|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Azja Express
Cytat:
![]() A jak na nią patrze to mam taką samą ochotę - nie musi nic mówić
Edytowane przez Ervisha Czas edycji: 2016-10-19 o 18:46 |
|
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo się cieszę, że po tylu latach wreszcie trochę do lamusa odchodzą programy o tańcu i gotowaniu, a wracają tego typu.
Też lubiłam oglądać Majdanów, a teraz chyba najbardziej Leszka lubię, taki pozytywny, ciepły człowiek.Co do Renaty to starałam się jej od razu nie oceniać, no ale ile można. Już po raz kolejny, co innego powiedziała i zrobiła. Tak napierdzielała, że nie będzie blokować, bo jej się tego typu gierki nie podobają, a tu proszę... wyszło jak zwykle.
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Renata przede wszystkim złamała regulamin.
Powinna polecieć, widać tutaj wyraźnie, że jest promowana na maxa przez stację. I niestety bardzo niekorzystnie to wygląda. |
|
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku myślałam, że program o którym tutaj piszemy będzie kolejnym z tych beznadziejnych ale przyjemnie się ogląda Majdanów również lubiłam ale co poradzić - takie reguły gry... Oni będą ją trzymać.. moja mama wczoraj sama z siebie powiedziała, że ta kobieta jest wredna a trzymają ją tylko dlatego, że robi afery i oni musza coś pokazac aby się działo
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam dzisiaj powtórkę tego odcinka i aż miałam ochotę rozszarpać tą Renatę. Żeby mieć aż takie parcie na szkło… Zachowywała się skandalicznie. Na miejscu tego faceta, nawet jakbym miała odpaść, zostawiłabym ją tam w☠☠☠☠u i niech się sama martwi o siebie. Zołza jedna
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zadomowienie
|
Popisy Żenulki ciąg dalszy http://www.plotek.pl/plotek/7,78649,...aign=reklamaFB
|
|
#217 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 21:58 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Żenulka zablokowala mnie na instagramie i usunela komentarz, ale zdziwiona jestem, ze normalni ludzie pisza jej mile komentarze i propaguja takie zachowanie.
|
|
#221 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostałam powiadomienia, ze ona juz swoja twarz pokazała i to pewnie nie do końca, ale jak chcialam je przeczytac to juz nie moglam wejsc na jej profil
|
|
|
#223 |
|
Uzależnienie
|
Pod oficjalnym instagramem programu dużo ludzi pisze, że ich poblokowała tak więc siedzi, czyta i blokuje i obojgu (jej i Kubie) żal d ściska
![]() Ale z drugiej strony wyobraźcie sobie, że kompromitujecie się przed całą Polską, w tym przed znajomymi z pracy, jakie to musi być uczucie. Chociaż nie da się ukryć, że sposób w jaki próbuje sobie z tym poradzić tylko pogarsza sprawę.
|
|
#224 |
|
... choć nie Westwood
|
Ale PO CO Wy wpisujecie jeh takie komenty?
nie lubie dziewczyny, ale nie przyszloby mi do glowy, zeby jej takie wiadomosci wypisywać, wystarczająco hejtu ma z każdej strony.
|
|
|
#225 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzice to chyba wiedzą jaką mają córeczkę
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Często rodzice mają wyidealizowany obraz córci
ona wygląda na taka dwulicową pewnie nieźle palą buraka przed znajomymi i rodziną.
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co? Tak sobie myślę, że ta fala nienawiści, która na nią spadła nie jest ni jak adekwatna do "sprawy".
Nie wszyscy mają tak silną psyche żeby to dźwignąć... Słabo się zachowuje bez wątpienia ale żeby aż tak ludzie cisnęli...? Lepszą "karą" byłby totalny ignor. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Może tvn pokaże na wkrótce inną twarz Renaty
chciałabym bo uważam że dziewczyna jest sprytna ale nie na tyle żeby przewidzieć konsekwencje swoich czynów. Może jej taktyka po trupach do celu przyniesie jej wygraną
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
To co pokazują jest rzeczywiście fatalne ale może jest też coś czego nie pokazują bo to nie jest już tak medialne i psuje koncepcję postaci?
---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Tak czy siak cel został osiągnięty. Mówi się. |
|
|
|
|
#232 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#233 |
|
Konto usunięte
|
Ja też uważam że przezywanie, wyzywanie, obrażanie jej jest nie na miejscu i nie dziwie sie blokuje takich ludzi.
|
|
|
|
#234 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Matko Bosko, czy wy nie przesadzacie? Kompromitacja, bo co? Bo dziewczyna jako jedyna podeszła do tego programu jak do konkurencji a nie wycieczki towarzysko - krajoznawczej? ![]() Też nie budzi mojej sympatii bo wydaje się być przemądrzała, ale bez przesady, to była tylko gra, a nie real life. Nikomu ona tam krzywdy nie zrobiła. Gdyby nie ona, to ten program byłby nudny jak flaki z olejem, bo te pary w ogóle ze sobą nie rywalizują, nie dość że są to ludzie którzy się znają prywatnie, obracają się w tych samych kręgach, to jeszcze muszą dbac o swój image, a na wygranej tez im jakos nie zależy, bo dużą kase i tak już dostali za sam udział. Mogliby wziąć normalnych ludzi, którzy by walczyli o wygraną, wtedy to by to miało sens. A tak to wiadomo, że ten ich surwiwal to w dużej części ściema. Na brudnych i głodnych to oni tam nie wyglądają, a i nawet na romanse czas znaleźli, ciekawe kiedy? ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
Cytat:
pełna kulturka w wykonaniu moda. ![]() Renata przynajmniej jakiś poziom wypowiedzi trzyma, wykształcona kobieta w końcu... |
|||
|
|
|
|
#235 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Biedna Renatka
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem o co chodzi bo przed końcem usnęłam (byłam zmęczona) ale jak odcinek pojawi się w internecie to nadrobię
|
|
|
#239 | |
|
Uzależnienie
|
Plus immunitetu jest taki, że nikomu nie podpadnie
![]() A Ludwik jak nawijał o Marysi ![]() Pascal taki nerwus, ale Paweł nie lepszy i faktycznie potrafi szybko ochłonąć---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
|
|
|
#240 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 21:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

Też lubiłam oglądać Majdanów, a teraz chyba najbardziej Leszka lubię, taki pozytywny, ciepły człowiek.

nie lubie dziewczyny, ale nie przyszloby mi do glowy, zeby jej takie wiadomosci wypisywać, wystarczająco hejtu ma z każdej strony.

chciałabym bo uważam że dziewczyna jest sprytna ale nie na tyle żeby przewidzieć konsekwencje swoich czynów. Może jej taktyka po trupach do celu przyniesie jej wygraną