|
|
#2371 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja
oooooo nie wierze... trzeba wierzyć! ja od dziś wierzę że wszystko się może zdarzyć.
Dobra teraz szybciutko moja wizja odcinka: 1. opening- kozak! Widzialam tylko Mroożka ta stylizacja rewelacyjna :P 2. Iza i Gabryś. Gabryś sie rozwija, Iza czuje modern. fajnie było. 3. Street Jazz- spoko 4. HH choreo fajna - bo Antka 5. lAtin jazz- dziwne odczucia. niech juz Marcina więcej tak nie ubieraja i nie daja mu takich rólek do odgrywania. Zwłaszcza z tą żyletą- jury miało racje mogłaby być czasem delikatniejsza... 6. zbiorówka chłopaków- kozak. wszyscy mi sie podobali chociaż i tak wiadomo na kogo uwagę zwracałam największą.... 7. dziewczyn zbiorówka tez hot ![]() 8. Filmiki- Kubuś mnie zirytował dla mnie wiara jest w środku- nie wstydzę się jej, ale też nie wystawiam NA POKAZ Filmik o Mroożku- szok. Poryczałam się... Jak był filmik co dziewczyny lubia i jak Paula foty cykała to nie wiem czy zwróciłyscie uwagę że były na tych fociach wszystkie dziołchy i Mroozio. Reszty chłopów brak. widac że go lubią :PPłacz Wiolki- wkońcu jakiś ludzki odruch.. no dobra może w 1/1000 się do niej przekonałam :p ale Mroozio jak ją pocieszał cudnie. A i jeszcze duet Wiolka- Marcin. tych buziaczków było za dużo. zdecydowanie byłam zazdrosna! hahaha
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Niesamowicie podobal mi sie dzisiaj grupowy facetow.
Jestem w szoku i zalobie, ze odpadl Kubus ![]() Byl moim faworytem... ;(
|
|
|
#2373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ide spać bo serio dziś młyn tu straszny. Pa moje Marcinofilki )
|
|
|
#2374 |
|
Zadomowienie
|
Kuba i tak od początku jechał na tym, że poryczał Piróga. Przypominali o tym w każdym odcinku. Taki lans na siłę.
Zresztą pamiętam jak były reklamy odcinka. Wszyscy spodziewali się nie wiadomo czego, skoro chłopak doprowadził Piróga do łez. A potek okazało się, że to nic specjalnego. Jak z choreo Piróga. Po prostu pasują do siebie ![]() --- Też lecę spać. Pa i dobranoc Marcinofilki ja zresztą również Michałofilka
Edytowane przez azure Czas edycji: 2008-11-12 o 23:55 |
|
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
No dobraaaa, to ja też lecę
Ale mi się taaaaaaka faza włączyła, że nie zasnę dziś chyba. I pewnie jeszcze wrócę tu do Was
|
|
#2376 |
|
Raczkowanie
|
hehe no mogę się pochwalić że znam choreo Pauliny i Kuby, bo na warsztatach Anthony uczył nas tego samego ;D swoją drogą, trudny ten układ, serio ;D
(tańczyli do piosenki M.I.A. - Hit that -jakby chciał ktoś wiedzieć a dziewczyny tańczyły do Alicia Keys - Another way to die - bo z Antkiem też tańczyliśmy do tego) a Anthonego mi żal, kurcze odpadli ludzie których uczył, ostatnio Tomek.. ehh coś czuje że już więcej nie bedzie chcial byc choreografem w naszym YCD ![]() Kuba dobrze ze odpadł, jeszcze ta jego gadka na końcu no żal.ru, nawet moja mama to powiedziała :Pa Pauliny szkoda... ![]() solówka Marcina mnie nie przekonała.. , a Gabryś to taki, kurcze, czarny koń
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
boże dziewczyny 5 czy 6 strona zapisać??!! 20 minut zajęło mi samo przeczytanie tego
![]() ![]() ![]() ale przyznaje jestem w szoku KUBA - niemożliwe a jednak niemożliwe nie istnieje nie no generalnie wkurzał mnie facet, ale tancerzem to był nawet niezłym, a jeszcze jak trafił na swoją technikę to hoho xDale zrobili z niego jakiegoś boga. Żadnego tancerza tak nie żegnali. A byli lepsi jak nie w tej to w poprzednich edycjach. A wcale to jakiś całkowicie powalający to on nie był, jak dostał coś co mu nie podeszło. ![]() Paulina to tak przy nim odpadała jak jakaś szara myszka. Ciesz się, że odpadasz z KUBĄ. eee? co to w ogóle miało być? Tańce? opening był boski, jeden z lepszych, z fajnym pomysłem taniec facetów tak na luzie z charakterem, miód ![]() dziewczyny, tak seksownie i ogólnie z pazurem, ale to nie to samo co faceci ![]() Iza i Gabryś? cudnie, chociaż nie doskonale, zawsze można coś poprawić ale dzisiaj chyba byli najlepsi HH podobała mi się Paula (!) i te synchrony, jeszcze nie widziałam chyba tak dokładnego tańca jeśli chodzi o WiM to tak trochę jak powiedzieli jedno za mocno drugie za słabo a Michaś z Adą, niestety nie za bardzo pamiętam co i jak ![]() solówki ładnie. wszyscy. Zaraz po zakończeniu programu doszłam do wniosku, że w następnym odcinku poleci Ada no i chyba niestety Michaś. Żadnego faceta nie chciałabym wywalać, ale on jego mi będzie chyba najbardziej żal. Z resztą mojej mamie też, polubiła go od początku ("Taki fajny, miły chłopak" ).A później? Nie mam bladego pojęcia kto wyleci. No normalnie wszyscy są tak dobrzy, że szok. Mimo niby damskiej solidarności, wolałabym w finale 2 facetów. Zawsze jest na co popatrzeć x2 Któraś napisała, że jej TŻ aż zaczął klaskać jak odpadł Kuba. Nie tylko on. Ja też ![]() A mnie się dzisiaj strój Kingi podobał. o! ja się tam żadnych ramiączek nie dopatrzyłam, ale ja w końcu krótkowidz ![]() a Piróg to dzisiaj pokazał, że trochę ciapowaty jest a osobiście na miejscu Agustina to bym chyba nie siedziała na programie, tylko w szpitalu, ale jego dziecko, jego wybór ![]() o idę pisać religie. o!
|
|
|
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie jestem w stanie za wiele napisac...jestem w dolku...
powiem tylko, ze b.podobal mi sie wystep chlopakow, najlepsze co dzis bylo. |
|
|
|
|
#2379 |
|
Przyczajenie
|
Najlepszym tańcem w/g mnie dzisiaj był hip hop Kuby i Pauliny. Aż szkoda, że po takim występie polecieli. Modern Gabrysia i Izy mnie nie przekonał. Ona jest potwornie ciężka w tańcu. Jej niektóre pozycje w tym układzie były mało estetyczne, a nawet... niesmaczne?
Chciałabym, żeby wygrała Wiolka, ale myślę, że wygra Wasz Marcin. Ma chyba najlepsze solówki w tej edycji, w nich jest rzeczywiście gwiazdą. Jest szalenie rytmiczny, jego new style miażdży. Poza tym ma taką osobowość, że chce się go do cyca przytulić. ![]() Za tydzień do wylotu typuję Michała i Izę. |
|
|
|
|
#2380 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
chyba o to, że ta jego Nina miala rodzić, chyba że już urodziła
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Nareszcie odpadły dwie najbardziej drażniące mnie osoby
![]() Chciałabym aby wreszcie ten denny Marcin poleciał, ale pewnie niemożliwe
|
|
#2383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Em chodzi o to że Nina Tyrka, kobieta Rguroli zaczęła rodzić, ale jak miał być przy niej jak ma kontrakt podpisany? To chyba oczywiste że musiał wystąpić, tak jak doda z 40 stopniową gorączką w GWIZDY leżą na lodzie. Cytat:
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No po prostu za diabla nie jestem w stanie go przetrawic...i zastanawiam sie caly czas co Wy wszystkie w nim widzicie
|
|
|
#2385 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Każdy widzi co innego Ja tam widzę za***isty New Style, wszechstronność, szczerość, UŚMIECH (czasem ciapowatość- jak w ostatnim duecie ) i to mnie urzeka. jak to którać napisała 'aż chce się go do cycka przytulić' haha -padłam ![]() Ja lubie takich kolesi jakby 2 osobowości, na scenie looz totalny a wogóle taki słodziak.
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu moja mama mówi to samo
Ona jest fanką Gabrysia który jak twierdzi wygląda jak facet i mówi jak facet A Marcin wygląda jak cipciuś, mówi jak cipciuś i ten jego wieczny smile Ale ja lubię jego typ urody, ma ciemną karnację jak mój TŻt i ja w nim widzę Wade'a Robsona
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Wam dobrze ze juz widzialyscie
![]() Ja WCZORAJ dopiero ogladalam pod rzad dwa ostatnie odcinki hehe. Spozniona maksymalnie jestem, ale nie mam jak inaczej ;p Mam nadzieje, ze wczorajszy odcinek w weekend dam rade obejrzec hehe
|
|
|
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze po prostu przestanę sie zastanawiać ..każdy ma inny gust..i w sumie całe szczęscie.Powiem Wam ze tez chciałam aby Kubus odpadł..ale jak już się tak, stalo to tak jakos zal mi go było .
|
|
|
#2389 |
|
Przyczajenie
|
Teraz ja:
Jeśli chodzi o tańce, to nie powaliły mnie jakoś bardzo - powalili mnie tancerze (niektórzy!). Piszę tu przede wszystkim o Gabrysiu - o boziu, ja go kiedyś nie lubiłam?! To zdecydowany czarny koń tego programu, jesgtem pod dużym wrażeniem. Paula- jak mi szkoda, że odpadła. Powinna polecieć Ada. Paula jest naprawdę wszechstronną tancerką, a w dodatku ją strasznie lubie od początku.Taka szczera, sympatyczna dziewczyna. Marcin - mam wrażenie, że przystopował od jakiegoś czasu. Nie widzę w nim rozwoju. Oby się rozkręcił w przyszłym tygodniu. Wiola- jest bardzo dobrą tancerką, nadal typuję ją do wygranej. Ada - do domu do domu! Michał - no fajnie, ale w następnym odcinku wypad - to już nie jego poziom. Iza - do finału, do finału! Kubuś - jak dobrze, że w końcu odpadł. to pożegnanie go, płacz piróga, załamka eguroli -to jakaś żenua. Koleś wcale nie był wyróżniającym się tancerzem, a poza tym był po prostu niesympatyczny. Tomek może być dumny - w jego przypadku rozczarowani byli jurorzy i widzowie, za kubuniem płacze tylko piróg Oni naprawdę nie wiedzą, jak rozkładają się sympatie widzów??Mam wrażenie, że jurorzy teraz "przerzucą się na Adę - i ona zostanie ich "mistrzynią" - więc może poleci w końcu w przyszłym tygodniu ![]() Podobały mi się sekrety uczestników - zaskoczył mnie Gabriel (kapela rockowa?!) i Paula (fotografia) - lubię ludzi z pasją. ![]() edit: aha i jeszcze jedno - nie wiem kto wymyślił plotkę na temat Wioli i Marcina i na jakiej podstawie? w programie NIC przecież miedzy nimi nie iskrzyło, a Wiola o swoim chłopaku poinformowała w pierwszym programie, w którym się pojawiła? Edytowane przez darja85 Czas edycji: 2008-11-13 o 10:56 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
Daria na takiej podstawie że: "w tarasach cały czas chodzili razem, pojawiło się foto na którym NIBY się za ręce trzymają i ten motyw z gumą" bez sensu rozdmuchane. No ale małolaty musza suzkać sobie dziury w całym bo by nie było
![]() Obstawiam finałową 3kę: Wiola Iza i Gabryś.
|
|
#2391 |
|
na drugie mam Irena
|
tak się wczoraj zastanawiałam
gdy tańczą pary ja zawsze skupiam się na dziewczynie facet jest tylko dodatkiem, wogóle mnie nie zachwyca, dziewczyny pięknie wyglądają są eksponowane ,te unoszenia i wogóle a tu czytam i widzę że u was na odwrót tylko chłopaki się liczą ( Marcin) oby wygrała dziewczyna (Wiola)
|
|
#2392 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jednak jesli chodzi o wczorajszy zespołowy taniec, to bardziej podobał mi się ten chłopaków. Ale generalnie jestem za Wiolą-moja faworytka, a z chłopaków najbardziej jestem za Gabrysiem |
|
|
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze ze odpadła Paulina, noi Kuba, choc swoja drogą nie wiedziałam ze on taki wierzacy
Z chłopaków nie mam pojecia Bardzo podobał mi sie wspolny taniec chlopakow i wspolny dziewczyn. Podobał mi sie tez taniec Wioli i Marcina. Oby Iza odpadła w najblizszym odcinku...Czy wiecie co to za piosenka z solowki Michała ?
♥ ♥ ♥ Aparatka ![]() góra: 23.03.12 dół : 28.06.12 Edytowane przez jvlka900 Czas edycji: 2008-11-13 o 14:52 |
|
|
|
|
#2394 |
|
Konto usunięte
|
jestem ciekawa kto za tydzien odpadnie, mysle ze bedzie to iza i gabrys
|
|
|
|
|
#2395 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2396 |
|
Raczkowanie
|
hejoł dla wszystkich Marcinofilek mam kilka "świeżynek"
miłego lookaniahttp://danceflowing.pl/movie,153292,...l?ticaid=66f58 Tekst z forum YCD... "... ale wydaje mi się, że wygra Marcin. On ma, co mnie cholernie zaskoczyło, niesamowite poparcie wśród starszych ludzi. Będzie rozwalał solówkami, a że jest nowatorski, to masy będą głosowały". Hmmmmm dziwne to jak dla mnie większe poparcie wśród starszych miał Kubuś dzióbek Mędrzycki.
W życiu jak w tańcu- każdy krok ma znaczenie... Edytowane przez madanka Czas edycji: 2008-11-13 o 16:11 |
|
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co jak wczoraj Paula mówiła, że ma problemy z Mieszkiem przez całe YCD to tak mi zajechało trochę Bosakówną...
|
|
|
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tego, że ktoś nie rozumie co widzimy w Marcinie odpowiedam : wsystko Po prostu świetnie tańczy, wygląda, (prawie) cały czas się uśmiecha! Uwielbiam takich ludzi ! Ale oczywiście nie każdy (na szczęście) ma taki sam gust ![]() Wiecie co, wydaje mi się, że wygra jednak Gabryś... Pewnie więcej osób (czytaj dziewczyn) na niego zagłosuje niż na Wiolę, czy Marcina... Bo stwierdziłam, ze finał w tym momencie to Wiola, Gabryś i Marcin...
|
|
|
#2400 |
|
Wtajemniczenie
|
oj bez przesady, przynajmniej raczej nie rzuci Mieszka bo jej sodówa uderzy, jak Bosakowa
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.

widac że go lubią :P

no żal.ru, nawet moja mama to powiedziała :P
No normalnie wszyscy są tak dobrzy, że szok.
a osobiście na miejscu Agustina to bym chyba nie siedziała na programie, tylko w szpitalu, ale jego dziecko, jego wybór