|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień* Palety cieni, Fenjal, TBS, Kors, pędzle Stila
Podoba mi się Daisy ale to chyba jednak za dużo
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Ewentualnie jeszcze róż Bobbi i Carmex ale nie widzę różu na zdjęciu, masz może foto (jeśli oczywiście chciałabyś go wymienić)
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
tylko to mi wpadło w oko
GIVENCHY Hot Couture No 1 Collection i róża P.Presley |
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
A chciałabyś go wymienić za te rzeczy? Chętnie przyjęłabym też Carmexa
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic nie wypatrzyłam
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Dzięki ale jedyna paletka która mnie trochę kusi to Chocolate Bar Too Faced, z kolorówki najbardziej szukam rozświetlacza
|
#216 |
|
Rozeznanie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za Marc Jacobs Daisy 35/100ml ?
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Paleta cieni SLEEK Arabian Nights, jest kartonik, minimalne zużycie.
Paleta cieni SLEEK Au Naturele, jest kartonik, minimalne zużycie. ]Sleek GARDEN OF EDEN â zużycie niewielkie poprosiłbym o zdjęcia,zeby ylo widac zuzycie
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzałam do Ciebie jeszcze raz i tak myślę, że przydałoby mi się też parę innych rzeczy, może akurat coś z tego chciałabyś oddać za miniatury?
Crabtree& EVELYN cudna kuracja do rąk w postaci kremu, opakowanie podobne do kremików z Loccitane. Bestselerowa firma w Anglii , mam nowy zestaw sześciu różnych wersji zapachowych po 25g, oddam dwie sztuki max Carmex - kultowy balsam do ust w słoiczku, nowy The Body Shop- cudne limitowane masełka, wszystkie nowe po 50ml The Body Shop balsam do ciała o zapachu Mango, nowy z pompką ?
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jakbyś szukała miniatur z nowego boxa, to ja również mam kilka na wymianę ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Ah, no szkoda ![]() Ale podoba mi się kilka rzeczy ![]() - Lancome Miracle miniatura testowana 5ml - Norel krem hialuronowy do cery suchej/normalnej, tubka 25ml, nowy - The Body Shop balsam do ciała o zapachu Mango, nowy z pompką - The Body Shop- cudne limitowane masełka, wszystkie nowe po 50ml - w zależności od zapachów ![]() Bronzer mam - na górze wątku wypisałam rzeczy z boxa. |
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Więcej. Wstawię jutro zdjęcia i spróbuję zmierzyć w cm
|
|
|
|
#224 |
|
Witchdoctor
|
Przepraszam za zwłokę, mam kłopot z dostępem do komputera, a w telefonie nie potrafię odpisywać na targowisku
Napisałaś, że możemy się wymienić na sam róż, chętnie go oddam za małe masełko. Nie trafiłam z kolorem, a nie lubię kiedy kosmetyki leżą bezczynnie
|
#225 |
|
Rozeznanie
|
Witam, mój wątek z perfumami https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=866511 Interesuje mnie Twój Elie Saab L Eau Couture 46/50ml Gosia |
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
przzygarnełabym Paleta cieni SLEEK Arabian Nights, jest kartonik, minimalne zużycie.
Paleta cieni SLEEK Au Naturele, jest kartonik, minimalne zużycie. ]Sleek GARDEN OF EDEN â zużycie niewielkie
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie.3 mnie interesują
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- No cóż to.moze.innym razem bo ja nie oddam.dwoch nowych świeczek za dwie.paletki ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Tak, mówimy o tych samych Jednak.moje świeczki są nowe nadają się.chocby ma.prezent a twoje.paletki juz.nie Dlatego podziękuję, bo w tym wypadku nie.oddam dwóch za.dwie,dodatkowo świeczka beach wood juz.jest nie dostepna w sprzedaży lub jest rzadkością
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Za Norela już pewnie nic nie znajdziesz? Jeśli nie to trudno, taka opcja też mi odpowiada. PW?
|
#229 |
|
Zadomowienie
|
hej! znajdziesz cosik za miniaturkę miracle?
|
|
|
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
a ta miniaturka ma atomizer? podoba mi się jeszcze tylko hot couture givenchy 7/30
|
|
|
|
#231 |
|
Konto usunięte
|
Ralfiozo, możemy się wymienić jeśli jesteś nadal zainteresowana, przepraszam za późny odzew.
Chyba jednak wolę kosmetyki niż perfumy, postaram się wieczorem napisać co mnie interesuje. Pozdrawiam---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- W sumie napiszę teraz, najwyżej mi podziękujesz jednak. Interesuje mnie na pewno któraś z paletek Sleek, chyba Au Naturelle:Mokosh olej lniany nowy Crabtree& EVELYN cudna kuracja do rąk w postaci kremu, opakowanie podobne do kremików z Loccitane. Bestselerowa firma w Anglii , mam nowy zestaw sześciu różnych wersji zapachowych po 25g, oddam dwie sztuki max Norel krem hialuronowy do cery suchej/normalnej, tubka 25ml, nowy Carmex - kultowy balsam do ust w słoiczku, nowy The Body Shop- cudne limitowane masełka, wszystkie nowe po 50ml The Body Shop balsam do ciała o zapachu Mango, nowy z pompką Komplet 4 pędzli do makijażu wzorowany na Ecotools, pędzle nowe, są w etui. Avon - pędzelek do brwi lub eyelinera, zafoliowany, nowy. The Body Shop - drewniany grzebień do włosów, użyty dwa razy, niedawno rozpakowany. Oillan balance - Ochronny krem wzmacniający naczynka do skóry nadwrażliwej. Polecany do stosowania w przebiegu schorzeń dermatologicznych lub po, oraz po zabiegach medycyny estetycznej. -nowy w kartoniku Vianek krem pod oczy do skóry suchej i wrażliwej, nowy w kartoniku Nie wiem, ile jesteś w stanie z tego dać? |
|
|
|
#233 |
|
Konto usunięte
|
Hej, Kors ma 50 ml, rzeczywiście powinnam to umieścić w opisie,
no jak dla mnie to jest baaardzo mocny ale żadnych intensywniejszych zapachów nie toleruję więc może nie jestem najlepszym przykładem. Ok, najbardziej interesują mnie cienie i pielęgnacja twarzy jak coś, za to za pędzle chyba jednak podziękuje. A mogłabyś napisać jak dawno były otwierane cienie i ile miesięcy są ważne od otwarcia?
Edytowane przez cf8a477bc2d76321deee20101eae6dd289f7deea_608b3a95c2197 Czas edycji: 2016-03-17 o 16:38 |
|
|
|
#235 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo mnie kusi to AoD, ale nie wypatrzyłam nic poza tym
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć podoba mi się u Ciebie m.in.
The Body Shop- cudne limitowane masełka, wszystkie nowe po 50ml The Body Shop balsam do ciała o zapachu Mango, nowy z pompką i kremik Norela Mandelic Acid ze zdjęcia |
|
|
|
#237 |
|
Przyczajenie
|
interesuje mnie daisy i romance czy może coś chcialabys dobrac, lub czegos konkretnego szukasz?
|
#238 |
|
Zadomowienie
|
Hej
moze coś u mnie za Orchidee albo Romance?
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
Hej, napisalas mi dzisiaj, ze wyslalas do mnie paczke, ale chyba sie pomylilas
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.