![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 sezon V epizod unboxing
Cytat:
![]() ![]() Akurat dostep do okna będzie bo łóżeczko stałoby w kacie i przy tej dużej kwaterze okna, no ale jak sie okno otworzy w lato to już bedzie leciało wszystko w strone łóżeczka ![]() W opcji pierwszej przekonuje mnie to ze stałoby w kaciku i wizualnie zajmowaloby mniej miejsca, ale rzeczywiscie skoro jest mozliwośc to moze lepsza opcja 2. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |||
Zakorzenienie
|
Ale pędzicie z tymi postami! Ja mam środy zalatane, bo na 17 ten Zdrowy Kręgosłup, a na 18 Szkoła Rodzenia, więc ledwo mam czas, żeby po pracy zjeść obiad, a potem o 2 ląduję w domu... Ale jeszcze tylko za tydzień i koniec SR (chociaż i tak chyba rekordowo długo chodzę, bo zaczęłam na początku stycznia
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My w tym roku 3 lata po ślubie, ale wcześniej 9 lat byliśmy parą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Raczkowanie
|
To jest opcja.. wypróbuję jak pranie wyschnie
![]() Cytat:
![]() Hej sis ![]() ![]() ![]() A jak u Ciebie? Co słychać?
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Noż gdzie on jest.
Ja juz wypachniona w zalotnej pozie tj z poduchą ciazowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Z deszczem w butach
|
Cytat:
![]() Jak Milan Kundera. Na pewno będzie się wyróżniać ![]() U nas kryzys imienny. Ja chcę Leona, małż Wojtka. Jeszcze mu nie proponowałam, ale jako kompromis mam dwa typy: Tymon albo Igor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Jak sobie sama taką karę nałożyłaś to teraz nie marudź
![]() Zła matka ze mnie - dostawka i przewijak stoją, wzorek na przewijaku bardzo stonowany ale nieeeee....dla mnie za słodko i za dzieciowo się zrobiło, zakryłam zieloną pieluchą flanelową. Ja naprawdę wychowam najpoważniejsze dziecko świata! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Robiliśmy na wymiar zabudowę całej ściany. Ale teraz te jego szafy musiały się do salonu przenieść. Tam jest też rozkładana kanapa i małż już się śmieje, że robię mu tam osobną sypialnię a my z Alą będziemy mieć cały pokój dla siebie Ale póki co żadnego spania osobno nie przewidujemy ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#220 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Milan mi wpadł przez przypadek i każdego dnia podobał się bardziej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też nie przepadam za kolorami i pstrokatosciami.. za to mój mąż by chętnie namalował tęczę i nosorozce ![]() Nie mam karuzeli, zawieszek itp. Jedynie uchwyty w białej komodzie są w sowki i kupiłam obrazek mukaki ms Francis do zawieszenia nad łóżeczkiem i tyle.. I tłumaczę sobie ze za dwa lata będę dostawała ataku jak będę wchodzić do jego pokoju i wszędzie będą kolorowe zabawki i nie będę już wtedy mogła nic z tym zrobić ![]()
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś któraś pisała, że conieco z mężem na podłodze odprawiała, bo dziecko obok w łóżeczku. Jak powiedziałam o tym mężowi to stwierdził, że na łóżku przy dziecku to On odpada
![]() W sumie fakt..dziwna sprawa. Fablous pewnie same będziemy tych naszych mężów wyganiac, aby biedaki się wyspały do pracy. Plus mój na uczelnie i na egzaminy.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-04-13 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#223 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też polubiłam prasowanie, szczególnie że te małe ubranka tak ślicznie potem wyglądają wyprasowane ![]() Co do kącika to my i tak za rok, półtora wyfruwamy do nowego domku więc tam na nowo będziemy się urządzać i Mała będzie miała już swój własny pokoik. Także nie przejmuję się, że będzie mnie wkurzać to co teraz wymyśliłam ![]() Cytat:
![]() No właśnie jakby ten mój mąż miał wstawać co chwila to byłoby mi go szkoda. Bo ja to może odeśpię w dzień razem z Małą a on przecież w pracy nie położy się spać |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Moderatorka z pazurem
|
Daga, slabsze przeplywy sa wskazaniem do zakonczenia ciazy, jesli dziecko nie rosnie w lonie, albo jesli jest ryzyko niedotlenienia. Same w sobie nic nie przyspieszaja. U nas przeplywy pepowinowe sa super glancus i dzidce niczego nie brakuje. W tych przeplywach tetnicy macicznej moga sie jednak zaburzac przeplywy miedzy macica a lozyskiem, tak to zrozumialam. I ze jesli progres bedzie szybki i niekorzystny to nie mozna ryzykowac i trza kroic ten tort. Dlatego kontrola za tydzien.
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
1. Spać ze szwagierką 2. Spać ze szwagrem,szwagierką i ich córką 3. Spać z teściową ![]() Ewentualnie może wybrać korytarz - o ile wtedy nie będzie tam małej ![]() Uważam, że mimo tego że wstaje o 4.30 i na bank będzie nie wyspanie nie grozi nam spanie osobno ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Przyczajenie
|
O nie to juz, czesc 5. A ja od tygodnia probuje nadrobic cz. 4 ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
My śpimy osobno odkąd starszak miał pol roku. Przy 10-15 pobudkach w nocy dochodzi sie do ściany i wyspanie sie jest priorytetem absolutnym
![]() Teraz nie mam pojęcia jak będziemy spać, wyjdzie w praniu ![]() My znamy sie od września 2010, mieszkamy ze sobą od listopada 2010, ślub w maju 2013 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#232 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam nadzieję, że nam też spanie osobno nie grozi, ale po tym co widzę i słyszę, to chyba w większości przypadków tak się kończy...
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
W ogóle, zabawna sytuacja, bo koleżanka jest z blizniaczek i zaszły w ciążę w zeszłym roku praktycznie w tym samym momencie. Jedna urodziła 6 dni temu, druga wczoraj
![]() ![]()
#235 |
Zakorzenienie
|
Mialavi wiesz że ja na nic z tych rzeczy nie liczę. Nawet juz przestałam pytać gina o cokolwiek
![]() Co nie zmienia faktu że wodzić na pokuszenie mi sie dzis zachciało hihi |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas spokojnie mógłby spać osobno i to w towarzystwie telewizora którego ja kategorycznie zabroniłam wstawiać do sypialni mimo, że usilnie starał się mnie przekonać. Więc będzie miał do wyboru spać w sypialni z dwoma babami w tym jedną często płaczącą lub w salonie gdzie będzie miał całą kanapę dla siebie, tv 55 cali i nikt go nie będzie budził. Zobaczymy co wybierze po jakimś czasie ![]() Mila i Iga to jedne z naszych typów imion, piękne ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() Do zgagi już powinnam się przyzwyczaić bo dziś cały dzień wiernie przy mnie trwa ![]() Żeby ją szlag.. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Z deszczem w butach
|
![]() Cytat:
Milan to typ mojego męża, ale to chyba z miłości do piłki nożnej, ale do córki Mili go nie przekonam chyba, to samo z Igorem bardzo mu się podoba córka Iga (ciągle się zastanawia) może on liczy na syna w przyszłości i nie chce tych imion zajmować babskimi odpowiednikami ![]() ![]() ![]() Iga dla dziewczynki też mi się bardzo podoba. Tak sobie myślę, że gdybyśmy mieli wybierać imię dla drugiej dziewczynki, to łatwiej byłoby nam dojść do zgody. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ps. Właśnie mu powiedziałam o Twoim pomyśle to mówi no ładne to imię - a to ciekawe (przecież jak przeglądałam internety to z góry to imię odrzucił) ![]() I tak pomogłaś, że doszło kolejne do listy i do przemyślenia ooo ![]() Nie wiesz jak koleżanka zdrabnia (czy to się wogóle da) ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#239 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zadomowienie
|
Hello
![]() nie nadążam za Wami! nie macie zadyszki od tego pisania? ![]() Ja się melduję po ćwiczeniach. Cytat:
Na moje dzieciątko od dawna mówię po imieniu (innego sobie nie wyobrażam ![]() ![]() PS. boję się tego momentu kiedy spakuję już absolutnie wszystkie potrzebne rzeczy do szpitala i będę miała już wszystko dla dzidzi gotowe
Milenka 1.05.2016 Edytowane przez asta9126 Czas edycji: 2016-04-13 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.