|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c
blacksheepe; dziękuję
![]() ![]()
![]() |
#2372 |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c
A ja dziś zeżrę resztę ciast komunijnych
![]() Dobrze zapyrtolone warzywa to podstawa, tak jak i dobrze nastawiona antenka i sfilcowany moher, świadczący o wysokiej aktywności członka naszego siostrzeństwa ![]()
![]() |
![]() |
#2373 |
Wtajemniczenie
|
do brzydgoszczy wybywam.
![]() całuję Was dziewczyny wszystkie i każdą z osobna, buziaki specjalne dla Lenki i Moherzątek, paaaa ![]()
![]() |
#2374 |
Nie depcze krokusów
|
Adriana - paaaaaaaaa
![]()
![]() |
![]() |
#2375 |
Zakorzenienie
|
Miłej zabawy, Adri
![]() black- ooo jakbym ja zjadła gulasz ![]() Ainsel- zapodasz przepis na tę tartę? ![]() Ja dziś skromnie- ziemniaki, paluszki rybne i surówka . Przy Jerzyku nie ma jak zrobić porządny obiad. W tej chwili np. piszę i kiwam fotelik nogą, żeby usnął, :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
BAN stały
|
![]() i wracaj tu do nas niedługo... Imper ...to zapraszam na gulasz ![]() Wenilla a za co?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2377 |
Nie depcze krokusów
|
Impersona - taka śpiąca kluska to jeszcze jest ok, gorzej jak zacznie być nieco bardziej komunikatywny, spać mniej, pędzić po mieszkaniu i wymagać non stop uwagi... Nie żeby teraz nie wymagał, ale rozumiesz o co mi chodzi
![]() Black - ale to Adriana wyjeżdża, a nie ja ![]()
![]() |
![]() |
#2378 | |
BAN stały
|
proponuję chustę...
ja też kołysałam w foteliku....ale chusta to naprawdę świetny wynalazek sprzed wielu wielu lat... moja Moherówna mniejsza do dziś na widok szmaty podskakuje.. ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() no ta... i gdzie ja myślami jestem... jizzzzzzz czytam a nie wiem co czytam niech mnie ktoś kopnie znajdzie mi jakiegoś dobrego faceta bo ja tu widzicie co robię ![]() Ada buziaki na tę podróż a Ty Malla zostajesz...i BARDZO DOBRZE bo Cię tu wieczorami ostatnio mi zabrakło |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2379 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2380 |
Nie depcze krokusów
|
Black - Po co Ci facet. Masz nas
![]()
![]() |
![]() |
#2381 |
Zakorzenienie
|
black- mam chustę, ale Juri coś nie bardzo chce w niej siedzieć- on nie lubi być skrępowany, poza tym szybko nudzi go jedna pozycja :/ No i co tu kryć- mój kręgosłup ledwo to wytrzymuje- mały waży ponad 5 kg już.
Malla- a powiem Ci, że ja wolę jak maluch kumaty taki, bo zawsze to może się zabawić, albo można go na czas robienia czegoś włożyć w krzesełko do karmienia i go zabawiać. A ten jak nie śpi, to krzyczy i trzeba nad nim skakać. Powiedz mi- dlaczego ludzie wchodzą np. na Orlą Perć? Czytałam jakoś w piątek w GW artykuł o niej i się nieco przeraziłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2382 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ten artykuł o Orlej Perci też czytałam, ludzie to są po prostu głupie i włażą bez przygotowania i nieszczęście gotowe, przed naturą to trzeba mieć trochę respektu i tyle (no i odrobinę rozsądku też by się przydało) dobra, idę robić oko, bo się nie wyrobię na autobus ![]() ach, Reij, jak się wybierzesz to daj znać, czy te warsztaty fajne ![]() Edytowane przez Ainsel Czas edycji: 2010-05-06 o 15:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2383 |
BAN stały
|
uuuuu
Imper... nie może być... słuchaj moje gg i skype jest podane odezwij się do mnie koniecznie ja nosiłam moja malutką od urodzenia niemalże aż do teraz zdarza się, że zarzucam ją na plecy... dawaj pogadamy Malla ![]() moje dzieci...potrzebują nie tylko mamy a mama to już ledwo przędzie.. reszty argumentów nie wypisuję bo wyjdzie na to,że uzależniona jakaś jestem od serdelixa albo co ![]() nie lubię być sama :| |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2384 | |
Zakorzenienie
|
Nie bede calowac Leny bo zas ma wiatry..oczadziala totalnie i ja przy niej tez
![]() Ain..strzal w dyche Cytat:
udanego wieczoru Reijel kurna napisalabys wiecej cos o tej Łodzi...tak sie czaisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2385 |
BAN stały
|
a wiecie,że..w życiu tartej nie jadłam...
zapisałam się na warsztaty jak dojadę na nie to zdam relacje na pewno |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2386 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Orla jest niesamowita i przy dobrej pogodzie, kondycji oraz zachowaniu uwagi bezpieczna.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2387 |
BAN stały
|
idę babole na spacer jakiś z moimi pannami
trza testy jakieś...czasnąć ![]() ps ale ja piszę...panami jakbym tu jakiś miała zapas facetów ![]() ![]() ![]() Edytowane przez blacksheepe Czas edycji: 2010-05-06 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2388 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#2389 | ||
Zakorzenienie
|
Wiecie co, jestem nieprzytomna tymi 3ma dniami matur. 3 dni wstawania o 5, siedzenia w szkole, jeszcze te wczorajsze dwa egzaminy. Wypluta jestem...
A jeszcze trzeba poczytac, popisac. Oby do 16stego, po 16stym pieprze i chrzanie wsio. Najgorsze ze usiluje od paru godzin sie przespac, i za nic mi to nie idzie... A to Adam sie rozwali na lozku i zacznie mnie spychac, a to mama cos chce, a to jakas karetka pod oknem przejezdza, no ja pierdziele...
![]() |
![]() |
#2390 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() oo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2391 |
BAN stały
|
ja dziś dzwoniłam i jest tak wiele chętnych, że mogłyśmy się nie załapać...
trzeba czekać... może się dostaniemy ![]() Wenila odbierz PW ![]() Edytowane przez blacksheepe Czas edycji: 2010-05-06 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczekaj az przezyjesz pierwsza sesje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2393 | ||
Zadomowienie
|
a co tu tak cicho?
Cytat:
Cytat:
![]() Quiche, czyli flan, czyli tarta: 200g mąki (pszennej lub razowej lub pół na pół) 100g masła 3 łyzki wody 1/2 łyżeczki soli mąkę wymieszaną z sola siekamy z masłem (dobrze jak jest schłodzone, ścieramy na tarce i zagniatamy), dodajemy wodę i szybko zagniatamy. No i to w sumie wsio ![]() ![]() ![]() Farsz: kazda możliwa wariacja, według upodobań. Jak farsz jest dość "soczysty" (np. z pomidorów) to dobrze wysypać na wierzch ciasta trochę startego sera i dopiero na to farsz, nie będzie tak przemakać. Ja najczęściej robię: -pomidorowy-podsmażam na oliwie cebulę, parę ząbków czosnku, wrzucam słoik pomidorów bez soku, solę i pieprzę, wrzucam świeże lub suszone zioła (bazylia, oregano, tymianek, co dusza zamarzy), chwile pyrtolę i tyle -szpinakowy-podsmażam parę ząbków czosnku, wrzucam świeży lub mrożony szpinak, dodaję sera pleśniowego (np. błękitny lazur) mozna robic z mięsem, można robić z cukinią, ogranicza nas tylko wyobraźnia;-) w klasycznej tarcie wylewa się na farsz jajka rozmącone z gęstą śmietana-ja wolę bez tego, ale też jest dobre. No i na wierzchu posypujemy serem, ale jak ktoś się odchudza albo co, to bez też jest dobre. Właściwie to jest dobre zawsze ![]() dałabym zdjęcia na zachete, ale mi się nie ładuja, spróbuje później najwyżej. Tak więc moje drogie, do garów! ![]() Ani-takie gazy u psów to mogą być spowodowane złą dietą, zresztą pewnie o tym wiesz. Moze przejda, a jak nie,to sunia i tak jest słodka ![]() dziewczyny, ciekawa jestem, jak tam z tymi warsztatami wam wyjdzie, czekam na relacje |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2394 |
Nie depcze krokusów
|
Ainsel - ja każde danie potrafię schrzanić
![]()
![]() |
![]() |
#2395 |
Zadomowienie
|
Malla, ja Cię za rączkę mogę poprowadzić przez ciemnie kuchenne rubieże, tarta to jest banał, trudnego przepisu bym nie wrzucała, bo po pierwsze sama nie jestem jakimś kuchennym orłem, a poza tym jestem leniwa
![]() ![]() dobra, czas chyba się udać na spoczynek, do jutra moje miłe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2396 |
Zadomowienie
|
Witam z rana znad porannej kawki. I dzięki za wpuszczenie do grupy na facebooku
![]() |
#2397 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Grzecznie mówię Dzień Dobry Bardzo i odmeldowuję się.... wiecie gdzie
![]() Ain, jak to trzeba to ciasto zetrzeć na tarce a potem ugnieść? To po co ścierać? O co w tym chodzi? No i dlaczego fasola pod spodem? Fajnie jakbyś robiła, i zrobiła zdjęcia po kolei etapami co i jak.... przyznam, że ja się pogubiłam. ![]() Dzisiaj urodziny Piotra Czajkowskiego. Z dedykacją dla Moherówny Wiki: i motto tego wielkiego kompozytora na dzisiaj: "Jakże trudno sprawić , aby inni widzieli i czuli w muzyce to,co my widzimy i czujemy w sobie." Piotr Czajkowski, list do Madame von Meck, 28 marca 1878.
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2010-05-07 o 06:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2398 |
BAN stały
|
Ainsel senkju wery macz
za przepis!!! ![]() MagdaP ![]() do mnie też wysłałaś zaproszenie? bo wczoraj się do mnie zgłosił ktoś i zgupłam myślę...MOHER to na bank musi być bo poza Moherowymi kontaktami nikt nie wie,że tam jestem aaaa i moja sąsiadka z dzieciństwa co mieszka na wyspach ![]() kawusię sobie popijam wczoraj padłam wcześniej a dziś...pożegnanie mojej ekipy...tak mi jakoś...pusto jest na myśl, że już nie będę miała komu odpowiadać dzień doberek... hehhh to życzę Wam i sobie DOBREGO dNiA ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Eva ...marzeniem małej jest szkoła baletowa.... też chciałabym, żeby mogła jeździć do szkoły, ale to daleko od nas.. i nie dam rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2399 |
Nie depcze krokusów
|
Black - jak moja kuzyneczka była wpatrzona w baletnice, to się przebierałyśmy i urządzałyśmy razem pseudo-ćwiczenia, fajna zabawa
![]()
![]() |
![]() |
#2400 | ||
Zakorzenienie
|
Potne sie szarym mydlem?:P
Czy ktos moze mi lopatologicznie objasnic tego FB?:P Calkowicie nie potrafie ogarnac uzywania go;> Evo, spod takich ciast wysypuje sie fasola aby trzymal sie dna, rozgrzane powietrze miedzy blaszka a ciastem moze zrobic male pyk, badz srednie bum, i mamy problem, a nie ciasto.
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2010-05-07 o 08:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.