mamusie listopad/grudzień 2011 cz.6 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-23, 17:18   #2371
glamourous
Zakorzenienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.6

Cytat:
Napisane przez Jagooda_ Pokaż wiadomość

GRATULACJE

a z tego co pamiętam to miała w piątek iść do fryzjera
no i widzicie jak to przy dziwcku trudno cokolwiek zaplanowac...
Kurcze zjadlabym cos ale nie mam pomyslu co
Stary 2011-10-23, 17:19   #2372
kami5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
21 października o 5,30 żona urodziła syna 3790g 55cm
jutro dopiero wychodzą ze szpitala, wszystko jest ok.
Pozdrawiam Maciej
GRATULACJE.
kami5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 17:26   #2373
owieczka86
Zadomowienie

Myszeczka86 - tez mam dziwne nastroje, potrafię śmieć się pół dnia a drugie pół mam zły humor,chce mi się płakać i o wszystko się czepiam i nic mi nie pasuje

Tottie1984
- ja jak siedze np na krześle to też brzuch mniędzy nogami trzymam ale już niedługo i będziemy bez brzuszków za to ze ślicznymi maluszkami na rękach

Seona
- to Wam niespodzianke zrobiła hehehe na początku jak to przeczytalam to myślaalm że Ci się to śniło

ggoraa trzymaj sie, mam nadzieje, ze to juz niedlugo

dygotka8
- to samo mi się porobiło z palcami , najbardziej boli mnie rano. Z tym pęcherze też mam podobnie ale dzieje mi się tak jak dłużej pochodze. Do tego mam masakre z biodrami jak spię, budze się w nocy bo bolą.

Bahamadia_25 - moje gratulacje dla szczęśliwych rodziców !!!!

Witam popołudniowo
Szkoda mi że Ggoraa się tak męczy, myślaalm ze jak tu zajrzę to przeczytam ze ma już maleństwo na rękach, mam nadzieję że niedługo już urodzi
Za to super wieści od Bahamadia super że urodziła i że wszystko jest ok

Siedzimy z Tż w domciu ale nie mogłam się powstrzymać żeby zajrzeć do Was na chwilke Chciałam zobaczyc co u Was słychać Teraz uciekam poleżeć z Tż-tem

Miego wieczorku życze
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 17:34   #2374
karolinka_12
Raczkowanie

Witam wszystkich
Bahamadia_25 GRATULACJE
A my własnie po obiadku frytki, kurczak a-la KFC , colesław wersja domowa i cola ... dla tz dla mnie duuuuża ilość miętki Pozdrawiam i trzymam kciuki za kolejne jeszcze dwupaki na porodówkach oby jak najszybciej się rozpakowały
a nam 34 tydzień biegnie

3080g 50 cm i ciągle rośnie
2 t.ż. - 3600g
3 t.ż. -4160g
6 t.ż. -5330g/59 cm
13 t.ż. - 6500/65 cm
20 t.ż.-7300/67 cm
26 t.ż,-8300/~72 cm i ciągle rośnie
http://suwaczki.maluchy.pl/li-57299.png

Edytowane przez karolinka_12
Czas edycji: 2011-10-23 o 17:36
karolinka_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 17:38   #2375
kami5
Raczkowanie

Jak ja bym chciała niebawem urodzić. Czuję się taka mało sprawna bo mój brzuch jest ogólnie nisko. Ogólnie jakoś nie podobam się sobie w ciąży i chciałabym już nosić normalne ubrania. Ja mam przed sobą jeszcze ze 7 tyg. Cała wieczność

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Karolinka a jak robisz tego coleslawa? Bo jak widzę tą sałatkę to mi slinka cieknie
Stary 2011-10-23, 17:40   #2376
sozaa
Rozeznanie

BAHAMADIA, GRATULACJE!!!!! A mezowi dziekujemy za przekaznie tak wspanialej i wyczekiwanej wiadomosci!!! Wracaj szybko do nas

Ja wam mowie, Nie_wiem tez juz rozpakowana, tylko nie ma jak nas powiadomic

Goora, trzymamy kciuki tak mocno, ze az nam palce dretwieja i mamy dziury w dloniach od wbijania paznokci!

Zrobilam lazanie i jakos mnie mdli i nie mam na nia ochoty, w przeciwienstwie to TZ oczywiscie.

Dzis TZ wpadl nagle do pokoju dzieciecego, zaczal otwierac wszystkie szafki i szuflady i sprawdzac gdzie co jest, liczyc, np. ile skarpetek mamy itp. hehehehe, albo sobie uswaidomil, ze to niedlugo, albo ma jakies przeczucia.
Dobrze, ze mamy juz prawie wszytsko dla malucha, tzn. mamy wszytskie niezbedne rzeczy, reszte mozna dokupic nawet pozniej.
W tym tygodniu spakuje torbe, bo to jednak nic nie wiadomo
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 17:52   #2377
karolinka_12
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kami5 Pokaż wiadomość
Jak ja bym chciała niebawem urodzić. Czuję się taka mało sprawna bo mój brzuch jest ogólnie nisko. Ogólnie jakoś nie podobam się sobie w ciąży i chciałabym już nosić normalne ubrania. Ja mam przed sobą jeszcze ze 7 tyg. Cała wieczność

nie łam się już z górki
Cytat:
Karolinka a jak robisz tego coleslawa? Bo jak widzę tą sałatkę to mi slinka cieknie
no cóż wpisałam w przeglądarkę wybrałam taki najbardziej znośny przepis i wyszła całkiem smaczna
ćwiartka kapusty - poszatkowana (posolić i odstawić żeby zmiękła)
jabłko- utarte na grubych oczkach
marchew - utarta na małych oczkach
cebulka- w drobną kosteczkę
sos: majonez 3 łyżki, jogurt naturalny/śmietana 1 łyżka, szczypta curry, trochę pieprzu, cukru, soli, ząbek czosnku i troszkę octu winnego - wszystko wymieszać i już
smacznego

3080g 50 cm i ciągle rośnie
2 t.ż. - 3600g
3 t.ż. -4160g
6 t.ż. -5330g/59 cm
13 t.ż. - 6500/65 cm
20 t.ż.-7300/67 cm
26 t.ż,-8300/~72 cm i ciągle rośnie
http://suwaczki.maluchy.pl/li-57299.png
karolinka_12 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-23, 17:59   #2378
ela3010
Zadomowienie

Wow, ja tu zaglądam a tu takie poruszenie!!!

BAHAMADIA ogromne gratulacje, duży synuś, szybko poszło po tym czopie.

Wiecie co, u mnie w szpitalu jakoś łatwo im przychodzi zrobić cc, strasznie duzo tych cięć, jakby im się nie chciało czekać az kobieta naturalnie urodzi. Moja koleżanka 2 października rodziła i o 23ciej odeszły wody, o 2 5cm i cc. coś tam chyba z mała się działo.
Ale nie wyobrażam sobie męczyć się parę dni.
Mi gin mówił że szybko urodzę bo pierwsze dziecko expresem było to i to też, oby oby.
Ale widzicie tak jak pisała Seona , czop mi odleciał daaawno i kiszka. Pewnie będzie jak z synem, do 42tc będę łazić z brzuszkiem.

Glam współczuję Ci leżenia i drapania ale już naprawdę niedługo, dasz radę, fajnie że u mamy możesz pobyć, zawsze to raźniej.

My u rodziców na kawce, teraz leżę i odpoczywam.

Miłego wieczorku
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 18:06   #2379
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Bahamadia wielgachne gratulacjeklas ki:

Dziś fajnie spędziłam popołudnie - tż zabrał mnie na przejażdżkę, a tearz czekamy na pizze (nie miałam już siły pójść do lokalu).

Ggoraa na razie sie nie odezwała. Mam nadzieję, że już dziś urodzi. Mnie też bardzo dziwi, ze nie zaczęli wywoływać porodu. To pierworódki trzyma sie maksymalnie 24-25 godzin, a zazwyczaj zaczynają wywoływać wcześniej. Może dyżur miał jakiś młody, niedoświadczony i bojący się podejmować jakiekolwiek decyzje lekarz. Tż mi opowiadał, że taka sytuacja miała miejsce u niego w pracy - młodziutka lekarka przez cały dyżur nie wyszła ze swojego pokoju, a poczekalnie na SOR'ze pękała w szwach.
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 18:14   #2380
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Pozdrawiam Maciej
Gratulacje

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 18:14   #2381
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Lecę zrobić herbatę i zaraz będę pożerać
Miłej nocki.

P.S.
Jak Ggoraa da znać to jeszcze zajrzę aby się z Wami podzielić wieściami.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-23, 18:19   #2382
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kami5 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Mi tez te tygodnie gdzieś zaczeły wolniej lecieć
Jutro żeby mi czas szybciej zleciał to biore sie za sprzątanie u Julci w pokoju takie bardziej generalne.

Aż wstyd sie przyznac ale Ja dzis cały dzień w piżamie jestem , normalnie nie chce mis ie nawet ubrac. TZ ma Mnie chyba juz dosc bo tylko chodze i wyzywam o byle co. Masakra.

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Napisane przez sozaa Pokaż wiadomość
BAHAMADIA, GRATULACJE!!!!! A mezowi dziekujemy za przekaznie tak wspanialej i wyczekiwanej wiadomosci!!! Wracaj szybko do nas

Ja wam mowie, Nie_wiem tez juz rozpakowana, tylko nie ma jak nas powiadomic

Goora, trzymamy kciuki tak mocno, ze az nam palce dretwieja i mamy dziury w dloniach od wbijania paznokci!

Zrobilam lazanie i jakos mnie mdli i nie mam na nia ochoty, w przeciwienstwie to TZ oczywiscie.

Dzis TZ wpadl nagle do pokoju dzieciecego, zaczal otwierac wszystkie szafki i szuflady i sprawdzac gdzie co jest, liczyc, np. ile skarpetek mamy itp. hehehehe, albo sobie uswaidomil, ze to niedlugo, albo ma jakies przeczucia.
Dobrze, ze mamy juz prawie wszytsko dla malucha, tzn. mamy wszytskie niezbedne rzeczy, reszte mozna dokupic nawet pozniej.
W tym tygodniu spakuje torbe, bo to jednak nic nie wiadomo

Ja do Nie_wiem pisałam juz 2 esy , także ma numer np do Mnie.

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Wow, ja tu zaglądam a tu takie poruszenie!!!

BAHAMADIA ogromne gratulacje, duży synuś, szybko poszło po tym czopie.

Wiecie co, u mnie w szpitalu jakoś łatwo im przychodzi zrobić cc, strasznie duzo tych cięć, jakby im się nie chciało czekać az kobieta naturalnie urodzi. Moja koleżanka 2 października rodziła i o 23ciej odeszły wody, o 2 5cm i cc. coś tam chyba z mała się działo.
Ale nie wyobrażam sobie męczyć się parę dni.
Mi gin mówił że szybko urodzę bo pierwsze dziecko expresem było to i to też, oby oby.
Ale widzicie tak jak pisała Seona , czop mi odleciał daaawno i kiszka. Pewnie będzie jak z synem, do 42tc będę łazić z brzuszkiem.

Glam współczuję Ci leżenia i drapania ale już naprawdę niedługo, dasz radę, fajnie że u mamy możesz pobyć, zawsze to raźniej.

My u rodziców na kawce, teraz leżę i odpoczywam.

Miłego wieczorku
Ela zawsze zapominałam napisac ci że teraz niedawno odczytałam eska od Ciebie ze szpitala. Niewiem jak to sie stało że dopiero niedawno go odczytałam, niewiem czy ktos mi go odebrał (najprawdopodobniej Julcia) i Ja go z takim opóżnieniem odczytałam ze szok. Az wstyd

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 18:20   #2383
Jagooda_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chawa Pokaż wiadomość
Bahamadia wielgachne gratulacjeklas ki:

Dziś fajnie spędziłam popołudnie - tż zabrał mnie na przejażdżkę, a tearz czekamy na pizze (nie miałam już siły pójść do lokalu).

Ggoraa na razie sie nie odezwała. Mam nadzieję, że już dziś urodzi. Mnie też bardzo dziwi, ze nie zaczęli wywoływać porodu. To pierworódki trzyma sie maksymalnie 24-25 godzin, a zazwyczaj zaczynają wywoływać wcześniej. Może dyżur miał jakiś młody, niedoświadczony i bojący się podejmować jakiekolwiek decyzje lekarz. Tż mi opowiadał, że taka sytuacja miała miejsce u niego w pracy - młodziutka lekarka przez cały dyżur nie wyszła ze swojego pokoju, a poczekalnie na SOR'ze pękała w szwach.
Wiesz ja mam złe doświadczenia rodzinne z trafianiem do szpitala na weekend (akurat sprawa dot. oddziału wewnętrznego) . Niestety wtedy każdy chyba czeka aż skończy się jego dyżur i podejmowanie decyzji zostawia następcy i nic się nie robi do poniedziałku. Wydawało mi się, ze na porodówkach panują inne zasady i dobro matki i dziecka jest najważniejsze, a w przypadku Ggoraa jest chyba jakieś wskazanie, żeby trochę podgonić tą akcję.

Lecz nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie.
Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi.
Sekret tkwi w tym, by się nie poddać.

Paulo Coelho

Jagooda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 18:33   #2384
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

czesc kobietki

po 1 GRATULACJE BAHAMANDIA !!!!
Wszystkiego dobrego dla was!!!!

a po 2 ja mysle, ze u ggory to nie jest tak, ze ona sie tak meczy strasznie i ma te skurcze takie typowo porodowe juz, bo oni by jej tyle nie trzymali, wydaje mi sie ze cos sie rozkreca po czym po prostu cichnie , na bank ma ktg robione caly czas i jest pod obserwacją.
Jesli nie ma przeciwskazan do sn to musza ja miec pod stala kontrola ze tyle czekają , swoja droga tez jej wspolczuje!!!!!!
Straszne to to ze tyle to trwa!
Natomiast ja jak mialam skurcze te porodowe juz to uwierzcie ze 3 dni kobieta nie wytrzyma bo szybciej zemdeleje ze zmeczenia!
jak mi po 6 czy 7 godzinach tlen musieli juz podawac...
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 18:38   #2385
glamourous
Zakorzenienie

Ale wy macie fajnie ze macie swoich tztow przy sobie... Ja sie ostatnio jakas sentymentalna robie i mi zaczelo mojego brakowac... Za hakies 3 tyg prYjedzie, mam nadzieje ze chlopaki tyle wytrzymaja..:
Stary 2011-10-23, 18:41   #2386
Darusiaaaa
Zakorzenienie

dzisiaj tz mnie tak mocno przytulil powiedzial ze kocha i ze nie moze sie doczekac az BĘDZIEMY ZNOWU RODZIĆ (cwaniak)

ale tak milo mi sie po tym zrobilo i jakos ta zlosc cala uleciala, moze bylo mi wlasnie tego potrzeba!
A.Camus
Stary 2011-10-23, 18:59   #2387
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Darusiaaaa strzeliłaś w sedno

Oto wiadomość od Ggory

Cytat:
Hej-bóle przeszły znów. Każą leżeć i czekać a mnie już szlak trafia że się nic nie dzieje. Do domu też mnie nie chcą puścić. i tylko słyszę kolejne porody
Stary 2011-10-23, 19:03   #2388
kami5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
dzisiaj tz mnie tak mocno przytulil powiedzial ze kocha i ze nie moze sie doczekac az BĘDZIEMY ZNOWU RODZIĆ (cwaniak)

ale tak milo mi sie po tym zrobilo i jakos ta zlosc cala uleciala, moze bylo mi wlasnie tego potrzeba!
Darusia Twój to chcociaż przytuli a mój to nie, jak ja się nie przytule to on tego nie zrobi Dobrze że mnie dzisiaj moja córcia zacałowała

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Biedna ta Ggora. Ile to jeszcze musi trwać zanim coś zrobią?!
Stary 2011-10-23, 19:04   #2389
Seona
Zakorzenienie

Cytat:

Hehe, Darusiaaa, nie taka zimna ryba z Ciebie jak pisałaś

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-23, 19:29   #2390
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:

oh jak ja bym chciała żeby tak mój też zrobił......
janeczka7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 20:01   #2391
muffinka90
Zakorzenienie

zalamuja mnie te wiesci od ggory, nie dziwie sie, ze ma juz dosc

sozaa tez mialam dzisiaj lazanie

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 20:04   #2392
Darusiaaaa
Zakorzenienie

moge wam go pozyczyc:P

ale tak serio , chociaz propozycja tez byla serio!
1 ciaze jak bylam w 6 tygodniu to do brzucha mowil witaj moj zarodku i tak dalej, teraz tez sie cieszy strasznie ale chyba czas w pracy nie pozwala az tak mu sie cieszyc jak mnie...nie wiem....czasami sie dziwnie czuje , tak jakbym byla z tym wszystkim sama...po prostu jest inaczej, ale tez nawarstwilo sie maseeeee problemow i pewnie to tez tego wynikiem w jakims stopniu jest

seona nawer sharki widocznie od czasu do czasu potrzebuja...hmmm jak to nazwac? pocieszenia?:P

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

a my czerwony barszczyk pijemy, tz sie zachcialo i zrobilam...
A.Camus
Stary 2011-10-23, 20:30   #2393
agnieszka09
Wtajemniczenie

BAHAMADIA GRATULUJE:roz a:

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

...a mi troche teskno za brzusiem...i zazdroszcze Wam.
a tak chcialam siegowczesniej pozbyc
...i juz nigdy nie przezyje tych wspanialych chwil z kopniaczkami

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-23, 20:37   #2394
Darusiaaaa
Zakorzenienie

agus oddam ci swoj do ponoszenia!

ja tam nie tesknilam wcale za brzuchem

no i...nigdy nie mow nigdy!!
jak tam maluszek?
A.Camus
Stary 2011-10-23, 20:46   #2395
dreamnes
Raczkowanie

Cytat:
Pozdrawiam Maciej
gratuluje ;D

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
mol_aa to niezle no ja go nie znam osobiscie, ale jak zobaczylam go w programie to tez sie zaczelam smiac, bo wlasnie w kazdym jest, jak leci

dreamnes ja mam co wieczor regularne skurcze (co 4-3 min) i denerwuje mnie to strasznie, bo czlowiek sie nastawia, ze cos bedzie i nic, a co wieczor powtorka z rozrywki

Bahamadia gratulacje wielkie bardzo sie ciesze, ze wszystko w porzadku az sie wzruszylam kochana nawet wybacze, ze mnie wyprzedzilas, bo mialysmy rodzic razem
może i dzis beda takie skurcze zapakowałam torbe jakby co ale nie ładnie jak tak nas dzieciaczki stresuja... ze to juz to a tu nic

jestem szczęśliwą mamą
dreamnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 20:51   #2396
lina84
Rozeznanie

biedna Goora- 3mam dalej kciuki i mam nadzieje że nie długo już..

Przed chwilą wrócilismy do domciu , byliśmy u znajomych potem u moim rodziców.
Zachaczylismy o h&m kupiłam małemu sweterek za 30 zł a dostałam bon na 20 zł )
Także kupie jeszcze coś fajnego do niego ))
w załączeniu fotka sweterka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_6573.jpg (40,0 KB, 32 załadowań)
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 20:54   #2397
Tottie1984
Rozeznanie

BAHAMADIA_25 - SZCZERZE GRATULUJĘ!!!!!
i troszeczkę zazdroszczę
Stary 2011-10-23, 20:57   #2398
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Ale wy macie fajnie ze macie swoich tztow przy sobie... Ja sie ostatnio jakas sentymentalna robie i mi zaczelo mojego brakowac... Za hakies 3 tyg prYjedzie, mam nadzieje ze chlopaki tyle wytrzymaja..:
kto ma tż przy sobie to ma...

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 20:58   #2399
agnieszka09
Wtajemniczenie

DARUSIA a daj troszeczke Ci kochana pomoge
ojjjjj nie,juz mi wystarczy dwojka to i tak juz za duzo
maluszek grzeczniutki,choc od wczoraj rana kupki nie zrobil i troche sie martwie(choc wiem,ze dzieci do tygodnia czasu potrafia nie robic)...dobrze,ze baczki ida.
Darusia a jak Twoje plecy.mam nadzieje,ze bol nie powraca

LINA sliczny zakup

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 21:00   #2400
OlusiaS
Wtajemniczenie

BAHAMADIA GRATULACJE
Ale duzy facecik .
Tz mi od paru mowi,zebysmy na wszelki wypadek chlopiece imie wybrali,a Max caly czas twierdzi,ze bedzie brat .Daja mi chlopaki do myslenia
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości