"Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-29, 14:10   #2371
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Dot.: "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Aż zgłodniałam, chyba czas na obiad

W ogóle jechałam wczoraj całkowicie sama po obwodnicy jesteście ze mnie dumne?
pewnie, że dumne

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 14:11   #2372
BYou
MBZ♥

Glen bardzo
nie ma za co

pisaniem o teściowej wywołałam wilka z lasui już mi ciśnienie podniosłaechsss

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 14:22   #2373
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Hi przeleciałam Was na szybko i wracam z powrotem do łóżka, połamało mnie jestem dzis na silnych przeciwbolowych, jak nacpana ale boli dalej, przewiało mnie chyba popularnie jest to zwane korzonkami albo lumbagiem jak kto woli

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
rozpuszczalne są chyba droższe i o ile wiem to stosują je tylko do wewnątrz a zewnętrzne trzeba zdjąć. Ja na buzi mam 64, z czego połowa rozpuszczalnych czyli tych widocznych kresek jest właśnie ponad 30 brzuch nie jest tak istotny dla mimiki żeby go tak ładnie szyć
nie wiem czy droższe ja jestem sklejona

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Ok, naczelny laik pyta: co ma karmienie piersią do chudnięcia?
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość

laktacja jest procesem energochłonnym - wytwarzanie mleka kosztuje kobietę ok 5oo kcal dziennie. Dla porównania godzina aktywnego treningu pływackiego, to ok 400 kcal. Więc jak sobie porównasz, to tak jakbyś codziennie chodziła na basen i pływała ponad godzinę, dość intensywnie Też byś chudła.

a bo mała jest taka fajna, że ciężko nie być optymistką A dzisiaj z tż jak się pocałowaliśmy... pierwszy raz tak na serio, a nie jakieś cmoknięcia, od porodu to aż mi się w głowie zakręciło

dziękuję Nie będę tych wszystkich pochwał mężowi przekazywać, bo jeszcze mi obrośnie w piórka i spocznie na laurach ale jest wspaniały, wiem o tym i mu powtarzam jak tylko mogę.

Mrówka już właśnie została najedzona, wykąpana, ponownie najedzona, przewinięta i położona spać (w tej kolejności) A my mamy wieczór dla siebie Tylko tż jakąś półkę w szafie montuje, chyba wieszak na dkurzacz
co do chudniecia moja kolezanka kamir juz pół roku i dala nie chudnie nawt chybatyje

Cytat:
50 dkg to jest 50x 10 g czyli pół kilo ciasta na osobę Ty tak serio ? Chyba że chcecie wręczać resztki w pakuneczkach do domu albo firma was chce oszukać.
W ogóle jeśli płacicie wy to utnij temat a jeśli się dokładają to daj im zdecydować w jakiejś kompletnie nieważnej kwestii i przejmuj się nią jakby była najważniejsza na świecie oni też chcą pomóc tylko dziwnie to okazują. Moja mama powiedziała ostatnio że cieszy się, że mój brat im dał zapłacić tylko za garnitur i tort bo uniknęli sprzeczek o szczegóły imprezy
zgadzam sie
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Dziewczynki bardzo dziękuję za życzenia

Gwizdaku śliczna ta Twoja córeczka,od razu zauważyłam,że podobna do Taty
I cudne imię,mam tak na trzecie

Co do pogody to faktycznie było upalnie,ale czułam to tylko podczas ubierania się w domu.Fotograf i kamerzysta koniecznie chcieli mnie obfocić w moim pokoju, a tam było strasznie ciepło (poddasze i okna balkonowe od południa).
Jeśli chodzi o stres to naprawdę był niewielki.Nawet jak siedziałam u wizażystki i czekałam na swoją kolej (bo szybko się fryzjerka wyrobiła z fryzurą) to jeszcze dzwoniłam,żeby wszystkiego dopilnować.A inne Panny Młode szalały ze stresu Wszyscy się dziwili,że ja taka spokojna
Jak M. przyjechał do mnie i mnie zobaczył to łzy stanęły mu w oczach i zaczął się trząść. Z tego wszystkiego w końcu udzielił mi się jego nastrój

Ślub był super
Tata dał radę mnie doprowadzić,szliśmy bardzo wolno- w rytm utworu.Panie z kwartetu przecudnie zagrały,lepiej wyjść nie mogło

Podczas przysięgi byłam wzruszona,ale nie chciało mi się płakać.Bardziej uśmiechaliśmy się do siebie.A jak to było z innymi żonkami? (może ja jestem nienormalna jakaś ).

Jak wychodziliśmy z Kościoła to Hania dorwała się do welonu i zaczęła go nieść i mnie ciągnąć

Potem były życzenia, była okropnie długa kolejka- sami się zdziwiliśmy.Przyszło bardzo dużo osób,które nie były zaproszone na wesele lub nie mogły na nim być (żałoby,choroby itp).Bardzo nam było miło

Jechaliśmy potem naszym cudownym autkiem i wszyscy nas pozdrawiali,trąbili Super to było
A jak wchodziliśmy na salę i wszyscy goście stali po bokach i czekali na nas,to też było suuuuuuuper uczucie

Pierwszy taniec wyszedł bardzo dobrze,raz nadepnęłam Marcinowi na stopę,ale nie było widać
W trakcie wesela pojechaliśmy na tę małą sesję,ale i tak nie było nas dwie godzinki.Niby to dobrze,ale z drugiej strony wtedy impreza się rozkręcała i żałuję,że mnie nie było.
Drink Bar zrobił furorę! Alkoholu wystarczyło (nam nawet zostało), a przy stoliku ciągle były kolejki

Jedynie nie udało się z lampionami,bo był za duży wiatr i nie dało się rozpalić.Zaledwie kilka poleciało w górę

Podziękowania bardzo się podobały.
Co do zepsołu to niestety zdania były podzielone.Nam się podobał,bo nie grali biesiady ani disco polo,tylko takie bardzo popularne piosenki nowe i starsze.Natomiast kolega chciał,żeby zagrali jakieś disco polo i nie mieli tego w repertuarze.
No ale cóż-właśnie taką kapelę chcieliśmy i byliśmy zadowoleni. Za to zagrali "Jesteś szalona" z dedykacją dla mojej Mamy

W hotelu byliśmy o 6.30, a o 10.30 musieliśmy wstawać,bo mieliśmy w domu gości. Wyszli dopiero o 21.30 i wtedy padliśmy zmęczeni do łóżka.

Niestety nie w naszym mieszkaniu tylko u moich Rodziców,ale dzisiaj mamy zamiar się przeprowadzać.
Motylku gratuluje udanej imprezy mam prosbe jak juz odsapniesz mozesz sie ze mna prZed wyjazdem skontaktowac jeszcze telefonicznie ??
Cytat:
tak, ale słabe. biorę teraz Cyclo3Fort i pomaga. muszę dokupić
ja polecam również hemorigen

Najeczko co do Tiramisu , dodaj do kremu troche alkoholu bedzie bardziej "stabilny" robie zawsze z tego przepisu http://www.mniammniam.com/p.php?p=5854

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 14:23   #2374
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Witam
Nadrobiłam ale oczywiście nie wiem co pisać :P
Motylku wyglądałaś zjawiskowo
Gwizdak nie mogę się napatrzeć na mrówę jest taka słodka i strasznie podobna do M. i jakie słodkie włoski ma i oczywiście z niecierpliwością będę czekać na kolejne zdjęcia i oczywiście miło czyta się każdą Twoją wypowiedz .
Super , że mąż pomaga a Ty możesz spokojnie dochodzić do siebie.
A no i jeszcze musi być pytanie ode mnie
powiedz mi TŻ nie bał się wziąć takiej kruszynki na ręce , czy nawet wykąpać ?
U mnie w rodzinie większość osób niemowlaki kąpie we dwójkę ...

Z ciekawostek mój Tż ostatnio powiedział, że będzie chciał iść na urlop tacierzyński
zbliżamy się ku końcowi leczenia weekend minął miło nie licząc pracy oczywiście .
TŻ był dziś strasznie kochany ( taki jak dawniej ) do tego TŻ bierze sobie 2 tyg urlopu, żeby dojść do sobie troszkę po leczeniu i odpocząć ponieważ ten miesiąc go wykończył miał 2 tyg nocek z czego schudł kolejne kilogramy .
Ale mam nadzieję, że powoli zacznie znów być jak dawniej a TŻ przez najbliższy rok nabierze sił

A no i co do wtrącania się rodziców w organizacje ślubne z
Teściową u mnie raczej nie będzie problemu a z moją mamą różnie bywa . Zaczyna jej się powoli zbierać do tego co ja MUSZĘ mieć jako Panna mloda ... na szczęście mamy taki sam gust więc nie będzie źle. Ostatnio przyszła do mnie z gazetą i pokazuję mi ,że na ślub muszę taką wziązankę mięć.
A jak radziłam się z nią w sprawie dekoracji to powiedziała , że mam wybrać to Co nam się podoba ponieważ to jest nasz ślub i wesele , Tylko mam nie żałować na miejscu dla młodych.
Więc mam nadzieję, że nie będzie tak źle chwilowo wszystkie decyzje podejmowaliśmy z TŻ i to my wybieraliśmy wszystko . Problem był z salą mam upierała się na inne miejsce ale i tak wyszło na moim

Edytowane przez upadly_aniol00
Czas edycji: 2011-08-29 o 15:56
upadly_aniol00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 14:28   #2375
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Z ciekawostek mój Tż ostatnio powiedział, że będzie chciał iść na urlop tacierzyński
zbliżamy się ku końcowi leczenia weekend minął miło nie licząc pracy oczywiście .
TŻ był dziś strasznie kochany ( taki jak dawniej ) do tego TŻ bierze sobie 2 tyg urlopu, żeby dojść do sobie troszkę po leczeniu i odpocząć ponieważ ten miesiąc go wykończył miał 2 tyg nocek z czego schudł kolejne kilogramy .
Ale mam nadzieję, że powoli zacznie znów być jak dawniej a TŻ przez najbliższy rok nabierze sił

to było oczywiste że leki na niego tak wpływają, on zawsze był kochany i szanował Ciebie cieszę się że to wraca i utucz go czymś dobrym niedługo

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 14:29   #2376
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Aż zgłodniałam, chyba czas na obiad

Dziękuję za pomoc tym, które wypełniły
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 14:34   #2377
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
W czasie mszy tylko raz świeczki mi stanęły jak skrzypaczka zagrała Ave Maria---musiałam edytnąć bo mnie w oczy kłuło, ale Mąż czuwał, ścisnął mnie za rękę i powiedział:Żono nie płacz bo makijer Ci spłynie i tym mnie rozbroił
mój jak mi zaczęły łzy napływać (też przy Ave Maria ) to powiedział: "myśl o kurczakach"

a związane jest to z historią, że on jak jeździ po zakładach mięsnych z ofertami, to raz był na produkcji i widział kubeł uciętych łbów kurczaków i jest to dla niego tak obrzydliwe, że jak go coś rozczula to myśli o tym i od razu przechodzi rozczulenie... w moim przypadku zadziałało i do tego jeszcze mnie rozbawiło

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Hej
Cały weekend się leniliśmy, bylismy na Poterze, gralismy w kosza, oglądalismy filmy na kompie i piliśmy winko. Było miło, nawet bardzo
super, że weekend się udał

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Wiem

Każcie mi zacząć wreszcie pracować!!! Potrzebuję batów!
chcesz to masz

Cytat:
A w środę fruuuu na wakacje
cieszę się, że wszystko się udało

cudownie, że jesteś szczęśliwa i zadowolona! i tak ma być przez całe życie

a wakacje - oczywiście żałoszczę

Cytat:

Pytali kto był "reżyserem" tej uroczystości i jak słyszeli,że ja to się dziwili bo myśleli,że mieliśmy jakiegoś "wedding plannera" Bardzo to było miłe

u mnie to samo.... cudowne uczucie, gdy tyle ludzi docenia Twoją pracę

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Chciałam się pochwalić, że podjęłam męską decyzję i w weekend idę na kurs na prawko
Spadam do pracy. Miłego dnia

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
U mnie czuję, że machina ruszyła. żona kuzyna poleciła mi podobno fantastyczna cukiernię, zadzwoniłam zapytać orientacyjnie co i jak i okazało się, że juz rezerwują CIASTA na 2012 i prawdopodobnie za 2-3 miesiące będą miec już zajęte terminy Paranoja.
tak to jest kochana więc rezerwuj! bo im wcześniej pomyślisz o takich rzeczach to po pierwsze tym mniej będziesz miała później na głowie i po drugie tym lepsze będziesz mogła wybrać

Cytat:
A w sobotę przypadkowo spotkałam exa. Nic do niego nie mam, rozstaliśmy się kilka lat temu. Akurat szłam z B. (za rękę) i mamą przez miasto, a on i jego ojciec jak nas zobaczyli, to ostentacyjnie skręcili do Biedronki, w której w życiu nie robili zakupów, bo to wg nich sklep dla biedoty
dziwak!

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Dziewczynki zbieram się powoli...TŻ na zakupach, ja oglądam lekkoatletykę, niedługo jedziemy do znajomych na obiad, potem do innych znajomych na kawę, potem pakowanie...może się odezwę jeszcze wieczorkiem, a jak nie to chyba do jutra....Lecę o 8.00 rano
spokojnego lotu

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Hi przeleciałam Was na szybko i wracam z powrotem do łóżka, połamało mnie jestem dzis na silnych przeciwbolowych, jak nacpana ale boli dalej, przewiało mnie chyba popularnie jest to zwane korzonkami albo lumbagiem jak kto woli
uuuu współczuję i mocno tulę, żeby nie bolało

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Glenia ja też jestem z Ciebie dumna

Wam też nie działają Simsy????
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 14:35   #2378
najfajniejsza
Zakorzenienie

Glenia, jestem bardzo dumna

Kawka, bidulo - wiem jak to jest, jak bolą korzonki. na silnych przeciwbólowych (lekarz przepisał) byłam w stanie funkcjonować i nawet szybko minęło, ale wcześniej trzy dni konałam, spałam po 2 godziny na dobę z bólu. koszmar.
co do tiramisu - tu dodaję żelatynę, więc powinno starczyć.
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 14:38   #2379
BYou
MBZ♥

Frezyjko dobry sposób z tymi kurczakami

uciekam bo TŻ zaraz powinien być

udanej reszty dnia i wieczoru

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 14:41   #2380
carmelova
Zakorzenienie

Frezi nie działają mi juz kilka dni... Nasz związek uschnie jak niepodlwana roslinka
Stary 2011-08-29, 14:42   #2381
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Ilsa od października TŻ wprowadza sobie dietę więc przez rok powinien wrócić do swojej starej wagi i odzyskać siły

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 14:43   #2382
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Frezi nie działają mi juz kilka dni... Nasz związek uschnie jak niepodlwana roslinka
no właśnie!!!!!!!!!!

a moje winogronka też nie wytrzymają

czyli nie tylko ja mam problem - uff... w komentarzu napisane jest, że już coś tam naprawili jednak nadal pracują nad problemem... może wkrótce wrócą piękne czasy

piszę jak uzależniona a dopiero 3 dni grałam
Stary 2011-08-29, 14:54   #2383
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Nasz związek uschnie jak niepodlwana roslinka
albo padnie z głodu jak Twój zakwas

Frezja, zarąbista myśl o kurczakach, ja zaczęłabym się śmiać w głos chyba
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 14:58   #2384
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
fakju
Stary 2011-08-29, 14:58   #2385
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:

Zenek (?) był bardzo poczciwym zakwasem!nie możemy się z niego śmiać

ledwo wytrzymałam

znałam tą historię, ale nie przyszło mi do głowy, że o tym wspomni na ślubie
Stary 2011-08-29, 15:03   #2386
Ilsa Lund
Zakorzenienie

mi wszystko działa ino na początku przed wykonaniem każdej czynności robi się na chwilę ten kryształ jakby się do kogoś szło. W ogóle myślałam że nagle wam się wszystkim znudziła gra bo żadna nic nie robi, dostałam dziś tylko jakiegoś klika od frezi i też nie wiem czy moje kliknięcia do was dochodzą. W każdym razie niestety relacje idą w dół więc oby wam to szybko naprawili

Stary 2011-08-29, 15:09   #2387
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
mi wszystko działa ino na początku przed wykonaniem każdej czynności robi się na chwilę ten kryształ jakby się do kogoś szło. W ogóle myślałam że nagle wam się wszystkim znudziła gra bo żadna nic nie robi, dostałam dziś tylko jakiegoś klika od frezi i też nie wiem czy moje kliknięcia do was dochodzą. W każdym razie niestety relacje idą w dół więc oby wam to szybko naprawili

ale beznadziejnie :[
Stary 2011-08-29, 15:11   #2388
upadly_aniol00
Zakorzenienie

mi się znudziła gra tzn strasznie mi się wszystko tnie i denerwuje mnie to więc dałam sobie spokój
Stary 2011-08-29, 15:13   #2389
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:

bardzo

Cytat:
ja pewnie tez

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 15:14   #2390
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Frezi pytałam już wcześniej, ale może nie widziałaś - chce sobie kupic lampę UV do manic. hybrydowego. Jakiej Ty używasz, ile powinna mieć wat, zeby się nadała do domowego użytku? Czy powinna coś mieć jeszcze?

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 15:15   #2391
Stefannia
Wtajemniczenie

Wypisałam listę rzeczy do zrobienia w tym tygodniu i lecę się ćwiczyć
Miłego
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 15:35   #2392
karola991
Zakorzenienie

Hej Piękne
Zostawiłam kompa na weekend w pracy żeby mnie uzależnienie nie kusiło^^ także teraz dopiero nadrabiam już od 14 więc możecie być dumne;D
1. Spóźnione ale szczere życzenia dla MOTYLKA i jej MĘŻA J samych radosnych chwil, abyście zawsze byli szczęśliwi i Tobie motylku aby teściowie nie byli tak uciążliwi

2. Gwizdaczku imie jest cudowne (wcześniej nie wydawało mi się atrakcyjne, ale do mrówki pasuje tak bardzo, że nawet zaczęło mi się podobać bo od teraz kojarzy mi się tylko z tą wasza cudowną istotką, boooże noo, piekna mama i tata to śliczne dziecko, zjadła bym ją normalnie jakbym tylko dorwała )
3. Carmi robiłam w sobotę cytrynowe ciasto twoje i pizze muszę Ci powiedzieć że jesteś WIELKA! Bo tż i jego przyjaciel tak zachwyceni, ze kumpel tż powiedział, ze jakbym nie była dziewczyną tż, to by sobie moje zdjęcia poprzyklejał na suficie i się na mnie gapił wieczorami^^ bo jestem idealna i za✂✂✂iscie gotuje ;] i śmieje się z szowinistycznych żartów i w ogole wychwalał w niebogłosy, aż mi tym pochlebił (a to z kolei zainspirowało tż, żeby się wziąć do pracy i się zacząć starać o mnie, bo konkurencja nadciąga, i ciagle gada o ślubie, weselu, zaręczynach. Wypytuje, sugeruje….heheh ;] Także pociągnęłaś za sobą sznur wydarzeń i zaręczyny jak będą to dzięki Tobie ^^) Dlatego już czuj się honorowym gościem na mym ślubie o ile takowy będzie ;]
4. Stygmatku :nonono: jak urodzisz kiedyś swojego dzieciaczka to dopiero Ci się odmieni ;-) a teraz nie mów na mrówe- kosmito, proszę Cię bo ona jest naprawdę ładna;-)nie widziałam jeszcze jak Ładnego kosmity (w sumie to nigdy nie widziałam kosmity :Torba: ) i ma ona mnóstwo cioć, które ja będą bronić jak lwice to tak na rozładowanie napięcia
5. Ostatnio pierwszy raz po długim milczeniu powiedziałam do tż: „wyjedźmy gdzieś w naszą 5 rocznice, będzie fajnie Ty mi się oświadczysz, weźmiemy cichy ślub i będzie romantycznie” a on się zaczął śmiać, o zaręczynach nic nie powiedział ale skomentował to tak „nie może być nasz slub cichy bo nasi rodzice nas zabiją oni tak czekają na to…” poźniej dodał „szkoda, ze pan mlody nie może się nawalić na swoim weselu… a będę musiał wypić z każdym, więc chyba zacznę już ćwiczyć głowe..” i tak pozytywnie to odebrał a nie jak kiedyś obrażaniem się;]
6. Aleks Gratuluje podjecia decyzji o prawku
7. Madziaaaaa…. Ja Cie kiedyś uduszę, ale i tak będę Cie wspierac co by się nie działo
8. Capri WELCOME HOME

i błagam nieee piszcie tyle ;-)

I
Stary 2011-08-29, 16:10   #2393
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
5. Ostatnio pierwszy raz po długim milczeniu powiedziałam do tż: „wyjedźmy gdzieś w naszą 5 rocznice, będzie fajnie Ty mi się oświadczysz, weźmiemy cichy ślub i będzie romantycznie” a on się zaczął śmiać, o zaręczynach nic nie powiedział ale skomentował to tak „nie może być nasz slub cichy bo nasi rodzice nas zabiją oni tak czekają na to…” poźniej dodał „szkoda, ze pan mlody nie może się nawalić na swoim weselu… a będę musiał wypić z każdym, więc chyba zacznę już ćwiczyć głowe..” i tak pozytywnie to odebrał a nie jak kiedyś obrażaniem się;]
o nie, nie daj sobie nic wmówić, to Panna Młoda ma wypić z każdym moja mama bardzo wypomina mojej bratowej że skrupulatnie wypełniła ten zwyczaj i chodziła nawalona i rozchichotana

cieszę się że udało Ci się ciasto i że TŻ nie ucieka od tematu zaręczyn a wręcz stara się o Ciebie

Stary 2011-08-29, 16:22   #2394
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
a to z kolei zainspirowało tż, żeby się wziąć do pracy i się zacząć starać o mnie, bo konkurencja nadciąga, i ciagle gada o ślubie, weselu, zaręczynach. Wypytuje, sugeruje….heheh ;] Także pociągnęłaś za sobą sznur wydarzeń i zaręczyny jak będą to dzięki Tobie ^^) Dlatego już czuj się honorowym gościem na mym ślubie o ile takowy będzie ;]
czekamy może akurat w rocznicę
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 16:31   #2395
karola991
Zakorzenienie

ja wiadomo, że wypije z każdym..;D ale ja mam mocny łeb sieknie mnie dopiero po 20 toaście a tż po 3 więc
Stary 2011-08-29, 16:49   #2396
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Capri nie zapomnijcie niczego spakować i dolećcie bezpiecznie. Nie wiem tylko jak Tż po tak długim czasie za granicą jest się w stanie spakować w jedną walizkę do samolotu
Carmi, ja lecę jutro sama, TŻ pracuje do piątku i w sobotę z rana wyrusza z całym dobytkiem autem...
Cytat:
Capri, bezpiecznego lotu
Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
Capri bezpiecznej podróży!
Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Capri bezpiecznego lotu
Cytat:
Capri szczęsliwego powrotu
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
spokojnego lotu
Dzięki dziewczyny!
Stary 2011-08-29, 16:58   #2397
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
Frezi pytałam już wcześniej, ale może nie widziałaś - chce sobie kupic lampę UV do manic. hybrydowego. Jakiej Ty używasz, ile powinna mieć wat, zeby się nadała do domowego użytku? Czy powinna coś mieć jeszcze?
smerfetko tak naprawdę to każda zwykła lampa niezależnie od ceny jest dobra....

np taka:

http://allegro.pl/lampa-uv-36w-90-12...789986306.html

one wszystkie głównie mają 4 żarówki (9W) czyli razem 36W...

włącznik na czas nieskończony i na czas 120 sek (czasem są też na dodatkową opcję 180sek - taką mam ja)

czasem mają wysuwaną dolną podkładkę - ale to nic wielkiego nie daje... niby łatwiej do czyszczenia

sorki, ale nie zauważyłam, ze pytałaś...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 17:33   #2398
kasia0912
Zakorzenienie

Hej
TŻ poszedł,a mnie brzuch boli

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 17:35   #2399
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Hej
TŻ poszedł,a mnie brzuch boli
Stary 2011-08-29, 17:37   #2400
carmelova
Zakorzenienie

Karola cieszę się, że smakowało No i że Tż jest coraz pozytywniej nastawiony
Kawuś biedna jesteś z tymi korzonkami. Ale cóż..starość nie radość

Właśnie próbuję zapamiętać różnice między zapozwaniem, dopozwaniem i przypozwaniem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości