![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część II
Cytat:
![]() Fajnie, też bym mogła przygarnąć od kogoś fotelik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
Chciałam zrobić sobie miętowej hetbatki a na opakowaniu jest napisane że produkt nie jest wskazany dla kobiet w ciąży i karmiacych piersią... Ale nie spotkałam się z tym żeby mieta była nie wskazana... Kojarzycie coś?
![]() Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
#213 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Co do ciuchów ciążowych bardzo się u mnie sprawdziły w poprzedniej ciąży i teraz też już je zaczynam nosić ![]() Któraś pytała o okolice blizny po cc. Ja swoją jedyną cesarkę miałam prawie 15 miesięcy temu. Teraz jest już lepiej ale na początku właśnie dość mocno mnie ciągła, nie bolała ale tak jakby czuć było że się rozciąga. Pytałam lekarza a ten stwierdził że to normalne. Właśnie drażniły mnie bardzo moje "normalne" spodnie i dlatego też zaczęłam nosić ciążowe nie uciskają mi tak na tą bliznę. A w ogóle cieszę się że rodziłam w Austrii bo jak przypomnę sobie co moja siostra przechodziła przez źle zrobioną swoją pierwszą cesarkę to aż sobie tego nie wyobrażam ![]()
#214 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo chociaż jakieś witaminy w żelkach/lizakach? ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
![]() chociaż u mnie wymioty powoduje ![]() A to znalazłam na jednej ze stron: Cytat:
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2015-09-04 o 07:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
W żelkach w sumie nie próbowałam. Podejdę dzisiaj do apteki
![]()
#217 |
Rozeznanie
|
W ciazy mozna tylko i wylacznie miete pieprzowa. Wiec jesli masz mieszanke mient to nie wolno. Zobacz sklad.
#218 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Wtajemniczenie
|
Bonku tak właśnie myślałam
![]() ![]()
#220 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Wygląda ze to jest mieta pieprzowa i na dole ta informacja.... Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
#221 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Piękności!! ![]() Cytat:
![]() Bebetto Torino ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Myślę, że informacja jest trochę na wyrost.. ![]()
Córeczka Edytowane przez _emma Czas edycji: 2015-09-04 o 08:16 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Wtajemniczenie
|
Więcej facetów na razie mamy widzę
![]() Ja nie przyswajam w ogóle ryb. W żadnej postaci :/
#223 |
Wtajemniczenie
|
ja piłam jak mialam wirusa żołądkowego
![]() ![]() dziewczyny macie wykupiony abonament na bellybestfriend? |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie mam. Mam wersję podstawową tylko
#225 |
Zakorzenienie
|
Ja znów mogłabym codziennie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Ja też nie mam, nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego. |
![]() ![]() |
![]() |
#226 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() spróbuj, może akurat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#227 |
Wtajemniczenie
|
Ja się wczoraj skusiłam na łososia. Tak dla zdrowia już nawet. I gucio. Z mięsem to samo. Kotlety w każdej postaci nie podchodzą. Ja już nie wiem co mam jeść
![]()
#228 |
Zakorzenienie
|
My fotelik i tak nowy bedziemy kupowac bo baza z isofixem chcemy itp. A ten co dostalam nie ma wiec dupa :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Rozeznanie
|
ja też mam podstawową wersję bellybestfriend
![]() Ja zawsze byłam mięsożerna a od jakiegoś czasu mnie odrzuciło Śledzie też w sumie uwielbiałam pod każdą postacią ale od jakiegoś czasu mogę jeść ale tylko te w śmietanie reszty nie przełknę Kawy piłam co najmniej 4-5kubków a teraz nie wypije ani jednej. Czyli zmiany zmiany zmiany Według bellybestfriend dziś zaczynam 15tydz ![]() Zbieram się do pracy ![]() A Wam Dziewczyny życzę miłego przyjemnego dnia!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez, śmierdzą mi niesamowicie a wcześniej jadłam, z puszki, smażona i wędzoną ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() tez mam podstawowy belly juz 2 założyłam bo po 1 miesiacu nie mialam żadnych info i opisow kazali wykupic abonament ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Ja mam wszystko po starszym synku więc ewentualnie jakby dziewczynka była to byśmy troszkę ciuszków typowo dziewczęcych dokupili. Zresztą mamy rodzinę bardzo obfitą w dzieci więc zawsze coś się zakosi zwłaszcza że puki co nasze maleństwo będzie najmłodsze.
Właśnie sobie uświadomiłam że urodzę moim rodzicom 16- tego wnuka (albo wnuczkę) ![]() W poprzedniej ciąży mogłam jeść ogórki kiszone lub konserwowe litrami czasami nawet dwa słoiki dziennie szły ![]() Teraz natomiast mam fazę na słodkie niestety ![]() ![]() ![]()
#232 |
Zadomowienie
|
Witajcie.
Jestem już w domu. Wczoraj wyszłam ze szpitala. Zaleceń praktycznie żadnych nie dostałam, nie mam nawet jeszcze wypisu. Dobrze ze w ostatniej chwili zjawiła sie na oddziale moja gin to mnie trochę uspokoiła bo ordynatora szkoda o cokolwiek pytać bo te jeden wielki cham. Mogę trochę chodzić po domu ale wyjazdy, wychodzenie z domu zabronione. Raczej leżeć. Bardzo sie oszczędzać. Przy badaniu na wyjście nawet USG mi nie zrobili wiec nie wiem co z tym krwiakiem i kosmowka która sie odklejala sie dzieje. Dobrze ze gin za tydzień kazała mi przyjść na wizyte. A w domu milion rzeczy do zrobienia. Staram sie oszczędzać ale mi to wogóle nie wychodzi. W przyszłym tyg mąż do pracy ale teściowa obiecała ze weźmie pare dni urlopu wiec będe jej rano M. zawozić i wieczorem odbierać. Co do ubrań ciążowych to ja tez nie kupowałam i nie będę kupować typowo ciążowych, mam trochę over size-owych bluzkę czy koszul. Spodnie tez mam dwie pary z pierwszej ciąży w których do samego końca chodziłam i sporo getrów. Jedynie czego pewnie będę potrzebować to kurtka choc mam jedną parke na zimę i płaszcz w które sądzę ze wejdę bo w pierwszej ciąży miałam naprawdę mały brzuch. W 9 m cu ludzie myśleli ze jestem w 7 i nie mam w planach tyc za duzo. Ale czas pokaże jak to bedzie. Póki co nie widać nic ze jestem w 4 miesiącu. Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
#234 |
Zakorzenienie
|
Ja nie umiem chodzic ani w leginsach ani w getrach
![]() ![]() Teraz jestem u fryzjera, nie wytrzymalam do powrotu mamy i poszlam do jej zakladu ![]() A u dentysty sciagneli mi kamien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Hej coreczka w przedszkolu a ją sprzatam w domu bo bałagan na kółkach a jutro mamy gości bo robimy urodziny Zuzi 3 latka.
Dzisiaj poszła trochę chętniej do przedszkola bo miała cukierki dla dzieci. Dzisiaj o 18 jedziemy na USG,w końcu się doczekalam.
#236 |
Rozeznanie
|
Ja na kawę patrzeć nie mogę
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
#237 | |
Zakorzenienie
|
To akurat nie boli też miałam ściągany w zeszłym roku
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#238 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym nie jem tez czekolady, choc wczesniej uwielbialam czekoladowe slodkosci, a na poczatku ciazy wiele rzeczy smierdzialo mi ryba (jak np. paczki, pasztet ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja natomiast jak bylam w poprzedniej ciazy to kazdy sie mnie pytal czy aby na pewno to nie jest ciaza mnoga. Mialam mega duzy brzuszek ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
ja tez nie mam od kogo dostac ubranek i rzeczy takze wszystko bedziemy kupowac
znow od 6stej nie spie , przygotowalam reklamowke ciuchow do wywalnia a druga do wywiezienia do rodzicow, czas robic miejsce jesiennym ciuchom Edytowane przez fjolek Czas edycji: 2015-09-04 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
A do mnie przyszła właśnie paczka z kurtką zimową. Jest idealna, bez żadnych śladów noszenia, pachnąca i do tego miła pani dorzuciła schoko bons i zapewniła mi świetny humor na cały dzień
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Jeśli chodzi o ubranka to dla dziewczynki mam po córeczce, a dla chłopca ofertę od dwóch koleżanek i siostry męża ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Rano tatuś uraczył mnie garem gołąbków, a więc dziś pozostaje mi ugotować ziemniaki i zrobić sos ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.