|
|
#2371 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
marikab - bardzo miło
__________ jeśli w niebie nie tańczą, nie śpiewają i nie słuchają muzyki, to idę do piekła. |
|
|
|
#2372 | |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję ślicznie.
zabieram. ![]() Cytat:
Móc przechodzić gładko przez marzenia.
Tamten dzień oszukał moją wyobraźnie. Pamięć wrogiem. Co dzień i co wdech, czuję Twój zapach. Przebłysk chwil.
|
|
|
#2373 |
|
Raczkowanie
|
Za daleko patrzysz znów, to co ważne blisko Ciebie przecież jest.
- a oczy , oczy jakie ma ? - jak czekoladowy ocean czekoladek . - żałujesz ? - czego ? - tego , że cierpiałaś .. - nie . - a gdybyś miała to przeżyć jeszcze raz ? - to co ? - chciałabyś ? - tak . - wszystko dokładnie tak samo ? - tak . - z tymi błędami .. ? - właśnie z nimi . - z nim ? - z nikim innym . - chciałabyś znów czuć te rozczarowania ? - tak . - dlaczego ? - dlatego , żeby znów poczuć się szczęśliwa . - ale przecież .. - tak , ale wszystko musi się wyrównać . nie można być za szczęśliwym .. próbowałam już wszystkiego: tabletek na koncentrację , herbatek na pamięć , nawet terapii . nadal jednak za cholerę nie potrafię przypomnieć sobie dlaczego tak bardzo Cie kocham . zapatrzona w twoją szarą fotografie zamykam oczy i wyobrażam sobie jak cudowną melodię szepczesz mi do ucha używając najprostszych słów na świecie . DZIĘKUJĘ ZA POCHWAŁY! KILKA PEREŁEK PAMIĘTAŁO < 333
|
|
#2374 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Guziki xD - na szybko? ale boskie ![]() impresion- ![]() patrysiowa_- uwielbiam cię RozowaSkeyterka- <33 wielbię.. ![]() xsxs- wiesz,że żywię do cb uczucie talenciaro Missi16- forever. `uśmiechnęłam się. to znów była wiadomość od ciebie. `na pytanie: dlaczego pytasz , zawsze odpowiadam: tak `o`. `Słowa, których już nigdy ci nie wypowiem.
|
|
#2375 |
|
Raczkowanie
|
Jestem jak koło ratunkowe, które wisi cały czas i czeka, aby kogoś uratować. Po czym jest odkładane na miejsce i człowiek zapomina dzięki czemu został uratowany. Tak jest z nami. Ale to ja jestem tym kołem. Rzucam się, gdy toniesz, ratuję Cię, a Ty porzucasz mnie w kąt. Uratowany... przeze mnie, ale nie dla mnie...
Uśmiechnął się! Później bałam się, że to był tylko sen... Potrzebuję czegoś, czegokolwiek! Choose me! Pick me! Love me... nic takiego, nic wielkiego...
"-Spieszyłem się na operacje. powiedziałaś, ze zobaczymy się później. wtedy pochyliłaś się, położyłaś mi rękę na piersi i pocałowałaś mnie. lekko. szybko. jakbyśmy mieli robić to codziennie przez resztę naszego życia. potem wróciłaś do gazety, a ja wyszedłem. wtedy ostatni raz się pocałowaliśmy."
|
|
|
|
#2376 |
|
BAN stały
|
... ...
nie pamiętać już o Twoich obietnicach . nie pamiętać o naszej miłości . wymazać wszystkie wspólne wspomnienia . znienawidzieć Cię . tak z dnia na dzięn się nie da . wiesz ? kochała Cię swoim całym serduszkiem . a Ty ją wzrokiem . byłeś dla niej całym światem . a ona dl ciebie tylko cholerną zabawką . i dalej sobie wmawiasz, że jesteś ideałem ? mam Cię po dziurki w nosie . po listki w kapuście . mam Cię po prostu dość . zrozum to wreszcie . cofnąć się wstecz i zwiać z miejsca, w którym Cię poznałam . odizolowana od uczuć . naiwnie wierzy w istnienie tego 'jedynego' . |
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Następnego dnia obudziłam się zupełnie w innym świecie... w myślach daje sobie słowo, że zaczne na nowo. 'taką wodą być, co otuli Ciebie całą'. i miliony spraw z przeszłości wracają, z tak wielkim hukiem. jeśli chcesz dam z siebie więcej. to śmieszne. bo jak nazwiesz to, że w piękny wiosenny dzień wole siedzieć w domu nad kubkiem waniliowej herbaty? Kiedy idziesz i chcesz nabrać powietrza, łapiesz głęboki wdech i nagle znajdujesz się w miejscu gdzie brzydko pachnie. tak właśnie się czuję. wchodzę wyżej i wyżej. spadam i upadki są coraz bolesne, ale robię to dalej. Dla Ciebie, ale nie rozumiesz. ciiri - ruszam tyłek i jestem tu dla Ciebie <3 diabełku ;* czarnaalbk- czarnulko <3.
|
#2378 |
|
Zadomowienie
|
Malinowa Girl - Oojjejj . Niespodziewałam się że komuś się podoba ;** Ale mam zaciesz teraz . !
* Mojaa Malinowaa kobietka _________________________ __________________ Przytulam sie do poduszki , zamykam oczy i wyobrażam sobie że to Ty . Nic więcej nie da się zrobić. chodzi o to, aby pozwolić sobie zapomnieć, dać komuś odejść i mruczeć tylko: żałuj, jestem taka zaje.bista. . Ze wszystkich Twoich kłamstw "kocham Cię" było moim ulubionym. "Tęsknię za Tobą" plasowało się na drugim miejscu . ;|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo, Ciiri
piękne są ♥ Uwielbiam Twoje opisy! ♥__________________ I don't want to look sweet! To tylko połowa sukcesu, połowa uczucia, połowa uśmiechu.. Co obchodzi Cię jak korzystam z szaleństwa - bez, czy w pasach bezpieczeństwa? ![]() ![]()
|
#2380 |
|
Zadomowienie
|
W opowiadaniach pt. "Ona i On" zazwyczaj to 'On' był tym złym. Dlatego był pewny, że nie musi się niczego obawiać. Nawet nie wiedział jak bardzo się myli.
Jeden głupi pocałunek. Tracił ją dzień po dniu by ostatniego zaskoczyć i pokazać jak bardzo ją kocha. Co noc słyszę Twój szept, czuję Twój dotyk, smak Twoich warg. Odliczam czas. Jeszcze tylko jakieś 3 miesiące i Cię zobaczę. Jakieś 3 lata i zacznę Cię widywać częściej. I około 8 lat aż będę z Tobą dzień w dzień i noc w noc.
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
|
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale miłooo <3 a łykaj ![]() oh jestem z Siebie dumna! ![]() mnie? no bo wiecie, ja dopiero wstałam... ![]() * * * * *
' moje szczęście twoje imię Ma. położyć się, iść spać. Nie myśleć. ' jakie to uczucie kiedy zawodzi człowiek? nie wiesz, nie wiesz, nie wiesz? To ja Ci powiem... są takie chwile, że tak nagle, niespodziewanie łzy napływają Ci do oczu. lubię czasem założyć rękawice bokserskie i walić rękoma w ścianę na oślep. tak bardzo chciałabym byś był... { czerwone duże literki, kocham </3 }
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Czy pamiętasz jak trzymaliśmy się za ręce i liczyliśmy razem gwiazdy? Powietrze zawsze pachniało latem, nawet w środku zimy. Całowałeś mnie czule, a ja byłam wtedy najszczęśliwa na świecie.. Pamiętasz? A może powinniśmy sobie przypomnieć?
Ale bo wiesz. To jest tak, że ja bez niego nie istanieję! Po prostu mnie nie ma. Bez niego jestem jak dwudniowy kociak, którego mama porzuciła. Umieram, rozumiesz? Brak Twojego ciepła.. Sama nie potrafię ogrzać mojego serduszka, wiesz..? Oddałabym wszystko, gdybyś tylko chciał wrócić..
|
|
#2383 |
|
Raczkowanie
|
Zaczynam się czerwienić, gdy ktoś wymawia twoje imię.
chciałabym mieć Cię na wyłączność. Siłą kobiet są słabostki mężczyzn. Znalezienie dobrego faceta jest takie łatwe. Niech zawieje ciepły wiatr . łatwo zobaczyć miłość w moich oczach. krzyk jej źrenic. miłość płynąca z mojego serca jest silna. domek z kart. była naiwna, jak mała dziewczynka. walczymy zaparcie o rzeczy nie możliwe. co noc rozmawia z gwiazdami.
|
|
#2384 |
|
Zadomowienie
|
marikab - ja również
![]() ________ spleśniałe serce. wiem czego chce. dążę do zdobycia moich celów. już wiem że Ty nie rozwiążesz moich problemów .
|
|
#2385 |
|
Raczkowanie
|
mówili nie patrz, mówili nie dotykaj. makijaż jak zawsze, by ślady łez zatrzeć. niech nie widzą, że płacze. dałaś swoją miłość, a dostałaś nauczkę. i jedyne czego masz za mało to silnej woli. ale mam w sobie przeszłość i tego nie wyrzucę. zapomniałam uczuć i teraz znów się ich uczę. bez ciebie siebie nie widzę. kocham i kochałem, uczuć nie zmieniłem… wyraz twarzy mówi czasem więcej niż jedno słowo. nie chciała, żeby ktokolwiek wiedział co się z nią dzieje. bo to wszystko jest jak sen, a ja muszę w nim istnieć.
|
#2386 |
|
Przyczajenie
|
`Zhańbiona i wykorzystana- wynik? Negatywny .
Fragmenty wyobraźni nie dają się sfotografować . Zmysłowa kobieta obrzucana gnojem . Już się przyzwyczaiłam, że Cię kocham . Nie zamierzam się teraz odzwyczajać .
|
|
|
|
#2387 |
|
Rozeznanie
|
Malinowa Girl
impresion - SZOK ! ;O ja w takim gronie... dziękuje perełko ! ![]() Czasami trzeba odejść, by powrócić i bardziej pokochać . nie mów mi, że bez Ciebie będę szczęśliwsza. to jakbyś zadał mi cios w serce. najgorsze jest dochodzenie od kogoś, niby 'dla mojego dobra.' pie*rze takie dobro ! wiem że nie powinnam. wiem że nie jesteś tego wart.
ale kiedy widzę twoją twarz to czuję jak łza po łzie spływa po moim policzku. to silniejsze ode mnie. w moim życiu brakuje tylko c i e b i e
|
|
#2388 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2389 |
|
Raczkowanie
|
wszystko od nowa. może niezupełnie.
prawda jest taka, że nie ma prawdy. tak bardzo chciałabym, żeby jutro mogło się to zmienić… uwielbiała o nim mówić. mogła to robić godzinami, a za każdym razem, gdy to robiła oczy jej błyszczały, a usta same układały się w uśmiech. ![]() czasem to właśnie nadzieja - nas zabija. bo jej oczy to takie, w których zgasła już nadzieja. z góry na dół, jak z jedenastego piętra. ty znasz to uczucie pękniętego serca. on jest zwykłym dupkiem, ona pospolitą dziwką. każda łza uczy nas jakiejś prawdy.
|
#2390 |
|
Raczkowanie
|
Teraz już przeszłość nic nie znaczy...
W pośpiechu ludzi Ja mały człowiek... Kocham gdy się uśmiechasz ,wiedząc że ten uśmiech jest Tylko dla Mnie... Wszystkie dni, tyle chwil,znów mi się śnisz.. Mam szczeście-mam Ciebie. Życie jest prawie tak piękne jak Twój uśmiech
|
|
#2391 |
|
BAN stały
|
...
czasami po prostu dużo za dużo sobie wyobrażam . za bardzo koloruję otaczający mnie świat . .... |
|
|
|
#2392 |
|
BAN stały
|
a ja wam powiem , że te 'wasze opisy' to żal
|
|
|
|
#2393 |
|
Raczkowanie
|
przywykła już do tego, że bez względu na to, ile ciebie dostała, zawsze i wszędzie jej ciebie brakowało. i zastanawiać się 'po co?' odpowiedź wciąż taka sama 'bo tak lepiej'. zawsze udaję silniejszą, niż jestem w rzeczywistości. dlatego nikt nigdy nie mógł być ze mną bliżej, tak blisko, jak powinno być wreszcie. ja nigdy nie pragnęłam czegokolwiek i kogokolwiek bardziej niż ciebie kochanie. myślę, że mieć cię w dupie to jedyne, co mogę dla ciebie zrobić. za każdym razem, gdy wydaje mi się, że chociaż trochę zaczynam mieć pewne rzeczy w dupie, wszystko musi mi sie rozpier.dolić w drobny mak i utwierdzić mnie w przekonaniu, że jednak nie, że nadal cierpię z tych samych powodów. je.bać to. je.bać to wszystko. serce mam z kamienia wiesz? bywa, że w sercu łamie się życie, a usta ciągle się śmieją. każde jego spojrzenie brała sobie do serca. niepotrzebnie.
są takie noce, gdy wychodzę na balkon z fajką w ręce, patrzę w niebo i jestem pewna, że właśnie obserwujemy tę samą gwiazdę. photoblog Edytowane przez patrycjaxpp Czas edycji: 2010-04-24 o 15:04 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2394 |
|
Raczkowanie
|
ihaha xd - żałosna to Ty jesteś! Takaś mądra to wstaw coś swojego. Inteligencie zasrany
![]() Mnie Twoje zdanie wali. agatka944 - okradam ;* patrysiowa_ - Aa! mój tez się tak nazywaa ;*Jesteś mi potrzebny do życia.
Ciągle czekam aż wyślesz gwiazdkę w towarzystwie dwukropka. usunęłam Cię z listy GG, ze znajomych na nk, usunełam Twój numer telefonu, pousuwałam Twoje zdjęcia z komórki i z komputera. 3,2,1 ! zapomniałam. |
|
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tej pani proponuję rozpędzić się a ściana sama ją znajdzie ![]() _________________________ _______________ To ona w Twoich snach główną rolę gra ^^ Twoja twarz już tylko z fotografii spogląda na mnie, już tylko w snach słyszę Twój głos...
|
|
|
#2396 |
|
Raczkowanie
|
ihaha xd- no to tak.. porównajmy, tyle dziewczyn którym podobają się opisy i Ty jedna, więc może takie pytanie... Kto tu jest żałosny??
Kiedy to się wydarzy, że uśmiech zagości na mojej twarzy!! Twoje oczy jak labiryt, dotyk jak paliwo. Cały Ty jak magnez.
|
|
#2397 |
|
Rozeznanie
|
Kontrola kochanie nie jest podstawą zaufania.
|
#2398 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2399 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki nie przejmujcie się, ihaha xd po prostu nam zazdrości, że wszystkie te opisy wymyślamy same
![]() BrillanteAstro5 - okradłam ze wszystkich . ____ zawiązałam sznurek na drzewie i powiesiłam tam mojego ulubionego misia. abyś wiedział, że kiedy mnie zostawisz to samo zrobię ze sobą. udław się tymi kłamstwami, którymi karmiłeś mnie co dnia! zapytałam czy to koniec, odpowiedział, że przecież nigdy nie było początku. za oknem słońce, a w mym serduchu ciągle pada, pada tymi wspomnieniami jeszcze z tamtego miesiąca, kiedy to chodziłam z nim za rączkę o 5 nad ranem w parku. powiesiłam Twoje zdjęcie nad moim łóżkiem i modląc się do Boga, wskazuję palcem Twoją buźkę, powtarzając aby mi ciebie zwrócił.
|
#2400 |
|
Raczkowanie
|
ależ wcale się nie gniewam ; > wręcz odwrotnie bardzo mi miło że ktoś okrada ; >> < 3333 ; ***
przepraszam jeśli kiedyś popatrzysz mi w oczy a ja wybuchnę płaczem .
i 86 400 sekund w ciągu dnia spędzać tylko z Tobą . - myślisz , że to przypadek, że się spotkaliśmy ? - na świecie nie ma przypadków . - a więc to szczęście losu ? - nie . po prostu po miesięcznym patrzeniu na Ciebie z okna postanowiłam wyjść . ujawnić się . a na deser proponuję lody z chmur , posypkę ze słońca i Twój uśmiech do kawy .. chodź kochanie , pójdziemy na truskawki , a potem dostaniemy malinowych wypieków . daję Ci swoje serce na tacy . nieugotowane . smacznego , nażryj się . z kostką czekolady pod językiem lubiła snuć fantazje o pięknej miłości i chłopaku z naprzeciwka i serii namiętnych pocałunków . niestety czekolada szybko się rozpuszcza , a wraz z nimi rozpuszczają się marzenia .
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

, moje słońca. <3

piękne są ♥ Uwielbiam Twoje opisy! ♥