|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Ze mną już lepiej, ale totalna masakra z atmosferą w pracy, bo jest stan podwyższonego ryzyka
|
#2373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pączka zjem dopiero po 17 jak będę w domku więc i tak będziesz pierwsza Cytat:
![]() Karolinusienka fajny pomysł na imprezę już sobie to wyobrażam
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2010-02-11 o 13:13 |
||
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kwiatuszki
![]() Ja taka nie na czasie ![]() ![]() Nie wiem o czym gadacie, widzę że sporo nowych Peemek sie pojawiłoZ okazji Tłustego czwartku Przesyłam pączusia ![]() Na tyle ile mogę zaglądam na wizaż ale nie chciałabym żeby mnie przez to z pracy wywalili![]() Powoli się przyzwyczajam, pierwsza wypłata już na koncie tzn już jej nie maNa Walentynki zażyczyłam sobie literkę "D" do mojego srebrnego łańcuszka, bo tamta się mi znudziła A TŻ kupiłam koszulkę z napisem "stop jestem zaręczony", któraś z Was ją tu wklejała, może Stysik albo Joanwi?? Nie pamiętam niestety
|
|
|
|
#2376 |
|
Przyczajenie
|
Witam - widzę, że dyskusja wrze na całego
Czy jest szansa, że przyjmiecie do swojego Szanownego Grona jeszcze jedną PM-kę z 2011?? (nie wiem czy piszę to w dobrym wątku, ale tak miło się czyta wasze wpisy.....)
|
|
|
|
#2377 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Ja na chwilę- między jednymi a drugimi zajęciami (3 godziny przerwy mam Dzisiaj śnił mi się mój ślub! Pierwszy raz Nic nie było przygotowane, ja strasznie spóźniona, ani sukienki, fryzury- kompletnie nic ta piosenka nie kojarzy się w ogóle ze ślubem/ weselemA my 15 lutego mamy 4 rocznicę - na na na na ![]() ![]() Poza tym budują mi przed oknami blok i osiedle domków jednorodzinnych i strasznie denerwuje mnie fakt, że niedługo będę miała w całym mieszkaniu ciemno bo mi powoli ta budowa zaczyna zasłaniać okna
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Bambusiek współczuję
![]() Elunka takiej to dobrze Normalnie mnie skręca tak mi się chce czegoś słodkiego. Dziewczyny chyba nie jestem w ciąży ![]() Cobra super, że z pracą ok Ja jak pójdę do nowej też będę musiała ogranizyć wizaz ![]() Karolinusienka do usług |
|
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz coś o sobie i Waszym związku...
|
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z zamian Wasza historia, zaręczyny i pierścionek I jeszcze co macie Duzo wiem, ale tak szacowne grono wiele wymaga ![]() Lemon tree to tylko sen, ale ja już kilka miałam. A moja mama więcej ode mnie ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
karoliunusienka super taka impreza
smiechowo ja widze czerwone szpilki i jakies kiczowate kuse bluzeczki plus czarne lateksowe rurki np. i makijaz wyzywajacy koniecznie![]() cobra ja wklejalam a podobnna kupila joanwi chyba i lula masz odzwyk od nas![]() Niedobrzyzna hej nie pytaj tylko wbijaj do nas i opowiadaj o Was![]() bambusiek GoddNight hej najpierw sala, potem zespol to najwazniejsze;p aczkolwiek my jeszcze nic nie mamy;p ale najwyzsza pora zeby zalatwiac a potem kamarzysta, fotograf...z tym,ze to zaleyz jaki region.u nas na kamerzyste czas przyjdzie po wakacjach-umowy spisuja na jesieni musicie sie zorientowac co i jak...pojezdzic po slach, posluchac zespolow,popisac maile itd
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2010-02-11 o 13:28 |
|
|
|
#2384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opowiedz coś o Was ![]() Cytat:
![]() Chwal się, chwal Ja będę się chwalić za dwa miesiące |
||
|
|
|
#2385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
ale znalazlam biala spodniczke zaloze, do tego kabaretki, kozaki na szpilce, i na gore bielizniany gorset i zeby mi bylo cieplej marynarka w kiczowate kwiaty moze byc??
|
||
|
|
|
#2386 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale musisz nam opowiedzieć o sobie Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny!
Dawno sie nie odzywalam ostatni wpis na 25 stronie wiec wybaczcie ze nie bede nadrabiac! Ogolnie u mnie wielka wojna z Tz! Jakos non stop sie klocimy. W niedziele znowu poszlo o laptopa, bo do niego kolega przyszedl wiec musial wziasc. A ze ja potrzebowalam to juz inna sprawa. No i tak od niedzieli sie nie widzielismy az do wczoraj. Wpadlam na pomysl ze sobie kupie laptopa na raty bo tak to mnie stac, a skoro on uwaza ze to jego osobisty laptop to stwierdzilam czemu ja nie moglabym miec wlasnego laptopa. Ale oczywiscie jemu pomysl sie nie spodobal i zaraz zaczal wszystko na opak mowic, typu ze ten laptop jest caly czas u mnie ze on go rzadko bierze. Ja mu odp ze co mi z tego jak ja nic nie moge na nim robic, jak kiedys jakies zdjecie z neta na pulpit zapisalam to zaraz bylo co to jest, o suwaczku na pulpicie moge tylko pomarzyc juz nie wspomne jaka tapeta jest! Jak kiedys wstawilam nasze wspolne zdjecie na pulpit byl oburzony, a wczoraj oczywiscie mowil ze moge ze on nie ma nic przeciwko. Ostatnio mi mowil ze tv nie jest osobisty a wczoraj ze jest, normalnie smiac mi sie z niego chce! I tak stwierdzialam ze najlepszym rozwiazaniem byloby aby kazdy mial swoj laptop, ale jemu oczywiscie sie to nie podoba i twierdzi ze zrobie najwieksza glupote kupujac kolejny komputer! I teraz sluchajcie najlepszego, rada mojego Tz: Za te pieniadze za ktore chcesz kupic laptopa to zbieraj sobie je na (UWAGA) na WOZEK DLA DZIECKA w tym momencie parsknelam smiechem! Ja mam zbierac na rozne rzeczy dla dziecka a on majac prace moze sobie kupowac co tylko chce, bo ogolnie chce sobie lustrzanke kupic no i on chcial zebym ja sie dolozyla, a ja nie pracuje!!!! Dostaje od babci co miesiac pewna kwote, mala kwote i na raty byla by ok! Mowil mi ze mozna laptopa na dwa konta podzielic, ale co mi po tym skoro jak wezmie laptopa to po h ..... mi to konto osobne!!!! A zwlaszcza ze razem w tym samym czasie bedziemy pisac prace na mgr! Jestem taka wsciekla ze szok! |
|
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może jakaś błyszcząca
|
|
|
|
|
#2389 |
|
Przyczajenie
|
A więc błyskawiczne i miłe powitanie
Już opowiadam Znamy się 3 lata, poznaliśmy się w mojej pracy, gdzie M. miał praktyki. Nasza historia jest burzliwa, gdyż byłam wtedy zaręczona i do ślubu pozostawało niedużo czasu. Po kilku tygodniach decyzja mogła zapaść tylko jedna i w ten oto sposób nadal jestem stanu wolnego Zaręczyliśmy się 13.04.2009, nad jeziorem, w miejscowości, w której wychowywał się M., na stanowisku rybackim jego dziadka (nie jest zbyt wylewny, więc fakt, że zaplanował coś takiego wprawił mnie w osłupienie). Ślub bierzemy 13.08 (od początku 13-tka była dla nas szczęśliwa, więc nie mogło być inaczej). Mamy już salę, orkiestrę, fotografa właśnie wybieram
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
a nie masz jakiejść marynarki albo sweterka złotego albo srebrenego, takiego z mega połyskiem? to by mi pasowało do całości
no i natapirowane włosy
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nawet jak nie mieszkałam z Tż to na jego laptopie ustawiałam mu różne pierdoły, porządkowałam foldery, on nic potem nie mógł znaleźć ale pytł gdzie co dałam i tak jest do dziś przypomina mi to moją koleżankę (tą co nie wiem , czy na wesele prosić), pyta się swojego czy może sobie kupić to czy to za jej pieniądze, a jak nie pozwoli to nie ma ustaw go trochę, jak chcesz swój komputer to co mu do tego
|
|
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
karolinusienka spodnicka i reszta super
ale marynarka nie moze byc kwiatowa;p blyszczaca, jak dziewczyny radzanatalontko nie rozumiem Twojego TŻ...mniemam, ze jest zazdrosny przesadnie i boi sie co bedziesz miala w tym laptopie Niedobrzyzna wow jak z filmu opowiesc ide obierac ziemniaki
|
|
|
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ona jest taka polyskowa rozowa
|
|
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
ale komp to w ogole prywatna sprawa...hm.u mnie swego czasu byl david beckham na tapecie u niego jest carmen electra
|
|
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiscie, ze tapir bedzie i czerwone usta ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- spadam do sklepu
|
|
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna historiamoja kumpela też już była zaręczona, sala zarezerwowana, ale z facetem zerwała i wymieniła na lepszy model deluxe ale mówi, że salę zostawia "jakby co" bo z terminami ciężko, a on może się wkrótce oświadczy
|
|
|
|
|
#2397 |
|
Przyczajenie
|
a może jakieś futerko/etola
![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- w porównaniu do poprzedniego, teraz też mam model deluxe a najważniejsze, że nie mam już klapek na oczach....bosze jak byłam wtedy głupia |
|
|
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gralam w simsy bylo zle, caly czas marudzil ze tylko w to gram i gram, teraz sobie na facebook gram w taka gre co trzeba sadzic rosliny zbierac je itd typowo rolnicze sprawy (a ze ja z wyksztalcenia rolnik to calym rokiem w to gramy) to tez breczy ze ja w jakies glupoty gram! Ja nie wiem o co mu chodzi ja sie nie wtykam jak on gra w gry w ktorych zabija ludzi! Jestem taka zla na niego ze szok! Nie wiem jak to sie skonczy.... |
|
|
|
|
#2399 |
|
Zadomowienie
|
Niedobrzyzna witam
![]() natalontko Twój TŻ ewidentnie przesadza, kupuj tego laptop jeśli chcesz, nie patrz na niego, niech sam zbiera na wózek :/ Za bardzo się rządzi coś mi sie tak wydaje :/
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygląda mi na toksycznego goscia ![]() ja też chcę pograć w rolnika
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

ja w googlach mojego avka poszukalam. No nic.. musze zmienic na inny hehe

Jeśli chcecie 2011 to nie ma na co czekać 

Ty masz blisko do jakiegokolwiek sklepu a ja tym zadupiu muszę czekać na 15 zeby móc sobie coś kupić 
ja pączka zjem dopiero po 17 jak będę w domku więc i tak będziesz pierwsza
się chce, taka 

ale nie chciałabym żeby mnie przez to z pracy wywalili
Perfect Housewife 

Ja jak pójdę do nowej też będę musiała ogranizyć wizaz 

ustaw go trochę, jak chcesz swój komputer to co mu do tego