|
|
#211 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Do Moniś - prośba
Wiec tak.Chcialabym, podziekowac wszystkim dziewczynom ktore poswiecily mi swoj czas probujac cos wykrzesac z moich wlosow.Bylam u fryzjera i w koncu jestem podobna do ludzi
Wielkie dzieki...
Edytowane przez Dorisa32 Czas edycji: 2006-01-24 o 20:12 Powód: ortograf:( |
|
|
|
#212 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!!! widze ze jestescie bardzo dobre w dobieraniu fryzurek. Może uda się wam cos ze mna pokombinowac??
dzieki!!!
|
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
a moze jakies propozycje dla mnie??? ....
|
|
|
|
#214 |
|
Przyczajenie
|
Czy ja mogłabym mieć też taką prośbę o lekką metamorfoze ?Za tydzień wybieram się na zabawę i do fryzjera ale nie mam żadnej koncepcji, a chciałabym coś zmienić. Prosze o poradę )W załączeniu jedno zdjęcie które znalazłam |
|
|
|
#215 |
|
Przyczajenie
|
Tu jest moja fotka do przerobienia
, zaraz będą inne, to wybierzecie najlepszą
|
|
|
|
#216 |
|
Przyczajenie
|
Kolejna fotka
|
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
wow dziewczynki super sa wasze efekty nie chcialabym wam zawracac glowy ;( ale bardzo prosilabym tez o pobawienie sie moja twarzyczka bo bardzo chcialabym cos zmienic mam dosc juz mojej fryzurki!! sprobujecie? pliss bede wdzeczna
)
|
#218 |
|
Przyczajenie
|
Może ta będzie dobra...
|
|
|
|
#219 | |
|
Zadomowienie
|
ojojoj , ale zamówień
Ostatnio żadko tu zaglądam, wiadomo, sesja czasu brakuje. ale w wolnej chwili będe tu zerkać i postaram się,żeby nikt nie był poszkodowany Cytat:
|
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
whitebeth, jak będziesz miała mniej zamówień i więcej wolnego czasu to też będe cię mogła prosić o przeróbke fryzur?
please !
|
|
|
|
#221 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#222 |
|
Zadomowienie
|
...
|
|
|
|
#223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ok, za kilka dni będę mieć juz ostatni egzamin ,koniec sesji, to wtedy ponadrabiam zaległości wizażowe Najlepiej mi przypomnij za kilka dni na PW
|
|
|
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
Witam, musze przyznac ze fajnie wam to wychodzi jestescie wspaniałe
Pozdrawiam Edytowane przez asik86 Czas edycji: 2006-05-09 o 21:52 |
|
|
|
#225 |
|
Przyczajenie
|
mam pytanko możecie podać w jakich programach to robicie i czy można je ściągnąć z neta
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
sciągnąć można wszystko
bo sciągnełam i też próbowałam coś robić w tym programie ale sama sobie dobrac fryzury i tak nie potrafie :P Ten program to Photoshop |
|
|
|
#227 |
|
Przyczajenie
|
CZESC DZIEWCZYNKI !!!
na poczatku musze sie wyzalic.. buuuuu juz mialam napisane tyyyyle duuuzo - cala prawie strone i kurcze pierwsze mi nie chcialo zaladowac zdjec, a potem.... mi zerwalo polaczenie z netem ale nie o to chodzi... suuper robicie te fryzurki!! gratuluje!!! mozecie zakladac firme ![]() ![]() ja juz od 2 tygodni siedze i sciagam rozne programy do "fryzowania", ale oczywiscie nic mi z tego nie wychodzi bo albo program jest jakis starodawny i fryzury tam daja same pierwotne, albo jest po rusku, albo po francusku, albo jak juz cos jest w miare, to fryzury te nowe wychodza mi takie szpatne, ze szoknie pozostalo mi nic innego (po regularnym przegladaniu forum) jak zwrocic sie do Was z wielkim no to nawijam.... [nie wspomne, ze poraz kolejny wrrr] ostatnio (czyt. jakis bedzie niedlugo rok) postanowilam zapuszczac wlosy,zeby chociaz raz w zyciu miec dlugie, albo przynajmniej dluzsze no i coraz bardziej przestaje mi sie to podobac (juz nie moge patrzec w lustro) nie wiem, co robic? czy sie obcinac, czy nie? czy dalej zapuszczac, czy to olac?zawsze tez robilam sie na super blondi, ale nie wiem, czy nie przyszedl czas na zmiane rowniez koloru hmmm? Wyszlo jakos tej zimy, ze jestem biala jak smiertka i taki jasny blond nie wiem, czy by pasowal.Ze wzgledu na to, ze oka Wam pozazdroscic by mogla niejedna fryzjerka, czy fryzjer, zwracam sie z uprzejma prosba o fachowa porade /moze nie tylko nowa fryzure mi poradzicie /zalaczam kilka zdjec - ladniejszych i brzydszych - prosze sie nie wystraszyc , juz przez ten czas,co tu sie mecze wybralam kilka (o ile sie wogole zalacza) z krotkimi wlosami i z takimi jak mam teraz.jestem tutaj nowa - nie wiem, czy kazdy tak ma na poczatku, ze wszystko mu znika,ale mam nadzieje, ze to byl moj pierwszy i ostatni raz Juz za wczasu okropnie mocno Wam wszystkim dziekuje ![]() biore sie teraz za to nieszczesne zalaczanie zdjec.... pozdrawiam, evelka |
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: <<<super>>>
Ja bym proponowała może takie fryzurki
|
|
|
|
#229 |
|
Zadomowienie
|
Evelkam: na razie tyle mi się udało wykombinować
|
|
|
|
#230 |
|
Przyczajenie
|
hejo
dzieki dzieki za taka szybka odpowiedz, bede taka i czekam na jeszcze ;-) whitebeth : mi sie az tak nie spieszy,zebys nocki zarywala... dzieki i co jak myslisz? zapuszczac dalej? widzialam gdzies (zaraz poszukam linka) jak zrobilas jedna fryzure i kilka wersji kolorystycznych - dalo by sie tez tak u mnie? oczywiscie nie moge go znalezc (tego linka) ehhh.......(pol godziny)........ no i nie znalazlam, niestety, mam nadzieje ze wiesz o co chodzi. thx . |
|
|
|
#231 |
|
kosmitka
|
evelkam A mi najbardziej podobasz się na fotkach 2 i 3.
Whitebeth - ściągnęłam sobie photoshopa ale jakie ja masakry wyczyniam, szok! Wyglądam makabrycznie, jeszcze duuuuuuuuuużo nauki przede mną! |
|
|
|
#232 |
|
Przyczajenie
|
anciaa -> mi sie tez tak wydaje.... beda chyba nici z mojego zapuszczania...
|
|
|
|
#233 |
|
Raczkowanie
|
buuu a cemo mi nie zrobilyscie tez?? ;((((
|
#234 |
|
Rozeznanie
|
A może byłybyście tak miłe i spróbowały wykombinować dla mnie jakieś fryzurki? Chciałabym się zobaczyć szczególnie w ciemnych kolorkach jak i jasnym blondzie. Rudy również mile widziany. Myślę, że zdjęcia powinny się nadać
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Ja poczekam aż whitebeth będzie po sesji
A co do Photoshopa.. tez na początku jak robiłam to wyglądałam jak potwór ;p ale im wiecej robilam tym lepiej wychodzilo. Wlasciwie problem w tym ze nie umiem dobrac sobie fryzur. A do rad fryzjerów mam uraz ;p |
|
|
|
#236 |
|
Przyczajenie
|
Jesteście poprostu rewelacyjne w tym dobieraniu fryzur, to co robicie to istne cuda
Prosze pomóżcie mi.Bardzo chce zmienic fryzure.Czekam ma wasze propozycje.Wyczarujcie coś dla mnie
|
|
|
|
#237 |
|
Zadomowienie
|
Critti : foteczki dla Ciebie:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
Zadomowienie
|
cd...
|
|
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
....niecierpliwa ja :D
no to i ja sie przypominam ... zdjecia sa wyzej
))
|
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
nooo dziekuje ci edytko;***
)
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

Wielkie dzieki...

dzieki!!!
, zaraz będą inne, to wybierzecie najlepszą
czasu brakuje. ale w wolnej chwili będe tu zerkać i postaram się,żeby nikt nie był poszkodowany 

bo albo program jest jakis starodawny i fryzury tam daja same pierwotne, albo jest po rusku, albo po francusku, albo jak juz cos jest w miare, to fryzury te nowe wychodza mi takie szpatne, ze szok
no i coraz bardziej przestaje mi sie to podobac (juz nie moge patrzec w lustro) nie wiem, co robic? czy sie obcinac, czy nie? czy dalej zapuszczac, czy to olac?
nie wiem, czy by pasowal.
, juz przez ten czas,co tu sie mecze wybralam kilka (o ile sie wogole zalacza) z krotkimi wlosami i z takimi jak mam teraz.