|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
Cytat:
Wyniki wynikami,ale juz wielokrotnie sie przekonalam,ze natura naprawde wiele potrafi i mozna zajsc w ciaze w momencie gdzie teoretycznie nic temu nie sprzyjalo.... Pamietasz przypadek d123?? Sciskam Cie mocno i mam nadzieje,ze wszystko sie ulozy, zdrowko unormuje i nastroj lepszy pomoze Ci w zajsciu w ciaze
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już po badaniach krwi brat ma mi wyniki odebrać zobacze co i jak moim lekarskim okiem i później wędrówka do gina zobaczymy co powieA co do imion to chłopczyk Franek lub Janek a dla dziewczynki to Zosia lub Lena albo Julcia
|
|
|
|
|
#2373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
musze szukac gdzies pomocy...
|
|
#2374 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Malinka0907;3318992 0]Witajcie
Wpadam tylko na chwilę, Black moje samopoczucie nie za bardzo tak bardzo chce a nie moge...![]() Nie zagladam za czesto bo po prostu jest mi przykro... Tyle dziewczyn juz sa w ciazy i kolejnych przybywa, ja nie zazdroszcze ale jest mi przykro ze ja tych pieknych chwil nie przezywam i nie predko je ujrze ![]() Dlatego chwilowo wchodze raz dziennie na wizaz. Ja chyba bede ostatnia na liscie Po prostu nie moge sie powstrzymac od placzu... Gosiaczku Bardzo Ci gratuluje Nie pisz tak proszę bo naprawdę smutno się robi.Nie wolno tak nawet myśleć.Wszystko będzie ok tylko musisz w to uwierzyć <--------o tak i nie nabijać sobie główki |
|
|
|
#2375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluje |
|
|
|
|
#2376 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zobaczysz tobie tez się uda tylko najgorsze co możesz zrobic to sie poddac i załamac to na pewno nie pomoże musisz uwierzzyc że na wszystko jest odpowiedni czas wiem że łatwo sie pisze ale ja na prawde wierze że wiara czyni cuda Malinko walcz!!! dziękuje dziekuję
|
|
#2378 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
malemalenstwo
Nikodem,Szymon,Tymon,Kaje tan,Natan,Nataniel,Kornel ,Mikołaj,Filip,Daniel,Daw id,Oskar ja zostaje przy Nikodemie
|
|
|
|
#2380 |
|
Zadomowienie
|
dawaj zdjecie tgo brzucha
|
#2381 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2382 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Wam
![]() dopiero tu dzis dotarłam ![]() mało piszecie, gaduły widze nadal nie ma... pewnie sie z posejdonem rozstac nie moze ![]() ja dzis całe południe spedziłam na podwórku, sprzatałam i latałam z miotłom tylko u nas tak dzis mocno wieje że hoho! mam tylko nadzieje ze mi pleców nie przewiało bo jak sie gdzies schyliłam to wszystko wyłaziło ze spodni...
|
|
|
|
#2383 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was lafiryndy
Nie martwcie się- po świętach wracam do pracy to będę obecna tyle co zawsze w domu mi nie wychodzi jakoś korzystam z L4 pełną parą śpię do 12.00 Ciągle mnie mdli, wymiotuję- ale już nie przeszkadza mi to tak bardzo...przyzwyczaiłam się do wszystkiego można się przyzwyczaić...nawet nie wiecie jak bardzo tęsknię za Wami...ale jeszcze tylko ponad tydzień ![]() Laski ja Was bardzo proszę- każdą zmianę na pierwszej stronie piszcie do mnie na priv...niech każda sprawdzi czy jest dobrze i da znać mało zaglądam i ciężko mi wszystko wychwycić ![]() Uwielbiam Was moje kochane ![]() Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki- żeby się udało i nie dołujcie się...każda z nas będzie w ciąży w swoim czasie ![]() Zafasolkowane życzę Wam nudnej ciąży!
|
#2384 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj od 7 z oknami u mej rodzicielki walczyłam
ma bidula dyskopatię i w czym mogę to ją wyręczam.U siebie dokończę sprzątać jutro(właściwie to mąż skończy bo mu jedno okno do umycia zostało)
|
|
|
|
#2385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dlatego rozumiemy że kozystasz z wolnego i odpoczywasz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2386 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Gosiaczku gratuluję !!! Kami nie martw się, poszukaj dobrego lekarza i na pewno naprawicie ten progesteron i zobaczysz II kreseczki ![]() Ja wpadłam tylko się przywitać jutro więcej tu posiedzę, co do mojej wczorajszej wizyty to cóż....lekarz był nawet miły, zbadał mnie, obejrzał wyniki TŻ i powiedział że "mam zapomnieć że chce być w ciąży i dać nam czas to końca roku" zero skierowań na badania hormonalne... Miłego popołudnia, ja dziś mam w planach pizzę i to już mi humor poprawia
|
#2387 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja mieszkanko ogarnę. Dobrze, że firan nie mamy ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
No ładnie poszła na l4 i nas zostawiła ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
Ech ci lekarze, najlepiej zasięgnąć porady od kilku , u mnie potwierdziło się, że nie wolno u jednego się leczyć i go słuchać A my wczoraj mieliśmy wieczór filmowy i oglądaliśmy Kac Vegas 2 , po prostu nie mogę z tych filmów, TŻ ma zabronione robić kawalerskiego |
|||
|
|
|
#2388 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Kochane a ja dzisiaj caly dzien na slonku w parku z malzem przesiedzialam
![]() Mam pytanie do ciezarowek czy Wy tez czujecie jakby Wasz zoladek pracowal na wolnych obrotach?? Ja jak cos zjem to czuje jakbym miala kamien w brzuchu, chociaz jem male porcje. Poza tym czuje jak macica mi sie rozciaga zwlaszcza wieczorami cos tam ciagnie i kluje, podobnie jak na okres ale jeszcze inaczej. Tak jakby mnie rozpieralo w srodku. Przy drugiej ciazy bede juz na pewno madrzejsza Chociaz zartuje sobie do meza, ze nasze dziecko nie bedzie mialo rodzenstwa A Wam jak mija dzionek? Natalia bzdziagwo dobrze, ze sie odezwalas Jak u Ciebie mdlosci? Mi jak jednego dnia sie wydaje, ze juz sie do tego przyzwyczailam to drugiego czuje, ze kompletnie sobie z tym nie radze i leze plackiem w lozku z miska u boku Edytowane przez emillia006 Czas edycji: 2012-03-28 o 17:06 |
|
|
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc
![]() Zrobiłam wszystko na jutro, teraz moge odpoczywać
|
|
|
|
#2390 |
|
Raczkowanie
|
O Natalka, fajnie, że się odezwałas...
Wiecie moja babcia miala mieć jutro operację...ale mieć nie będzie, bo ZAPOMNIELI odstawić jej leków na rozrzedzenie krwii !!!!!!!! więc wszystko przesunęło się o tydzień. Ręce mi opadły! a ja przy okazji zachaczyłam o gina, przepisał mi dupka 3x1, chciał mi wymieńić na luteinę dopochwowo, bo mówił, że tańsza, a dzialanie to samo. Ale ja strasznie nie lubię dowcipnej aplikacji leków, bo mam wrażenie, że mnie szczypie, gniecie itd. więc pozostałam przy dupku. na wizytę idę 11 kwietnia
|
#2391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to od zapachu kostki w toalecie albo domestosa...zależy czym wali...wolę skorzystać z miski- wtedy nie męczę się długo ciach prach i po sprawie Mój żołądek pracuje na ogromnych obrotach...jem nie za duże porcje, ale za to co 1,5 godz. muszę coś jeść bo aż ssie mnie w żołądku...ten mój Bąbel to jakiś olbrzym będzie ![]() Istraa- to cała nasza służba zdrowia...porażka...niest ety muszę pracować w tym sektorze Promykas- od Was też wzięłam L4...nie wiedziałaś? Pani położna w gabinecie lekarza wypisała mi L4 do redakcji wizaż
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() który to tydzień?
|
|
#2393 | |
|
Raczkowanie
|
Malinko, kochana, nie załamuj się!
![]() Sliczny! na pewno przyniesie szczęście ... od muszki mi się w głowie kręciło![]() Cytat:
Tylko u mnie Zosia jest przez siostrę zarezerwowane
|
|
|
|
|
#2394 |
|
Zadomowienie
|
cześć
dopiero teraz miałam czas żeby zajrzeć.. strasznie się cieszę że nawet było niewiele do nadrobienia ![]() jaki ja mam sajgon w robocie teraz to się w głowie nie mieści.. jestem normalnie padnięta.. idę zaraz pod jakiś prysznic może się orzeźwię
|
|
|
|
#2395 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie Kobietki!
Zaczepilam kiedys o Wasz watek , ale nie moglam sie udzielac przez pewnien czas z przyczyn technicznych. Wykrakalyscie, ze szybciej zaczna sie staranka mialy byc w kwietniu, ale pospieszylismy sie iiii...... BEDE MAMUSIA!! |
|
|
|
#2396 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewuszki
![]() Co tam słychać? W końcu po uczelni i wolne hihi.Elmiria - mam nadzieję, że się uda, może to sa objawy ![]() Gosiaczek - super, super, super, gratuluję! |
|
|
|
#2397 |
|
Rozeznanie
|
Witam się wieczorkiem.
Black jak tam dziadek? Mam nadzieje, że operacja przebiegła pomyślnie i teraz już wszystko będzie dobrze. Malinko bardzo mi smutno, że dopadl Cię taki wstrętny humor. Kochana kazda z nas miała takie chwilę, ja z calego serca wierze, że i u Ciebie dzidziuś pojawi się niebawem. Jeśli chodzi o sprzeczki z mezem to jestem kiepskim doradcą, bo ciagle u mnie klótnie i też mnie to dobijało, choc muszę przyznać, że ostatnio się poprawiło. U nas są takie etapy, jak jest dobrze to jest dobrze, a jak gorzej to klócimy się codziennie. Malinko napewno nie bedziesz ostatnia na liście, chcialabym Cię przytulić, pocieszyć. Jesli Ci to pomaga to wypłacz się a jutro nowy dzień, nowe nadzieje, wstań prawą nogą, zrób coś dla siebie. Zyczę Ci Malinko nowych nadziei i wiary w to, ze szybko się uda no i żeby faktycznie pojawiły się u Ciebie II kreseczki. Misia a ja jak nadrabialam wątek to coś mi się obiło, że wybireralaś się do fryzjera, co robilaś z wloskami? Promykas też uwielbiam Kac Vegas, aoglądalaś moze Zanim odejdą wody? Humor w podobnym stylu, plakałam ze śmiechu... emilia ja pamietam, że też musialam jeść naprawde male porcje a czulam się jakbym zjadla konia z kopytami, teraz też tak mam, ale szybciej muszę jeść, tzn. sam mi sie organizm tak wyregulowal, że jem 5 posiłków dziennie w miare o tych samych godzinach, inaczej burczy mi w brzuchu. Istraa wspólczuje, no czasami co sie dzieje w tych szpitalach, zreszta nie tylko to przechodzi ludzkie pojecie. Tynkusia gratuluje ![]() Dziewczyny a ja dziś umowilam się na usg 3D, 19 kwietnia to bedzie 22 tydzień Już nie mogę się doczekać, a to jeszcze 3 tygodnie...
|
|
|
|
#2398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2399 |
|
Zadomowienie
|
Martynka sciełam troszke włoski, tak skróciłam kitke o połowe, tzn tak z 5 cm skróciłam i pofarbowałam, bo juz mi wypłowiał kolor, miałam taki mysi i poprawiłam je na intensywny brąz,tzn paloną kawą pofarbowałam z joanny naturii
![]() Tynkusia szybka jestes tzn ze w pierwszym cyklu sie udało?
|
|
|
|
#2400 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny
Zaczne od tego że od czerwca z mężem staralismy się o dziecko.Juz zaczynałam sie martwic ze cos może byc nie tak(mamy już marzec),a tu nagle okres zaczał mi sie spózniac.Dziś po tygodniu czekania na miesiaczke zrobilam test- i sa 2 kreseczki Jutro pedze do lekarza,zyczcie mi powodzenia
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.

tak bardzo chce a nie moge...

i później wędrówka do gina zobaczymy co powie
musze szukac gdzies pomocy...