dom, koła naukowe i spotkania ze znajomymi, Da się? Da się!!!!
-ja to od przedszkola wiedziałam, co chcę robić w życiu! - idź na terapię! - o matko, to dziecko na mnie spojrzało/uśmiechnęło się do mnie/przebywa w tym samym miejscu, co ja! Gdzie są te matki?! Czemu nie pilnują tych bachorów?! - nie jesteś matką, to nie rozumiesz. Dopiero w momencie pojawienia się mego potomka, zrozumiałam na czym polega życie, szczęście i spełnienie. Posiadłam przy tym całą wiedzę, niedostępną dla bezdzietnych. Moje wcześniejsze życie bez dziecka było bezsensowne, nudne i smutne. - pokłóciłam się z moimi rodzicami, chciałabym się komuś wyżalić ... - wyprowadź się!!! - ale ja mam 16 lat i żadnych oszczędności. - wyprowadź się!!!!!!!!!! - ... no i jest fajnie, powoli wszystko się układa, mam fajną pracę, faceta, kota. - ojejujeju, kiciuś. jaka rasa? jak się nazywa? czym go karmisz?
![]() |
#220 |
Konto usunięte
|
Mam 20 odżywek do włosów, 9 wcierek, 12 szamponów, wszystko bio i eko. Cieszę się, że znalazłam w końcu swoją optymalną pielęgnację.
<recenzja na KWC, autentyk: > Bardzo się cieszę, że zakupiłam ten specyfik. Chwalą go na wszystkich blogach i na forum na wizażu, więc w końcu musiał zagościć i u mnie. Nie zauważyłam żadnego działania, ale wierzę w jego tajemną moc. Daję 5 gwiazdek. <recenzja na KWC, autentyk: > Pieniądze wyrzucone w błoto. Miał zwalczyć zaskórniki, a tu nic, w ogóle nie działa. Daję jedną pełną gwiazdkę tylko i wyłącznie za zapach. Używam tego produktu od: kilka dni. Edytowane przez ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee Czas edycji: 2015-07-31 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
- Ustąpiłam miejsca w autobusie matce z dzieckiem a ona posadziła tam dziecko! Matka ma ozm, wychowuje bezstresowo i rośnie mały egoista i cham !!!
![]() ![]() - Karmiłam piersią x miesięcy/tygodni/dni.. - Jak mogłaś karmić tak długo/krótko?!???? ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- - Na fb moja koleżanka z liceum bez przerwy dodaje: cytaty/zdjęcia psów/kotów/ swojego dziecka!!! Ileż można?!???? JA NIE CHCĘ oglądać jej psa/kota/dziecka !!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Konto usunięte
|
Studiujesz, pracujesz, masz czasochłonne hobby i nie masz czasu? Jak bedziesz miala dziecko to zobaczysz co to znaczy nie miec czasu!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
lise-kotta
|
jeśli nie masz dziecka, to nie wiesz co to prawdziwe zmęczenie
jeśli nie masz dziecka, to nie masz prawa być zmęczona bo nic tak nie męczy jak dziecko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Jeśli masz dziecko a poskarżysz się, że jesteś umęczona, nie zdążyłaś umyć włosów bo zasnęłaś przy karmieniu, rano wyszłaś bez makijażu i w spodniach ciążowych po bułki bo nie schudłaś jeszcze, a już jest 6 tygodni po porodzie!!! to jesteś brudną fleją, niespełnioną matką, niezaradną matką/ matką, której odbiło na punkcie dziecka i nie dba już o siebie tylko o dziecko/ mąż na pewno znajdzie sobie kochankę i już cię nie kocha
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
damn good coffee
|
Pracujesz całą noc? To nic, ja 10 razy wstałam do dziecka wiec jestem zmęczona bardziej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Konto usunięte
|
kwintesencja wizazu - wojna o matki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Raczkowanie
|
O matko, tak!
![]() - smakują ci niezdrowe przekąski, żarcie z maka? Z pewnością nigdy nie jadłaś hamburgera domowej roboty. I umrzesz młodo, bo jesz cukier! - jak zamówisz tańsze zaproszenia na wesele, to pewnie będzie ono gorsze (wesele) - cześć! - dzień dobry! - cześć - witajcie
![]() |
#229 |
Konto usunięte
|
Drugi kuzyn teżeta wpisał mnie jako osobę towarzyszącą na zaproszeniu na wesele, a jesteśmy ze sobą już pół roku. Strzelić kocha na PM czy na całą rodzinę TŻ?
Robisz remont, wymieniasz meble i chcesz kupić ciężką brązową kanapę? Przecież to niedorzeczne. Powinnaś wziąć coś szarego, lekkiego na nogach z Ikei w stylu skandynawskim. Styl skandynawski. Kosmetyki MAC. Obagi i Kors. Myjesz włosy Niveą? Czemu o siebie nie dbasz? Dostałam mandat, państwo mnie prześladuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;52267114]Myjesz włosy Niveą? Czemu o siebie nie dbasz?[/QUOTE]
Używasz Nivei? Jesteś na łańcuchu wielkich korporacji. I umrzesz. Ja używam tylko super-eko rosy zebranej z pokrzywy. Gotowe żarcie? Chipsy? Czekolada? Umrzesz. Kupujesz drogie ubrania/kosmetyki/żarcie? BURŻUJ. Skąd masz tyle kasy?!?!?! Niby bieda w kraju, a tyle samochodów pod galeriami! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
ciepłe kluchy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Konto usunięte
|
- Jestem gruba?! To na 100% wina genów/depresji, a nie wpieprzania ciastek!
- Jestem mężczyzną starej daty, przepuszczam kobiety w drzwiach, a one i tak wolą metroseksualnych frajerów w rurkach. O niewdzięczne! - Jestem nieogarnięta i idę mieszkać na ogródki ROD. To wcale nie jest nielegalne, a zresztą w tym kraju nie da się do niczego dojść i wszystko jest po znajomości. - Ćwiczę już od roku, schudłam 0,75kg. Miałam dziś poćwiczyć, ale nie mam natchnienia. Idę do maca razem z TŻ. Edytowane przez 201803090921 Czas edycji: 2015-07-31 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Czy rozważałaś usunięcie? - jako odpowiedź na wszystko.
- Bardzo pragnęłam dziecka, ale ciąża mnie męczy, co robić? - Ja bym usunęła. - Moje dziecko ma 11 miesięcy, a ja dalej nie umiem go pokochać! - A czy myślałaś o usunięciu? Ja bym usunęła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
ctrl alt delete
|
Absolutnie wszytskie osoby otyłe mają problemy ze zdrowiem i hormonami. Albo mają depresję i muszą zajeść problemy. Nie ma w ogóle czegoś takiego jak otyłość od zajadania ciastek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Konto usunięte
|
- Nie kocham swojego dziecka.
- JAK MATKA MOŻE NIE KOCHAĆ SWOJEGO DZIECKA??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
lise-kotta
|
hej dziewczynki!!!
cześć kobietki!!! witajcie babeczki!!! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Konto usunięte
|
rozmiar 38? tłuścioch :/ ja nawet przy 20 kilo nadwagi mieszczę się w 36
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Konto usunięte
|
Cześć wizażystki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Nie pozwalasz swojemu chłopakowi chodzić na dziwki? Bluszcz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.