Facet poznany na necie - co o tym myślicie? - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-06, 09:49   #2371
Sweet_nuka
Wtajemniczenie

GG do Sweet_nuka
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?

ooo. to jakis dobry znak, moze mi tez sie poszczesci az tak bardzo
Sweet_nuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 10:28   #2372
michel82
Wtajemniczenie

Ja też swojego TŻ poznałam przez internet, ponad 3 i pół roku temu. Na początku była to znajomość czysto koleżeńska, później to nam nie wystarczało i zostaliśmy parą (przez jakiś czas na odległość). Od kilku miesięcy mieszkamy razem, a za 4 i pół miesiąca będziemy małżeństwem

Maja jest już z nami
08.04.2012
michel82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 15:26   #2373
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

ja poznalam mojego meza na czacie,na poczatku bylam nastawiona tylko na rozmowe i nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby komu kolwiek z czatu dac swoj nr telefonu.Bylam wtedy w oststniej klasie technikum i zblizal sie koniec roku a ze nauczyciele pytali osoby ktore chcialy wyciagnac na lepsze oceny badz zeby zdaly ta ostatnia klase to reszta miala wolne i siedziala w bibliotece ja z kolezanka siedlysmy na czata i rozmawialysmy z ludzmi no i napatoczyla sie moj maz gadalisy przez dwie godziny lekcyjne i na koniec sie pozegnalam ladnie on chila nr a ja nie chcialam dac bo przeciez go nie znalamale kumpela mi suszyla glowe ze mam dac a jak to jakis "psychol"to zmienia nr najwyzej no i uleglam i dalam ten nr.dzisiaj po 2,5 roku jestemy malzenstwem a kolezance bede wdzieczna do konca zycia
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 23:58   #2374
margolka1986
Zakorzenienie

Jakby ktoś pytał to ... wróciłam i było przecudownie !!! Po prostu brak mi słow, żeby opisać moje szczęście - moje ukochane miejsce z ukochaną osobą - raj na Ziemi

Cytat:
Napisane przez MalinowaNastka Pokaż wiadomość
Także Drogie Koleżanki cieszmy się z netowych facetów
Cieszmy się, że ich mamy

P.S. Pierwszy dzień za mną
Jest dobrze, jak na razie fajnie i ogólnie zero stresu
Trzymajcie za mnie kciuki
W trakcie rozgrzewki Jazda się zacznie niedługo
Idę się uczyć Przecież nauka to nic trudnego

oj cieszmy si cieszmy z nich
Nastuś jak tam idzie dalej marturka? bo ja 3mam kciuki

Cytat:
Napisane przez Sweet_nuka Pokaż wiadomość
A ja znow przyszlam sie chwalic, mialam takiiiii cudny weeknd majowy. Od piatku wieczor az do teraz (ale niestety kochanie pojechalo juz do domku )
W internecie idzie jednak trafic na porzadnego faceta. A ten moj to sie jakos wyjatkowo udal, nawet nie sadzilam ,ze mozna znalesc az taki Skarb na necie. A moze wlasnie na necie idzie a w realu ciezej? Sama nie wiem.
Teraz tylko bede przychodzic narzekac jak strasznie tesknie, bo w koncu sesja za pasem i trzeba do nauki siasc i na jakis czas ograniczyc spotkania
eh Sweet u mnie też sesja zbliża się wielkimi krokami, a ograniczenie spotkań wręcz nie mieści mi się w głowie... a potwierdzam teorie, że na necie można znaleźć Skarb

z resztą widzę, że mamy nowe osobki w wątku, które są w związkach małżeńskich z netowymi Panami - więc jestem dobrej myśli jeśli chodzi o Nasze dalsze losy dziewczynki

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 00:20   #2375
Trusk4wk4
Raczkowanie

Ja swojego obecnego TŻa poznałam przez internet i jest najcudowniejszym facetem jakiego znałam i znam
Trusk4wk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 18:16   #2376
gusiec
Raczkowanie

GG do gusiec Send a message via Skype™ to gusiec

ja tez TZta oznalam przez net. rozmawialismy kilka godzin na gg i jeszcze tego samego dnia postanowilismy sie spotkac. spotkanie trwalo nieprzerwanie cztery dni i trzy nieprzespane noce. po kilku dniach wprowadzilismy sie razem do wspolnego mieszkania. to bylo dwa i pol roku temu. obecnie spelniamy nasze kolejne wspolne marzenie i w listopadzie urodzi sie nasze dzieciatko.
tak wiec bylo w tym wszystkim odrobine szalenstwa.
jakis czas temu odkrylismy w archiwum gg nasz pierwsza rozmowe

gusiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 18:32   #2377
MalinowaNastka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
Jakby ktoś pytał to ... wróciłam i było przecudownie !!! Po prostu brak mi słow, żeby opisać moje szczęście - moje ukochane miejsce z ukochaną osobą - raj na Ziemi

oj cieszmy si cieszmy z nich
Nastuś jak tam idzie dalej marturka? bo ja 3mam kciuki
Ojej
Ale zazdroszczę Cudnie
Yyyy ja jeszcze półtora tygodnia i będę miała spokój

Mam już parę matur za sobą
Jestem zadowolona jak mi poszły pierwsze pisemne i ustne
Ale najgorsze mnie czeka

- Znalazłam?

- Tak!
Kocham!

Edytowane przez MalinowaNastka
Czas edycji: 2009-05-09 o 12:30
MalinowaNastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 22:32   #2378
myszeczka00
Wtajemniczenie

Powodzenia dziewczyny

myszeczka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 08:46   #2379
MalinowaNastka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez myszeczka00 Pokaż wiadomość
Powodzenia dziewczyny
Dzięki Myszeczko
Aj... Uciekam się edukować, bo dzisiaj jeden z wielkich dni

- Znalazłam?

- Tak!
Kocham!

Stary 2009-05-08, 08:56   #2380
myszeczka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinowanastka Pokaż wiadomość
dzięki myszeczko
Aj... Uciekam się edukować, bo dzisiaj jeden z wielkich dni
powodzenia!!!!!!!!!!!! :

Stary 2009-05-08, 09:15   #2381
Sweet_nuka
Wtajemniczenie

GG do Sweet_nuka

dzis sa 2 miesiace od poznania sie na zywo. A ja.. juz go nie widzialam od 4 dni i kolejne 10 bez niego sie czykuje, bardzo tesknie, pomocy
Stary 2009-05-08, 11:50   #2382
MalinowaNastka
Rozeznanie

Cytat:
powodzenia!!!!!!!!!!!! :
NIE DZIĘKUJĘ

Ahh... Nie ma to jak optymistyczne nastawienie na gadkę szmatkę
Dzisiaj będzie połowa za mnę
Kurcze... Cieszę się, jakoś humor mi dopisuje

- Znalazłam?

- Tak!
Kocham!

Stary 2009-05-08, 12:05   #2383
myszeczka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MalinowaNastka Pokaż wiadomość
NIE DZIĘKUJĘ

Ahh... Nie ma to jak optymistyczne nastawienie na gadkę szmatkę
Dzisiaj będzie połowa za mnę
Kurcze... Cieszę się, jakoś humor mi dopisuje
Oj Ty głupolku, masz się cieszyć, nic lepiej nie wróży
Jutro masz ustne czy co? )) I z czego?

Stary 2009-05-08, 14:34   #2384
Soso
Zakorzenienie

Bardzo lubię poznawać ludzi w internecie; zwłaszcza na forach dyskusyjnych - sposób w jaki człowiek prowadzi dyskusję naprawdę dużo o nim mówi. Swojego TŻeta poznałam na takim właśnie forum , w maju miną 3 lata od naszego pierwszego spotkania face to face (po półrocznych rozmowach i flirtach, wpierw na forum i w mailach, potem na gg i skypie ), a w lipcu 3 lata od czasu naszego wspólnego zamieszkania )) Dość powiedzieć, że jestem z najwspanialszym Mężczyzną jakiego znam
Zresztą ..wiele sieciowych znajomosci przeniosłam do tzw reala, również z kobietami Poza dosłownie jednym niedokońcawypałem wszystkie mile wspominam, a sporo z nich kontynuuję.

Edytowane przez Soso
Czas edycji: 2009-05-08 o 14:36
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 14:43   #2385
myszeczka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość

Bardzo lubię poznawać ludzi w internecie; zwłaszcza na forach dyskusyjnych - sposób w jaki człowiek prowadzi dyskusję naprawdę dużo o nim mówi. Swojego TŻeta poznałam na takim właśnie forum , w maju miną 3 lata od naszego pierwszego spotkania face to face (po półrocznych rozmowach i flirtach, wpierw na forum i w mailach, potem na gg i skypie ), a w lipcu 3 lata od czasu naszego wspólnego zamieszkania )) Dość powiedzieć, że jestem z najwspanialszym Mężczyzną jakiego znam
Zresztą ..wiele sieciowych znajomosci przeniosłam do tzw reala, również z kobietami Poza dosłownie jednym niedokońcawypałem wszystkie mile wspominam, a sporo z nich kontynuuję.
masz rację, ja teraz jestem na jednym fajnym forum dyskusyjnym. Mnóstwo fajnych ludzi

Stary 2009-05-08, 20:43   #2386
MalinowaNastka
Rozeznanie

Cytat:
Oj Ty głupolku, masz się cieszyć, nic lepiej nie wróży
Jutro masz ustne czy co? )) I z czego?
Dzisiejszy dzień również zaliczony pozytywnie
Polski, angielski oraz ustne mam już za sobą
Jeszcze tylko przedmioty rozszerzone przede mną

Ale się cieszę, że już tyle za mną i jak na razie wszystko idzie bardzo dobrze
Ale swoją drogą jestem już zmęczona psychicznie, te nerwy, stres
Jeszcze tylko troszeczkę wytrzymać i najdłuższe wakacje mnie czekają
Dam radę!

Buziak Myszeczko

- Znalazłam?

- Tak!
Kocham!

Stary 2009-05-08, 21:01   #2387
jenny1234
Wtajemniczenie

Cytat:
masz rację, ja teraz jestem na jednym fajnym forum dyskusyjnym. Mnóstwo fajnych ludzi

tutaj też mnóstwo fajnych ludzi...
dobrze, że to forum istnieje bo chociaż wygadać się można pozdro dla wszystkich
jenny1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 21:02   #2388
rapifen
Zakorzenienie

wielu ludzi poznalam przez internet gdyż w życiu realnym nie miałam szansy spoktac nikogo że tak powiem..
w miare inteligentnego do rozmów

tżta poznałam przez... NASZĄ KLASE! tak, to bardzo głupie ale to był całkowity przypadek i absolutnie nie poluje na facetów na takich portalach

chociaz, nk to wiarygodny w miare portal.

ale mniejsza o to. ja tam jestem za, raz kozi śmierć, moze mu sie spodobasz moze nie. im bardziej sie laska stresuje tym gorzej wychodzi rozmowa.
rapifen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 22:47   #2389
valercia
Rozeznanie

ja mojego chłopaka też poznałam w necie, nigdy nie wierzyłam w takie znajomosći ale trafiłam kiedyś z przekierowania na portal randkowy i sobie go przeglądałam a w trakcie przeglądania trafiłam na ...NIEGO więc odważylam się, zagadałam i ku mojemu pozytywnemu zaskoczeniu odpisał, potem było gg i spotkanie. no i jakoś tak się spotykamy już 3 miesiące
valercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 14:00   #2390
Trusk4wk4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość

Ja bym aż pół roku rozmów na necie nie zniosła... Jakiś czas temu jak byłam sama podrywał mnie taki koleś przez nk... próbował pół roku.. Mi to na początku odpowiadało, myślałam że coś z tego będzie.. ale ludzie potrafią w rzeczywistości być TAK INNI niż za posrednictwem netu... Szkoda gadać...
obecnego chłopaka jak pisałam też przez in ternet poznałam, przez sztukę, bo oboje sie nią interesujemy ale wymieniliśmy może z 5 maili i postanowiliśmy pogadać o festiwalu sztuki. Cieszę się że się spotkaliśmy po bodajrze 2 tygodniach bo im dłużej rozmawialibyśmy nie na żywo, tym szybciej ja bym się znudziła i stwierdziła że ten facet nie ma odwagi ;P

Taki mój ból szybko się nudzę i oczekuję od nich szybkich decyzji i zdecydowania ^^ A mój TŻ spełnia wszystkie moje wymagania ;]
Trusk4wk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 16:31   #2391
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ja też swojego tżta poznałam przez internet a już niedługo będzie moim mężem
gratulacje

Cytat:
Napisane przez michel82 Pokaż wiadomość
Ja też swojego TŻ poznałam przez internet, ponad 3 i pół roku temu. Na początku była to znajomość czysto koleżeńska, później to nam nie wystarczało i zostaliśmy parą (przez jakiś czas na odległość). Od kilku miesięcy mieszkamy razem, a za 4 i pół miesiąca będziemy małżeństwem
gratulacje
Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
ja poznalam mojego meza na czacie,na poczatku bylam nastawiona tylko na rozmowe i nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby komu kolwiek z czatu dac swoj nr telefonu.Bylam wtedy w oststniej klasie technikum i zblizal sie koniec roku a ze nauczyciele pytali osoby ktore chcialy wyciagnac na lepsze oceny badz zeby zdaly ta ostatnia klase to reszta miala wolne i siedziala w bibliotece ja z kolezanka siedlysmy na czata i rozmawialysmy z ludzmi no i napatoczyla sie moj maz gadalisy przez dwie godziny lekcyjne i na koniec sie pozegnalam ladnie on chila nr a ja nie chcialam dac bo przeciez go nie znalamale kumpela mi suszyla glowe ze mam dac a jak to jakis "psychol"to zmienia nr najwyzej no i uleglam i dalam ten nr.dzisiaj po 2,5 roku jestemy malzenstwem a kolezance bede wdzieczna do konca zycia
ojj jaka fajna historia

To ja po przeczytaniu tych postwo zaczyna wierzyc w to ze moze cos byc z mojej znajomsci przez czata a pozniej przez gg i rozmowy z G, z Londynu....kurcze az mi dziewczyny dodalyscie otuchy zebym to dalej ciagla te rozmowy..nasz.e..

buziaczki
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 20:52   #2392
jenny1234
Wtajemniczenie

wiecie co.... poznawanie przez net chyba nie dla mnie.... zalogowałam się na sympatii ale nie wykupiłam członkowstwa więc wiele nie mogę zdzialać i chyba wykupię sobie to na miesiąc. Jest kilku przystojniaków ale ja się jakoś motam po tej sympatii....
jenny1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 08:41   #2393
Sweet_nuka
Wtajemniczenie

GG do Sweet_nuka

a moj Bartek osttanio mi chyba w piatek powiedzial ze ma dla mnie niespodzianke. Pomyslalam sobie ze pewnie dostane cos poczta bo osttanio mowilam mu ze ma mi pokazac foto na prawko a on ze ma inny plan i ze musze poczekac. No to jak nic pewnie mi chcial przyslac foto, tylko ze troche sie miotal w zeznaniach. Pomyslalam sobie - a moze on chce do mnie przyejchac? Takie sobie domysly snulam, ale jak juz w niedziele poszedl wczesniej spac a w poniedzialek wyslal smsa o 8 to juz wiedzialam, ze przyjedzie. Tak sobie czekalam na niego i o 11 dostalam smsa ze mnie kocha. A ja po prostu czulam ze mam wyjsc przed dom i wyjrzec za furtke. Patrze - idzie No i mial wiekszy szok niz ja, do teraz nie potrafi zrozumiec skad ja wiedzialam ze on przyjedzie i ze akurat o tej minucie bedize pod moja furtka prawie

a teraz gorsza czesc tej samej historii. Kilka dni temu zaczal sie skarzyc ze cos go ugryzlo w noge. W sobote mowi ze idzie do lekarza bo noga jest spuchnieta i sina. Nie martwilam sie poniewaz on tak ma po ugryzieniach, ale wczoraj jak zobaczylam ta noge mysallam ze sie rozplacze. Noga ma 15 cm plame koloru - bordo-fiolet-czarny. Szukalam w necie podobnych i okazalo sie - ugryzienie po kleszczu zarazonym bolerioza. I on z taka noga do mnie jchal 3 h... przyejchal to byla spuchnieta a on kulal Dzis idzie do lekarza znow po nowy antybiotyk, a ja niewiem juz co robic zeby nie buchnac placzem ze strachu o niego...

Edytowane przez Sweet_nuka
Czas edycji: 2009-05-12 o 08:44
Stary 2009-05-12, 23:28   #2394
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez Sweet_nuka Pokaż wiadomość
a moj Bartek osttanio mi chyba w piatek powiedzial ze ma dla mnie niespodzianke. Pomyslalam sobie ze pewnie dostane cos poczta bo osttanio mowilam mu ze ma mi pokazac foto na prawko a on ze ma inny plan i ze musze poczekac. No to jak nic pewnie mi chcial przyslac foto, tylko ze troche sie miotal w zeznaniach. Pomyslalam sobie - a moze on chce do mnie przyejchac? Takie sobie domysly snulam, ale jak juz w niedziele poszedl wczesniej spac a w poniedzialek wyslal smsa o 8 to juz wiedzialam, ze przyjedzie. Tak sobie czekalam na niego i o 11 dostalam smsa ze mnie kocha. A ja po prostu czulam ze mam wyjsc przed dom i wyjrzec za furtke. Patrze - idzie No i mial wiekszy szok niz ja, do teraz nie potrafi zrozumiec skad ja wiedzialam ze on przyjedzie i ze akurat o tej minucie bedize pod moja furtka prawie

a teraz gorsza czesc tej samej historii. Kilka dni temu zaczal sie skarzyc ze cos go ugryzlo w noge. W sobote mowi ze idzie do lekarza bo noga jest spuchnieta i sina. Nie martwilam sie poniewaz on tak ma po ugryzieniach, ale wczoraj jak zobaczylam ta noge mysallam ze sie rozplacze. Noga ma 15 cm plame koloru - bordo-fiolet-czarny. Szukalam w necie podobnych i okazalo sie - ugryzienie po kleszczu zarazonym bolerioza. I on z taka noga do mnie jchal 3 h... przyejchal to byla spuchnieta a on kulal Dzis idzie do lekarza znow po nowy antybiotyk, a ja niewiem juz co robic zeby nie buchnac placzem ze strachu o niego...

ALe ci fajnie

moj chodz bedzie w Polsce to i tak nie zwita do mnie

a o noge jego sie nie boj zapewne jest juz dobrze,...
buzka
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 17:46   #2395
Mascara
Raczkowanie

dziewczyny pomozcie, prosze o jakas rade czy wsparcie? nie wiem ;p
ale dzis rano weszłam z nudow na czat no i podczepil sie jakis mily chlopak, gadalismy z 4 godziny, bardzo milo sie gadalo, zaproponowal spotkanie dzis wieczorem w jednym ze studenckich klubow, aa wczesniej wyslalismy sobie zdjecia, jest bardzo przystojny... no i ja sie zgodzilam na to spotkanie teraz zaluje... no bo nie wiem jak bedzie? a jak sie mu nie spodobam? a jak bedzie drętwo i rozmowa sie nie bedzie kleic? a jak on mi sie spodoba a on juz nie bedzie chcial utrzymywac znajomosci? nie jestem zbyt ladna... o ja głupia
Mascara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 18:16   #2396
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mascara Pokaż wiadomość
dziewczyny pomozcie, prosze o jakas rade czy wsparcie? nie wiem ;p
ale dzis rano weszłam z nudow na czat no i podczepil sie jakis mily chlopak, gadalismy z 4 godziny, bardzo milo sie gadalo, zaproponowal spotkanie dzis wieczorem w jednym ze studenckich klubow, aa wczesniej wyslalismy sobie zdjecia, jest bardzo przystojny... no i ja sie zgodzilam na to spotkanie teraz zaluje... no bo nie wiem jak bedzie? a jak sie mu nie spodobam? a jak bedzie drętwo i rozmowa sie nie bedzie kleic? a jak on mi sie spodoba a on juz nie bedzie chcial utrzymywac znajomosci? nie jestem zbyt ladna... o ja głupia
Nie pójdziesz, nie sprawdzisz to się nie dowiesz.
Dlaczego z góry zakładasz, że będzie tak i owak - źle?
Wiary w siebie i do roboty. I koniecznie napisz jak było.

Co do tematu wątku, też TŻa obecnego poznałam w internecie. Ba, na portal randkowym - którym to całe życie byłam przeciwna (właściwie sama nie wiem dlaczego).
Póki co półtora miesiąca za nami i jest CUDOWNIE!! Śmiem twierdzić, że to zakochanie od pierwszego wejrzenia.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 01:12   #2397
telka146
Rozeznanie

a ja, muszę się przyznać, byłam dzisiaj na spotkaniu z chłopakiem poznanym w necie i chyba coś z tego będzie
telka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 08:10   #2398
tasiemiec
Raczkowanie

a ja się odzywam w końcu po 4 miesiącach...powiem Wam, że strasznie się nacięłam na takiej znajomości. Poznaliśmy się właśnie przez internet, Piotrek od razu pisał mi długie listy (!) co najmniej jakbyśmy sie od dawna znali, a że był za granicą, to nie mogliśmy się poznać od razu...Więc poznaliśmy się w zimie, w czasie Świąt...potem wspólny Sylwester,było cudownie...myślałam, że to jest to...on powiedział, że warto będzie poczekac itd.. wyjechał potem jeszcze na 3 m-ce, codziennie wypisywał do mnie listy, ja też mu odpisywałam...Słuchajcie. .okłamywał mnie do ostatniego dnia :O Że jak wróci to się musimy spotkać, że zrobimy to, to i to...I wiecie co się okazało? że jak wrócił to miał już inną panienkę, ze mną się nie chciał zobaczyć bo mu było głupio, a o wszystkich jego "stałych" praktykach powiedział mi jego kolega...Okazało się, ż ile razy przyjeżdżał do kraju,za każdym razem miał co najmniej 2 dziewczyny poderwane na raz ...Masakra..Chłopak bardzo sympatyczny, kulturalny, niby ułożony...A tu takie coś! Zdaje sobie sprawę, że to była też i moja głupota, bo trzeba to było zakończyć jeszcze w zimie, ale wiadomo - każdy chciałby, żeby to, co go spotyka, było wyjątkowe...Spełniałam chyba rolę jego darmowego psychoterapeuty...Masakra ! Nawet mnie nie przeprosił, bo jak potem uznał..uwaga!..nie ma za co przepraszać Teraz cała sytuacja mnie niesamowicie bawi...I jego dziecinne podejście i moja naiwność
Dlatego dziewczyny uważajcie! Łatwo się w coś takiego wplątać, tym bardziej jeśli się kogoś dobrze nie zna, a najlepiej mieć o tej osobie jakieś informacje z innego źródła niż on/ ta osoba sama.
To tyle ode mnie
PS. Już się spotykam z kimś innym
Stary 2009-05-17, 10:45   #2399
tasiemiec
Raczkowanie

a jeszcze inna historia...może bardziej pozytywna niż poprzednia- a wręcz obłędnie pozytywna!

Mojego kolegę rzuciła narzeczona po 3 latach, zdradziła go z nauczycielem i poszła z nim w tango Mieli się pobrać w tym roku... Kolega się wkurzył niesamowicie, za pieniądze które miał włożyć w wesele kupił sobie auto
A pewnego dnia, to było chyba 2 czy 3 tygodnie po rozstaniu, zagadała do niego jakaś dziewczyna na gg..z pytaniem, czy "idzie do tego kina"...
Hehe wiecie co? Dziewczyna się pomyliła jakoś ( nie pytajcie jak to możliwe bo nie wiem) i napisała do niego, bo pomyliła nr koleżanki...Obłęd!
Kolega wykorzystał wolny wieczór i umówił się z nią do tego kina...
Heheh stwierdził, że gadało im się od początku jakby się znali od lat!
4 miesiące już minęło..a oni są już zaręczeni!!!

świetna historia, którą napisało życie
Stary 2009-05-17, 10:51   #2400
Mascara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tasiemiec Pokaż wiadomość
a jeszcze inna historia...może bardziej pozytywna niż poprzednia- a wręcz obłędnie pozytywna!

Mojego kolegę rzuciła narzeczona po 3 latach, zdradziła go z nauczycielem i poszła z nim w tango Mieli się pobrać w tym roku... Kolega się wkurzył niesamowicie, za pieniądze które miał włożyć w wesele kupił sobie auto
A pewnego dnia, to było chyba 2 czy 3 tygodnie po rozstaniu, zagadała do niego jakaś dziewczyna na gg..z pytaniem, czy "idzie do tego kina"...
Hehe wiecie co? Dziewczyna się pomyliła jakoś ( nie pytajcie jak to możliwe bo nie wiem) i napisała do niego, bo pomyliła nr koleżanki...Obłęd!
Kolega wykorzystał wolny wieczór i umówił się z nią do tego kina...
Heheh stwierdził, że gadało im się od początku jakby się znali od lat!
4 miesiące już minęło..a oni są już zaręczeni!!!

świetna historia, którą napisało życie
przepiekna historia... od razu na mojej buzi pojawil sie banan ach, ja tez tak chce...

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

a zapomnialam... wczesniej pisalam ze mialam sie spotkac... umowilismy sie na 21... niestety autobus mi sie spoznil i nie zdąrzylam, przyszlam tak 15 po... jego juz nie bylo, pomyslalam moze ze w ogole nie przyszedl, ale w mailu wytlumaczyl ze byl rowno o 21... przeprosilam go za spoznienie ale on juz nie zaproponowal drugiego spotkania moze i dobrze... pewnie i tak by nic z tego nie było
Mascara jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości