|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Boskie rzęsy .... czy jest jakiś sposób?
A ja nie umiem używać zalotki chociaż wszystko robię tak jak powinnam nie podkręcają mi się
|
|
|
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
hmm ja nie wiem dziewczyny ale jakos nie jestem przekonana do podwojnego tuszu <odzywka + mascara> ale sa gusta i gusciki ja polecam dla mnie jest rewelacyjny maybelline lash expension czy jak to sie pisze heh :P nie jest taki drogi kosztuje. do 30zł a efekt myyyyyyy
Dokładnie mam takie samo zdanie! |
|
|
|
|
#213 |
|
Przyczajenie
|
wiecie co...
ja mam srednie rzęsy ale nie narzekam nie stac mnie na te wszystkie bajery...niestety... moja rodzona siostra ma 7 lat i ma takie rzęsy...jak babeczka w telewizji a przecież nie maluje jak zacznie to...jak sie uda załączę jej fotkę...żal dupke sciska ehhh ![]() myślę że jak ktos sie rodzi z ladnymi to ladne ma a jak sie rodzi z takimi malenkimi to duzo sie zrobic nie da
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
palineczka -> oj racja, racja..
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
http://zuleczek1.w.interia.pl/dagaocy.JPG http://zuleczek1.w.interia.pl/dada2ocy.JPG http://zuleczek1.w.interia.pl/dagoko.JPG |
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo właśnie.
Aniołeczek - zawsze się zastanawiam, jak uzyskać efekt takich ciężkich rzęs ... mogłabyś opisać?
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
Oj nie....to już lepiej pogodzic się ze swoimi naturalnymi niż robic sobie na rzęsach takie coś...Oblepione, ciężkie, straszneeeeeee! Tandetne i nieestetyczne. Bez obrazy
ale można uzyskac efekt grubych i wyraźnych rzęs bez sklejania, grudek, obciążenia ich, to wymaga jednak czasu i wypracowania własnej metody, znalezienia metodą prób i błędów tego tuszu.
|
|
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i jakiego tuszu używasz do niej? |
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
i pogrubia i wydłuża, jak któraś z dziewczyn już wspomniała głownym jej celem jest pogrubienie końcówek rzęs dzięki czemu łapia one kolor tuszu i całe rzęsy są przynajmniej ),5 raza dłuzsze,
ciężko mi powiedziec czy też podkręca, bo nie znam sie zbytnio na tym, ale powiem tak moje rzęsy pomalowane zwykłym tuszem (np. najtańszy z Avonu) są bardzo długie i ładne i ludzie myślą że coś z nimi robię, ja tego efektu tak nie zauważam, ale po użyciu tej bazy to aż z chęcią patrzę w lustro, dosłownie efekt teatralny, jeśli ja widzę coś ładnego u siebie to już musi być naprawdę ładne ( )
|
|
|
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
I nie skleja Ci wogóle rzęs? Bo ja się tego najbardziej obawiam
Nakładasz najpierw tą bazę i czekasz aż wyschnie i potem tusz czy na mokrą bazę tusz?
|
|
|
|
|
#223 |
|
Wtajemniczenie
|
Więc ja mam pytanie do Was ekspertek
Jaki polecacie tusz do moich oczek i rzęsisk ?(na zdjęciu fotografowane tylko jedno oko:P) Duże zdjęcia: http://img403.imageshack.us/my.php?image=13hp2.jpg http://img403.imageshack.us/my.php?image=22nn.jpg Małe: |
|
|
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
Boskie rzesy??Jest na to rada.Ja mam sama długie i ciemne rzęsy.A jesli o rzesy to dbam o nie
|
|
|
|
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
A oto moje oczka
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#227 |
|
Rozeznanie
|
nie ma to jak od urodzenia piękne rzęsy
![]()
|
|
|
|
|
#228 |
|
Rozeznanie
|
U mnie się sprawdził tusz wydłużający Clinique High Impact,jest drogi ale warty tej ceny,jesli kogos nie stac to jest jeszcze mniejsza buteleczka i oczywiscie duzo tańsza
Polecam gorąco Ale wg mnie nie wazne jakim tuszem pomaluje rzęsy,zawsze mam ladnie pomalowane i rozdzielone,ale jak pomaluje wlasnie Cliniqiem to mam intensywnie czarne,bo niektóre czarne tusze są niestety imitacją czarnego,bardziej wpadają w szary.. Pozdrawiam cieplutko
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam ostatnio Pierre Arthes XXL
Uważam, że jest świetny |
|
|
|
|
#230 |
|
Raczkowanie
|
Czy zalotka bardzo niszczy rzęsy??Na tych fotkach uzywałam tuszu pogrubiajacego Maybelline XXL Jest świetny:
![]()
|
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
moj sposob na teatralne rzesy jest taki: (ale tylko na wyjscia bynajmniej u mnie) najpierw lekko przypudrowac pozniej jedna warstwa tuszu z AVONU (ja go kocham swietnie wydluza i rodziela) na gornych i dolnych a gorne maluje tak jakby z gory i z dolu (spotkalam sie juz z takimi lalami co tylko z dolu maluja a jak zamkna slepia to odrzuca na km) no i jak podeschnie to 2000c ale tylko przy zewnetrznym kaciku wtedy robia sie kocie oczka
no oczywiscie wszystko ruchem zygzakowatym i nie za szybko bo wtedy skleja to chyba tyle
Edytowane przez smileofangel Czas edycji: 2006-02-18 o 12:14 Powód: foto |
|
|
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
margośka śliczne, długie rzęsiska masz
Cuuudo
|
|
|
|
|
#233 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkie Załączone Zdjeci To Zdjecia Sztucznych Rzes W Plastrach Lub W Kepkach
))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))
|
|
|
|
|
#234 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: Boskie rzęsy .... czy jest jakiś sposób?
wszystkie zdjecia które powklejałaś to zdjecia plastrów i kepek tj. sztucznych rzes polecam kępki inter-vion, a co do zalotki to nie niczy rzes, jesli- nie uzywa sie jej codziennie,uzywa sie własciwie( czyli podkreca sie te rzesy delikatnie)
|
|
|
|
|
#235 |
|
Rozeznanie
|
Iwciunia mnie się podobaja znowuż Twoje brwi
![]() )
|
|
|
|
|
#236 |
|
Zadomowienie
|
Ja jakies 2 tyg temu wyprobowalam trwala rzes w salonie kosmetycznym (placilam 34zl) i wyglada to naprawde super! Juz wiem, ze bede robila sobie trwala regularnie. Jedyny problem to to, ze od tego plynu do trwalej rzesy jasnieja, ale ja i tak bez tuszu nigdy nigdzie sie nie ruszam, wiec da sie przezyc. Ewentualnie pare dni pozniej mozna sobie zrobic henne. A jesli chodzi o tusze to jak dla mnie tylko Loreal (obecnie mam panoramic curl)
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawa jestem czy to efekt tuszu czy twoich rzes
|
|
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Brwi?
Jeszcze nigdy nikomu nie podobały się moje brwi Miło mi bardzo olik, nie mam, ale mogę zrobić dla Ciebie ![]() Edit. (tym razem zdjęcie z brwią w nieładzie hehe )
|
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz widze ze ten tusz ci troche wydluzyl i przyciemnil rzesy, ale to ze sa takie geste to juz zasluga twoich rzes
|
|
|
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
hmm, a co zrobić, kiedy moje rzęsy "opadają"?
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.

Aniołeczek - zawsze się zastanawiam, jak uzyskać efekt takich ciężkich rzęs ... mogłabyś opisać?

)

Nakładasz najpierw tą bazę i czekasz aż wyschnie i potem tusz czy na mokrą bazę tusz?
Jeszcze nigdy nikomu nie podobały się moje brwi