|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 | |
Rozeznanie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Cytat:
Fakt zdjecie nie jest najgorsze, tylko takie mało kolorowe wychodzą, ale jak na telefon to daje rade ![]() ![]() ![]() ![]() Kubek uwielbiam, to była miłość od pierwszego wejrzenia ![]() ![]() Hejasz tak jak napisała Silva Tobie też sie od życia coś należy, raz kup synkowi pomarancze, a drugi herbatkę dla siebie ![]() ![]() ![]() Buziaki dla Was dziewczyny, cieszę sie że kubek Wam się podoba ![]()
![]() |
![]() |
#2372 | |||
Zakorzenienie
|
Przybywam z okropnym bólem głowy.
![]() ![]() Ale mogę się Wam pochwalić ![]() Dzisiaj oddali nam testy na niemieckim ![]() Moja punktacja z pracy : Słownictwo : 8/10 Gramatyka : 2/3 i uwaga Pomysł/zawartość : 3/2 I to nie była pomyłka ![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko się biję w piersi nad swoją głupotą ![]() ![]() Mój ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że Ci się podróż udała i już jesteś na zielonym posterunku ![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłałabym Ci herbatę pocztą ![]() I tym samym idę spać, życząc Wam również miłej nocy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2373 | ||
Konto usunięte
|
Dziekuję
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gratulacje ![]() ![]() ![]() ************************* ********** Dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2374 |
Zakorzenienie
|
No! Mamy pieniądze
![]() Wesołych Świąt!
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2375 |
Konto usunięte
|
Hejasz, to super
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2007-04-06 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
Rozeznanie
|
Ojj, widzę, że przedświąteczna cisza zapadła na GC
![]() Silva z moim telefonem to dłuższa historia, ale pokrótce mogę Ci napisać, ze np. wyłącza mi się skurczybyk bez ostrzeżenia, albo zawiesza w czasie rozmowy, lub "traci głos", a nagorsze co mnie z jego strony spotkało to symulowanie zalania wodą...no tak, napisałam symulowanie, bo nie wpadł mi do wody, uważam na niego bardzo a w serwisie stwierdzono zalanie i korozję i juz nigdy nie będzie jak nowy ![]() ![]() ![]() Hejasz bardzo się cieszę, że macie już kaskę, już chciałam jak Rambo wysyłać Ci herbatkę pocztą ![]() ![]() Rambo piękny avatar masz teraz, czy to nie jest jakaś okładka z płyty? Skojarzyła mi się z "Within temptation"(mam nadzieję, że dobrze napisałam ![]() No i gratulacje za test ![]() ![]() I najważniejsze dziewczyny, bo pewnie jutro to nie usiadę do kompa ![]() ZDROWYCH, SPOKOJNYCH, POGODNYCH ŚWIĄT, PEŁNYCH MIŁOSCI I... ZIELONEJ HERBATY ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2377 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Szkoda,że tak się psuje:/ Miałam podobną sytuację z zegarkiem-jesli chodzi o zalanie ![]() ![]() ![]() Dziękuję za życzenia ![]() Ja też już złożę ![]() Wesołych Świąt Wielkanocnych kobietki, mnóstwa smakołyków no i wyjątkowo mokrego Śmigusa-Dyngusa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2378 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie herbatę zieloną z opunkcja, białą - expresową i zieloną o smaku cytryny.Mam więc zapas.
Dziewczyny, ale fajnie, że my tworzymy taki dom jaki mamy. Od wczoraj mamy już iście świąteczny wypoczynek. Nie mamy zwyczaju uginających się stołów (jak sobie przypomnę z dzieciństwa, to mi się słabo robi-straszne) nasze przygotowania do Świąt skończyły się wczoraj. Co prawda J się rozchorował, a Szymek się od niego zaraził, ale juz sie mają lepiej. Nie wyjedziemy tak jak planowaliśmy, ale to nie szkodzi. Najważniejsze, że jest spokój, cisza i pełny relaks. Mam naprawdę cudownego męża. Życzę Wam kochane aby czas świąteczny był taki jak chcecie.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2379 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Wesołych świąt
![]() Dal mnie te świeta bede znowu jakies dziwne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji świąt wielkanocnych
![]() Ciepłej atmosfery przy stole, spełnienia marzeń. Po prostu wesołych świąt ![]() ![]() Nie wiem jaki to był pomysł szczerze mówiąc - bo żadnego pomysłu nie miałam jak to pisałam ![]() A avek chyba nic wspólnego z Within Temptation nie ma o ile mi wiadomo. Chociaż w sumie pod wpływem Twojej sugestii sobie W.T puściłam. I upatrzyłam sobie ich jedną okładkę na av ![]()
![]() |
![]() |
#2381 |
Konto usunięte
|
Rambo, zmieniasz te avatarki jak rękawiczki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mój nastrój ogólny herbatnikom nie sprzyja. Chyba, że to byłby wisielcowy herbatnik ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2383 |
Konto usunięte
|
Aha,więc teraz odwracasz się do nas plecami tak?
![]() ![]() edit: dobra,nie będziemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2384 |
Zakorzenienie
|
Witajcie po świętach. Co u Was?
Ja wróciłam niedawno z kontrolnej wizyty i w poniedziałek wracam do pracy. Ale w lipcu mam kolejna operację. Będą mi przeciągać nerw słuchowy czy coś w tym stylu, abym lepiej słyszała. Ucho jest zagojone i suche. Ale się ciesze! Oooo! A gdzie Wy się podziewacie? Spadłyśmy na 2 stronkę.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2007-04-12 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2385 |
Zakorzenienie
|
No to w górę!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2386 |
Rozeznanie
|
No, jakaś cisza się zrobiła w naszym wątku.. Sama nie mam czasu, w pracy mam teraz przeprowadzkę i w związku z tym wracam padnięta okrutnie, mam nadzieję, że skończymy wkrótce.
Hejasz, bardzo się cieszę, że wszystko w porządku z twoim uchem ![]() Gdzie się dziewczyny podziewacie?? Żmijka jak tam na "wygnaniu"? Silva, Rambo dajcie znak, że żyjecie i pijecie jeszcze zieloną ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#2387 |
Zakorzenienie
|
cZEść
Ja tam zawsze krąże gdzieś po Wizażu, tylko, że teraz coraz mniej czasu mam no i jakos zmęczona jestem ![]() Hejasz fajnie, że z uchem jest wszytsko ok ![]() a zielona pije raz na pare dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2388 |
Zakorzenienie
|
Hej Żmijko witaj! Cieszę się, że się odzywasz.Bergamio Ciebie też miło jest poczytać.Moje domowisko ogarniam coraz skuteczniej. Mam nadzieję jutro umyć okna (poświątecznie). Doprowadziłam juz WC do kobiecego poziomu czystości. Jeszcze łazienka. Kuchnia w zasadzie juz odrestaurowana. Ale mam radochę. Już dawno nie miałam takiego pędu do porządków. Dwa miesiące nicnierobienia zrobiły swoje. Nawet w ogródku dzis pracowałam co nie co, chociaż nie przepadam za robotami ogrodowymi, to zabawa dla mojego J, ale nawet to mi sie dzisiaj chciało. Czuje się suuuuper!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2389 |
Rozeznanie
|
Wiesz Hejasz, taki optymizm bije z Twoich postów, że aż miło się je czyta, nic Ci nie da rady chyba, co? Musisz być bardzo lubianą i sympatyczną osobą
![]() ![]() Dzisiaj po 5 dniach tyrania po 10 godzin nareszcie przeprowadzka zakończona ![]() ![]() ![]() P.S. A wiecie, że "Nestea" wypuściła teraz nową herbatę, zieloną właśnie? Jest pyszna, z cytrynką, świetna alternatywa na lato, polecam bardzo.
"Lata człowieka zaczynamy liczyć dopiero wtedy, kiedy w jego życiu nie liczy się nic prócz lat" Emerson Edytowane przez bergamia Czas edycji: 2007-04-17 o 23:07 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
Ja się podziewam raz tu raz tam
![]() Ostatnio jakoś źle się czuje i wszystko mi idzie jak krew z nosa ![]() ![]() Ale za to widziałam dzisiaj motylka jak szłam do sklepu. I wprawiło mnie to w świetny nastrój ![]() ![]() I cieszę się, że u Was wszystko w porządku. Że przeprowadzki się dobrze kończą, że ze zdrowiem wszystko w porządku i że gdzieś daaaaleko też się dobrze czujecie ![]()
![]() |
![]() |
#2391 |
Rozeznanie
|
Rambo kochana, a ja się nie cieszę, że źle się czujesz, co się dzieje??
Ja ostatnio jak szłam do pracy przez park widziałam wiewiórkę, też mi się gęba szerzej uśmiechnęła ![]()
![]() |
#2392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba jestem po prostu marudna ![]() A wiewiórki nie widziałam jeszcze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2393 |
Zakorzenienie
|
Hejasz ja tez czasami mam takie zrywy do porządkowania
![]() A z Twojego postu aż bije taka wiosenna radość ![]() Rambo Ty to chyba masz wiosenne przesilenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2394 |
Zakorzenienie
|
Albo raczej wiosenną alergię
![]()
![]() |
![]() |
#2395 |
Zakorzenienie
|
Bergamio rzeczywiście jestem optymistką, ale miewam czasem normalne ludzkie odruchy (handra, lenistwo, zniechęcenie itp), ale rzadko się to zdarza. Zazwyczaj wszystkie takie przeżycia pamietam długo. Dość szybko się zbieram. Najbardziej mnie dałuje niesprawiedliwość, złodziejstwo i nieszanowanie drugiego człowieka (szczególnie starszych ludzi). No wkurza mnie też to co wyprawiają rządzący naszym krajem, ale staram się nie wgłębiać w ich dyskusje i nie oglądam wiele wiadomości. Tak jest mi lepiej, bo i tak niewiele mogę zdziałać czy coś zmienić.
Cieszę się tym co mam, a nie martwię się, że czegoś nie mam. Spotykam się z ludźmi, którzy mnie lubią (i ja ich), a unikam tych, którzy nie chcą mnie lubić lub ich denerwuję. Ogólnie staram się nie narzucać nikomu, z wyjątkiem mojego J, ale on jest na mnie skazany, a ja na niego. Zresztą jesteśmy szczęśliwym małżeństwem. O rany, ale się rozpisałam! Jeszcze chciałam jedno: Herbatniczku kochana życzę Ci odmiany rychłej samopoczucia. Więcej motyli i wiewiórek na Twojej drodze i samych życzliwych, szanujących Cię ludzi. Żmijko super, że się odzywasz chociaż nie jest Ci łatwo. Rozumiem, że trochę nas lubisz?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2396 | |
Zakorzenienie
|
aaa... no to życze powrotu do zdrowia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A wiecie, że mam tylko zielona z ta opuncja i w ogóle jej nie pije, bo mi nie smakuje, za to ładnie mi w szafce pachnie ![]() chyba musze zwykłą zielona kupić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2397 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze napisałaś Herbatniczkowi ![]() ![]() ![]() A Silva gdzie się podziewa, czemu tu nie zagląda ![]() Żmijka, ja z opuncją też nie mogłam pić, kup sobie herbatkę Sencha jest bardzo delikatna w smaku, ja uwielbiam z imbirem, mniam mniam...
"Lata człowieka zaczynamy liczyć dopiero wtedy, kiedy w jego życiu nie liczy się nic prócz lat" Emerson Edytowane przez bergamia Czas edycji: 2007-04-17 o 23:06 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2398 |
Zakorzenienie
|
Miałam kiedys herbate z imbirem , na początku nawet mi smakowała, a potem mi strasznie zbrzydła
![]() Rambo rzeczywiście nie ma avka, ale można wróci w końcu do herbatnika ![]() ![]() A Silva to chyba znikneła, dawno na Wizażu jej nie widziałam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2399 |
Zakorzenienie
|
Rambo tak dziwnie wyglądasz. Bez avka to jakbyś była naga.
Bergamio ja wiem tylko tyle na temat wydarzeń w kraju co mi mąż opowiada, a on wie czego nie chcę słuchać.No i mówi mi to co muszę wiedzieć. Nie wiem co Wy o tym myślicie, ale ja jestem przerażona tym, że Polska została współorganizatorem mistrzostw europejskich w piłce nożnej. Między innymi z tego powodu co napisałyśmy wyżej. Jestem nawet zła! Silva! Fresa! Luba! Gdzie się podziewacie?!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2400 |
Zakorzenienie
|
Jako, że kupiłam sobie w Polsce herbate zieloną, to przyszłam sie pochwalić tym faktem.
A tu widze, ze Rambo goła chodzi jak swięty turecki... Ubierz sie w jakis ładny awek i jak chcesz zobaczyc wiosnę to zapraszam do mnie. Całkiem już wiosennie ale i alergicznie. Kwiaty, drzewa, wszystko kwitnie. Mimo tego, ze kicham to i tak siezachwycam, bo pieknie jest. Hejasz, dziekuje za pamieć. Pozdrawiam wszystkich wiosennie i kwiatowo. no i zielonoherbatowo, oczywiscie też.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.