![]() |
#2371 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
misianko badz inny moderatorze - prosze o przejrzenie sie uzytkowniczkom zakladajacym co rusz nowe watki. zazwyczaj z tym samym.
zaczyna mnie to irytowac - to ja czekam miesiac zeby zalozyc a tu co chcwila nowe kwiatki? |
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Kici kici miau miau
|
ok, dziekuje - klaniam sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Mamy nowy regulamin, nowe zasady tworzenia wątków, zapraszam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=532926
|
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
Zakorzenienie
|
2. Zmiana organizacji. Wątki zakładamy raz w miesiącu (lub rzadziej) obowiązkowo w tytule zawieramy nazwę miesiąca.
rozumiem, że dotyczy to osób z "szybkowątkami" , nie ma obowiązku zmiany co miesiąc wątku tak (no a przynajmniej tytyłu)? ciemnam proszę mnie oświecić ![]()
#2376 | |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
Watek możesz mieć jeden na rok, albo na dwa, byle nie częsciej niż raz w miesiącu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co zrobić z osobą z którą się wymieniłam. Moja paczka do niej dotarła a jej niestety do mnie do dnia dzisiejszego nie. Minęło już prawie 3 tygodnie więc raczej marne szanse na to że jeszcze dojdzie.. Latałam na pocztę dzień po dniu i nic niestety nie było.. Dziewczyna pisała mi że była na poczcie i pan powirdział żeby poczekać 14 dni bo czasem paczka tak długo idzie (nawiasem moje paczki ekomiczne zawsze dochodziły w 3,4 góra 5 dni n oale ok, może jakiś zastój albo coś…..)
w tym momencie widzę ciągle że jest na wizażu co chwilę przegląda jakieś wątki ale nie odpisuje mi na wiadomości które do niej piszę w celu jakiegokolwiek rozwiązania tej sytuacji. Wkurza mnie jej bezczelność, to że tak olewa sprawę… myśli, że ja po prostu to zleje... A ma ona jedną przekupkę więc myślę że negatyw bardzo by jej popsuł opinie zatem nie wiem czy ona nie zdaje sobie z tego sprawy czy co... żal po prostu żal… co powinnam zrobić?:/ pierwszy raz mam taką sytuację... Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2011-05-26 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2378 |
Zakorzenienie
|
A może troche cierpliwości i wyrozumiałości... sama nadaje duzo paczek (nie z wizażu) i z czystym sumieniem mogę powiedzieć że poczta gubi co 5 paczkę a co 3 się "szlaja po magazynach"! Nie ma co sie nakręcać... i to że ktoś czyta sobie wizaż chyba nie zaczy że musi odrazu odpisywać... na ile pw nie dopisała??
Sama kiedyś dostałam zamówione prefumy po 3 tygodniach w formie mokrej miazgi w kopercie ![]() Niech dziewczyna złozy reklamacje i prześle ci skan reklamacji... a twoja poczta kaze ci podpisać pisemko ze paczka do ciebie nie przyszła... i dziewczyna dostanie zadośćuczynienie za zgubioną paczkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Zakorzenienie
|
no ok ale to chodzi o to że ona w ogóle nie odpisuje na moje wiadomości
![]() to też chodzi o to jak ona się zachpwuje... bo w sumie na otrzymaniu rzeczy najmniej mi zależy.. dziewczyna ewidentnie mnie zwodzi na prawdę co innego jakby odpisała cokolwiek a co innego jak nie odzywa się kolejne dni.. tak sprawy nie powinno się olewać jesteśmy dorosłymi ludźmi.. Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2011-05-26 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
No jak ma 17 lat to pewnie na koniec roku szkolnego o oceny się stara... albo ma na koniec roku jakieś prolemy, tego nie wiesz... trochę wyrozumiałości.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2381 | |||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() to jest sprawa wymiany niedokończonej z dziwnych przyczyn, niejasnych, a nie ploteczki na PW ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2383 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
zakochanawmoimbartusiu napisała: ... że jest na wizażu co chwilę przegląda jakieś wątki ... czyli jednak nie. I tak czy owak nie zmienia to faktu, że jeśli czyjaś paczka naprawdę wysłana nie dociera do adresata, to się nie lekceważy współwymiankującej, która ma prawo wiedzieć czy i co się dzieje ![]() To jest sygnał albo "tylko" lekceważenia (niefajne i dla mnie dyskwalifikujące do wymianek), albo gorszych rzeczy ![]() EDIT: a co do gdybania ![]() ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2011-05-26 o 18:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
a ja nie mam nic do powiedzenia w tym temacie, tak tylko zaglądam jak tu sobie misian rządzi
![]() ale żeby nie było tak całkiem OT żebym bana nie załapała, to ja ostatnio miałam jakiegoś knota i moje PW szły w kosmos zamiast do adresata. Spróbuj się wpisać w jej profilu, że prosisz ją kontakt.
#2385 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2386 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak ogłólem jeśli wizażanka nie wysłałą to nie ładnie z jej strony... gorzej jak poczta dała ciała :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo już mnie cos bało jak w koło ogladałam te same rzeczy
![]() |
#2389 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, ale nie pamiętam, na czym się skończyło odnośnie podróbek w wątkach? Pisać do właścicielek z info o tym, że to podróbka?
#2390 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Zadomowienie
|
Dobry pomysł, tak zrobię. Dziękuję.
#2393 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() nie wszyscy niestety znamy się na kosmetykach na tyle, żeby móc od razu ocenić to, co mamy w rękach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2394 |
Konto usunięte
|
Mnie nie podoba sie to, ze czesto dziewczyny wiedza, ze to podrobka, zamieszczaja o tym informacje i probuja wymienic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2395 | |
BAN stały
|
Cytat:
a to to tak ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2396 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;27227980]Mnie nie podoba sie to, ze czesto dziewczyny wiedza, ze to podrobka, zamieszczaja o tym informacje i probuja wymienic.[/QUOTE] Owszem, mnie też to irytuje. To nie jest co prawda sprzedaż, ale do licha, nie powinno się tego używać ani oferować, z prostej przyczyny - nie wiadomo tak naprawdę, z czego dany kosmetyk jest zrobiony. Nie tak dawno, przeglądając wątki, widziałam też ofertę wymiany 1/2 podkładu, chyba Chanel, takiej typowej podróby o poj. 60 ml. Już było nieaktualne, czyli ktoś to wymienił, w dobrej wierze - bo nie było napisane, że to podróbka. No, ale ja jestem dziwna; wyprowadza mnie też z równowagi to, że na kopertach z recyklingu, w których dostaję przesyłki, są dane osobowe innych dziewczyn. Niby nic, bo ja nie planuję się pod nie podszywać, ale to znaczy, że moje dane osobowe też gdzieś tam fruwają. Jasne, recykling kopert jest OK, ale można zamazać albo wyciągnąć z koperty folię bąbelkową, pozbywając się papierowej osłony.
![]() |
#2397 |
Zadomowienie
|
Napisalam i dostalam odpowiedz zgodnie z oczekiwaniami. O jednych perfumach pani pisze zainteresowanym, ze nie wie, czy to oryginal (znana wszystkim podrobka w fiolce 20ml), a druga rzecz, ktora zakwestionowalam to rzekomo jakas tania woda "Christino Diora". W opisie oczywiscie jest nazwa bez bledu.
Kto zna sie na perfumach, nie tknie zadnego z tych cudow, ale nie wszyscy sie znaja, nie wszystkim wpadnie do glowy pogooglac.
#2400 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.