|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
Hej
![]() Kocie, dziękuję ![]() ![]() Pierwszego dnia próbowałam mu pokazać całe miasto - co okazało się złym pomysłem, ponieważ chłopak nieco się zmęczył. Wieczór spędziliśmy w super cocktail barze, a potem w apartamencie. Następny dzień był mniej słoneczny, więc posiedzieliśmy trochę w domu.. Agafisia, zobacz na mój podpis ![]() ![]()
KWIECIEŃ 2016 610/1000 Grudzień 630/1000 Listopad 300/1000 Październik 300/1000 Wrzesień 402/1000 Sierpień 185/1000 Lipiec 700/1000 Czerwiec: 845/1000 Maj: 1006/1000 Kwiecień: 1273/1000 Marzec : 1090/1000 Luty: 1005/1000 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
hejka
![]() neska-ale się usmiałam ![]() ![]() hehe nie dałaś rady wcisnąć czekoladki?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja wczoraj tak zmiksowałam że jeszcze mnie brzuch boli ![]() kocie-ale ładne pazury ![]() ![]() ![]() ty robiłaś smakołyki z dyni-masz jakiś dobry przepis na jakieś danie z mięsem albo z makaronem z dynią? kusi mnie-kupiłam dzisiaj małą a nie znam jej-nigdy nie jedliśmy...pomijając koktajl... butterfly-astygmatyzmmem nie masz c sie martwić-zwłaszcza małym u małego dziecka...ja mam spory w prawym oku, w lewym mniejszy..linie ci sie rozdwajają (rozmywają) ale prawie tego nie widzać...u mnie uciążliwe jest czytanie napisów na ekranie, przy normalnym czytaniu jest ok bez okularów (chodź w okularach lepiej) ja ostatnio taka głucha jestem-ciagle co i co ![]() ![]() ![]() mmelisja-witam w klubie aztygmatyczek ![]() a simsy są darmowe? można se ściągnąć? nigdy w to nie grałam:P beatka-ja się czuje jak pasztet jak mam @-i dwa dni przed i dwa dni po ![]() aza-wiem że jesteś ![]() ![]() mnie po wczorajszym mixowaniu brzuch boli ![]() ![]() dziś na obiad mam zdrową wersję skrzydełek kfc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- rucia-właśnie widziałam:/ przegoniłaś mnie:P dla mnie 500 to wyzwanie ![]()
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Neska genialne, zapomnialam o siemieniu. ja tez pilam go wczesniej intesywnie i poprawa byla. !! dzieki
![]() kurde Fisia nie wiem jak Cie wspomoc z tym "nie-zarciem" ![]() Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2015-10-28 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
beatka-ja też nie wiem...jak jem mało to nic to nie daje...więc potem to olewam...jak jem więcej-to straszliwie mixuje...nie mogę za cholere schudnąć...a mój brzuch zaczyna sie od cycków już...jak w 7 miesiacu ciązy...może jakiś wspomagacz muszę kupić nie wiem...
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbys sie tylko mocno trzymala tego co bym Ci zaproponowala, zejdzie Ci pare kg albo cm. ale to zalezy od Ciebie czy rzeczywiscie tego chcesz. musisz wejsc w ten fit-rytm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Rozeznanie
|
Neska śliczne paznokcie, o ja top model :-D właśnie mamy z tztem czas na pracę / naukę w tym czasie robimy swoje rzeczy i właśnie obejrzę sobie top model bo całkiem zapomniałam ze jest nowy odcinek :-D
Kocie ładne paznokietki, ładny kolor, mi przy skorkach średnio wychodzi hybryda Ja tez wczoraj robiłam ale frezarka zjechalam sobie kilka palców i mam małe ranki :/ ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Rucia nie są darmowe, ja kupiłam w necie bo były tańsze niż w empiku z przesyłką nawet. A ogólnie to dosyć droga ta gra, chętnie bym kupiła rozszerzenia ale jak widzę że jeden dodatek kosztuje około 100zl to szok ![]() A propo batatow ostatnio zrobiłam je w piekarniku a tz próbuje i mówi " te ziemniaki są słodkie :-o " a ja mówię bo to słodkie ziemniaki, bataty :-D hihi myślał że zwykle poslodzilam ![]()
Przeszłości już nie ma, przyszłości jeszcze nie ma, jest tylko teraz. Tu i teraz możesz coś zmienić. ![]() Tylko od Ciebie zależy jakiego wyboru dokonasz ![]() "Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
rombek, rucia, agafisia - dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ktos pytal o dynie. Ja mam narazie 2 sprawdzone sposoby: Pierwszy to: DYNIOWY SPECJAL ![]() Przepis na dwie osoby - 400 g pokrojonej w kostke dynii (ja mialam ta w ksztalcie gruszki z jasna skorka) - 1 duza cebula - lyzka smietany 30 % (30 g) - 30 g startego sera, najlepiej parmezanu - 2 marchewki pokrojone w plasterki - oliwa do smazenia - 70 g makaronu ( ja wzielam pelnoziarniste farfalle) - lyzka jogurtu naturalnego - swieza natka pietruszki Przygotowanie: W duzym garnku na rozgrzanej oliwie z oliwek podsmazyc pokrojona w kostke cebule, po chwili wrzucic dynie i marchewke. Dusic pod przykryciem okolo 25 minut lub az warzywa beda miekkie. Dodac lyzke smietany, wzmieszac. Dodac starty ser, wymieszac. Dodac szczypte pieprzu. Ugotowany makaron dodac do garnka, wymieszac calosc ![]() Wylozyc na talerze, na danie polozyc lyzke gestego jogurtu naturalnego i posypac pietruszka ![]() Wedlug mnie solenie jest zbyteczne ![]() Drugi to zupa krem dyniowa - ja robie a wytopionej kielbasie i z makaronem z pocietych nalesnikow. Do dyni super pasuje zielona pietruszka, chili i cos mlecznego ![]() ja dzis gotuje dietetyczna fasolke po bretonsku ![]() ![]()
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
mmelisjaa-ja pytałam o simsy:P
bataty mi smakowały ![]() ![]() ![]() kocie-kształt paznokcia to bardziej dziedziczny niż zalezny od obgryzania ![]() i tez ja pytałam o dynię bo pamiętam że miałaś nadmiar i kombinowałas ![]() ![]() ![]() mój obiad wyszedł fajny ![]() ![]()
![]() |
#219 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Przeszłości już nie ma, przyszłości jeszcze nie ma, jest tylko teraz. Tu i teraz możesz coś zmienić. ![]() Tylko od Ciebie zależy jakiego wyboru dokonasz ![]() "Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
nie szkodzi
![]() ![]() ![]() ja dziś pierwszy raz spróbowałam-za 3 sztuki zapłaciłam 9 zł...z 1,5 wyszła porcja na nas dwoje ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- mmelisjaa-auć ![]() ![]()
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Mmelisja - jaka frezarke do paznokci moglabys polecic ?
Zjadlam o cukierka za duzo :/ prosze o baty :/ 🎀
![]() |
#223 | ||||
Zakorzenienie
|
Bejata Mimo tego stresu to zazdroszczę ci tej pracy, nie wiadomo kiedy ja będę mogła pracować i w czym
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ooo takie skrzydełka chciałąm kiedyś zrobić, ale jakoś się do nich zabrać nie umiem ![]() Ja na dzisiaj melduję zaliczony rowerek 99min (41,5km) i bieżnia chodzenie + bieganie 90min (7,2km) |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Rozeznanie
|
Frezarka jd 500
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
butterfly-ja pisałam o astygmatyzmie i skrzydełkach
![]() ![]()
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
mmelisjaa
piekne pazurki ![]() Butterfly podziwiam za twoja jazde. ale mega dajesz czadu! mi fajnie nogi chudly na stacjonarnym, jak chodzilam na silke ! nie pracujesz tak w ogole dlaczego? dzieciaczki ? dzieki za mile slowo ![]() tez mi sie wydaje ze u dzieciakow wady wzroku szybko same z siebie znikaja. bedzie dobrze ;* BuryKocie a ja o dwa pierniczki za duzo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Juz z 5 raz napisze ze wrocilam juz do de kilka dni temu. Mam wrazenie ze za duzo spamujemy i piszemy o ☠☠☠☠☠☠☠ach, a watek mial byc "pro dieta/lepszy wyglad/zdrowie". Co o tym myslicie ? Przez natlok informacji w efekcie nie wiemy o sobie nic i pomijamy pelno faktow, ktore sa wazniejsze niz szczegoly z planu dnia, ktorymi sie tu dzielimy troche bezuzytecznie.
Ktos cos ma ten temat ? Prosze sie na mnie nie obrazac ![]() Mmelisja - dziekuje za inf. ![]() 🎀
![]() |
#228 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie dlatego mało pisze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Butterfly- no wlasnie bo to nie jest zle ze Ty tego nie zauwazylas, tylko powod dlaczego tak sie stalo
![]() Cwiczycie cos dzisiaj ![]() 🎀
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
ja na 99% dostałam pracę więc pizza i piwo
![]() ale od jutra biorę się za siebie zima idzie i mam apetyt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz piszę tylko o ćwiczeniach, a więc dodatkowe 45min na bieżni zaliczone ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2015-10-28 o 17:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Wtajemniczenie
|
Promyk, brawo! Powiesz coś więcej, co to za praca?
![]() Siłowy zaliczony, czuję moc ![]()
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładny masz kształt paznokcia ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
Popieram. Przez to wszystko nie wiem już co i kto. U mnie była zumba.
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
A po pracy kolarstwo górskie .
Niepełna Godzina jazdy za mna, a teraz kąpiel w wannie. Nogi jak z galarety gdy po schodach szlam. ImageUploadedByWizaz Forum1446057070.506954.jpg Uważam ze plotki tutaj albo opis dnia fajnie pasuje jeśli bedzie nas nawzajem to motywowało! ![]() Bo jeśli pracujemy/studiujemy, prowadzimy zycie prywatne i znajdujemy czas na trening to jest wlasnie to! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
20 minut stepperka, 20 minut rowerka, zero kolacji, zero plotek..chociaż wątek nazywa się PLOTKOWANIE dieta ruch...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
widze ze teraz bedzie masowy foch
![]() Powiem Wam jak to wyglada z mojego punktu widzenia, z ktorym KAZDY ma prawo sie NIE ZGODZIC. Z racji ze jest nas duzo, malo kto za wszystkimi nadaza i przez to robi sie balagan. W efekcie czesc z nas wpada, opowiada co u niej opisujac swoj dzien, a druga czesc wpada widzi to wszystko i nie wie o co chodzi i rezygnuje z pisania. ![]() ![]() Oczywiscie od kazdej teorii sa wyjatki i niech zadna nie bierze tego az nadto do siebie. Chodzi mi o ogol sytuacji i zapanowanie nad nia, bo kazdy chce zeby panowala tu mila atmosfera ![]() Melduje 50 minut orbitreka ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() co do drugiej czesci - wszystkie sie z tym zgodzimy, ale tez czesc dziewczyn na pewno czuje podobne zamieszanie. Musimy to jakos po prostu ogarnac, bo czesc udziela sie czesciej, czesc rzadziej. ![]()
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2015-10-28 o 19:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Ja dopiero wracam z pracy. Reszta zespołu siedzi w pracy lecz ja mam najdalej i juz po prostu wyszłam.
Musze zdążyć na zakupy by nie popełnić gafy z jedzeniem. Całkiem sympatycznie mi idzie z dietą. Oczywiście zero ruchu. Widzę już swój tylek - dla mnie okropniść. Wiem ze pewnie przesadzam i zazwyczaj myślę sobie co by Neska powiedziała ![]() Namiętnie pije kakao i w pracy się już ze mnie śmieją ze codziennie minimum kubek pije. Wezmę się w garść po nowym roku z ćwiczeniami. Kocie jestem za. Ja ostatnio tylko czytam co u Was. Neska widziałam ze wrzuciłam zdjecie manicure ala sweterek i koleżanka kiedyś mi odradzala ze podobno brud się czepia w zakamarki ![]() Promyk no ładnie ![]() ![]() Rombek kiedyś pytałaś czemu w przyspieszonym tempie mogę się odchudzac ale póki co nie odpowiem. Pamietam o Twoim pytaniu. Jak będę mogła powiedzieć juz na 100% to Was powiadomie. Trochę tajemnicy i grozy wprowadze a co ! ![]() Dziewczyny po prostu nie ma się co dziwić bo tyle fajnych lasek mamy na wątku ze ciężko każda nadrobić i zapamiętać a jak widać mamy nieźle zainteresowanie skoro tyle nas jest tu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Migdalki tez sa fajne. Mnie sie nie podobaja takie szpiczaste, jak czasami panie maja zrobione na hardzie chyba ![]() zjadlam dzis w sumie 4 cukierki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.