![]() |
#211 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Tatuaż - wątek zbiorczy - część IV
Cytat:
![]() U mnie od nadgarstka do barku będzie obrazek "od ziemi do kosmosu". Na dole część podziemna z czaszkami poczyniona już, wyżej czeka most, drzewa, nocne niebo, księżyc, ramię przeznaczone na część kosmosu. Będzie kolorowo. ![]() Robione w Rock'n'Roll tattoo u Maxima, do znalezienia na fb jego prace, wybrałam go bo prace ma świetne, w moim stylu. Jeszcze ten nie skończony, a zakochałam się w kolejnym - pet cemetery, ostatni po prawej z załącznika. Jeszcze nie wiem gdzie go wcisnę, dobry pomysł na kolejny rękaw, ale chciałam sobie tę jedną rękę czystą zostawić... Może upchnę coś podobnego na ramieniu i części łopatki? Do zdjęć dorzucam jeszcze łapkę mojego tżta, bo ją bardzo lubię. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
(ma)ruda
|
Najwidoczniej nie jestem tym wspomnianym "nie-każdym" - bo mi się podoba
![]() ![]() Przeraża mnie ten smętarzowy tatuaż ![]()
#213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Smentarzysko bardzo crypy ![]() ![]() ![]() ![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez victorion Czas edycji: 2015-10-06 o 06:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam bardzo.
![]() ![]() Następny odcinek wychodzi w grudniu, wszyscy czekamy, ja się boję (o ile w ciągu pierwszych godzin bolało "tak sobie", to po 6 widziałam gwiazdy, dosłownie, a już mi zapowiedzieli, że łokieć będzie dużo gorszy) i z pewnością się pochwalę ![]() satynowakokardka pokaż co tam masz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Konto usunięte
|
Kojarzycie kogoś, najlepiej we Wrocławiu, chociaż niekoniecznie, kto robi tatuaże w stylu mandali?
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
Ooo dziewczyny! Jak ja Wam zazdroszczę! Tatuaż to moje marzenie od zawsze. Marzy mi się rękaw 3/4, ale niestety, ze względu na pracę, dom, dziecko, męża i to wszystko, zwyczajnie nie mam odwagi tego zrobić. Wiecie - Perfekcyjna Pani Domu, idealna matka, doskonała żona, wzorowy pracownik, a tu ni z tego, ni z owego taki szatański wytwór, jak tatuaż...
![]() W załączniku, coś zbliżonego do mojego marzenia. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 |
(ma)ruda
|
AllAboutUs, na razie to ja mam głównie plany i terminy
![]() Darka83, nie ma co przejmować się za bardzo tym, co mogą (a wcale nie muszą) sobie pomyśleć inni. Ocenianie po pozorach - z jednej strony boisz się tego od innych, a z drugiej to samo robisz wobec nich i wobec samej siebie. Jeśli masz taką możliwość - spełniaj marzenia, odwagi ![]()
#219 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
pfff, ja miałam 37
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
(ma)ruda
|
Angela, mi też odradzali i też mnie straszyli (a najbardziej to chyba sama się straszyłam
![]() ![]() ![]()
#222 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez angela_6 Czas edycji: 2015-10-06 o 21:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]()
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez Melanchton Czas edycji: 2015-10-07 o 23:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
W kwestii tłumaczenia raczej uderzyłabym do anglisty jakiegoś a nie na forum o tatuażu (mimo, że docelowo chodzi o tatuaż) .
#227 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
nibyżona
|
ja bym sie zastanowila czy na pewno calosc - jesli sie zdecydujesz, nie rob mini mini literek, a jak juz wieksze beda to to jest kawalek ciala. dwa szkoda, ze nie po polsku - przynajmniej wg mnie
![]()
#229 |
Zakorzenienie
|
A to swoją drogą - w tłumaczeniu zawsze się traci jakieś niuanse (tłumaczenia są jak kobiety - albo piękne, albo wierne), a utwór w oryginale jest jeden z niepowtarzalny.
#230 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie! Mam nadzieję, że uda mi się przekonać samą siebie, że warto spełnić marzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nikt nie odpisał mi co do dziewczyn z ink miners, dlatego postanowiłam zaufać ich portfolio i zapisałam się już na bank do Martyny. Jeszcze zastanwiam się na umieszczeniem tatuażu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Przy biodrze problematyczną sprawą może być ciąża - bo ona może rzeczywiście uszkodzić tatuaż. a co do ud to kwestia własnych odczuć - mnie nie rażą tatuaże nawet na ''galaretowatych/obwisłych udach, ale jeśli ktoś jest przewrażliwiony na tym punkcie to może mieć kompleksy. a bez sensu robić tatuaż i go ukrywać z powodu wyimaginowanych kompleksów ;-) Ja mam uda baaaardzo dalekie od ideału a ''dzięki'' tatuażom już kompletnie nie mam oporów, żeby je odsłaniać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedź stupid-girl
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
Ja się teraz zastanawiam nad tatuażem. Myślę nad znakiem klucza na karku. Czy tatuowanie karku bardzo boli ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
nibyżona
|
nie
![]()
#236 |
Konto usunięte
|
Dziewczynyyyyyyyyy.
Zapisałam się na tatuaż do Asi na styczeń, ale mam wątpliwości, czy może Luleone byłby lepszy? Chodzi mi o watercolor tattoo, przenikający się portret psa (ze zdjęcia) i kobiety (z wyobraźni). Chcę, żeby ten tatuaż był interesujący. Patrząc na galerię, to kto by sobie lepiej z tym zadaniem poradził? ![]() Asia: https://www.facebook.com/media/set/?...6614218&type=3 Lule: https://www.facebook.com/media/set/?...6058857&type=3 Lule miewa dobry projekt, ale słabe wykonanie, czasami. Asi też się gorsze prace zdarzają. Pomożecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;53082995]Dziewczynyyyyyyyyy.
Zapisałam się na tatuaż do Asi na styczeń, ale mam wątpliwości, czy może Luleone byłby lepszy? Chodzi mi o watercolor tattoo, przenikający się portret psa (ze zdjęcia) i kobiety (z wyobraźni). Chcę, żeby ten tatuaż był interesujący. Patrząc na galerię, to kto by sobie lepiej z tym zadaniem poradził? ![]() Asia: https://www.facebook.com/media/set/?...6614218&type=3 Lule: https://www.facebook.com/media/set/?...6058857&type=3 Lule miewa dobry projekt, ale słabe wykonanie, czasami. Asi też się gorsze prace zdarzają. Pomożecie? ![]() Chyba jednak wybrałabym Luleone. W jego galerii jest więcej prac w watercolor, co chyba sprawia, że ma pewniejszą rękę w tym stylu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
wybrałabym Luleone.
jej prace wydają się ciekawsze ,i bardziej w stylu o który Ci chodzi . Ja już po drugiej sesyji moich plecków ..... było ciężko . Zdałam sobie sprawę ,że mięczak jestem ![]() no nie daje rady .Boli ,boli,booooli..... nie wytrzymałam do końca ,do tego wiercę się ,podryguje... i jak dam radę następne przeżyć ....? Macie jakieś sposoby na zredukowanie bólu ??? (nie licząc palnięcia w łeb ![]() Do tego dowiedziałam się ,że podczas ostatniej sesji ta kiepsko gojąca się róża na maści "tatto go" przeżyła uczulenie ,stan zapalny , zapalenie mieszków wł.,od tego porobiły się blizenki ....straciła kontury ..... Czy może być lepiej .........? teraz smarowanko cepanem a potem poprawka . OMG!!!!!!!! Teraz smaruje tylko bephantenem . pytanko - nie licząc pierwszych kilku przemyć tatuowanego miejsca w celu pozbycia się tej mazi z osocza ,tuszu ,ewentualnie krwi - moczycie te miejsca pod prysznicem w ogóle ? taki szybki prysznic ? czy zakrycie - owinięcie folią ? bo wiem ,że są dwie szkoły - jedna mówi ,ze szybki prysznic nie zaszkodzi ,druga ,że lepiej nie moczyć przez kilka dni w ogóle .... i następne pytanko - co sądzicie o znieczuleniu w sprey'u lidokainą ? któraś korzystała? W studiu mają takie cudo ,i daje radę (ale psika się dopiero po uszkodzeniu skóry bo musi wniknąć ..)...ale są zdania ,ze może utrudniać gojenie .... a może nie .....
J . N . R ![]() Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2015-10-13 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
nibyżona
|
moj Tz mial lido, zadnych problemow z gojeniem, ale na nim wgl szybko sie goja
![]() jak dla mnie spoko, jesli masz taki problem z wysiedzeniem, chociaz jak mialas taka reakcje alergiczna, tak? to nie wiem w sumie. a co do wyboru, to w sumie zalezy jakiego sie stylu bardziej oczekuje. mi chyba Aska sie bardziej podoba, ale nie jest to typowy water w sumie ![]()
"...to był maj." 18.05.2011r. ♥ 23.05.2015r. ∞ 16.10.2017r. T ♥ ![]() Edytowane przez Cherry_Muffin Czas edycji: 2015-10-13 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Komplikatorka
|
nestelle Tż ma cały rękaw i nogę zrobioną i on zawsze jak kończy sesję wieczorem, smaruje alantanem, zawija folię i spać. Rano prysznic, smarowanie, ostatni dzień folia. Nigdy nie miał problemów z gojeniem.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.