|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok nadzieją obdarza, że będziemy mieć w brzuszku małego gospodarza!
Widzę że mamy kolejną nauczycielkę w gronie
ciężki kawał chleba, ale dla wielu kompletnie niezrozumiaĺy. Przecież tylko 18 godz i ciągłe wakacje. Jak to słyszę to powtarzam żeby choć jeden raz odpracowali taką harówkę jednodniową Ja tyż padam na ryjek. Poskakałam na basenie i teraz mnie chwyta spanie...jeszcze tylko ziółka Przyjemnego spania Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby była równowaga we Wrocławiu- Natka nie mogła wejść do pracy, a ja wyjść 😠 padł prąd w całym budynku i nie mogłam zamknąć drzwi automatycznych, kompów, uzbroić alarmu... właśnie weszłam, mąż mi wcześniej ziolka zaparzyl, wiec zaraz pije i idę spac😊
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Co do nauczycielstwa-mialam epizod w tzw szkółce niedzielnej, policealnej. Niby dorośli ludzie, chcący teoretycznie się dobrowolnie uczyć i wytrzymałam pół roku. Nigdy więcej, podziwiam nauczycieli, swich tez😅
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Nowy Rok nadzieją obdarza, że będziemy mieć w brzuszku małego gospodarza!
Hejka.
Witamy się z Kacperkiem który dziś kończy 8 miesięcy ![]() Synuś siedzi,raczkuje,wstaje sam i chodzi przy meblach a ostatnio nawet stanął bez trzymanki-nasz siłacz. Ostatni weekend spędziliśmy w górach i młody zaliczył już Kasprowy wierch i Polanę Rusinową. Trzymamy kciuki za starające się cioteczki oraz za oczekujące a dla naszych forumowych mam i dzieci buziaki. Walczcie kochane
20.06.2009 ![]() 2014 to będzie Nasz rok 28.07 beta >1560 Cudzie trwaj 23.08.14 Bąbelek ma już 2cm 27.10.14 Synuś całe 230 gram Tp 31.03.2015 Edytowane przez malinka1984 Czas edycji: 2015-12-08 o 22:01 |
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Oj szkoda gadać..nie będę może tu smęcić i marudzić.
Heh to widzę, kolejna dziś miała przygodę w pracy Wysłane przy użyciu Tapatalka
|
#216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aha, chciałam nadmienić, że wreszcie widzę kupę i inne fotki i nawet linki do poprzednich części. Cóż to się stało? Zielinka taka zdolna bestyja? W takim razie chylę czoła
Edytowane przez malena1979 Czas edycji: 2015-12-08 o 23:47 |
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie siostry w niedoli he heTak w ogóle to bry i pierwsza Malinka, ale superaśnie!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Mały w górkach, mój małż umrze z zazdrości!!!! ![]() No i smok w paszczy musi być hehehehehehehhehhe ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Malena, ja po prostu rozumiem ten temat, bo zrezygnowałam z takiej harówki, ale wiem czym ta praca śmierdzi i dlatego strasznie mnie to denerwuje, jak ktoś tak gada Dziewczyny, ja wiem że Święta i zakupy i poranne roraty etc. ale zaglądajcie tutaj. Taka cisza, jak przed burzą a jak wiadomo większość nie lubi burz
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie . " JP II Edytowane przez Natuś-77 Czas edycji: 2015-12-09 o 08:19 |
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka- młody alpinista rośnie. Super
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#219 |
|
Kocia mama
|
Dziewczyny plamienie juz ustało, wczoraj wyleciały ze cztery większe skrzepy, potem trochę krwi, dzisiaj spoko, nie wiem czy dzisiaj działać czy zaczekać do jutra?
Wczoraj był pęcherzyk 14 mm, jutro jadę do Gdańska więc też podejrze jak tam sytuacja wygląda.
|
#220 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi gin zakazała starań w tamtym miesiącu w związku z napromieniowaniem już praktycznie dojrzałych komórek... Ale chyba szkół jest wiele
|
|
|
|
|
#221 |
|
Rozeznanie
|
Zielinko, też widzę pierwszą stronę -piękna
![]() Malinka, no chłopak rośnie pięknie, tych gór to i ja zazdroszczę, bardzo zazdroszczę, zjechała bym sobie- tylko raz
|
#222 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Myślicie coś o świętach? Prezenty gotowe? Ciasteczka się pieką? ![]() Malinka, jaki cudniś z tego Twojego synka! |
|
|
|
|
#223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie tak, mi kazał dzień przed i dzień po.
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej
![]() A my się witamy w 2 trymestrze Dzisiaj rozpoczynamy 14 tc Malinka chłopak cudny Lucy ściskaj nogi, ściskaj ![]() Pyati może wstrzymaj się do jutra, jeśli jutro wizyta i podglądanko. Oj, dziewczyny macie przeboje w pracy A niby wszystko miało być takie lepsze jak technika do przodu poszła, a tu proszę, brak prądu i wyjsć do domu nie można
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez widzę pierwsza stronę i siebie-az promieniuje z daleka😊 jakiś mam dziś od rana wewnętrzny nerw, jakby coś się miało stać. Chyba mnie trzyma od wczoraj, bo jeszcze w nocy dzwoniła ochrona, że znowu nie ma prądu. Oby dzień okazał się spokojny i szybko się skończył 😆
|
#226 |
|
Rozeznanie
|
Pochwalę się Wam jaka mądra wczoraj byłam
Postanowilam zrobić na wigilię pierogi z kapustą i grzybami i uszka, no bo wiadomo, że za te parę tyg będzie jeszcze gorzej a i inne potrawy trzeba... No i se zrobiłam ... pół dnia na nogach, ciasto dwa razy robiłam bo mi się pierwsze kurczyło itp. Same przeboje, jakbym pierwszy raz robiła... Nigdy nie robiłam pierogów na zapas więc pomyślałam sobie, że zamrożę je najpierw rozłożone a jak się zamrożą włożę do pojemnika i będą każdy osobno. Jakaż byłam z siebie dumna... i jakież było moje zdziwienie gdy okazało się że z wierzchu niektóre popękały po zamrożeniu Popłakałam się jak dziecko. Dobrze że TŻ w pracy. Nie wiem co teraz, czekac do Wigilii i co będzie to będzie, robić znowu (tylko z czego)? Przestrzegam Was drogie kuliżanki, gdybyście kiedykolwiek chciały zamrozić ciasto makaronowe w postaci drogocenbych pierogów przypomnijcie sobie głupią Koko i włóżcie te pierony najpierw do garnka
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Zielinka pierwsza strona super
|
#228 | |
|
Kocia mama
|
Cytat:
Chyba się wstrzymam do jutra rzeczywiście. Chociaż wizytę mam na 18 i nie wiem o której wrócimy, i pewnie będzie Małż zmęczony, ale będzie musiał się spiąć ![]() ![]() Eve ale super że to już 14 tydzień
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Koko bidulko
Moja Mama zawsze wrzuca na wrzątek, żeby się przewróciły jak to ona mówi z kilka razy i jak wystygnąć to dopiero do zamarażania Może zrób z pieczarek, wiem, wiem to nie to co prawdziwe grzyby, ale jak nie się nie ma, to się lubi to co się ma ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Pyati wiesz decyzja należy do ciebie, ale ja to nie lubiłam nigdy przed wizyta u gina się seksić. No to jak będziecie wracać już wieczorem, ciemno będzie to skręćcie sobie do jakiegoś lasu albo w jakieś inne miejsce seks w samochodzie też fajny
|
#230 |
|
Kocia mama
|
Hehe dobry pomysł, ale nie wiem czy Małż na to pójdzie
Dzisiaj odpuszczę, niech tam się jeszcze wszystko ładnie uspokoi itp
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Evelinke- gratuluje II trymestru
. Koko- oj ale przejścia. Mnie tez babcia nauczyła żeby na wrzątek a potem mrozić. Najgorsze ze sie nastałaś i narobiłaś a tu taki psikus. Mam nadzieje ze da je się jednak spokojnie ugotować i na pewno są smaczne . Mi się humor zdecydowanie poprawił mój zasiłek jest już w systemie ZUSu na platformie pue mogę sobie podejrzeć (btw nigdy nie przypuszczałam ze będę sie cieszyć ze mam zasiłek eh życie jest przewrotne). Także nawet wena na pierniczki wróciła. Chyba ruszy produkcja Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#232 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Eve, ale super że już 2 trymestr! Ja się już nie mogę doczekać bo... jakoś mi ciężko
|
||
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Wuncek zleci zobaczysz
jeszcze trochę.Dla mnie ten 1 trymestr, to taki stresujący, teraz jakoś lepiej czuję się psychicznie ![]() Czarownica pierniki ![]() A jeszcze robione w dobrym humorze to już z pewnością wyjdą przepyszne. Ja to chyba zakupię w Ikei te ciasteczka korzenne, bo je też bym zjadła A ja wczoraj na kolacje robiłam naleśniki z malinami, bo mi sie zachciało a potem już nie, ale jak za zaczelam to trzeba było skończyć tyle że cały czas mi śmierdziało w domu smażonym bleee.Potem naszła mnie ochota na frytki, ale ich już nie robiłam ![]() Ale coś czuję że będą dzisiaj bo dalej mnie trzyma ochota
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz wiem, skąd mój nerw dzisiaj... chyba mnie ktoś poczestowal w pracy jelitowka😠 i uprzedzam wszelkie spekulacje-jedna kreska na teście 😕
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Zadzwoniłam do pracy, że przyjdę później. .. niestety nie da się całkiem nie iść ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Wnucek, zleci Ci szybko😙 kiedy masz następna wizytę? Czarownica, no lekarz na zasiłku to brzmi absurdalnie. Ale dobrze, że rzuca kasę i pierniczki się udadzą😊 Invicta ma do piątku czas na odpowiedz na nasze pismo, tez mnie to nerwów kosztuje. Mój tata mnie namawia na sąd, bo sam pracuje w szpitalu uniwersyteckim i mówi, że prawników mają kiepskich. Ale ja już chce zakończyć sprawę, zobaczyć co odpisza i spalić to w kominku
|
#235 |
|
Rozeznanie
|
Czarownico, jakaś fajna ta kasa czy wyrzygają Ci jakieś marne grosze? No ale cóż, ile by nie było, lepiej mieć niż nie mieć. Szczególnie gdy się należą
Wnucek, zobaczysz będzie lepiej A Ty Evelinke, jedz puki możesz, bo mnie najpierw odrzuciło od wszystkiego a potem jak już miałam(mam) ochotę to nie mogę bo zaraz zgaga ![]() Pyati, ja bym nie tezygnowała, bierz męża w aucie, zobaczysz jaki będzie zadowolniony Nie myślę już o pierogach- kesera sera Ile wyjdzie tyle wyjdzie. Biorę się za pierniczki - jak znajdę przepis
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Starania w cyklu z HSG są bardzo wskazane, duże szanse.
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Koko- całkiem porządne bo i składki były całkiem porządne.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak myślałam, że Lucyna w pierwszym rzędzie z najbardziej świecącą latarenką ![]() Koko, a tak myślę, co z twoimi pierogami mogło się stać....bo ja zawsze mrożę na silikonowej desce i żaden mi nigdy nie pękł, a robię pierogi 1-2 w mc-u ![]() Evelinke, a kiedy się dowiemy, co za pruszczyk tam zamieszkał?Czaronico, git ![]() ![]() Wuncku, matoł ze mnie, już łykam drażetki od ciebie a nie podziękowałam, po 100-kroś dzięki, vielen dank
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Koko ja jem
![]() Natuś nie wiem kolejna wizyta w przyszłym tygodniu, ale wątpię żeby doktorek zdradził nam tajęmnicę, bo jak się pytałam go z 2 wizyty do tyłu, to powiedział że to za wcześnie, że gdzieś koło 17-20 tc najlepiej sprawdzić.A sama jestem ciekawa, co za szkrab u mnie zamieszkał
|
#240 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie ma za co, niech posłużą ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.

ciężki kawał chleba, ale dla wielu kompletnie niezrozumiaĺy. Przecież tylko 18 godz i ciągłe wakacje. Jak to słyszę to powtarzam żeby choć jeden raz odpracowali taką harówkę jednodniową

Takie siostry w niedoli he he
a jak wiadomo większość nie lubi burz

Wczoraj był pęcherzyk 14 mm, jutro jadę do Gdańska więc też podejrze jak tam sytuacja wygląda.

. 
Tak myślałam, że Lucyna w pierwszym rzędzie z najbardziej świecącą latarenką