![]() |
#2371 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
no jaaaa a ja mam dzisiaj na 18.30 angielski a tak mi się nie chce!
chyba sobie zrobie wagary xD |
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Zakorzenienie
|
możemy przybić piątkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale jak to? ![]()
![]() |
#2374 |
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
Raczkowanie
|
fajnie macie moja studniówka z osobą toważyszącą i kamerzystą kosztuje 420 złotych i to w sali dyskotekowej nie zbyt ładnej sami musimy dopłacić jeszcze za zaproszenia i dekoracje sali więc ta kwota się jeszcze pewnie zwiększy...
a co do matury to dzisiaj dostałam wyniki z polskiego mam 66% z podstawowej nie jest chyba tak źle.. no ale jeszcze sporo nauki przedemną ![]()
#2376 |
Zakorzenienie
|
U mnie cena znośna - 170 od osoby.
Ale to chyba bez kamerzysty,jeszcze zapewne przyjdzie resztę płacić.
#2377 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć Wam.
Ja jestem dzisiaj wściekła. Głownie na TŻta, który nie ma nawet czasu zadzwonić i sie zainteresować, co się u mnie dzieje. I na całą resztę, bo jak nic ode mnie nie chcą, to mają mnie głęboko w poważniu, a jak coś potrzebują, to nagle sobie przypominają... ![]() Cytat:
Cytat:
U nas koszt studniówki to 350 zł(catering, dekoracja, zaproszenia, zespół) + ok. 75 zł kamerzysta + ok. 25 zł fotograf + sukienka i cała reszta... Pewnie wyjdzie ponad 500 w sumie. Duuużo strasznie. ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2378 |
Zakorzenienie
|
Bry. Chyba mnie znów długo nie było o.O I nie nadążam z czytaniem ale mniejsza o to.
U Was też tak, że im bliżej świąt to się bardziej nie chce, czy tylko ja takie coś załapałam? U mnie w ogóle sie jesienna depresja teraz zaczęła x) Dziś mieliśmy pierwszą próbę poloneza wszystkich trzecich klas. Oczywiście jedna klasa w ogóle nie przyszła- i to ta w której jest najwięcej facetów- z drugiej klasy przyszła tylko połowa ludzi, jedna klasa była cała, a u nas nie było paru dziewczyn i chyba dwóch facetów. I jak się tak wszyscy sparowali to wyszło, że nie mam z kim tańczyć, bo stojąc z koleżanką podszedł do nas kolega i hasło czy moze którąś do tańca prosić. Ja jako siostra miłosierdzia odstąpiłam go koleżance i zostałam bez. I tak sobie stojąc i patrząc stwierdziłam, że nie ma co robić, pozbierałam się i poszłam z hali na spacer po wałach. Doszłam do szkoły i czekałam na lekcje. I byłam wściekła na siebie, na koleżankę i na faceta, który chodzi do klasy obok i miał iść ze mną na studniówkę. Dziś myślałam, że go w Wiśle utopię. I jakby tego było mało na polskim mi się tak już ryczeć chciało, że w końcu pękłam, a że siedzę w pierwszej ławce to zostałam przyuważona i się tłumaczyć musiałam. Chyba polubię wymówkę, że wpadło mi coś do oka. A przed angielskim zerwałam sobie skórkę z palca i tak trochę za bardzo, bo długopisa chwycić nie mogłam, a teraz jak piszę to palec mam w górze, bo czucia w nim nie mam jeszcze x) No i tyle mojego wyżalania. Nie bijcie, ale ja naprawdę musiałam... I już nawet ruchome schody nie pomagają. |
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Zadomowienie
|
Właśnie mi babcia przywiozła pierniczki
![]() Mmmmmmmmm :P Podzielić się? ;>
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie wróciłam z jazd
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i od TŻta, jutro jadę z nim i jego klasą do Krakowa, świetny dzień ogólnie miałam ![]()
#2381 |
Zakorzenienie
|
ja dostałam dziś 3 i 4 z niemca
![]() ![]() a jutro spr z przedsiębiorczości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2382 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() ![]() Barok powtórzony ![]()
![]() |
#2383 |
Zakorzenienie
|
Hm tak sobie dumam czy nie zmienić polskiego na rozszerzenie i czy nie wziąść jeszcze WOSu na rozszerzeniu, kurde tylko nie wiem czy się z nauka wyrobię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Rozeznanie
|
[quote=invissible;10036344]Cześć Wam.
Ja jestem dzisiaj wściekła. Głownie na TŻta, który nie ma nawet czasu zadzwonić i sie zainteresować, co się u mnie dzieje. I na całą resztę, bo jak nic ode mnie nie chcą, to mają mnie głęboko w poważniu, a jak coś potrzebują, to nagle sobie przypominają... ![]() Nie martw się ![]() ![]() Co do kompa... Dzisiaj odkryłam, że najlepiej wejść na net w nagrodę jak się wszystko zrobi, to co się planowało ![]() Edytowane przez Cherry90 Czas edycji: 2008-12-10 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A sprawdzałaś przelicznik Twój na studia? Ja mam zamiar zdawać polski rozszerzenie, ale w sumie zastanwiam się nad podstawą.. tylko: w moim przeliczniku mając teoretycznie 90% z podstawy to tak samo jak 45% z rozszerzenie, więc chyba się nie opłaca? Co sądzicie? Wydaję mi się, ze jestem taka dobrą podstawą, ale do rozszerzenia mi daleko... z powodu braku czytania lektur głównie i co z tym idzie: braku oczytania ![]() Chodzicie na jakieś korepetycje? U mnie w klasie jest szał na dodatkowe lekcje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ze mną to jest tak, że nie mam jednego konkretnego kierunku na jaki chciałabym iść ![]() ale myślę że nawet 50-60% z rozszerzenia na polskim byłoby lepsze niż 80% z podstawy. Znając siebie, to obudzę się jak już matura będzie, i nagle mnie oświeci co do kierunku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Zakorzenienie
|
jak dobrze że ja nie muszę się martwić o takie rzeczy, idę na prywatną uczelnie
![]()
#2388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() masakra z ta matura :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja się muszę dostać na dzienne, bo jak nie to na zaoczne i do roboty ![]() Na pewno nie wybiore czegoś ,co mnie nie interesuję tylko dlatego, żeby być na dziennych. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
kurde dziewczyny weźcie mnie zbijcie bo ja się ostatnio lenię, nic się nie uczę
![]() Wy też tak macie? dzisiaj np. poczytałam tylko parę stron "Granicy" i nic więcej ![]() teraz uciekam spać, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No ale mamy przecież wkrótce 2 tyg wolnego- trza nadrobić ![]() Też mykam, dobranoc ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
maszyna, nie człowiek
|
U mnei też była dziś próba poloneza. Of kors byłam bz pary więc poszłam do tych neiporadnych facetów, co nie umieli żadnej do tańca poprosić i wzięłam sobie kolegę :/
Ja nawet poloneza nie umiem tańczyć. Nie mówię o tym, ze nie wiem o co chodzi czy coś (tu się okazałao, że są gorsi ode mnei ;/), tylko o to że jestem mega kurduplem i kazdy facet robi takie kroki, że jego trzy to moje 4. I o ile teraz moge w adidasach jakos to "tańczyć", to w butach na obcasie robię mniejsze kroki niż normalnie, więc będzie cięzko ![]()
#2393 |
Rozeznanie
|
Wy już macie próby poloneza a ja pewnie bedę je miała dopiero dwa tygodnie przed studniówką jeśli nie później
![]() W ogóle to nie lubię poloneza w mojej szkole, gdyż tańczą go wszyscy uczestnicy [ok 270 par] ludzi jest masa i nie jesteśmy w stanie zrobić nic oprócz węża, czwórek, wchodzenia para w parę i EWENTUALNIE tuneli :|
![]() |
#2394 |
Zakorzenienie
|
na reszcie w domu.. mam dość już tej szkoły brr.. siedzimy jak te ciecie i nic nie robimy
![]() po szkole byłam, na solarium bo jestem już blada jak ściana ![]() dzisiaj mam w planach zrobić jakieś zadania z fakultetu z biologii, notatki z polskiego.. zabieram się za to już bo potem muszę iść do kościoła tzn się na salkę na studium przedmałżeńskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Zakorzenienie
|
Renia skąd Ty na to wszystko masz czas??? Podziel się tajemnicą
![]() Bo ja na nic kompletnie nie znajduję czasu poza tym, co mam zrobic na dany dzień. Jutro-zadanie z matmy, spr z WOSu, zadanie z polaka. I właśnie jem obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2397 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() albo zaraz po obiedzie kładę się spać ;P z czego wynika, że ostatnio w ogóle się nie uczę a matura tuż tuż ![]() wczoraj wieczorem postanowiłam, że zabieram się w końcu do roboty ![]() ![]() teraz robię zadania z bio., potem na studium, później do kuzyna pouczyć go matmy i do kuzynki-fryzjerki ściąć końcówki bo mi się coś rozdwajają :P wrócę to poćwiczę, zrobię te głupie notatki z polskiego, wykąpię się i uciekam spać.. kurde na poniedziałek muszę oddać bibliografię podmiotu.. ![]()
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2008-12-11 o 15:16 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2398 |
Zadomowienie
|
Podawali nam dziś nasze wyniki z probnych matur z matematyki.
I tu miłe zaskoczenie ![]() 78% z R ![]() ps. ja tez nie mam na nic czasu ale wiem, ze to wynika z tego ze jestem źle zorganizowana i leniwa ![]()
#2399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2400 | ||||
Zakorzenienie
|
Czeeeść.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Popieram! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() A my dzisiaj z klasą byliśmy w pobliskim Kazimierzy Dolnym i kręciliśmy wstęp do filmu studniówkowego... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.