![]() |
#211 |
BAN stały
|
Dot.: 8 lat starszy mężczyzna - nasz pierwszy wspólny seks
Nawiedziła, nawiedziła, ale swojego lekarza
![]() ![]() ![]() Pogadaliśmy i zdziwiły go moje obawy. Wiadomo, że nie sypnął deklaracjami "aż do śmierci", bo znamy się tak krótko, ale zdziwił się, że tak to odebrałam. Mogę nawet zacytować: "to, że chcę uprawiać satysfakcjonujący seks nie znaczy, że nie chcę też robić z tobą innych rzeczy". Zapytałam go też jak daleko chce się posunąć i żeby rozwiać swoje wszelkie wątpliwości pokazałam (nie wiem co mnie naszło ale nie chciałam mieć już żadnych wątpliwości po tej rozmowie) pokazałam mu zdjęcia tego o czym mówił SprawnyOn to powiedział że nigdy w życiu nie chce czegoś takiego robić i nie zrobi mi krzywdy. Określił też mniej więcej jakie ma preferencje, powiedział że dokładniej omówimy to jak wyzdrowieję i będę mieć głowę na myślenie o tym, czego nie chcę i jak on to widzi. I powiedział co by chciał żebyśmy zrobili razem (w życiu szeroko pojętym, nie w seksie akurat ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
dopasowanie seksualne ma duże znaczenie, czasem dobrze sobie wyjaśnić co kogo podnieca, zamiast się dalece zaangażować emocjonalnie i przeżyć rozczarowanie w łóżku.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett Edytowane przez Elfir Czas edycji: 2015-10-06 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
Osoby które to robią nie uważają tego za robienie sobie krzywdy, wręcz przeciwnie. 😃
Swoja drogą to maksymalne ekstremum które robi pewnie jakiś ułamek promila ludzi. Ale nie mnie to oceniać. |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
Ok, rzućcie się na mnie, ale to taki troll jak stąd do Karpacza.
Pliz laski ![]() Błaaaaaaaaaaaaaagam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
Hahaha. Dokładnie to samo napisałem tydzień temu, panie nie były zadowolone. 😝
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Rozeznanie
|
Nawet jeśli to troll, to nie zmienia to faktu, że czyta się bardzo przyjemnie, a i posty Surrykatki nie robią krzywdy nikomu, nie wywołują gownoburzy ani nie rozwalają innych wątków. Więc, jeśli Surykatko jesteś trollem, to wiedz, że masz talent gawędziarski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
BAN stały
|
1. Nie znamy sie tygodnia.
2. O zadnej tajemnicy nic nie wiem. 3. Nikt sie nie przebieral. 4. Nie rumienie sie, bo moja skora nie jest w stanie sie rumienic 5. Nie wiem co nazywasz spelnianiem zachcianek, ale jesli dla Ciebie na poziom spelniania zachcianek wchodzi to ze ktos Cie zabierze na kolacje, to wspolczuje. 6. Hotel to normalne miejsce noclegu, wiec nie widze w tym nic dziwnego. Z kolezankami tez nocuje w hotelach bo lubie czystosc. 7. Od nas do Pragi jest blizej niz do Warszawy wiec wielka mi zagranica. 8. Jezeli kolacja i sniadanie rano jak sie nocuje u faceta jest dla kogos czyms dziwnym, to tez szczerze wspolczuje. Nawet moj byly - wowczas mlody gowniarz - ten standard spelnial. Jezeli jestem tak odbierana, to nie zamierzam tu pisac, bo nikt nie lubi byc traktowany niepowaznie. Dziekuje za dyskusje i milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wyluzowałabym bo i tak miły wątek. Swoje przemyślenia do tej pory chowałam, bo nie chce wsadzać kija w mrowisko i tyle. Gdybym była złośliwą mendą to pewnie też bym szukała zaczepki co do słowa, w stylu np. kto funduje te wszystkie atrakcje i co dostaje w zamian? Co do zachcianek może chodziło, o to jak miałaś się rozebrać na środku pokoju a on sączył whiskey. Autorko musisz nauczyć się, że nie warto wszystkiego dokładnie opisywać na forum. Pewne intymne szczegóły warto zostawić tylko dla siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
No i co zrobiliscie.....Surrrykat ko, mam w :pupa: czy tym trollem jesteś czy nie (wierzę, że nie), a na wizażu zawsze znajdzie się ktoś kto napisze "ej nie karmcie trolla"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zadomowienie
|
Też jestem ciekawa co dalej, codziennie zaglądam
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
zepsuliście wątek
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Konto usunięte
|
Niech dziewczyna pisze, sama poczytam co tam dalej😆
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
Ale wątek opisuje niejaka EL James. Wystarczy przeczytać. Kilka tomów nawet jest. 😄😄😄 Różni się tylko lokalizacja 😍😍😍
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
surykatka ma lepsze pióro ;p
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
Jezuu dalibyście spokój z tymi potyczkami na temat książek. :P Z pewnością jest na wizażu jakiś dział o książkach - więc SprawnyOn nie spamuj nam tutaj tej historii, która myślę, że jest ciekawsza niż ten osławiony Grey :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
ja też.
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
Sorry, że wam zepsułam zabawę. Jako ta co włożyła kij w mrowisko apeluję do surykatki, żeby dalej pisała, bo widzę, że mimo 4 części Greya dziewczyny dalej czują niedosyt
![]() ![]() (jak się nie zgodzi to ja mogę kontynuować, nawet lubię pisać i znajomi mówią, że jestem w tym dobra) |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Załóż sobie swój własny wątek.
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
BAN stały
|
Prosze bardzo - facet ma 10 samochodow kazdy wart 500 tysiecy PLN, jest multimilionerem, ma helikopter i flote ferrari, gra na fortepianie i ma pokoj zabaw w domu (bez xboxa). Codziennie bije mnie pasem albo pejczem i podwiesza pod sufitem, bo mu to sprawia frajde. A, dzisiaj latalam odrzutowcem. W Nowym Yorku.
Mysle ze niektore osoby beda usatysfakcjonowane. Koniec opowiesci. Chcesz - kontynuuj. Peg, kojarzysz mi sie z takimi dwoma laskami dzisiaj. Zapisy na seminarke mielismy. Promotor kazal mi zrobic liste (mial powody ze akurat mi kazal). A one nie wierzyly i zaczely sie drzec ze to niemozliwe ze ja robie liste a nie on sam. Niezle im mina zrzedla jak facet przyszedl i pierwsze co powiedzial: "pani ... , co z ta lista?" ![]() Niektorzy sa niewiernymi Tomaszami i nic sie na to nie poradzi. Dziwi mnie tylko fakt dlaczego kwestionuja kazde odstepstwo od jakiejs tam wykreowanej przez nich w ich glowach normy. Albo laski ktora wnioskujac, ze skoro w LO nie uczylam sie dobrze to i na uczelni nie moge sie udzielac stwierdzila, ze jestem hostessa ktora fotografuje sie z uczestnikami konferencjo ![]() He he he. Mnie to nie rusza, ale nie lubie prowadzic jakiegokolwiek dyskursu, jesli ktos mi z gory nie wierzy, bo cos tam. Ide, bo jutro zapewne zostane zbudzona o 5 rano zeby polatac jego prywatnym helikopterem a potem zbita na kwasne jablko w pokoju zabaw. O, moze dostane samochod w prezencie za to. Albo prywatny odrzutowiec. Ale nie ma odwrotu, przeciez podpisalam umowe ze bede spelniac kazda zachcianke Pana. Oczami przewracac nawet mi nie wolno. ![]() LadyDeMadeline - jak zakladalam watek to spotykalismy sie od miesiaca (pierwszy post), moze ciut wiecej samego randkowania. Sypiamy ze soba obecnie od prawie miesiaca. Wiec skad te dwa tygodnie? Ktos napisal cos i zostalo jako moje slowa ![]() Edytowane przez surrrykatka Czas edycji: 2015-10-07 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
musisz być bardzo ładna, skoro inne kobiety usiłują zdyskredytować ciebie na studiach
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Surykatko, gdyby twoja historia była prawdziwa, to tak jak piszesz, nie przejmowałabyś się moim komentarzem i dalej relacjonowała swoje życie. Ty jednak zaczęłaś histeryzować, co na pewno nie dodaje ci wiarygodności. Przepraszam, że ci zepsułam zabawę. Ale są jeszcze inne fora, na których kobiety chętnie poczytają takie historie. Możesz też założyć bloga z pamiętnikiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Peg - napisałaś więc surykatko twórz! tzn. opowiadaj co u ciebie
Więc teraz nie przeszkadzaj. Nie musisz czytać, jeśli nie wierzysz w te historię.
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Czy ja sie przejmuje? Ani troche. Zaprzestaje zwierzania sie bo nie mam w zwyczaju zwierzania sie osobom niezyczliwym - od tej pory nie zamierzam pisac nic osobistego, ale z przejmowaniem sie nie ma to nic wspolnego. Teraz sobie potworze. Zaczynajmy: Latalam dzisiaj odrzutowcem, ktory sama prowadzilam, bo mnie nauczyl, ale w zamian mam siniaki na calej twarzy. Taka rekompensata. Przyjemnosc za przyjemnosc. Potem musialam chodzic po rozzarzonych weglach w pokoju zabaw. Jak tak dalej pojdzie, to amputuja mi stopy ale dla jego satysfakcji zrobie wszystko. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Rozeznanie
|
No weź, olej.... Szkoda przerywać wątek przez kilku niedowiarków
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
BAN stały
|
Cytat:
To nie byla dziewczyna ze studiow moich tylko z liceum a dowiedzialam sie bo mi kolega doniosl ![]() A te laski z seminarium sie rzucaly, bo slaby wybor promotorow jest w tym roku i po prostu nie zostaly wpisane na liste przy zastosowaniu kryteriow obiektywnych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Zawsze łakoma.
|
Cytat:
![]() ![]() Co do niedowiarków to je olej! Ja podczytuję Twój wątek i jestem zachwycona! Wątpię, że to jest wymyślane. Zbyt dużo realizmu i osobistych wtrąceń. Dla takich nas - pisz dalej, proszę! Codziennie zaglądam czy nie napisałaś czegoś nowego! Opowiadaj, co tam się u Was dzieje <3
![]() |
#240 |
BAN stały
|
A dziekuje za komplement, bo wyszczekanie dobrze mi wrozy w przyszlym zawodzie
![]() Generalnie nic ciekawego - slucham muzyki i gwalce przycisk replay bo pokazal mi fajna piosenke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i musze sie ogarnac i zaczac uczyc jesli chce ogarnac tak jak zaplanowalam i skonczyc rok szybciej, wiec nie bedzie ciekawie ![]() Edytowane przez surrrykatka Czas edycji: 2015-10-08 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.