![]() |
#211 | ||
Żandarm na emeryturze
|
Dot.: Przenoszenie kosmetyków ze starego KWC na nowe
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Terenówki na front ![]() Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda Edytowane przez Noor Czas edycji: 2015-11-04 o 21:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... ![]() Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! " ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja mam jeszcze spoooro do zrobienia i chętnie się podzielę: lakierów do paznokci mogłabym się pozbyć i perfum. Wogóle nie siedzę w temacie a mam tego strasznie dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Moderator
|
![]() ![]() ![]() OCZYWIŚCIE, że nie ![]() miałam chwilę przerwy w edytowaniu i mnie zaćmiło. dzisiaj w ogóle mnie ćmi więc to chyba nie jest dobry pomysł ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- w ogóle te grupy kiepsko tematycznie zrobione. Gdybym miała "swoją" działkę, poszłoby mi ekspresowo. A tak mam produkty dla mam i dla mężczyzn. aa i jeszcze do stóp i paznokci. Z kolorówki tylko jakaś mała część dziwacznych podkładów... |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze się nie zgłaszam, bo ponad 200 do zrobienia. Kurcze, jednak szaleje mi ta lista, mam kolejno: -woda toaletowa - balsam do ciała -pasta do zębów -spray przeciwsłoneczny -antyperspirant -płyn do higieny intymnej -żel pod prysznic -krem do rąk ... Wariactwo jakieś. Strasznie ciężko mi to teraz idzie. Jak się wpasowywałam w daną kategorię było dużo prościej szukać dostępności, cen, funkcje zaznaczało się migiem a teraz co produkt to inna "karta" do wypełnienia. ![]() Też to tak u Was wygląda?
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... ![]() Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! " ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Ja znowu produkty dla mam, dzieci, mężczyzn wzięłabym chętnie
![]() ![]() U mnie po kolei: podkłady wszystkie hurtem itd. Nie mam pomieszanych ![]() Edit: właśnie zobaczyłam, że kremów/balsamów dla dzieci mam więcej ![]() ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2015-11-04 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
U mnie też zawsze było po kolei, teraz coś się pokićkało.
Zgłupiałam. Pęseta czy pinceta? ![]() Wizaż twierdzi, że pierwsza forma https://wizaz.pl/search?doc_type=kos...phora+p%EAseta Sephora, że druga http://www.sephora.pl/Akcesoria/Twar...ebrna/P2101011 I taka sytuacja. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...szczypcow.html To jest to samo? Przerobić i zostawić czy dać do zapomnianych? http://www.sephora.pl/Akcesoria/Twar...ebrna/P2101011 Nikt nie ocenia od 2012 a żółtej w nowych zgłoszeniach nie widać. I na marginesie, nie wiem gdzie je wrzucać, ani to aplikator, ani zalotka ![]() ![]()
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... ![]() Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! " ![]() Edytowane przez scrabble1 Czas edycji: 2015-11-04 o 23:03 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Konto usunięte
|
Mam tutaj dać znać, że nie mam czasu w tej chwili przenosić kosmetyków. Jak do połowy września nic nie robiłam tak teraz muszę robić kilka rzeczy naraz.
Można mi zostawić pare stron, ale całą resztę będzie lepiej jak przejmie ktoś inny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Wtajemniczenie
|
ja po kilku dniach nieobecności zabrałam się dziś do roboty, niestety - albo nie chce wczytać mi się zdjęcie (pojawia się napis nieprawidłowa wartość dla sortowania albo 0% pod dodanym zdjęciem i nic się nie dzieje przez kilka minut albo "internal server error"
w zeszłym tygodniu było to samo, szkoda, bo teraz mogłabym sporo zrobić bo mam luz w pracy |
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |||
Administrator
|
Może mała zamiana - jeśli się zgodzicie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Napiszcie czy tak chcecie ? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() Punkt 1 i 2 dodane ![]() Punkt 3 - poczekajmy na Estella ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Wtajemniczenie
|
u mnie cały czas nie da się przenosić kosmetyków, te same błędy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | ||
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]() Nazwa tego narzędzia ma francuski rodowód - nazywa się tam pincette (czyt. pęset) i oznacza małe szczypce (normalne szczypce, to pince po fr.). I chociaż formalnie rzecz biorąc obie są poprawne w pisowni, w naszym kraju i w naszym KWC forma "pęseta" jest lepsza a fonetycznie nie różnią się niczym. Cytat:
Nie mnożyć bez sensu bytów. Zmienić zdjęcia, cenę i opis na syforowe i nazwać po syforowo-naszemu, czyli Pęseta do brwi z prostymi końcówkami 'Krab'. I tyle --------------------------------------------------------- Aniołku, Trzeba dodać pęsety w Akcesoriach - Twarz.
Terenówki na front ![]() Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda Edytowane przez Noor Czas edycji: 2015-11-05 o 10:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Administrator
|
Napisz dokładniej, jakie błędy i gdzie dokładnie? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- dodane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Moderator
|
Aniołku, jeśli się da zrobić taką zamianę - byłoby super, wiem, że Estella już nad tym pracowała bo mam znających się na rzeczy jest więcej.
Mi ta kategoria obca totalnie. Za to z chęcią wzięłabym takie pierdoły jak szminki, błyszczyki (mam ich kilkaset, duże prawdopodobieństwo że znam hehehehe), cienie do powiek, tusze - no ogólnie kolorówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Wtajemniczenie
|
widzę że dotyczy to tylko kosmetyków, przy których nie ma zdjęć i trzeba je dodać
tak jak pisałam wcześniej, albo przy zdjęciu pojawia się napis nieprawidłowa wartość dla sortowania albo 0% pod dodanym zdjęciem i nic się nie dzieje przez kilka minut albo " Oops! An Error Occurred The server returned a "500 Internal Server Error". Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused." |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | ||
Administrator
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() Dobrze, zamiana w trakcie realizacji.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Żandarm na emeryturze
|
W kategorii Włosy - Stylizacja brakuje rodzaju "pozostałe", czyli miejsca, gdzie można wrzucać spraye z solą, pudry, pasty itp. cuda, które jeszcze producenci wymyślą.
Chociaż jeśli w jednym rodzaju połączono "żele i fluidy", to równie dobrze można połączyć "gumy i pasty" (zasadniczo dają ten sam efekt), ale to nie zmienia faktu że "inne" też się tam przydadzą.
Terenówki na front ![]() Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda Edytowane przez Noor Czas edycji: 2015-11-05 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |||
Administrator
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Przepisane: Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]() łączenie musi poczekać do powrotu Estelli ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#229 | ||
Żandarm na emeryturze
|
Inne wystarczą, jest pasta jako konsystecja - najwyżej się oznaczy inaczej już na gotowym KWC.
------------------------------------------------ A jeśli chodzi o to: Cytat:
To uwaga do Estelli, nie do ciebie Aniołku, nie bój się ![]()
Terenówki na front ![]() Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda Edytowane przez Noor Czas edycji: 2015-11-05 o 12:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki, tak zrobię ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Administrator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Aniołku, dajcie może do wszystkich kategorii "Akcesoria", rodzaj "pozostałe" (czy inne, obojętnie
![]() Teraz mam przyrząd do usuwania wągrów . Nie ma co tego mnożyć a trzeba gdzieś wrzucić, wiem, że inne firmy też mają to narzędzie tortur w swojej ofercie np. TBS.
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Żandarm na emeryturze
|
1) Brakuje marki Gillette.
2) w kategorii Mężczyzna - Pielęgnacja twarzy przydałaby się konsystencja "płyn" dla toników i innych takich Edit - znalazłam Gillette - jest z błędem - przez 1 "l" - trzeba poprawić!
Terenówki na front ![]() Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda Edytowane przez Noor Czas edycji: 2015-11-05 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#234 | ||
Administrator
|
Cytat:
Czy możesz podać link - przykładowy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-11-05 o 14:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Wtajemniczenie
|
czy jest specjalny dział dla suchych szamponów? bo typ opakowania (butelka, tuba, z pompką) nijak nie pasują do szamponów suchych
ten sam problem mam z korektorami mineralnymi - nie są ani w kremie, ani pędzelku, ani sztyfcie... |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
-------------------------------------- Do dodania: 1) Mężczyzna - Pielęgnacja twarzy -> trzeba dodać Opakowanie "w butelce" 2) Akcesoria - we wszystkich podkategoriach (Twarz, Ciało Włosy, Urządzenia elektryczne) -> trzeba dodać "inne"
Terenówki na front ![]() Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda Edytowane przez Noor Czas edycji: 2015-11-05 o 14:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 | ||
Administrator
|
Cytat:
już dodane ![]() dziekuje ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Żandarm na emeryturze
|
1) I jeszcze Makijaż - Korektory -> Opakowanie "sypkie"
Skoro mamy tam formułę mineralną, to powinna być też możliwość wyboru "sypkie", bo mineralne takie właśnie są. Co prawda, formalnie rzecz biorąc, konsystencja średnio ma się do opakowania ![]() ---------------------------- 2) I w kremach dla mężczyzn (Mężczyzna - Pielęgnacja twarzy) brakuje mi -> Właściwości: "matujące" 3) A w opakowaniach w tej samej kategorii (Mężczyzna - Pielęgnacja twarzy) -> "z pompką" a to dwie najczęściej spotykane formy w kosmetykach "męszczyźnianych" ---------------------------- 4) W Dziecko - Kremy i oliwki - Filtry -> brakuje SPF > 50 lub SPF 50+ (formułka, jaką wolicie) właśnie w tej kategorii są kremy przeciwsłoneczne i takie wysokie SPF musi tam być! ---------------------------- 5) To samo u dorosłych w Pielęgnacja ciała - Pielęgnacja słoneczna -> brak Filtry SPF > 50 lub SPF 50+ (formułka, jaką wolicie) ------------------------------------- 6) brakuje marki Bambino?
Terenówki na front ![]() Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda Edytowane przez Noor Czas edycji: 2015-11-05 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Administrator
|
Noor - zostanie dodane jutro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze można dołożyć "pipetę" do opakowań "koncentraty, sera, produkty punktowe".
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.