Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-06, 09:15   #2371
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
W planach nauka Ale przed obowiązkowo długi spacerek, bo cieplutko dzisiaj i pogoda zapowiada się bajecznie

Miłego dnia
przyjemnego spacerku ja wlasnie sie obudzilam,odslaniam zaluzje a tu..........snieeeeg

sypie na maxa!!a wczoraj tak pieknie bylo,ze szok! mialam letnia kurteczke i koszulke tylko! a teraz zima

ogarne sie troche i lecimy na silownie i basen.Potem wykminie jakis obiadek czy cos. Nie mam zadnego pomyslu jeszcze.

milego dnia robaczki
Stary 2008-04-06, 09:53   #2372
agness51
Zakorzenienie

Witam

Dzisiaj w planach nauka i spotkanie z TŻ-tem może jakiś film obejrzymy,bo pogoda paskudna ...

Miłego dnia kochane

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 10:10   #2373
madame_apple
Zadomowienie

hej ja nie mogę no, od wczoraj wizaż mi muli i albo nie mogę na niego w ogole wejsc, albo jak juz wejde to (tak jak teraz) mam nieaktywne cytowanie, zmiany czcionki i te emotki z boku... i nawet nowego akapitu nie moge zaczac bo enter nie dziala tu jak powinien:/ buuuuu.... Pozdrawiam zatem Was wszystkie mocno i napisze wiecej jak w koncu Wizaz mi przestanie szwankowac.... Buzi

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 11:16   #2374
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość

a potem pojechałam na zakupy i to była ta przyjemniejsza część dnia. rzadko sobie cos kupuje, ale jak już kupuję to cała obładowana siatkami wracam. mam przepiękny płaszczyk i buty na obcasie, strój galowy (bierzmowanie i inne okazje ), jakąs bluzkę do niego, arafatkę i coś a'la apaszkę.

a pod koniec maja jadę na wycieczkę szkolną do Paryża
i od jutra przechodzę na R

zazdroszczę zakupów i wycieczki... Paryż jest fajny (chociaż wolę Pragę )

a czemuż to redukcja? czy Ty aby na pewno masz się z czego odchudzać moja droga ?

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość

Działo się u mnie źle,miałam ogromną sprzeczkę z Tż-etem,w dodatku miałam już ładną buzie i w ten sam dzień z nerwów rozdrapałam 2 syfki na taką skalę,że po prostu krew mi się lała i lała,później miałam z tego ropny stan i wyglądałam paskudnie,ale już na szczęście poschodziło[nie zapeszając],również w ten dzień zgubiłam kartę z oriflame i 50zł,zapomniałam o ważnym spotkaniu,przez co obraziła się na mnie koleżanka,to były ciężkie dni.Na szczęście już jest trochę lepiej,wczoraj byłam u kosmetyczki,twarz o niebo lepsza póki co,nie mam żadnego syfka[pfu,pfu],kupiłam sobie okulary i bluzę na poprawę humoru no i zamówiłam wizytę u fryzjera nawet.Aa i nawet załatwiłam sobie zwolnienie z w/f-u do końca roku
no to oby teraz już szło ku lepszemu tak się właśnie obawiałam ze coś z TŻ-em nie tak wiosna i ludzie świrują

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
ja tez bylam na zakupach upolowalam faajne jeansy z rozszerzana nogawka takie jakie lubie i 2 koszulki a co ty upolowalas?
oho widzę ze dzień zakupowy wczoraj był też chyba muszę się wybrać w końcu... jak przestanę przewalać kasę na kosmetyki

Cytat:
lubie takie wieczorki co ogladacie?
2 filmy wczoraj poszły jeden włoski pt "Kwiecień" - taki niszowy typ, trochę zakręcony a drugi francuski, nie pamiętam tytułu ale fajny dość
Cytat:
my wlansie wrocilismy od nowych znajomych z kawki i ciasta. Bylo baaardzo milo,zaprosilismy sie na za 2 tygodnie do nas tym razem.
Zasiedzielismy sie dluzej niz mialo byc ale milo sie gadalo i czas szybko zlecial.
ale miałaś udany weekend 2 miłe wieczory, super

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

Niedawno wróciłam od TŻ-ta,było cuuudnie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość

A co u Was, Dziewczynki? Jakieś plany na dzisiaj? Ja chyba wreszcie się pouczę. Acz popołudniu planuję iść do kina na JUNO (słyszałam same pozytywne opinie) lub na lody ^^ uczcić powrót Siostry z Francji Albo i do kina, i na lody, a co!
myślę że kino i lody razem będą optymalne baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
W planach nauka Ale przed obowiązkowo długi spacerek, bo cieplutko dzisiaj i pogoda zapowiada się bajecznie

u mnie też ciepło, ale słonce jakieś takie nieśmiałe ale liczę ze pogoda już się na dobre poprawi

Cytat:
przyjemnego spacerku ja wlasnie sie obudzilam,odslaniam zaluzje a tu..........snieeeeg
śnieg ale macie w tym Glasgow atrakcje

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
hej ja nie mogę no, od wczoraj wizaż mi muli i albo nie mogę na niego w ogole wejsc, albo jak juz wejde to (tak jak teraz) mam nieaktywne cytowanie, zmiany czcionki i te emotki z boku... i nawet nowego akapitu nie moge zaczac bo enter nie dziala tu jak powinien:/ buuuuu.... Pozdrawiam zatem Was wszystkie mocno i napisze wiecej jak w koncu Wizaz mi przestanie szwankowac.... Buzi
a to dziwne.. mnie działa bez zarzutów... oby i Tobie szybko zaczęło działać

zastanawiam się właśnie co by tu robić chyba przyłączę się do Was naukowo chociaż trochę, bo ciężki tydzień pracowo-naukowy mnie czeka wiec mogę się później nie wyrobić z tym wszystkim a po obiedzie wracam oczywiście do Katowic, za długo rodzice się na mnie nie napatrzyli

miłej niedzieli Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 11:18   #2375
(:Iza:)
Wtajemniczenie

i na tym wątku daaaawno mnie nie było

agness, agolek u mnie też beznadziejna pogoda... nawet nie chce się z domu wychodzic

kurde muszę sie uczyć - egzamin w tym miesiącu, ale mi sie nieee chce w ogóle się nie mogę zmotywować a zostały tylko 2 tyg.

i nie umiem grać na flecie a jutro muszę z muzyki odpowiadać bo mam 1 ołowkiem jednyna nadzieja w tym, że koleżanka mnie zdoła do jutra nauczyć
(:Iza:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 11:21   #2376
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (:Iza:) Pokaż wiadomość
i na tym wątku daaaawno mnie nie było

agness, agolek u mnie też beznadziejna pogoda... nawet nie chce się z domu wychodzic

kurde muszę sie uczyć - egzamin w tym miesiącu, ale mi sie nieee chce w ogóle się nie mogę zmotywować a zostały tylko 2 tyg.

i nie umiem grać na flecie a jutro muszę z muzyki odpowiadać bo mam 1 ołowkiem jednyna nadzieja w tym, że koleżanka mnie zdoła do jutra nauczyć
U mnie ładna pogoda.
Egzamin gimnazjalny rozumiem, piszesz ? My na lekcji muzyki robiliśmy coś takiego : osoba, która grała w tym momencie na ocene, a nie umiała - wstawała i udawała, że gra, jakaś inna osoba grała to pod ławką

smak6malin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 11:28   #2377
ewelciaa144
Zakorzenienie

Ja też coś dugo tu nie wypowiadałam się ;P
U mnie brzydka pogoda, pada ja już chcę słoneczko, wiosnę, żeby wszystko tak ładnie kwitło Od razu lepsze humorki by były
A ja się coś dzisiaj źle czuję, głowa mnie boli jakiś katar mam i kicham ciągle Na szczęście żadnej nauki na jutro nie mam

A co do testów gimnazjalnych to ja jeszcze rok mam Tyko najgorsze jest to, że będzie też tam niemiecki, a ja tyle po niemiecku, co po chińsku ;P

smak6malin
- świetny pomysł z tym graniem

Miłej niedzielki

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-06, 11:30   #2378
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez smak6malin Pokaż wiadomość
U mnie ładna pogoda.
Egzamin gimnazjalny rozumiem, piszesz ? My na lekcji muzyki robiliśmy coś takiego : osoba, która grała w tym momencie na ocene, a nie umiała - wstawała i udawała, że gra, jakaś inna osoba grała to pod ławką
Ale fajne ^^ Świetny pomysł

Cytat:
O Matko, chyba bym się zabiła :P u mnie na szczęście wciąż ciepło

Jem obiadek i lecę do kina

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 11:34   #2379
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Ja też coś dugo tu nie wypowiadałam się ;P
U mnie brzydka pogoda, pada ja już chcę słoneczko, wiosnę, żeby wszystko tak ładnie kwitło Od razu lepsze humorki by były
A ja się coś dzisiaj źle czuję, głowa mnie boli jakiś katar mam i kicham ciągle Na szczęście żadnej nauki na jutro nie mam

A co do testów gimnazjalnych to ja jeszcze rok mam Tyko najgorsze jest to, że będzie też tam niemiecki, a ja tyle po niemiecku, co po chińsku ;P

smak6malin
- świetny pomysł z tym graniem

Miłej niedzielki
Kurcze, to ja nie mogę narzekać bo u mnie świeci słoneczko No to wskakuj do łóżka i się wygrzej, coby się te objawy nie pogorszyły.
No coś Ty? Języki obce? Co to już ' oni ' nie wymyślą.. :P Jak dobrze, że mam to już za sobą
No nie? gorzej jak się nauczyciel zorientuje :P Ogólnie zawsze mi się trafiają takie śmiechowe klasy Ostatnio na polskim mieliśmy recytację, koleżanka nagrała sobie na mp3 jak to recytuje tylko, że powoli. Włożyła słuchawkę do ucha, zakryła włosami i dostała za to 5, choć kompletnie nie znała tekstu
poza tym wiesz jak mam na imię, a nie ;D

Cytat:
Ale fajne ^^ Świetny pomysł

O Matko, chyba bym się zabiła :P u mnie na szczęście wciąż ciepło

Jem obiadek i lecę do kina
No świetny, świetny, gorzej jak nauczycielka się zorientuje - na szczęście żadna jeszcze tego nie zauważyła Na co idziesz do kina?

Stary 2008-04-06, 11:37   #2380
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Na Juno - o nastolatce, która zaszła w ciążę Widziałam zwiastuny i słyszałam pozytywne opinie, więc mam nadzieję, że mi się spodoba

Stary 2008-04-06, 11:43   #2381
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Na Juno - o nastolatce, która zaszła w ciążę Widziałam zwiastuny i słyszałam pozytywne opinie, więc mam nadzieję, że mi się spodoba
No to miłego oglądania i zdaj relacje, jak wrócisz

Stary 2008-04-06, 12:08   #2382
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, to ja nie mogę narzekać bo u mnie świeci słoneczko No to wskakuj do łóżka i się wygrzej, coby się te objawy nie pogorszyły.
No coś Ty? Języki obce? Co to już ' oni ' nie wymyślą.. :P Jak dobrze, że mam to już za sobą
No nie? gorzej jak się nauczyciel zorientuje :P Ogólnie zawsze mi się trafiają takie śmiechowe klasy Ostatnio na polskim mieliśmy recytację, koleżanka nagrała sobie na mp3 jak to recytuje tylko, że powoli. Włożyła słuchawkę do ucha, zakryła włosami i dostała za to 5, choć kompletnie nie znała tekstu
poza tym wiesz jak mam na imię, a nie ;D
No zaraz idę się położyć, może książkę sobie poczytam
No masakra normalnie, języki obce do testów gimnazjalnych wchodzą właśnie w następnym roku, jak ja będę pisać [czemu nie mogłam urodzić się rok wcześniej ? ]
Fajnie jest mieć taką śmieszną kasę ;P przynajmniej jaja są na lekcjach, a nie tak jak moja sami konfidenci. Ostatnio jak zwialiśmy z jednej lekcji, to kilku chłopaków powiedziało nauczycielowi, że my ich namówiliśmy na ucieczkę, jak to w ogóle nie była prawda... Normalnie szoook. Ale nic już na to nie poradzę, jeszcze rok i liceum

wiem Martynko, przepraszam

Cytat:
kurde, u nas jeszcze nawet nie ma zapowiedzi na ten film, daj znać czy opłaca się iść Ja w piątek idę na 'Nie kłam kochanie' bo w naszym mieście dopiero grają ....

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 12:11   #2383
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
ponoc baardzo dobry film. Napisz koniecznie bo tez sie na niego czaje

u mnie juz slonce a po sniegu ani sladu, oprocz tego ze mokro juzrtro tez ma sypac ponoc...ehhh.

ja juz po basenie, silowni i teraz zabieram sie obiadek - chilli con carne bedzie

milego dnia wam zycze
Stary 2008-04-06, 13:17   #2384
(:Iza:)
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie ładna pogoda.
hahahaha dobra metoda ale u mnie by się nie sprawdziła bo facetka jest dość uważna i patrzy na palce, nawet jak ktoś zrobi choć jeden błąd to ona to widzi chociaz nie było słychac:P
a egzamin tak gimnazjalny
(:Iza:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 13:28   #2385
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam ten film jeszcze dzień przed premierą w kinach i muszę powiedzieć,że dość przyjemny.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

no to oby teraz już szło ku lepszemu tak się właśnie obawiałam ze coś z TŻ-em nie tak wiosna i ludzie świrują
No właśnie wiosna idzie,dziewczyny zakładają krótkie spódniczki[w czym ja sama oczywiście też] i facet mi świruje

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 13:40   #2386
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

No właśnie wiosna idzie,dziewczyny zakładają krótkie spódniczki[w czym ja sama oczywiście też] i facet mi świruje

yyyyy

walnij go w łeb porządnie

a u mnie dzis fajnepowietrze, takie chlodne, w nocy padalo i dlatego fajnie sie oddycha chociaz teraz tez zaczyna nieco padac ale mi to nie przeszkadza bo jestem jakas nieprzytomna nadal

milej niedziellllli

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 15:14   #2387
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
zazdroszczę zakupów i wycieczki... Paryż jest fajny (chociaż wolę Pragę )

a czemuż to redukcja? czy Ty aby na pewno masz się z czego odchudzać moja droga ?
w Pradze będziemy na jeden dzień
a co do redukcji to, uwierz mi, jest z czego

Cytat:
ponoc baardzo dobry film. Napisz koniecznie bo tez sie na niego czaje
może ja też sie zaczaję

ja sie muszę teraz zabrać za referat na geografie o... winogronach

udanego popołudnia

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 15:42   #2388
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Ryczę i objadma się słodyczami TŻ pojechał

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 15:45   #2389
asiek14
Zakorzenienie

Nefre

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-06, 15:51   #2390
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Kochana, nie płacz, niedługo znów się zobaczycie

Dzień dobry tak wogóle
Od rana nie zdarzyłam nic napisać, bo wstałam dość późno i w biegu piłam kawe, szykowałam się, robiłam, a następnie jadłam śniadanie, a to wszystko dlatego, że spieszyłam się na mszę za mojego dziadka. Potem byłam na iście rodzinnym obiedzie u Babci, no i wrociłam nareszcie do domu.
Spać mi się chce okropnie Wogóle jakiś taki męczący ten dzień...

Miłej reszty dnia
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 17:16   #2391
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
to w szkole sie nadal gra na flecie? ale jaja już myślałam ze ten zwyczaj minął
trzymam kciuki, to wcale nie jest takie trudne

Cytat:

oj bacik mu się należy jak nic

Cytat:
w Pradze będziemy na jeden dzień
a co do redukcji to, uwierz mi, jest z czego

to pozdrów Pragę ode mnie

a z redukcją, to wiesz, uważaj

Cytat:
ja sie muszę teraz zabrać za referat na geografie o... winogronach

ciekawy temat miłego pisania

Cytat:
Kochana nie płacz... najważniejsze zę jesteście razem a spotkanie na pewno będzie niedługo znowu

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Od rana nie zdarzyłam nic napisać, bo wstałam dość późno i w biegu piłam kawe, szykowałam się, robiłam, a następnie jadłam śniadanie, a to wszystko dlatego, że spieszyłam się na mszę za mojego dziadka. Potem byłam na iście rodzinnym obiedzie u Babci, no i wrociłam nareszcie do domu.
Spać mi się chce okropnie Wogóle jakiś taki męczący ten dzień...
a ja mam niespożyte ilości energii dziś więc przekazuję trochę

wróciłam do Kato robiąc po drodze małe jogurtowo-serkowe zakupy w Lidlu zajrzę do jakiejś książki jeszcze może, nie wykluczam ale na razie powizażuję

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 18:19   #2392
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
jak to mowia w UK ''absence makes the hearth grow fonder'' pomysl jak sie edziesz cieszyla jak przyjedzie znowu! pieeeeknie bedzie! nie ma co plakac i sie zajadac slodyczami. Kochacie sie i jest super.

mi sie udalo TZ wyciagnac na spacer pojechalismy nad takie jezioro niedaleko Glasgow, nigdy tam nie bylismy ale widzielismy z autostrady zawsze. bardzo ladne,otoczenie piekne,pogoda sloneczna ale wiatr byl taki zimny,ze niezle nas wywialo

wrocilismy zmarznieci i glodni, wlasnie wstawilismy pizze
Stary 2008-04-06, 18:29   #2393
schism_
Zadomowienie

Hah,zjawiam się ;D (wreszcie;>)
Weekend zleciał niczym z bicza trzasł. Wczoraj odwiedził nas mój ojciec,który niedawno wrócił ze swego rejsu po pół roku. Trochę z nim pogadałam,przejął się o dziwo mym zdrowiem ,a i otrzymałam w prezencie wymarzonego iPoda touch 16GB *____* Dziś pogoda się nieco pogorszyła,ale i tak poszłam sobie na pieszy spacer z Gdyni do Sopotu. Nauki oczywiście 'liznęłam' tyle o ile,nawet nie mam na nią siły Non-stop chadzam śpiąca i żłopie kawę za kawą. Pocieszam się,że gdy organizm na nowo przyzwyczai się do dawki tyroksyny mi to przejdzie. Wzrost wagi był na szczęście fałszywym alarmem (chyba:P)wczoraj po po zażyciu wiadomo czego wskazywała dawne 42, zresztą owy cud techniki coś szwankuje ostatnio,chyba trzeba będzie po 5 latach wymienić na nową
Dobra znikam, napisać wreszcie analizę obrazu Rubensa i ogarnąć resztę.
Pa
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-06, 19:46   #2394
agness51
Zakorzenienie

Ja właśnie wróciłam ... jest mi smutno,bo tak bardzo nie chciałam się rozstawać z TŻ-tem ...

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-04-06, 20:26   #2395
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
No zaraz idę się położyć, może książkę sobie poczytam
No masakra normalnie, języki obce do testów gimnazjalnych wchodzą właśnie w następnym roku, jak ja będę pisać [czemu nie mogłam urodzić się rok wcześniej ? ]
Fajnie jest mieć taką śmieszną kasę ;P przynajmniej jaja są na lekcjach, a nie tak jak moja sami konfidenci. Ostatnio jak zwialiśmy z jednej lekcji, to kilku chłopaków powiedziało nauczycielowi, że my ich namówiliśmy na ucieczkę, jak to w ogóle nie była prawda... Normalnie szoook. Ale nic już na to nie poradzę, jeszcze rok i liceum

wiem Martynko, przepraszam

kurde, u nas jeszcze nawet nie ma zapowiedzi na ten film, daj znać czy opłaca się iść Ja w piątek idę na 'Nie kłam kochanie' bo w naszym mieście dopiero grają ....
Jaką książkę czytasz ? No dokładnie nigdy nie jest nudno Też sobie nie raz zadaję to pytanie, od mojego rocznika wchodzi obowiązkowa matura z matematyki No coś Ty ? Współczuję, miałam w gimnazjum niezbyt fajną klasę, no ale na szczęście to już przeszłość Teraz mam 29 bab i 4 chłopaków - ale jest świetnie

Jak się czujesz?

Cytat:
hahahaha dobra metoda ale u mnie by się nie sprawdziła bo facetka jest dość uważna i patrzy na palce, nawet jak ktoś zrobi choć jeden błąd to ona to widzi chociaz nie było słychac:P
a egzamin tak gimnazjalny
Chyba, że tak Moja jak ktoś grał zajmowała się czymś innym czy coś, więc bez problemu można było to stosować W takim razie powodzenia na egzaminie

Cytat:
Oj, współczuję Ci bardzo, wiem co to tęsknota..
Trzymaj się cieplutko. I pomyśl, że niedługo się znowu zobaczycie

Agnes biedactwo

Stary 2008-04-06, 20:31   #2396
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Agnes biedactwo
Ostatnio strasznie za nim tęsknie aż się dziwię,bo wcześniej tak nie miałam ... a zobaczę go dopiero za 5dni ... niestety z braku czasu,no i z uwagi na to,że zanim bym do niego dojechała mija pół godziny,a późno kończę zajęcia,on też ma sporo nauki,to widzimy się w weekendy.

Nefre - Potęsknimy sobie razem

Stary 2008-04-06, 20:38   #2397
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Ostatnio strasznie za nim tęsknie aż się dziwię,bo wcześniej tak nie miałam ... a zobaczę go dopiero za 5dni ... niestety z braku czasu,no i z uwagi na to,że zanim bym do niego dojechała mija pół godziny,a późno kończę zajęcia,on też ma sporo nauki,to widzimy się w weekendy.

Nefre - Potęsknimy sobie razem
Oj . Zobaczysz, że te 5 dni szybciutko zleci . Ja też się z TŻ'tem widuję rzadko w tygodniu bo tak samo jak Ty mam naukę i dużo pozalekcyjnych zajęć. Jednak nie tęsknie za nim tak jak kiedyś, tzn. chodzi mi o to, że kiedyś też już umierałam z tęsknoty jak się nie widzieliśmy dwa dni, a teraz znoszę to normalnie.
Jak długo już jesteście razem?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-06, 20:40   #2398
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Oj . Zobaczysz, że te 5 dni szybciutko zleci . Ja też się z TŻ'tem widuję rzadko w tygodniu bo tak samo jak Ty mam naukę i dużo pozalekcyjnych zajęć. Jednak nie tęsknie za nim tak jak kiedyś, tzn. chodzi mi o to, że kiedyś też już umierałam z tęsknoty jak się nie widzieliśmy dwa dni, a teraz znoszę to normalnie.
Jak długo już jesteście razem?
Oby,oby
Prawie 9 miesięcy
A Ty ze swoim?

Stary 2008-04-06, 20:43   #2399
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Ale ja Wam zazdroszczę TŻów... jejku, szczęściary z Was. Tak sobie myślę, że właśnie z TŻem czułabym się ładna i może bym się zaakceptowała?

Ech...

Ale rozstania współczuję No, ale "rozstania istnieją po to, żeby móc się cieszyć powitaniem"

Stary 2008-04-06, 20:45   #2400
agness51
Zakorzenienie

Izuś - Ja mam TŻ-ta,ale nie czuję się jakoś super ładna,no i jak wiesz nadal daleko mi do samoakceptacji

Ale być może w Twoim przypadku byłoby inaczej .

Może ktoś już tam na Ciebie czeka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości