|
|
#2372 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
|
|
|
|
#2373 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Właśnie w Orsay
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wybierz mnie ![]() tylko ja mam ze 12... |
|
|
|
|
#2375 |
|
Nindżopesz
|
To były reakcje kuleżanek z pracy, które wielbią któregoś Bossa i Angela Sunessence.
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Myślę, że to wykrakałaś ![]() Ok! To od dziś, od zaraz! |
|
|
|
#2377 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
E tam, wystarczy spojrzeć na Twoje grube oudy i nawet krakać nie trzeba
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mocy on nie ma Ja na chłody chcę Birmane- z dawniejszych A z nowszych kupiłam Lempicką Defendue i Crystal Noir ![]() Cytat:
A to znowu masz zarodka?
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
O no to widzisz
![]() Ale 12 kg? Czy 12 dkg? Widziałam Twe zdjęcia, więc coś ściemniasz? Ja mam też jakoś tyle, no z 2 czy 3 więcej, już się nawet nie ważę, nie mierzę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, dajcie propozycje ładnych słodziaków na jesień- mogą być nieprzytomnie słodkie
Albo zapachów tęskno- opadłoliściastych
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2383 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Chypre Rouge choc ten ostatni to chyba tylko ja wielbie
|
|
|
#2384 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() postanowiłam że jak już będę mieć prawdziwy piekarnik to będę robić tarty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja nie piję ![]() Mam takiego kaca po wczoraj ze umieram pifo to jednak zuooo, po ostatnich imprezach z wódką nie miałam kaca ![]() idę leżeć chyba bo zdechnę
|
||||||
|
|
|
#2385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Łojoj
||
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tylko Ty
![]() Ewusiu
|
#2387 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dzifne to, to taki pienkny zapach wczoraj własnie mając go na sieu stwierdziłam ze to arcydzieło
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba nigdzie nie ma mojego aktualnego zdjęcia... ![]() mam nadzieję, że kolega nigdzie nie publikował moich ostatnich wyczynów na parkiecie... ![]() 12cm w centralnej partii i uda bym chciała podrasować... ![]() wagowo jest ok 58-59... ostatnio mi się udało wychuść w dołku, ale jak zaczęłam jeść, to tylko ramiona jeszcze zostały cienkie... reszta pogrubła bardzo szybko... ![]() ja to ćwiczyć muszę zacząć
|
|
|
|
|
#2389 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybiorę się do Sephory poniuchać, albo i wysępić próbkę ![]() ja bym chciała ze 20ml, tylko,żeby ktoś chciał rozbierać dużą flachę Ale to nie od razu, bo chwilowo też u mnie kiepsko z kasą, a jeszcze za mechanika przyjdzie zapłacić ![]() Albo faktycznie upłynnię część zbiorów ![]() Cytat:
![]() a próbowałaś zachodzić wagę od tyłu i wchodzić znienacka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() I zazdroszczę Ja nie mam motywacji, siły, nic ... i w ogóle to ... a nie, lepiej to w Tró napiszę..
||
|
|
|
#2392 | ||
|
Panaroja
|
Nie da rady , zdjęcia ni mom ale w skrócie całe na czarno , z ciemnymi ulizanymi kłakami na łbie , blade i z wrednom jendzowatom gembom ![]() Cytat:
ale cudowny gest ![]() 2. Syf potworny ![]() Cytat:
A to w ogóle pachnie bo na mnie wcale Drogi wizażu , mam problem i nie wiem , do kogo się zwrócić , bo moje glany piszczą kiedy chodzę i nie wiem , co z tym zrobić i czy tak ma być , czy nie a jeżeli nie to co zrobić Naprawdę piszczą
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2393 | ||
|
Mother of Cats
|
A co to są oksy?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
)---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Zwizualizowałam to sobie ![]() Koniecznie trzeci obrazek! |
||
|
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może reakcja nieadekwatna do sytuacji, ale jakiś rok temu pisałam to samo ![]() taki chyba urok niektórych, trzeba pokochać...
|
|
|
|
|
#2395 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Okulary
![]() A ja chciałam ponczo, ale takie krótkie, cos bardziej jak półgolf, żeby sięgało do bioder.
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Łokulary Cytat:
|
|
|
|
#2397 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
nie cierpię piszczących butów , bo lubię się skradać po cichu , ew.elegancko stukać obcasami , ale skoro tak mają , to znaczy , że tak ma być . Zastanawiałam się , czy to nie od gwoździ w podeszwach
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2398 | |||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tylko, że mam cokolwiek więcej do zgubienia ![]() Cytat:
Cytat:
Ja też. Ćwiczyła któraś z Was jogę/pilates/tai chi? Albo coś innego, co nie zabije takiego zasiedziałego stwora jak ja. Cytat:
![]() Weź chłopa i przyłóż go do podłogi. Podreptaj mu delikatnie koło ucha, niech wyczai, w którym miejscu piszczy. Jak piszczy gdzieś na zewnętrzu buta, to w to miejsce wpuścić łodrobinę oleju silikonowego (koniecznie silikonowego, bo nie uszkodzi ani gumy, ani skóry). A jak piszczy gdzieś w środku konstrukcji buta, to trochę kicha - można spróbować przebić się do tego miejsca igłą ze strzykawką i też potraktować olejem silikonowym. (Ja - Aileen - tego nie widzę, on - TŻ - twierdzi, że się da). Koniec rad TŻ-ta. ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Ups! ![]() Dziękować! Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-10-16 o 13:48 |
|||||
|
|
|
#2399 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
, FdB, Botrytis, Słoń, Gucci PH, Automne, Gaiac, Idole.Tęskne: BC, Burning Leaves, Gucci PH, Encre Noire PH, Scent Intense bo klasyka nie znam, Maroussia hmm, Nature Millenaire, więcej grzechów nie pamiętam. Ile! ![]() Cytat:
2. Może gwoździe, może gdzie się dziura robi? TŻtu piskały a potem podeszwa pękła na pół... Mi nigdy nie piskajo, hmm... Ale piszczące buty są słodkie Chociaż osobiście wolę stukające i brzęczące (opinacze tak mają jak nie dopnę sprzączek).---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
O! Kocham Cię!
Jutro- najpierw zajdę od tyłu i wejdę znienacka, a potem (po kąpieli, żeby się nie zorientowała) zajdę od tyłu znienacka ![]() Cytat:
![]() Jest większy syf, niż Floral Kenzo- Eau de Star TM
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

Zżeranie całej czekolady dziennie się zemściło... Ouda i brzuch przybrały po 2 cm! Trza zatrzymać to tycie w zarodku. Więc kto ze mną? 

Ja mam też jakoś tyle, no z 2 czy 3 więcej, już się nawet nie ważę, nie mierzę 

yehmmmm( czy takie coś ....)

I zazdroszczę