![]() |
#2371 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Cytat:
A gdzie się będziecie bawić? ![]() ![]() Ja tez kcem! U mnie najbliższa impreza to...sylwester ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bawimy sie 10km od LUblina (tylko nie wiem w którym kierunku ![]() Mariczko powiem Ci ze ja tez mam to wesele o potem tylko sylwester- a nastepne sluby to chyba dopiero naszych dzieci ..., lawine wesel juz miałam (kolezanki z uczelni) ale głupia nie chodziłam bo dzieci małe, bo mało kasy...a teraz załuje....
![]() |
#2375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najcenniesze w nas pozostanie,bo tego co widzieliśmy to nikt nam nie zabieże,ale pisze tak bo te wydatki ostatnio nas przytłaczają ![]() Ale damy rade wkońcu,silni,młodzi jesteśmy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki pokaże Wam wściekła Wike,jak wymusza na mnie żebym ja z łóżeczka wyjęła
![]() Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-01-28 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2378 |
Zakorzenienie
|
wkleje zdjecie- i zaznaczam ze zadowolona jestem z kolorku- bo fryzurki nie robiłam, zawsze miałam zółty blond (Marika widziałą mnie w naturze) i wreszcie mam taki o jakim marzyłam...
#2379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak serio to ja ostatni raz słyszalam jak ona płakała jak udeżyła sie głowa o stolik w pokoju,ryku bylo co niemiara ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i b.ładnie Ci w nim. ![]() A tak na marginesie to masz bardzo przyjazną i taką "dobrą" twarz ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2382 |
Zakorzenienie
|
no tak a ja znowu zamist sie brac za robote to siedze i wizazuje...
narazie spadam bo musze troszke porobic póki Agacia słodko spi...ale jeszcze wrócę ![]()
#2383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z ta dobra twarzą -to nie wiem ja raczej jestem osoba surową i niezbyt przyjazną, chyba ze kogos bardzo lubie- a dla obcych...hmmm ,moja mam mówi ze jestem "bez kija nie podchodź" ![]()
![]() |
#2384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
He he ![]() ![]() Moja mama mówiła ze ja bylam taka sama jak byłam mała więc Wika teraz daje mi popalić.Dobrze ze chociaż nie ma z nią problemów typu,ze nie chce jeść albo spac po nocach,itd.bo tego to bym nie zdzierżyła chyba,a na te jej humorki to przymykam oko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i ja uciekam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2386 |
Zadomowienie
|
No i pouciekały laski. A ja wzięłam jescze dwa dni urlopu i przyjechałam sobie do mamy.
Kasica wściekła sie jakby szaleju się najadła, ciagle tylko łapie mnie za bluzkę i chce przy mnie wstawać. Dziś rozłożyłam jej na podłodze puzzle ale widziała jak je kładę i teraz ciagle je rozwala. Łapie puzzla, wyjmuje te małe elementy i wkłada do buzi. Niedobrota jedna! Rady sobie dać nie można. A przy przewijaniu to już wogóle mamy Meksyk. Staje na głowie, przekłada się na brzuch itp. Zagadka: Ile osób potrzeba aby przebrać Kasię? Odp: Najlepiej 17. |
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Zadomowienie
|
Katesiu kolorek włosków super, ładnie ci w nim, a co do henny brwi to ja nie widzę aby były zbyt ciemne.
Iwonko u nas też ciężko przewinąć mała , wierci się okropnie , próbuje przekręcać się na brzuch , w końcu zaczyna się wkurzac a ja razem z nią, próbuje przewijac ja w expresowym tempie ale się nie da. Jastin zdjęcie wściekłej Wiki świetne hihi , kurcze ile ona ma już ząbków ![]() Moja mała sobie smacznie śpi, mieszkanko sprzątnięte , jak mała się obudzi to idziemy na ważenie do przychodni. A jutro rano mamy wizytę u endokrynologa , mam nadzieję ze wszystko okaże się dobrze.
#2388 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie Wikunia ma duzo zabków
![]() ![]() ![]() wkleje zdjatko Agaci- moja laska to chyba czesto bedzie chodziłą do fryzjera aby ujarzmiac włoski ![]()
#2389 |
Zadomowienie
|
hehehe ale ona ma fajną fryzurkę
![]() Wszędzie czytam że dzieci chorują a ja się cieszyłam ze moje obydwie zdrowe no i do czasu, od wczoraj Julka jest zakatarzona ,mam tylko nadzieję że na mała nie przejdzie. no to sobie posiedziałam , mała się już obudziła , całe 20 minut spała ![]()
![]() |
#2390 |
Zadomowienie
|
Wczoraj na allegro znalazłam takie coś : http://www.allegro.pl/item134328314_...tysfakcji.html co o tym sądzicie ??
Mój biust wygląda tragicznie , zmalał strasznie , w sumie nie dziwię się dzieciaki dały mu popalić ![]()
#2391 |
Zakorzenienie
|
Kasiu ja w takie cuda nie wierze ...., przeciez biust to głownie tłuszczyk a zaden krem nie wzbogaci piersi tłuszczykiem....na wielkosc chyba niewiele zaradzisz...jedynie mozna troszke pocwiczyc aby sie podniósł i nabrał ładnego kształtu- ale nie wiem czy to Ci potrzebne...
#2392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wika ma 8 ząbków 4 na górze i 4 na dole ![]() Ja tez skończyłam własnie sprzątać ![]() Właśnie dorwała słuchawki mojego tż i oczywiście co robi? Próbuje i smakuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam sie z Katesią. ![]() Owszem można kremami troche go ujędrnić,ale zwiększyc nie sądze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2394 |
Zakorzenienie
|
Moniu jak tam plecki?
![]()
#2395 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Ja sie troszke opuscilam z pisaniem, ale to dlatego ze tak..najpierw komputer mi nawalil i musiałam robic w nim nowy system, a teraz kompletnie czasu nie mam...Od jakiegos miesiaca chodze na rehabilitacje kregoslupa..Jedne zabiegi mam o 11-12 potem ide do domu robic obiad i ide z Szymusiem na spacer a na 17 ide znow na masaze...i potem wracam i siedze z Szymonkiem do pozna.. Tak do pozna bo nie wiem co sie stalo ale on zasypia od jakis 3-2 tyg o 22-23 a nawet 23.30 ![]() ![]() ![]() W dodatku rehabilitacja cała to na nic, bo skoro dalej sie nadwyrezam, dalej nosze i znosze wozek ( mieszkam na 2 pietrze) to za wiele by wyzdrowiec ![]() Jak spia wasze dzieci w jakich godzinach i ile czasu? Prosze napiszecie... Składam z Szymonkiem spoznione ale bardzo szczere zyczonka Wiktorii słodkiej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Zakorzenienie
|
ide na spacerek ,bo po porannym przymrozku wyszło piekne słoeczko- trzeba jeszcze łapac je póki jest
![]() dozobaczenia ![]()
#2397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ze spaniem to jest tak,mała budzi sie o 7 rano,potem zasypia o 12,13 śpi półtorej,dwie godzinki.Później zasypia gdzieś o 17 ale to drzemka z 15,20 min,no a póżniej to o 21,22 różnie czasami o 20 nawet i śpi do rana ![]() Ostatnio tez tak miała ze zasypiała późno bo o 23,24,ale to przez tż mojego bo zamiast ja kłaść o tej godzinie co zawsze to on z nią sie bawił,szalał,i wybuł ja z rytmu.Ale juz jest dobrze. Jeśli chodzi o te zasypainie wieczorem to ja tak robiłam od urodzenia praktycznie,ten sam schemat,kąpiel,jedzonko,i lulu,no i Wika sie dostosowała naszczęście do tego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Zakorzenienie
|
Moniu - ze spankiem Agaci jest tak:
budzi sie 6-7 rano, potem 9-10 spac idzie na ok.2 godzinki, potem po zupce czyli tak ok13, na godzinke i potem o 19.30 do łozeczka- ale ostatnio cos woli sie bawic niz zasypiac i dlatego kilka ostatnich dni zasypia dopiero ok.20-21. ja juz po spacerku- Agacia sie troszke opaliła bo zasnęła na słoneczku ![]() ![]() ![]() Wy pewnie tez na spacerkach- bo tak tu cicho...
#2400 |
Zadomowienie
|
My dziś po dwugodzinnym spacerku , trochę zimno ale słoneczko tak ładnie świeciło
![]() Byliśmy zważyć i zmierzyć mała waży 7300 i mierzy 71 cm. Ciągle ma półtora kilograma niedowagi według lekarza to bardzo dużo . Zobaczymy co jutro powie endokrynolog , jezeli wszystko będzie ok to po prostu taka uroda malutkiej że taka drobniutka . Ostatnio jak byliśmy na spacerku to zaczepiła nas jedna babka i stwierdziła że jak na sześciomiesięczne dziecko Oliwia dużó gada ![]() Oczywiście ja gapa jedna zapomniałam o bilansie czterolatków Julki na który powinnam iść w sierpniu , wiec idziemy z opóźnieniem za tydzień. Kurcze gdzie ja mam głowę ![]() ![]() Co do spania to Oliwia budzi się między 7 a 8, potem zasypia około 11 i śpi maksymalnie pól godzinki, około 13 idziemy na spacer na którym czasami zaśnie, i zasypia między 16 a 17 i też niestety na krótko max 30 minut, czasami zdarzy się że pośpi godzinę ale to naprawdę rzadko.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.