![]() |
#2371 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
U mnie przygotowania - idziemy na wesele kuzyna. Średnio mi się chce, zwłaszcza, ze pada
![]() Po 17 urywam się na ponad 3 godziny w celach służbowych - odbywa się gala, którą organizowaliśmy i to w związku z nią miałam przerąbany miesiąc w pracy - bywało, że nie miałam kiedy herbaty sobie zrobić ![]() Jaką pakę wczoraj dostałam z kosmetykami Eveline do testów ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-06-25 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Zakorzenienie
|
Hosenko widze, że miałaś faktycznie mnóstwo pracy, ale paka z kosmetykami zapewne to wynagrodziła
![]() Ja sobie wczoraj kliknęłam w Aptece Słonik Effaclar Duo z żelem Effaclar do mycia twarzy i żel pod oczy Flos Lek z bławatkiem. Długo dumałam nad jakimś kremem pod oczy, ale uznałam, że ten żel już miałam kiedyś i dobrze się spisywał, więc nie będę kombinować i zamówię go ponownie ![]()
#2373 |
Wtajemniczenie
|
![]() Fajnie, że piszesz pracę ![]() A ja byłam na weselu... wróciliśmy i zaraz jedziemy nad rzekę ![]() ![]() ![]() Miłęgo weekendu Mam ciężki czas teraz, trudno mi się z czegokolwiek cieszyć, na weselu kilka razy chciało mi się płakać... Muszę sobie wszystko poukładać w głowie, jakoś to przeżyć... ale jest mi strasznie ciężko, dobrze, że TŻ wspiera i mam pracę, bo chyba bym leżała i płakała ![]()
#2374 |
Zakorzenienie
|
Warszawianki co z naszym spotkaniem? Ja w środę nie mogę
![]()
![]() |
#2375 |
Zakorzenienie
|
Ja u rodziców, wczoraj mieliśmy imieninowego grilla i dziś ciężko mi się ogarnąć
![]() ![]() Kochanie zabrzmiało b. źle, mam nadzieję, że wszystko sobie poukładasz ![]() Estell ja nie mogę tylko we wtorek. Wiem, że Izie chyba czwartek nie pasował?Zostaje nam chyba tylko piątek...Jak reszta?Nina, Magda, Ela, Ola?
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2011-06-26 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
Zakorzenienie
|
kochanie
![]() Kto zabrał ciepło i słońce ja się pytam? ![]()
#2377 | |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny, głupio mi tak na razie nie pisać więcej, po prostu po pierwsze - jutro ma się sporo wyjaśnić, czekam na to od tygodnia, a po drugie - jak zaczynam o tym myśleć, to chce mi się płakać...
Bardyo proszę o trzymanie kciuków jutro, dobre myśli itd., sama nie wiem jak się skupię w pracy jak będę czekać na wiadomości... ![]() Cytat:
![]() Przepraszam, że nic nie pisałam o spotkaniu - to tak: Mi pasuje każdy dzień oprócz poniedziałku, Ela mi pisała, że woli środę/czwartek/piątek. Chyyyba Ninie nie pasował czwartek? Póki co każdej pasuje piątek? Ja bym wolała czwartek, ale się dostosuję ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2379 |
Zakorzenienie
|
kochanie, ściskam
Tak, piszę ![]() Ugrzęzłam w tych głupich publikacjach i mam zastój i sama już nie wiem co napisać, a jeszcze tyle roboty mnie czeka żeby to do jutra sklecić jakoś. Na dodatek wygasła mi darmowa licencja na program do wykresów a nie zrobiłam wszystkich jeszcze ![]() Zużyłam smackersa i mydełko Oriflame, przybyło mi za to kilka drobiazgów- scrub wyszczuplający Tołpy z tej niby naturalnej linii, kremik do łapek V. Essentielles i żel do mycia twarzy Bourjois ![]()
#2380 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze szampon zużyłam
![]() Byłam na uczelni, jednak wczoraj nie skończyłam tego wstępu, ale zaniosłam co miałam. Przed 3 w nocy znalazłam jeszcze fajną publikację ale już nie miałam siły tłumaczyć. Zjem obiadek i zaraz się zabieram do pracy żeby na rolki śmignąć wieczorkiem. ![]()
#2381 |
Zakorzenienie
|
Ja też w weekend byłam na weselu
![]() ![]() kochanie ![]() rzyrafko, trzymam ![]()
#2382 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko ode mnie też
![]() Ledwo wróciłam do pracy przytłoczyła mnie ilość rzeczy do zrobienia, ale jak się uda wszystko to za 2 lub max. 3 tygodnie idę na urlop ![]() Zamówiłam dziś z Ori z nowego katalogu spray do stóp grapefruitowy a z Avonu olejek do opalania i balsam z beta-karotenem. Mam nadzieję, że w tym tygodniu dostanę też paczkę z apteki.
#2383 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coraz młodsza ta konkurencja, aż strach się bać ![]() Ok to czekamy na Ninę, bo jakby jej pasowało to ja też wolę czwartek. Cytat:
W czerwcu zużycia idą mi średnio, za to zakupy bardzo dobrze ![]() Czekam jeszcze na krem matujący z Mary Kay (swoją drogą super sprawa dla posiadaczek mieszanej cery, można go nakładać miejscowo na makijaż i faktycznie się sprawdza w roli matowacza ) i zamówienie z Oriflame (skusiłam się po raz pierwszy na coś z tej firmy i mam nadzieję, że nie będę zawiedziona) i wstawię aktualizację z 2 m-cy. Na dodatek "odkryłam", że drogeria Hebe jest zaraz obok mojej szkoły angielskiego a ja przez zajęciami mam sporo czasu ![]()
![]() |
#2384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Iza, ściskam mocno ![]()
![]() |
#2385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O, to sprawdź tam nowe lakiery Bell- Air Flow i nowe kolorki GW ![]() To se pojeździłam- co prawda rekord w długości trasy pobiłam, ale w pierwszej połowie jazdy zaliczyłam orła przez poślizg na ogryzku ![]() ![]()
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2011-06-27 o 22:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2388 |
Zakorzenienie
|
![]() Dobija mnie ta pogoda, czemu jest tak brzydko? Wczoraj o 17.00 było tak ciemno, że aż musiałam paznokcie malować przy włączonym świetle, inaczej nie widziałam nic. Jeśli w sobotę też będzie tak "pięknie" pewnie wyskoczę na zakupy ciuchowe, bo w domu chyba zwariuję (tata wziął się za remont przedpokoju i ganku, musiałam aż moje kosmetyki i perfumy z półek ewakuować, bo wszędzie pełno kurzu i brudu ![]() Kończy mi się micel Bourjois. Jakoś wyjątkowo szybko ![]() ![]() Dziś lub jutro powinna dotrzeć moja paczka z apteki, więc będę niecierpliwie czekać ![]()
#2389 | ||
Wtajemniczenie
|
dziękuję Wam bardzo kochane
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie odwyk w pełni. Kończę kosmetyki, sprawia mi to przyjemność, za to prawie nic nie kupuję. Wczoraj kupowałam szampon i nic mnie kusiło, w końcu wzięłam garniera lipowego, bo alterra bez promocji wydaje mi się za droga jak na tę wydajność... Muszę w końcu zrobić zapas fitomedu! Karolina, nadal jesteś chętna? Poproszę dziś mamę, może by się udało a najwyżej z przesyłką też by chyba nie wyszło drogo... I jeszcze wczoraj kupiłam metalowe kopytko, cążki i obcinacz do paznokci, przez miesiąc obcinałam paznokcie nożyczkami ![]() ![]() Aaaaaaaaaaaaaaaa i zapomniałam, Karolina, przepraszam ![]() Niedawno doszły pieniądze - zwrot od transa za tamten OPI. Niestety tylko 16 zł - nie zwrócili za przesyłkę dranie... Póki co nie przysłali Miami więc pewnie tego nie zrobią... Przyniosę Ci jutro tamten fioletowy i pieniądze, ok? Będziesz miała ten lakier za niecałe 8 zł ![]() ![]() Dobra, wracam do pracy, miłego dnia ![]() A i jeszcze: dziś TŻ ma imieniny a ja nic dla niego nie mam ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
kochanie: Effaclar Duo z żelem Effaclar do mycia twarzy i żel pod oczy Flos Lek z bławatkiem.
Effaclar mam zamiar stosować na noc, choć zauważyłam od kilku dni lekką poprawę stanu cery przez używanie na noc kremu Oxygen cośtam z Oriflame. Krem jest lekki i szybko się wchłania a mimo to jakoś lepszą buźkę mam po nim ![]()
#2391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może go gdzieś zabierz albo kup bilet na jakiś koncert czy do teatru ![]() ![]()
![]() |
#2393 |
Zakorzenienie
|
No dokładnie jak na kreskówce
![]() Ja to bym tyle takich niespodzianek teraz robiła a nie ma komu. A jak było komu to wszystko przepijałam ![]() Nie było mnie bo wysiadł mi komputer, na amen ![]() ![]() ![]() Najgorzej tylko z pocztą- obsługiwanie 5 kont bez outlooka to jakaś masakra. Chciałam żeby to robił Gmail i nawet założyłam sobie szósty adres tam, ale nie wiem czemu nie chce mi przyjmować dodatkowych kont, chociaż te pierdoły z numerami POP3 itp podaję poprawne ![]() Właśnie się zbudziłam z drzemki, olewam ćwiczenia, na imprezę też chyba nie pójdę i muszę wysłać wreszcie skończony ten cholerny wstęp! Sama się już denerwuję że nie zdążę. Dobrze, że chociaz tę część zaniesioną w poniedziałek oceniono mi bardzo pozytywnie ![]() Wstąpiłam do TBS zobaczyć co mają na obniżkach, ale chyba nic ciekawego- miniaturki 3 w cenie 2 a poluję tylko na scrub moringa, szampon żurawinowy ewentualnie za 12 zł, seria dla dzeci i trochę masełek ale nie ciekawie ogólnie. Chciałam oddać spodnie do zreperowania ale krawcowa na urlopie, odebrałam togę i beret na piątkowe absolutorium, matko jak ja głupawo wyglądam w tym czapku ![]()
#2394 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam takie nietypowe pytanko, ale może któraś z Was jest w miarę obcykana w formułach w Excelu? Konkretnie to chodzi mi o formułę Licz.jeżeli, i tak ogólnie opiszę w czym rzecz: czy da się tak zrobić żeby ona jakoś "porównała" dane w 2 różnych kolumnach (bo do jednej kolumny zastosować ją umiem) i z tego mi obliczyła pewne wartości? Albo może jakaś inna formuła może to zrobić?
Szukam na necie czy da się tak zrobić jak ja chcę, ale nie mogę nic znaleźć, a nie chciałabym raczej być zmuszona liczyć tych wartości ręcznie ![]()
#2395 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobra wiadomość, muszę kupić, spodobał mi się jeden szampon i chcę spróbować innych ![]() Cytat:
![]() A u nas nie było takiego absolutorium, po prostu - dostaliśmy wszystkie wpisy i tyle... Cytat:
![]() Kurczę, likwidują mi na wakacje autobus, którym dojeżdżam do pracy, będę miała jeszcze dłuższy dojazd ![]()
![]() |
#2396 |
Zakorzenienie
|
Ja ją odkryłam dopiero kilka dni temu
![]() ![]() Współczuję dojazdów ![]()
#2397 |
Zakorzenienie
|
Isa zajrzyj w Empiku do podręczników o Excelu, tych takich grubaśnych, nie wiem jak teraz ale kiedyś nie były foliowane
![]() do 4 wczoraj siedziałam i nadal nie skończyłam, ja już mam dość ![]() I mam straszną chcicę na pomalowanie pazurków odrejkowym lakierem, który zaginął na poczcie ![]() Kochanie, jak tam Twoje sprawy- zakończyły się pomyślnie?
#2398 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko nie wiem czy podręcznik mi pomoże, chyba przydałby mi się jakiś praktyczny kurs bardziej
![]() Przyszła moja paczucha z apteki. Wieczorem będą pierwsze testy Effaclaru Duo ![]()
#2399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaa! zdałam ostatni -najcięższy- egzamin, tak się cieszę ![]() byłam z koleżanką na pizzy i przy okazji kupiłam morelowy szampon dla dzieci Garnier, teraz tylko siedzę i wącham ![]()
![]() |
#2400 |
Zakorzenienie
|
Ninuś gratuluję
![]() Jejciu co za okropna pogoda ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.