![]() |
#2371 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
|
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | |||
Zakorzenienie
|
ale od dnia zaplodnienia 4 tyg ?? ale jestem zakrecona
![]() Cytat:
mmm slodko ![]() Cytat:
dzieki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i wogole prywatnie zaczne tez chyba chodzic bo mamy jescze dobra specjalistke ![]() a moze wie cos ktoras o tym konflikcie serologicznym ?? bo w razie co to u mnie moze byc bo ja mam A Rh- ale moj Ł. 0 Rh+ jak wam mija sobota ?? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Zakorzenienie
|
Sanderinka od pierwszego dnia ostatniej miesiączki
![]() My mamy takie same grupy krwi jak Ty i Twój Tż(ja Rh-, Tż 0+) i w pierwszej ciąży wogóle raczej niczego to nei oznacza, tylko zrobisz a czasie ciąży 3 razy grupę krwi(czy nie wytwarzają się przeciwciała) i odczyn Coombsa- na wszelki wypadek...a przy porodzie musisz mieć karty z Waszymi grupami krwi żeby dostać odpowiedni zastrzyk przy porodzie, w razie drugiej ciąży żeby zmniejszyć ryzyko wystąpienia konfliktu ![]() Ja się objadam i znowu mam ochotę na parówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie.W pierwszej ciąży nic się nie dzieje,ale trzeba zadbać o to,powiedzieć lekarzowi żeby przy kolejnej ciąży nie było problemu,bo ilość przeciwciał zwiększa się w każdej kolejnej ciąży.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
Zadomowienie
|
zebra666 pewnie masz rację, ale i tak się trochę martwię, bo przez ostatnie trzy dni szalał jak wścieknięty, a wczoraj wieczorem mi się troche brzuch stawiał no i dzisiaj od rana cisza. No ale teraz już trochę pokopał więc mam nadzieję, że ok
![]() A ja się właśnie objadłam knedlami ze śliwkami, polanymi masełkiem i posypanymi cukrem ![]() ![]() ![]() ![]()
#2376 |
Zakorzenienie
|
Dobry fieczór
![]()
#2377 |
Zakorzenienie
|
U mnie nudny wieczór ale niedługo mam talent to sobie pooglądam
![]() Sweet Delights jak pokopał to się tym bardziej nie martw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2378 |
BAN stały
|
ale cicho dzisaj ogolenie na forum
![]() a ja sama w domu i mam czarne myśli i zwariuje zaraz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Zakorzenienie
|
Eniggma nie zamartwiaj się a jakby cokolwiek się działo stawiaj an nogi i do szpitala
![]() A Wam też się pochwalę focią zrobioną przez mężusia ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-17 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ja wlasnie wrocilam z herbatki i pysznego caprese z miasta ![]() ![]() Sweet Delights ja wiem jak sie czujesz ze nie masz tej komody jak ja sie na cos upre to juz koniec nie odpuszcze jak tego nie dostane... ale nacieszysz sie nia w poniedzialek ![]() Mi Zuzia tez czasami sie nie odzywa... ale wieczorem poprostu klade sie i wtedy mnie kopie ![]() No wogole witam nowe dziewczyny na forum ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Zebra nie za duzo tych fotek ?>?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2382 |
Zakorzenienie
|
Asiulka też będziesz miała widoczny i to już niedługo... ja jeszcze na ślubie miałam taki sobie... a teraz w ciągu miesiąca urósł jak szalony
![]() ![]() Teraz mam ochotę go całemu światu pokazywać ![]() ![]() ![]() Eniggma dziękować ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-17 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Zakorzenienie
|
Oglądamy z Tz porody ,az sie popłakałam a Tz juz pare razy heheh
![]() zebra ślicznie wyglądasaz ![]()
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-10-17 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Zakorzenienie
|
AsiCcccCA dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2386 |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
![]() Własnie popijam kawusie ,i za niedługo do szkoółki .....a na polku szaroo ![]()
#2387 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Samanthhha śniłaś mi się ![]() ![]() ![]() Ale mam poryte sny. |
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale mi się dziś wstawać nie chciało... Mam ochotę już poprać ciuszki Małego ale nie mogę bo łazienka przecież nie zrobiona ![]() My dzisiaj pewnie na obiad jedziemy do rodziców Tża.. Nie chce mi się, jakaś rozdrażniona jestem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- A no i Zeberka śliczna fotka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochana
![]() A faceci często ojcami zostaja dopieor po porodzie, wcześniej o tym wiedzą ale nie przeżywają jak my, nie dociera do nich powaga sytuacji i to, ze wszytsko się zmeini. To chyba dlatego tak się zachowują... Mój nie jest inny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Wtajemniczenie
|
No niby tak... Ale wkurza mnie to, że nie dociera do niego to, że mnie rani takim głupim gadaniem
![]() ![]() Ja dzisiaj latałam w śnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Zakorzenienie
|
No tak latałaś
![]() ![]() A wiem, ze to Cie boli, bo nie arz sama tak mama jak coś powie to aż mi się coś dzieje... i też czuję, ze będę miałą dwoje dzieci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Wtajemniczenie
|
Miałam się wylogować ale jeszcze napiszę... GUPIE TE CHŁOPY
![]() Idę jósz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2394 | ||
Zadomowienie
|
Ochocho końca nie widać. Cały czas mi się wydaje, że mało mam
![]() ![]() [QUOTE=samanthhha;14780103]Majkela - rozklapioche - ale słowo fajne[QUOTE] To nie mój tekst ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweet Delights popukaj w brzuszek, zjedz coś słodkiego albo napij się soczku pomarańczowego. Mój Adaś wtedy bryka jak oszalały ![]() Cytat:
![]() ![]() Brawo dla tej Pani ![]() ![]() -------------------------------------------------------------- A my się wczoraj rozczarowaliśmy Światem dziecka- myśleliśmy że pooglądamy wózeczki- a tu lipa- tylko 3 firmy (więcej wózków naoglądaliśmy się patrząc na rodziców z dziećmi ![]() ![]() ![]() Żeby nie było tak piknie, wpadli do nas znajomi i o zgrozo- siedzieli do 24 ![]() ![]() Może po obiadku skoczymy na spacerek, bo piękna pogoda ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Wtajemniczenie
|
A my jednak nie pojechaliśmy do rodziców Tża. Zrobiłam obiadek, Tż się uczy no a ja siedzę oczywiście na wizażu
![]() Idziecie do kościoła? ![]() Majkela czasem ceny w sklepach i na allegro wahają się tak między 50-70zł więc ja jestem zdania, że na all opłaca się i to bardzo - nawet z przesyłką mniej wychodzi ![]() Fajnie, już macie pampersiochy ![]() ![]() ![]() U mnie pogoda taka sobie.. słońca nie ma ![]() I płakać mi się chce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha ja też nie mam kasy na pampersy teraz nawet:P czekam na takie co mają próbke mi wysłać
![]() U mnie paskudnie na polku a do kościoła nie chodzę już od dawna nie lubię szczerze mówiąc:\ |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Wtajemniczenie
|
Zebra no ja właśnie mam jeden
![]() Ja lubię do parafii Tża chodzić, do mnie nie chodzimy - ale dziś mam taki dzień ![]() ![]() Chce mi się ciuszki Małego pooglądać!!! Ale żem wymyśliła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2398 |
Zadomowienie
|
A ja pospałam. Poryczałam sobie trochę, bo strasznie mnie męczy, że Mały tak słabo się rusza i zasnęło mi się. Nie pomaga ani czekolada, ani szturchanie, uparciuch nie ruszy się i koniec. Tzn nie to, że nie rusza się wcale, rusza się, ale strasznie mało w porównaniu z ostatnimi trzema dniami. Wiem, panikara ze mnie, ale nie wiem czy przeżyłabym, gdyby teraz się okazało, że coś jest nie tak, albo nie daj Boże, że serduszko przestało bić
![]() ![]() ![]()
#2399 |
Wtajemniczenie
|
helloł to sem ja
![]() nie mam czasu jestem zmęczona jutro bede ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Zakorzenienie
|
a mnie się nic nie chce totalnie.... No starsznie wkurzona chodzę...
Sweet Delights jak już pisałam skoro go czujesz uważam, że jest ok... Mój też miewa słabsze okresy i uważam to za normalne- martwiłabym się jakbym wcale nie czuła ruchów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.