![]() |
#211 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.10
Byou, a ta sałatka nie smakuje... chemią? Nie pamiętam kiedy (ze 20lat) jadłam zupki chińskie i trochę mi z nimi nie po drodze, a bynajmniej nie przykładam aż tak dużej wagi do zdrowego żywienia
![]() Ło matulko. Znowu zostałam sama na wieczór bo tym razem firmowe piwko tż ma. Grzecznie mu przelałam nalewkę do 0.5l butelki i wysłałam w drogę (z nadzieją, że jak nie robię fochów o jego wyjście to wróci o przyzwoitej porze). Filip męczykicha mnie terroryzował w granie w NAWLEKAJ NIE CZEKAJ, potem wymyslał (aż byłam zaskoczona pomysłowością) zabawy kartami z tej gry. Jakoś udało mi się go okiełznać i tylko czekam kiedy wyjdzie z pokoju i zapragnie czytać książkę bo dzisiaj nie było czytania. Dostał dzisiaj od mojej kuzynki do kompletu Inwentarz Zwierząt. CIekawe czy mu podpasuje jak Inwentarz Drzew ![]() Zofia leży w kołysce i macha kończynami i coś tam stęka, jęka i zaczyna gaworzyć. Wymykają jej się już GU, BU ![]() ![]() ![]() AAAA, wiem co miałam pisać KWiatuszku, mam zakwasy na brzuchu od śmiania się z Zuzki jako Jaworowicz ![]()
![]() |
![]() |
#212 | |
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi.
Alliw ja wlasnie tak mu przecierałam szybko ręcznikiem oczka. Musze w takim razie zakupić ten kubek ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Myśmy się dziś nasprzątali bo mielismy gości (rodzine). Dzieciaki bardzo fajnie,dostali zabawki więc się ucieszyli ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]() Brawa za guganie ![]() Jaką tutu masz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
Ciemniejszy łososiowy
![]()
![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
Znowu nie wiem co, komu miałam odpisać ale nie bójcie się
![]() ![]() Po pierwsze, dobrze, że mówicie, że kwiatki trzeba przesadzać ![]() Alliw no właśnie u każdego dziecka, co innego może być takim bodźcem. Nie zgadnie się wcześniej, co może zadziałać więc pozostaje czekanie. A z tym serialem, to ja Cię rozumiem. Czasem potrzeba się odmozdzyc ![]() Pani ale macie porzadeczek. A jak jest z wyciaganiem rzeczy z górnych półek? Bo na mnie kiedyś zwalil się regał i myślę jak tu Karola pokój urządzić, żeby wszystko było w zasięgu ręki Co do wieszaka, to K. tez nie dosiegnie do tych w szafie. Kupiłam w biedronce takie wieszaki na drzwi itp http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/10197671/ cos takiego. Mamy w korytarzu dwa wąskie grzejniki jeden pod drugim i powiesilam mu jeden wieszak na tym niższym grzejniku. Akurat a wysokości jego rąk. W lato jak przychodził do domu, odkladal tam czapkę. Daszkiem między żeberka ![]() W jaki sposób buntuje Ci się ten zamiokulkas czy jak mu tam (nigdy nie zapamiętam nazwy)? Bo mój jak wypuszcza nowe pędy to w zamian jakiś stary usycha. Normalne to? Demeter ja nie przepadam za sztucznymi kwiatami. Kup sobie storczyka. One mają to do siebie, że jak się o nie nie dba, to wtedy kwitną ![]() Z myciem głowy u nas tez jakieś placzki są ale tz kapie K a ja w tym czasie Z usypiam więc, że tak powiem, jego problem. K. tez się zrobił ostatnio nieśmiały. Jak ktoś przyjdzie, zasłania twarz, mówi, że go nie ma albo że ucieka. Chwilę mu zajmuje oswojenie się. Pewnie taki etap, bo do tej pory zawsze był odważny, nikogo i niczego się nie bał. No i u lekarza zaczyna się bunt, gdzie zawsze chętnie chodził. Sorce yyy... Nie wiem co napisać... Mam nadzieję, że nie masz proroczych snów ![]() ![]() Znalazłaś chociaż mordercę? Tz wrócił? Pokaż tutu ![]() Mój tz wciąż przeżywa, że tak nie lubił różowego a teraz się przekonuje, bo Zuzi ładnie w różowym i mówi, że pasuje jej ten kolor ![]() Storczyki Ci schna czy po prostu nie kwitną? Bo jak tylko nie kwitną to nie wywalaj. Przyjdzie czas i zakwitną. W poprzednim mieszkaniu jeden miał aż wypalone liście od słońca a mimo to w końcu zakwitl ![]() Byou 3 połówki piersi czy 3 cale? Zapisałam sobie przepis, kiedyś kiedyś zrobię ![]() mam straszną ochotę na zupkę chińską. Przez całe studia moze ze 3 razy zjadłam. Na pewno nie więcej. Myślę, ze raz na jakiś czas nie zaszkodzi. W ciąży też raz mnie taka ochota naszła i zjadłam. Teraz nie byłabym sobą gdybym nie obwiniala się, że ta alergia Zuzi to może od mojego odżywiania się ![]() Klementyna współczuję z tą gorączką. Ma jakieś inne objawy? Katar? Kaszel? Despa jak u Was? U nas szpital. Chłop chory, w kościach go łamie i jakiś niewyrazny. Karolowi nagle wrócił stan podgoraczkowy. Ciągle ma powyżej 37 ale nie dochodzi do 38. Robić coś z tym? Zuzia też jakby przymierzala się do kataru... Kocham żłobek za te chorobska ehh no ale trzeba przeżyć ---------- Dopisano o 04:41 ---------- Poprzedni post napisano o 04:25 ---------- Znowu wyszedł wywód no ale tak to jest jak człowiek sam ze sobą musi gadać, bo nikogo nie ma. Kto to słyszał spać o tej porze? Wstydu nie macie? ![]()
09.03.13 ![]() Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2016-02-07 o 03:34 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Wtajemniczenie
|
Ekhm, Kwiatku ale kto śpi? Kto śpi? Wskaż palcem!
![]() Nie martw się o siebie-przez takie sny będziesz długowieczna. A mordercą była jakas Twoja znajoma. Storczyki "tylko" nie kwitną. Tutu jest 3-6mcy więc pokażę niebawem na modelce. Ja do 38 nic nie robię tylko obserwuję, czyli mierzę temp co 5sekund ![]() Zdrówka i Wam!
![]() |
![]() |
#216 | ||||||
Zakorzenienie
|
podziw. szczery autentyczny. jak Olka była w tym wieku co Z., to było awykonalne. do tej pory jest awykonalne. chyba, że dysponuję komputerem. wtedy jest wykonalne
![]() choć może różnica wieku? ![]() czekam na tiulowe zdjęcia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() heh... znów wyszło, że ja całkiem nie myślę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale my ogólnie mamy ostatnio pomór kwiatowy. fikus pięcioletni miał w styczniu listo-pad jakiego nigdy nie miał, nowy fikus (kupiony w grudniu) został bez żadnego liścia... czekamy na reaktywację. my na niego (zamiokulkasa) z G. mówimy "zet-zet" ![]() Cytat:
![]() a ja właśnie tego majtkowego nie lubiłam, a się przekonałam. a fuksję zawsze lubiłam ![]() Cytat:
w ogóle po moich widać jak są chorzy. termometr tylko do potwierdzenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |||||||
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() ![]() dzięki , super było, nie ma żadnej tremy , bardziej ja się stresowałam ![]() Cytat:
![]() ![]() jak dzisiaj ![]() Cytat:
![]() zacytowałąm, ale nie wiem na co chciałam odpowiedzieć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale czułąś ze jest chłodniej czy po prostu tak o sprawdziłaś i wyszło ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzięki ![]() wrzuciłam zdjęcia z koncertu na fb jak chcecie zobaczyć ![]() Któraś nie ma? to wrzucę do klubu ![]()
![]() |
![]() |
#218 |
MBZ♥
|
Demeter Sorce ja lubię tylko te vifonowe zielone zupki, w salatce nie czuć nic, bardziej czosnek
![]() Alliw Twoje majtki fruwaja po ulicy? ![]() Kwiatuszku daję 3 całe pojedyncze. Tylko z tych proporcji powstaje duża miska ![]() ![]() ![]() Klementyna martwi mnie ta gorączka. A Kapsel miał trzydniowke? Nie skarży się na ból przy siusianiu? Nie mówi nic o uszach? ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Małpko dla mnie klubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja ogólnie viflonowe. tajską ![]() nie jadłam już dłuuuuuuugoooooo. ale bym zjadła ![]() ![]() kiedyś robiłam, ale z samymi kluseczkami ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- już wiem o co chodzi. ładna. google pany ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do różu to ja z kolei za jasnym nie przepadam. Mocny i pudrowy jest super ![]() Ojej zdrówka. Niestety tak to jest z tym złobkiem i chorowaniem obu dzieciaków... Myśmy wstali o 9:30 ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Małpko, widziałam zdjecia. Super!! ![]() ![]() Pewnie jestescie mega dumni ![]() ---- U nas dziś leniwy poranek ![]() Piękne slonko więc na zewnatrz trzeba sie wybrac, potem obiadek u rodziców i tak zleci ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Wooow matko i corko zescie sie rozpisaly
![]() Ja nie mialam.ost czasu was zyatc w drodze z i od pracy bo ciagle na telefonie rozmawialam (znqczy sie sluchalam wywodow hehe) Eh weekend weekend i po weekndzie. Moze dzis do nas taka znajoma wdepnie mialysmy sie spotkac z dziecmi na centeum ale pogoda taka ze masakabra ( a ona zmitoryzowana wiec jej lepiej bedzie ogarnac system ) hehe |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiedzieliśmy, że może być tam problem bo widzieliśmy w trakcie budowy nieprawidłowości. Więc przy mrozach sprawdziliśmy termometrem (taki co mierzy temp ciała i powietrza, cieczy etc co to mamy w domu) i okazało się, że są różnice tempearatury o kilka stopni na ścianie - w miejcu gdzie był ów mostek temperatura była o kilka stopni niższa a powinna być taka sama, bo to jedna ściana zewnętrzna i różnic nie powinno być (tzn... różnice mogą być, a nawet będą w narażach, przy płycie stropowej - tam po prostu musi być chłodniej bo nie uniknie się tego w żaden sposób). Dlatego też poprosiliśmy babkę, zeby nam to kamerą termowizyjną zobrazowała i zrobiła opis fachowy - że to co widać to nie zwykłe utraty ciepła na elementach konstrukcyjnych żelbetowych tylko błąd wykonastwa/projektu. google mym pasterzem... Matko i córko nr 2! Ale dzisiaj przyjemnie na zewnątrz. Znowu zabrałam juniorki (tż tym razem fuchę robi -bo muszę też napisać, że wrócił cały i zdrowy i o takiej porze, że aż miło) i w trójkę poszliśmy na plac. Filip nie moje dziecko - biegał, skakał, krzyczał - ależ byłam dumna z niego, że był najbarrdziej rozbrykanym dzieckiem na placu. Sofija przespała ![]() ![]() Wrzucę do klubiszcza jakieś fotosy ![]() w nawiązaniu do "moćków" Pchła będzie ze smoczkiem ![]() ![]()
Terry Pratchett Edytowane przez Sorceresss Czas edycji: 2016-02-07 o 14:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Kwiatuszku, a jak u Was w koncu sie skonczylo, to byla szkarlatyna czy nie?
U nas co prawda bez goraczki, ale kaszel momry i zatkany nos. Pani doktor srednio zainteresowana pomoca, wyraznie rozjuszyla mojego.chlopa. Doatal skierowanie na badania jutro ida do kontroli to zobaczymy. Wyniki.juz maja byc. Pani z rejestracji po z☠☠☠ce, ktora urqczyl ją moj chlop, bezproblemu dziecie na poniedzialek zapisala. O robocie nie pisze bo to co sie dzieje to masakra. W pt zie odmozdzylam, poszlam z Oli na Kraine Lodu- znacie tą bajke? W krakowskiej arenie byl wyswietlanay film, dzwiek-> orkiestra symfoniczna.piosenki filmowe chor, a cztery glowne postacie znaczy osoby dubbingujace je spiewaly na zywo. Strasznie mi.sie nie chcialo isc ale bylo zayebiscie. Zobaczyc na zywo Mozila wykonujacego piosenke balwana Olafa czad. Mbostwo dzieciakow taki ch od 4 lata w zwyz, poprzepieranych za postacie z bajki, spiewajacych z artystami....
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w weekend chłop ma pracową integrację... to będzie dłuuuuugi tydzień. ![]() ![]() miałam wychodne w kinie ![]() z jedną pozytywną sceną (stary Indianin je spadający śnieg) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Melduję, ze od wczoraj temperatura ksiązkowa, ale w zamian w gratisie mamy biegunkę... Nie jakas ogromna, ale tak mi popuszcza kleksy kilka razy...daje probiotyk, każe pić, je niebłonnikowe rzeczy, zobaczymy... Pieluchy nie da sobie nałożyc, bo przecież 'nie jestem już dzidziusiem" wiec piore majtki co godzinę...mamy piękną kolekcję na kaloryferze..
katar ma taki,ze wycieram nos 2 razy dziennie, pokasłuje troche i ma syrop od kaszlu....moze to po tym syropie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | ||||
Zakorzenienie
|
1Dwie strony przez weekend?
![]() powariowalyscie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ewka, podgladasz codziennie - odezwij sie ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
no wlasnie - moze tak naprawde wystarczy taka zwykla podstawowa maszyna, bo i tak pozniej sie z tych funkcji nie korzysta? Cytat:
![]() ![]() w sumie to chyba chodzi bardziej o takie brudne zabawy - jak nie przypilnuje to jest mega syf wszedzie ![]() ![]() u nas inne ceny - ale dam przyklad - maszyna 150âŹ, to 270 litrow mleka zwyklego z lodowki (0,55⏠/litr), albo 136 litrow mleka bio (1,10⏠/litr) ![]() to M. tez ostrozny ![]() ![]() samochod w kolorze cappucino ![]() ahh rozumiem, to jednak sprawa bardziej skomplikowana ![]() szare trojkaty ![]() ![]() ja sie kwiatkami w ogole nie potrafie zajmowac - albo zasusze, albo mi zgnija ![]() a co to ten mostek termiczny? ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Jaki kolor? Ja M. tez kupilam w gwiazdki posciel (na zas) - jasna mieta ![]() ![]() Czekam jeszcze, az w H&M pojawia sie szare gwiazdki to tez kupie ![]() Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2016-02-07 o 18:18 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za moich czasow na kazdym rogu byl sklep z tkaninami - nie wiem jak teraz ![]() Cytat:
![]() brakuje mi Twoich postow ![]() jeszcze troszke - czekam z utesknieniem na efekt koncowy! ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja mam posortowane w pudlach/pudelkach/pudeleczkach ![]() my mamy wzgledny porzadek ![]() w tych najmniejszych w jednym pojemniczku sa np. ludziki z playmobil, czy w drugim znaki drogowe w innym male czesci z playmobil, w jeszcze innym jakies kinderjajkoniespodziankow e badziewie - a swoje ulubione samochodziki trzyma w filcowej torebce, ktora przenosi z pokoju do pokoju ![]() Ja staram sie na biezaco skladac, jak M. wyjmuje kolejne zabawki to poprzednie chowam/chowamy - a wieczorem zgarniam reszte ![]() M. placze bardzo, wyrywa sie, wychodzi z wanny - ale ja myje mu rzadko te wlosy - maz musi mi pomagac, wtedy sie udaje - ja myje, maz trzyma dlonia twarz zaslaniajac oczy a ja splukuje - wtedy woda nie splywa do oczu (M. jest bardzo delikatny, nawet jak mu kropelka prysnie w oko to trzeba mu wycierac szybko recznikiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
![]() chyba specjalnie schowal ![]() ja tak chowalam swinke peppe ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2016-02-07 o 18:14 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() M. bardzo szybko pil ze szklanki, nawet mi sie dostalo od meza, ze niby za wczesnie ![]() tez mamy taki kubelek ![]() ale do pudla przeciez tez trzeba odlozyc ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Moderna teraz nie ma sklepów z tkaninami na każdym rogu, ba ja na swoim jak i na Sorce osiedlu nie kojarzę a moje zamieszkuje ponad 20 tys osób. Kojarzy mi się jeden na Kazimierzu, ale ze względu na lokalizacje to i ceny takie se- bardziej opyla się zamawiać.
Sorce- czy na Wielkanoc się przymierzasz do ozdóbek jakiś? ![]() Klementyna u mnie obie dziewczyny zawsze po Groprinosine maja biegunki.
![]() |
#231 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pamietam jak opisywalas ta bolesna lekcje ![]() Cytat:
![]() ja bym jeszcze luzna reszte (puzzle i pudelka z grami) wsadzila w pudla ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
![]() ohhh.. nie wiem jak Krakow, w Rzeszowie sklepow tych bylo mnostwo - ale to tez juz wiele lat temu, dawno nie bylam w PL. Moja mama szyla - fajne wspomnienia ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiecie co - zaczynam sie obawiac, jak to bedzie, kiedy ja zostane tesciowa ![]() mam nadzieje, ze nie zglupieje ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- ze jak? ![]() Cytat:
![]() co kolejna to lepszy horror ![]() hehe.. nam wystarczy, przy trojce dzeici to juz pewnie ciasno ![]() jaki macie w planach samochod? ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() http://pl.dawanda.com/posciel-dla-dzieci/?page=1 mnie sie taka podoba http://engel-werk.neueshop.com/by-gr...622/f/1827393/ ale w Pl pewnie nie ma. ![]() Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2016-02-07 o 18:52 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
despa jak Ty się miewasz w ogóle? ja Was matki podwójne podziwiam..jak K miał wysoka temp. siedziałam nad nim i co 10 min mierzyłam temp, zmieniałam okłady i trzęsłam się nad nim i pomyslałam sobie, że jakby było drugie, to nie wiem jakbym dała radę sama. Takze matki podwójne, samotne matki (stale lub przez prace tżta) PODZIWIAM! i zazdroszczę organizacji! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
MBZ♥
|
Pani potem wrzucę do klubu
![]() Moderna, szarą oczywiście ![]() U mnie nie ma sklepów z tkaninami, na allegro tego sporo ![]() Despa poszlabym na takie przedstawienie ![]() Zdrowia!!!! Małpko o jakim wozie myślicie? Moderna z tym myciem to może spróbuj Ty albo mąż pokazać Marsselowi jak Wy myjnie głowę, polewac się prysznicem itp? I że Wam to krzywdy nie robi, że się cieszycie z tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | ||
Zakorzenienie
|
rany, jestem na stronie 7 - a gdzie do strony 8
![]() ![]() ile ja juz te posty klepie - godzine? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mysle, ze powoli kiedys ogarnie, ze wystarczy, ze odchyli glowe do tylu, to nic mu do oczu nie skapnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
MBZ♥
|
Moderna to trzymam kciuki
![]() ![]() ![]() Klementyna dałabyś radę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
dotrwalam do strony 8
![]() ze co, ze jak? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
![]() kochana perelka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
MBZ♥
|
Sorce
![]() ![]() ![]() Muszę obczaić fotki ale to jak będę na lapku. Moderna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj znac, jak sie przyjal Inwentarz zwierzat ![]() brawa dla Pchelki ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- a moze w majteczki nakleic takie wkladki higieniczne dla kobiet? (carefree) przyciac nozyczkami odpowiednia wielkosc? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |||
Wtajemniczenie
|
mniejszy wybór i wyzsze ceny
![]() ![]() Cytat:
![]() Chciałabym porobić tasiemkowe jaja w kolorkach jasno-miętowych ![]() ufff oczywiście, że nie Cytat:
![]() to takie magiczne spartolone miejsce, przez które ucieka ciepło - bład w kontrukcji, brak izolacji eeee tam... jestzabawa, ja przy samym Fi tez jechałam na oślep ![]() ![]() ![]() parę min temu tż wyszedł ze śmieciami, a jak wrócił zastał stereo: Zoś wyła bo ją kremowałam (chyba bez zbytniego uczucia), a Fi wył bo tak ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | ||||
Zakorzenienie
|
Jeszcze 4tygodnie do terminu
![]() Wczoraj byłam na zabawie karnawałowej z pracy z Filipem w sali zabaw 4h, myslałam że urodze tak mnie to wymeczyło ![]() W ogóle na wątku mamy marzec 16 w tym tygodniu zaczęło się rozpakowywanie, już 2 dziewczyny urodziły. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Filip też podlewa. Ostatnio nawet nie widziałam kiedy a potem u Tżta był znajomy i mówi, że ładnie kwiatki podlewam bo prawie woda się z nich wylewała. Cytat:
![]() Z myciem głowy od zawsze był problem. Musi mieć ręcznik przy oczach i wtedy na szybko myjemy, często z krzykiem. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.