Byłe tableciary plotkary II - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-31, 09:53   #2371
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Dziewczynki zaliczylam kolokwium z finansów przedsiebiorstw na 4 normalnie szok, jeszcze zeby mnei zwolnil z wykadu oooooooooo marzenia... Jedne zaliczenia do tylu, ale to naszczescie do przodu

Madziu J. bedzie wynajmowal mieszkanie, a ja bede u niego na weekendy, zeby rodzicow nie denerwowac, ze sie wyprowadzac... Tak po woli bede do tego hmmm przyswajani, zeby dymu zbyt duzego nie bylo na samym poczatku

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 09:56   #2372
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Dziewczynki zaliczylam kolokwium z finansów przedsiebiorstw na 4 normalnie szok, jeszcze zeby mnei zwolnil z wykadu oooooooooo marzenia... Jedne zaliczenia do tylu, ale to naszczescie do przodu

Madziu J. bedzie wynajmowal mieszkanie, a ja bede u niego na weekendy, zeby rodzicow nie denerwowac, ze sie wyprowadzac... Tak po woli bede do tego hmmm przyswajani, zeby dymu zbyt duzego nie bylo na samym poczatku
gratulacje Marcelko zaliczonego kolokwium
a rodzice sie przyzwyczaja, tylko tak jak mowisz delikatnie ich trzeba na to przygotowac

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 10:19   #2373
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Właśnie wole powoli niz wziac ich na gleboka wode, bo wtedy moglby wyjsc efekt odwrotny

Hej Emi Pio stoi na granicy??

Stary 2008-01-31, 10:59   #2374
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:

no to gratuluje zdanego kolokwium z całego serduszka
Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
To w sobotę pozdrów ją od nas i opiernicz, że tak rzadko na wizażu sie pojawia
no wiec kasieńka mnie juz wyprzedziła i nie musze jej nic mówic
Cytat:
Jejciu, Marcelinko, bo normalnie się zawstydzę Dziękuję ci za tyle miłych słów tych dzisiaj i tych kiedy mnie nie było

Kachulko, to masz duży problem. Bo najgorsze co może być to szukać nowego fryzjera jak się do starego przyzwyczaiło. Mam nadzieję, że ci się uda

a mój mąż wrócił do domu z nową kobietą Się znaczy piątą gitarę kupił, wariat jeden Jechał po nią z Bydgoszczy pod Opole, ale jest cały szczęśliwy. Śmieję się, że nawet mnie tak nie dotyka i nie ogląda jak tę gitarę Maniak jeden
nono kurcze to naprawde juz nałóg jak juz 5 ich ma hehe
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Czesc Kobietki
smacznych paczusiow Wam dzis zycze

Nikitko swietnie, ze juz jestes, mam nadzieje,ze wszyscy szybko wyzdrowiejecie
moje prawko na razie w zawieszeniu, bo dopiero od marca jazdy zaczynam

Pomidorko ciesze sie, ze humorek juz lepszy, pisz czesciej Kochana, dzieki za podpowiedzi odnosnie kuperka
Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Wizyty teoretycznie sa co miesiac, ale co zrobic, do tej pory bylam 2 razy w Polsce, a teraz mam poleconego lekarza, bo nie chcialam isc do kogos nieznajomego prosto z ulicy. Numer zdobylismy przedwczoraj, wczoraj zadzwonilismy a tu taki klops. Ale to moze swiadczy, ze jest dobry, skoro ma takie oblozenie? Wiec poczekam i potem juz bede chodzic regularnie, oby wszytsko bylo dobrze.
jak ja chodziła do swojego gin to normalnie czeba było nieraz pół dnia czekac aby do gabinetu wejsc tyle miał pacjetek, ae lekarz był niezawodny
Cytat:
Właśnie wole powoli niz wziac ich na gleboka wode, bo wtedy moglby wyjsc efekt odwrotny

Hej Emi Pio stoi na granicy??
nie kochana Pio tylko pod granice z ładunkiem jechał a nie przekraczał teraz sie ładuje na Danie znów, ale na weekend w domku bedzie no i bedziemy ruszac do Nikitki na obiadek hehe żartuje bardziej mi zalezy na tym aby móc ja na zywo zobaczyc hihi
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 11:03   #2375
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
no to gratuluje zdanego kolokwium z całego serduszka

no wiec kasieńka mnie juz wyprzedziła i nie musze jej nic mówic

nono kurcze to naprawde juz nałóg jak juz 5 ich ma hehe

jak ja chodziła do swojego gin to normalnie czeba było nieraz pół dnia czekac aby do gabinetu wejsc tyle miał pacjetek, ae lekarz był niezawodny

nie kochana Pio tylko pod granice z ładunkiem jechał a nie przekraczał teraz sie ładuje na Danie znów, ale na weekend w domku bedzie no i bedziemy ruszac do Nikitki na obiadek hehe żartuje bardziej mi zalezy na tym aby móc ja na zywo zobaczyc hihi
Emi dziękuje , ale to nic w porownaniu z tym co mnie czeka... To bedziecie miec przyjemny weekend zapoznawczy

Stary 2008-01-31, 11:12   #2376
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Emi dziękuje , ale to nic w porownaniu z tym co mnie czeka... To bedziecie miec przyjemny weekend zapoznawczy
no własnie zapoznawczy hehe
ja sie tak własnie zastanawiam czemu te nasze kobietki co w wawie mieszkaja sie jeszcze nie spotkały lenie chyba maja hehe
Stary 2008-01-31, 11:34   #2377
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
no własnie zapoznawczy hehe
ja sie tak własnie zastanawiam czemu te nasze kobietki co w wawie mieszkaja sie jeszcze nie spotkały lenie chyba maja hehe
U mnie to teraz sesja, nauka a raczej przygotowywanie sie do niej... Kiedys nastapi ten dzien i sie spotkamy na bank ja mam jeszcze 30km do W-wy, mimo ze jezdze na zajecia to i tak jestem na uczelni prawie caly dzien a pozniej chce jak najszybciej dostac sie do domu... Zmeczenie itd...

Lece do apteki ahhhhh jak ja uwielbiam swoja apteke

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-31, 11:57   #2378
Pomidora
Zakorzenienie

Dzień dobry kochane
Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
U nas niestety kłopotów z praca TZ ciąg dalszy Normalnie ręce mi opadają, czuje, że po prostu coś dzieje sie obok nas a my nie mamy na to wpływu

Miłego dnia . Smacznych pączków
Kasiasiarku, mam nadzieję, że z pracą się unormuje I tobie na poprawienie humoru życzę pysznych pączków

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Witam was dziewczyny
Nie zapomniałam o was podczytuje was czasem, ale nie mam już czasu tyle by odpisać coś. W domu mam prawie szpital, wróciliśmy w niedziele od teściów i mąż chory wrócił i się leczył a w poniedziałek doszedł synek poszłam do lekarza z nim bo kaszel mi się nie podobał i nic po za tym mu nie było, ale dobrze że poszłam bo okazało się że to atak astmy i jak nie zaczniemy działać szybko to szpital nas nie ominie, więc wdychanie leków było i jest w nebulizatorze bo tak szybciej i skuteczniej działają, potem w pracy młyn a doszło jeszcze moje poważne przeziębienie, wczoraj fervexa wypiłam wieczorem wziełam cos na katar i M zrobił mi plussa z witaminkami jakimiś, dziś jako tako się trzymam ale nie czuje się jeszcze najlepiej. Synek dziś sam w domu, a ja dzis zmowu na wariata, bo po pracy lece szybko do domu podłaczyć mu leki i obiad ugotowac zakupy itp. Jutro na kontrole do lekarza idziemy, a w sobote obiadek dla Emi i Pio bede szykować
Nikitko, no w końcu się odzywasz Zaglądaj do nas częściej kochana bo nam ciebie brakuje Mam nadzieję, że synek i mężuś szybko wydobrzeją. dobrze, że szybko zareagowałaś, bo z astma nie ma żartów

Cytat:
Wiecie co, J. sie przeprowadza w poniedzialek a moi rodzice szaleja, ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu mowia, co mozna zrobic, gdzie jechac, gdzie zapytac zaczynajac od pracy po mieszkanie normalnie az ich nie poznaje
Marcelinko, to świetnie, że będziesz miała J. przy sobie No i że rodzice tacy przychylni temu są.

Cytat:

Gratuluję kochana Wiedziałam, ze zdolniacha jesteś I dobrze kombinujesz z tym powolnym przyzwyczajaniem rodziców

A P. ma dziś ostatni dzień urlopu i wybieramy się na czeski film do kina. Podobno dobry Zobaczymy, w kinie na czeskim filmie jeszcze nie byłam.
Miłego dnia dziewczynki

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 12:02   #2379
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry kochane

Kasiasiarku, mam nadzieję, że z pracą się unormuje I tobie na poprawienie humoru życzę pysznych pączków

Nikitko, no w końcu się odzywasz Zaglądaj do nas częściej kochana bo nam ciebie brakuje Mam nadzieję, że synek i mężuś szybko wydobrzeją. dobrze, że szybko zareagowałaś, bo z astma nie ma żartów

Marcelinko, to świetnie, że będziesz miała J. przy sobie No i że rodzice tacy przychylni temu są.

Gratuluję kochana Wiedziałam, ze zdolniacha jesteś I dobrze kombinujesz z tym powolnym przyzwyczajaniem rodziców

A P. ma dziś ostatni dzień urlopu i wybieramy się na czeski film do kina. Podobno dobry Zobaczymy, w kinie na czeskim filmie jeszcze nie byłam.
Miłego dnia dziewczynki
Pomidorko czeski film to jakas odmiana od tych amerykanskich, mam nadzieje, ze bedziecie sie swietnie bawic

Mąż i żona...
Stary 2008-01-31, 12:07   #2380
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Pomidorko czeski film to jakas odmiana od tych amerykanskich, mam nadzieje, ze bedziecie sie swietnie bawic
No właśnie dlatego nie idziemy na żaden amerykański. Ja lubię czeskie kino, tylko zawsze w domu oglądałam. Pewnie będzie super

28.09.2014

Stary 2008-01-31, 12:23   #2381
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Pomidorko w taki razie zycze zabawnego pobytu w kinie a P. wyczyscil juz gitare?? Make-upik zrob i zamiesc, to bede go jak za kazdym razem podziwniac

Wróciłam i potem znowu musze isc, bo nie wszystkie leki byly i Pani mi zamowi na szczescie dzis do odbioru

Kasiasiar a kiedy znowu pokazesz swoj kolejny makijaz??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-31, 12:27   #2382
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Pomidorko w taki razie zycze zabawnego pobytu w kinie a P. wyczyscil juz gitare?? Make-upik zrob i zamiesc, to bede go jak za kazdym razem podziwniac

Wróciłam i potem znowu musze isc, bo nie wszystkie leki byly i Pani mi zamowi na szczescie dzis do odbioru
Do kina dopiero wieczorkiem idziemy, ale dziękuję. P. powiedział, że czyszczenie gitary zajmie pół dnia bo ją na części rozbiera. Wariat Ale dobrze, że mam ciekawą książkę, to nie będę się nudzić.
Dobrze, że masz leki dziś do odbioru, oby szybko pomogły

28.09.2014

Stary 2008-01-31, 12:41   #2383
gusia..
Rozeznanie

Dzień dobry wszystkim

Kinia wysałałam do Ciebie maila z fotkami. Mam nadzieje, że już doszedł

Nikitko ale Wam fajnie-2 tygodnie w Egipcie Bawcie się super i wypoczywajcie. Na pewno przyda Wam się takie małe leniuchowanie na plaży

Zgadnij gratuluję zaliczenia Wiem, że jesteś bardzo zdolna kobitka więc na pewno sobie poradzisz i sesja będzie do przodu Tego Ci życzę i trzymam No i nareszcie Twój J. będzie przy Tobie

Pomidorko a Tobie miłego wieczorku z mężem życzę. Daj znać jak po filmie i może nam go polecisz

Emi miłej zabawy w W-wie i pozdrów Nikitkę od Nas

A ja zaraz uciekam i jade kupić pączusie Mój mąż zamówił specjalne-z białym nadzieniem budyniowym To chyba ja powinnam mieć zachcianki a nie on hehe Już mi normalnie ślinka cieknie
Stary 2008-01-31, 12:42   #2384
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Do kina dopiero wieczorkiem idziemy, ale dziękuję. P. powiedział, że czyszczenie gitary zajmie pół dnia bo ją na części rozbiera. Wariat Ale dobrze, że mam ciekawą książkę, to nie będę się nudzić.
Dobrze, że masz leki dziś do odbioru, oby szybko pomogły
pomidorko ja z takim nie typowym pytaniem bo ogladałam twoje zdiatka czy twój maz nosi cały czas brode??znaczy sie zarost na twarzy
Stary 2008-01-31, 12:43   #2385
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim

Nikitko ale Wam fajnie-2 tygodnie w Egipcie Bawcie się super i wypoczywajcie. Na pewno przyda Wam się takie małe leniuchowanie na plaży

Zgadnij gratuluję zaliczenia Wiem, że jesteś bardzo zdolna kobitka więc na pewno sobie poradzisz i sesja będzie do przodu Tego Ci życzę i trzymam No i nareszcie Twój J. będzie przy Tobie

Pomidorko a Tobie miłego wieczorku z mężem życzę. Daj znać jak po filmie i może nam go polecisz

A ja zaraz uciekam i jade kupić pączusie Mój mąż zamówił specjalne-z białym nadzieniem budyniowym To chyba ja powinnam mieć zachcianki a nie on hehe Już mi normalnie ślinka cieknie
Gusiu dzieki za zdjatka, na prawde mi wiele pomoglas

Mąż i żona...
Stary 2008-01-31, 12:44   #2386
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim

dziekuje i pozdrowie hehe
mm.. budyn mnam podeslij mi jednego hehe
Stary 2008-01-31, 12:51   #2387
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
pomidorko ja z takim nie typowym pytaniem bo ogladałam twoje zdiatka czy twój maz nosi cały czas brode??znaczy sie zarost na twarzy

Emi, ja jestem zwolenniczką bród i nie pozwoliłabym mu jej zgolić Cały czas nosi, czasem dłuższą, czasem taki kilkudniowy zarost, ale dla mnie ma go cały czas. A skąd to dziwne pytanie?

Gusiu, ale będziesz miała wyżerkę, aż mi ślinka cieknie A P. kupił pyszne pączki, a w środku niemiła niespodzianka-nadzienie różane, którego nie znoszę

28.09.2014

Stary 2008-01-31, 12:55   #2388
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Emi, ja jestem zwolenniczką bród i nie pozwoliłabym mu jej zgolić Cały czas nosi, czasem dłuższą, czasem taki kilkudniowy zarost, ale dla mnie ma go cały czas. A skąd to dziwne pytanie?

Gusiu, ale będziesz miała wyżerkę, aż mi ślinka cieknie A P. kupił pyszne pączki, a w środku niemiła niespodzianka-nadzienie różane, którego nie znoszę
stad to dziwne pytanie bo ja nie znosze jak pio ma brode i mnie ja drapiea tym bardziej kilkudniowej, ah nie nawidze, lubie takiego jak zaraz po goleniu hehe
Stary 2008-01-31, 12:58   #2389
kina2807
Zakorzenienie

a ja sie podlaczam do Pomidory, ja tez lubie taki zarost kilkudniowy, jak troche mnie TZ broda drapie, a poza tym fajniej tak wyglada niz taki swiezo ogolony

Mąż i żona...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-31, 12:59   #2390
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
stad to dziwne pytanie bo ja nie znosze jak pio ma brode i mnie ja drapiea tym bardziej kilkudniowej, ah nie nawidze, lubie takiego jak zaraz po goleniu hehe
a mi broda kojarzy sie z męskością, czymś takim troszkę dzikim No i to czy drapie to kwestia przyzwyczajenia Ale zauważyłam, że mało kobiet lubi brody, wiekszość preferuje ogolonych mężczyzn. Ale to dobrze, żadna mi P. nie odbije

28.09.2014

Stary 2008-01-31, 13:11   #2391
gizelcia
Zadomowienie

hihihihihi..hejo...

Oto nowe fotki (dzisiejsze) :P

Wpadne do was wieczorkiem

Zapisuje sie do slomianych wdow Pan T znalazl prace jako kierowca na miedzynarodwce Juz sobie marzylismy jak to bedzie kiedy bedzie wiecej pieniazkow i pojdziemy na swoje dobudowujac domek

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i caluje mocno Nie objadajcie sie zbytnio paczusiami hihihi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie035.jpg (42,6 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie036.jpg (70,8 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie034.jpg (44,1 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie037.jpg (51,5 KB, 25 załadowań)
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 13:14   #2392
Mijalea
Zakorzenienie

Pomidorko, milego wieczoru

Nikitka, kuruj sie

A moj maly szkrab wysysa ze mnie cala energie. Musialam sie polozyc na godzinke, bo inaczej usnelabym na stojaco-smieszny stan, nigdy tak nie mialam. Tak wiec od kilku dni spie i jem na zmiane...

Ja to mam chociaz wytlumaczenie, podobno sennosc i zmeczenie to norma w ciazy, ale moj M tez chodzi jak przetracony. Chyba uwierze w teorie, ze mezczyzna jest w ciazy razem z kobieta

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 13:15   #2393
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Gusiu dziekuje
Pomidorko leki nie sa pilne, ale ja sie spiesze, bo czekac nie lubie

U mnie sa faworki zrobione z piwa, 4 zoltek i maki mamuska z tatusiem robili

Hehehe jaki temacik o brodkaach kilkudniowy przejdzie, ale jakas taka jak u Mikolaja odpada Moj ogolnei nie lubi sie golic ale jak go zmusze to juz musi a co do drapania to tak jak pisze Pomidorka, kwestia przyzwyczajenia... Choc na poczatku niezle "porysowana" chodzilam

Hej Agatko

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-31, 13:16   #2394
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
hihihihihi..hejo...

Oto nowe fotki (dzisiejsze) :P

Wpadne do was wieczorkiem

Zapisuje sie do slomianych wdow Pan T znalazl prace jako kierowca na miedzynarodwce Juz sobie marzylismy jak to bedzie kiedy bedzie wiecej pieniazkow i pojdziemy na swoje dobudowujac domek

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i caluje mocno Nie objadajcie sie zbytnio paczusiami hihihi
Jejciu Agatko jaka laseczka z Ciebie , ja nie wiem jak Ty tak szybko schudlas, gratulacje
a Oliwia coraz ladniejsza, ucaluj ja od cioci
Ciesze sie Kochana, ze maz znalazl prace i pieniazkow wiecej w domku bedzie

Mąż i żona...
Stary 2008-01-31, 13:18   #2395
Mijalea
Zakorzenienie

Dziewczyny, nie nadazam z czytaniem

Agatko, slicznie wygladasz- tylko pozazdroscic, bo ja niestety zmieniam sie, ale w te druga strone Cale szczescie figura narazie nie ucierpiala, jedynie brzusio rosnie.

Marcelinko, dobrze kombinujesz, rodzicow trzeba przyzwyczaic i sobie "wytresowac", jestem tez tego zdania

Stary 2008-01-31, 13:19   #2396
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Madziu odpoczywaj poki mozesz jak chce Ci sie spac to spij,przeciez nie ma sensu sie meczyc...

Ojjjjjjjj Agatko wcale go w domu nie bedzie, tak jak u Kachulki... Ja wiem jedno, swojego J. nigdy bym nie puscila zeby pracowal jako kierowca... Naszczęście ma hmmm na miejscu zawod, ze tak powiem... Juz pisalam, ze mam w domu dwoch kierowcow, co prawda nie tirowcow...

Podziwiam Was dziewczyny Kachulko, Emi i teraz Agatko...

Stary 2008-01-31, 13:20   #2397
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Pomidorko, milego wieczoru

Nikitka, kuruj sie

A moj maly szkrab wysysa ze mnie cala energie. Musialam sie polozyc na godzinke, bo inaczej usnelabym na stojaco-smieszny stan, nigdy tak nie mialam. Tak wiec od kilku dni spie i jem na zmiane...

Ja to mam chociaz wytlumaczenie, podobno sennosc i zmeczenie to norma w ciazy, ale moj M tez chodzi jak przetracony. Chyba uwierze w teorie, ze mezczyzna jest w ciazy razem z kobieta
hehe Madziu faceci to dziwne stworzenia sa, wiec moze i ciaze razem z kobieta odczuwaja

Mąż i żona...
Stary 2008-01-31, 13:24   #2398
Mijalea
Zakorzenienie

Zgadnij, odpoczywam, w sumie caly dzien nic nie robie...slaniam sie tak. Cos zjem, poczytam was i tak w kolko

Agatko, a od kiedy twoj M zaczyna nowa pracke?

Dzis u was tlusty czwartek

Moglabym wyslac mezulka po paczki, ale nie chce wcinac zbyt duzo slodyczy, zrobie za to dzisiaj nalesniki na slodko

Stary 2008-01-31, 13:28   #2399
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadnij, odpoczywam, w sumie caly dzien nic nie robie...slaniam sie tak. Cos zjem, poczytam was i tak w kolko

Agatko, a od kiedy twoj M zaczyna nowa pracke?

Dzis u was tlusty czwartek

Moglabym wyslac mezulka po paczki, ale nie chce wcinac zbyt duzo slodyczy, zrobie za to dzisiaj nalesniki na slodko
hehe Madziu jaka minka na mysl o tlustym czwartku, co sobie bedziesz zalowac, jednego paczka to nawet powinnas zjesc, w koncu to tylko raz w roku taki dzien dla lasuchow

Mąż i żona...
Stary 2008-01-31, 13:33   #2400
Pomidora
Zakorzenienie

Agatko, cieszę się, że T. znalazł pracę, tylko szkoda, że rzadziej bedziecie się widzieć. Ale jak ty dziewczyno ślicznie wyglądasz Jak ty schudłaś tak szybko? I mówi się, że ciąża psuje figurę, a tu taka Agatka przekonuje, że to nieprawda

Madziu, co sobie będziesz żałować pączków? Zawsze możesz zwalić na dzidzię

28.09.2014

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości