Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-02, 14:51   #2371
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Dzisiaj mój pierwszy całkowicie samotny dzien w pracy, zaraz sprawdze recepty co by spokojnie spać w weekend,że nikogo nie otrułam z tego wszystkiego miałam durne sny w nocy :P

Agnesuk, gratuluję i cholernie zazdroszczę!!!!!!! normalnie się zdołowałam jak pomyślałam o sobie

Bańka, ja też jestem mistrzem komputerowym, przybij piątkę
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-02, 14:51   #2372
agniesikk
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Bania, nie boję się, że mnie usuniesz ze znajomych. Wiem, że mnie śledzisz, imponuje Ci moje życie i chcesz wiedzieć czy dodam jakieś nowe fajowskie focie do albumu Np. jak piję kawusię i jem corissanta pisząc "Jestem chuda, bo mam dobre geny".

Laura, o tak Zrobię to zbiorową żałobę- co lepsze, ona chciała też zaprosić mojego P. No szał, już widzę jak on jedzie z Krakowa na urodziny do mojej siostry- oczadziała czy co?

Ja też mam dość szkoły- będę tęsknić za niektórymi znajomymi, ale cieszę się, że ten rozdział już za mną. Chciałabym już się wyprowadzić z domu. Poza tym postanowiłam, że nie składam papierów do Poznania- bo wiem, że jak się tam dostanę, a na UJ nie, to będzie ryk, płacz, plucie sobie w brodę itp. Złożę na analitykę medyczną i na farmację na UJ, najwyżej po roku analityki (zapewne) przepiszą mi takie przedmioty jak fizyka, matematyka. Albo pójdę do technikum farmaceutycznego - ale o tym pomyślę później, wolę wierzyć, że się dostanę na wymarzone studia.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-03-02 o 14:54
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-02, 14:53   #2373
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Ja to chyba na zawsze zostanę piękną, seksowną kobietą uwięzioną w ciele turbopaszteta....
Foty chcemy!

przeciez nasza kochana Agniesia slodziaczek dawala juz zdjecia! docenmy ją za to
i dopiero teraz wyludzajmy od niej kolejne !

korzystajac z okazji chcialabym zauwazyc, ze Agnes ma juz 52 cm w udzie mknie jak burza!
Cytat:

Aniabania, nieeeeeeeee, nie jes, fajna i się nie polubimy
Ale myślę, że Ty i ona możecie zostać mega psiapsiółkami na śmierć i życie, bo też jesteś turbo milutka i słodziutka i energiczna
Jeszcze powiedz, że chętnie mnie zawieziesz do lekarza, poczekasz na mnie, przywieziesz do domu i pomożesz mi układać na półkach z moimi ciuszkami.....
1. ejjj seriowo tak myslisz? mi sie wydaje ze ja wcale nie jestem mila, albo moze raczej srednią bycia miłą obniżaja mi pewne grupy spoleczne, czyli ludzie po 50tce/60tce, moja rodzina, dzieci, chude/ladne dziewczyny () te co znaja mroza, agniesik (zartuje pączku), w sumie zostajecie tylko wy xD
więc może inaczej, średnia bycia miłą jest u mnie drastycznie niska, a wy mi ją lekko podwyższacie? albo sobie wkręcam :P

energiczna tez nie jestem. nawet wole bierny seks xD
2. do lekarza Cie nie zawioze, ale moge Ci zaproponowac podroz pelna patologii, na stopa przez miasto, mpk na gape lub na ramie rowera z jabolem w plecaczku
poczekam na Ciebie ale nie bede mila dla pan w kolejce
nie pomoge ukladac ciuszkow, ale mozemy sie napic wodki
Cytat:
Loriette, co do blacharstwa to jestem z Tobą! Też oglądam się za fajnymi autami (po cichutku sobie marząc, że kieruje nim super hiper przystojny brunet z zarostem i zawróci na najbliższym zakręcie tylko po to żeby mnie podwieźć do spożywczaka po serek wiejski i grahamki )
to jak znowu poruszamy blacharskie tematy, to zwierze wam sie, ze apropo aut to staje sie bardziej przyziemna i realna i aktualnie marzy mi sie male blacharskie biale audi a1 albo seat leon tez bialy.
i prawko, tez mi sie marzy xD

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-03-02 o 14:58
aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-02, 14:58   #2374
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Laura, o tak Zrobię to zbiorową żałobę- co lepsze, ona chciała też zaprosić mojego P. No szał, już widzę jak on jedzie z Krakowa na urodziny do mojej siostry- oczadziała czy co?

Ja też mam dość szkoły- będę tęsknić za niektórymi znajomymi, ale cieszę się, że ten rozdział już za mną. Chciałabym już się wyprowadzić z domu. Poza tym postanowiłam, że nie składam papierów do Poznania- bo wiem, że jak się tam dostanę, a na UJ nie, to będzie ryk, płacz, plucie sobie w brodę itp. Złożę na analitykę medyczną i na farmację na UJ, najwyżej po roku analityki (zapewne) przepiszą mi takie przedmioty jak fizyka, matematyka. Albo pójdę do technikum farmaceutycznego - ale o tym pomyślę później, wolę wierzyć, że się dostanę na wymarzone studia.
1. Oj no chciała być miła
2. Ja już wysiadam! Połowa klasy tak mnie w☠☠☠☠, że mogłabym ich roznieść.. Części powiedziałam swoje zdanie i wiedza, że ze mną się nie zadziera Wkurza mnie szczeniackie podejście do niektórych spraw. Chyba jesteśmy już sobą zmęczeni..
A nie chcesz mieć Poznania jako koła zapasowego?
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

to jak znowu poruszamy blacharskie tematy, to zwierze wam sie, ze apropo aut to staje sie bardziej przyziemna i realna i aktualnie marzy mi sie male blacharskie biale audi a1 albo seat leon tez bialy.
Ja chcę moje białe BMW 120d Uwielbiam białe auta Ale MUSI mieć opływowy kształt, bo biały Golf nie wygląda dobrze W ogóle wczoraj jak śmigałam do szkoły to zapuściłam sobie w aucie RADIO PLANETA [czeskie radio] i miałam DISCO PARTY całą drogę - czułam się jak królowa szos!

W ogóle wyleczyłam się z nałogowego prostowania włosów! Kiedyś po wysuszeniu wyglądały jak siano i musiałam je prostować, żeby jakoś je okiełznać - i tak wpadłam w błędne koło. Teraz nie prostuję, włosy są już niezłej długości i rano tylko wysuszę i myk do szkoły. Słyszę, że o wiele lepiej mi w moich naturalnych, czyli lekko powykrecanych, niż w prostych

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-03-02 o 15:00
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-02, 14:58   #2375
psyhe666
Zakorzenienie

Baniaaaa, mnie się marzy pistacjowy VW Scirocco
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-02, 15:00   #2376
agniesikk
Zakorzenienie

Loriette, właśnie nie bardzo... O Krakowie marzę od dawna, teraz jak jestem u progu życia () mam szansę urzeczywistnić to marzenie i chyba nie chcę z niego rezygnować tak łatwo Bo będę miała do siebie żal, że coś mnie ominęło. Chcę zacząć wszystko od nowa.
Stary 2012-03-02, 15:07   #2377
moooniaaaa
Zakorzenienie

Też bym chciała coś zacząć od nowa, do końca roku mam umowę,a potem nie wiem, w głowie mam wyprowadzkę może nad morze Agniesik, jest tam u Was robota dla farmaceutów? Bo podobno na północy jest mało ośrodków szkolenia,więc tak :P

I ja jestem blacharą ale nic nie powiem na temat pięknej toyoty rav4,jestem wierna lanosowi tym bardziej,ze tej zimy nawet przy -30stopniach nigdy mnie nie zawiódł,zawsze zwarty i gotowy służyć swej Pani

Bańka, co ćpasz
Stary 2012-03-02, 15:08   #2378
psyhe666
Zakorzenienie

Ej, fajny strój i fajne ciałko

https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=33235
so trójka maybe.

Stary 2012-03-02, 15:09   #2379
agniesikk
Zakorzenienie

Monia, powiem Ci, że koleżanki siostra pracowała jako analityk med. w szpitalu i zarabiała 2800, a zmieniła pracę (jest technikiem farmacji), bo lepiej płatna. 3200 Obczaj bazę. Szok.

Ja mam nadzieję, że z TŻ jeśli będziemy musieli mieszkać w jakiejś dziurze, to blisko morza- jeśli P. skończy leśnictwo i dostanie robotę, to nie mamy szans na osiedlenie się w Krakowie Mam nadzieję, że wtedy mi też będzie łatwo znaleźć pracę i zarabiać jakieś godziwe pieniądze (mam na myśli kwotę około 3,5 tysiąca, ale wiadomo, że nie na początku) .

W ogóle wiecie, że P. powiedział, że nie lubi dnia, kiedy ma urodziny? Bo jego rodzice nigdy nie pamiętali nawet o życzeniach i teraz mu ten dzień zwisa itp. Smutne to Mam nadzieję, że to się zmieni, na następny rok obiecałam mu tort

Czas edycji: 2012-03-02 o 15:14
Stary 2012-03-02, 15:11   #2380
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, powiem Ci, że koleżanki siostra pracowała jako analityk med. w szpitalu i zarabiała 2800, a zmieniła pracę (jest technikiem farmacji), bo lepiej płatna. 3200 Obczaj bazę. Szok.

Ja mam nadzieję, że z TŻ jeśli będziemy musieli mieszkać w jakiejś dziurze, to blisko morza- jeśli P. skończy leśnictwo i dostanie robotę, to nie mamy szans na osiedlenie się w Krakowie Mam nadzieję, że wtedy mi też będzie łatwo znaleźć pracę.
A Twoje nadmorskie rejony to bardziej północny wschód czy zachód?:P
Stary 2012-03-02, 15:14   #2381
agniesikk
Zakorzenienie

Północny zachód, ja mieszkam tak 70km od Kołobrzegu. W rejonie Gdańska to nie wiem jak z pracą, bo na GUMedzie jest farmacja. A w zachodniopomorskim brakuje specjalistów, bo w Szczecinie nie ma tego kierunku, jest tylko płatne technikum.

Czas edycji: 2012-03-02 o 15:16

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-02, 15:28   #2382
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Bańka, ja też jestem mistrzem komputerowym, przybij piątkę
piona

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
W ogóle wyleczyłam się z nałogowego prostowania włosów! Kiedyś po wysuszeniu wyglądały jak siano i musiałam je prostować, żeby jakoś je okiełznać - i tak wpadłam w błędne koło. Teraz nie prostuję, włosy są już niezłej długości i rano tylko wysuszę i myk do szkoły. Słyszę, że o wiele lepiej mi w moich naturalnych, czyli lekko powykrecanych, niż w prostych
super widzialysmy Cie w niewyprostowanych?
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Baniaaaa, mnie się marzy pistacjowy VW Scirocco
nie wiedzialam jaki to w grafice google srednio mi sie podoba, ale na zywo pewnie wpadlyby mi w oko, lubie takie zgrabne sportowe autka
Cytat:
Loriette, właśnie nie bardzo... O Krakowie marzę od dawna, teraz jak jestem u progu życia () mam szansę urzeczywistnić to marzenie i chyba nie chcę z niego rezygnować tak łatwo Bo będę miała do siebie żal, że coś mnie ominęło. Chcę zacząć wszystko od nowa.
i zawsze to sobie powtarzaj, kiedy bedziesz miala ochote zrobic cos alterantywnego dla tego co sobie wymarzylas. nie ma sensu rezygnowac z marzen bo to pozniej rodzi depresje ;/
Cytat:
Też bym chciała coś zacząć od nowa, do końca roku mam umowę,a potem nie wiem, w głowie mam wyprowadzkę może nad morze Agniesik, jest tam u Was robota dla farmaceutów? Bo podobno na północy jest mało ośrodków szkolenia,więc tak :P

I ja jestem blacharą ale nic nie powiem na temat pięknej toyoty rav4,jestem wierna lanosowi tym bardziej,ze tej zimy nawet przy -30stopniach nigdy mnie nie zawiódł,zawsze zwarty i gotowy służyć swej Pani

Bańka, co ćpasz
1. ja tez chce nad morze, albo do yyy olsztyna xD olsztyn jest jakos malo wylansowany. a kiedys tam bylam i mi sie podobalo.

2. wiesz, ja mysle, ze mimo mojej blacharskosci i tak skoncze w rozowym oplu kalibrze ze spojlerem z tylu, jea i bede ją kochala !

3. dzisiaj nic, ale wpadlam na pomysl wybielania zebow przeterminowana biala perla, myslisz ze to moze miec wplyw na dzikie bomby i halucynajce?

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaki ja mam obiad
makaron ze szpinakiem z cammembertem w srodku, aaaaajć

Stary 2012-03-02, 15:37   #2383
bita smietana
Zakorzenienie

O kuwa.
No kocham Was, no

Chcę zrobić z Wami wszystko to, o czym piszecie
Stary 2012-03-02, 15:41   #2384
agniesikk
Zakorzenienie

Bania, czuję się przy Tobie jak proletariat, bo ja miałam rybę, ziemniaki i surówkę z kiszonej kapusty
Stary 2012-03-02, 15:46   #2385
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, czuję się przy Tobie jak proletariat, bo ja miałam rybę, ziemniaki i surówkę z kiszonej kapusty
Eeej, to ja sie czuję przy Was jak prawdziwa studentka- zjadłam na obiad gorący kubek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-02, 16:15   #2386
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
O kuwa.
No kocham Was, no

Chcę zrobić z Wami wszystko to, o czym piszecie
nasze kochane slodkie kociatko!
Cytat:
Cytat:
Eeej, to ja sie czuję przy Was jak prawdziwa studentka- zjadłam na obiad gorący kubek

tere fere kuku, chcecie wiedziec co mialam wczoraj na obiad?

tadammm:

ziemniaki w mundurkach

zeby bylo jasne, tak sie u mnie mowi na ziemniaki gotowane w skorkach, obierane po ugotowaniu, jedzone z maslem i sola

burzuje po ch*ju fest

Stary 2012-03-02, 16:32   #2387
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
nasze kochane slodkie kociatko!

tere fere kuku, chcecie wiedziec co mialam wczoraj na obiad?

tadammm:

ziemniaki w mundurkach

zeby bylo jasne, tak sie u mnie mowi na ziemniaki gotowane w skorkach, obierane po ugotowaniu, jedzone z maslem i sola
burzuje po ch*ju fest
w tym momencie zjadłabym wszystko, mogę sobie ugotować trochę makaronu i zjeść ale ziemniaków nie lubię

o jaa, o jaa, a jak zrobię miau i zamruczę to przetłumaczycie za mnie umowy? Bo okazało się, że angielskiego nie potrafię ani ja, ani google translator
Stary 2012-03-02, 17:46   #2388
monissskaa
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do monissskaa GG do monissskaa

Jesteście Szalone ale uwielbiam Was mimo tego że jestem na uboczu
Chciałabym miec takie wariatki obok siebie, człowiek w tedy inaczej żyje.

ja dzis też miałam na obiad rybe (która się rozpadła), ziemniaki i surówkę z kapusty kiszonej.
Wydaje mi się że dziś w miarę grzecznie jadłam ale chyba sie ziemniakami zapchałam.

ale Babci mnie prosi żebym ciasto upiekła.

i poCHWAle się że dziś mi przyszły zamówione przedmioty:
- kalosze
- garnek do gotowania na parze
- lista zakupów "kocie sprawy"

i tak Was to pewnie nie interesuje

1. http://www.youtube.com/watch?feature...v=8kpmkLygAj0#!
2. http://www.youtube.com/watch?v=jmtoZ...36XLdmpnIsgCr8

Ej!! Co o nim sądzicie?!?!

Odkrywam w SOBIE talenty kulinarne.!

Edytowane przez monissskaa
Czas edycji: 2012-03-02 o 17:52
monissskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-02, 17:54   #2389
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monissskaa Pokaż wiadomość

ja dzis też miałam na obiad rybe (która się rozpadła), ziemniaki i surówkę z kapusty kiszonej.
Wydaje mi się że dziś w miarę grzecznie jadłam ale chyba sie ziemniakami zapchałam.

ale Babci mnie prosi żebym ciasto upiekła.

- kalosze

i tak Was to pewnie nie interesuje :brzyda l:
jakie kalosze? uwielbiam kalosze
i co to jest lista zakupów kocie sprawy?
taaak, mówcie mi wszystkie co dzisiaj jadłyście, a ja głodna siedzę

ALE

Chcecie motywację do diety roku?
Oczywiście jest nią absolutnie uroczy tekst mojego chłopaka

Rozmowa w samochodzie
ja: "noo kochanie, przechodzę na dietę..."
on: "nooo..."
ja: "no i ta dieta to wiesz, bede jadla to, to, to i to"
ja: "ej, jakos sie nie podniecasz moją dietą"
on: "kotek, bo ty o tej diecie tylko mowisz..."
no rotfl, lol, wtf i fejspalm! Strzeliłam mu focha na moment, ale potem mi przeszło i postanowiłam pokazać mu, że potrafię. Nie będzie mi młotek mówił takich rzecz

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2012-03-02 o 17:55
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-02, 17:59   #2390
monissskaa
Zadomowienie

o takie nic wielkiego, ale u mnie takie błota że nie da ie chodzic w normalnych http://moda.allegro.pl/kalosze-do-ko...171730546.html

Stary 2012-03-02, 18:02   #2391
bita smietana
Zakorzenienie

Aaale fajne Ja mam jedne czarne z białym obramowaniem ale dość krótkie Te są do kolan? Ile masz wzrostu?

Chciałabym takie zupełnie proste, czarne, lakierowane
Stary 2012-03-02, 18:04   #2392
monissskaa
Zadomowienie

Cytat:
Aaale fajne Ja mam jedne czarne z białym obramowaniem ale dość krótkie Te są do kolan? Ile masz wzrostu?

Chciałabym takie zupełnie proste, czarne, lakierowane
160cm mam a siegaja mi troche wyżej niż do połowy łydki.

Stary 2012-03-02, 18:05   #2393
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
piona

super widzialysmy Cie w niewyprostowanych?
Aż się boję powiedzieć, że nie
Cytat:

Rozmowa w samochodzie
no rotfl, lol, wtf i fejspalm! Strzeliłam mu focha na moment, ale potem mi przeszło i postanowiłam pokazać mu, że potrafię. Nie będzie mi młotek mówił takich rzecz
Bo turbolaski mogą o diecie tylko i wyłącznie mówić

Ja postanowiłam PO ROKU CZASU kupić sobie caaałą paczkę TOPCHIPS tylko dla siebie! Muszę sobie odbić wszystkie smutki, a do tego na TVN leci "Kac Vegas", więc potrzebowałam czegoś do chrupania. Dzisiaj ledwo co jadłam, więc mogę sobie pozwolić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-02, 19:13   #2394
moooniaaaa
Zakorzenienie

Jadę jutro z koleżanką,która też pracuje w aptece na jakieś mega wypasione sympozjum z drinkami, obiadem i full wypasem moim jedynym obowiązkiem będzie tylko podrobienie podpisu szefowej,żeby mogła zdobyć punkty

A wcześniej do fryzjera,nie mogę się doczekać, mam nadzieje że skręt mi się poprawi bo ostatnio coraz częściej sięgam po prostownicę ... bo jest po prostu wygodniej
Winyl, Ewelka-a jak Wasze włosy po zimie?

A tymczasem lecę do bankomatu,a potem kąpiel piling, rozgrzewający żel, piling i maseczka na twarz, manikiur i będę piękna na weekend
Stary 2012-03-02, 20:19   #2395
agniesikk
Zakorzenienie

Ja mam takie włosy na nogach, że mam depresję jak na nie patrzę I już tak dawno nie robiłam maseczki z zielonej glinki- pora to zmienić, bo dobrze na mnie działa (tylko to 5zł za saszetkę mnie przeraża).
Stary 2012-03-02, 22:28   #2396
Loriette
Zakorzenienie

BŚ, jutro w Dzień Dobry TVN będzie Stefan/Paul Wesley/ Paweł Wasilewski!! Co prawda nie jest to Ian , ale zawsze to kawałek ciacha w tv!

Pora spać

Stary 2012-03-02, 23:27   #2397
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
moj ulubiony obiad ktory też dzisiaj zjadlam

Cytat:
A wcześniej do fryzjera,nie mogę się doczekać, mam nadzieje że skręt mi się poprawi bo ostatnio coraz częściej sięgam po prostownicę ... bo jest po prostu wygodniej
Winyl, Ewelka-a jak Wasze włosy po zimie?
tez lece do fryzjera, najpierw sie musze zapisac, strasznie mi wlosy urosly. Moje sie juz nie kreca. Nawet nie chce o tym myslec faluja sie, mam grzywke na bok i podoba mi sie taki fryz. Ale jak je ozywic. Mam takie cienkie piora ja nienawidze prostownicy, wygladam wtedy jakbym miala tluste przyklapnete wlosy.
Cytat:
BŚ, jutro w Dzień Dobry TVN będzie Stefan/Paul Wesley/ Paweł Wasilewski!! Co prawda nie jest to Ian , ale zawsze to kawałek ciacha w tv!

Pora spać
o jaaaaaaaaaaa
tylko rano wyjezdzam to nie ogladne

jade jutro na narty. Uwaga bede podbjac stok! To nic ze nie umiem jeździc ale lubie mam w planach zlamac sobie reke i isc na L4 i odpoczac! Zaczyna sie sezon, mam cholernie duzo pracy...
Śmietanka dzieki za pomoc, szczegolnie z tym urlopem pokaze jej paragraf, jak mi nie wyplaci to sie zwalniam nara

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
I już tak dawno nie robiłam maseczki z zielonej glinki- pora to zmienić, bo dobrze na mnie działa (tylko to 5zł za saszetkę mnie przeraża).
ja zamawiam na dozie i wychodzi 2,69 tylko ze ja lubie glinki w proszku, dodaje wode, troche oleju ze sodkich migdałów i mam super maseczke!
Stary 2012-03-03, 00:48   #2398
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
o jaa, o jaa, a jak zrobię miau i zamruczę to przetłumaczycie za mnie umowy? Bo okazało się, że angielskiego nie potrafię ani ja, ani google translator

a probowalas z nim pogadac? google translator potrafi uspokoic, albo rozbawic, choc nie jest to tak fajny kompan imprez jak ivona demo. tą to uwielbiam

a w ogole co to za tlumaczenie, ej. prosze nie zabierac roboty tlumaczom. bo bedzie palowanie xD
Cytat:
Napisane przez monissskaa Pokaż wiadomość

cieszymy sie ze nas uwielbiasz i czekamy az zblizysz sie do nas na tyle by byc blizej niz tylko na uboczu
lubimy wszystko co dziwne, slodkie i zboczone
czemu Ci sie ryba rozleciala
Cytat:

- kalosze

i tak Was to pewnie nie interesuje

1. http://www.youtube.com/watch?feature...v=8kpmkLygAj0#!
2. http://www.youtube.com/watch?v=jmtoZ...36XLdmpnIsgCr8

Ej!! Co o nim sądzicie?!?!
o fak, co to jest ta lista kocia sprawy

fajne kalosze ja kiedys zamowilam rozowe ale szybko je odeslalam

yt obczaje jutro, bo teraz tz spi :P (mialam dziwny wieczor, jak odpisze na wasze posty i nie zasne to pokrotce napisze )

btw; dzieki temu watkowi pokochalam slowo "dziwne"
Cytat:
taaak, mówcie mi wszystkie co dzisiaj jadłyście, a ja głodna siedzę

ALE

Rozmowa w samochodzie
1. a co Ciebie tak glodzą? niegrzeczna bylas? czy Ty dziecko chcesz miec anoreksje?
2. FEJSPALM! kocham fejspalmy
a co do konwersacji, to bardzo nieladnie z jego strony ze tak mowi. ja to znam. tylko u mnie rozmowa wyglada tak samo, gdyby zamiast slowa DIETA wstawic slowo BIEGANIE.

a o jakiej diecie mowilas?
i niech tz nie kozaczy, bo zawsze mozesz go nastraszyc ze go skopiemy. nie przejmuj sie Śmietanka. w ogole to on pewnie nie wie ze Stefan bedzie w dzien dobry tvn. na bank nie wie.

Cytat:
Aż się boję powiedzieć, że nie
to prosze ustawic samowyzwalacz, umyc lustro i zrobic slit focie
Cytat:
Jadę jutro z koleżanką,która też pracuje w aptece na jakieś mega wypasione sympozjum z drinkami, obiadem i full wypasem moim jedynym obowiązkiem będzie tylko podrobienie podpisu szefowej,żeby mogła zdobyć punkty
Twoja szefowa chyba jest spoko
Cytat:
Ja mam takie włosy na nogach, że mam depresję jak na nie patrzę I już tak dawno nie robiłam maseczki z zielonej glinki- pora to zmienić, bo dobrze na mnie działa (tylko to 5zł za saszetkę mnie przeraża).
ja dzisiaj wyszlam z domu i mialam faze agrestu, czy jeza, nie wiem. czasami mam tak, ze mam troche nieogolone nogi, ale zrobie makijaz, uloze wlosy i jakos zapominam o tym lekkim buszu. jestem dnem. jednak pociesza mnie fakt, ze przewaznie jest tak, ze tuz przed wyjsciem z domu mowie: niee. i sciagam kozaki, skarpetunie, dzinsiki i heja pod prysznic pozniej balsam, chwila na wchloniecie i pol godziny w plecy tz juz nzawet wie kiedy sie spozniam z powodu naglej akcji golenia nog ("tylko nie mow ze znowu wkrecilas sobie ze musisz ogolic nogi )
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
jade jutro na narty. Uwaga bede podbjac stok! To nic ze nie umiem jeździc ale lubie mam w planach zlamac sobie reke i isc na L4 i odpoczac! Zaczyna sie sezon, mam cholernie duzo pracy...

ja zamawiam na dozie i wychodzi 2,69 tylko ze ja lubie glinki w proszku, dodaje wode, troche oleju ze sodkich migdałów i mam super maseczke!
narty?! ale fajnie! z kim jedziesz?
na pewno bedziesz najlepsza na stoku baw sie dobrze
i nei lam reki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

ja tez lubie ta w proszku. bardzo lubie glinki w proszku ze sklepu organique

Stary 2012-03-03, 08:47   #2399
monissskaa
Zadomowienie

to są Kocie sprawy: http://www.alterszafa.pl/produkty/li...-kocie-sprawy/

i nadal czekam na Wasze zdanie apropo YT!! :brzyda l:

Stary 2012-03-03, 10:25   #2400
psyhe666
Zakorzenienie

Heeej

Zrobiłam sobie dzisiaj pomiary, które mnie interesują i wyznaczyłam cel!
so trójka maybe.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości