![]() |
#2371 |
Raczkowanie
|
Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja
oooooo nie wierze... trzeba wierzyć! ja od dziś wierzę że wszystko się może zdarzyć.
Dobra teraz szybciutko moja wizja odcinka: 1. opening- kozak! Widzialam tylko Mroożka ta stylizacja rewelacyjna :P 2. Iza i Gabryś. Gabryś sie rozwija, Iza czuje modern. fajnie było. 3. Street Jazz- spoko 4. HH choreo fajna - bo Antka ![]() 5. lAtin jazz- dziwne odczucia. niech juz Marcina więcej tak nie ubieraja i nie daja mu takich rólek do odgrywania. Zwłaszcza z tą żyletą- jury miało racje mogłaby być czasem delikatniejsza... 6. zbiorówka chłopaków- kozak. wszyscy mi sie podobali chociaż i tak wiadomo na kogo uwagę zwracałam największą.... 7. dziewczyn zbiorówka tez hot ![]() 8. Filmiki- Kubuś mnie zirytował dla mnie wiara jest w środku- nie wstydzę się jej, ale też nie wystawiam NA POKAZ Filmik o Mroożku- szok. Poryczałam się... Jak był filmik co dziewczyny lubia i jak Paula foty cykała to nie wiem czy zwróciłyscie uwagę że były na tych fociach wszystkie dziołchy i Mroozio. Reszty chłopów brak. ![]() Płacz Wiolki- wkońcu jakiś ludzki odruch.. no dobra może w 1/1000 się do niej przekonałam :p ale Mroozio jak ją pocieszał cudnie. A i jeszcze duet Wiolka- Marcin. tych buziaczków było za dużo. zdecydowanie byłam zazdrosna! hahaha ![]()
![]() |
#2372 |
Zakorzenienie
|
Niesamowicie podobal mi sie dzisiaj grupowy facetow.
Jestem w szoku i zalobie, ze odpadl Kubus ![]() Byl moim faworytem... ;(
![]() |
![]() |
#2373 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ide spać bo serio dziś młyn tu straszny. Pa moje Marcinofilki ![]()
![]() |
![]() |
#2374 |
Zadomowienie
|
Kuba i tak od początku jechał na tym, że poryczał Piróga. Przypominali o tym w każdym odcinku. Taki lans na siłę.
Zresztą pamiętam jak były reklamy odcinka. Wszyscy spodziewali się nie wiadomo czego, skoro chłopak doprowadził Piróga do łez. A potek okazało się, że to nic specjalnego. Jak z choreo Piróga. Po prostu pasują do siebie ![]() --- Też lecę spać. Pa i dobranoc Marcinofilki ![]() ![]() Edytowane przez azure Czas edycji: 2008-11-12 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2375 |
Zakorzenienie
|
No dobraaaa, to ja też lecę
![]() Ale mi się taaaaaaka faza włączyła, że nie zasnę dziś chyba. I pewnie jeszcze wrócę tu do Was ![]()
![]() |
#2376 |
Raczkowanie
|
hehe no mogę się pochwalić że znam choreo Pauliny i Kuby, bo na warsztatach Anthony uczył nas tego samego ;D swoją drogą, trudny ten układ, serio ;D
(tańczyli do piosenki M.I.A. - Hit that -jakby chciał ktoś wiedzieć a dziewczyny tańczyły do Alicia Keys - Another way to die - bo z Antkiem też tańczyliśmy do tego) a Anthonego mi żal, kurcze odpadli ludzie których uczył, ostatnio Tomek.. ehh coś czuje że już więcej nie bedzie chcial byc choreografem w naszym YCD ![]() Kuba dobrze ze odpadł, jeszcze ta jego gadka na końcu ![]() a Pauliny szkoda... ![]() solówka Marcina mnie nie przekonała.. , a Gabryś to taki, kurcze, czarny koń ![]()
![]() |
#2377 |
Zakorzenienie
|
boże dziewczyny 5 czy 6 strona zapisać??!! 20 minut zajęło mi samo przeczytanie tego
![]() ![]() ![]() ale przyznaje jestem w szoku ![]() ![]() ![]() ale zrobili z niego jakiegoś boga. Żadnego tancerza tak nie żegnali. A byli lepsi jak nie w tej to w poprzednich edycjach. A wcale to jakiś całkowicie powalający to on nie był, jak dostał coś co mu nie podeszło. ![]() Paulina to tak przy nim odpadała jak jakaś szara myszka. Ciesz się, że odpadasz z KUBĄ. eee? co to w ogóle miało być? Tańce? ![]() opening był boski, jeden z lepszych, z fajnym pomysłem taniec facetów tak na luzie z charakterem, miód ![]() dziewczyny, tak seksownie i ogólnie z pazurem, ale to nie to samo co faceci ![]() Iza i Gabryś? cudnie, chociaż nie doskonale, zawsze można coś poprawić ![]() ![]() HH podobała mi się Paula (!) i te synchrony, jeszcze nie widziałam chyba tak dokładnego tańca jeśli chodzi o WiM to tak trochę jak powiedzieli jedno za mocno drugie za słabo a Michaś z Adą, niestety nie za bardzo pamiętam co i jak ![]() solówki ładnie. wszyscy. Zaraz po zakończeniu programu doszłam do wniosku, że w następnym odcinku poleci Ada no i chyba niestety Michaś. Żadnego faceta nie chciałabym wywalać, ale on jego mi będzie chyba najbardziej żal. ![]() ![]() A później? Nie mam bladego pojęcia kto wyleci. ![]() Mimo niby damskiej solidarności, wolałabym w finale 2 facetów. Zawsze jest na co popatrzeć x2 Któraś napisała, że jej TŻ aż zaczął klaskać jak odpadł Kuba. Nie tylko on. Ja też ![]() A mnie się dzisiaj strój Kingi podobał. o! ja się tam żadnych ramiączek nie dopatrzyłam, ale ja w końcu krótkowidz ![]() a Piróg to dzisiaj pokazał, że trochę ciapowaty jest ![]() ![]() o idę pisać religie. o! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2378 |
Zakorzenienie
|
Ja nie jestem w stanie za wiele napisac...jestem w dolku...
powiem tylko, ze b.podobal mi sie wystep chlopakow, najlepsze co dzis bylo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2379 |
Przyczajenie
|
Najlepszym tańcem w/g mnie dzisiaj był hip hop Kuby i Pauliny. Aż szkoda, że po takim występie polecieli. Modern Gabrysia i Izy mnie nie przekonał. Ona jest potwornie ciężka w tańcu. Jej niektóre pozycje w tym układzie były mało estetyczne, a nawet... niesmaczne?
Chciałabym, żeby wygrała Wiolka, ale myślę, że wygra Wasz Marcin. Ma chyba najlepsze solówki w tej edycji, w nich jest rzeczywiście gwiazdą. Jest szalenie rytmiczny, jego new style miażdży. Poza tym ma taką osobowość, że chce się go do cyca przytulić. ![]() ![]() Za tydzień do wylotu typuję Michała i Izę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2380 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2381 |
Zakorzenienie
|
chyba o to, że ta jego Nina miala rodzić, chyba że już urodziła
![]()
![]() |
#2382 |
Zakorzenienie
|
Nareszcie odpadły dwie najbardziej drażniące mnie osoby
![]() Chciałabym aby wreszcie ten denny Marcin poleciał, ale pewnie niemożliwe ![]()
![]() |
#2383 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Em chodzi o to że Nina Tyrka, kobieta Rguroli zaczęła rodzić, ale jak miał być przy niej jak ma kontrakt podpisany? To chyba oczywiste że musiał wystąpić, tak jak doda z 40 stopniową gorączką w GWIZDY leżą na lodzie. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No po prostu za diabla nie jestem w stanie go przetrawic...i zastanawiam sie caly czas co Wy wszystkie w nim widzicie ![]()
![]() |
![]() |
#2385 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja lubie takich kolesi jakby 2 osobowości, na scenie looz totalny a wogóle taki słodziak.
![]() |
![]() |
#2386 |
Zakorzenienie
|
Haniu moja mama mówi to samo
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2387 |
Zakorzenienie
|
Jak Wam dobrze ze juz widzialyscie
![]() Ja WCZORAJ dopiero ogladalam pod rzad dwa ostatnie odcinki hehe. Spozniona maksymalnie jestem, ale nie mam jak inaczej ;p Mam nadzieje, ze wczorajszy odcinek w weekend dam rade obejrzec hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze po prostu przestanę sie zastanawiać ![]() Powiem Wam ze tez chciałam aby Kubus odpadł..ale jak już się tak, stalo to tak jakos zal mi go było ![]()
![]() |
![]() |
#2389 |
Przyczajenie
|
Teraz ja:
Jeśli chodzi o tańce, to nie powaliły mnie jakoś bardzo - powalili mnie tancerze (niektórzy!). Piszę tu przede wszystkim o Gabrysiu - o boziu, ja go kiedyś nie lubiłam?! To zdecydowany czarny koń tego programu, jesgtem pod dużym wrażeniem. Paula- jak mi szkoda, że odpadła. Powinna polecieć Ada. Paula jest naprawdę wszechstronną tancerką, a w dodatku ją strasznie lubie od początku.Taka szczera, sympatyczna dziewczyna. Marcin - mam wrażenie, że przystopował od jakiegoś czasu. Nie widzę w nim rozwoju. Oby się rozkręcił w przyszłym tygodniu. Wiola- jest bardzo dobrą tancerką, nadal typuję ją do wygranej. Ada - do domu do domu! Michał - no fajnie, ale w następnym odcinku wypad - to już nie jego poziom. Iza - do finału, do finału! Kubuś - jak dobrze, że w końcu odpadł. to pożegnanie go, płacz piróga, załamka eguroli -to jakaś żenua. Koleś wcale nie był wyróżniającym się tancerzem, a poza tym był po prostu niesympatyczny. Tomek może być dumny - w jego przypadku rozczarowani byli jurorzy i widzowie, za kubuniem płacze tylko piróg ![]() Mam wrażenie, że jurorzy teraz "przerzucą się na Adę - i ona zostanie ich "mistrzynią" - więc może poleci w końcu w przyszłym tygodniu ![]() Podobały mi się sekrety uczestników - zaskoczył mnie Gabriel (kapela rockowa?!) i Paula (fotografia) - lubię ludzi z pasją. ![]() edit: aha i jeszcze jedno - nie wiem kto wymyślił plotkę na temat Wioli i Marcina i na jakiej podstawie? w programie NIC przecież miedzy nimi nie iskrzyło, a Wiola o swoim chłopaku poinformowała w pierwszym programie, w którym się pojawiła? Edytowane przez darja85 Czas edycji: 2008-11-13 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
Daria na takiej podstawie że: "w tarasach cały czas chodzili razem, pojawiło się foto na którym NIBY się za ręce trzymają i ten motyw z gumą" bez sensu rozdmuchane. No ale małolaty musza suzkać sobie dziury w całym bo by nie było
![]() Obstawiam finałową 3kę: Wiola Iza i Gabryś.
![]() |
#2391 |
na drugie mam Irena
|
tak się wczoraj zastanawiałam
gdy tańczą pary ja zawsze skupiam się na dziewczynie facet jest tylko dodatkiem, wogóle mnie nie zachwyca, dziewczyny pięknie wyglądają są eksponowane ,te unoszenia i wogóle a tu czytam i widzę że u was na odwrót tylko chłopaki się liczą ( Marcin) oby wygrała dziewczyna (Wiola)
![]() |
#2392 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2393 |
Zakorzenienie
|
Dobrze ze odpadła Paulina, noi Kuba, choc swoja drogą nie wiedziałam ze on taki wierzacy
![]() ![]() Czy wiecie co to za piosenka z solowki Michała ?
♥ ♥ ♥ Aparatka ![]() góra: 23.03.12 dół : 28.06.12 ![]() Edytowane przez jvlka900 Czas edycji: 2008-11-13 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 |
Konto usunięte
|
jestem ciekawa kto za tydzien odpadnie, mysle ze bedzie to iza i gabrys
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2395 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2396 |
Raczkowanie
|
hejoł dla wszystkich Marcinofilek mam kilka "świeżynek"
![]() http://danceflowing.pl/movie,153292,...l?ticaid=66f58 Tekst z forum YCD... "... ale wydaje mi się, że wygra Marcin. On ma, co mnie cholernie zaskoczyło, niesamowite poparcie wśród starszych ludzi. Będzie rozwalał solówkami, a że jest nowatorski, to masy będą głosowały". Hmmmmm dziwne to jak dla mnie większe poparcie wśród starszych miał Kubuś dzióbek Mędrzycki. ![]()
W życiu jak w tańcu- każdy krok ma znaczenie... ![]() Edytowane przez madanka Czas edycji: 2008-11-13 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2397 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co jak wczoraj Paula mówiła, że ma problemy z Mieszkiem przez całe YCD to tak mi zajechało trochę Bosakówną...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2398 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tego, że ktoś nie rozumie co widzimy w Marcinie odpowiedam : wsystko ![]() ![]() Wiecie co, wydaje mi się, że wygra jednak Gabryś... Pewnie więcej osób (czytaj dziewczyn) na niego zagłosuje niż na Wiolę, czy Marcina... Bo stwierdziłam, ze finał w tym momencie to Wiola, Gabryś i Marcin...
![]() |
![]() |
#2400 |
Wtajemniczenie
|
oj bez przesady, przynajmniej raczej nie rzuci Mieszka bo jej sodówa uderzy, jak Bosakowa
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.