|
|
#211 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Cytat:
|
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Tija jak długo po badaniu można plamic?
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Różnie
Jeśli dzięki badaniu zaczęła Ci się rozwierać szyjka to możesz plamić aż do porodu i niedługo zacząć rodzić. Jak to jest takie lekkie podrażnienie po to lada chwila powinno się skończyć.
|
#214 | |||
|
Raczkowanie
|
Super zdjęcia
![]() Cytat:
Szkoda że TZ nie będzie miał urlopu, ale wiesz kto wie, musicie pomóc małej wyjść to może wiecej czasu będziecie razem![]() Krefetka to zdjęcie wymiata ![]() BeataAmelka Ciekawe czy waga z usg się sprawdzi. tija93 Brawo za zdjęcie krążka, może akurat coś się rozkręci ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Witam się w nowym wątku, udało się nadrobić. Wczoraj zaczełam 36+0, czyli 37tydzień Byłam na wizycie, mały waży 2600g, dostałam skierowanie do porodu i lekarz kazał mi się zgłosić jak nie urodzę 22.08 do szpitala, szyjka się skróciła, ale porodu narazie nie widać, kazał jeszcze trochę poczekać żeby mały przybrał na wadze. Umówiłam się na wizytę 28.07 z ktg przed, to ostatni dzień kiedy jest w pracy potem idzie na urlop i wraca dopiero 18.08 - także na bank urodzę w trakcie jego urlopu...
|
|||
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Ja się tu wpychac w kolejkę nie będę ale mam przeczucie ze cis sie zaczyna dziać. Powoli, delikatnie ale jednak. Albo wrocilam do domu i to efekt tego (czyli tu sie nachylilam, tam pochodzilam itp). |
|
|
|
|
#216 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Też mnie jajnik pobolewa, może maluchy tam uderzają. ![]() Brr to musiał być stres z tym paypalem, ale dobrze, że się zdążyło wyjaśnić. Cytat:
![]() To dobrze, że masz już plan, czyli będzie CC tak jak kiedyś pisałaś? Z tymi urlopami lekarzy to się trafił nam sezon taki, ech. :P Ciekawe jak to u mnie będzie załatwione, bo sytuacja wygląda podobnie jak u Ciebie: ostatnia wizyta 27 lipca, a potem powrót lekarza z urlopu 22 sierpnia i wtedy też jestem umówiona na wizytę, ale mam TP 25 sierpnia i poród ma niby być wcześniej wywołany.
|
|||
|
|
|
#217 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tija szykuj się;PCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#219 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze też,że będziesz pod kontrolą.. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mniam mniam.. podeślij mamę do mnie...albo lepiej nie..ostatnie dni to mnie "nasze" mamy doprowadzają do wykończenia psychicznego..nie ma dnia bez telefonu i nalotu.. i codziennie pytania"jak się czujesz" "co robisz"- dajcie mi egzorcystę... nie otwieram już drzwi,wiem-świnia jestem,ale mam dosyć.. po 2 minutach od odbicia od drzwi mam sms-a..ciekawe co będzie teraz,bo nie odpisałam nawet na niego.. Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajny sposób na oszczędności ![]() Dobrze ze udało sie to jednak wszystko wyjaśnić ![]() Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdolne paluszki ![]() Kurde no, przyszedl ten koles od sprawdzania i wyszło, ze inteligent jakis przewiercił kable w kuchni jak wstawiali kiedys szafke i teraz caly dzien to naprawia. |
|
|
|
|
#223 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym zjadla fasolowa... Najlepiej babcina musze zadzwonić i poprosić o przepis. W sumie to bardziej grochowa niz fasolowa.
Żona pisała dzisiaj o czkawce i tak sobie pomyslałam, ze u nas dawno nie było i o...jest. Po płatkach z mlekiem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#226 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłabym cos dobrego, ale w tym upale to ja nie wiem. nic ciekawego nie mam
|
|
|
|
#228 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na upał to: 1. Lody ![]() ![]() 2. chłodnik ![]() 3. Ciacho ![]() Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Ej sroki... Pisze na co nam ochotę... Rozmarzyłam sie ![]() Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj zrobilam tortille i dzis beda na obiad jak TZ wroci ale do tego czasu trzeba cos wszamac. w kuchni poza tym mam burdel przez tego robotnika. teraz ten pojechal, ale wroci inny i powiesi spowrotem szafke. |
|
|
|
|
#231 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bobo się zaczyna tam wciskać i naczynka pękają - normalne I chyba faktycznie może być tak, że się wpychasz Ale poczekaj do piątku, co? ![]() Cytat:
Cytat:
Ale najpierw mi po dogadza kulinarnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Pierwsze właśnie zrealizowałam Drugiego nie lubię. Trzecie stygnie
|
|
#232 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem, ze ten pierwszy fachowiec nie ma odpowiedniego przeszkolenia do zawieszania szafek?? Cytat:
Zanim odeślesz mamę to ja jeszcze wykorzystaj kulinarnie zeby miała poczucie spełnienia.No i dlaczego ta blaszka taka mała???? Wysłane za pomocą magii |
||
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Bo po dużej
|
#234 |
|
Zadomowienie
|
Tinkerr i Talantea właśnie czytałam, ze w UK wycofują gotowe mieszanki sałat ze względu na bakterie E.coli.
Nie wiem czy korzystacie z tych mixow. - wiadomość na bbc Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czekać to ja planuję do przyszłego piątku, albo chociaż do poniedziałku, do wizyty. Niech ja chociaż wypis odbiore ze szpitala. Na koniec ciąży wlosy na moich nogach i pod pachami rosną jak na małpie. |
|
|
|
|
#236 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plus nie wozi ze soba odpowiedniego sprzetu, zeby to zrobic.Ja to rozumiem bo co by było gdyby zawiesił szafke i mi spadła, a on nie ma na to paierów i ja mogę go wtedy oskarzyc o szkody. ![]() Krefetka serio? ale to na zawsze?. ja je zwykle takie kupuje swinkom do pozarcia a i czesto sie zdarza, ze wywołują jakis produkt. Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2016-07-19 o 14:06 |
|
|
|
|
#238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie zarastam jakoś specjalnie mocno, ale tylko z pachami już sobie sama poradzę ![]() Cytat:
Ma to sens
|
|
#239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam "fachowców" Cytat:
za inicjatywę..wykorzystaj porządnie kulinarnie to może sama się odeśle do domu..wiesz dziś fasolowa i drożdżówka, jutro ciastka takie specjalne z drugiego końca miasta plus gołąbki i zapowiedz od razu,że w czwartek to byś zupę i drugie danie zjadła a tżet to ma chęć na placki ziemniaczane,ale Ty na coś innego i to położna ciężarnym nóż w plecy?
|
||
|
|
|
#240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakaś partie wycofują nie na zawsze. Odnajdę newsa to podeśle link Wysłane za pomocą magii |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.

i jedynie co dostanie to 2 dni okolicznosciowego
Mała ma 2150g także w 2tygodnie przybrała jakieś 350g z tego co lekarz mówił. Ma ciut za szczuplutki brzuszek, ale jak to dr się śmiał, dba po prostu o linię od małego
Wszystkie wyniki powiedział, że są ok i jak wyjdę będę musiała przyjeżdżać na kontrolę na usg i ktg raz w tygodniu.