|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 | ||||
Konto usunięte
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
miałam koszmar ślubny ![]() śniło mi się że kiecka co chwilę mi spadała, miałam jakiś diadem który mi też co chwilę spadał na oczy i go poprawiała, jak była pora wyjeżdżania do kościoła to przypomniałam sobie że nie mamy ciast i garnituru dla tż ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Dzień dobry, znowu nie mogę spać
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do zespołu, to nasz nam mówił, że dostosowują repertuar do życzeń Młodych oraz do gości. Może to było wesele emerytów? ![]() Skoro ładnie grali na próbie, to przecież potrafią ![]() ![]() Za tydzień będę miała kaca giganta po wspólnym z Kawą wieczorze panieńskim ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2373 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2374 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ależ to była cięzka noc... spaliśmy przy otwartym oknie, przy włączonym wentylatorze a i tak obudziliśmy się zlani potem. Nie ma czym oddychać ![]() Rozdaliśmy wczoraj koło 20 zaproszeń ![]() Dzisiaj jedziemy dalej, mam nadzieję, że zdołamy jeszcze więcej rozdać. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam 55 DDŚ ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeju, jak ja nie lubię niespodzianek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2376 | ||||
Zadomowienie
|
Hej ho!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35037000]ł miałam koszmar ślubny ![]() śniło mi się że kiecka co chwilę mi spadała, miałam jakiś diadem który mi też co chwilę spadał na oczy i go poprawiała, jak była pora wyjeżdżania do kościoła to przypomniałam sobie że nie mamy ciast i garnituru dla tż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Do pracy rodacy, idę uskuteczniać zaproszenia, sie mi chce, że hej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35037000]
czasem sala też ma znaczenie jak śpiewają, ale ja też byłabym przerażona, a mają jakieś wesele za niedługo? [/QUOTE] to byla remiza, jedna sala. Ogolnie myslalam ze padne tam bo podjezdzamy i kazda jedna dedykacja to byla " od sasiadow dla Joz ia " " Dla super J ózia od sąsiadów" "Od sasiad Józka dla J ózia" Na drzwiach mega napisa "J ózio" Wtf ? ![]() I kolo gospodyn wiejskich tak sie darlo ze nie wiem. Ale zauwazylismy ze jak chlopaki zrobili sobie przerwe a towarzystwo spiewalo przy stolach to 2 podeszlo z akordeonem i malymi bebenkami i dogrywalo im.. Takze z przerwy ich niewiele wyszlo. Cytat:
![]() Ale mysle ze za taka cene to warto bylo kupic, tym bardziej ze inna jedynie dobra koszula kosztowala 260 zl... A najzabawniejsze bylo ze 2 razy obeszlismy te C. H w poszukiwaniu tego sklepu i w koncu zadzwonilismy i pytamy gdzie on jest. Tlumaczenie ze na przeciwko Apartu nic nie dalo bo byl tam Adidas ![]() Usiedlismy na lawce w zwatpieniu ze nie znajdziemy tego sklepu, nagle patrze na TZ a za nim cala sciana koszul ![]() Ja nie wiem co to bylo za wesele... Wogole nie wiem co to mialo byc ![]() Mam nadzieje ze u Nas lepiej zagraja.. Najbardziej zmartwilo Nas przmienie saksofonu bo na proboach bylo boskie a tutaj okropnie im to wychodzilo.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moze jeszcze kiedys podjedziemy na typowe wesele.. Troche glupio nam im glowe zawracac bo chyba juz 4 razy sie z nimi umawialismy na "posluchanie" ale zawsze nam cos wypadalo. A wczoraj niestety natrafilismy na jakas kiepska potancowke...
![]() |
#2378 |
Raczkowanie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35037000]
miałam koszmar ślubny ![]() śniło mi się że kiecka co chwilę mi spadała, miałam jakiś diadem który mi też co chwilę spadał na oczy i go poprawiała, jak była pora wyjeżdżania do kościoła to przypomniałam sobie że nie mamy ciast i garnituru dla tż ![]() ![]() Też miewam koszmary ślubne ![]() ![]() U mnie w mieście w PL strasznie pada, leje od kilku godzin i przestać nie chce. Dobrze, że wczoraj była ładna pogoda, więc PMki nie musiały się aż tak bardzo martwić. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]()
![]() |
#2379 | ||||
Zakorzenienie
|
ale ktore, czerwone czy te ecru? jesli te bezowe to z all
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobra ide spedzac niedziele z mezusiem ![]() ![]()
![]() |
#2380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My dziś z Tż chyba pojedziemy oglądać jedno autko, bo jest oferta z Krk.
![]() |
#2381 |
Raczkowanie
|
party_girl7
Bardzo mi się podoba ![]() ![]() Ja dziś idę (mam nadzieję, że dojdę bo leje ![]() A jutro wracam do UK i widzę się z TŻtem ![]()
![]() |
#2382 |
Zakorzenienie
|
Straszna burza była u nas w nocy
![]() Teraz szykujemy się i rozwozimy zaproszenia u mojej rodzinki ![]()
#2383 |
Rozeznanie
|
Wczorajszym PMkom Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
![]()
#2384 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() patrzcie, co dziś dostałam od mamy, jest piękny ![]() DSCF0058.jpg w ogóle jutro idę na farbowanie włosów, trochę się boję brrrr.. generalnie nie chcę czegoś nowego, tylko odświeżenia koloru, no i żeby włoski w dniu ślubu oślepiały fotografa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Zakorzenienie
|
Witam się pięknie
![]() Ja się właśnie szykuję, bo za pół godzinki jedziemy rozdawać zaproszenia do rodziny TŻ. Wczoraj rozdaliśmy 2, dzisiaj max 6. Jak tak dalej pójdzie to do sierpnia będziemy rozdawać ![]() Dziękuję wszystkim serdecznie za opinie odnośnie welonu ![]() ![]()
![]() |
#2386 |
Raczkowanie
|
Śliczny kwiatek
![]() DobraDusza88 Powodzenia z zaproszeniami ![]() U nas przestało padać i wyszło słońce, pewnie znowu będzie jakieś 30 stopni ![]()
![]() |
#2387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam storczyki ![]() ![]() chce juz swoj domek ![]()
![]() |
#2388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A potem mam nadzieję tylko leżeć i pachnieć ![]() My też dzisiaj jeździmy z zaproszeniami ale przez tą pogodę nic mi się nie chce, najchętniej pojechałabym nad wodę z leżakiem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Wiśnia już po kolejnym ślubie ![]() http://www.pudelek.pl/artykul/41341/...wisniewskiego/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w ogóle to mówiąc szczerze nie podobała mi sie twoja suknia jak pokazywałaś ją przed ślubem ![]() ![]() Wczoraj z okazji prawie dwóch miesięcy po ślubie mieliśmy okazję na odświeżenie wspomnień, bo ślub dziadka TŻa prowadził ten sam ksiądz który nam udzielał ślubu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2390 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A my kupiliśmy garnitur dla TŻta ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jak tam mój Tż po kawalerskim, czy przypadkiem gdzieś nie zabłądzili w tym lesie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2392 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
Zapowiada się ciekawie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w tym tygodniu zostalo: poniedzialek - cukiernia wtorek - podac rozmieszczenie gosci przy stolikach - drugi probny make up - probna fryzura czwartek - zawiezc wszystko na sale co na niej powinno byc (wodka, wina, buty i ubrania na przebranie, niezbedniki, menu, karty rozmieszczenia gosci i inne ![]() piatek - spowiedz - paznokcie Dodatkowo: - trenowanie pierwszego tanca - omowic oprawe muzyczna mszy - zrobic sobie kwiaty do wlosow ![]() - zrobic menu - zrobic zawieszki na alkohol (Bozeee jak mi sie nie chce ![]() - zrobic rzesy - pomoc sprzatac dom u rodzicow - ustalic prawa i obowiazki druzbow ![]() - zapytac nowa swiadkowa czy nia zostanie (dzisiaj) - zrobic harmonogram przebiegu dnia (juz jest prawie gotowy tylko na brudno ![]() - zastrzelic wszystkich klientow, ktorzy sie pojawia w tym tygodniu i beda mi zawracac glowe ![]() Napisz co Tobie zostalo do zrobienia, moze o czyms zapomnialam? Poza tym martwie sie ![]() Nie wiem czy pamietacie - moj brat mial w styczniu przeszczep rogowki i wszystko bylo w porzadku do wczoraj - zaczal widziec biala plamke i oko bylo lekko zaczerwienione, dzisiaj obudzil sie z calym zaczerwienionym i spuchnietym okiem, nie wiadomo czy nie ma odrzutu ![]() ![]() ![]() ![]() Wiec prosze o Wasze magiczne kciuki, zeby jutro okazalo sie ze to nic powaznego ![]()
07.07.2012 JA+ON ![]() 25.04.2015 ONA ![]() Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2012-07-01 o 12:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2394 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Z wielką łachą zdałam na 4.5 przy komentarzach że ona w sumie nie wie czy powinna mi to dac itp, a na zadane pytanie odpowiadałam wyczerpująco, po czym ona twierdziła że źle, powtarzała to samo co mowilam ja ![]() Ale oficjalnie jutro ostatni wpis i mam WAKACJE i w 100% mogę poświęcic czas na ślub, który już za 20 dni ![]() Dziewczyny: Caarmi, Kawuś, Sztuczka, Tenebroska: Powiedzcie co macie jeszcze do załatwienia? Ciągle myślę że o czymś zapomniałam. W tym tygdniu muszę ostateczną liczbę gości podać na salę, na torta, zobić plany stołów i wysłać do firmy która je zrobi, wydrukować i zalaminować napis od Marylki na auto.... I nie wiem co jeszcze ![]()
![]() |
#2395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#2397 | |||
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne
![]() Cytat:
![]() Marylko, dostałaś moja odpowiedz na fb? ![]() Cytat:
aaaa ![]() Trza się cieszyć, że już tylko 55! Ja mam 425 i niedługo dostane ☠☠☠☠☠☠☠ca ![]() Cytat:
![]() Będzie dobrze, trzymam kciuki! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2398 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2399 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Wtajemniczenie
|
Lady doczytałam o bracie
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.