Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-10, 11:35   #2371
katharsist
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez OnlyOnce Pokaż wiadomość
Na all wczoraj znalazłam coś indentyko jak Kristina , a paredziesiat zlotych taniej.. moge podeslac na priva jesli chcesz
Poproszę i z góry dziękuję
Stary 2011-04-10, 11:49   #2372
mazia84
Raczkowanie

Na katalogowym dodałam składy trzech nowych kremów solutions, może kogoś zainteresują
mazia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 11:52   #2373
theMonique
Zakorzenienie

wczoraj testowalam probke podkladu rozswietlajaco-antystresowego, odcien Ivory i nawet jestem zadowolona pod podklad uzylam kremu matujacego z O i bylam pieknie zmatowiona, nie czulam wcale tego podkladu na twarzy wiec super! troche ciezko sie rozprowadza (tzn. moze nie ciezko, ale w porownaniu do innych podkladow, ktorych uzywalam to troche gorzej), ale nawet ten odcien mi pasuje. zastanawiam sie czy nie kupic pelnowymiarowego opakowania, ale boje sie zeby nie bylo tak jak w przypadku podkladu rozswietlajaco-nawilzajacego - odcien Ivory, byl spoko dopoki nie zobaczylam siebie w swietle slonecznym

dzis mam na sobie probke podkladu mineralnego, tez Ivory i tez na kremie matujacym, ale widze, ze jest straszny - odcien jakby ciemniejszy no i cala twarz mi sie blyszczy (nie od drobinek, bo tych jakos nie zauwazylam). zaraz chyba zmywam

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 11:56   #2374
izolda0805
Raczkowanie

GG do izolda0805

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
dzis mam na sobie probke podkladu mineralnego, tez Ivory i tez na kremie matujacym, ale widze, ze jest straszny - odcien jakby ciemniejszy no i cala twarz mi sie blyszczy (nie od drobinek, bo tych jakos nie zauwazylam). zaraz chyba zmywam
a jaką masz cerę?
ja również testowałam mineralny, ale wczoraj i mam pozytywne odczucia, twarz mi się nie świeciła pomimo tego, że mam cerę mieszaną, buźka była taka gładziutka i wyglądała zdrowo, podkład rzeczywiście ma drobinki, ale widać je dopiero w sztucznym świetle

Edytowane przez izolda0805
Czas edycji: 2011-04-10 o 12:24
izolda0805 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 12:13   #2375
angie_910108
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
wczoraj testowalam probke podkladu rozswietlajaco-antystresowego, odcien Ivory i nawet jestem zadowolona pod podklad uzylam kremu matujacego z O i bylam pieknie zmatowiona, nie czulam wcale tego podkladu na twarzy wiec super! troche ciezko sie rozprowadza (tzn. moze nie ciezko, ale w porownaniu do innych podkladow, ktorych uzywalam to troche gorzej), ale nawet ten odcien mi pasuje. zastanawiam sie czy nie kupic pelnowymiarowego opakowania, ale boje sie zeby nie bylo tak jak w przypadku podkladu rozswietlajaco-nawilzajacego - odcien Ivory, byl spoko dopoki nie zobaczylam siebie w swietle slonecznym
ja też wczoraj testowałam antystresowy i mam podobne wrażenia
angie_910108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 12:26   #2376
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Witajcie laseczki, w tą ciepłą, choć wietrzną niedzielę!

Cytat:
Napisane przez Joanna2705 Pokaż wiadomość
Zrobiłam wstepne zamówienie z 06 i mam na 390zł, jeszcze trzy klientki śpią... ale uważam, ze nawet nie złe jak na katalog dla mnie mało interesujący. ZA to na demo nie można narzekać.

Ma któraś z Was biżu z motywacyjnego z Rarką? Jakie opinie, mam sie gimnastykować na następne 250zł w 07, wiecie po świętach każdy będzie spłukany. Czy nie warto sie pocic?
Gratulację! U mnie będzie totalna kaszana, bo już jedna z klientek powiedziała, że nie będzie nic zamawiać, a ona zawsze mi takie duże zamówienia co miesiąc serwowała.

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Ja jak zmienię szampon na inny,to jest ok przez kolka myć,a potem tak głowa swędzi że zadrapać się chcę...a próbowałam kilka razy zmienić i niestety
Mnie moja fryzjerka kiedyś powiedziała, że HS strasznie wpływa na skórę głowy i przez to jak użyje się innego szamponu to ma się łupież. Poleciła mi kiedyś zwykły szampon familijny(niebieska butelka) i po łupieżu ani śladu. Ma łagodniejsze składniki niż HS.

Cytat:
Napisane przez paciaz1993 Pokaż wiadomość
To jeszcze nie tak źle, jak zostałam konsultantką avon, to tydzień po mnie koleżanka z klasy postanowiła zostać konsultantką ori :/
Teraz zabiera mi klientki, fakt, że niektóre zostają przy mnie, ale u niej też zamawiają i dlatego ja będę miała mniejsze zamówienia
Spokojnie, w Avonie mają większy wybór i więcej promocji, a to już zachęca dużo osób do kupowania. Zresztą w Ori mają ceny okropne.

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
potwierdzam, bardzo przydatne na wyjazdy.. jak we wrześniu byłam tydzień w delegacji w Szwajcarii to one zastąpiły mi 2 kg produktów, które musiałabym zabrać, bo nawet balsam 250ml to minimum 300gr waży, a szampon, kremy , mleczko do mycia itp...
a bagaż ,- nawet walizkę na kółkach- to też momentami trzeba podnieść bo podać do załadunku - minimalizacja w podróży ma zasadnicze znaczenie
Wybieram się w maju do Anglii na kilka dni i nie opłaca mi się zabierać bagażu normalnego, dlatego wybrałam opcję b. podręcznego, i mam pytanko czy nie skonfiskują mi właśnie tych pojemniczków, bo wiem, że nie mogę zabrać dużych pojemności tylko do 100ml.

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
moja mama ma niezaciekawe rzesy i jej ulubionym tuszem z avonu jest spectra - ten takie niby z 3 poziomami
Ja też jestem zadowolona z Super Shocka, a teraz mam właśnie ten spectra lash i powiem wam ze jest niczego sobie. Czasami mnie denerwuje, bo troszkę zaczyna się osypywać.

Cytat:
Na all wczoraj znalazłam coś indentyko jak Kristina , a paredziesiat zlotych taniej.. moge podeslac na priva jesli chcesz
Ja też chcę linka, jeśli można

Edytowane przez Kissmisiaa
Czas edycji: 2011-04-10 o 12:28
Kissmisiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 12:27   #2377
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość

Dla mnie to nie jest podobny zapach TTA Always strasznie zajeżdża konwalią A ja nie znoszę tego zapachu(mój mąż czasami go używa jak odświeżacza w łazience), a ten DKNY używam i uwielbiam
Ja też swego czasu szalałam z jabłuszkiem DKNY i pamiętam, że jak kupiłam Always, to stwierdziłam, że podobne klimaty. (identyczne nie są).
Tylko, że mnie tam w Always konwalia bardzo po nosie nie daje, mój nos bardziej rejestruje tam inne akordy, ogólnie odbiera je bardziej świeżo - zielono-lekko owocowo.

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość

a w kat.6 jest w dobrej cenie 6,9zł grzech nie zrobić zapasów
No ja własnie tez się czaję na to mleczko w 6. W końcu ma wtedy najniższą cenę
Stary 2011-04-10, 12:31   #2378
karinka124
Wtajemniczenie

mistress88 byłam niedawno na fejsie i patrze w powiadomieniach wyświetla się znajoma twarz więc sprawdziłam : i to Ty dodałaś komentarz do Ori

żeby nie było offa to chyba jednak zamówienie z katalogu 5 muszę zrobić do wtorku bo jak zrobię w środę, to znowu im się system przestawi na następny katalog

Cytat:

też widziałam na all podobna pewnie o tej samej myślimy

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-04-10 o 12:38
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 12:46   #2379
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny oszalałyście! nadrabiałam z 17 stron a nie było mnie tu od..hmm.. piątku?:P

Skuszę się na pięciodniową kurację.. ale może w 9/2011, bo teraz raczej średnio atrakcyjne ofert cenowo z AT :P a tak może będzie coś łączonego.. jak nie to wezmę normalnie.. bo chcę jeszcze szczotkę i serum na końcówki

Noo mam się z Wami czym podzielić :P Dziś Panienka Daria przeprowadziła skromny eksperyment Jako, że należę do ludzi którzy zwyczajnie nienawidzą się o cokolwiek prosić - a z tym mi się kojarzy wszelkie wciskanie ludziom czegoś tudzież przedstawiciele handlowi.. nigdy nie myślałam, by obcym Avon wciskać :P no i w zasadzie nie do końca to zrobiłam..ale!
Wybierając się do miasta zabrałam ze sobą 3 katalogi i 3 kartoniki z TTA Diamond.. oczywiście otwarte-moje,jako tester również :P I tymże sposobem przy okazji sobotnich zakupów chciałam zobaczyć..jak to jest coś komuś wciskać ^^ bo w zasadzie zawsze od tego stroniłam, a teraz byłam totalnie ciekawa.. i w paru sklepach zaproponowałam co miałam zaproponować.. może nawet byłabym zła przez odmowy ,ale nie dało się.. ludzie są tacy zabawni Najczęstsze NIE : mam spory zapas perfum, to nie mój zapach(większość twierdziła,że bardzo ładny ), nie używam perfum , nie kocham swojej żony ( zaproponowane panu w pubie/barze.. na co jeszcze starsi(bo akurat tylko tacy tam przebywali) klienci przy barze stwierdzili,że nie mają żony/szukają żony/może napiłabym się z nimi piwka ) ,syn/córka przywożą mi z hAmeryki/Uzbekistanu/Etiopii[niepotrzebne skreślić ] dalejj.. po przebyciu połowy dystansu wyznaczonego zatrzymałam się na tymbarka i pokazałam młodej ekspedientce,która mnie obsługiwała.. pijąc średnio byłam w stanie jednocześnie przedstawić jej zapach więc położyłam na ladę tylko coś krótko powiedziawszy i zapytała jakie to-już chwytając oglądając- powiedziałam nazwę i firmę na co ona zatrzymała otwieranie ich i ŁEEE,AVON..? to mnie chyba rozbroiło najbardziej ze wszystkich perełek poza odmowami zeszły mi dwie wody i zostawiłam trzy katalogi.. w większości słyszałam, że mają już Panią która przynosi im katalog i tym się zajmuje.. w sumie nawet nie wnikałam któż to, bo na cóż mi to.. choć może bym skojarzyła, bo to nie za wielkie miasto..
Takie ot moje doświadczenia z dziś z Avonem

Śpijcie dobrze Smerfetki

PS.Stestuję chyba w najbliższym czasie niebieskie Solutions , bo mam próbeczki.. dam znać jakie efekty I jeśli wszystko ładnie zagra to mam Rarkę i Perceive Dew przy najbliższym zamówieniu
to sie usmiałam niepotrzebne skreslic
ale ludzie na odczepne tak mowie corka mi przywozis, corka mi kupuje srele morele....
a tak na magrinesie ty masz kat9??
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 13:01   #2380
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
mistress88 byłam niedawno na fejsie i patrze w powiadomieniach wyświetla się znajoma twarz więc sprawdziłam : i to Ty dodałaś komentarz do Ori
osz kurdę muszę zmienić avatar, wolałabym pozostać anonimowa, więc cicho-sza

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 13:13   #2381
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
spoko ale avatara zmieniać nie musiałaś

wera ja myślę ,że OnlyOnce nie ma jeszcze 9 , (ma 8) a teraz tylko planuje sobie co kupi później w 9

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-04-10 o 13:15
Stary 2011-04-10, 13:16   #2382
Sarasfati
Rozeznanie

only once ale sie uśmiałam czytając "opowieść" o twoich Avonowych podbojach

A ja dziś stwierdziłam, że zapach Herve Leger jest totalnie nie dla mnie. Tzn podoba mi się, ok, tylko cały czas go czuję, a ja tak nie lubię. Zwłaszcza, że nie jestem dziś w formie a jechałam samochodem i jakoś tak mnie mdliło...

PS. śniły mi się dziś tusze z netto stylizujące i jak się rano obudziłam to zaczęłam się zastanawiac czy nie kupić

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
no rzeczywiście nie musiałaś bo ja i tak pamiętam Po nicku nie zapamiętałam tylko popatrzyłam na twój podpis i skojarzyłam buźkę
Stary 2011-04-10, 13:18   #2383
KaasiaaK
Zakorzenienie

hej hej
na katalogowym jedna dziewczyna wrzuciła zdjęcia zestawu plastikowych pojemniczków/buteleczek z avonu.
jaka jest możliwość... hmmm, zamówienia ich ;> Czy to dla wszystkich konsultantek jest dostępne, czy tylko np. dla liderów?
i jaka jest cena tego zestawu?

i jeszcze jedno pytanie...
czas mnie goni, mam w święta 50lecie ślubu dziadków i nie mam kompletnie pomysłu co bym mogła im kupić, myślałam, że może jakieś wody toaletowe, dla babci mam pewną koncepcję, ale gorzej z dziadkiem, która z wód pasowała by dla starszego pana, który w tym roku osiągnął wiek 80lat? z męskich wód avonu znam tylko FullSpeed, bo brat używa.. a tak orientację mam marną ;<
Stary 2011-04-10, 13:24   #2384
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
hej hej
na katalogowym jedna dziewczyna wrzuciła zdjęcia zestawu plastikowych pojemniczków/buteleczek z avonu.
jaka jest możliwość... hmmm, zamówienia ich ;> Czy to dla wszystkich konsultantek jest dostępne, czy tylko np. dla liderów?

czas mnie goni, mam w święta 50lecie ślubu dziadków i nie mam kompletnie pomysłu co bym mogła im kupić, myślałam, że może jakieś wody toaletowe, dla babci mam pewną koncepcję, ale gorzej z dziadkiem, która z wód pasowała by dla starszego pana, który w tym roku osiągnął wiek 80lat? z męskich wód avonu znam tylko FullSpeed, bo brat używa.. a tak orientację mam marną ;<
Jeśli poprosisz swoją konsultantkę to bez problemu powinna ci zamówić ten zestaw pojemniczków z logo.

Myślę, że woda Signature by pasowała dla twojego dziadka. Bo ten perfum jest taki elegancji i za pewnie pasowałby dla starszego pana. W katalogu k.6 będziesz miała możliwość zakupienie zastawu Signature za 59,90.

Edytowane przez Kissmisiaa
Czas edycji: 2011-04-10 o 13:27
Kissmisiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 13:28   #2385
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Jeśli poprosisz swoją konsultantkę to bez problemu powinna ci zamówić ten zestaw pojemniczków z logo.

Myślę, że woda Signature by pasowała dla twojego dziadka. Bo ten perfum jest taki elegancji.
no ja właśnie jestem konsultantką, dlatego pytam o ten zestaw, bo nigdzie go nie widziałam ;>

dzięki
Stary 2011-04-10, 13:30   #2386
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
no ja właśnie jestem konsultantką, dlatego pytam o ten zestaw, bo nigdzie go nie widziałam ;>

dzięki
Na formularzu zamówień są wymienione produkty LOGO i ich ceny
Podróżny zestaw pojemników kosztuje 15,90zł
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 13:32   #2387
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
i tak bym zmieniła, bo cały czas gębą świecić nie będę :P
Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
no rzeczywiście nie musiałaś bo ja i tak pamiętam Po nicku nie zapamiętałam tylko popatrzyłam na twój podpis i skojarzyłam buźkę
to Ty też mnie widziałaś?

ech czuję się prześladowana

Stary 2011-04-10, 13:33   #2388
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Na formularzu zamówień są wymienione produkty LOGO i ich ceny
Podróżny zestaw pojemników kosztuje 15,90zł
dzięki

właśnie przed chwilą zobaczyłam, a formularz przeglądałam milion razy wcześniej i nie widziałam :P
Stary 2011-04-10, 13:34   #2389
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izolda0805 Pokaż wiadomość
a jaką masz cerę?
ja również testowałam mineralny, ale wczoraj i mam pozytywne odczucia, twarz mi się nie świeciła pomimo tego, że mam cerę mieszaną, buźka była taka gładziutka i wyglądała zdrowo, podkład rzeczywiście ma drobinki, ale widać je dopiero w sztucznym świetle
Popieram, mordka święci się po nim jak psu... i jest taki tępowaty trochę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-10, 13:38   #2390
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość

Myślę, że woda Signature by pasowała dla twojego dziadka. Bo ten perfum jest taki elegancji i za pewnie pasowałby dla starszego pana. W katalogu k.6 będziesz miała możliwość zakupienie zastawu Signature za 59,90.
hmm w netto nr 5 ten zestaw jest za 49,90 kod 16949

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
i tak bym zmieniła, bo cały czas gębą świecić nie będę :P

ech czuję się prześladowana
to ja też zmienię avatar ileż można się pokazywać ludziom
Stary 2011-04-10, 13:45   #2391
wera2604
Zadomowienie

Cytat:

wera ja myślę ,że OnlyOnce nie ma jeszcze 9 , (ma 8) a teraz tylko planuje sobie co kupi później w 9
ale jak widziala juz w 9
ale ok

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
hej hej

Signature smierdzi dziadkami wiec polecam to!
Stary 2011-04-10, 13:48   #2392
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość

eee z całym szacunkiem dla starszych panów, znam wielu "dziadków", którzy są eleganccy i zadbani
Stary 2011-04-10, 13:51   #2393
wera2604
Zadomowienie

Cytat:

eee z całym szacunkiem dla starszych panów, znam wielu "dziadków", którzy są eleganccy i zadbani
zgzadza sie ale ten zapach mi przypomina mojego dziadka prawdziwego dziadka nie tego eleganckiego!!!wiec sory kazdy ma swoje spostrzezenia!!
Stary 2011-04-10, 13:52   #2394
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
zgzadza sie ale ten zapach mi przypomina mojego dziadka prawdziwego dziadka nie tego eleganckiego!!!wiec sory kazdy ma swoje spostrzezenia!!
ok, dzięki za opinię
Stary 2011-04-10, 13:59   #2395
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
ok, dzięki za opinię
hehe nie ma za co a tak serio to typowy zapachdla tego wieku
Stary 2011-04-10, 14:04   #2396
ArnicaMontana
Raczkowanie

Witam Kobietki po dłuższej przerwie! Muszę się podzielić swoim nowym odkryciem: kocham ten czarny balsam do ciała z anew ultimate!
Po 10 kg schudnięciu wpadłam na genialny pomysł, że mi na pewno nie zaszkodzi taki konkretny dopalacz sflaczałej z lekka powłoki, i to jest to. Zapach nienachalny, wchłania się super i ujędrnia rzeczywiście! Stosuję tylko wieczorem, ale i tak już po 4 dniach widzę poprawę!
I pytanko, czy któraś widziała biżu Marina? Tak mnie kusi... I Turin...
ArnicaMontana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 14:23   #2397
OnlyOnce
Raczkowanie

Cytat:
ale jak widziala juz w 9
ale ok

Cytat:

Skuszę się na pięciodniową kurację.. ale może w 9/2011, bo teraz raczej średnio atrakcyjne ofert cenowo z AT :P a tak może będzie coś łączonego.. jak nie to wezmę normalnie.. bo chcę jeszcze szczotkę i serum na końcówki
Nie widziałam nie widziałam.. jakbym widziała dziewiątkę podzieliłabym się z Wami jeśli nie katalogiem to chociaż spostrzeżeniami Niestety nie mam takiej mocy.. a to było tylko moje gdybanie I jestem również ciekawa dziewiątki,gdyż zastanawia mnie czy mleczka naturalsa będą dostępne :P bo jeśli nie to już przepadły.. ^^ bo w 8 tylko truskawka
OnlyOnce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 14:53   #2398
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
też zdecydowanie polecam Signature,od razu o przeczytaniu Twojego postu nasunął mi się ten zapach

Cytat:
ejjj Signature to zapach eleganckiego pana od 40 wzwyż mnie się on podoba

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Tylko, że mnie tam w Always konwalia bardzo po nosie nie daje, mój nos bardziej rejestruje tam inne akordy, ogólnie odbiera je bardziej świeżo - zielono-lekko owocowo.
Też nie czuję wybijającej się konwalii,ale zapach piękny,taki wiosenny

Cytat:
to ja też zmienię avatar ileż można się pokazywać ludziom
Niiieeee chcemy patrzeć na piękne kobiety !!!

Pytam się mamy czy chce coś z kat.06,ale chce tylko z netto płyn do kąpieli buuu będę płakać jak nie uzbieram zamówienia z szóstki
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 14:58   #2399
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Pytam się mamy czy chce coś z kat.06,ale chce tylko z netto płyn do kąpieli buuu będę płakać jak nie uzbieram zamówienia z szóstki
a moja tylko szampon duży i mały z naturalsa... no ale ma teraz duże wydatki bo będzie wyprawiać 2 imprezki z okazji 50tki (muszę rozkiminić prezent)
póki co mam na jakieś niecałe 300 zł (ale to już z moim)

Stary 2011-04-10, 15:01   #2400
EvaBS
Raczkowanie

Byłam dziś w chińskim centrum handlowym i tam wypatrzyłam podróbkę Far Away
cena 14 ,00 wściekłam się ... zapach podobny, nie rozwija się pachnie waniliowo czekoladowo.... opakowanie bardzo podobne, bark napisów.. i nie miał sznureczka czarnego już im nie chciało sie zrobić ...ehhh.... pewnie na Alll... też są podróbki Avonu ...
Zwierzątka duże i małe

EvaBS jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości