|
|
#2371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
ja wlasnie sie obudzilam,odslaniam zaluzje a tu..........snieeeeg ![]() ![]() sypie na maxa!!a wczoraj tak pieknie bylo,ze szok! mialam letnia kurteczke i koszulke tylko! a teraz zima ![]() ogarne sie troche i lecimy na silownie i basen.Potem wykminie jakis obiadek czy cos. Nie mam zadnego pomyslu jeszcze. milego dnia robaczki
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Dzisiaj w planach nauka i spotkanie z TŻ-tem może jakiś film obejrzymy,bo pogoda paskudna ...Miłego dnia kochane
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2373 |
|
Zadomowienie
|
hej
ja nie mogę no, od wczoraj wizaż mi muli i albo nie mogę na niego w ogole wejsc, albo jak juz wejde to (tak jak teraz) mam nieaktywne cytowanie, zmiany czcionki i te emotki z boku... i nawet nowego akapitu nie moge zaczac bo enter nie dziala tu jak powinien:/ buuuuu.... Pozdrawiam zatem Was wszystkie mocno i napisze wiecej jak w koncu Wizaz mi przestanie szwankowac.... Buzi
|
#2374 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(chociaż wolę Pragę )a czemuż to redukcja? czy Ty aby na pewno masz się z czego odchudzać moja droga ? Cytat:
tak się właśnie obawiałam ze coś z TŻ-em nie tak wiosna i ludzie świrują ![]() Cytat:
widzę ze dzień zakupowy wczoraj był też chyba muszę się wybrać w końcu... jak przestanę przewalać kasę na kosmetyki ![]() 2 filmy wczoraj poszły jeden włoski pt "Kwiecień" - taki niszowy typ, trochę zakręcony a drugi francuski, nie pamiętam tytułu ale fajny dość Cytat:
2 miłe wieczory, super ![]() ![]() Cytat:
baw się dobrze ![]() Cytat:
ale liczę ze pogoda już się na dobre poprawi ![]() Cytat:
ale macie w tym Glasgow atrakcje ![]() Cytat:
zastanawiam się właśnie co by tu robić chyba przyłączę się do Was naukowo chociaż trochę, bo ciężki tydzień pracowo-naukowy mnie czeka wiec mogę się później nie wyrobić z tym wszystkim a po obiedzie wracam oczywiście do Katowic, za długo rodzice się na mnie nie napatrzyli ![]() miłej niedzieli Kochane
|
||||||||
|
|
|
#2375 |
|
Wtajemniczenie
|
i na tym wątku daaaawno mnie nie było
agness, agolek u mnie też beznadziejna pogoda... nawet nie chce się z domu wychodzic ![]() kurde muszę sie uczyć - egzamin w tym miesiącu, ale mi sie nieee chce w ogóle się nie mogę zmotywować a zostały tylko 2 tyg.i nie umiem grać na flecie a jutro muszę z muzyki odpowiadać bo mam 1 ołowkiem jednyna nadzieja w tym, że koleżanka mnie zdoła do jutra nauczyć
|
|
|
|
#2376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Egzamin gimnazjalny rozumiem, piszesz ? My na lekcji muzyki robiliśmy coś takiego : osoba, która grała w tym momencie na ocene, a nie umiała - wstawała i udawała, że gra, jakaś inna osoba grała to pod ławką ![]()
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też coś dugo tu nie wypowiadałam się ;P
U mnie brzydka pogoda, pada ja już chcę słoneczko, wiosnę, żeby wszystko tak ładnie kwitło Od razu lepsze humorki by były ![]() A ja się coś dzisiaj źle czuję, głowa mnie boli jakiś katar mam i kicham ciągle Na szczęście żadnej nauki na jutro nie mam ![]() A co do testów gimnazjalnych to ja jeszcze rok mam Tyko najgorsze jest to, że będzie też tam niemiecki, a ja tyle po niemiecku, co po chińsku ;Psmak6malin - świetny pomysł z tym graniem ![]() Miłej niedzielki
|
|
#2378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jem obiadek i lecę do kina
|
|
|
#2379 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to wskakuj do łóżka i się wygrzej, coby się te objawy nie pogorszyły. No coś Ty? Języki obce? Co to już ' oni ' nie wymyślą.. :P Jak dobrze, że mam to już za sobą No nie? gorzej jak się nauczyciel zorientuje :P Ogólnie zawsze mi się trafiają takie śmiechowe klasy Ostatnio na polskim mieliśmy recytację, koleżanka nagrała sobie na mp3 jak to recytuje tylko, że powoli. Włożyła słuchawkę do ucha, zakryła włosami i dostała za to 5, choć kompletnie nie znała tekstu poza tym wiesz jak mam na imię, a nie ;D Cytat:
Na co idziesz do kina?
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Na Juno - o nastolatce, która zaszła w ciążę
Widziałam zwiastuny i słyszałam pozytywne opinie, więc mam nadzieję, że mi się spodoba
|
|
#2381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No masakra normalnie, języki obce do testów gimnazjalnych wchodzą właśnie w następnym roku, jak ja będę pisać [czemu nie mogłam urodzić się rok wcześniej ? ![]() Fajnie jest mieć taką śmieszną kasę ;P przynajmniej jaja są na lekcjach, a nie tak jak moja sami konfidenci. Ostatnio jak zwialiśmy z jednej lekcji, to kilku chłopaków powiedziało nauczycielowi, że my ich namówiliśmy na ucieczkę, jak to w ogóle nie była prawda... Normalnie szoook. Ale nic już na to nie poradzę, jeszcze rok i liceum ![]() wiem Martynko, przepraszam ![]() Cytat:
Ja w piątek idę na 'Nie kłam kochanie' bo w naszym mieście dopiero grają ....
|
|
|
#2383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie juz slonce a po sniegu ani sladu, oprocz tego ze mokro juzrtro tez ma sypac ponoc...ehhh.ja juz po basenie, silowni i teraz zabieram sie obiadek - chilli con carne bedzie ![]() milego dnia wam zycze
|
|
#2384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobra metoda ale u mnie by się nie sprawdziła bo facetka jest dość uważna i patrzy na palce, nawet jak ktoś zrobi choć jeden błąd to ona to widzi chociaz nie było słychac:P a egzamin tak gimnazjalny
|
|
|
|
|
#2385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
] i facet mi świruje
|
|
#2386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
yyyyy ![]() walnij go w łeb porządnie ![]() ![]() a u mnie dzis fajnepowietrze, takie chlodne, w nocy padalo i dlatego fajnie sie oddycha chociaz teraz tez zaczyna nieco padac ale mi to nie przeszkadza bo jestem jakas nieprzytomna nadal ![]() milej niedziellllli
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do redukcji to, uwierz mi, jest z czego ![]() może ja też sie zaczaję ![]() ja sie muszę teraz zabrać za referat na geografie o... winogronach ![]() udanego popołudnia |
|
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Ryczę i objadma się słodyczami
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
Nefre
![]()
|
|
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, nie płacz, niedługo znów się zobaczycie Dzień dobry tak wogóle ![]() Od rana nie zdarzyłam nic napisać, bo wstałam dość późno i w biegu piłam kawe, szykowałam się, robiłam, a następnie jadłam śniadanie, a to wszystko dlatego, że spieszyłam się na mszę za mojego dziadka. Potem byłam na iście rodzinnym obiedzie u Babci, no i wrociłam nareszcie do domu. Spać mi się chce okropnie Wogóle jakiś taki męczący ten dzień... Miłej reszty dnia
|
|
#2391 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już myślałam ze ten zwyczaj minął ![]() trzymam kciuki, to wcale nie jest takie trudne Cytat:
![]() Cytat:
to pozdrów Pragę ode mnie ![]() a z redukcją, to wiesz, uważaj ciekawy temat miłego pisania ![]() Kochana nie płacz... najważniejsze zę jesteście razem a spotkanie na pewno będzie niedługo znowu Cytat:
![]() wróciłam do Kato robiąc po drodze małe jogurtowo-serkowe zakupy w Lidlu zajrzę do jakiejś książki jeszcze może, nie wykluczam ale na razie powizażuję
|
||||
|
|
|
#2392 |
|
Wtajemniczenie
|
jak to mowia w UK ''absence makes the hearth grow fonder''
pomysl jak sie edziesz cieszyla jak przyjedzie znowu!mi sie udalo TZ wyciagnac na spacer pojechalismy nad takie jezioro niedaleko Glasgow, nigdy tam nie bylismy ale widzielismy z autostrady zawsze. bardzo ladne,otoczenie piekne,pogoda sloneczna ale wiatr byl taki zimny,ze niezle nas wywialo wrocilismy zmarznieci i glodni, wlasnie wstawilismy pizze
|
#2393 |
|
Zadomowienie
|
Hah,zjawiam się ;D (wreszcie;>)
Weekend zleciał niczym z bicza trzasł. Wczoraj odwiedził nas mój ojciec,który niedawno wrócił ze swego rejsu po pół roku. Trochę z nim pogadałam,przejął się o dziwo mym zdrowiem ,a i otrzymałam w prezencie wymarzonego iPoda touch 16GB *____* Dziś pogoda się nieco pogorszyła,ale i tak poszłam sobie na pieszy spacer z Gdyni do Sopotu. Nauki oczywiście 'liznęłam' tyle o ile,nawet nie mam na nią siły ![]() Dobra znikam, napisać wreszcie analizę obrazu Rubensa i ogarnąć resztę. Pa |
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wróciłam ... jest mi smutno,bo tak bardzo nie chciałam się rozstawać z TŻ-tem
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2395 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
? No dokładnie nigdy nie jest nudno Też sobie nie raz zadaję to pytanie, od mojego rocznika wchodzi obowiązkowa matura z matematyki No coś Ty ? Współczuję, miałam w gimnazjum niezbyt fajną klasę, no ale na szczęście to już przeszłość Teraz mam 29 bab i 4 chłopaków - ale jest świetnie Jak się czujesz? Cytat:
Moja jak ktoś grał zajmowała się czymś innym czy coś, więc bez problemu można było to stosować W takim razie powodzenia na egzaminie Oj, współczuję Ci bardzo, wiem co to tęsknota.. Trzymaj się cieplutko. Agnes biedactwo
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio strasznie za nim tęsknie
aż się dziwię,bo wcześniej tak nie miałam ... a zobaczę go dopiero za 5dni![]() Nefre - Potęsknimy sobie razem
|
|
|
#2397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ja też się z TŻ'tem widuję rzadko w tygodniu bo tak samo jak Ty mam naukę i dużo pozalekcyjnych zajęć. Jednak nie tęsknie za nim tak jak kiedyś, tzn. chodzi mi o to, że kiedyś też już umierałam z tęsknoty jak się nie widzieliśmy dwa dni, a teraz znoszę to normalnie.Jak długo już jesteście razem?
|
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prawie 9 miesięcy ![]() ![]() A Ty ze swoim?
|
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja Wam zazdroszczę TŻów... jejku, szczęściary z Was. Tak sobie myślę, że właśnie z TŻem czułabym się ładna i może bym się zaakceptowała?
Ech... Ale rozstania współczuję No, ale "rozstania istnieją po to, żeby móc się cieszyć powitaniem"
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś - Ja mam TŻ-ta,ale nie czuję się jakoś super ładna,no i jak wiesz nadal daleko mi do samoakceptacji
![]() Ale być może w Twoim przypadku byłoby inaczej .Może ktoś już tam na Ciebie czeka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.

ja wlasnie sie obudzilam,odslaniam zaluzje a tu..........snieeeeg

może jakiś film obejrzymy,bo pogoda paskudna
...
i to była ta przyjemniejsza część dnia. rzadko sobie cos kupuje, ale jak już kupuję to cała obładowana siatkami wracam. mam przepiękny płaszczyk i buty na obcasie, strój galowy (bierzmowanie i inne okazje ), jakąs bluzkę do niego, arafatkę i coś a'la apaszkę.
)
tak się właśnie obawiałam ze coś z TŻ-em nie tak
wiosna i ludzie świrują
ale macie w tym Glasgow atrakcje