|
|
#211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Swój pierwszy raz
|
|
|
|
|
#212 |
|
Konto usunięte
|
samce alfa
dominacja walka buk honor i bzykanie stanowiące o wartości człowieka śmierć prawiczkom minimum 100 partnerek* do 30 bo inaczej frajer *wliczając lewą prawą i belladonnę etc. ---------- Dopisano o 02:24 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ---------- charyzmatycznym |
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
No to są dość naturalne sprawy, akurat samców alfa widać bardziej wyraźnie, bo atencja u mężczyzn rozkłada się mało równomiernie.
Nie wiem na ile bzykanie stanowi o wartości faceta, ale na pewno tutaj kobiety częściowo wywierają presje. Tak jak mówiłem, pęd do majtek jest czymś naturalnym. |
|
|
|
|
#214 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No i niezaproszonej kobiety nikt z orgii nie wywali, samotnego faceta nikt tam nawet nie wpuści. |
|
|
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
W czym on niby taki wyjatkowy?
|
|
|
|
|
#216 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
?
|
||
|
|
|
|
#217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#218 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 02:45 ---------- Poprzedni post napisano o 02:43 ---------- We wszystkim Jest rozkoszny, uroczy, budzi me żądze i zrzędzi tak, że nie mam ochoty go podpalić - a to u mężczyzn rzadkość. |
|
|
|
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
To idz z nim na pw,skype
|
|
|
|
|
#220 |
|
Konto usunięte
|
Nie mogę, pw mi się przepełnia, a jak będziemy siedzieć na skype to nikogo nie będę drażnić swoją ekstazą, a tak to dwie pieczenie przy jednym ogniu.
Co do Twoich zdjęć. Drugie zdjęcie lepsze, ale nie jestem do końca przekonana, czy to nie dlatego, że ciemne, z daleka, pod kątem i niewiele widać. Na pierwszym... nasunęło mi się skojarzenie z początkującym przestępcą seksualnym. Nie chciałabym być niedelikatna, ale nie czepiłabym się. Look wnuka Nosferatu, cera jakbyś z piwnicy nie wychodził i jakiś taki śliski nalot. Ale może po prostu jesteś nie w moim typie, jedna użytkowniczka tu jakiś czas temu wklejała podobne foty i pisała, że na takich leci, więc może są koneserki znajdą. Wychodzisz Ty w ogóle na powietrze? Taki dogolony kojarzysz mi się z hatifnatem. Zapuść jakieś kłaki na twarzy, wywal te ciuchy i ubierz się jak człowiek, bo w tych wyglądasz jak odrzut zielonoświątkowców. Aaa. I jedz warzywa! |
|
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje za te komplementy sa bardzo budujace
|
|
|
|
|
#222 |
|
Konto usunięte
|
Może faktycznie zbyt spontanicznie się wyraziłam, ale to nie jest jakiś koszmar, z którym nie da się nic zrobić. Zresztą nie bycie w moim typie to nie jest jakaś wielka tragedia. Przeżyjesz. Tyle, że w tej koszuli, to raczej bezpotomnie, bo wyglądasz jak komendant friendzone.
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gdyby kazda byla taka jak ty
|
|
|
|
|
|
#224 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Jesteś realnie przeciętny. W czym problem? To, że coś jest ciężkie nie znaczy jeszcze, że niewykonalne.
Cytat:
Siłka i auto to nie jest dyshonor. Cytat:
Cytat:
![]() Cóż za daleko posunięta kultura i głęboki szacunek do kobiet, łał. Cytat:
& miłość miłością, ale jak nie rżnie to dramat. Od wysłuchiwania i polegania są przyjaciele, po jaką cholerę "wiązać" się z kimś, kto warunków zestawu powiększonego nie spełnia? Zastanów się. I skąd wziąłeś tę bzdurę, że doświadczony partner chętniej zdradzi niż niedoświadczony? Mało to geniuszy obojga płci z myśleniem pt. "koocham, ale chcę sprawdzić jak będzie z kimś innym"? Cytat:
Cytat:
To świat byłby strasznym miejscem. No i zamęczyłybyśmy kreweta. |
||||||
|
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zadomowienie
|
Dobra, nie mam już siły na to wasze pier*olenie. I tak nie zrozumiecie czemu kobiety wybierają takich, a nie innych partnerów, czemu nie chcą ciepłych kluch i czemu wygląd ma mniejsze znaczenie niż wam się wydaje.
Zapytam tylko jeszcze raz - samotny, badałeś się albo zamierzasz? Serio, seks z prostytutką może zostawić po sobie coś więcej niż tylko wspomnienie, nawet jeżeli użyłeś gumy. |
|
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
dobra, widziałam zdjęcia. drugie jest tak ciemne i niewyraźne, że go nie biorę pod uwagę. pierwsze - cóż, jesteś młody, z twarzy wręcz nieco dziecinny, więc kompletnie nie mój typ. masz symetryczną twarz, a to już połowa sukcesu. prawdę mówiąc nie zwracam na tym zdjęciu zbytnio uwagi na wygląd (kolor włosów, oczu, kształt nosa, ust, uszu), tylko zdecydowanie bardziej na mimikę - a ta mnie nie zachęca. nie jest to mimika pewnej siebie osoby, widać właśnie Twoją niepewność. dlatego dalej powtarzam, że popracuj nad charakterem, wygląd możesz dopieścić (broda, może nieco bardziej dorosłe oprawki, dopasowane ubrania, koszula nie koniecznie w kratę).
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
idę od stycznia na nową, jest szansa - może się nauczę.... |
|
|
|
|
|
#228 |
|
Konto usunięte
|
Taaa. Tylko, że oryginalny Enrique bardziej przypomina tego z lewej, a to po prawej to jest szkic castingowy do "Mody na sukces" a nie kanon urody.
Zresztą tym to po lewej to JEST Harry Styles. Co potwierdza moją tezę, że odpowiednio zagospodarowany pasztet jest atrakcyjny. Jakby ten tu zażył trochę słońca i nie spłonął (ja nie mówię o opalaniu tylko o witaminie B12), to by parę punktów na atrakcyjności zyskał. Poza tym pozostałe wizażowe jęczydupy nie-podobające-się-kobietom mogłyby grupowo reklamować modę męską, aż tacy nieatrakcyjni. Ten tam drugi z One Direction, który ostatnio wklejał fotę na Intymnym wygląda jak pół dupy zza krzaka też tylko dlatego, że nosi się jak owsik i hołduje tej samej klasyce odzieżowej, która nasuwa mi skojarzenia z przestępcami seksualnymi. Ten tu jak zacznie dobijać do 40 będzie przystojny, mooże, mooże pięć lat później, bo nadzieja pojawi się przy trzydziestce, ale jak przez cały ten czas nie będzie wychodził z piwnicy to nawet tego nie zauważy. Zresztą ta pożal się Boże osobowość, która każe mu wierzyć, że dziewictwo u kobiety to coś ważnego, a on musi z tym lecieć do prostytutki na pewno wypływa i w innych miejscach, czyniąc go atrakcyjnym jak i tę leżącą na ulicy kanapkę. ![]() No i ciuchy mają wielkie znaczenie. |
|
|
|
|
#229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jasne, że te obrazki są z przymrużeniem oka, dobrze ukazują sytuację - duży nos, cofnięta, owalna szczęka zawsze będą nieatrakcyjne. |
||
|
|
|
|
#233 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#235 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
ściemniasz, dziwki nie dają bez gumy
wiem to oczywiście stąd, że byłem na roksie, żeby popatrzeć na te biedne kobiety i poużalać się nad ich losem, i każda w ogłoszeniu pisała, że klasyczny w gumie btw, nie czaję tego ataku na autora |
|
|
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#238 |
|
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez panthher Czas edycji: 2015-12-17 o 17:40 |
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
są takie, które biorą bez gumy. trzeba znaleźć odpowiednio drogą / tanią
|
|
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.

?