![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: grube łydki....
hmm.... to może łatwiej wytłumaczę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
a ile mniej więcej i jak intensywnie ćwiczyłaś, żeby dojść do takiego wyniku?
ja niby co jakiś czas zaczynam stawać na palcach albo jeździć rowerkiem ale nie widzę efektów i się zniechęcam ![]()
"When you loved the one who was killing you, it left you no options. How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one? If your life was all you had to give your beloved, how could you not give it? If it was someone you truly loved?" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
te ćwiczenia wykonywałam codziennie gdzies około przez 15 min.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
byłam na diecie 1000 kcal, ale to dlatego że nie tylko łydki mialam bardzo "duże", ogólnie całe ciało miałam pulchne
![]()
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Przyczajenie
|
Witam Was dziewczyny! ja równiez mam problem grubych łydek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Szerokość łdki to nie wszystko - ja mam szerokie, ale umięśnione łydki, dzięki czemu nawet w płaskich butach nogi nie wyglądają bezkształtnie, a jak tylko ubiorę orcasy jakieś - noga jest ok, więc polecam ćwiczyć te łydki i rozciągać, bo to wysmukla mięsień, dzięki czemu noga wygląda dużo ładnie
![]() A do lata duuużo można zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
![]() |
#220 |
Przyczajenie
|
No niby dużo można zrobić do lata, ale trzeba tez wiedziec co:P Czytałam Wasze poprzednie wypowiedzi i sposoby na utratę obwodu w łydkach, ale ja juz powoli tracę nadzieję:P Schudłam 13 kg. i obwód mojej łydki równiez się zmniejszył, ale nie na tyle żeby wyglądały jakos kobieco. Ćwiczyłam też trochę, więc nie są tylko mięsem, mają tez trochę mięśnia, ale mimo wszystko nie jest tak jak być powinno. Chyba pozostało mi je zaakceptowac po prostu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Przyczajenie
|
hahah, moja łydka ma więcej mięśnia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Przyczajenie
|
Chodziło mi tylko o zaznaczenie, że nie są obwisłe, tylko widać też ładnie zarysowany mięsień. Ot, to wszystko. P.S. wiem z czego się składa mięsień.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
Witam. Dołączam się do Szanownej Loży. Ja też niestety cierpię na nieproporcjonalne łydki, a jestem chuda od góry, biustu to w ogóle nie mam... Chciałabym odjąć z łydek i przenieść w biust
![]() Ja nawet nie wiem czy mam bardziej mięśnie czy bardziej tłuszczyk w łydkach. Niby jak uniosę nogę do góry, to mam taką galaretkę, ale jak stanę, to trochę bardziej mięśnie. Zastanawiałam się nad operacją, bo już nie mogę z tymi swoimi słoniami, jak oglądam swoje zdjęcia z wakacji, gdzie ktoś mnie z zaskoczenia uchwycił razem z nimi - to chce mi się płakać... Na dodatek nikt nie rozumie i wszyscy się dziwią, dlaczego nie noszę kiecek i nawet w upał noszę spodziany. Cieszę się, że istnieje jakaś grupa wsparcia ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#226 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a wiecie,cos wam napisze... dzis sie wazylam i waze 61 kg przy wzroscie 175-schudlam!!! Wlistopadzie wazylam niecale 65! A w lydkach... przybylo!!!!! Sa o wiele grubsze... ja juz niewiem co mam robic... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Przyczajenie
|
dziewczyny rozciągajcie łydki to naprawde pomaga je wyszczuplic i wysmuklic!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przy wzroście 168 waże 56,5-59 kg tak mi się waga wacha cały czas niestety nogi i pupa nic się nie ruszają odrazu biust mi leci buźka no i brzuch a nogi jak były tak są ![]() A jakie macie obowy w łydkach ?? Pytam z ciekawości zaraz zmierzę to podoam swoje wiem że jedna jest większa o centymetr i widać to bardzo niestety ;-( Więc w lewej mam 37 prawej 38 ;-( Jak stoję to niby to większośc mięśni niż tłuszczyku ale to starszeni wygląda w udach mam 54-55 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam w łydkach 33 cm.
![]() |
![]() |
#230 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
jak ja bym chciała miec te 33 ehhh ile ja za to bym dała ....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Przyczajenie
|
ja tez;-) 33 cm to naprawde mało i bym nie narzekała!!!! ja mam 168 cm wzrostu ostatnio wazę ok 55 kg i mam teraz 37 cm w łydkach ale miałam wiecej! odkad zaczełam je rozciagac łydki schudły mi conajmniej o 1cm dlatego zamiast narzekac lepiej sie za to zabrac bo działa. Nawet mój chłopak to zauwazył ;-) a poza tym zadnych innych cwieczen bym nie robiła, bo jak rosna miesnie to łydki tez niestety na szerkosc! a o to nam przeciez nie chodzi. Kremy i zele wyszczuplajace tez pomagaja
pozdrawiam serdecznie;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A w lydkach mam... zaraz zaraz zmierze... ... aaaaa!!!!!! ![]() 37 !!!!!!!cm w najgrubszym miejscu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Przyczajenie
|
zakrec0na, masz ładne łydki - marzę o takich!
![]() ![]() Czekam tylko do pełnoletności, zrobię sobie lifting łydek! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Konto usunięte
|
Raczej o liposukcje bo lifting to chyba podnoszenie
![]() Sama bym sobie takie coś zrobiła w ostatecznosci, ale moje 35,5 cm to jeszcze całe szczęście nie ostateczność ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ja przy wzroscie 166 i wadze 66kg mam 38 cm w obwodzie mojej lyduni i czuje sie bardzo sexy!!! anyway....dziewuchy.... mam sposob na usuniecie tluszczyku z dolnych partii nozek, wiem, bo po jednej sesji stracilam caly cm!!! ![]() wiec..... kupujecie dobrej jakosci zel wyszczuplajaco-antycelulitowy, rozprowadzacie go gruba warstwa na lydkach naszych pieknych i..... uwaga!!.... owijacie folia kuchenna na godzinke badz dluzej i GOTOWE!!! ![]() trzymam kciuki za pomyslnosc w waszym przypadku.... Pamietajcie!! Prawdziwe piekno tkwi w srodku ![]() Pozdrowionka Megi z uk x |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
pozdrawiam serdecznie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.