![]() |
#2371 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2372 |
MBZ♥
|
Glen bardzo
![]() nie ma za co ![]() pisaniem o teściowej wywołałam wilka z lasu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2373 | ||||
Zakorzenienie
|
Hi przeleciałam Was na szybko i wracam z powrotem do łóżka, połamało mnie jestem dzis na silnych przeciwbolowych, jak nacpana ale boli dalej, przewiało mnie chyba
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja polecam również hemorigen Najeczko co do Tiramisu , dodaj do kremu troche alkoholu bedzie bardziej "stabilny" robie zawsze z tego przepisu http://www.mniammniam.com/p.php?p=5854
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Nadrobiłam ale oczywiście nie wiem co pisać :P Motylku wyglądałaś zjawiskowo ![]() Gwizdak nie mogę się napatrzeć na mrówę jest taka słodka i strasznie podobna do M. i jakie słodkie włoski ma i oczywiście z niecierpliwością będę czekać na kolejne zdjęcia ![]() Super , że mąż pomaga a Ty możesz spokojnie dochodzić do siebie. A no i jeszcze musi być pytanie ode mnie ![]() powiedz mi TŻ nie bał się wziąć takiej kruszynki na ręce , czy nawet wykąpać ? U mnie w rodzinie większość osób niemowlaki kąpie we dwójkę ... Z ciekawostek mój Tż ostatnio powiedział, że będzie chciał iść na urlop tacierzyński ![]() zbliżamy się ku końcowi leczenia weekend minął miło nie licząc pracy oczywiście . TŻ był dziś strasznie kochany ( taki jak dawniej ![]() Ale mam nadzieję, że powoli zacznie znów być jak dawniej a TŻ przez najbliższy rok nabierze sił ![]() A no i co do wtrącania się rodziców w organizacje ślubne z Teściową u mnie raczej nie będzie problemu ![]() A jak radziłam się z nią w sprawie dekoracji to powiedziała , że mam wybrać to Co nam się podoba ponieważ to jest nasz ślub i wesele , Tylko mam nie żałować na miejscu dla młodych. Więc mam nadzieję, że nie będzie tak źle chwilowo wszystkie decyzje podejmowaliśmy z TŻ i to my wybieraliśmy wszystko . Problem był z salą mam upierała się na inne miejsce ale i tak wyszło na moim ![]() Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2011-08-29 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a związane jest to z historią, że on jak jeździ po zakładach mięsnych z ofertami, to raz był na produkcji i widział kubeł uciętych łbów kurczaków i jest to dla niego tak obrzydliwe, że jak go coś rozczula to myśli o tym i od razu przechodzi rozczulenie... w moim przypadku zadziałało ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() cieszę się, że wszystko się udało ![]() cudownie, że jesteś szczęśliwa i zadowolona! i tak ma być przez całe życie ![]() a wakacje - oczywiście żałoszczę ![]() Cytat:
u mnie to samo.... cudowne uczucie, gdy tyle ludzi docenia Twoją pracę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Glenia ja też jestem z Ciebie dumna ![]() Wam też nie działają Simsy???? ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2378 |
Zakorzenienie
|
Glenia, jestem bardzo dumna
![]() Kawka, bidulo - wiem jak to jest, jak bolą korzonki. na silnych przeciwbólowych (lekarz przepisał) byłam w stanie funkcjonować i nawet szybko minęło, ale wcześniej trzy dni konałam, spałam po 2 godziny na dobę z bólu. koszmar. co do tiramisu - tu dodaję żelatynę, więc powinno starczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
MBZ♥
|
Frezyjko dobry sposób z tymi kurczakami
![]() uciekam bo TŻ zaraz powinien być ![]() udanej reszty dnia i wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
Frezi nie działają mi juz kilka dni... Nasz związek uschnie jak niepodlwana roslinka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moje winogronka też nie wytrzymają ![]() czyli nie tylko ja mam problem - uff... w komentarzu napisane jest, że już coś tam naprawili jednak nadal pracują nad problemem... może wkrótce wrócą piękne czasy ![]() piszę jak uzależniona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ledwo wytrzymałam ![]() znałam tą historię, ale nie przyszło mi do głowy, że o tym wspomni na ślubie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2386 |
Zakorzenienie
|
mi wszystko działa ino na początku przed wykonaniem każdej czynności robi się na chwilę ten kryształ jakby się do kogoś szło. W ogóle myślałam że nagle wam się wszystkim znudziła gra bo żadna nic nie robi, dostałam dziś tylko jakiegoś klika od frezi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
Frezi pytałam już wcześniej, ale może nie widziałaś - chce sobie kupic lampę UV do manic. hybrydowego. Jakiej Ty używasz, ile powinna mieć wat, zeby się nadała do domowego użytku? Czy powinna coś mieć jeszcze?
#2391 |
Wtajemniczenie
|
Wypisałam listę rzeczy do zrobienia w tym tygodniu i lecę się ćwiczyć
![]() Miłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
![]() Zostawiłam kompa na weekend w pracy żeby mnie uzależnienie nie kusiło^^ także teraz dopiero nadrabiam już od 14 więc możecie być dumne;D 1. Spóźnione ale szczere życzenia dla MOTYLKA i jej MĘŻA J samych radosnych chwil, abyście zawsze byli szczęśliwi i Tobie motylku aby teściowie nie byli tak uciążliwi ![]() 2. Gwizdaczku imie jest cudowne (wcześniej nie wydawało mi się atrakcyjne, ale do mrówki pasuje tak bardzo, że nawet zaczęło mi się podobać bo od teraz kojarzy mi się tylko z tą wasza cudowną istotką, boooże noo, piekna mama i tata to śliczne dziecko, zjadła bym ją normalnie jakbym tylko dorwała ) 3. Carmi robiłam w sobotę cytrynowe ciasto twoje i pizze muszę Ci powiedzieć że jesteś WIELKA! Bo tż i jego przyjaciel tak zachwyceni, ze kumpel tż powiedział, ze jakbym nie była dziewczyną tż, to by sobie moje zdjęcia poprzyklejał na suficie i się na mnie gapił wieczorami^^ bo jestem idealna i za✂✂✂iscie gotuje ;] i śmieje się z szowinistycznych żartów i w ogole wychwalał w niebogłosy, aż mi tym pochlebił (a to z kolei zainspirowało tż, żeby się wziąć do pracy i się zacząć starać o mnie, bo konkurencja nadciąga, i ciagle gada o ślubie, weselu, zaręczynach. Wypytuje, sugeruje….heheh ;] Także pociągnęłaś za sobą sznur wydarzeń i zaręczyny jak będą to dzięki Tobie ^^) Dlatego już czuj się honorowym gościem na mym ślubie ![]() 4. Stygmatku :nonono: jak urodzisz kiedyś swojego dzieciaczka to dopiero Ci się odmieni ;-) a teraz nie mów na mrówe- kosmito, proszę Cię bo ona jest naprawdę ładna;-)nie widziałam jeszcze jak Ładnego kosmity (w sumie to nigdy nie widziałam kosmity :Torba: ) i ma ona mnóstwo cioć, które ja będą bronić jak lwice to tak na rozładowanie napięcia 5. Ostatnio pierwszy raz po długim milczeniu powiedziałam do tż: „wyjedźmy gdzieś w naszą 5 rocznice, będzie fajnie Ty mi się oświadczysz, weźmiemy cichy ślub i będzie romantycznie” a on się zaczął śmiać, o zaręczynach nic nie powiedział ale skomentował to tak „nie może być nasz slub cichy bo nasi rodzice nas zabiją oni tak czekają na to…” poźniej dodał „szkoda, ze pan mlody nie może się nawalić na swoim weselu… a będę musiał wypić z każdym, więc chyba zacznę już ćwiczyć głowe..” ![]() 6. Aleks Gratuluje podjecia decyzji o prawku 7. Madziaaaaa…. Ja Cie kiedyś uduszę, ale i tak będę Cie wspierac co by się nie działo ![]() 8. Capri WELCOME HOME i błagam nieee piszcie tyle ;-) I
#2393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() cieszę się że udało Ci się ciasto i że TŻ nie ucieka od tematu zaręczyn a wręcz stara się o Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Zakorzenienie
|
ja wiadomo, że wypije z każdym..;D ale ja mam mocny łeb sieknie mnie dopiero po 20 toaście
![]() ![]() ![]()
#2396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny! ![]()
![]() |
#2397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
np taka: http://allegro.pl/lampa-uv-36w-90-12...789986306.html one wszystkie głównie mają 4 żarówki (9W) czyli razem 36W... włącznik na czas nieskończony i na czas 120 sek (czasem są też na dodatkową opcję 180sek - taką mam ja) czasem mają wysuwaną dolną podkładkę - ale to nic wielkiego nie daje... niby łatwiej do czyszczenia ![]() sorki, ale nie zauważyłam, ze pytałaś... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2398 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() TŻ poszedł,a mnie brzuch boli ![]()
#2399 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2400 |
Zakorzenienie
|
Karola cieszę się, że smakowało
![]() ![]() Kawuś biedna jesteś z tymi korzonkami. Ale cóż..starość nie radość ![]() Właśnie próbuję zapamiętać różnice między zapozwaniem, dopozwaniem i przypozwaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.