Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-27, 08:44   #2371
hd2005
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

http://www.lisawarningerfamily.com/index2.php

lubię takie zdjęcia

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 08:54   #2372
Linka24
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Dzień dobry i jednocześnie do widzenia!! Pedze na wizytę!Podejrzewam że to jedna z ostatnich wizyt- 35 tydzien
Mam nadzieje ze nie zginę jak Jusdan.
A tak wogóle Jusdan porwali cię w tym eskulapie???? gdzie ty sie podziewasz?
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 08:58   #2373
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry i jednocześnie do widzenia!! Pedze na wizytę!Podejrzewam że to jedna z ostatnich wizyt- 35 tydzien
trzymamy kciuki!!! wracaj szybko i zdawaj relacje!
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 08:58   #2374
wiolek1
Zadomowienie

hd2005 agravka Linka24

itakasia no własnie tak mówiła polożna więc sobie troszkę cwiczę co by małego łatwiej wypchać

a mi się nic kompletnie nie chce bleeeeeeeeee

hd o matko jakie cudne zjd małych dzidziusiów na tej stronie no poprostu piękne

Edytowane przez wiolek1
Czas edycji: 2010-05-27 o 09:02
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 09:01   #2375
agravka
Wtajemniczenie

wiolek ja tez mam dzis lenia... musze posprzatac i dokonczyc prasowanie, ale na szczescie dzis nie musze obiadku robic, bo mam z wczoraj i to dwudaniowy))
Stary 2010-05-27, 09:01   #2376
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
dzien dobry mamuśki!
hd trzymam kciuki za usg i karowa!
ja dzis tez mam wizyte-pierwszy raz u pani u ktorej chce rodzic w szpitalu bielanskim. zobaczymy, co mi powie.tez mam miec usg i nie moge sie juz doczekac))
Idziesz do gin z ul. Gdanskiej do Swiesciak-Narojczyk?

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 09:07   #2377
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
O te zdjęcia mi sie podobaja. Te z polskich stron sa jakieś bez pomysłu, czasem po prostu brzydkie, wulgarne i tandetne.

Cytat:
Powodzenia!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-27, 09:11   #2378
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Idziesz do gin z ul. Gdanskiej do Swiesciak-Narojczyk?
nie, ide do dr. Marzeny Dębskiej. znasz moze?
Stary 2010-05-27, 09:12   #2379
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość

hd o matko jakie cudne zjd małych dzidziusiów na tej stronie no poprostu piękne
tak powaliło mnie na kolana zdjęcie malucha w koszyku, na tarasie wśród kwiatów

Stary 2010-05-27, 09:17   #2380
agravka
Wtajemniczenie

wiecie, co jestem mile zaskoczona, bo wczoraj dowiedzialam sie, ze moja kolezanka, która urodziła tuż przed swietami wielkanocnymi jedzie z mezem i dziecmi ( ma jeszcze jedna niespelna dwuletnia córeczkę)jedzie nad morze na weekend czerwcowy.Szczerze mowiac, myslalam, ze z takim malym dzieckiem nie ma opcji na podroze (tym bardziej tak dlugie)a tym bardziej na wypoczynek poza domem, a tu okazuje sie, ze mozna! moze jednak we wrzesniu sie uda gdzies wyjechac i wypoczac troche?
Stary 2010-05-27, 09:17   #2381
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Dzień dobry.
Ja dziś bez humoru.
Noc znów nie należała do najłatwiejszych.
Wstawałam kilka razy, więcej niż 5 i zgubiłam już rachubę.
O 5:30 obudził mnie taki straszny deszcz, że zasnąć nie mogłam, tak dudnił jakby stado bizonów biegało pod moim oknem.
Jak się troszkę uspokoiło to zasnęłam i wstałam o 9tej, bo obudził mnie sygnał żeby wziąć tabletki.
Wstawiłam białe pranie, bo zanim moja mama by się zebrała do tego to nie miałabym bielizny, bo i kolorowa by się już skończyła.
Umyłam się, ubrałam "rozweselającą" bluzkę z małpkami ale dzisiaj nic nie skutkuje poprawą humoru.
Jem śniadanie, choć nie jestem głodna. Odgryzam kawałek bułki i żuję do 5 minut.
Mała się wykopała w nocy a teraz śpi. Chyba zwinęła się w kuleczkę, bo czuję jak napiera na szyjkę...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-27, 09:19   #2382
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
O te zdjęcia mi sie podobaja. Te z polskich stron sa jakieś bez pomysłu, czasem po prostu brzydkie, wulgarne i tandetne.
Najwięcej zalezy od fotografa ... niestety. Jeśli ma autorskie podejście i jest kreatywny to mogą być fajne zdjęcia.

Jednak większość to powielanie tych samych schematów
Oczywiście nikt tu nie wymyśli czegoś zupełnie nowego ale jak widzę na stronie fotografa dokładnie takie same ujęcia, z tymi samymi rekwizytami tylko kobitki się zmieniają to mnie skręca.
Czy tym fotografom nie zależy na stworzeniu czegoś nowego??? Chyba niestety nie

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
wiecie, co jestem mile zaskoczona, bo wczoraj dowiedzialam sie, ze moja kolezanka, która urodziła tuż przed swietami wielkanocnymi jedzie mezem i dziecmi ( ma jeszcze jedna niespelna dwuletnia córeczkę)jedzie nad morze na weekend czerwcowy.Szczerze mowiac, myslalam, ze z takim malym dzieckiem nie ma opcji na podroze (tym bardziej tak dlugie)a tym bardziej na wypoczynek poza domem, a tu okazuje sie, ze mozna! moze jednak we wrzesniu sie uda gdzies wyjechac i wypoczac troche?
My w zeszłym roku byliśmy w Hiszpanii z pół rocznym maluchem Można jeśli się chce i maluch nie choruje

Najciekawiej było w samolocie Pierwszy lot w takim wieku

Śmieliśmy się, że mały pierwsze kroki postawił na hiszpańskich plażach

Edytowane przez hd2005
Czas edycji: 2010-05-27 o 09:25
Stary 2010-05-27, 09:28   #2383
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

My w zeszłym roku byliśmy w Hiszpanii z pół rocznym maluchem Można jeśli się chce i maluch nie choruje

Najciekawiej było w samolocie Pierwszy lot w takim wieku

Śmieliśmy się, że mały pierwsze kroki postawił na hiszpańskich plażach
to musialo byc cudowne! mocno plakal w samolocie?

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

co do zdjec to podobaja mi sie, te z galerii hawaii i tam na poczatku jest taka rodzinka z mala dziewczynka- ta dziewczynka jest najpiekniejsza na swiecie!!!
Stary 2010-05-27, 09:28   #2384
itakasia
Zakorzenienie

Linka
daj znac po wizycie
agravka
ja uwazam ze mozna spokojnie podrozowac, wszystko kwestia organizacji. my a mlodsza bylismy nad polskim morzem jak Agatka miala 3 mies a samolotem lecielismy jak miala roczek
jusdan
haaaaaaaaaaalooooooooooo! !!!!!!!

ide po kawke i ciasto

Edytowane przez itakasia
Czas edycji: 2010-05-27 o 09:30
itakasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 09:32   #2385
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Co do tych zdjęć- oglądałam tylko te z linków, które wkleiłyście. Niektóre bardzo mi się spodobały, ale jak tylko na zdjęciu pojawia się mężczyzna albo wystarczy jego część, np. ręka to w moich oczach pojawiają się łzy więc już nie będę oglądała. Chyba, że Hania pochwali się swoimi.

A odnośnie podróży z małym dzieckiem to uważam, że tutaj wszystko zależy od dziecka, od jego stanu zdrowia, charakteru.
Jak będzie miało kolki albo w późniejszym czasie jak będzie ząbkować i trudno to znosić to wątpię żeby ktokolwiek porywał się na wyjazdy z dzieckiem i narażał je na dodatkowy stres.
Co innego gdy dziecko, jest zdrowe, spokojne, nie ma problemów z kolkami czy ząbkami- wtedy myślę, że można spróbować.
Stary 2010-05-27, 09:37   #2386
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
to musialo byc cudowne! mocno plakal w samolocie?

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

co do zdjec to podobaja mi sie, te z galerii hawaii i tam na poczatku jest taka rodzinka z mala dziewczynka- ta dziewczynka jest najpiekniejsza na swiecie!!!
płakał przez chwilę.
Na pokładzie było jeszcze dwoje dzieci (starszych) i one były głośniejsze

Stary 2010-05-27, 09:39   #2387
eleonoremio
Rozeznanie

Dzień dobry ! U mnie też szaro za oknem , mam dzisiaj wizytę u mojej gin z usg też mam nadzieję że wszytko ok , w ogóle ostatnio cieszyłam się że juz 90 cm w pępku a wczoraj wieczorem po kąpieli 85 :/ dziwne troche....
Ja też się nie wyspałam wstałam o 9 ale jak mój M ma nocki jakos nie czuję że śpię w nocy jakos tak dziwnie..
Zabieram się za sniadanie jakieś chciaz nie wiem co mi się chce

oprócz spania i kawy big !! na rozbudzenie

Mam nadzieję ze na izycie ok będzie i za wasze też trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
a te sa dla mnie conajmniej niesmaczne

http://www.lookoflove.pl/galeria,pl,2.html
Ta pierwsza polowa niezbyt ale nastepna połowa może być

Cytat:
Jaki mialam sen dzisiaj. Bylam na wakacjach i mialam plaski brzuch, Ja wiem, ze ciaza jest fajna i ze niektore z was uwielbiaja ten stan, ale ja chyba naprawde tesknie za normalnymi ubraniami i juz nie pamietam jak moj brzuch wygladal juz na prawde nie moge sie doczekac malej "na cycku" a nie w brzuszku, jeszcze 50 dni mi zostalo
Ja też już nie raz mam takie mysli i tęsknie za "płaskim" brzuchem, bo na pewno nie będzie taki jak mi się marzy u mnie jeszcze 60 dni

Cytat:
Dzień dobry
Mam dzisiaj USG
za usg
Cytat:
Mocno zaciniete
Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Ja dziś bez humoru.
Noc znów nie należała do najłatwiejszych.
Wstawałam kilka razy, więcej niż 5 i zgubiłam już rachubę.
O 5:30 obudził mnie taki straszny deszcz, że zasnąć nie mogłam, tak dudnił jakby stado bizonów biegało pod moim oknem.
Jak się troszkę uspokoiło to zasnęłam i wstałam o 9tej, bo obudził mnie sygnał żeby wziąć tabletki.
Wstawiłam białe pranie, bo zanim moja mama by się zebrała do tego to nie miałabym bielizny, bo i kolorowa by się już skończyła.
Umyłam się, ubrałam "rozweselającą" bluzkę z małpkami ale dzisiaj nic nie skutkuje poprawą humoru.
Jem śniadanie, choć nie jestem głodna. Odgryzam kawałek bułki i żuję do 5 minut.
Mała się wykopała w nocy a teraz śpi. Chyba zwinęła się w kuleczkę, bo czuję jak napiera na szyjkę...
witaj kochana A co by ci humor poprawiło??
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 09:40   #2388
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Co do tych zdjęć- oglądałam tylko te z linków, które wkleiłyście. Niektóre bardzo mi się spodobały, ale jak tylko na zdjęciu pojawia się mężczyzna albo wystarczy jego część, np. ręka to w moich oczach pojawiają się łzy więc już nie będę oglądała. Chyba, że Hania pochwali się swoimi.

A odnośnie podróży z małym dzieckiem to uważam, że tutaj wszystko zależy od dziecka, od jego stanu zdrowia, charakteru.
Jak będzie miało kolki albo w późniejszym czasie jak będzie ząbkować i trudno to znosić to wątpię żeby ktokolwiek porywał się na wyjazdy z dzieckiem i narażał je na dodatkowy stres.
Co innego gdy dziecko, jest zdrowe, spokojne, nie ma problemów z kolkami czy ząbkami- wtedy myślę, że można spróbować.
Lazurowa - masz rację w sparwie podróży.To bardzo indywidualna sprawa. Maluch naszych znajomych to jakies idealne dziecko. Prawie nie płakał, jeździł grzecznie w wózeczku,w nocy spokój... Marzenie

Zdjęcia
- rozumiem Twoje nastawienie. Wcale się nie dziwie...

Zobaczymy jaki ten mój fotograf będzie i co z nas "wyciśnie"

Stary 2010-05-27, 09:45   #2389
itakasia
Zakorzenienie

Lazurowa
wiem ze ci bardzo ciezko, ale musisz sobie na bieżąco znajdowac male powody do radosci bo sie zameczysz to trudne, ale pomoze ci dotrwac do lepszych czasow.
eleo
ale dzisiaj wizytowy dzien, super, trzymam kciuki i niecierpliwie czekam na wiesci

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-27, 09:50   #2390
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
Dzień dobry ! U mnie też szaro za oknem , mam dzisiaj wizytę u mojej gin z usg też mam nadzieję że wszytko ok , w ogóle ostatnio cieszyłam się że juz 90 cm w pępku a wczoraj wieczorem po kąpieli 85 :/ dziwne troche....
Ja też się nie wyspałam wstałam o 9 ale jak mój M ma nocki jakos nie czuję że śpię w nocy jakos tak dziwnie..
Zabieram się za sniadanie jakieś chciaz nie wiem co mi się chce

oprócz spania i kawy big !! na rozbudzenie

Mam nadzieję ze na izycie ok będzie i za wasze też trzymam kciuki

Ta pierwsza polowa niezbyt ale nastepna połowa może być

Ja też już nie raz mam takie mysli i tęsknie za "płaskim" brzuchem, bo na pewno nie będzie taki jak mi się marzy u mnie jeszcze 60 dni

za usg

Mocno zaciniete

witaj kochana A co by ci humor poprawiło??
Co by mi humor poprawiło? Hm.. Wystarczyłby uśmiech jednej osoby i byłoby mi z tym wszystkim trochę lżej.
Trzymam kciuki za wizytę.
Za wszystkie wizyty, które mają się odbyć w dniu dzisiejszym trzymam

Cytat:
Lazurowa - masz rację w sparwie podróży.To bardzo indywidualna sprawa. Maluch naszych znajomych to jakies idealne dziecko. Prawie nie płakał, jeździł grzecznie w wózeczku,w nocy spokój... Marzenie

Zdjęcia
- rozumiem Twoje nastawienie. Wcale się nie dziwie...

To rzeczywiście jakieś idealne dziecko. Oby jak najdłużej takie pozostało.
Stary 2010-05-27, 09:52   #2391
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Najwięcej zalezy od fotografa ... niestety. Jeśli ma autorskie podejście i jest kreatywny to mogą być fajne zdjęcia.

Jednak większość to powielanie tych samych schematów
Oczywiście nikt tu nie wymyśli czegoś zupełnie nowego ale jak widzę na stronie fotografa dokładnie takie same ujęcia, z tymi samymi rekwizytami tylko kobitki się zmieniają to mnie skręca.
Czy tym fotografom nie zależy na stworzeniu czegoś nowego??? Chyba niestety nie
Niektórzy biorą kasę, zrobią zdjęcia tak żeby było i juz. Myślą, że jak kobieta odsłoni brzuch to już jest fajnie. Bez polotu i wizji.

No nic ide do pracy. Miłego dnia kochane.
Stary 2010-05-27, 09:53   #2392
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
Lazurowa
wiem ze ci bardzo ciezko, ale musisz sobie na bieżąco znajdowac male powody do radosci bo sie zameczysz to trudne, ale pomoze ci dotrwac do lepszych czasow.
eleo
ale dzisiaj wizytowy dzien, super, trzymam kciuki i niecierpliwie czekam na wiesci
Próbuję znajdować takie małe powody do radości ale to bardzo trudne.
Teraz czekam na jutrzejszy dzień, mam dzwonić w sprawie posiewu, bo jeśli będzie jałowy to już jutro może być wynik a jeśli nie to dopiero w przyszłym tygodniu...

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Niektórzy biorą kasę, zrobią zdjęcia tak żeby było i juz. Myślą, że jak kobieta odsłoni brzuch to już jest fajnie. Bez polotu i wizji.

No nic ide do pracy. Miłego dnia kochane.
Miłego dnia
Stary 2010-05-27, 10:06   #2393
serduszkoiz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim Ostatnio nie mam zbyt dużo czasu, żeby do Was zaglądać. Zostały mi już tylko dokładnie 52 dni do porodu, a ja jeszcze nic nie mam kupionego poza parom śpioszkami i dlatego teraz pomału sobie jeżdżę i kupuje. Pochwalę się Wam tylko łóżeczkiem i wózkiem jakie kupiłam http://www.bogus.imoli.pl/allegro/kolorystyka/10d.jpg
http://allegro.pl/item1040972591_loz...uper _cena.html
Nie mamy zbyt dużo kasy więc wszystko po najniższych kosztach. Jeszcze najprawdopodobniej zamówie tą pościel http://www.allegro.pl/item1048354317...iel_woze k.html tylko koloru nie mam jeszcze wybranego. Moja mama powiedziała, że da 300zł na wózek i pościel, a drugie 300najprawdopodobniej da teściowa także jeden zakup z głowy. Musimy też kupić jeszcze jakąś komodę, żeby gdzieś ubranka dzidziusia pomieścić, ale ciągle szukamy w miarę taniej. Trochę się rozpisałam jednak Was niestety nie dam rady nadrobić.
piekne zakupki, wcale nie musisz wydac duzo zeby wszystko bylo piekne
Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
Dziś mnie obudził ból w dole brzucha jakby kolka z ledwością przekręcałam się z boku na bok , myslalam, ze maly napiera i jak sie obroce to bedzie lepiej..o wstaniu w ogóle nie było mowy.W końcu wstałam i gdy wziełam nospe to ból puścił, z tym, że na pewno nie jest to zasługa nospy bo nie zdazyla by jeszcze zadziałać.Oczywiscie zaraz szukanie w necie...no i znalazłam, że czesc dziewczyn tez tak ma i czasami to nic nie znaczy a czasem skracanie szyjki, lub napieranie glowki na szyjke... lub wstawianie do kanału rodnego
osttanio mi nic nie dolega ale wczesniej jakies lekkie klucie i pedzilam prywatnie do lekarza, po czym jeden mi powiedzial ,, a co pani chciala cala ciaze bez boli przejsc?"" no i nabralam dystansu, choc przy koncowce to juz lepiej miec sie na bacznosci

Cytat:
No z zebra jeszcze rozumiem, ale wyobrazasz sobie dywan ze snoopym w moim wieku
Mi tez juz przeszlo troche na szczescie.

Papeteria mysle, ze jak 1 raz i przeszlo to dobrze, najwyzej jak sie powtorzy to nalezy zaczac sie zastanawiac.

Kwiatuszek bardzo ladny kolor wozka i posciel fajna

Misiulka kciuki za wasze wyniki.

Jaki mialam sen dzisiaj. Bylam na wakacjach i mialam plaski brzuch, Ja wiem, ze ciaza jest fajna i ze niektore z was uwielbiaja ten stan, ale ja chyba naprawde tesknie za normalnymi ubraniami i juz nie pamietam jak moj brzuch wygladal juz na prawde nie moge sie doczekac malej "na cycku" a nie w brzuszku, jeszcze 50 dni mi zostalo
to ja mialam ostatnio sen ze tz kapal malego w ubranku w wannie normalnie a maly sie cieszyl

Cytat:
ja planuje sama robic sesje, aparat mamy swietny, ja sie bawie photoshopem, to troszke podrasuje fotki

wiem wiem rzadko pisze
wczoraj bylam w szpitalu mi pani powiedziala ze dzieciaczek glowa w dol jest, ale tak na dotyk ale ponoc tutaj tak to badaja wiec teraz moj maluch ma nowa ksywke ,, kamikadze''

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-27, 10:09   #2394
anoxa
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
Dziś mnie obudził ból w dole brzucha jakby kolka z ledwością przekręcałam się z boku na bok , myslalam, ze maly napiera i jak sie obroce to bedzie lepiej..o wstaniu w ogóle nie było mowy.W końcu wstałam i gdy wziełam nospe to ból puścił, z tym, że na pewno nie jest to zasługa nospy bo nie zdazyla by jeszcze zadziałać.Oczywiscie zaraz szukanie w necie...no i znalazłam, że czesc dziewczyn tez tak ma i czasami to nic nie znaczy a czasem skracanie szyjki, lub napieranie glowki na szyjke... lub wstawianie do kanału rodnego
jej a kiedy masz wizyte?

dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i usg

a moj mlody ma czkawke juz od jakiegos czasu i narazie sie nie zapowiada aby mu minela... jejku dziewczyny jak ja juz za nim tesknie mimo ze jest tak blisko to chciala bym go juz zobaczyc pocalowac przytulic poglaskac po glowce ech...
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 10:11   #2395
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cześć dziewczyny!

Ja dziś mam humor do dupy, bo czuję się taka gruba Mam fałdy straszne NA PLECACH, wyglądam jak beczka Zawsze mnie denerwowały kobiety w ciąży, które mówiły, że są grube, ale jak widać ja też mam tego dosyć. Wiem, że to normalne, że się przybiera na wadze, ale jakos tak... Czuję się jak słoń i wyglądam jak słoń... No i rezygnuję od dzis ze słodyczy

Trzymam kciuki za Wasze wizyty, ja właśnie muszę się umówić na wtorek...
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 10:13   #2396
aniaa22
Zakorzenienie

dzien dobry

jakos sie dzisiaj nie moge zebrac zeby cos napisac. weny brak.
hd sliczne te fotki

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 10:42   #2397
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Co by mi humor poprawiło? Hm.. Wystarczyłby uśmiech jednej osoby i byłoby mi z tym wszystkim trochę lżej.
Trzymam kciuki za wizytę.
Za wszystkie wizyty, które mają się odbyć w dniu dzisiejszym trzymam
Tak bym chciała ci pomóc a nie potrafię , musisz byc silna pomyśl że ta mała istotka będzie cię kochała zawsze i wszędzie będziesz najważniejszą osobą w jej życiu i że za parenascie lat pedziecie mogły np azem sobie wykoczyć się zabawić gdzieś heh
Ja nie raz tak patrze na Bastusia i miomo że mam kochanego męża i jestem pewna że on mnie kocha jednak patrząc na Bastka wiem że on mnie kocha bezgranicznie to jest takie piekne uvzucie jak niespełna 3 letni synek co rano przychodzi do mnie i scikając mnie za szyje mówi kocham cię i tak potrafi co 5 minut i przytula swoja twarzyczkę do mojej i udaje że śpi i po chwili mówi mamo pobudka już jest dzień

Pomyśl sobie nie raz o waszej przyszłości może coś to da

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Ja dziś mam humor do dupy, bo czuję się taka gruba Mam fałdy straszne NA PLECACH, wyglądam jak beczka Zawsze mnie denerwowały kobiety w ciąży, które mówiły, że są grube, ale jak widać ja też mam tego dosyć. Wiem, że to normalne, że się przybiera na wadze, ale jakos tak... Czuję się jak słoń i wyglądam jak słoń... No i rezygnuję od dzis ze słodyczy

Trzymam kciuki za Wasze wizyty, ja właśnie muszę się umówić na wtorek...
kochana wiem co czujesz teraz jet najgorzej bo juz wielki brzuch niby zgrabny ale od tylu wygladam tez jak słon wczoraj mialam ubrane leginsy i bluzke taka opinajaca za dupe i tak z przodu ok ale z tylu wykladalam jak baleron, czuje to samo ale jeczsze 2 miechy

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

jej a kiedy masz wizyte?

dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i usg

a moj mlody ma czkawke juz od jakiegos czasu i narazie sie nie zapowiada aby mu minela... jejku dziewczyny jak ja juz za nim tesknie mimo ze jest tak blisko to chciala bym go juz zobaczyc pocalowac przytulic poglaskac po glowce ech...
Czesto ma czkawki twoj synus nie Moja mała rzadko chociaz Batus pamietam co chwile mi skakał w brzuchu

A jak ci idzie picie wody?? i w ogóle byłas na wizycie u tego lekarza co byłas umówiona?/ ja troche do tylu bo komp mi walnał i duuuzo do nadrobienia bym miala wiec po lepkach przelecialam
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 11:01   #2398
wiolek1
Zadomowienie

przyszedł wózek biorę się do odpakowywania
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 11:06   #2399
ola_k11
Zadomowienie

hd śliczne te zdjęcia...

A ja dziś wstałam o 10
Wpłynęła pensja, więc mogę znów szaleć z zakupkami hehe
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 11:07   #2400
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
przyszedł wózek biorę się do odpakowywania
no to masz zajecie

ja zjadlam big bambi i jakos mnie zmulilo. nic mi sie nie chce glowa mnie boli. ten dzien jakis taki dziwny dzisiaj. damian jedzie do sklepu bo dzieki niezawsze dzis na obiad carbonara
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości