![]() |
#211 | |
KWC
|
Dot.: Wasza najgorsza randka ;)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Wtajemniczenie
|
no przez pewnien okres wogóle nie mieliśmy kontaktu ze sobą, a i teraz staram się go unikać jak tylko mogę.
Cytat:
Dlatego apeluję dziewczyny !!! mi się wydawało, że tego chłopaka znam, dopiero jak zaczełam sobie wszystko analizować, uświadomiłam sobie, że widziałam się z nim raptem 3 razy trochę gadaliśmy na gg albo przez kom. - więc tak praktycznie to była dla mnie obca osoba...
![]() |
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
Byłam zakochana. Nieszczęsliwie.
Wiec postanowiłam , a co mi tam. umówię sie z kimkolwiek zeby tylko zapomniec. Doskonale bawiłam sie z pewnym chłopakiem na sylwestrze, a że był wzrostu i postury mojej ówczesnej miłosci, no wiec na sylwetrze, tańczylismy całą noc, całowaliśmy się namietnie,troche gadaliśmy i było bardzo sympatycznie. Nazwijmy go P. ...Chłopak był kompletnie pijany i wiekszosci wieczoru nie pamietal.co prawda na drugi dzien nie mogłam na siebie spojrzec. Tak podle się czułam. No bo w koncu kocham innego a szlajam sie jakimś pierwszym lepszym, którego poznałam dzień wczesniej. Ale mimo wszystko postanowiłam , ze moznaby spróbować spotkac sie jeszce raz. I o zgrozo ! Spotkalismy sie. W pewnym klubie studenckim. Zupełnie przypadkowo. Przyszłam tam z kolegą który był we mnie zakochany i prawde mówiąc liczył, że to bedzie randka. Ja chciałam się wyszalec na parkiecie, nie ważne z kim. I kiedy zobaczyłam P. coś mi odbiło. Własciwie zupełnie olałam kolege z którym przyszłam, i zaczełam sie krecic wokół P. . P. oczywiscie był bardzo pijany. Kolega z którym przyszłam bardzo szybku się zmył. Zostałam sama z P. Po kilku godzinach na parkiecie, koles oczywiscie kleił sie do mnie niemiłosiernie, co mi nie pzreszkadzało, bo bardzo mi się fizycznie podobał. Wszystko byłoby fajnie gdyby nie był tak naprany. Siedze sobie przy stoliku, a tu podchodzi do mnie ochroniarz, ja lekko przestraszona co sie stało??? ![]() A ten mi się pyta czy to jest kurtka tego chłopaka tutaj pokazuje mi w oddali P. , i czy ja z nim jestem?? a ja na to że owszem, to jego kurtka, a ochroniarz mowi że musimy opuscic lokal bo mój towarzysz zarzygał ubikacje. W życiu nie najadłam sie tyle wstdu co wtedy. Wyszliśmy z klubu. I tyle mnie widział. Czasem jeszce sie spotykamy. bo mamy wspólnych znajomych ale nie jestem w stanie spojrzec mu w oczy. A na koniec jeszcze happy end ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#214 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() mialam podbnie i tez wszystko skończyło się wlaśnie tak ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Dorkaaa ![]() ![]() ![]() Od tej pory nikomu nie odmawiamy randki ![]()
![]() |
#217 |
Zadomowienie
|
Podnoszę temat. Może komuś się coś przypomni
![]()
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
nikomu nic sie nie przypomniało
![]()
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
Ja mialam pare takich"fajnych"randek
Pierwsza to wlasciwie bylo ok tylko po randce...ech poznalam go przez znajomych i jakos tak sie umowilismy,poszlismy do parku,duzo rozmawialismy i on okazal sie calkiem konkretnym kandydatem na mojego chlopaka...na drugi dzien dostalam smsa zebysmy zaczeli sie spotykac w sasiednim miescie bo on ma zone i dziecko a nasze miasto jest male i ktos nas moze zauwazyc...nawet tego nie skomentuje ![]() Druga wygladala tak ze poznalam chlopaka w knajpie bylam juz po paru piwach umowilismy sie dwa dni pozniej i przezylam lekkie zalamanie nerwowe,chlopaczek byl o 4 lata mlodszy ode mnie(mialam 21 wiec roznica byla znaczaca)i strasznie gadatliwy,jednak najbardziej zenujace bylo jak mnie poprosil zebym mu kupila papierosy bo w kiosku chca od niego dowod osobisty ![]() Kolejny zaprosil mnie do pubu i tak"przez przypadek"spotkal znajomych,wieczor wygladal ze caly czas sluchalam o ich takich prywatnych sprawach,nawet raz nie zaczeli jakiegos tematu od-a pamietasz jak janek,karol,marek etc.na koncu wszyscy sie opili i musialam sama wraca do domu bo moj luby byl pijany jak swinia Byl jeszcze taki jeden co mi calkiem powaznie oswiadczyl iz pojscie do łóżka na pierwszej randce to dla niego priorytet,do lóżka nie poszlam a on wiecej nie zadzwonil,widac kazdy ma okreslone zasady ktorych sie trzyma oczywiscie chyba nie musze dodawac ze byly to moje pierwsze i ostatnie randki z tymi typami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
up up up
![]()
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
A moja najgorsza randka..?? Również chłopak poznany przez internet, choć mielismy paru wspólnych znajomych, chodził do klasy z moimbyłam chłopakiem. No więc umówiliśmy się na lodowisko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
hahaha uwielbiam ten watek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Moim niewypałem była też moja studniówka. Akurat rozstałam się z chłopakiem i rozpaczałam, do tego nie lubiłam swojej klasy i powiedziałam, że nie idę, a mój tata za moimi plecami po prostu zapłacił za mnie i do tego zgłosił się na chętnego do bycia na niej opiekunem z rodziców
![]() Nie miałam z kim iść, byłam wściekła, ale tata mnie błagał, obiecywał, że nie będę żałować, że taki bal tylko raz w życiu itd. W końcu na gg dałam opis, że szukam partnera na studniówkę i zgłosił się kolega- kiedyś bardzo dobry, ale od dłuższego czasu nie utrzymywaliśmy kontaktu, bo jego dziewczyna mnie nie lubiła. Powiedział, że bardzo chętnie ze mną pójdzie. Na moje pytanie co na to dziewczyna, powiedział, że zerwali. No to super... umówiliśmy się, chodził ze mną na próby, luz. no ale... dzień przed studniówką przyznał mi się, że nie ma garnituru ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Wtajemniczenie
|
hehehheeehehhehehehhehehh e.....bossssskie...
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Dzięki dziewczyny za wszystkie opowieści! Szczególnie za tą z panem, który wstydził się dziurawych skarpetek, leżałam na ziemi ![]() Niestety niczym wam się nie pochwalę bo moje randki jak dotąd były udane; urocze, ale bez żadnych ekscesów niestety ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#231 |
Wtajemniczenie
|
Impersona : to było ostre :PP
Przymoniała mi sie jeszcze moja "randka" za czasów podstawówki... mój adorator był szalony i najpierw wspinał sie na słup energetyczny i powiedział ze rzuci sie z niego jesli nie powiem ze go kocham Potem zobaczył ładne kwiatki w jednym z ogródków i postanowił ze musi mi je zerwać... ale był mały problem. Otóz ogródka pilnował wielki wilczur. ale co tam, do odważnych swiat nalezy i on przeskoczył płot i ruszył biegiem po kwiatka. Zerwal go i ledwo zdazył bo pies go prawie pogryzł. ucieszony wreczył mi kwiatka i szlismy dalej kiedy z domu wybiegla wlascicielka ogrodka, nakrzyczala na nas i kazała mi oddać kwiatka :P Obo je sie z tego smialismy takie moje małe wspomnienie, zebyscie mialy co poczytać.
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Impersona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
Kurna, ale się obśmiałam. W drodze rewanżu dorzucam swoje "the best of":
- czas i miejsce akcji: wczesne liceum, impreza na koniec roku szkolnego. Zaczął się do mnie podwalać kolega z klasy. Nigdy nie zwracałam na niego uwagi, taka trochę nie moja liga - dobrze ułożony, z dobrego domu, piątkowy uczeń - trochę mnie zaskoczył, że się mną zainterseował (wtedy byłam tak punkująca, glany, koncerty, totalna olewka i kontestacja wszystkiego hihi). No ale nic to - w sumie fajnie nam się gadało i tańczyło, generalnie były widoki na więcej. Na drugi dzień jechalismy naszą klasową paczką (były juz wakacje) na biwak nad rzekę no i ten koles tez miał tam byc. Cieszyłam sie, bo myślałam sobie, że po takiej fajnej randce, może byc tylko lepiej. Ku mojemu zdziwieniu facet poza "cześć" nie odezwal się do mnie ani słowem! Wszyscy moi znajomi ze mną gadali, graliśmy w siatkę, wygłupialiśmy się w wodzie,a ten nic. No ale myślę sobie "może jest nieśmiały, albo co" i generalnie powoli zaczęłam go zlewać... Ale najlepsze było wieczorem. Siedzimy sobie przy ognisku i przyjechał do niego jego starszy o 5 lat brat, taki dobrze ułożony studencik - przywiózł mu jakąś wałówkę czy śpiwór, no nie pamiętam. No i nagle słyszę jak ten starszy brat patrząc na mnie mówi do tamtego Romeo takim kurna konfidencjonalnym szeptem, że go wszyscy słyszeli "TO ONA?" a tamten odpowiada "UHM". ![]() No i widać nie uzyskałam akceptacji starszego brata studenta, bo koleś do końca liceum (byliśmy w jednej klasie) nie zamienił ze mną ani słowa. - sytuacja druga to już w ogóle porażka, bo to niby był dłuższy związek, tyle że mój luby był w wojsku. Najlepsze było w nim to, że nigdy na nic nie miał kasy (nie żebym była jakąś materialistką czy coś w tym stylu) - po prostu u niego to było chore!!! Kazał mi np. przy pisaniu listów do niego smarować znaczek mydłem, to on go sobie potem odklei nad parą, zmyje stempel i przyklei jeszcze raz - i zaoszczędzi całą złotówkę!!! Ale ja to zawsze zlewałam i naklejałam normalnie, a do koperty mu wrzucałam znaczek zwrotny ![]() Aaaa, jak był u mnie na przepustce i gdzieś jechaliśmy, to on zawsze jechał na gapę, bo mówił że nie ma na bilet i nie pozwalał sobie kupić biletu i ja zawsze umierałam ze strachu, że go złapie jakiś kontroler i będzie wstyd. Ale najlepszy prezent od niego dostałam - grube wełniane rajstopki, takie babcine. O i raz czekoladę tylko taką najtańszą jak z leader price, beznazwową ![]() Generalnie zaznaczam - to nie chodzi o to, że był biedny, nie przeszkadza mi stan majątkowy, tylko o to, że on po prostu tak żył, tak go w domu wychowano. Jak mi po dwóch czy trzech miesiącach wyznał, że jego mama nie płaci od siedmiu lat czynszu "bo tak jest taniej", to już wiedziałam, że musze go spławić ![]() Edytowane przez selfish Czas edycji: 2006-12-11 o 11:20 Powód: sorki za literówy :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
KWC
|
Cytat:
![]() ![]() dorzucę historyjkę mojej szkolnej koleżanki, Ewy. Opisałam ją kiedyś w wątku na gazecie.pl, a potem jakaś bura menda podkradła ją do joemonster ![]() No więc Ewa umówiła się kiedyś z bardzo eleganckim facetem. (Dobry samochód, drogie ciuchy, te sprawy). Zaprosił ją do fajnego, modnego lokalu. Asekuracyjnie zabrała ze soba 20 zł, ale że po oddaniu płaszcza do szatni nie miała gdzie tych 20 złotych schować, bo nie wzięła torebki, a kieszeni nie miała, więc porosiła go żeby jej te 20 zł przechował. On, że nie ma oczywiście sprawy. Zamówili coś przy barze. Ona jakiś drink, on chyba piwo. Wypili, trochę poflirtowali, potanczyli. Ewa stwierdziła, że już późno, że jedzie do domu i żeby on dał jej te 20 zł to sobie zamówi taksówkę. A on na nią takie ![]() Jakie 20 zł? Przecież kupiłaś se drinka! Proszę, tu masz resztę 3,50 zł.. Z tego co wiem- drugiej randki nie było. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Wtajemniczenie
|
Przypomniało mi się, że kiedys na imprezie poznałam fajnego chłopaka,przegadaliśmy cały wieczór, umówiliśmy się na następną impreze...przyjechał z kolegami,ale było fajnie, pogadaliśmy, pobawiliśmy się...ale on niestety nie był z mojego miasta, więc na początku mieliśmy kontaktować się przez tel. chłopak poprosił mnie o nr, a że były to czasy, kiedy komórki to był luksus, podałam mu nr tel. stacjonarnego, on niestety nie miał gdzie zapisać, więc poprosił swojego kolegę, który posiadał komórkę, żeby zapisał tam mój nr...Chłopak już potem nie odezwał się do mnie....za to po kilku latach (o ile dobrze liczę to po pięciu!) zadzwonił do mnie przed Sylwestrem jego kolega i zaczął mi tłumaczyć kim jest ,że poznaliśmy się na imprezie kiedyś i że jest akurat w wojsku,ale na sylwka wychodzi na przepustkę i że moglibyśmy się spotkać....powiedziałam,ż e nie pamiętam go i nigdzie z nim nie pójdę
![]() Przypomniało mi sie także, że kiedyś pojechałam na Sylwestra z koleżankami do Poznania, miałyśmy iść na rynek,a potem poszukać jakieś dyskoteki lub pubu i tam bawić się do rana...przed świętami na czacie poznałam chłopaka,fajnie mi się z nim gadało,a że był z Poznania, umówiliśmy się,że się spotkamy na rynku w sylwestra, miał być z kolegami, a ja z koleżankami...Nie wysłaliśmy sobie przedtem zdjęć...ale umówiliśmy się w konkretnym miejscu, kiedy go zobaczyłam, miałam ochotę nie przyznawać sie kim jestem....facet zupełnie nie był w moim typie, a jego koledzy nie byli w typie moich koleżanek...ale nie chciałam byc niemiła i w końcu przedstawiłam się...jakby tego było mało, to mieli ze sobą reklamówki,a w nich kilka litrów wódki...zaczęli się na tym rynku rozkładać, wyjęli jeden kieliszek i po kolei zaczęli pić z niego,podając następnej osobie....było mi strasznie wstyd...kiedy przyszła moja kolej,powiedziałam,że pójdę z koleżankami kupić jakąs popitke czy coś...wmieszałyśmy sie w tłum i uciekłyśmy im! Przez cały wieczór bawiłyśmy się z nadzieją,że już ich nie spotkamy...na szczeście poznałyśmy później fajnych chłopaków i bawiłyśmy się z nimi do rana ![]()
![]() |
#236 | ||
Rozeznanie
|
facet poprostu mnie wystawił nie przyszedł na spotkanie teraz próbuje to nad- robić ale ja mam go teraz...
![]()
![]() |
![]() |
#237 |
Rozeznanie
|
Dobra, co mi tam - poopowiadam jeszcze, bo na dobrą sprawę to tych najgorszych randek trochę było
![]() - kiedyś ostro startował do mnie mój dobry kumpel, tylko że oczywiście ja go nie chciałam ![]() ![]() Wreszcie doszliśmy pod mój blok. Ja szukam kluczy po klatką, zziajana jak pies, spocona,a ten nagle wywala, że nigdy piękniej nie wyglądałam i czy ewentualnie nie dałabym się pocałować ![]() No a druga sprawa to kaszana z innym moim przyjacielem. Jakoś tak zawsze pecha miałam, że się zaprzyjaźniałam z kolesiem, a on potem roił sobie nie wiadomo co. Ten był już w ogóle nieśmialy, przychodził do mnie regularnie niemal codziennie pod pretekstem pożyczania ksiązek, płyt itepe... przez prawie rok. Ani słowem nie powiedział, że mu na mnie zależy, albo że chciałby ze mną chodzić, ale generalnie zrobiłby dla mnie dużo, wszysyc dookola wiedzieli, że on ze mną "kręci", no i w ogóle w naszym środowisku byliśmy niemal postrzegani jak para. On chyba oczekiwał, że ja się w końcu kiedyś tam w nim zakocham i rzucę mu na szyję - chociaż dobrze wiedzial, że nic z tego nie będzie. Nawet mi kiedyś podarował jakąś płytę z muzyką i kartkę doczepił, że miłość to sztuka czekania ![]() No i raz byliśmy w knajpie, gdzie zresztą często spotykałam teraz już mojego oficjalnego TŻ ![]() ![]() ![]() Ale to w sumie na szczęście dla mnie, bo dzięki niemu jestem teraz szczęśliwie zaręczona i w trakcie planowania wspólnego gniazdka hihi, więc jak widać - wszystkie beznadziejne randki zawsze do czegoś prowadzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Przyczajenie
|
Heh Przeczytałem wszystkie wasze wspaniałe wspomnienia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#239 |
Mrs Mrau
|
Pamiętam jedną bardzo dobrze, prawie jak dziś. Może to nie była randka, ale cos w tym rodzaju.
Znajomi zaprosili mnie i grupkę przyjaciół na ognisko, które zorganizowali na małej łące obok której był las. Dobrze się składało bo mogliśmy stamtąd przynieść drewno i podkładać do ognia. Było też kilka nieznajomych osób a w śród nich pewien chłopak z którym od razu złapałam kontakt. Dobrze się nim gadało, prowadziliśmy ożywione dyskusje na różne tematy. Nagle wydało się, że przyjechał tutaj z mojego powodu. Namówiła go nasza wspólna znajoma, która twierdziła, że się dogadamy. Miała racje. Musze wspomnieć też o tym, że na ognisku był chłopak, który kiedyś żywił do mnie duże uczucie. Niestety bez wzajemności. Lubiłam go ale dla mnie był człowiekiem zbyt porywczym i jakby to powiedzieć....niezrównowa żonym psychicznie. Patrzył się na mnie i na tego chłopaka zabójczym wzrokiem. Ja się nie przejmowałam i cieszyłam się nowa znajomością. Po jakimś czasie zabrakło drewna, a że towarzystwo było leniwe to padło na mnie. Koleżanka była już zalana w trupa więc nowopoznany chłopak zaproponował, że pójdzie ze mną. Weszliśmy do lasu i zaczęliśmy zbierac drewno. Gadaliśmy, gadaliśmy i gadaliśmy, gęby nam się nie zamykały. Czułam się świetnie J.Nie zauważyliśmy, że bardzo się ściemniło [tylko dzięki temu, że była pełnia i bezchmurne niebo widzieliśmy nienajgorzej].Zgubiliśmy się. Gdzieś w środku lasu! Na początku nas to bawiło, ale po jakichś 40 minutach byłam przerażona. Nie mieliśmy telefonów. On mnie uspokajał, pocieszał itp. ![]() Chłopak pomógł mi wstać. Czułam, że on też zaczyna się bać, ale nie mówiłam już nic ,aby nie pogarszać sytuacji. Błądziliśmy po lesie z jakieś 1,5godziny. Przez to nasze zagadanie znaleźliśmy się w tej sytuacji. Jednak w pewny momencie dostrzegliśmy światło, to było nasze ognisko [musieliśmy jakoś dziwnie krążyć w tym lesie].Gdy wyszliśmy, ja podparta o niego, inni popatrzyli na nas podejrzanym wzrokiem i dziwnym uśmiechem. No i zaczęły się komentarze „co tak długo was nie było, czy bzykanie się udało; że musiałam się nieźle wyginać skoro zrobiłam sobie cos w nogę.. etc. Generalnie podpite towarzystwo myślało, że „poszliśmy w krzaki na numerek”. Mi tak bardzo ulżyło, że się stamtąd wydostaliśmy, że już nawet nie chciało mi się im tego kilka razy tłumaczyć, bo oczywiście nie uwierzyli. Psychopata adorator był już tak wstawiony, że zaczął mieć jakieś „wąty” do tego biednego chłopaka który „tachał” mnie przez cały las. Zaczęli się szarpać no i doszło do bójki. Nie pobili się jakoś strasznie ale nowopoznany chłopak miał rozcięta wargę i brew. Oberwał praktycznie za nic ,mnie bolała kostka, a znajomi i tak na m nie wierzyli. Dopiero po jakimś czasie od tego zdarzenia, uwierzyli w to co się stało naprawdę. Psychopatę adoratora unikam jak ognia, a tamtego drugiego spotkałam przypadkiem kilka razy, zamieniliśmy kilka słow. i nic poza tym „Eh, a miało być tak pięknie”, jak to skomentowała znajoma która bawiła się w swatkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wypada tylko zaapelować: Chłopaki więcej śmiałości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.