![]() |
#2371 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
To te gorne tak szybko mogą po dolnych iść? Oho to i ja tam zajrze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | |
Zakorzenienie
|
Iwonia, u niektórych dzieci w ogóle najpierw górne się pojawiają
![]() Anika, ![]() Martunia, mój mi nie kupuje biżu. Jakby kupował to może i bym nosiła ![]() Myślę nad jakimś kojcem? Płotkiem? Byłam przeciwna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak tak wiem tylko chodzi mi o przerwe w wychodzeniu miedzy jednymi a drugimi. Tu pewnie tez nie ma reguły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Moderatorka z pazurem
|
Polecam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Ewentualnie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2376 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U nas na ten moment mamy dwie dolne jedynki. Pierwszą zauważyłam 7.11, kolejna 17.11, a dziś na razie mamy kreskę na dziąśle przy górnej 2. Pierwsze dwa zęby były stosunkowo bezproblemowe. Tzn. siedział na piersi, był troszkę bardziej marudny, ale w normie. nawet bez dentinoxa się obchodziłam. Przy tej dwójce dzisiaj jednak prawie cały dzień jęk. Uspakaja się na piersi i rękach jedynie. Teraz dałam dentinox i jest na chwilę ok. Powoli zaczyna mi się składać w całość dlaczego nie chce jeść tak jak dotychczas - co by nie było jednak chrupkami masuje sobie te dziąsła jednak... ![]() Cytat:
O mniej więcej coś takiego, tylko jeden element więcej: ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj piękny dzień, a my zamiast spędzać czas na spacerze, to spędziłyśmy 3 godziny w samochodzie. Wróciłyśmy z Majką do Poznania. Rano chyba przez półtorej godziny nas pakowałam, właściwie w każdym pokoju było coś mojego lub Majki. No masakra jakaś, że tyle tego wszystkiego jest. A że podczas pobytu u rodziców zarówno mi, jak i Majce przybyło rzeczy, to trochę tego wszystkiego było. Dobrze, że samochód duży. Teraz jeszcze muszę cały ten majdan rozpakować, ale jak na razie nie mam siły. Młoda obecnie śpi, P. też, a ja się relaksuję z kawką.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2378 | |
Zakorzenienie
|
Anika, właśnie o czymś takim myślę
![]() Kaylla, dzielna jesteś, że same taką trasę pokonałyście ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Zakorzenienie
|
Nadrobilam he he
Co do ruchow ja pierwsze niesmiale ruchy czulam 31 pazdziernika, dosyc szybko a potem cisza i tylko co pare dni jakis ruch wieczorem jak sie kladlam. ja planuje postawic jakis kojec, taki jaki chyba Mona pokazywala w razie jakiegos szybkiego wyjscia do toalety zeby unieruchomic szkraba 15 maja mielismy rocznice slubu a 17 urodzila sie mala takze maz kupil mi karte podarunkowa do sklepu z bizuteria i kupilam sobie bransoletke i zawieszke wozek, nie jest to zadna ze znanych firm Dzisiaj mam do odebrania mate od chinczykow, zamawiam na podobnej stonie jak ali, wlasciwie prawie to samo z tym, ze moge placic odrazu w mojej walucie i brac e-fakture. kosztowala okolo 15 zlotych takze jestem ciekawa, mam nadzieje ze to ona przyszla bo mam tylko awizo. Planuje kupic suchy basen z kulkami, ma ktos? raczej kupie poprstu u nas w sklepie z zabawkami, bo juz sie chyba nie zabierzemy z Polski z tym wszytskim. Czeka juz kojec, krzeselko, sanki, oprocz tego masa zabawek od dziadkow. |
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Moderatorka z pazurem
|
Kaylla gratki ze ogarnelas pakowanie. Ja czasem wymiekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2381 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak szczerze to najbardziej podobalo mi sie w Chorwacji. Probiotyk dawalam dla Zo jak bylam chora, nic nie zlapala. Terdz skonczylam opak i sie zastanawiam czy dac bo TZ steka ze chory. Cytat:
Brawo za zabki, u nas sie zatrzymalo. Cytat:
![]() Dziekujemy Cioteczki za kciuki. Juz po badaniu, szmery i dziurka nadal sa, ale to raczej nic groznego. Kolejna kontrola za pol roku. Moj kregoslup dzis cierpi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm... ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Majena wrzuć link do naszyjnika, ale nie działa,mozna prosić jeszcze raz?
![]() ![]() |
![]() |
#2383 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny
![]() Przy tym rozszerzaniu diety to dajecie jedzenie uzupełniające 1 x dziennie czy robicie kilka podejść? Dopajacie wodą dodatkowo? Zapisałam się na tą grupę Fb o rozszerzaniu diety, ale mam wrażenie, że tam wszystkie dzieciaki to wsuwają te zupki i kaszki ![]() Troche sie już załamuje tym... Młody wszystko wypluwa, krzywi sie i generalnie jest bunt. Zamówiłam już książki, spróbuje w przyszłym tygodniu BLW. Ostatnio wziął kawałek ziemniaka do rączki, popatrzył na niego i rzucił nim o podłoge :P Solidaryzuje sie z Czeko, bo u nas też wszystko ma ości. Oczywiście mleko mamy nie.. jak widzi, że będzie jedzenie to aż sie trzesie cały ze szczęscia.. No cycoholik jeden ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2386 |
Zakorzenienie
|
Chciałam dać do łapy kalafiora ale wyszedł za miękki, rozpadał się w transporcie. Tylko pies się najadł
![]() Za to pies próbował integracji, ale jest zbyt narwana i nieostrożna - musimy ją nauczyć, że na koc na podłodze wstępu nie ma. Już prawie zdążyła nam Wojtula podeptać, bo mąż usiadł nie po tej stronie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Zadomowienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Maja jadła wszystko co jej dałam, zrobiłam przerwę bo miała wysypkę i teraz zje dwie łyżeczki a potem pluje. Obraziła się na jedzenie
![]() ![]() Edytowane przez ola0605 Czas edycji: 2016-11-22 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale kuma ze na mate moze tylko glowe polozyc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do wody - daję mu po jedzeniu w niekapku. Trochę wyleje, a trochę coś tam trafia do buzi. Ogólnie nie jakieś zawrotne ilości. Wcześniej próbowałam z butelki że smoczkiem - w trakcie jedzenie popojał,ale po nie bardzo chciał. Nie przejmuj się - podobno początki jedzenia są ciężkie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2390 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Też się z mężem zastanawiamy nad wakacjami w maju lub czerwcu i też rozważaliśmy Grecję. Stresuje mnie tylko to czy Hubcia wytrzyma te pare godzin w samolocie, albo inaczej, czy inni pasażerowie wytrzymają z nią ![]() Dzisiaj odwiedziła nas znajoma ze swoją 10- cio miesięczną córeczką i wiecie, że moja Hubcia wpadła w szał i dostała chyba ataku zazdrości pomieszanego z paniką. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2391 |
Zakorzenienie
|
Anika doszły naklejki,dziękuje
![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-11-22 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Moderatorka z pazurem
|
Czoko uwielbiam twoje poetyckie posty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Moderatorka z pazurem
|
Czytalam ze niby lovi treningowy nie ma miarki...a moj ma. O co chodzi?
20161122_195811.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#2394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Zadomowienie
|
hehe zawsze miałam problem z precyzyjnym i zwięzłym wyrażaniem swoich myśli ![]() Potwierdzam - nasz też ma miarkę ![]()
#2397 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2398 |
Zadomowienie
|
hmmm jak tak się zastanawiam to zawsze umiałam "lać wodę", ale matmę bardziej lubiłam bo jej się nie trzeba było uczyć w sensie zakuwać, tylko wystarczyło zrozumieć
![]()
#2399 | |
Z deszczem w butach
|
Cytat:
Czeko dobrze, że focha nie strzeliła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Zadomowienie
|
Macie jakiś pomysł, żeby nogi Hubci były pod kątem 90 stopni do podłoża, bo jak spadają na materac to dziecko mi się wybudza ... zrobiłam wałek z koca ale to jeszcze za nisko. Mała przemieszcza się w poprzek łóżeczka żeby nóżki oprzeć o szczebelki, a jak spadają to ryk
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.