|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
Cytat:
Wyniki wynikami,ale juz wielokrotnie sie przekonalam,ze natura naprawde wiele potrafi i mozna zajsc w ciaze w momencie gdzie teoretycznie nic temu nie sprzyjalo.... Pamietasz przypadek d123?? Sciskam Cie mocno i mam nadzieje,ze wszystko sie ulozy, zdrowko unormuje i nastroj lepszy pomoze Ci w zajsciu w ciaze ![]() ![]()
![]() |
#2372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już po badaniach krwi brat ma mi wyniki odebrać zobacze co i jak moim lekarskim okiem ![]() A co do imion to chłopczyk Franek lub Janek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2373 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2374 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Malinka0907;3318992 0]Witajcie
![]() Wpadam tylko na chwilę, ![]() Black moje samopoczucie nie za bardzo ![]() ![]() ![]() Nie zagladam za czesto bo po prostu jest mi przykro... Tyle dziewczyn juz sa w ciazy i kolejnych przybywa, ja nie zazdroszcze ale jest mi przykro ze ja tych pieknych chwil nie przezywam i nie predko je ujrze ![]() Dlatego chwilowo wchodze raz dziennie na wizaz. Ja chyba bede ostatnia na liscie ![]() Po prostu nie moge sie powstrzymac od placzu... Gosiaczku Bardzo Ci gratuluje ![]() ![]() ![]() Nie pisz tak proszę bo naprawdę smutno się robi.Nie wolno tak nawet myśleć.Wszystko będzie ok tylko musisz w to uwierzyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() gratuluje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2376 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zobaczysz tobie tez się uda tylko najgorsze co możesz zrobic to sie poddac i załamac to na pewno nie pomoże musisz uwierzzyc że na wszystko jest odpowiedni czas wiem że łatwo sie pisze ale ja na prawde wierze że wiara czyni cuda ![]() Malinko walcz!!! dziękuje ![]() dziekuję ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2378 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2379 |
Zakorzenienie
|
malemalenstwo
Nikodem,Szymon,Tymon,Kaje tan,Natan,Nataniel,Kornel ,Mikołaj,Filip,Daniel,Daw id,Oskar ja zostaje przy Nikodemie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Zadomowienie
|
dawaj zdjecie tgo brzucha
![]()
#2381 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2382 |
Zadomowienie
|
Cześć Wam
![]() dopiero tu dzis dotarłam ![]() mało piszecie, gaduły widze nadal nie ma... pewnie sie z posejdonem rozstac nie moze ![]() ja dzis całe południe spedziłam na podwórku, sprzatałam i latałam z miotłom ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was lafiryndy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciągle mnie mdli, wymiotuję- ale już nie przeszkadza mi to tak bardzo...przyzwyczaiłam się ![]() ![]() Laski ja Was bardzo proszę- każdą zmianę na pierwszej stronie piszcie do mnie na priv...niech każda sprawdzi czy jest dobrze i da znać ![]() ![]() Uwielbiam Was moje kochane ![]() Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki- żeby się udało ![]() ![]() Zafasolkowane życzę Wam nudnej ciąży!
#2384 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj od 7 z oknami u mej rodzicielki walczyłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2386 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Gosiaczku gratuluję !!! ![]() Kami nie martw się, poszukaj dobrego lekarza i na pewno naprawicie ten progesteron i zobaczysz II kreseczki ![]() Ja wpadłam tylko się przywitać jutro więcej tu posiedzę, co do mojej wczorajszej wizyty to cóż....lekarz był nawet miły, zbadał mnie, obejrzał wyniki TŻ i powiedział że "mam zapomnieć że chce być w ciąży i dać nam czas to końca roku" zero skierowań na badania hormonalne... ![]() Miłego popołudnia, ja dziś mam w planach pizzę i to już mi humor poprawia ![]()
#2387 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
No ładnie poszła na l4 i nas zostawiła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
Ech ci lekarze, najlepiej zasięgnąć porady od kilku , u mnie potwierdziło się, że nie wolno u jednego się leczyć i go słuchać ![]() A my wczoraj mieliśmy wieczór filmowy i oglądaliśmy Kac Vegas 2 , po prostu nie mogę z tych filmów, TŻ ma zabronione robić kawalerskiego ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
Zadomowienie
|
Czesc Kochane a ja dzisiaj caly dzien na slonku w parku z malzem przesiedzialam
![]() Mam pytanie do ciezarowek czy Wy tez czujecie jakby Wasz zoladek pracowal na wolnych obrotach?? Ja jak cos zjem to czuje jakbym miala kamien w brzuchu, chociaz jem male porcje. Poza tym czuje jak macica mi sie rozciaga zwlaszcza wieczorami cos tam ciagnie i kluje, podobnie jak na okres ale jeszcze inaczej. Tak jakby mnie rozpieralo w srodku. Przy drugiej ciazy bede juz na pewno madrzejsza ![]() ![]() A Wam jak mija dzionek? Natalia bzdziagwo dobrze, ze sie odezwalas ![]() ![]() Edytowane przez emillia006 Czas edycji: 2012-03-28 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Zakorzenienie
|
Cześc
![]() Zrobiłam wszystko na jutro, teraz moge odpoczywać ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2390 |
Raczkowanie
|
O Natalka, fajnie, że się odezwałas...
Wiecie moja babcia miala mieć jutro operację...ale mieć nie będzie, bo ZAPOMNIELI odstawić jej leków na rozrzedzenie krwii !!!!!!!! więc wszystko przesunęło się o tydzień. Ręce mi opadły! a ja przy okazji zachaczyłam o gina, przepisał mi dupka 3x1, chciał mi wymieńić na luteinę dopochwowo, bo mówił, że tańsza, a dzialanie to samo. Ale ja strasznie nie lubię dowcipnej aplikacji leków, bo mam wrażenie, że mnie szczypie, gniecie itd. więc pozostałam przy dupku. na wizytę idę 11 kwietnia ![]()
#2391 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój żołądek pracuje na ogromnych obrotach...jem nie za duże porcje, ale za to co 1,5 godz. muszę coś jeść bo aż ssie mnie w żołądku...ten mój Bąbel to jakiś olbrzym będzie ![]() Istraa- to cała nasza służba zdrowia...porażka...niest ety muszę pracować w tym sektorze ![]() Promykas- od Was też wzięłam L4...nie wiedziałaś? Pani położna w gabinecie lekarza wypisała mi L4 do redakcji wizaż ![]()
![]() |
#2392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() który to tydzień?
![]() |
#2393 | |
Raczkowanie
|
Malinko, kochana, nie załamuj się!
![]() ![]() ![]() Sliczny! na pewno przyniesie szczęście ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 |
Zadomowienie
|
cześć
![]() dopiero teraz miałam czas żeby zajrzeć.. strasznie się cieszę że nawet było niewiele do nadrobienia ![]() jaki ja mam sajgon w robocie teraz to się w głowie nie mieści.. jestem normalnie padnięta.. idę zaraz pod jakiś prysznic może się orzeźwię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie Kobietki!
Zaczepilam kiedys o Wasz watek , ale nie moglam sie udzielac przez pewnien czas z przyczyn technicznych. Wykrakalyscie, ze szybciej zaczna sie staranka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewuszki
![]() Co tam słychać? W końcu po uczelni i wolne ![]() Elmiria - mam nadzieję, że się uda, może to sa objawy ![]() Gosiaczek - super, super, super, gratuluję! |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Rozeznanie
|
Witam się wieczorkiem.
Black jak tam dziadek? Mam nadzieje, że operacja przebiegła pomyślnie i teraz już wszystko będzie dobrze. Malinko bardzo mi smutno, że dopadl Cię taki wstrętny humor. Kochana kazda z nas miała takie chwilę, ja z calego serca wierze, że i u Ciebie dzidziuś pojawi się niebawem. Jeśli chodzi o sprzeczki z mezem to jestem kiepskim doradcą, bo ciagle u mnie klótnie i też mnie to dobijało, choc muszę przyznać, że ostatnio się poprawiło. U nas są takie etapy, jak jest dobrze to jest dobrze, a jak gorzej to klócimy się codziennie. Malinko napewno nie bedziesz ostatnia na liście, chcialabym Cię przytulić, pocieszyć. Jesli Ci to pomaga to wypłacz się a jutro nowy dzień, nowe nadzieje, wstań prawą nogą, zrób coś dla siebie. Zyczę Ci Malinko nowych nadziei i wiary w to, ze szybko się uda no i żeby faktycznie pojawiły się u Ciebie II kreseczki. Misia a ja jak nadrabialam wątek to coś mi się obiło, że wybireralaś się do fryzjera, co robilaś z wloskami? Promykas też uwielbiam Kac Vegas, aoglądalaś moze Zanim odejdą wody? Humor w podobnym stylu, plakałam ze śmiechu... emilia ja pamietam, że też musialam jeść naprawde male porcje a czulam się jakbym zjadla konia z kopytami, teraz też tak mam, ale szybciej muszę jeść, tzn. sam mi sie organizm tak wyregulowal, że jem 5 posiłków dziennie w miare o tych samych godzinach, inaczej burczy mi w brzuchu. Istraa wspólczuje, no czasami co sie dzieje w tych szpitalach, zreszta nie tylko to przechodzi ludzkie pojecie. Tynkusia gratuluje ![]() Dziewczyny a ja dziś umowilam się na usg 3D, 19 kwietnia to bedzie 22 tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2398 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Zadomowienie
|
Martynka sciełam troszke włoski, tak skróciłam kitke o połowe, tzn tak z 5 cm skróciłam i pofarbowałam, bo juz mi wypłowiał kolor, miałam taki mysi i poprawiłam je na intensywny brąz,tzn paloną kawą pofarbowałam z joanny naturii
![]() Tynkusia szybka jestes ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.