|
|
#211 |
|
BAN stały
|
Dot.: Jak sobie mniew wyobrazasz?
...
Edytowane przez barbi20 Czas edycji: 2007-10-25 o 23:56 |
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Barbi , mam nadzieje , ze nie obraziłam cię moim opisem
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plamki Super-szupła nei jestem. Ale styl ubierania się, ulubiony kolor, charakter - zgadzam się z Tobą windykatorko!.... Windykatorki nie znma więc mogę puścić wodze mojej intuicji ![]() Wesoła i ciepła dziewczyna. Lubi ludzi i nie potrafi długo być sama. Ciepła i uczynna osoba, romantyczna i uczuciowa. MA duże poczucie humoru. Szczupła szatynka, niebieskie oczy, raczej wysoka. Wygląda młodo i ubiera się luźno ale z charakterem. |
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Ona1982 z ta raną -bomba
Jedno co sie zgadza to średni wzrost(169cm)
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Beliczku trochę mi sie udało
![]() Duże poczucie humoru,lubiąca ludzi,uczynna,wesoła i ciepła-to się zgadza(mam nadzieję )Wygląd raczej nie ![]() I do romantycznych tez nie należe
|
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
spróbujcie jeszcze mnie opisać
|
|
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Manolita-to ja spróbuję,ale bardziej charakter i upodobania ,bo wygląd trochę znam z MM
![]() Miła i uprzejma ,ale w żadnym wypadku "ciepłe kluchy".Energiczna,sponta niczna i rozsądna.Lubi spokój,nie potrzeba jej wiele do szczęścia.Uparta,potrafi sie poświęcić dla bliskich.Zaradna,preferuj e kobiecy ubiór.Stawia na spódnice. Lubi kolory zdecydowane np. czerwień,zieleń. |
|
|
|
|
#220 |
|
BAN stały
|
.....
Edytowane przez barbi20 Czas edycji: 2007-10-25 o 23:55 |
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przejmuj się
![]() Specjalnie jeszcze nie potwierdzam , ani nie neguję Twoich domysłów Windykatorko, bo może jeszcze ktoś spróbuje mnie opisać . Kurcze, spodobało mi się
|
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Barbi20 nie przejmuj się,wiele osób(nawet kilka na tym forum)ocenia ludzi po nicku.Ale jeszcze więcej z Wizażanek ceni wypowiedzi i zachowanie na forum
![]() Nick moze być mylący,ale ta gra ma to do siebie że gdy osoba nie umieszcza np. zdjęć na forum to trudno jest ją opisać,więc "pomagamy" sobie nickiem,podpisem itp. |
|
|
|
|
#223 |
|
BAN stały
|
....
Edytowane przez barbi20 Czas edycji: 2007-10-25 o 23:54 |
|
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, wlosy faktycznie ciemne, ale wcale nie krotkie. A co do cech charakteru to w 99% prawda .[QUOTE=barbi20]Trynosz- średniego wzrostu, brunetka, zielone oczka, szczupła. Lubi czytać książki, spokojna, odważna, wesoła [QUOTE] Zielone oczy niebardzo, mam takie niewiadomo jakie, ale w sumie troche zieleni mozna sie tam doszukac. I znowu z ta szczuploscia hehe- no tu mala pomylka. Cechy tez sie zgadzaja, moze bez tego odwazna .
|
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Trynosz (chyba jeszcze tu nie opisywana)
Wysoka brunetka. Długie, proste włosy, bez grzywki. Jasna cera, piwne oczy. Sczupła, zgrabna figura. Lubi ubierać się na sportowo, wygodnie. Jednak nie pogardzi też bardziej kobiecymi ubraniami. Żywiołowa, spontaniczna. Nie zawsze jednak optymistka. Twardo stąpa po ziemi, wie czego chce. Czasami oddaje się marzeniom, ale to tylko na chwilę. Bardzo uczuciowa, związana z rodziną i przyjaciółmi. Kocha sport.
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Paula007 kobieta-szpieg, kameleon, kocha robić avatarki i odkrywać różne ciekawe rzeczy. Lubi sportowa elegancję, ale potrafi poszaleć ze strojem. Gdy zmeczą ją przygody lubi usiąść przed kominkiem z filiżanką ciepłej herbaty i książka w łapce, a obok mruczy kot i kreci sie rodzinka, i wtedy Paula czuje sie szczęśliwa
Zgadłam cuś??
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
YenneferD - blondynka, włosy nie krótsze niż do ramion, wzrost od 170 wzwyż; rzadko zdarza jej się podejmować szybkie, pochopne decyzje; ma szacunek dla osób starszych; lubi obcować ze sztuką (fotografia?) i czytać książki; mówi co jej na sercu leży, ale jest przy tym taktowna
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Natuska17 to szatynka,wysoka z ciemnymi oczami.Preferuje styl sportowy.Lubi sie malować.Ma długie włosy.Jej ulubiony kolor to niebieski i czarny.
Jest uparta,życzliwa i uprzejma.Potrafi walczyć o swoje,choć do celu nie dąży po trupach.Jest wytrwała i lubi byc w towarzystwie.Nie cierpi nudy i monotonii.Zwykle jest spokojna,choc czasem budzi sie w niej żywioł.Kocha naturę i uwielbia czytać książki. Tak sobie wyobrażam moją przedmówczynię
|
|
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oprócz tego kota, którego nie posiadam. I komnika też się nie dorobiłam
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tą walką o swoje to niezbyt, brakuje mi asertywności. Książek nie czytam prawie w ogóle, ale bardziej z racji braku czasu niż braku chęci ![]() Reszta się zgadza To ja opiszę Ciebie, bo chyba jeszcze nikt tego nie zrobił ![]() Windykatorka --> szczupła sylwetka, włosy cienkie i proste, czasem w zamierzonym artystycznym nieładzie, długość - tak do ramion, brunetka; max do 165cm wzrostu; lubi się wyróżniać z tłumu (nie tylko wyglądem, ale i poglądami); ubiera się raczej na sportowo i wygodnie; lubi wypady ze znajomymi na piwo i taniec (muzyka klubowa? ); po nicku wnioskuję, że docieka swoich racji; nie da sobie w kaszę dmuchać; możliwe, że ma brata, z którym jest bardzo zżyta; kojarzysz mi się z taką szaloną chłopczycą (w pozytywnym tego słowa znaczeniu, nie żebym wyczuwała przewagę testosterenu nad estrogenem ), którą ciekawi wszystko co nowe i jeszcze nieznane.Trafiłam coś?
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
windykatora. Myślałam, że pracujesz w branży, jestes bardzo konkretna, praktyczna, przede wszyskim myslałam, że jesteś starsza Oczywiście po przeczytaniu Twoich postów, np na "Dusznym", wyobrażam sobie Ciebie jako mądrą, ciepłą dziewczynę.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
|
#232 |
|
Wtajemniczenie
|
jula - drobna blondynka z wyrazistymi, krągłymi kształtami
wydaje mi się, że raczej domatorka, lubi pichcić w kuchni. ile procent jest dobrze?
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Oczy nie piwne, bo jakies takie niewiadomo jakie. I po raz trzeci pojawia sie zgrabna. Nie wiem skad takie skojarzenie sie bierze, bo jest troszke mylne hehe (niestety). Z tym stylem ubierania sie to prawda. Dalsze cechy sie zgadzaja, moze bez tego "kocha sport". Czyli ogolnie masz dobra intuicje, bo w 80% wszytsko sie zgadza
|
|
|
|
|
|
#234 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
the magus włoski półdługie, hmm... bląd (?), oczy niebieskie lub zielone (ewentualnie szare ). Jesteś uparta, kłótliwa. Towarzyska, wesoła, często uśmiechnięta... Lubisz jasne kolory (?) i słuchać muzykę ![]() Ubierasz się raczej wygodnie/sportowo... a szpilki zostawiasz na jakieś ważne przyjęcia itp. ... Lubisz lato ![]() Zgadłam cokolwiek? (znając życie to raczej nie)
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Julu dziękuje bardzo
![]() W sumie z moim nickiem to dziwna sprawa,wcale nie jest on adekwatny jeśli chodzi o moje zajęcie czy charakter Całkiem inna bajkaNatusko17 nie będe się jeszcze "ujawniać" bo bardzo spodobała mi się ta gra ![]() Ale nie ukrywam że cuś się zgadza
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oczy niebiesko-zielono-szare ![]() uparta, kłótliwa, wesoła (a jak.), często uśmiechnięta - ok ![]() towarzyska - jak mi się zachce muzyka to moje drugie 'ja', ubieram sie raczej zadziornie i trochę artystycznie, szpilki wkładam jak mam ochotę jasne kolory lubie, owszem, ale ja lubie wszystkie a lato uwielbiam. więc nie jest tak źle, dużo zgadłaś
|
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale koty lubisz??
|
|
|
|
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
a ciekawa jestem co powiedzialybyscie o mnie....
|
|
|
|
|
#240 |
|
Rozeznanie
|
Hemm stokrotka - delikatna, blondynka drobnej budowy
subtelna, mila, ladniutka, sympatyczna lubi kolory pastelowe chociaz czasem ubiera sie tez w zywsze barwy, preferuje styl casual (nie moglam znalezc polskiego odpowiednika) , ma kolczyki lubi nosic pierscionki i ogolnie jest lubiana Ale mam skojarzenia ![]() ![]() A co powiecie o mnie?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Gry
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.

)
Super-szupła nei jestem. Ale styl ubierania się, ulubiony kolor, charakter - zgadzam się z Tobą windykatorko!