A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-16, 19:02   #2371
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
tak ja wiem że tu raczej wszytkie jesteście z innym typem sukni ale jak mówię mnie olśniła
Jak tak wisi sama, to do mnie nie mówi. Ale na Tobie wygląda bardzo ładnie Więc jeśli Cię urzekła i dobrze się w niej czujesz, to nic więcej Ci nie potrzeba
Czekam, aż mnie jakaś tak urzeknie

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Suknia piękna, wyglądasz rewelacyjnie. Piesio uroczy. Jak go przyjął starszy kolega?

Dziewczyny przypiliło mnie i w przyszłym tygodniu idę mierzyć suknie. Pisałam wcześniej, że żadne księżniczki itp że czysta prostota. Przed chwilą zobaczyłam zdjęcie i ZAKOCHAŁAM SIĘ. Załączam zdjęcie na modelce i "normalnej" PMce. Proszę o opinie. Dodam, że suknia jest na wzrost 167 (tyle mam) i rozmiar 38 (tyle mam chyba :-P)
Chyba Sie zazdroszczę Kiedy ja się zakocham chcę już natentychmiast
Piszesz, że przemawiała do Ciebie prostota, ale ta księżniczkowa prostota jest super elegancka. Podoba mi się.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 19:05   #2372
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Suknia piękna, wyglądasz rewelacyjnie. Piesio uroczy. Jak go przyjął starszy kolega?

Dziewczyny przypiliło mnie i w przyszłym tygodniu idę mierzyć suknie. Pisałam wcześniej, że żadne księżniczki itp że czysta prostota. Przed chwilą zobaczyłam zdjęcie i ZAKOCHAŁAM SIĘ. Załączam zdjęcie na modelce i "normalnej" PMce. Proszę o opinie. Dodam, że suknia jest na wzrost 167 (tyle mam) i rozmiar 38 (tyle mam chyba :-P)
nie mój styl bo znowu ten świecący materiał i nie podobają mi się takie ramiączka gdyby nie ona inny materiał było by suuuper ale to tylko moja opinia ważne że TY się zakochałaś

Cytat:
tak ja wiem że tu raczej wszytkie jesteście z innym typem sukni ale jak mówię mnie olśniła
I oto chodzi to Ciebie ma olśnić zresztą to tylko zdjęcia A wiadomo na żywo pewnie było 1000% lepiej jak u i mnie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 19:06   #2373
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Jejjj kilka dni mnie nie było a tu tyle stron do nadrabiania, nie wiem czy dam radę

Póki co pochwalę się że umowa z cateringiem podpisana
Teraz w tygodniu mieliśmy nauki i mamy już to z głowy. Jeszcze tylko w maju spotkanie z panią z poradni i będzie już zaświadczenie.
Kupiłam sobie także buty na ślub Szłam ostatnio miastem i wpadły mi w oko. Weszłam do sklepu zmierzyłam i są już w domku schowane w pudełku i czekają na ten dzień. Jednak butkami pochwalę się po weekendzie bo jestem u TŻ-ta a kartę od aparatu mam u siebie.
Tyle z tych dobrych rzeczy.
Z tych złych to muszę się wybrać do mojej pani ginekolog jednak trochę się boję bo nie wiem co się okaże po wizycie. Otóż tabletki biorę już ponad 3 lata. Ostatnią powinnam wziąć w najbliższy wtorek i około soboty powinnam mieć okres. A jest jakoś nie po kolei bo już od około 3-4 dni mam tak jakby końcówkę okresu a przecież jeszcze opakowania nie skończyłam Nigdy w życiu mi się nie zdarzało nic takiego Trochę się tym denerwuję bo to raczej nie jest normalne

Patrycja 28.06.2014

Edytowane przez beat@
Czas edycji: 2011-04-16 o 19:07
beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 19:38   #2374
(kicia)
Zakorzenienie

Dotk4 dokładnie tak jak na tym zdjęciu powinna ta suknia wyglądać na dziewczynie mojego wzrostu bo akurat ta na zdjęciu ma 155 cm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fgr.jpg (46,5 KB, 49 załadowań)

Stary 2011-04-16, 19:45   #2375
bahari
Raczkowanie

Cytat:
oto fotki jestem u kuzynki ;pwiem że nie wszytkim będzie się podobać ale powiem tak normalnie noszę rozmiar 42 i wyglądam w tej sukni szczuplej ;p powiedzcie szczerze ;p i zdjęcie mojego pieska nowego Niko pekińczyki jak są młode to mają lekkiego zeza ;p ale potem im to znika ;p wiem na przykładzie mojego starszego pieska pekińczyka maxa ups nie przekręciłyśmy ;/ no ale nie mam czasu muszę już lecieć myślę że dacie radę. W razie co zapiszcie na chwilę na dysku przekręćcie a potem skasujcie ;p
te ramiączka to od mojego stanika zapomniałam odpiąć i do tego w biuście nie jest dopasowana
Suknia jest ładna i rzeczywiście szczupło w niej wyglądasz, w życiu bym nie powiedziała że to 42. Te zdobienia są dość subtelne, nie powiedziałabym że jakoś bazarowo wygląda, po prostu jest bardzo strojna, ale w taki elegancki sposób. Tylko że już byś musiała uważać z dodatkami, na pewno buty powinny być zupełnie proste.

Cytat:

Suknia przecudowna, o dziwo w realu prezentuje się identycznie jak na modelce, chwała fotografowi za brak fotoszopa wydłużająco-wyszczuplającego na zdjęciu katalogowym. Ja bym brała bez wahania.

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
Jejjj kilka dni mnie nie było a tu tyle stron do nadrabiania, nie wiem czy dam radę

Póki co pochwalę się że umowa z cateringiem podpisana
Teraz w tygodniu mieliśmy nauki i mamy już to z głowy. Jeszcze tylko w maju spotkanie z panią z poradni i będzie już zaświadczenie.
Kupiłam sobie także buty na ślub Szłam ostatnio miastem i wpadły mi w oko. Weszłam do sklepu zmierzyłam i są już w domku schowane w pudełku i czekają na ten dzień. Jednak butkami pochwalę się po weekendzie bo jestem u TŻ-ta a kartę od aparatu mam u siebie.
Tyle z tych dobrych rzeczy.
Z tych złych to muszę się wybrać do mojej pani ginekolog jednak trochę się boję bo nie wiem co się okaże po wizycie. Otóż tabletki biorę już ponad 3 lata. Ostatnią powinnam wziąć w najbliższy wtorek i około soboty powinnam mieć okres. A jest jakoś nie po kolei bo już od około 3-4 dni mam tak jakby końcówkę okresu a przecież jeszcze opakowania nie skończyłam Nigdy w życiu mi się nie zdarzało nic takiego Trochę się tym denerwuję bo to raczej nie jest normalne
Gratulacje kolejnych trzech załatwionych spraw

A tym plamieniem to się nie zastanawiaj tylko w poniedziałek raniutko na wizytę do pani doktor
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 19:51   #2376
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość

Suknia przecudowna, o dziwo w realu prezentuje się identycznie jak na modelce, chwała fotografowi za brak fotoszopa wydłużająco-wyszczuplającego na zdjęciu katalogowym. Ja bym brała bez wahania.

---
Dziewczyna sprzedaję ją za 2000 zł. Nie wiem ile kosztowała w salonie, ale pewnie nie mało. To model z 2010 roku i nie znalazłam jej ani na allegro ani na innych stronach. Dla mnie jest przecudowna. Tylko w razie czego skąd ja wezmę na szybko 2000 zł????? (cena wprawdzie do negocjacji)

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 19:53   #2377
(kicia)
Zakorzenienie

wiecie co dziewczęta pamiętacie jak wam wstawiałam to zdęcie??

okazuje się iż ta suknia się tak układa bez jakiegokolwiek koła jestem w totalnym szkoku.... A i przepraszam was laski że was tak zanudzam ale naprawdę się na kręciłam i nie mogę się doczekać środy mam nadzieje że mnie zrozumiecie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1_sprzedam_suknie_mon_cheri_jolie.jpg (49,7 KB, 44 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-16, 19:54   #2378
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyna sprzedaję ją za 2000 zł. Nie wiem ile kosztowała w salonie, ale pewnie nie mało. To model z 2010 roku i nie znalazłam jej ani na allegro ani na innych stronach. Dla mnie jest przecudowna. Tylko w razie czego skąd ja wezmę na szybko 2000 zł????? (cena wprawdzie do negocjacji)
a masz już jakąkolwiek kwotę?? zawsze możesz spisać umowę z dziewczyną wpłacić jej zadatek i byś jej powiedziała że spłacisz resztę

Stary 2011-04-16, 20:04   #2379
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
oto fotki jestem u kuzynki ;pwiem że nie wszytkim będzie się podobać ale powiem tak normalnie noszę rozmiar 42 i wyglądam w tej sukni szczuplej ;p powiedzcie szczerze ;p i zdjęcie mojego pieska nowego Niko pekińczyki jak są młode to mają lekkiego zeza ;p ale potem im to znika ;p wiem na przykładzie mojego starszego pieska pekińczyka maxa ups nie przekręciłyśmy ;/ no ale nie mam czasu muszę już lecieć myślę że dacie radę. W razie co zapiszcie na chwilę na dysku przekręćcie a potem skasujcie ;p
te ramiączka to od mojego stanika zapomniałam odpiąć i do tego w biuście nie jest dopasowana
suknia rzeczywiście bardzo bogato zdobiona, przynajmniej nie musiałabyś już szaleć z biżuterią Bardzo ładnie się w niej prezentujesz, świetnie wyglądają Twoje ramiona i dekolt i jeśli to ta jedyna, to bierz A czy ona ma ramiączka czy to Twoje ramiączka ze stanika i jaki to kolor - czysta biel?

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
mam nadzieje że mnie zrozumiecie
kto ma Cię zrozumieć jak nie my

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 20:11   #2380
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
a masz już jakąkolwiek kwotę?? zawsze możesz spisać umowę z dziewczyną wpłacić jej zadatek i byś jej powiedziała że spłacisz resztę
Nie mam nic. Prawdopodobnie jadę na wakacje do pracy i wtedy zarobię. Nie sądziłam, że tak mnie sukienka powali, że będę chciała kupować półtora roku przed ślubem dlatego nic nie uskładałam. Ale najpierw przymierzę i zobaczę jak w niej wyglądam (we wtorek zamiast na zajęcia to do salonu)

Stary 2011-04-16, 20:15   #2381
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Suknia jest ładna i rzeczywiście szczupło w niej wyglądasz, w życiu bym nie powiedziała że to 42. Te zdobienia są dość subtelne, nie powiedziałabym że jakoś bazarowo wygląda, po prostu jest bardzo strojna, ale w taki elegancki sposób. Tylko że już byś musiała uważać z dodatkami, na pewno buty powinny być zupełnie proste.
dziękuję tak wiem myślę nad prostymi butami prostym białym materiałowym bolerkiem bez żadnych aplikacji kolczyki i bransoletka i tyle.
kicia doskonale cię rozumiem zobacz ile ja się rozpisywałam o swojej :P mam tak samo ;p
a i któraś pytała o pieski to oczywiście mój starszy pies max podchodzi do małego z dystansem ucieka od niego i w ogóle mam nadzieję że z czasem mu przejdzie teraz go głaskałam i ma oczka zapłakane aj
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-04-16 o 20:19
jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 20:22   #2382
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję tak wiem myślę nad prostymi butami prostym białym materiałowym bolerkiem bez żadnych aplikacji kolczyki i bransoletka i tyle.
kicia doskonale cię rozumiem zobacz ile ja się rozpisywałam o swojej :P mam tak samo ;p
a i któraś pytała o pieski to oczywiście mój starszy pies max podchodzi do małego z dystansem ucieka od niego i w ogóle mam nadzieję że z czasem mu przejdzie teraz go głaskałam i ma oczka zapłakane aj
Myślę, że mu przejdzie. Pewnie to takie chwilowe badanie terenu. A już za niedługo będą razem ganiać po mieszkaniu

Stary 2011-04-16, 20:40   #2383
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
suknia rzeczywiście bardzo bogato zdobiona, przynajmniej nie musiałabyś już szaleć z biżuterią Bardzo ładnie się w niej prezentujesz, świetnie wyglądają Twoje ramiona i dekolt i jeśli to ta jedyna, to bierz A czy ona ma ramiączka czy to Twoje ramiączka ze stanika i jaki to kolor - czysta biel?
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

kto ma Cię zrozumieć jak nie my
to moja zapomniałam ściągnąć taka byłam normalnie podekscytowana że w ogóle nie myślałam tak czysta biel a ja całe życie sądziłam że nigdy w bieli nie pójdę a tu taka niespodzianka ;P
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-16, 20:46   #2384
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
on po prostu nie wie co się dzieje ale myślę że mu minie. A swoja drogą czemu Twoja mama kupiła nowego psa

Stary 2011-04-16, 21:06   #2385
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
on po prostu nie wie co się dzieje ale myślę że mu minie. A swoja drogą czemu Twoja mama kupiła nowego psa
wiesz co nie wiem już od półtora miesiąca biegała na ten targ pod leklerkiem w soboty a potem wracał do domu i jęczała jakie tam pieski nie widziała a ja jej tłumaczyłam kto będzie z nim wchodził z tym co mamy to ja muszę się nad nim litować bo każdy ma to w d..... a jak ja wyjadę to kto będzie z nimi latał?? No i dzisiaj wróciła z targu tym razem z psem a jej tłumaczenie to: bo kosztował tylko 50zł ze szczepieniami już jest i taki ładny. no i teraz pięknie po prostu. A ona jeszcze chciała wyjechać do siostry za granicę zdrowo jest rąbnięta. Mam chorą babcię na głowę(jeszcze się podpali,albo drzwi nie zamknie zabiją ją albo dom okradną i wrócimy do pustych 4 ścian), do tego dwa psy, brat w tym roku kończy zawodówkę i nie wiadomo czy zostanie w PL czy wyjedzie(a poza tym on ma wszytko właśnie w D.... odkąd ma dziewczynę w domu nocuje raz w tygodniu i to z nią a ma 19 lat ona 22 razem są 5 miesięcy a nocują tak od samego początku związku.), siostra w Holandii, tata jeździ po europie, ja chcę wyjechać. To kto w domu zostanie z babką??
PS. ale się rozpisałam przepraszam ale znowu nerwy mnie poniosły a wtedy dużo gadam tzn.w tym przypadku piszę
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-16, 21:19   #2386
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co nie wiem już od półtora miesiąca biegała na ten targ pod leklerkiem w soboty a potem wracał do domu i jęczała jakie tam pieski nie widziała a ja jej tłumaczyłam kto będzie z nim wchodził z tym co mamy to ja muszę się nad nim litować bo każdy ma to w d..... a jak ja wyjadę to kto będzie z nimi latał?? No i dzisiaj wróciła z targu tym razem z psem a jej tłumaczenie to: bo kosztował tylko 50zł ze szczepieniami już jest i taki ładny. no i teraz pięknie po prostu. A ona jeszcze chciała wyjechać do siostry za granicę zdrowo jest rąbnięta. Mam chorą babcię na głowę(jeszcze się podpali,albo drzwi nie zamknie zabiją ją albo dom okradną i wrócimy do pustych 4 ścian), do tego dwa psy, brat w tym roku kończy zawodówkę i nie wiadomo czy zostanie w PL czy wyjedzie(a poza tym on ma wszytko właśnie w D.... odkąd ma dziewczynę w domu nocuje raz w tygodniu i to z nią a ma 19 lat ona 22 razem są 5 miesięcy a nocują tak od samego początku związku.), siostra w Holandii, tata jeździ po europie, ja chcę wyjechać. To kto w domu zostanie z babką??
PS. ale się rozpisałam przepraszam ale znowu nerwy mnie poniosły a wtedy dużo gadam tzn.w tym przypadku piszę
oj Niunia no nieciekawie a co do wyprowadzania psa to jest u mnie tak że no rozumiem że moja mama nie wychodzi no bo ona sobie sama butów nie założy bo nie może zginać kolana no ale jak tata jest to coś mnie trafia jak siedzę u TŻ i dostaję telefon że muszę do domu wracać bo pies chce na dwór a ojcu się nie chce wyjść a brat to chyba jeszcze pożałuje tego co robi bo w tym momencie to chyba niezła podnieta dla niego że ma starszą dziewczynę a jak on się jej znudzi to go rzuci....

Stary 2011-04-16, 21:29   #2387
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
oj Niunia no nieciekawie a co do wyprowadzania psa to jest u mnie tak że no rozumiem że moja mama nie wychodzi no bo ona sobie sama butów nie założy bo nie może zginać kolana no ale jak tata jest to coś mnie trafia jak siedzę u TŻ i dostaję telefon że muszę do domu wracać bo pies chce na dwór a ojcu się nie chce wyjść a brat to chyba jeszcze pożałuje tego co robi bo w tym momencie to chyba niezła podnieta dla niego że ma starszą dziewczynę a jak on się jej znudzi to go rzuci....
no ja właśnie wiem oni są nieźli ale nie komentuję bo szkoda słów... ja mam tak samo siedzę u tż a tu telefon z pieskiem trzeba wyjść, albo jak byłam w pracy to dzwonią kiedy będziesz bo z psem trzeba wyjść... myślałam że coś się stało wyszłam jak najszybciej się dało wchodzę do domu a tam mama,karol i babka w domu a i co nikt nie był chętny żeby znim wyjść! ale się wtedy wydarłam mówię to po to do mnie dzwonicie i ja się k...... z pracy zwalniam bo wam się d...... nie chce ruszyć normalnie porażka
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-16, 21:34   #2388
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
no ja właśnie wiem oni są nieźli ale nie komentuję bo szkoda słów... ja mam tak samo siedzę u tż a tu telefon z pieskiem trzeba wyjść, albo jak byłam w pracy to dzwonią kiedy będziesz bo z psem trzeba wyjść... myślałam że coś się stało wyszłam jak najszybciej się dało wchodzę do domu a tam mama,karol i babka w domu a i co nikt nie był chętny żeby znim wyjść! ale się wtedy wydarłam mówię to po to do mnie dzwonicie i ja się k...... z pracy zwalniam bo wam się d...... nie chce ruszyć normalnie porażka
czyli widzę tak jak ja nie możesz się doczekać aż wyjdziesz za mąż i wyprowadzisz się od rodzinki... Ja moją kocham ale za takie zagrywki typu pies albo jestem na drugim końcu miasta i dostaję telefon "Agnieszka olej się skończył trzeba pójść do sklepu" a sklep jest zaraz przy bloku i ojciec nie zejdzie ja muszę pół godziny lecieć... Albo czegoś nie sprzątnę a od ojca dostaję kazanie a za chwile on robi to samo to mam ochotę ich na prawdę czasami palnąć bo człowieka aż coś bierze jak takich rzeczy słucha

Stary 2011-04-16, 21:40   #2389
jagodzia133
Zakorzenienie

dobra tamte fotki usunęłam wstawiam już poprawione żebyście się męczyć nie musiały :P w tych fotkach jest zdjęcie też 2 sukni którą przymieżyłam a 3 sukni nie robiłam fotek bo byłą za krótka :P na zdjęciu nr. 4 widać welon... ona mi miała go dopiero do głowy przypinać także jest z pół metra krótszy niż na foto ale i tak leży na ziemi jak jest przypięty do głowy
Lili & Gabryś

Czas edycji: 2011-04-19 o 09:10

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-16, 21:45   #2390
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
czyli widzę tak jak ja nie możesz się doczekać aż wyjdziesz za mąż i wyprowadzisz się od rodzinki... Ja moją kocham ale za takie zagrywki typu pies albo jestem na drugim końcu miasta i dostaję telefon "Agnieszka olej się skończył trzeba pójść do sklepu" a sklep jest zaraz przy bloku i ojciec nie zejdzie ja muszę pół godziny lecieć... Albo czegoś nie sprzątnę a od ojca dostaję kazanie a za chwile on robi to samo to mam ochotę ich na prawdę czasami palnąć bo człowieka aż coś bierze jak takich rzeczy słucha
u mnie jest tak samo a mama pedantka to ze sprzątaniem mam przerąbane i masz rację też już się nie mogę doczekać kiedy pójdę na swoje... będę za nimi tęsknić i za moim kochanym maxem ale to już naprawdę dobija no widzę że mamy podobnie w domu
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-16, 21:47   #2391
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Witam Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie bo wszyscy moi znajomi mają już dość gadania na temat ślubu, a ja nieraz muszę się wygadać

Krótko o mnie (24 l ) , tż (26l) i ślubie znamy się 4 lata , mieszkamy ze sobą od 3 , zaręczyliśmy się w święta Bożego Narodzenia w 2010 roku, datę ślubu mamy ustaloną na 28 kwietnia 2012

Co do ślubu, mamy już salę, kucharkę, orkiestrę, kamerzystę ...nie bylismy jeszcze u księdza ale mieszkamy daleko od rodzinnego domu i nie ma kiedy iść ( w święta idziemy teraz )dekoracje postanowiliśmy robić sami ... zresztą sporo rzeczy będziemy robić sami ( bo albo dużo wołają za coś, albo wydaje mi się, że nikt nie zrobi czegoś lepiej ode mnie )

aktualnie myślę o sukni ślubnej bo w mojej mieścinie podobno rok wcześniej trzeba rezerwować miejsce u krawcowej...choć nie do konca wiem czy na pewno chcę mieć nową sukienkę ....

No to by było na tyle, mam nadzieję, że będę mogła na Was liczyć, pomożecie w trudnych wyborach, a przede wszystkim wysłuchacie

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 21:51   #2392
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
dobra tamte fotki usunęłam wstawiam już poprawione żebyście się męczyć nie musiały :P w tych fotkach jest zdjęcie też 2 sukni którą przymieżyłam a 3 sukni nie robiłam fotek bo byłą za krótka :P
ta ostatnia zdecydowanie nieeee

dziewczyno Ty mówisz ze nosisz 42 rozmiar?? nie wierze na tych zdjęciach po ramionach wyglądasz jak ja... a ja mam max38 widać dietka skutkuje

ja mam i tak w domu teraz dobrze bo kiedyś jak moja siostra mieszkała to miałam gorzej. Mniej wolności. Moja siostra była ideałem. Mnie zawsze podejrzewano o picie palenie (no może nie do końca to było tak że nie paliłam jak byłam gówniarą teraz przestałam ) że zajdę w ciąże że nie dostanę sie na studia. A wyszło no cóż całkiem inaczej. Dzięki temu jestem teraz tu i planuję ślub bo rodzice przekonali się że pomylili się i ta która przez lata była ideałem zeszła na złą drogę a ta którą podejrzewali o przekręty ustatkowała się i za rok wyjdzie za mąż

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
Witam Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie bo wszyscy moi znajomi mają już dość gadania na temat ślubu, a ja nieraz muszę się wygadać

Krótko o mnie (24 l ) , tż (26l) i ślubie znamy się 4 lata , mieszkamy ze sobą od 3 , zaręczyliśmy się w święta Bożego Narodzenia w 2010 roku, datę ślubu mamy ustaloną na 28 kwietnia 2012

Co do ślubu, mamy już salę, kucharkę, orkiestrę, kamerzystę ...nie bylismy jeszcze u księdza ale mieszkamy daleko od rodzinnego domu i nie ma kiedy iść ( w święta idziemy teraz )dekoracje postanowiliśmy robić sami ... zresztą sporo rzeczy będziemy robić sami ( bo albo dużo wołają za coś, albo wydaje mi się, że nikt nie zrobi czegoś lepiej ode mnie )

aktualnie myślę o sukni ślubnej bo w mojej mieścinie podobno rok wcześniej trzeba rezerwować miejsce u krawcowej...choć nie do konca wiem czy na pewno chcę mieć nową sukienkę ....

No to by było na tyle, mam nadzieję, że będę mogła na Was liczyć, pomożecie w trudnych wyborach, a przede wszystkim wysłuchacie
witamy i zapraszamy

nadmierna gadatliwość jest tu mile widziana

Stary 2011-04-16, 21:53   #2393
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:

Witaj oczywiście że przyjmiemy my tu możemy na sobie polegać wysłuchamy,doradzimy, pocieszymy także nie masz co się bać :P a fotografa macie??
ja chciałam suknię nową a teraz szukam używanej dzisiaj akurat przymierzałam w komisie sukien ślubnych i powiem że suknie były same zadbane żadnych obdarciuchów nie było także polecam zajrzeć do takich miejsc suknie uprane czyste wyglądają jak nowe
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-16, 21:53   #2394
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
dobra tamte fotki usunęłam wstawiam już poprawione żebyście się męczyć nie musiały :P w tych fotkach jest zdjęcie też 2 sukni którą przymieżyłam a 3 sukni nie robiłam fotek bo byłą za krótka :P na zdjęciu nr. 4 widać welon... ona mi miała go dopiero do głowy przypinać także jest z pół metra krótszy niż na foto ale i tak leży na ziemi jak jest przypięty do głowy
Bardzo ladnei Ci w tej sukni! Faktycznie jest oryginalna, jeszcze takiej nie widzialam, ale na prawde bardzo mi sie w niej podobasz!

Cytat:

Witam Tutaj wszystkie PMki 2012 sa milo widziane
Calkiem sporo juz zalatwiliscie jak na 4 miesiace narzeczenstwa Jesli masz zdjecia sali, linki do makerzysty czy zespolu, to koniecznie sie pochwal A gdzie bedziecie slubowac?
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 21:59   #2395
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

bardzo dziękuję za przyjęcie

jagodzia133 co do fotografa to "niby mamy" bo mamy takie 3 w 1 tj. zaspoł, kamerzysta i fotograf ... i fotograf dopiero się uczy i nie wiem za bardzo jakie fotki robi , więc nie wiem czy nie będę szukała czegoś jeszcze w ogóle ( bo za tego fotografa nic nie płacimy ) czy tylko poszukam fotografa na plener , bo na zdjęciach z pleneru najbardziej mi zależy

co do sukni, właśnie ze względu na budżet chciałabym wziąść używaną ( najpierw muszę schudnąć ) ale póki co oglądam na allegro... a co do komisu nie wiedziałam, że coś takiego jest, więc poszukam u siebie a może któraś z Was jest z Wrocławia ??

D0tk4 tak naprawdę wszystko załatwiliśmy w tydzień , bo mieszkamy aktualnie we wroclawiu , a pochodzimy z województwa łódzkiego i przyjechalismy na weekend i udało nam się pozałatwiać

niestety nie mam żadnych linków, bo nasz zespół nie ma strony ( jest z polecenia ) ale oglądaliśmy kasetę i ludziki co byli na weselach z nimi zachwalali
a sala...mamy w osp . więc bez dekoracji nic szczególnego...może jak będę w święta u rodziców uda mi się coś zalatwić

iskierka zgasła...

Edytowane przez sikoreczka111
Czas edycji: 2011-04-16 o 22:02
Stary 2011-04-16, 22:00   #2396
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
ta ostatnia zdecydowanie nieeee

dziewczyno Ty mówisz ze nosisz 42 rozmiar?? nie wierze na tych zdjęciach po ramionach wyglądasz jak ja... a ja mam max38 widać dietka skutkuje

ja mam i tak w domu teraz dobrze bo kiedyś jak moja siostra mieszkała to miałam gorzej. Mniej wolności. Moja siostra była ideałem. Mnie zawsze podejrzewano o picie palenie (no może nie do końca to było tak że nie paliłam jak byłam gówniarą teraz przestałam ) że zajdę w ciąże że nie dostanę sie na studia. A wyszło no cóż całkiem inaczej. Dzięki temu jestem teraz tu i planuję ślub bo rodzice przekonali się że pomylili się i ta która przez lata była ideałem zeszła na złą drogę a ta którą podejrzewali o przekręty ustatkowała się i za rok wyjdzie za mąż

witamy i zapraszamy

nadmierna gadatliwość jest tu mile widziana
no tak 42 ;p kiedyś miałam 42/44 a teraz no już prawie 40 tylko ten biust jeszcze ;/ na fotkach go nie widać bo miałam zły stanik niestety muszę kupić jakiś porządny co będzie go trzymał w ryzach ;p a dietka cud racja
nadmierna gadatliwość ;p oj tak wystarczy sobie zerknąć na 1 str spr datę i dzisiejszą a tu już nastukane 80stron ;p
Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Bardzo ladnei Ci w tej sukni! Faktycznie jest oryginalna, jeszcze takiej nie widzialam, ale na prawde bardzo mi sie w niej podobasz!

Witam Tutaj wszystkie PMki 2012 sa milo widziane
Calkiem sporo juz zalatwiliscie jak na 4 miesiace narzeczenstwa Jesli masz zdjecia sali, linki do makerzysty czy zespolu, to koniecznie sie pochwal A gdzie bedziecie slubowac?
dziękuję no na razie same pozytywy poczekam do poniedziałku bo wiele dziewczyn tu nie zagląda w weekend :P
ooo zgadzam się z tobą tak jak masz stronki o się pochwal
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-16, 22:03   #2397
Lubcia
Zadomowienie

Witajcie dziewczyny

Nie było mnie dwa dni a tu tyle do nadrobienia

Jagodzia133 sukienka bardzo ładna w moim typie a Ty w niej bardzo ładnie wyglądasz mówię to szczerze

Jamee twoja sukienka tez jest bardzo ładna ale ja siebie w takiej nie widzę, ale jak ty czujesz, że to ta to bierz i nie zastanawiaj się długo

Jeśli chodzi o obowiązki domowe a szczególnie o różne zwierzaki nie mogę nic na ten temat powiedzieć bo zwierzaczka nie posiadam ale za to mój tż ma pieska więc tam mam do kogo się poprzytulać i pobawić i z chęcią pójść na spacerek

Witam nową PM kę ślubujemy w tym samym terminie
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015

Edytowane przez Lubcia
Czas edycji: 2011-04-16 o 22:04
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 22:06   #2398
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

jagodzia133 ślicznie wyglądasz w tej jednej sukni !! i nie wyglądasz wcale na rozmiar 40-42 ... sama póki co mam gdzieś 40 - 42 , i jak oglądam dziewczyny w sukienkach w rozmiarze 40 to wyglądają sporo gorzej niż TY a suknia rzeczywiście inna , nie widziałam takiej na żadnym ślubie ...
możesz mi jeszcze powiedzieć w jakich granicach cenowych są suknie w komisach??

iskierka zgasła...
Stary 2011-04-16, 22:10   #2399
(kicia)
Zakorzenienie

jagodzia w tym LillYes też są suknie komisowe ale niestety nie wiem jak cenowo bo tylko zauważyłam metki ze komis

Stary 2011-04-16, 22:19   #2400
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
jagodzia133 ślicznie wyglądasz w tej jednej sukni !! i nie wyglądasz wcale na rozmiar 40-42 ... sama póki co mam gdzieś 40 - 42 , i jak oglądam dziewczyny w sukienkach w rozmiarze 40 to wyglądają sporo gorzej niż TY a suknia rzeczywiście inna , nie widziałam takiej na żadnym ślubie ...
możesz mi jeszcze powiedzieć w jakich granicach cenowych są suknie w komisach??
u mnie od 600 do 1800 tą co mierzyłam jest za 1300 z welonem cena zależy od marki no nie wiem jak bym chciała oddać suknię do salonu co kupiłam np. za 4-5tys to pewnie by tam kosztowała 1800.
Lili & Gabryś

Czas edycji: 2011-04-16 o 22:27
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości