Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-03, 11:59   #2371
mamaNiu
Rozeznanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

błękitne_niebo w takim razie i ja proszę o dodanie do listy kontaktów.

m1111 świetny ten sweterek z H&M,bardzo lubię stylizacje a'la marine A torebkę też bym Ci podkradła i urodę też
mamaNiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 12:39   #2372
elizka1987
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny
U Was też jest tak pięknie? U mnie słoneczko grzeje na całego, czuć wiosnę w powietrzu
Moja niedziela niestety do najprzyjemniejszych należeć nie będzie, bo jedziemy do teściów na kawę Ciekawe, czym tym razem wkurzy mnie teściowa
Wrzucam zdjęcia kupionej wczoraj przeze mnie parki i marynarki z Bershki, która na żywo prezentuje się zdecydowanie piękniej Resztę postaram się wrzucić później, jak porobię zdjęcia

Po przeczytaniu, jakie sklepy się w niej znajdują, też stwierdziłam, że raczej nie będzie ona galerią, którą będę jakoś często odwiedzać Ale Hebe kusi

Dokładnie Również mam i polecam

Zbankrutuję przez to forum Kolejna rzecz, którą "muszę mieć"

Ja też zaszalałam Ciuchy mają po tak śmiesznych cenach, że aż żal było nie kupować
Wyszłam więc z dwoma t-shirtami, jedną bluzką, sukienką i marynarką Na konto po wczorajszym wypadzie aż się boję zaglądać
Chciałam jeszcze spodnie dresowe do domu, ale nie znalazłam Ale może i lepiej, zawsze troszkę kasy na koncie więcej

Aleś Ty piękna
Super outfity
Parka bardzo ładna.

Dziewczyny pamiętam, że pisałyście tu o maseczce Bingo spa do włosów. Jakie jest jej działanie? W małej drogerii niedaleko mnie odkryłam, że mają kosmetyki Bingo Spa więc może bym sobie kupiła tą maseczkę.

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 12:40   #2373
justytynka
Zadomowienie

Co prawda ja nie Magda ale podaję link: http://statigr.am/missgoodtaste
Sama zaglądam i obserwuję
Stary 2013-03-03, 12:50   #2374
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Parka bardzo ładna.

Dziewczyny pamiętam, że pisałyście tu o maseczce Bingo spa do włosów. Jakie jest jej działanie? W małej drogerii niedaleko mnie odkryłam, że mają kosmetyki Bingo Spa więc może bym sobie kupiła tą maseczkę.
Parę linków z opiniami

http://slodkimiod.blogspot.com/2012/...-piecioma.html

http://kreconowlosa.blogspot.com/201...em-shea-i.html

http://idaliaxd.blogspot.com/2013/02...-shea-i-5.html

http://aladriela-aladriela.blogspot....-piec-alg.html

Edytowane przez blekitne_niebo
Czas edycji: 2013-03-03 o 12:53
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 12:52   #2375
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Czy testowałaś jakieś peelingi do twarzy? Znasz coś, co możesz polecić?

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 12:54   #2376
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Czy testowałaś jakieś peelingi do twarzy? Znasz coś, co możesz polecić?
Bezkonkurencyjny jest dla mnie peeling enzymatyczny z Biochemii Urody
http://www.biochemiaurody.com/sklep/...ymaticEKO.html
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 13:00   #2377
vivien39
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość

uwielbiam olejki, a tych jeszcze nie używałam. Kupię ten i różany

coś jeszcze polecasz

mamusia marcowa 2014
vivien39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 13:09   #2378
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Dawno mnie tu nie było, ale stron natrzaskałyście

Mam pytanie . Kupiłam dzisiaj spódnicę i zastanawiam się czy będą do niej pasować płaskie buty? Mam 175cm i w życiu wysokich butów nie ubiorę . No i nie wiem teraz - będzie to dobrze wyglądać ?

Jest trochę wygnieciona i krzywo ją ubrałam
Jesteś wysoka, więc w dobrze wyprofilowanych balerinach powinnaś wyglądać ok U wysokich osób, które zazwyczaj mają też długie nogi ryzyko zaburzenia proporcji płaskimi butami jest zdecydowanie mniejsze.

Byłam dziś w Manufakturze zrobić obchód sklepów przed weekendem zniżek i z przykrością stwierdziłam, że zlikwidowano moje dwa ulubione sklepy Tak właściwie to od kiedy w Galerii Łódzkiej pojawiły się wszystkie sklepy, które najczęściej odwiedzam, to przestałam jeździć do Manu. A teraz to już w ogóle nie mam po co, chyba że do Zary czy H&M, bo tam są największe salony z pełnym asortymentem.
Zlikwidowano też Cocinelle Szkoda, bo zawsze lubiłam tam zaglądać nawet jeśli nie zamierzałam niczego kupować.
Byłam też w Sinsay ale źle się tam czułam - tak samo jak w House czy Cropp Dookoła same nastolatki, ciuchy też nie w moim stylu. Ubrania może i tanie ale same szmatki. Zwróciłam jedynie uwagę na bawełniane gładkie t-shirty (100% bawełna) z małą kieszonką na piersi po 14,99zł. Nawet się zastanawiałam czy nie kupić szarego ale chyba wolę nieco grubszy materiał.

Nic sobie nie upatrzyłam :-/
Stary 2013-03-03, 13:15   #2379
mortish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Jesteś wysoka, więc w dobrze wyprofilowanych balerinach powinnaś wyglądać ok U wysokich osób, które zazwyczaj mają też długie nogi ryzyko zaburzenia proporcji płaskimi butami jest zdecydowanie mniejsze.

Byłam dziś w Manufakturze zrobić obchód sklepów przed weekendem zniżek i z przykrością stwierdziłam, że zlikwidowano moje dwa ulubione sklepy Tak właściwie to od kiedy w Galerii Łódzkiej pojawiły się wszystkie sklepy, które najczęściej odwiedzam, to przestałam jeździć do Manu. A teraz to już w ogóle nie mam po co, chyba że do Zary czy H&M, bo tam są największe salony z pełnym asortymentem.
Zlikwidowano też Cocinelle Szkoda, bo zawsze lubiłam tam zaglądać nawet jeśli nie zamierzałam niczego kupować.
Byłam też w Sinsay ale źle się tam czułam - tak samo jak w House czy Cropp Dookoła same nastolatki, ciuchy też nie w moim stylu. Ubrania może i tanie ale same szmatki. Zwróciłam jedynie uwagę na bawełniane gładkie t-shirty (100% bawełna) z małą kieszonką na piersi po 14,99zł. Nawet się zastanawiałam czy nie kupić szarego ale chyba wolę nieco grubszy materiał.

a jakie sklepy zamknięto? Cocinelle już z 2 miesiące temu zniknął

bloguję i ja
olalicious.blogspot.com - nowy wpis
mortish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 13:45   #2380
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość

Nie wiedziałam, że w Sinsay w Łodzi otworzyli.

Błękitne niebo dzięki za linki do maseczki. Z tego co przeczytałam to jest ona do suchych włosów. Nie wiecie jak się sprawuje w przypadku przetłuszczających się u nasady i normalnych/ lekko przesuszonych na końcach, bo takie mam ?

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 13:48   #2381
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mortish Pokaż wiadomość

a jakie sklepy zamknięto? Cocinelle już z 2 miesiące temu zniknął
Pretty Girl i Quiosque
Ostatnio byłam w Manu 27.grudnia jak Zara wystartowała z wyprzedażą i pamiętam, że śmiałam się patrząc na witrynę Cocinelle, bo cały sklep był pusty, raptem dwie torebki na wystawie a ja żartowałam wtedy, że ledwo zaczęły się poświąteczne wyprzedaże a w Cocinelle już wszystko wymiotło A tu się okazało, że likwidowano sklep

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-03, 13:50   #2382
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję. Normalnie mam ochotę na masę kosmetyków, ale muszę przystopować, bo wszystkich na raz nie wypróbuję. zacznę od czarnego mydła, wody różanej i olejku arganowego. Kupię chyba polecany balsam do włosów i może szampon z chili.

Błękitne niebo czy ten szampon z chili nie wysusza włosów? Ja mam takie włosy, że po użyciu ziołowych szamponów, np. z pokrzywy włosy są jak siano i nie mogę ich rozczesać. Generlnie mam problemy z rozczesywaniem. Mam jeszcze pytanie czy ten balsam na kwaitowym propolisie nie obciąża włosów? Moje po odżywkach robią się oklapnięte.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 14:05   #2383
carpaibex
Zakorzenienie

Błękitne niebo, jeżeli kiedykolwiek znudzi Ci się praca lekarza, możesz śmiało robić karierę jako specjalista od reklamy
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 14:25   #2384
Kiriko
Raczkowanie

błękitne_niebo, również proszę o dodanie do listy kontaktów. Dawno się tu nie udzielałam, ale podczytuję was regularnie
Kiriko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 15:09   #2385
.domi
Wtajemniczenie

GG do .domi

Cytat:
Ale zdjęć nie można chyba wstawiać

EDIT: ZAŁOŻYŁAM WIZAŻOWY BLOG Blog jest prywatny - czytać i komentować mogą tylko osoby z mojej listy kontaktów. Trochę osób już dodałam, ale nie wszystkich. Ci co chcą być zaproszeni proszeni są o wyrażenie chęci a jeśli tylko udzielają się w tym wątku (lub w którejś z poprzednich części) to oczywiście nie widzę żadnych przeszkód.
proszę o udostępnienie bloga oraz linka do niego

pozdrawiam serdecznie,
stała czytelniczka i wielbicielka klasyki
.domi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 15:10   #2386
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miucca Pokaż wiadomość
Dziękuję za tak szczegółową odpowiedź Mnie również raz w życiu zachciało się rozjaśnienia i z podobnymi skutkami muszę się teraz zmagać. Gdybyś miała jakieś perełki pielęgnacyjne do takich puszących się, zniszczonych rozjaśnianiem włosów to z chęcią bym o nich kiedyś poczytała)
Nie ma za co co do pielęgnacji włosów na pewno znajdzie się taki wpis na blogu. Mam jeszcze problem z tym, że wiele kosmetyków powoduje u mnie łuszczenie się skalpu. Normalnie momentalnie po umyciu potrafi mi się łuszczyć całe czoło + skalp. Mistrzem w tej konkurencji był Radical ziołowy?! Niby leczniczy. Aktualnie używam szamponów Alterry, ale zwykle kupuje taki najtańszy szampon - bromo/niewiadomo, nawet za 3 zł. Patrzę tylko na skład, im krótszy, tym lepszy. Od kilku mies. na noc olejuje włosy Vatiką, czasami z rycynowym. Stosowałam też maskę z szyszek chmielu firmy Malwa oraz drożdżowej maski babuszki Agafii. Ogólnie włosy są już w lepszej koondycji, mniej wypadają, jest ich więcej, mam baby fair na zakolach. Cudów i tak nie będzie, bo to co już zniszczone się nie odbuduje. Od pół miesiąca biorę kolagen i witaminy( pisałam na blogu).
Dzisiaj w Hebe widziałam tyle fajnych rzeczy do włosów...myślałam, że zwariuje....

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Przyłączam się :d też mam włosy po rozjaśnianiu suche, zniszczone, łamią się, kruszą, puszą mam całą łazienkę różnych szamponów, odżywek, masek i innych produktów póki co nie znalazłam nic idealnego :
Rozjaśnianie, suszenie, prostownica- killer dla włosów :/

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny
U Was też jest tak pięknie? U mnie słoneczko grzeje na całego, czuć wiosnę w powietrzu
Moja niedziela niestety do najprzyjemniejszych należeć nie będzie, bo jedziemy do teściów na kawęCiekawe, czym tym razem wkurzy mnie teściowa
Wrzucam zdjęcia kupionej wczoraj przeze mnie parki i marynarki z Bershki, która na żywo prezentuje się zdecydowanie piękniej Resztę postaram się wrzucić później, jak porobię zdjęcia

Po przeczytaniu, jakie sklepy się w niej znajdują, też stwierdziłam, że raczej nie będzie ona galerią, którą będę jakoś często odwiedzać Ale Hebe kusi

Dokładnie Również mam i polecam

Zbankrutuję przez to forum Kolejna rzecz, którą "muszę mieć"

Ja też zaszalałam Ciuchy mają po tak śmiesznych cenach, że aż żal było nie kupować
Wyszłam więc z dwoma t-shirtami, jedną bluzką, sukienką i marynarką Na konto po wczorajszym wypadzie aż się boję zaglądać
Chciałam jeszcze spodnie dresowe do domu, ale nie znalazłam Ale może i lepiej, zawsze troszkę kasy na koncie więcej

Aleś Ty piękna
Super outfity :
Dziękuję fajne zakupy

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
jak najbardziej będą pasowały balerinki czy jakieś inne płaskie buty sama mam podobna spódnicę, jestem niższa od Ciebie o 1cm, a szpilki zakładam "od święta" więc jak tylko robi się ciepło to do wskakuję w spódnicę, zakładam baleriny, albo sandały i jest super

mm111111 - chętnie podejrzałabym Twój instagram, ale nie znam adresu, czy mogłabyś mi podać ?
@missgoodtaste

Cytat:
Napisane przez mamaNiu Pokaż wiadomość
błękitne_niebo w takim razie i ja proszę o dodanie do listy kontaktów.

m1111 świetny ten sweterek z H&M,bardzo lubię stylizacje a'la marine A torebkę też bym Ci podkradła i urodę też
Dziękuję pięknie torebki bez walki nie oddam

Cytat:
Potwierdzam, jest rewelacyjny. Uwielbiam go i właśnie mi się skończył. Trzeba zamówić. Moja siostra ma też świetny peeling rozgrzewający z firmy soap & glory. Jak się go nałoży na twarz to od razu tak ciepło się robi.

No dobra dobra, koniec tej dobroci. Która to pierwsza wspomniała dzisiaj o Hebe???? PRAWIE ZBANKRUTOWAŁAM!!!
Poszłam tylko po korektor i pędzle. Korektora nie było, za to masa innych rzeczy aż krzyczała z półek! Kupiłam pędzle, lakier, 2 kremy ( o wiele tańsze niż wszędzie indziej), maska Kallos latte, bloker, PERFUMY???!!!, i dostałam sporo próbek. Dodatkowo w inglocie kupiłam cienie, kwiaty w kwiaciarni, ☠☠☠☠☠☠☠y w nanunana i jeszcze spożywka. Jestem lżejsza o 320 zł. Więcej z Wami nie "gadam"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (94,8 KB, 216 załadowań)
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 15:17   #2387
Dotka81
Zakorzenienie

Aleś poszalała

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 15:33   #2388
vivien39
Rozeznanie

mm111111

z tym łuszczeniem to mam to samo normalenie sypię się, od lat używam szamponów dla dzieci i jakoś dają radę, a wczoraj właśnie kupiłam sobie szampon Radical ...i chyba oddam mamie

mamusia marcowa 2014
vivien39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 15:38   #2389
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Nie ma za co co do pielęgnacji włosów na pewno znajdzie się taki wpis na blogu. Mam jeszcze problem z tym, że wiele kosmetyków powoduje u mnie łuszczenie się skalpu. Normalnie momentalnie po umyciu potrafi mi się łuszczyć całe czoło + skalp. Mistrzem w tej konkurencji był Radical ziołowy?! Niby leczniczy. Aktualnie używam szamponów Alterry, ale zwykle kupuje taki najtańszy szampon - bromo/niewiadomo, nawet za 3 zł. Patrzę tylko na skład, im krótszy, tym lepszy. Od kilku mies. na noc olejuje włosy Vatiką, czasami z rycynowym. Stosowałam też maskę z szyszek chmielu firmy Malwa oraz drożdżowej maski babuszki Agafii. Ogólnie włosy są już w lepszej koondycji, mniej wypadają, jest ich więcej, mam baby fair na zakolach. Cudów i tak nie będzie, bo to co już zniszczone się nie odbuduje. Od pół miesiąca biorę kolagen i witaminy( pisałam na blogu).
Dzisiaj w Hebe widziałam tyle fajnych rzeczy do włosów...myślałam, że zwariuje....

Rozjaśnianie, suszenie, prostownica- killer dla włosów :/

Dziękuję fajne zakupy

@missgoodtaste

Dziękuję pięknie torebki bez walki nie oddam

Potwierdzam, jest rewelacyjny. Uwielbiam go i właśnie mi się skończył. Trzeba zamówić. Moja siostra ma też świetny peeling rozgrzewający z firmy soap & glory. Jak się go nałoży na twarz to od razu tak ciepło się robi.

No dobra dobra, koniec tej dobroci. Która to pierwsza wspomniała dzisiaj o Hebe???? PRAWIE ZBANKRUTOWAŁAM!!!
Poszłam tylko po korektor i pędzle. Korektora nie było, za to masa innych rzeczy aż krzyczała z półek! Kupiłam pędzle, lakier, 2 kremy ( o wiele tańsze niż wszędzie indziej), maska Kallos latte, bloker, PERFUMY???!!!, i dostałam sporo próbek. Dodatkowo w inglocie kupiłam cienie, kwiaty w kwiaciarni, ☠☠☠☠☠☠☠y w nanunana i jeszcze spożywka. Jestem lżejsza o 320 zł. Więcej z Wami nie "gadam"
O rany, ale poszalałaś ! Masz rację, też jestem zachwycona cenami w Hebe, dlatego pewnie porzucę już SuperPharm. Ile kosztowały Cię perfumy ? To te, ktore polecała Błękitne_niebo ?

Ja też byłam zadowolona z działania peelingu z BU, ale to jest tak niewydajny interes, że więcej nie zamawiam. Zdecydowanie wolę czarne mydło jako peeling enzymatyczny.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-03, 15:49   #2390
mamaNiu
Rozeznanie

Cytat:
PRAWIE ZBANKRUTOWAŁAM!!!
Ile te pędzle kosztują w Hebe?

Muszę kupić pędzel do sypkiego pudru, i po tym co poczytałam tutaj zdecydowałam się na Ecotools
Stary 2013-03-03, 15:59   #2391
naciulatko
Zakorzenienie

Witam się we wspaniałym humorze - wczoraj byłam na koncercie Myslovitz w Gdyni A za sześć dni wybieram się na ich występ w Katowicach Oni potrafią naładować człowieka tak wspaniałą energią, że aż chce się żyć

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Ja chyba wytrzymam do wyprzedaży, zwłaszcza z butami
najbardziej przydałaby mi się ta czarna torebka, bo takiej szukam. Muszę obejrzeć na żywo chociaż jak sobie pomyślę, że z czasem będzie za grosze...
Ja się zawsze boję, że wypatrzone przeze mnie rzeczy nie dotrwają do wyprzedaży. Jak coś wpadnie mi w oko to muszę mieć to od razu

Cytat:
Dziewczyny starałam się dodawać po kolei wszystkich którzy wyrazili na to chęć, ale jak kogoś nieumyślnie pominęłam to krzyczcie a naprawię swój błąd Na razie jest tylko post z moją pielęgnacją, wkrótce będą pojawiać się kolejne

Jest dzisiaj piękny dzień, spędziłam go do tej pory na spacerze Zahaczyłam o centrum handlowe gdzie nabyłam dwie nowe sukienki i cieliste szpilki w Reserved (korzystając z kuponu -20%). Niestety, rabat nie objął butów
Dziękuję za dodanie Chętnie przeczytam Twoje wpisy. Pochwal się sukienkami

Cytat:
Dziękuję za odp.
Prześliczna z Ciebie dziewczyna! Torebka

Cytat:
Dawno mnie tu nie było, ale stron natrzaskałyście

Mam pytanie . Kupiłam dzisiaj spódnicę i zastanawiam się czy będą do niej pasować płaskie buty? Mam 175cm i w życiu wysokich butów nie ubiorę . No i nie wiem teraz - będzie to dobrze wyglądać ?

Jest trochę wygnieciona i krzywo ją ubrałam
Śliczna spódnica Ja mam 172 cm. i kiedyś też się krępowałam nosić szpilki (co wynikało z kompleksów mojej mamy, która też ma 170 cm.), ale teraz stwierdzam, że wysokie kobiety są piękne W każdym razie najważniejsze, żebyś czuła się dobrze. Moim zdaniem balerinki będą pasowały.
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 16:02   #2392
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Witam się we wspaniałym humorze - wczoraj byłam na koncercie Myslovitz w Gdyni A za sześć dni wybieram się na ich występ w Katowicach Oni potrafią naładować człowieka tak wspaniałą energią, że aż chce się żyć

Ja się zawsze boję, że wypatrzone przeze mnie rzeczy nie dotrwają do wyprzedaży. Jak coś wpadnie mi w oko to muszę mieć to od razu

Śliczna spódnica Ja mam 172 cm. i kiedyś też się krępowałam nosić szpilki (co wynikało z kompleksów mojej mamy, która też ma 170 cm.), ale teraz stwierdzam, że wysokie kobiety są piękne W każdym razie najważniejsze, żebyś czuła się dobrze. Moim zdaniem balerinki będą pasowały.
Dziękuję (i wszystkim osobom, które się wypowiedziały ). Ja w sumie już polubiłam swój wzrost, ale w ostatnim czasie zaczęłam się obracać w towarzystwie niższych ludzi i tak mi dziwnie trochę.. .

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 16:09   #2393
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vivien39 Pokaż wiadomość
mm111111

z tym łuszczeniem to mam to samo normalenie sypię się, od lat używam szamponów dla dzieci i jakoś dają radę, a wczoraj właśnie kupiłam sobie szampon Radical ...i chyba oddam mamie
Kochana, ja słyszałam, że szampony dla dzieci mają inne ph, więc dla dorosłego osobnika raczej są nieodpowiednie...ale biologiem/chemikiem to ja nie jestem

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Aleś poszalała
Wiem....weszłam na konto.....oj boli...

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
O rany, ale poszalałaś ! Masz rację, też jestem zachwycona cenami w Hebe, dlatego pewnie porzucę już SuperPharm. Ile kosztowały Cię perfumy ? To te, ktore polecała Błękitne_niebo ?

Ja też byłam zadowolona z działania peelingu z BU, ale to jest tak niewydajny interes, że więcej nie zamawiam. Zdecydowanie wolę czarne mydło jako peeling enzymatyczny.
Najgorzej wypada cenowo chyba Natura, albo Rossman. Perfumy Si Lolita, nie wiem czy to te o których pisała błękitne niebo bo w ogólę nie kojarzę takiego tematu. Kosztowały 89,90 zl. 30 ml. Żałuję, że nie wzięłam tych fioletowych. Były za 129,90 zl 100 ml.

Peeling dla mnie mnie był wydajny. Dostałam go na święta a dopiero mi sie skonczyl. Mydła nie próbowałam. Nadaje się do bardzo suchej, łuszczącej się skóry?

Cytat:
Napisane przez mamaNiu Pokaż wiadomość
Ile te pędzle kosztują w Hebe?

Muszę kupić pędzel do sypkiego pudru, i po tym co poczytałam tutaj zdecydowałam się na Ecotools
Kosztują teraz 39,99 zł. Na kosmetykomanii kosztowały 65 zł + wysylka!!,

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość

Dziękuję co ja bym dała żeby mieć 170 cm

Edytowane przez mm111111
Czas edycji: 2013-03-03 o 16:10
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-03, 16:11   #2394
mamaNiu
Rozeznanie

Ja mam 158 cm i też mi źle czasami, więc nie narzekajcie na wzrost!

Kupiłam właśnie na all pędzel do pudru ECOTOOLS , cienie Sleek Au Naturel i ...Hydrolat różany - po raz pierwszy w życiu, co ten wątek robi z człowieka
Stary 2013-03-03, 16:29   #2395
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję (i wszystkim osobom, które się wypowiedziały ). Ja w sumie już polubiłam swój wzrost, ale w ostatnim czasie zaczęłam się obracać w towarzystwie niższych ludzi i tak mi dziwnie trochę.. .
Jeśli lubisz szpilki to się tym nie przejmuj

Cytat:
Kochana, ja słyszałam, że szampony dla dzieci mają inne ph, więc dla dorosłego osobnika raczej są nieodpowiednie...ale biologiem/chemikiem to ja nie jestem

Najgorzej wypada cenowo chyba Natura, albo Rossman. Perfumy Si Lolita, nie wiem czy to te o których pisała błękitne niebo bo w ogólę nie kojarzę takiego tematu. Kosztowały 89,90 zl. 30 ml. Żałuję, że nie wzięłam tych fioletowych. Były za 129,90 zl 100 ml.

Peeling dla mnie mnie był wydajny. Dostałam go na święta a dopiero mi sie skonczyl. Mydła nie próbowałam. Nadaje się do bardzo suchej, łuszczącej się skóry?

Ja zawsze zazdrościłam niższym koleżankom, bo mogły nosić bardzo wysokie buty, a i tak były niższe niż faceci Aczkolwiek stwierdziłam, że nie ma co się przejmować - każda kobieta pięknie wygląda w szpilkach

Jutro wybieram się po tusz Chanel Inimitable Intense. Błękitne niebo poleca, a ja akurat jestem w trakcie poszukiwania tuszu idealnego, więc z chęcią wypróbuję

Edytowane przez naciulatko
Czas edycji: 2013-03-03 o 16:30
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 16:33   #2396
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:

To akurat prawda, przekonanie że "jest dobre dla dziecka, będzie dobre też dla dorosłego" jest błędem.

Mi peeling starczył na 4 użycia + jedno nieudane podejście. Czarne mydło jest bardzo dobre do tego typu skóry. Sama mam suchą i wrażliwą (mam suche placki w okolicach brwi, czoła i nosa) i bardzo dobrze sobie z tym radzi Niestety od ciężkich podkładów mam też zaskórniki. Z nimi nic specjalnego nie robi.

Ja mam 162 cm i jestem zadowolona ze swojego wzrostu, nie zamieniłabym się na wyższy.

Edytowane przez carpaibex
Czas edycji: 2013-03-03 o 16:34
Stary 2013-03-03, 16:53   #2397
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
To akurat prawda, przekonanie że "jest dobre dla dziecka, będzie dobre też dla dorosłego" jest błędem.

Mi peeling starczył na 4 użycia + jedno nieudane podejście. Czarne mydło jest bardzo dobre do tego typu skóry. Sama mam suchą i wrażliwą (mam suche placki w okolicach brwi, czoła i nosa) i bardzo dobrze sobie z tym radzi Niestety od ciężkich podkładów mam też zaskórniki. Z nimi nic specjalnego nie robi.

Ja mam 162 cm i jestem zadowolona ze swojego wzrostu, nie zamieniłabym się na wyższy.
4 użycia ? Jak to możliwe ? ja swój mecze juz 3 miesiąc i jeszcze troche mam. Na suche miejsca dobre jest maslo Jojoba z BU.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 17:00   #2398
nikisa
Zakorzenienie

A ten tonik próbowałyście? http://www.biochemiaurody.com/sklep/tonikaha-bha.html Potrzebuje czegoś dobrego na oczyszczenie buzi...
I już nie wiem co kupić

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 17:03   #2399
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
4 użycia ? Jak to możliwe ? ja swój mecze juz 3 miesiąc i jeszcze troche mam. Na suche miejsca dobre jest maslo Jojoba z BU.
Może napiszesz mi sposób, w jaki go przygotowujesz ? Z proporcjami. Mi naprawdę poszedł w 2 tygodnie
Stary 2013-03-03, 17:03   #2400
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Orage Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź Podczytuję Wasz wątek i wzięło mnie na białe koszule, koszulo-bluzki. Miałam nadzieję, że to było coś z Reserved, bo chciałam zrealizować kupon -20%, ale nie widzę nic ciekawego
Ja w RE zawsze widzę dużo ładnych rzeczy, ale po chwili stwierdzam, że po co mi kolejna rzecz Teraz muszę się trzymać mojej listy, zapisałam sobie w telefonie i nie ma bata

A jeszcze co do Top Secret - jestem z małego miasta, wiec większości sieciówek nie u mnie nie ma, wiec to często tam zaglądam. Ostatnio kupiłam taką beżową koszulę w kwiaty za całe... 20zł A jakość naprawdę świetna, gruby materiał, ładnie taliowana.
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości