![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Waga do zrzucenia w dziesiątkach! Część III
No to wspolczuje , ja wczoraj dostałam i ledwo żyłam a co mówic o Tobie.. a jak sie czujesz ? Czujesz głod wogule?
#212 |
Zadomowienie
|
Zyjemy Iza
![]() U mnie wczoraj w miarę dietowo ok, ale jakaś taka opuchnięta się czuję, masakra. Może @ się zbliza, bo dzisiaj jakoś cięzko było mi gacie zapiąc. Dzisiaj planuję siłkę, ale musze też jechac do krawcowej, do firmy odszkodowawczej i reklamować sweter, a do galerii mam 35 km:/ więc nie wiem jak to wszystko ogarnę po pracy. Wogóle mama kupiła mi jakiś zcas temu sweter w Stradivariusie, kupę $ kosztował moim zdaniem jak na sweter a po dwóch-góra trzech założenaich zrobił się dwa razy większy i cały pomechacony, no niech ich coś trafi. Dlatego idę go reklamowac. Miłego dnia Dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Rozeznanie
|
Raficzyca no to dzień pełen zajęć, ja to od 1h w pracy jestem i też ręce pełne roboty, a dzisiaj mimo mrozu piękne słońce świeci od razu człowiekowi żyć się chce
![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- No i ja już kupuję prezenty, na wigili będzie u mnie 16 osób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym Mikołajem to rewelacyjny pomysł, pamiętam ze jak byłam mała to u mnie i mojej siostry tez był a ja się tak przestraszyłam ze się schowałam z płaczem w kiblu haha chyba byłam zawstydzona ![]() Ja dzisiaj mam wolny dzień i dlatego wczoraj sobie troszkę pobalowalam tzn byłam na późnym seansie w kinie a później szybko kawa w macdrivie i do domu ![]() Jakie plany na ostatki? My robimy imprezę na mieszkaniu juz wczoraj chłopaki mnie prosili pół dnia żebym się zgodziła 😁mowie spoko ale nie tkne palcem przy sprzątaniu 😆 grudzień będzie ciężki bo teraz ostatki początkiem jadę do domu, później urodziny przyjaciółki 3 dniowe później idę na te szybkie randki, następnie urodziny mamy później święta u sylwester który u nas będzie pewnie tydzień trwal ![]() będzie alkoholowo ale może to i dobrze bo ja jak popije to potem 3 dni jeść nie mogę😬 te święta tak mi ni3 leżą po drodze bo znów się najem:/ teraz się trzymam wyśmienicie..jestem aż sama w szoku i chce tak pociągnąć do świąt a w święta się pilnować żeby nie przywalic! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Właśnie patrzyłam coś mi nie pasuje z tymi ostatkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Andrzejki to też można powiedzieć ostatki, bo zaraz adwent się zacznie
![]() ![]() U mnie dieta kuleje, jakoś nie wiem, nie przykładam się. Humor mam jakiś do bani, nie wiem co mi jest, jesienna depresja mnie dopadła? Coś późno, zaraz zima ![]() ![]() Mała śpi, chyba też idę się zdrzemnąć...
#217 |
Zadomowienie
|
Andrzejki pewnie Iza miała na myśli
![]() My idziemy gdzies potańczyć do klubu z parą znajomych, więc bez % sie nie obejdzie. Na sylwestra na salę wiec wypadałoby jakąs kiecke kupić. Najgorsze jest to, że nie mam od kogo pożyczac ciuchów, ehhhh a ja jestem taka, że na sukienkę na tak zwany jeden raz( sylwester, wesele i takie tam) szkoda mi dużo monet wydać. No i musze kupić kozaki i jakąs kurtkę zimową, bo mam tylko płaszcz. Czytam rewelacyjną ksiązkę, no megaaa. Dziewczyna z pociągu, mam pdf jak ktoś chce. Taka nowość z 2015 ale nie można się oderwac. |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Każdy nazywa jak lubi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
haha mi się to zawsze ☠☠☠.ie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
My spędzamy andrzejki w domu, za to jutro jedziemy na konferencję z kolacją, szczerze to mi się nie chce, taka chodze zmęczona, na dodatek to ja muszę prowadzić
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Pyskatka
|
Witam , u mnie dieta nie bardzo bo ciagle w begu - cos na szybko zjem .Dzis hamburger
![]()
#223 |
Zadomowienie
|
A ją dzisiaj praktycznie mało co jadlam ale zgrzeszylam TŻ kupił mi pączka
![]() ![]() Ale waga taka jak rano ![]() Pracy dużo i nie miałam czasu nawet jeść, zmiana promocji,kontrola i jeszcze awaria ale zamęt a na końcu drukarka szczelila
Było 110 później 102 i dalej ma spadać ![]() Aktualnie ~89.5~~~~~~~~~85~~~~cel 75 ![]() Słodycze mnie głubią ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewi781 Czas edycji: 2015-11-25 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Ja to jestem taka imprezowa, że nawet nie wiedziałam, że teraz będą andrzejki. Do nas nikt nigdy nie przychodzi i my też nie wychodzimy.
Tabelkę zrobiłam, ale dodam jak będę miała wagi z tego piątku. |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
A ja znów odkąd się tutaj Przeprowadziłam to albo praca albo impreza 😁 zachowuje się jakbym miała 19 lat.Kuzwa trzeba pomyśleć poważnie o życiu,szukać kandydata na męża a nie..
![]() ale mnie dzisiaj ssie z głodu normalnie zjadla bym wszystko ale powtarzam sobie w głowie " Noe Iza nie możesz 😕😬 |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Oj Iza Iza :P:
Masz racje ! KORZYSTAJ !!! . ja dzisiaj ładnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- A nowe dziewczyny sie nie odezwały więcej.. odzywac sie ! ![]() Marsii , Doriss i was niech więcej bedzie ![]() Doris jak córeczka? Juz dobrze? ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Nicole a catering dalej zamawiasz ? I Ciebie co tak mało? ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- No i Justynka miala wrócić i ooo. ![]()
#227 |
Zadomowienie
|
Właśnie dziewczyny, gdzie się wszystkie podziewają? Wracać natychmiast! Ja dietowo poległam, tzn wpadł wieczorem kawałek pizzy, dobrze ze tylko tyle a nie cała
![]() ![]() Miłego dnia Dziewczynki |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
jA jestem zalamana bo tyle dni na diecie a budzę się z wielkim brzuchem i cala jakąś taka wielka się czuje. W Ogóle Wstaje Ledwo Żywa, Jestem taka Słaba I Przemęczona.Czuje ze z moim organizmem jest coś nie tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zadomowienie
|
Iza, a może Ty jesz za mało i organizm się buntuję? Ja niestety widzę po sobie skutki diety, ze leca włosy, paznokcie, mam często ból żołądka:/ a waga stoi:/ chyba muszę jakoś przeorganizowac sposób jedzenia, ale boję się ze jak zacznę jesc wiecej to waga pójdzie do góry. O kant tyłka to wszystko potłuc.
a tak poza dietowo- zarejestrowałam się keidyś na stronie Westwing, tych dodatkow do domu co ich tak w tv reklamują, ale nic nie kupiłam. Dzisiaj dostałam maila, że przykro im ze nie chce nic kupowac wiec dają mi 80 pln w prezencie bez minimalnej wartości zamówienia. Kupiłam sobie za to własnie komplet pięknych pojemników na oliwę, sól, pieprz i ocet, takich retro i wyszło mnie 9 pln ![]() a tak wogóle to jest Grenka na sali? mam wrażenie ze dawn się nie odzywała, Maluszek zdrowy? |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Rozeznanie
|
Iza zdecydowanie za mało jesz i organizm Ci się buntuje, mówiłam, że tak będzie, że osiagniesz efekt odwrotny od zamierzonego Tak jest zawsze.. wiem coś o tym bo całe życie się odchudzam raz schudłam 30kg i trzymałam 6 lat dopóki nie zaszłam w kolejną ciążę, ale na szczęście po niej miałam mniej o 10kg do zrzucenia i tak się bujalam az do 23.06 aż postanowiłam wrócić do wagi sprzed ciąży.
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Wiem ze mało ale boję się zacząć jeść więcej.
Za tydzień sie zwaze i zobaczymy czy są jakiekolwiek efekty. Jutro też zrobię normalny obiad do pracy bo w sobotę jak popije to mnoe szybko weźmie przy takim jedzeniu. Dizsiaj na śniadanie zjadłam owsianke z bananem i cyncynmonem o 7.30.. zaraz zjem jogurta 0% później ok 16 bułkę grahamke z pasta z tuńczyka, ogórkiem i papryka..a ok 19 dwa pomarańcze. 1000 kalorii będzie.Jutro zjem więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Pyskatka
|
Hej ja dzis mam chudą zupkę pieczarkową. O 18 jadę na aerobic - pierwszy raz od bardzo dawna(sprzed ciąży)
![]()
#234 |
Pyskatka
|
Ja po ćwiczeniach , masakraaaaaa taki wycisk
![]() ![]()
#235 |
Zakorzenienie
|
Zaglądam, ale nie piszę, bo nie mam o czym, jakoś humor do bani, wspominałam już.
Cateringu na razie nie mam, nie przedłużyłam, bo jakoś nie mam ochoty. Iza, też mi się wydaje, że to samopoczucie wynika z jedzenia, a raczej z niejedzenia. Ciekawe co jutro na wadze ![]() ![]()
#236 |
Zakorzenienie
|
No i krótko mówiąc : nadupc.alam sie :/
juz wam kiedyś mówiłam ze poznałam takiego chłopaka. przyjechał po mnie do pracy i wziął mnie na obiad.. godzina 22 a ja carbonara a później na deser lody z owocami i bita śmietaną. Ledwo oddycham. Mam dość. Nie poddam się.Jutro zacznę od nowa a dzisiejszy dzień potraktuje jako cheat day.Był mi potrzebny. |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Rozeznanie
|
87.8 na wadze. Przyznaję się bez bicia, że ostatnio w ogóle nie trzymałam diety. Od dzisiaj biorę się ostro do roboty.
Wcześniej w ogóle nie zaglądałam na wagę, ale mi wstyd tu przed wami...
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
80 kg
![]() ![]() ![]() chyba straciłam siły:/ rzygam na samą myśl o diecie, ehhhhh skąd tu wziąc motywację? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.