|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Dzisiaj mój pierwszy całkowicie samotny dzien w pracy, zaraz sprawdze recepty co by spokojnie spać w weekend,że nikogo nie otrułam
z tego wszystkiego miałam durne sny w nocy :PAgnesuk, gratuluję i cholernie zazdroszczę!!!!!!! ![]() Bańka, ja też jestem mistrzem komputerowym, przybij piątkę |
|
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Bania, nie boję się, że mnie usuniesz ze znajomych. Wiem, że mnie śledzisz, imponuje Ci moje życie i chcesz wiedzieć czy dodam jakieś nowe fajowskie focie do albumu
Laura, o tak Zrobię to zbiorową żałobę- co lepsze, ona chciała też zaprosić mojego P. No szał, już widzę jak on jedzie z Krakowa na urodziny do mojej siostry- oczadziała czy co?Ja też mam dość szkoły- będę tęsknić za niektórymi znajomymi, ale cieszę się, że ten rozdział już za mną. Chciałabym już się wyprowadzić z domu. Poza tym postanowiłam, że nie składam papierów do Poznania- bo wiem, że jak się tam dostanę, a na UJ nie, to będzie ryk, płacz, plucie sobie w brodę itp. Złożę na analitykę medyczną i na farmację na UJ, najwyżej po roku analityki (zapewne) przepiszą mi takie przedmioty jak fizyka, matematyka. Albo pójdę do technikum farmaceutycznego - ale o tym pomyślę później, wolę wierzyć, że się dostanę na wymarzone studia. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-03-02 o 14:54 |
|
|
|
|
#2373 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciez nasza kochana Agniesia slodziaczek dawala juz zdjecia! docenmy ją za to i dopiero teraz wyludzajmy od niej kolejne ! ![]() korzystajac z okazji chcialabym zauwazyc, ze Agnes ma juz 52 cm w udzie Cytat:
mi sie wydaje ze ja wcale nie jestem mila, albo moze raczej srednią bycia miłą obniżaja mi pewne grupy spoleczne, czyli ludzie po 50tce/60tce, moja rodzina, dzieci, chude/ladne dziewczyny ( ), w sumie zostajecie tylko wy xD ![]() więc może inaczej, średnia bycia miłą jest u mnie drastycznie niska, a wy mi ją lekko podwyższacie? albo sobie wkręcam :Penergiczna tez nie jestem. nawet wole bierny seks xD 2. do lekarza Cie nie zawioze, ale moge Ci zaproponowac podroz pelna patologii, na stopa przez miasto, mpk na gape lub na ramie rowera z jabolem w plecaczku poczekam na Ciebie nie pomoge ukladac ciuszkow, ale mozemy sie napic wodki Cytat:
i prawko, tez mi sie marzy
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-03-02 o 14:58 |
|||
|
|
|
|
#2374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Ja już wysiadam! Połowa klasy tak mnie w☠☠☠☠, że mogłabym ich roznieść.. Części powiedziałam swoje zdanie i wiedza, że ze mną się nie zadziera A nie chcesz mieć Poznania jako koła zapasowego? Cytat:
![]() W ogóle wyleczyłam się z nałogowego prostowania włosów! Kiedyś po wysuszeniu wyglądały jak siano i musiałam je prostować, żeby jakoś je okiełznać - i tak wpadłam w błędne koło. Teraz nie prostuję, włosy są już niezłej długości i rano tylko wysuszę i myk do szkoły. Słyszę, że o wiele lepiej mi w moich naturalnych, czyli lekko powykrecanych, niż w prostych
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-03-02 o 15:00 |
||
|
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Baniaaaa, mnie się marzy pistacjowy VW Scirocco
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, właśnie nie bardzo... O Krakowie marzę od dawna, teraz jak jestem u progu życia (
) mam szansę urzeczywistnić to marzenie i chyba nie chcę z niego rezygnować tak łatwo |
|
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym chciała coś zacząć od nowa, do końca roku mam umowę,a potem nie wiem, w głowie mam wyprowadzkę może nad morze
Agniesik, jest tam u Was robota dla farmaceutów? Bo podobno na północy jest mało ośrodków szkolenia,więc tak :PI ja jestem blacharą tym bardziej,ze tej zimy nawet przy -30stopniach nigdy mnie nie zawiódł,zawsze zwarty i gotowy służyć swej Pani ![]() Bańka, co ćpasz
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, fajny strój i fajne ciałko
![]() ![]() https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=33235
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, powiem Ci, że koleżanki siostra pracowała jako analityk med. w szpitalu i zarabiała 2800, a zmieniła pracę (jest technikiem farmacji), bo lepiej płatna. 3200
Obczaj bazę. Szok.Ja mam nadzieję, że z TŻ jeśli będziemy musieli mieszkać w jakiejś dziurze, to blisko morza- jeśli P. skończy leśnictwo i dostanie robotę, to nie mamy szans na osiedlenie się w Krakowie W ogóle wiecie, że P. powiedział, że nie lubi dnia, kiedy ma urodziny? Bo jego rodzice nigdy nie pamiętali nawet o życzeniach i teraz mu ten dzień zwisa itp. Smutne to Mam nadzieję, że to się zmieni, na następny rok obiecałam mu tort
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-03-02 o 15:14 |
|
|
|
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Północny zachód, ja mieszkam tak 70km od Kołobrzegu. W rejonie Gdańska to nie wiem jak z pracą, bo na GUMedzie jest farmacja. A w zachodniopomorskim brakuje specjalistów, bo w Szczecinie nie ma tego kierunku, jest tylko płatne technikum.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-03-02 o 15:16 |
|
|
|
|
#2382 | |||
|
Zakorzenienie
|
piona
Cytat:
nie wiedzialam jaki to Cytat:
Cytat:
![]() 2. wiesz, ja mysle, ze mimo mojej blacharskosci i tak skoncze w rozowym oplu kalibrze ze spojlerem z tylu, jea i bede ją kochala !3. dzisiaj nic, ale wpadlam na pomysl wybielania zebow przeterminowana biala perla, myslisz ze to moze miec wplyw na dzikie bomby i halucynajce? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaki ja mam obiad ![]() makaron ze szpinakiem z cammembertem w srodku, aaaaajć
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
O kuwa.
No kocham Was, no Chcę zrobić z Wami wszystko to, o czym piszecie |
|
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, czuję się przy Tobie jak proletariat, bo ja miałam rybę, ziemniaki i surówkę z kiszonej kapusty
|
|
|
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2386 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tere fere kuku, chcecie wiedziec co mialam wczoraj na obiad? ![]() tadammm: ziemniaki w mundurkach zeby bylo jasne, tak sie u mnie mowi na ziemniaki gotowane w skorkach, obierane po ugotowaniu, jedzone z maslem i sola burzuje po ch*ju fest
|
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jaa, o jaa, a jak zrobię miau i zamruczę to przetłumaczycie za mnie umowy? Bo okazało się, że angielskiego nie potrafię ani ja, ani google translator
|
|
|
|
|
|
#2388 |
|
Zadomowienie
|
Jesteście Szalone ale uwielbiam Was mimo tego że jestem na uboczu
Chciałabym miec takie wariatki obok siebie, człowiek w tedy inaczej żyje. ja dzis też miałam na obiad rybe (która się rozpadła), ziemniaki i surówkę z kapusty kiszonej. Wydaje mi się że dziś w miarę grzecznie jadłam ale chyba sie ziemniakami zapchałam. ale Babci mnie prosi żebym ciasto upiekła. ![]() i poCHWAle się że dziś mi przyszły zamówione przedmioty: - kalosze - garnek do gotowania na parze - lista zakupów "kocie sprawy" i tak Was to pewnie nie interesuje ![]() ![]() 1. http://www.youtube.com/watch?feature...v=8kpmkLygAj0#! 2. http://www.youtube.com/watch?v=jmtoZ...36XLdmpnIsgCr8 Ej!! Co o nim sądzicie?!?!
Edytowane przez monissskaa Czas edycji: 2012-03-02 o 17:52 |
|
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co to jest lista zakupów kocie sprawy? ![]() taaak, mówcie mi wszystkie co dzisiaj jadłyście, a ja głodna siedzę ![]() ALE Chcecie motywację do diety roku? Oczywiście jest nią absolutnie uroczy tekst mojego chłopaka Rozmowa w samochodzie ja: "noo kochanie, przechodzę na dietę..." on: "nooo..." ja: "no i ta dieta to wiesz, bede jadla to, to, to i to" on: "nooo..." ja: "ej, jakos sie nie podniecasz moją dietą" on: "kotek, bo ty o tej diecie tylko mowisz..." no rotfl, lol, wtf i fejspalm! Strzeliłam mu focha na moment, ale potem mi przeszło i postanowiłam pokazać mu, że potrafię. Nie będzie mi młotek mówił takich rzecz Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2012-03-02 o 17:55 |
|
|
|
|
|
#2390 |
|
Zadomowienie
|
o takie nic wielkiego, ale u mnie takie błota że nie da ie chodzic w normalnych http://moda.allegro.pl/kalosze-do-ko...171730546.html
|
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
Aaale fajne
Ja mam jedne czarne z białym obramowaniem ale dość krótkie Te są do kolan? Ile masz wzrostu? ![]() Chciałabym takie zupełnie proste, czarne, lakierowane
|
|
|
|
|
#2392 |
|
Zadomowienie
|
160cm mam a siegaja mi troche wyżej niż do połowy łydki.
|
|
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Aż się boję powiedzieć, że nie
Cytat:
![]() Ja postanowiłam PO ROKU CZASU kupić sobie caaałą paczkę TOPCHIPS tylko dla siebie! Muszę sobie odbić wszystkie smutki, a do tego na TVN leci "Kac Vegas", więc potrzebowałam czegoś do chrupania. Dzisiaj ledwo co jadłam, więc mogę sobie pozwolić
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Jadę jutro z koleżanką,która też pracuje w aptece na jakieś mega wypasione sympozjum z drinkami, obiadem i full wypasem
moim jedynym obowiązkiem będzie tylko podrobienie podpisu szefowej,żeby mogła zdobyć punkty ![]() A wcześniej do fryzjera,nie mogę się doczekać, mam nadzieje że skręt mi się poprawi bo ostatnio coraz częściej sięgam po prostownicę ... bo jest po prostu wygodniej ![]() Winyl, Ewelka-a jak Wasze włosy po zimie? A tymczasem lecę do bankomatu,a potem kąpiel piling, rozgrzewający żel, piling i maseczka na twarz, manikiur i będę piękna na weekend
|
|
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam takie włosy na nogach, że mam depresję jak na nie patrzę
I już tak dawno nie robiłam maseczki z zielonej glinki- pora to zmienić, bo dobrze na mnie działa (tylko to 5zł za saszetkę mnie przeraża).
|
|
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, jutro w Dzień Dobry TVN będzie Stefan/Paul Wesley/ Paweł Wasilewski!!
![]() Pora spać
|
|
#2397 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
faluja sie, mam grzywke na bok i podoba mi sie taki fryz. Ale jak je ozywic. Mam takie cienkie piora Cytat:
tylko rano wyjezdzam to nie ogladne ![]() jade jutro na narty. Uwaga bede podbjac stok! To nic ze nie umiem jeździc ale lubie mam w planach zlamac sobie reke i isc na L4 i odpoczac! Zaczyna sie sezon, mam cholernie duzo pracy... Śmietanka dzieki za pomoc, szczegolnie z tym urlopem ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
tylko ze ja lubie glinki w proszku, dodaje wode, troche oleju ze sodkich migdałów i mam super maseczke!
|
|
|
#2398 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a probowalas z nim pogadac? google translator potrafi uspokoic, albo rozbawic, choc nie jest to tak fajny kompan imprez jak ivona demo. tą to uwielbiam ![]() a w ogole co to za tlumaczenie, ej. prosze nie zabierac roboty tlumaczom. bo bedzie palowanie xDCytat:
![]() lubimy wszystko co dziwne, slodkie i zboczone czemu Ci sie ryba rozleciala ![]() Cytat:
![]() fajne kalosze ![]() yt obczaje jutro, bo teraz tz spi :P (mialam dziwny wieczor, jak odpisze na wasze posty i nie zasne to pokrotce napisze )btw; dzieki temu watkowi pokochalam slowo "dziwne" Cytat:
![]() 2. FEJSPALM! kocham fejspalmy a co do konwersacji, to bardzo nieladnie z jego strony ze tak mowi. ja to znam. tylko u mnie rozmowa wyglada tak samo, gdyby zamiast slowa DIETA wstawic slowo BIEGANIE. a o jakiej diecie mowilas? i niech tz nie kozaczy, bo zawsze mozesz go nastraszyc ze go skopiemy. nie przejmuj sie Śmietanka. w ogole to on pewnie nie wie ze Stefan bedzie w dzien dobry tvn. na bank nie wie. to prosze ustawic samowyzwalacz, umyc lustro i zrobic slit focie Cytat:
![]() Cytat:
tz juz nzawet wie kiedy sie spozniam z powodu naglej akcji golenia nog ("tylko nie mow ze znowu wkrecilas sobie ze musisz ogolic nogi )Cytat:
na pewno bedziesz najlepsza na stoku baw sie dobrze i nei lam reki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! ja tez lubie ta w proszku. bardzo lubie glinki w proszku ze sklepu organique
|
|
|
#2399 |
|
Zadomowienie
|
to są Kocie sprawy: http://www.alterszafa.pl/produkty/li...-kocie-sprawy/
i nadal czekam na Wasze zdanie apropo YT!! ![]() :brzyda l:
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Zrobiłam sobie dzisiaj pomiary, które mnie interesują i wyznaczyłam cel!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

z tego wszystkiego miałam durne sny w nocy :P

Zrobię to zbiorową żałobę- co lepsze, ona chciała też zaprosić mojego P. No szał, już widzę jak on jedzie z Krakowa na urodziny do mojej siostry- oczadziała czy co?
Piekarnik Laury
Agniesik, jest tam u Was robota dla farmaceutów? Bo podobno na północy jest mało ośrodków szkolenia,więc tak :P
Obczaj bazę. Szok.
Bo jego rodzice nigdy nie pamiętali nawet o życzeniach i teraz mu ten dzień zwisa itp. Smutne to 

Bo okazało się, że angielskiego nie potrafię ani ja, ani google translator 

Ja mam jedne czarne z białym obramowaniem ale dość krótkie 
faluja sie, mam grzywke na bok i podoba mi sie taki fryz. Ale jak je ozywic. Mam takie cienkie piora 
)