O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-28, 12:58   #2371
black secret
Wtajemniczenie

Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V

Cytat:
Napisane przez Malinka0907 Pokaż wiadomość
Witajcie
Wpadam tylko na chwilę,
Black moje samopoczucie nie za bardzo co chwile jakies sprzeczki miedzy mna a mezem,druga rzecz to moje zdrowie i w dodatku zalapala mnie deprecha z powodu Dzidziusia tak bardzo chce a nie moge...
Nie zagladam za czesto bo po prostu jest mi przykro... Tyle dziewczyn juz sa w ciazy i kolejnych przybywa, ja nie zazdroszcze ale jest mi przykro ze ja tych pieknych chwil nie przezywam i nie predko je ujrze
Dlatego chwilowo wchodze raz dziennie na wizaz. Ja chyba bede ostatnia na liscie
Po prostu nie moge sie powstrzymac od placzu...
Gosiaczku Bardzo Ci gratuluje
Malinko a moze te nerwy, stres bardzo wlasnie tez blokuja u Ciebie zajscie....?
Wyniki wynikami,ale juz wielokrotnie sie przekonalam,ze natura naprawde wiele potrafi i mozna zajsc w ciaze w momencie gdzie teoretycznie nic temu nie sprzyjalo....
Pamietasz przypadek d123??
Sciskam Cie mocno i mam nadzieje,ze wszystko sie ulozy, zdrowko unormuje i nastroj lepszy pomoze Ci w zajsciu w ciaze Teraz coraz cieplej-moze pomoze to milosnym uniesienia i szczesliwemu zafasolkowaniu

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 13:01   #2372
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie
Wpadam tylko na chwilę,
Black moje samopoczucie nie za bardzo co chwile jakies sprzeczki miedzy mna a mezem,druga rzecz to moje zdrowie i w dodatku zalapala mnie deprecha z powodu Dzidziusia tak bardzo chce a nie moge...
Nie zagladam za czesto bo po prostu jest mi przykro... Tyle dziewczyn juz sa w ciazy i kolejnych przybywa, ja nie zazdroszcze ale jest mi przykro ze ja tych pieknych chwil nie przezywam i nie predko je ujrze
Dlatego chwilowo wchodze raz dziennie na wizaz. Ja chyba bede ostatnia na liscie

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Aaaa zapomnialam po proszę zmianę na 4 cs
Głowa do góry ja staram się dłużej od Ciebie i nie załamuję się kochana. Tłumace sobie że tak musi chyba być że to jeszcze nie ta pora ale na pewno w końcu nadejdzie ten piękny dzień i ujrzę II I Ty na pewno też.
Ja już po badaniach krwi brat ma mi wyniki odebrać zobacze co i jak moim lekarskim okiem i później wędrówka do gina zobaczymy co powie
A co do imion to chłopczyk Franek lub Janek a dla dziewczynki to Zosia lub Lena albo Julcia
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 13:02   #2373
Malinka0907
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
Malinko a moze te nerwy, stres bardzo wlasnie tez blokuja u Ciebie zajscie....?
Wyniki wynikami,ale juz wielokrotnie sie przekonalam,ze natura naprawde wiele potrafi i mozna zajsc w ciaze w momencie gdzie teoretycznie nic temu nie sprzyjalo....
Pamietasz przypadek d123??
Sciskam Cie mocno i mam nadzieje,ze wszystko sie ulozy, zdrowko unormuje i nastroj lepszy pomoze Ci w zajsciu w ciaze Teraz coraz cieplej-moze pomoze to milosnym uniesienia i szczesliwemu zafasolkowaniu
Pamietam przypadek d123 niewiem moze i to tez wplywa. Gin mi powiedzial ze przez to chorobsko moge byc nie poloda chwilowo musze szukac gdzies pomocy...

09.07.2011r

Aniołek 29.04.2011
http://www.suwaczki.com/tickers/uesh6c7eohjscu7x.png
Malinka0907 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 13:04   #2374
reven24111
Raczkowanie

[QUOTE=Malinka0907;3318992 0]Witajcie
Wpadam tylko na chwilę,

Nie pisz tak proszę bo naprawdę smutno się robi.Nie wolno tak nawet myśleć.Wszystko będzie ok tylko musisz w to uwierzyć 4 cykle to nie jest dużo a liczy się też podejście.Jeśli sama podświadomie uważasz że będzie Ci ciężko zajść w ciąże to tak może być.To co psychika potrafi zdziałać w organizmie człowieka to jest nie do opisania.Dlatego proszę się uśmiechnąć <--------o tak i nie nabijać sobie główki
reven24111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 13:10   #2375
Swarovska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek20004 Pokaż wiadomość
no dobra przyznaje się
JESTEM W CIĄŻY!!!
przepraszam że nie napisałam od razu ale taka skołowana bylam i miała na początku trochę stresa związanego z wcześniejszym # ale teraz już jestem spokojna i bardzoooo szczęśliwa i wierze że wszystko be4dzie dobrze
No nie co za wiadomość! kiedy zobaczyłaś II?
gratuluje
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 13:12   #2376
reven24111
Raczkowanie

Cytat:
no dobra przyznaje się
JESTEM W CIĄŻY!!!
przepraszam że nie napisałam od razu ale taka skołowana bylam i miała na początku trochę stresa związanego z wcześniejszym # ale teraz już jestem spokojna i bardzoooo szczęśliwa i wierze że wszystko be4dzie dobrze
Gosiu ja też gratuluję
Stary 2012-03-28, 13:35   #2377
gosiaczek20004
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie
Wpadam tylko na chwilę,

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

dzieki Malinko
zobaczysz tobie tez się uda tylko najgorsze co możesz zrobic to sie poddac i załamac to na pewno nie pomoże musisz uwierzzyc że na wszystko jest odpowiedni czas wiem że łatwo sie pisze ale ja na prawde wierze że wiara czyni cuda
Malinko walcz!!!
Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość
No nie co za wiadomość! kiedy zobaczyłaś II?
gratuluje
dziękuje

Cytat:
Napisane przez reven24111 Pokaż wiadomość
Gosiu ja też gratuluję
dziekuję
gosiaczek20004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 13:39   #2378
istraa
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie
Wpadam tylko na chwilę,

Malinko...głowa do góry, spróbuj odgonić czarne myśli!!!! Wiem, że nie jest to proste..też czekałam sporo na te piękne dwie kreseczki (9 cyki) i jeszcze mój nie najmłodszy wiek (31 na karku). ale umierz WSZYSTKO jest możliwe !
Stary 2012-03-28, 13:48   #2379
zielona1911
Zakorzenienie

malemalenstwo
Nikodem,Szymon,Tymon,Kaje tan,Natan,Nataniel,Kornel ,Mikołaj,Filip,Daniel,Daw id,Oskar
ja zostaje przy Nikodemie
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 14:25   #2380
sensuall
Zadomowienie

dawaj zdjecie tgo brzucha
Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
malemalenstwo
Nikodem,Szymon,Tymon,Kaje tan,Natan,Nataniel,Kornel ,Mikołaj,Filip,Daniel,Daw id,Oskar
ja zostaje przy Nikodemie
Stary 2012-03-28, 14:48   #2381
Nue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez istraa Pokaż wiadomość
Malinko...głowa do góry, spróbuj odgonić czarne myśli!!!! Wiem, że nie jest to proste..też czekałam sporo na te piękne dwie kreseczki (9 cyki) i jeszcze mój nie najmłodszy wiek (31 na karku). ale umierz WSZYSTKO jest możliwe !
Malinka, a wiesz, jakie ja miałam załamki? Pierwsza ciąża i od razu taka porażka - szpital, laparoskopia, usunięcie jajowodu... myślałam, że długo przyjdzie mi poczekać na dziecko, tym bardziej, że też skończyłam 31 lat. A tu zaszłam w ciążę bez problemu, nawet z jednym jajowodem! Skoro mi się udało, to Tobie też się uda, z pomocą lekarzy, albo i bez!!! Będzie dobrze!

Nue jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-28, 14:53   #2382
misia20l
Zadomowienie

Cześć Wam
dopiero tu dzis dotarłam
mało piszecie, gaduły widze nadal nie ma... pewnie sie z posejdonem rozstac nie moze
ja dzis całe południe spedziłam na podwórku, sprzatałam i latałam z miotłom tylko u nas tak dzis mocno wieje że hoho! mam tylko nadzieje ze mi pleców nie przewiało bo jak sie gdzies schyliłam to wszystko wyłaziło ze spodni...
misia20l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 15:17   #2383
natalia_b
Wtajemniczenie

Witam Was lafiryndy Nie martwcie się- po świętach wracam do pracy to będę obecna tyle co zawsze w domu mi nie wychodzi jakoś korzystam z L4 pełną parą śpię do 12.00
Ciągle mnie mdli, wymiotuję- ale już nie przeszkadza mi to tak bardzo...przyzwyczaiłam się do wszystkiego można się przyzwyczaić...nawet nie wiecie jak bardzo tęsknię za Wami...ale jeszcze tylko ponad tydzień
Laski ja Was bardzo proszę- każdą zmianę na pierwszej stronie piszcie do mnie na priv...niech każda sprawdzi czy jest dobrze i da znać mało zaglądam i ciężko mi wszystko wychwycić
Uwielbiam Was moje kochane
Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki- żeby się udało i nie dołujcie się...każda z nas będzie w ciąży w swoim czasie
Zafasolkowane życzę Wam nudnej ciąży!
Stary 2012-03-28, 15:19   #2384
reven24111
Raczkowanie

Ja dzisiaj od 7 z oknami u mej rodzicielki walczyłam ma bidula dyskopatię i w czym mogę to ją wyręczam.U siebie dokończę sprzątać jutro(właściwie to mąż skończy bo mu jedno okno do umycia zostało)
Stary 2012-03-28, 15:36   #2385
gosiaczek20004
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natalia_b Pokaż wiadomość
Witam Was lafiryndy Nie martwcie się- po świętach wracam do pracy to będę obecna tyle co zawsze w domu mi nie wychodzi jakoś korzystam z L4 pełną parą śpię do 12.00
Ciągle mnie mdli, wymiotuję- ale już nie przeszkadza mi to tak bardzo...przyzwyczaiłam się do wszystkiego można się przyzwyczaić...nawet nie wiecie jak bardzo tęsknię za Wami...ale jeszcze tylko ponad tydzień
Laski ja Was bardzo proszę- każdą zmianę na pierwszej stronie piszcie do mnie na priv...niech każda sprawdzi czy jest dobrze i da znać mało zaglądam i ciężko mi wszystko wychwycić
Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki- żeby się udało i nie dołujcie się...każda z nas będzie w ciąży w swoim czasie
Bździągwo nasza kochana my tez za Toba bardzo tęsknimy i cie uwielbiamy dlatego rozumiemy że kozystasz z wolnego i odpoczywasz
gosiaczek20004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 15:36   #2386
Tigresse86
Raczkowanie

Witajcie
Gosiaczku gratuluję !!!
Kami nie martw się, poszukaj dobrego lekarza i na pewno naprawicie ten progesteron i zobaczysz II kreseczki

Ja wpadłam tylko się przywitać jutro więcej tu posiedzę, co do mojej wczorajszej wizyty to cóż....lekarz był nawet miły, zbadał mnie, obejrzał wyniki TŻ i powiedział że "mam zapomnieć że chce być w ciąży i dać nam czas to końca roku" zero skierowań na badania hormonalne...Niestet y taka odp mnie nie satysfakcjonuje i muszę poszukać innego gina, a Kami zmotywowała mnie do tego żeby zrobić ten progesteron, bo ja u siebie też podejrzewam niski jego poziom.

Miłego popołudnia, ja dziś mam w planach pizzę i to już mi humor poprawia
Stary 2012-03-28, 15:57   #2387
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez reven24111 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj od 7 z oknami u mej rodzicielki walczyłam ma bidula dyskopatię i w czym mogę to ją wyręczam.U siebie dokończę sprzątać jutro(właściwie to mąż skończy bo mu jedno okno do umycia zostało)
A moja mama po operacji nie może myć okien i sprzątać , pomaga jej tata, bo ja w stanie błogosławionym i też nie chcę się aż tak nadwyrężać, u mnie okna będzie mył TŻ a ja mieszkanko ogarnę. Dobrze, że firan nie mamy

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:
Napisane przez natalia_b Pokaż wiadomość

No ładnie poszła na l4 i nas zostawiła

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Tigresse86 Pokaż wiadomość
Witajcie
Gosiaczku gratuluję !!!
Kami nie martw się, poszukaj dobrego lekarza i na pewno naprawicie ten progesteron i zobaczysz II kreseczki

Ja wpadłam tylko się przywitać jutro więcej tu posiedzę, co do mojej wczorajszej wizyty to cóż....lekarz był nawet miły, zbadał mnie, obejrzał wyniki TŻ i powiedział że "mam zapomnieć że chce być w ciąży i dać nam czas to końca roku" zero skierowań na badania hormonalne...Niestet y taka odp mnie nie satysfakcjonuje i muszę poszukać innego gina, a Kami zmotywowała mnie do tego żeby zrobić ten progesteron, bo ja u siebie też podejrzewam niski jego poziom.

Miłego popołudnia, ja dziś mam w planach pizzę i to już mi humor poprawia

Ech ci lekarze, najlepiej zasięgnąć porady od kilku , u mnie potwierdziło się, że nie wolno u jednego się leczyć i go słuchać
A my wczoraj mieliśmy wieczór filmowy i oglądaliśmy Kac Vegas 2 , po prostu nie mogę z tych filmów, TŻ ma zabronione robić kawalerskiego
Promykas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 16:05   #2388
emillia006
Zadomowienie

Czesc Kochane a ja dzisiaj caly dzien na slonku w parku z malzem przesiedzialam
Mam pytanie do ciezarowek czy Wy tez czujecie jakby Wasz zoladek pracowal na wolnych obrotach?? Ja jak cos zjem to czuje jakbym miala kamien w brzuchu, chociaz jem male porcje. Poza tym czuje jak macica mi sie rozciaga zwlaszcza wieczorami cos tam ciagnie i kluje, podobnie jak na okres ale jeszcze inaczej. Tak jakby mnie rozpieralo w srodku. Przy drugiej ciazy bede juz na pewno madrzejsza Chociaz zartuje sobie do meza, ze nasze dziecko nie bedzie mialo rodzenstwa
A Wam jak mija dzionek?
Natalia bzdziagwo dobrze, ze sie odezwalas Jak u Ciebie mdlosci? Mi jak jednego dnia sie wydaje, ze juz sie do tego przyzwyczailam to drugiego czuje, ze kompletnie sobie z tym nie radze i leze plackiem w lozku z miska u boku

Edytowane przez emillia006
Czas edycji: 2012-03-28 o 16:06
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 16:29   #2389
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cześc
Zrobiłam wszystko na jutro, teraz moge odpoczywać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-28, 17:14   #2390
istraa
Raczkowanie

O Natalka, fajnie, że się odezwałas...

Wiecie moja babcia miala mieć jutro operację...ale mieć nie będzie, bo ZAPOMNIELI odstawić jej leków na rozrzedzenie krwii !!!!!!!! więc wszystko przesunęło się o tydzień. Ręce mi opadły!

a ja przy okazji zachaczyłam o gina, przepisał mi dupka 3x1, chciał mi wymieńić na luteinę dopochwowo, bo mówił, że tańsza, a dzialanie to samo. Ale ja strasznie nie lubię dowcipnej aplikacji leków, bo mam wrażenie, że mnie szczypie, gniecie itd. więc pozostałam przy dupku. na wizytę idę 11 kwietnia
Stary 2012-03-28, 17:41   #2391
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Czesc Kochane a ja dzisiaj caly dzien na slonku w parku z malzem przesiedzialam
Mam pytanie do ciezarowek czy Wy tez czujecie jakby Wasz zoladek pracowal na wolnych obrotach?? Ja jak cos zjem to czuje jakbym miala kamien w brzuchu, chociaz jem male porcje. Poza tym czuje jak macica mi sie rozciaga zwlaszcza wieczorami cos tam ciagnie i kluje, podobnie jak na okres ale jeszcze inaczej. Tak jakby mnie rozpieralo w srodku. Przy drugiej ciazy bede juz na pewno madrzejsza Chociaz zartuje sobie do meza, ze nasze dziecko nie bedzie mialo rodzenstwa
A Wam jak mija dzionek?
Natalia bzdziagwo dobrze, ze sie odezwalas Jak u Ciebie mdlosci? Mi jak jednego dnia sie wydaje, ze juz sie do tego przyzwyczailam to drugiego czuje, ze kompletnie sobie z tym nie radze i leze plackiem w lozku z miska u boku
Ja cały czas mam miskę przy boku...nie korzystam z toalety bo wtedy jeszcze bardziej mnie ciągnie...a mam bardzo czystą ale to od zapachu kostki w toalecie albo domestosa...zależy czym wali...wolę skorzystać z miski- wtedy nie męczę się długo ciach prach i po sprawie
Mój żołądek pracuje na ogromnych obrotach...jem nie za duże porcje, ale za to co 1,5 godz. muszę coś jeść bo aż ssie mnie w żołądku...ten mój Bąbel to jakiś olbrzym będzie

Istraa- to cała nasza służba zdrowia...porażka...niest ety muszę pracować w tym sektorze

Promykas
- od Was też wzięłam L4...nie wiedziałaś? Pani położna w gabinecie lekarza wypisała mi L4 do redakcji wizaż
Stary 2012-03-28, 18:05   #2392
hania207
Zakorzenienie

Cytat:
no dobra przyznaje się
JESTEM W CIĄŻY!!!
gratulacje

który to tydzień?

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 18:06   #2393
Elmiria
Raczkowanie

Malinko, kochana, nie załamuj się! Ja też bardzo długo czekałam i już myslałam czasem, że mi się nigdy nie uda, ale nie wolno tak mysleć i w ogóle staraj się o tym jak najmniej mysleć Ja wierzę w coś takiego jak blokada psychiczna, tak że nastaw się tylko na to, że i twoja chwila nadejdzie. Fasolka wie, kiedy ma się zagnieździć w brzusiu, czeka na swój moment

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
chyba powinnam zmienić avatar na dzidziusiowy....
Sliczny! na pewno przyniesie szczęście ... od muszki mi się w głowie kręciło

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Głowa do góry ja staram się dłużej od Ciebie i nie załamuję się kochana. Tłumace sobie że tak musi chyba być że to jeszcze nie ta pora ale na pewno w końcu nadejdzie ten piękny dzień i ujrzę II I Ty na pewno też.
Ja już po badaniach krwi brat ma mi wyniki odebrać zobacze co i jak moim lekarskim okiem i później wędrówka do gina zobaczymy co powie
A co do imion to chłopczyk Franek lub Janek a dla dziewczynki to Zosia lub Lena albo Julcia
Widze, że mamy podobne preferencje co do imion Tylko u mnie Zosia jest przez siostrę zarezerwowane
Elmiria jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-28, 18:22   #2394
beautystyleandme
Zadomowienie

cześć
dopiero teraz miałam czas żeby zajrzeć.. strasznie się cieszę że nawet było niewiele do nadrobienia
jaki ja mam sajgon w robocie teraz to się w głowie nie mieści.. jestem normalnie padnięta..
idę zaraz pod jakiś prysznic może się orzeźwię
beautystyleandme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 18:36   #2395
tynkusia
Rozeznanie

Witam wszystkie Kobietki!
Zaczepilam kiedys o Wasz watek , ale nie moglam sie udzielac przez pewnien czas z przyczyn technicznych. Wykrakalyscie, ze szybciej zaczna sie staranka mialy byc w kwietniu, ale pospieszylismy sie iiii...... BEDE MAMUSIA!!
tynkusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 18:51   #2396
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Witajcie dziewuszki
Co tam słychać?
W końcu po uczelni i wolne hihi.

Elmiria - mam nadzieję, że się uda, może to sa objawy
Gosiaczek - super, super, super, gratuluję!
Stary 2012-03-28, 18:51   #2397
Martarynka
Rozeznanie

Witam się wieczorkiem.
Black jak tam dziadek? Mam nadzieje, że operacja przebiegła pomyślnie i teraz już wszystko będzie dobrze.
Malinko bardzo mi smutno, że dopadl Cię taki wstrętny humor. Kochana kazda z nas miała takie chwilę, ja z calego serca wierze, że i u Ciebie dzidziuś pojawi się niebawem. Jeśli chodzi o sprzeczki z mezem to jestem kiepskim doradcą, bo ciagle u mnie klótnie i też mnie to dobijało, choc muszę przyznać, że ostatnio się poprawiło. U nas są takie etapy, jak jest dobrze to jest dobrze, a jak gorzej to klócimy się codziennie. Malinko napewno nie bedziesz ostatnia na liście, chcialabym Cię przytulić, pocieszyć. Jesli Ci to pomaga to wypłacz się a jutro nowy dzień, nowe nadzieje, wstań prawą nogą, zrób coś dla siebie. Zyczę Ci Malinko nowych nadziei i wiary w to, ze szybko się uda no i żeby faktycznie pojawiły się u Ciebie II kreseczki.
Misia a ja jak nadrabialam wątek to coś mi się obiło, że wybireralaś się do fryzjera, co robilaś z wloskami?
Promykas też uwielbiam Kac Vegas, aoglądalaś moze Zanim odejdą wody? Humor w podobnym stylu, plakałam ze śmiechu...
emilia ja pamietam, że też musialam jeść naprawde male porcje a czulam się jakbym zjadla konia z kopytami, teraz też tak mam, ale szybciej muszę jeść, tzn. sam mi sie organizm tak wyregulowal, że jem 5 posiłków dziennie w miare o tych samych godzinach, inaczej burczy mi w brzuchu.
Istraa wspólczuje, no czasami co sie dzieje w tych szpitalach, zreszta nie tylko to przechodzi ludzkie pojecie.
Tynkusia gratuluje
Dziewczyny a ja dziś umowilam się na usg 3D, 19 kwietnia to bedzie 22 tydzień Już nie mogę się doczekać, a to jeszcze 3 tygodnie...
Stary 2012-03-28, 18:52   #2398
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Kobietki!
Zaczepilam kiedys o Wasz watek , ale nie moglam sie udzielac przez pewnien czas z przyczyn technicznych. Wykrakalyscie, ze szybciej zaczna sie staranka mialy byc w kwietniu, ale pospieszylismy sie iiii...... BEDE MAMUSIA!!
Gratuluje, ale się sypią Nam mamuśki
Stary 2012-03-28, 19:15   #2399
misia20l
Zadomowienie

Martynka sciełam troszke włoski, tak skróciłam kitke o połowe, tzn tak z 5 cm skróciłam i pofarbowałam, bo juz mi wypłowiał kolor, miałam taki mysi i poprawiłam je na intensywny brąz,tzn paloną kawą pofarbowałam z joanny naturii

Tynkusia szybka jestes tzn ze w pierwszym cyklu sie udało?
misia20l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 19:19   #2400
sloniatko007
Wtajemniczenie

GG do sloniatko007

Witam dziewczynyPierwszy raz się tu wypowiadam i mam nadzieje że mnie przyjmiecie do waszego gronaZaczne od tego że od czerwca z mężem staralismy się o dziecko.Juz zaczynałam sie martwic ze cos może byc nie tak(mamy już marzec),a tu nagle okres zaczał mi sie spózniac.Dziś po tygodniu czekania na miesiaczke zrobilam test- i sa 2 kreseczkiJutro pedze do lekarza,zyczcie mi powodzenia

Nowy,jesienny wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=667473
sloniatko007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości