|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | ||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Cytat:
![]() Cytat:
ja to bym się posrała z bóluCytat:
![]() Cytat:
miałam koszmar ślubny ![]() śniło mi się że kiecka co chwilę mi spadała, miałam jakiś diadem który mi też co chwilę spadał na oczy i go poprawiała, jak była pora wyjeżdżania do kościoła to przypomniałam sobie że nie mamy ciast i garnituru dla tż |
||||
|
|
|
#2372 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Dzień dobry, znowu nie mogę spać
![]() Cytat:
Cytat:
Ja jak ja, ale Kawa na pewno by się posrała ![]() Cytat:
Zadowoleni jesteście z jakości i wyglądu? A z tą znajomą to faktycznie niezręcznie wyszło ![]() Co do zespołu, to nasz nam mówił, że dostosowują repertuar do życzeń Młodych oraz do gości. Może to było wesele emerytów? Skoro ładnie grali na próbie, to przecież potrafią ![]() Za tydzień będę miała kaca giganta po wspólnym z Kawą wieczorze panieńskim
|
|||
|
|
|
#2373 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2374 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ależ to była cięzka noc... spaliśmy przy otwartym oknie, przy włączonym wentylatorze a i tak obudziliśmy się zlani potem. Nie ma czym oddychać Rozdaliśmy wczoraj koło 20 zaproszeń Dzisiaj jedziemy dalej, mam nadzieję, że zdołamy jeszcze więcej rozdać. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam 55 DDŚ
|
||||
|
|
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeju, jak ja nie lubię niespodzianek
|
|
|
|
|
#2376 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hej ho!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35037000]ł miałam koszmar ślubny ![]() śniło mi się że kiecka co chwilę mi spadała, miałam jakiś diadem który mi też co chwilę spadał na oczy i go poprawiała, jak była pora wyjeżdżania do kościoła to przypomniałam sobie że nie mamy ciast i garnituru dla tż ![]() i nie mdleć mi tu, tylko zaciskać poślady i dopinać wszystko na ostatni guzik (albo leżeć i pachnieć )Cytat:
, oby Wasze koleżanki pstrykały duuuuuuużo zdjęćDo pracy rodacy, idę uskuteczniać zaproszenia, sie mi chce, że hej
|
|
|
#2377 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35037000]
czasem sala też ma znaczenie jak śpiewają, ale ja też byłabym przerażona, a mają jakieś wesele za niedługo? [/QUOTE] to byla remiza, jedna sala. Ogolnie myslalam ze padne tam bo podjezdzamy i kazda jedna dedykacja to byla " od sasiadow dla Joz ia " " Dla super J ózia od sąsiadów" "Od sasiad Józka dla J ózia" Na drzwiach mega napisa "J ózio" Wtf ? ![]() I kolo gospodyn wiejskich tak sie darlo ze nie wiem. Ale zauwazylismy ze jak chlopaki zrobili sobie przerwe a towarzystwo spiewalo przy stolach to 2 podeszlo z akordeonem i malymi bebenkami i dogrywalo im.. Takze z przerwy ich niewiele wyszlo. Cytat:
![]() Ale mysle ze za taka cene to warto bylo kupic, tym bardziej ze inna jedynie dobra koszula kosztowala 260 zl... A najzabawniejsze bylo ze 2 razy obeszlismy te C. H w poszukiwaniu tego sklepu i w koncu zadzwonilismy i pytamy gdzie on jest. Tlumaczenie ze na przeciwko Apartu nic nie dalo bo byl tam Adidas ![]() Usiedlismy na lawce w zwatpieniu ze nie znajdziemy tego sklepu, nagle patrze na TZ a za nim cala sciana koszul Ja nie wiem co to bylo za wesele... Wogole nie wiem co to mialo byc ![]() Mam nadzieje ze u Nas lepiej zagraja.. Najbardziej zmartwilo Nas przmienie saksofonu bo na proboach bylo boskie a tutaj okropnie im to wychodzilo.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moze jeszcze kiedys podjedziemy na typowe wesele.. Troche glupio nam im glowe zawracac bo chyba juz 4 razy sie z nimi umawialismy na "posluchanie" ale zawsze nam cos wypadalo. A wczoraj niestety natrafilismy na jakas kiepska potancowke...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2378 |
|
Raczkowanie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35037000]
miałam koszmar ślubny ![]() śniło mi się że kiecka co chwilę mi spadała, miałam jakiś diadem który mi też co chwilę spadał na oczy i go poprawiała, jak była pora wyjeżdżania do kościoła to przypomniałam sobie że nie mamy ciast i garnituru dla tż Też miewam koszmary ślubne . Mi raz się śniło, że w ogóle nie miałam sukienki, bo nie zdążyli jej zrobić na czas .U mnie w mieście w PL strasznie pada, leje od kilku godzin i przestać nie chce. Dobrze, że wczoraj była ładna pogoda, więc PMki nie musiały się aż tak bardzo martwić. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia .
|
|
#2379 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ale ktore, czerwone czy te ecru? jesli te bezowe to z all
rozmiar 34![]() ![]() Cytat:
mi trudno zdecydowac ktore mi sie najbardziej podoba![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dobra ide spedzac niedziele z mezusiem milego dnia
|
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My dziś z Tż chyba pojedziemy oglądać jedno autko, bo jest oferta z Krk.
|
|
#2381 |
|
Raczkowanie
|
party_girl7
Bardzo mi się podoba , kiedyś miałam na głowie coś podobnego (mój TŻ był zachwycony ), ale obecnie nie chcę farbować z powodu złej kondycji włosów.Ja dziś idę (mam nadzieję, że dojdę bo leje ) do wizażystki, aby się dogadać co i jak, mam nadzieję, że ta będzie miała terminy.A jutro wracam do UK i widzę się z TŻtem
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Straszna burza była u nas w nocy
![]() Teraz szykujemy się i rozwozimy zaproszenia u mojej rodzinki
|
#2383 |
|
Rozeznanie
|
Wczorajszym PMkom Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
|
#2384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() patrzcie, co dziś dostałam od mamy, jest piękny DSCF0058.jpg w ogóle jutro idę na farbowanie włosów, trochę się boję brrrr.. generalnie nie chcę czegoś nowego, tylko odświeżenia koloru, no i żeby włoski w dniu ślubu oślepiały fotografa
|
||
|
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się pięknie
Ja się właśnie szykuję, bo za pół godzinki jedziemy rozdawać zaproszenia do rodziny TŻ. Wczoraj rozdaliśmy 2, dzisiaj max 6. Jak tak dalej pójdzie to do sierpnia będziemy rozdawać Dziękuję wszystkim serdecznie za opinie odnośnie welonu Zdecyduję się raczej na koronkę. Wczoraj pokazywałam też fotki bratu i mamie i oni też byli za koronką
|
#2386 |
|
Raczkowanie
|
Śliczny kwiatek
.DobraDusza88 Powodzenia z zaproszeniami .U nas przestało padać i wyszło słońce, pewnie znowu będzie jakieś 30 stopni
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam storczyki chce juz swoj domek
|
|
#2388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A potem mam nadzieję tylko leżeć i pachnieć ![]() My też dzisiaj jeździmy z zaproszeniami ale przez tą pogodę nic mi się nie chce, najchętniej pojechałabym nad wodę z leżakiem Cytat:
---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Wiśnia już po kolejnym ślubie ![]() http://www.pudelek.pl/artykul/41341/...wisniewskiego/ |
||
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle to mówiąc szczerze nie podobała mi sie twoja suknia jak pokazywałaś ją przed ślubem ale teraz jak patrzę na zdjecia to jednak jest świetna i bardzo do Ciebie pasowała Wczoraj z okazji prawie dwóch miesięcy po ślubie mieliśmy okazję na odświeżenie wspomnień, bo ślub dziadka TŻa prowadził ten sam ksiądz który nam udzielał ślubu i tak samo ładnie mówił
|
|
|
|
|
#2390 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja płaczę przy depilacji nógCytat:
![]() A my kupiliśmy garnitur dla TŻta ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
I super, że wam wspomnienia wróciły
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jak tam mój Tż po kawalerskim, czy przypadkiem gdzieś nie zabłądzili w tym lesie
|
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Opalamy się delikatnie, bo suknia nie ma ramiączek i trzeba uważać ale grzehem byłoby w ogóle nie skorzystać z takiego słońca. Cytat:
Zapowiada się ciekawie Ja przed swoim panieńskim też nic nie wiedziałam. Znałam tylko godzinę, na którą mam być gotowa i wiedziałam, że mam założyć sukienkę (pozostałe dziewczyny miały spodnie, leginsy, w każdym bądź razie zakryte nogi) i było świetnie Dziewczyny cię znają bardzo dobrze, więc zaskoczą cię tylko dobrze
|
|
|
|
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamowilam na allegro puder i bibulki matujacea w tym tygodniu zostalo: poniedzialek - cukiernia wtorek - podac rozmieszczenie gosci przy stolikach - drugi probny make up - probna fryzura czwartek - zawiezc wszystko na sale co na niej powinno byc (wodka, wina, buty i ubrania na przebranie, niezbedniki, menu, karty rozmieszczenia gosci i inne ![]() piatek - spowiedz - paznokcie Dodatkowo: - trenowanie pierwszego tanca - omowic oprawe muzyczna mszy - zrobic sobie kwiaty do wlosow ![]() - zrobic menu - zrobic zawieszki na alkohol (Bozeee jak mi sie nie chce - zrobic rzesy - pomoc sprzatac dom u rodzicow - ustalic prawa i obowiazki druzbow - zapytac nowa swiadkowa czy nia zostanie (dzisiaj) - zrobic harmonogram przebiegu dnia (juz jest prawie gotowy tylko na brudno ) - zastrzelic wszystkich klientow, ktorzy sie pojawia w tym tygodniu i beda mi zawracac glowe Napisz co Tobie zostalo do zrobienia, moze o czyms zapomnialam? Poza tym martwie sie Nie wiem czy pamietacie - moj brat mial w styczniu przeszczep rogowki i wszystko bylo w porzadku do wczoraj - zaczal widziec biala plamke i oko bylo lekko zaczerwienione, dzisiaj obudzil sie z calym zaczerwienionym i spuchnietym okiem, nie wiadomo czy nie ma odrzutu jutro jedzie do szpitala - gorzej jesli bedzie musial miec operacje bo jesli tak to zapewne natychmiast tak mi smutno, choc przy nim tego nie pokazuje zeby sie nie martwil Wiec prosze o Wasze magiczne kciuki, zeby jutro okazalo sie ze to nic powaznego
07.07.2012 JA+ON 25.04.2015 ONA Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2012-07-01 o 13:24 |
|
|
|
|
#2394 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
chodzę i podpytuje ale nikt nic nie mowi ;PZ wielką łachą zdałam na 4.5 przy komentarzach że ona w sumie nie wie czy powinna mi to dac itp, a na zadane pytanie odpowiadałam wyczerpująco, po czym ona twierdziła że źle, powtarzała to samo co mowilam ja Ale oficjalnie jutro ostatni wpis i mam WAKACJE i w 100% mogę poświęcic czas na ślub, który już za 20 dni Dziewczyny: Caarmi, Kawuś, Sztuczka, Tenebroska: Powiedzcie co macie jeszcze do załatwienia? Ciągle myślę że o czymś zapomniałam. W tym tygdniu muszę ostateczną liczbę gości podać na salę, na torta, zobić plany stołów i wysłać do firmy która je zrobi, wydrukować i zalaminować napis od Marylki na auto.... I nie wiem co jeszcze
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2397 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne
Cytat:
Może najnormalniejszy okaże się ostatni :pMarylko, dostałaś moja odpowiedz na fb? ![]() Cytat:
aaaa ![]() Trza się cieszyć, że już tylko 55! Ja mam 425 i niedługo dostane ☠☠☠☠☠☠☠ca ![]() Cytat:
Będzie dobrze, trzymam kciuki!
|
|
#2398 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wlasnie sporo osob mowilo ze nie kupilyby sobie takiej sukni dla siebie, jednak na mnie bardzo ladnie lezala. Koncem koncow ja jestem bardzo zadowolona z jej kroju a to najwazniejsze![]() Cytat:
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2400 |
|
Wtajemniczenie
|
Lady doczytałam o bracie
temat przeszczepów jest mi bliski więc jestem z Tobą myślami i 3mam
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

Na slubie chcialam zeby bylo idealnie i mam nadzieje ze bedzie. Ale bol byl nieziemski. Jeszcze zgubilam nakladke masujaca wiec jestem hardkorem nad hardkorami
ja to bym się posrała z bólu

takze na tym temat sie urwal 

i nie mdleć mi tu, tylko zaciskać poślady i dopinać wszystko na ostatni guzik (albo leżeć i pachnieć
, oby Wasze koleżanki pstrykały duuuuuuużo zdjęć

Zdecyduję się raczej na koronkę. Wczoraj pokazywałam też fotki bratu i mamie i oni też byli za koronką
1.09.2012
ale teraz jak patrzę na zdjecia to jednak jest świetna i bardzo do Ciebie pasowała
jutro jedzie do szpitala - gorzej jesli bedzie musial miec operacje
temat przeszczepów jest mi bliski więc jestem z Tobą myślami i 3mam