|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
Hej
Kocie, dziękuję Pierwszego dnia próbowałam mu pokazać całe miasto - co okazało się złym pomysłem, ponieważ chłopak nieco się zmęczył. Wieczór spędziliśmy w super cocktail barze, a potem w apartamencie. Następny dzień był mniej słoneczny, więc posiedzieliśmy trochę w domu.. Agafisia, zobacz na mój podpis Kiedyś 1000 min nie stanowiło dla mnie wyzwania
KWIECIEŃ 2016 610/1000 Grudzień 630/1000 Listopad 300/1000 Październik 300/1000 Wrzesień 402/1000 Sierpień 185/1000 Lipiec 700/1000 Czerwiec: 845/1000 Maj: 1006/1000 Kwiecień: 1273/1000 Marzec : 1090/1000 Luty: 1005/1000 |
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
hejka
![]() neska-ale się usmiałam mi cycki spadły...na brzuch hehe nie dałaś rady wcisnąć czekoladki?? i jeszcze robisz sweterki![]() zabawne kolor pazurków nie mój-ale ciekawe fiołkowe![]() ja wczoraj tak zmiksowałam że jeszcze mnie brzuch boli krowa...dobrze mi tak...kocie-ale ładne pazury paluchy długie cienkie i ładna płytka-ładny kształt i jeszcze kolor mega ciemny-uwielbiam takie na zimę![]() ty robiłaś smakołyki z dyni-masz jakiś dobry przepis na jakieś danie z mięsem albo z makaronem z dynią? kusi mnie-kupiłam dzisiaj małą a nie znam jej-nigdy nie jedliśmy...pomijając koktajl... butterfly-astygmatyzmmem nie masz c sie martwić-zwłaszcza małym u małego dziecka...ja mam spory w prawym oku, w lewym mniejszy..linie ci sie rozdwajają (rozmywają) ale prawie tego nie widzać...u mnie uciążliwe jest czytanie napisów na ekranie, przy normalnym czytaniu jest ok bez okularów (chodź w okularach lepiej) ja ostatnio taka głucha jestem-ciagle co i co zwłaszcza jak chodzi okap,pralka i radio a tak się złoszcze na to że nie słysze czegoś![]() mmelisja-witam w klubie aztygmatyczek ja mam obie -0,5 plus własnie te płaszczyzny nierówne...ale ogólnie nie przeszkadza to bardzo...a simsy są darmowe? można se ściągnąć? nigdy w to nie grałam:P beatka-ja się czuje jak pasztet jak mam @-i dwa dni przed i dwa dni po ![]() aza-wiem że jesteś już nic nie mówię![]() mnie po wczorajszym mixowaniu brzuch boli kurde nie mogę się zebrać żeby nie żreć zamiast chudnąć tyje-brawo ja kurde...dziś na obiad mam zdrową wersję skrzydełek kfc ugotowane,obtoczone w płatkach kukurydzianych i upieczone plus sałatka zielona plus frytki pieczone z batatów...zobaczymy jak to wyjdzie![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- rucia-właśnie widziałam:/ przegoniłaś mnie:P dla mnie 500 to wyzwanie
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Neska genialne, zapomnialam o siemieniu. ja tez pilam go wczesniej intesywnie i poprawa byla. !! dzieki
kurde Fisia nie wiem jak Cie wspomoc z tym "nie-zarciem"
Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2015-10-28 o 11:47 |
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
beatka-ja też nie wiem...jak jem mało to nic to nie daje...więc potem to olewam...jak jem więcej-to straszliwie mixuje...nie mogę za cholere schudnąć...a mój brzuch zaczyna sie od cycków już...jak w 7 miesiacu ciązy...może jakiś wspomagacz muszę kupić nie wiem...
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbys sie tylko mocno trzymala tego co bym Ci zaproponowala, zejdzie Ci pare kg albo cm. ale to zalezy od Ciebie czy rzeczywiscie tego chcesz. musisz wejsc w ten fit-rytm
|
|
|
|
|
|
#216 |
|
Rozeznanie
|
Neska śliczne paznokcie, o ja top model :-D właśnie mamy z tztem czas na pracę / naukę w tym czasie robimy swoje rzeczy i właśnie obejrzę sobie top model bo całkiem zapomniałam ze jest nowy odcinek :-D
Kocie ładne paznokietki, ładny kolor, mi przy skorkach średnio wychodzi hybryda Ja tez wczoraj robiłam ale frezarka zjechalam sobie kilka palców i mam małe ranki :/ ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Rucia nie są darmowe, ja kupiłam w necie bo były tańsze niż w empiku z przesyłką nawet. A ogólnie to dosyć droga ta gra, chętnie bym kupiła rozszerzenia ale jak widzę że jeden dodatek kosztuje około 100zl to szok szkoda mi kasy po prostu. Za tą podstawę simsow zapłaciłam ponad 100. A propo batatow ostatnio zrobiłam je w piekarniku a tz próbuje i mówi " te ziemniaki są słodkie :-o " a ja mówię bo to słodkie ziemniaki, bataty :-D hihi myślał że zwykle poslodzilam
Przeszłości już nie ma, przyszłości jeszcze nie ma, jest tylko teraz. Tu i teraz możesz coś zmienić. Tylko od Ciebie zależy jakiego wyboru dokonasz ![]() "Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu" ![]() |
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
rombek, rucia, agafisia - dziekuje
albo pomaluje sobie palec Ksztalt zawdzieczam chyba temu ze nigdy nie obrygzalam paznokci ![]() ![]() Ktos pytal o dynie. Ja mam narazie 2 sprawdzone sposoby: Pierwszy to: DYNIOWY SPECJAL ![]() Przepis na dwie osoby - 400 g pokrojonej w kostke dynii (ja mialam ta w ksztalcie gruszki z jasna skorka) - 1 duza cebula - lyzka smietany 30 % (30 g) - 30 g startego sera, najlepiej parmezanu - 2 marchewki pokrojone w plasterki - oliwa do smazenia - 70 g makaronu ( ja wzielam pelnoziarniste farfalle) - lyzka jogurtu naturalnego - swieza natka pietruszki Przygotowanie: W duzym garnku na rozgrzanej oliwie z oliwek podsmazyc pokrojona w kostke cebule, po chwili wrzucic dynie i marchewke. Dusic pod przykryciem okolo 25 minut lub az warzywa beda miekkie. Dodac lyzke smietany, wzmieszac. Dodac starty ser, wymieszac. Dodac szczypte pieprzu. Ugotowany makaron dodac do garnka, wymieszac calosc ![]() Wylozyc na talerze, na danie polozyc lyzke gestego jogurtu naturalnego i posypac pietruszka ![]() Wedlug mnie solenie jest zbyteczne ![]() Drugi to zupa krem dyniowa - ja robie a wytopionej kielbasie i z makaronem z pocietych nalesnikow. Do dyni super pasuje zielona pietruszka, chili i cos mlecznego ![]() ja dzis gotuje dietetyczna fasolke po bretonsku mam nadzieje ze bedzie jej wiecej niz na jeden obiad
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
mmelisjaa-ja pytałam o simsy:P
bataty mi smakowały zrobiłam je z papryką słodką i ostrą pyszka jak dla mnie![]() kocie-kształt paznokcia to bardziej dziedziczny niż zalezny od obgryzania i tez ja pytałam o dynię bo pamiętam że miałaś nadmiar i kombinowałas dzięki-na pewno wypróbuje ten sposób z makaronem lubię makaron![]() mój obiad wyszedł fajny skrzydełka mega chrupały i były robione bez grama tłuszczu, bataty były pikantno-słodkie, do tego surówka z pekińskiej-super obiad
|
|
#219 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przeszłości już nie ma, przyszłości jeszcze nie ma, jest tylko teraz. Tu i teraz możesz coś zmienić. Tylko od Ciebie zależy jakiego wyboru dokonasz ![]() "Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu" ![]() |
|
|
|
|
|
#220 |
|
Rozeznanie
|
to moje 😊 i taka krzywda frezarka :-/
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
nie szkodzi
czytałam o tej grze i wydaje mi się przerażająca trochę zbyt realna hehe![]() ja dziś pierwszy raz spróbowałam-za 3 sztuki zapłaciłam 9 zł...z 1,5 wyszła porcja na nas dwoje strasznie twarde piekłam na blaszce...nie miały chrupkiej skórki-może za krótko? ale i tak dla mnie bardzo smaczne...jak je kroiłam była koleżanka i mówiła że im nie smakują że niedobre bo strasznie słodkie dla mnie super-zwłaszcza na lekko pikantnie![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- mmelisjaa-auć ale sobie przejechałaś paluszki
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Mmelisja - jaka frezarke do paznokci moglabys polecic ?
Zjadlam o cukierka za duzo :/ prosze o baty :/ 🎀
|
|
#223 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Bejata Mimo tego stresu to zazdroszczę ci tej pracy, nie wiadomo kiedy ja będę mogła pracować i w czym
Brawo za bieganie, ja już dawno na dworze nie biegałam, nie mam jak. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ooo takie skrzydełka chciałąm kiedyś zrobić, ale jakoś się do nich zabrać nie umiem ![]() Ja na dzisiaj melduję zaliczony rowerek 99min (41,5km) i bieżnia chodzenie + bieganie 90min (7,2km) |
||||
|
|
|
|
#224 |
|
Rozeznanie
|
Frezarka jd 500
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
butterfly-ja pisałam o astygmatyzmie i skrzydełkach
coś mnie dzisiaj wsyztskie mylicie...ide sobie z tąd...na spacer z psem:P
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
mmelisjaa
piekne pazurki Butterfly podziwiam za twoja jazde. ale mega dajesz czadu! mi fajnie nogi chudly na stacjonarnym, jak chodzilam na silke ! nie pracujesz tak w ogole dlaczego? dzieciaczki ? dzieki za mile slowo oczywiscie ze ciesze i nie przypuszczalam, ze uda mi sie taka prace zdobyc. ale kryzysy lapia ostatnio mocno.tez mi sie wydaje ze u dzieciakow wady wzroku szybko same z siebie znikaja. bedzie dobrze ;* BuryKocie a ja o dwa pierniczki za duzo ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Juz z 5 raz napisze ze wrocilam juz do de kilka dni temu. Mam wrazenie ze za duzo spamujemy i piszemy o ☠☠☠☠☠☠☠ach, a watek mial byc "pro dieta/lepszy wyglad/zdrowie". Co o tym myslicie ? Przez natlok informacji w efekcie nie wiemy o sobie nic i pomijamy pelno faktow, ktore sa wazniejsze niz szczegoly z planu dnia, ktorymi sie tu dzielimy troche bezuzytecznie.
Ktos cos ma ten temat ? Prosze sie na mnie nie obrazac Mmelisja - dziekuje za inf. 🎀
|
|
#228 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Za dużo tych wszystkich informacji i nie ogarniam tego
|
|||
|
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie dlatego mało pisze |
|
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Butterfly- no wlasnie bo to nie jest zle ze Ty tego nie zauwazylas, tylko powod dlaczego tak sie stalo
im wiecej spamu skierowanego do wybiorczych osob, tym mniej atrakcyjny watek dla nas wszystkich, dyskryminacja i brak rozpoznania kto jest kto i co kto juz pisal.Cwiczycie cos dzisiaj ? 🎀
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
ja na 99% dostałam pracę więc pizza i piwo
ale od jutra biorę się za siebie zima idzie i mam apetyt |
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz piszę tylko o ćwiczeniach, a więc dodatkowe 45min na bieżni zaliczone
Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2015-10-28 o 18:27 |
|
|
|
|
|
#233 |
|
Wtajemniczenie
|
Promyk, brawo! Powiesz coś więcej, co to za praca?
![]() Siłowy zaliczony, czuję moc
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#235 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładny masz kształt paznokcia Ja teraz próbuję z moich zrobić migdałki ale i tak robią mi się szerokie zaraz.---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
Z czasem konsystencja przestaje przeszkadzać---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
Popieram. Przez to wszystko nie wiem już co i kto. U mnie była zumba.
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
A po pracy kolarstwo górskie .
Niepełna Godzina jazdy za mna, a teraz kąpiel w wannie. Nogi jak z galarety gdy po schodach szlam. ImageUploadedByWizaz Forum1446057070.506954.jpg Uważam ze plotki tutaj albo opis dnia fajnie pasuje jeśli bedzie nas nawzajem to motywowało! Bo jeśli pracujemy/studiujemy, prowadzimy zycie prywatne i znajdujemy czas na trening to jest wlasnie to! |
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
20 minut stepperka, 20 minut rowerka, zero kolacji, zero plotek..chociaż wątek nazywa się PLOTKOWANIE dieta ruch...
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
widze ze teraz bedzie masowy foch
Powiem Wam jak to wyglada z mojego punktu widzenia, z ktorym KAZDY ma prawo sie NIE ZGODZIC. Z racji ze jest nas duzo, malo kto za wszystkimi nadaza i przez to robi sie balagan. W efekcie czesc z nas wpada, opowiada co u niej opisujac swoj dzien, a druga czesc wpada widzi to wszystko i nie wie o co chodzi i rezygnuje z pisania. W efekcie nie znamy sie na watku, bo tylko wyrzucamy z siebie informacje, nie przyjmujac innych do siebie. A to nie sa plotki tylko relacje albo reportaze (jesli ze zdjeciem), jesli ktos musi lapac za slowka. Chodzi o wymiane doswiadczen i wnioskow , a nie tylko opisywanie eksperymentu : )Oczywiscie od kazdej teorii sa wyjatki i niech zadna nie bierze tego az nadto do siebie. Chodzi mi o ogol sytuacji i zapanowanie nad nia, bo kazdy chce zeby panowala tu mila atmosfera Melduje 50 minut orbitreka i ide zrobic sobie sok jablkowy---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
co do drugiej czesci - wszystkie sie z tym zgodzimy, ale tez czesc dziewczyn na pewno czuje podobne zamieszanie. Musimy to jakos po prostu ogarnac, bo czesc udziela sie czesciej, czesc rzadziej.
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2015-10-28 o 20:27 |
|
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero wracam z pracy. Reszta zespołu siedzi w pracy lecz ja mam najdalej i juz po prostu wyszłam.
Musze zdążyć na zakupy by nie popełnić gafy z jedzeniem. Całkiem sympatycznie mi idzie z dietą. Oczywiście zero ruchu. Widzę już swój tylek - dla mnie okropniść. Wiem ze pewnie przesadzam i zazwyczaj myślę sobie co by Neska powiedziała Namiętnie pije kakao i w pracy się już ze mnie śmieją ze codziennie minimum kubek pije. Wezmę się w garść po nowym roku z ćwiczeniami. Kocie jestem za. Ja ostatnio tylko czytam co u Was. Neska widziałam ze wrzuciłam zdjecie manicure ala sweterek i koleżanka kiedyś mi odradzala ze podobno brud się czepia w zakamarki i dnie fajnie to wygląda. Nie miałam takiego sweterki wiec tylko pisze co usłyszałam. Promyk no ładnie ala: pizza i piwo. Gdyby nie ten powód to bys dostała baty ! Rombek kiedyś pytałaś czemu w przyspieszonym tempie mogę się odchudzac ale póki co nie odpowiem. Pamietam o Twoim pytaniu. Jak będę mogła powiedzieć juz na 100% to Was powiadomie. Trochę tajemnicy i grozy wprowadze a co ! azurki:Dziewczyny po prostu nie ma się co dziwić bo tyle fajnych lasek mamy na wątku ze ciężko każda nadrobić i zapamiętać a jak widać mamy nieźle zainteresowanie skoro tyle nas jest tu cieszyć się i uszanujmy te zasady. Będzie nam przede wszystkim łatwiej
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczkolwiek mialam nadziejena cos lepszego, ale moze nastepnym razem wyjdzie Migdalki tez sa fajne. Mnie sie nie podobaja takie szpiczaste, jak czasami panie maja zrobione na hardzie chyba ![]() zjadlam dzis w sumie 4 cukierki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.

Kiedyś 1000 min nie stanowiło dla mnie wyzwania 

krowa...dobrze mi tak...
już nic nie mówię

szkoda mi kasy po prostu. Za tą podstawę simsow zapłaciłam ponad 100. 
mam nadzieje ze bedzie jej wiecej niz na jeden obiad 

to moje 😊 i taka krzywda frezarka :-/

Za dużo tych wszystkich informacji i nie ogarniam tego