Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-07, 10:25   #2371
cukraktywna
Zadomowienie

Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
To czekamy niecierpliwie na jakąś fotkę
Widzę że pochodzisz z koszalina.. a to blisko mojego ukochanego Unieścia jeżdzę tam od 96r

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

śniło mi się, że część mszy była w jednym kościele, a przysięga w innym...
Ze miałam koczek taki jakbym sama gumką włosy obwiązała i wszystko przy karku mi wyłaziło..
Że fotografowie się spóźnili i przyjechali dopiero na przysięgę
że mój tż stwierdził że niewygodnie mu w garniaku i ubrał tiszert fioletowy na samą przysięgę.. i że jakieś dziecko porysowało mi suknię w kościele a na dodatek cała była pognieciona. Ulżyło mi jak się w końcu obudziłam...
Mnie się to prawie nie zdarza, staram się o sny kontrolowane No wiecie, że nagle we śnie zdajecie sobie sprawę, że to tylko sen, i wtedy możecie nim dowolnie pokierować...

cukraktywna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 10:29   #2372
Opiumalfa
Zakorzenienie

co do wybielania ja bede to robic normalnie u stomatologa mam nadwrazliwe zeby i moja lekarka powiedziala mi, ze jak zrobimy metode nakladkowa, to w czasie kuracji bedzie mi aplikowac jakis srodek na nadwrazliwosc... sama sie boje..

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez cukraktywna Pokaż wiadomość
Mnie się to prawie nie zdarza, staram się o sny kontrolowane No wiecie, że nagle we śnie zdajecie sobie sprawę, że to tylko sen, i wtedy możecie nim dowolnie pokierować...
tzn jak to niby robisz?
gdzies o tym czytalam ale mnie to przeraza...
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 10:32   #2373
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

śniło mi się, że część mszy była w jednym kościele, a przysięga w innym...
Ze miałam koczek taki jakbym sama gumką włosy obwiązała i wszystko przy karku mi wyłaziło..
Że fotografowie się spóźnili i przyjechali dopiero na przysięgę
że mój tż stwierdził że niewygodnie mu w garniaku i ubrał tiszert fioletowy na samą przysięgę.. i że jakieś dziecko porysowało mi suknię w kościele a na dodatek cała była pognieciona. Ulżyło mi jak się w końcu obudziłam...
mnie się często śniło, zanim nie zaczęliśmy jeszcze przygotowań, że czegoś nie dopilnowaliśmy na ślubie. najgorsze sny były w stylu "został mi jeden dzień do ślubu, a ja nie mam sukni i butów"

Cytat:
ja potrafię tylko się wybudzić, jak się skumam, że to koszmar. ale i tak nie zawsze potrafię to skontrolować
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 10:38   #2374
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa
Wiem że ćwiczenia są potrzebne, mam nadzieję że teraz jak zacznie wychodzić słonko i ciepełko to dostanę tej brakującej energii i odkopię mój rowerek stacjonarny

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 10:44   #2375
anka1897
Wtajemniczenie

Witam się w ten leniwy niedzielny poranek
U mnie jakieś słońce wychyla się zza chmur

mam pytanie do naszych kosmetolożek preferujecie klasyczne oczyszczanie twarzy czy mikrodermabrazje? A może jakiś inny zabieg na wiosne?

Dzięki za opinie dot. białej perły Dowiem się jeszcze o koszt wybielania a mojej stomatolożka i wtedy zdecyduje.

Simply Divine witaj jeszcze nie miałyś okazji się poznać

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-04-07 o 10:48
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 10:44   #2376
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
To czekamy niecierpliwie na jakąś fotkę
Widzę że pochodzisz z koszalina.. a to blisko mojego ukochanego Unieścia jeżdzę tam od 96r
Utne sobie glowe i wstawie zdjecie pozniej na chwile
Teskno mi do morza Uniescie, Lazy, Mielno teraz niby jestem na wyspie, ale ze jestem na samym jej srodku to mam daleko do kazdego wybrzeza

Moj TZ twierdzi, ze potrafi miec sen kontrolowany, ale ja nie umiem
Stary 2013-04-07, 10:56   #2377
Tycikata
Wtajemniczenie

hej hej

chyba się zdecydowaliśmy na zespół

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
też miałam ślinotok a najgorzej, jak ktoś akurat do mnie dzwonił, a ja biedna nie mogłam ust otworzyć, bo cała ślina by mi wyleciała
ja też mogę białą perłę polecić ślinotok też był ale ja to po prostu tą ślinę połykałam jak jej było za dużo

Ahaaa i APEL do wszystkich! Bron Boże nie wybierajcie się na film Spring Breakers film o niczym ale psychę mi zryło

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 10:59   #2378
Kishlaczkowa
Zadomowienie

say-hello kolory piękne!!!

exist
takie zwyczaje były kiedyś. U mnie rodzeństwo nie zapraszało sąsiadów, bo i tak mamy dużą bliską rodzinę. I ja uczynię podobnie. Z jakiej racji w ogóle...? Kontaktów i tak nie mamy, jak tylko dzień dobry i czasem jakaś pogadanka pod blokiem. Sądzę, że nie musisz zapraszać sąsiadów. Robisz małe wesele i nie chcesz wydawać kasy - ja na Twoim miejscu bym nie zapraszała i nie dawała do koperty. To nie te czasy, co się wszystkich zaprasza.

pysia, Kochana, co się stało...? Pamiętaj, że jak coś - jesteśmy

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 11:00   #2379
cukraktywna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
tzn jak to niby robisz?
Wpisz sobie w google "sny kontrolowane", są na to niby jakieś ćwiczenia, ale ja po prostu staram się śnić świadomie, nie wiem jak to wyjaśnić No po prostu nagle ogarniasz, że to tylko sen, i sobie wyobrażasz że np możesz latać

Stary 2013-04-07, 11:08   #2380
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość

ja też mogę białą perłę polecić ślinotok też był ale ja to po prostu tą ślinę połykałam jak jej było za dużo
no właśnie ja jej nie połykałam, bo miała posmak tego żelu ;P

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
say-hello kolory piękne!!!

w ogóle zastanawiałam się, czy wam to napisać, ale doszłam do wniosku, że komuś muszę się wygadać.... nie cytujcie proszę. później to usunę.
wczoraj przyjechali do nas rodzice tż i zaprosili jeszcze wujka (brata taty tż). tata tż i wujek nie widzieli się kupe lat, więc u nas w mieszkaniu zaczęli pić, a tż z nimi... ja nie miałam ochoty na alkohol, więc nic nie piłam i to był chyba błąd, bo na trzeźwo musiałam słuchać tych głupot... to było chyba najbardziej żenujące spotkanie rodzinne ever, straciłam trochę szacunku do teścia.. jak się napił, zaczął wspominać stare czasy ,nikt już go nie chciał słuchać, a on dalej gadał ... to były dosyć ciężkie tematy, a nie wesoła pogawędka. ja jestem bardzo wrażliwa na cierpienia zwierząt, a on zaczął opowiadać jak zażynał króliki, koguty, jak teraz ma problem z kotami które mu wchodzą na ogródek i zastanawia się, jak je odstrzelić... naprawdę, momentami chciało mi się ryczeć albo mu po prostu wykrzyczeć, żeby się uspokoił... niestety tż jakoś nie potrafił zareagowac. w dodatku zaczął tresować naszego psa, drzeć sie na niego, głaskać na przemian. nasza suczka już była tak zdezorientowana, że szok. ja wiem, że to są głupoty, ale to wszystko wczoraj tak na mnie podziałało, że nie mogłam tego znieść. a najgorsze były jego 'żarty'... np. patrzy mi się w oczy, zero uśmiechu i mówi "ty chcesz za niego wyjść? głupia jesteś?" ... dla mnie to nie brzmiało w ogóle jak żart, a tak to później tż tłumaczył..
najbardziej wkurzało mnie, że tż jakoś nie potrafił zareagować.. teściowa próbowała jakoś wpłynąć na męża, żeby w końcu się zamknął, ale to nie za bardzo skutkowało. później się mnie pytała, czy w porządku wszystko i żebym nie brała tego do siebie..

a żeby tego pecha było mało, dzisiaj zabrudziłam korektorem nowe jeansy Lee, które wczoraj kupiłam za 300zł ;/

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2013-04-07 o 11:10
Stary 2013-04-07, 11:20   #2381
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość

tzn jak to niby robisz?
Ja raz taki miałam. Niektórzy mają to sami z siebie. Czasem wystarczy wziąć odpowiednią dawkę magnezu i wit B2. Czym więcej ingerujesz tym większe prawdopodobieństwo, że się obudzisz.

Miałam do ciebie pytanie, ale chyba nie zauważyłaś. Czym u Ciebie PM'ki okrywają ramiona do kościoła - o ile to robią?

Say-hello Jak by mi się wydarł na psa to ja bym się wydarła na niego. Kurde, był przecież waszym gościem i jakim prawem próbował u Was wprowadzić swoje porządki?

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-04-07 o 11:22
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 11:45   #2382
cukraktywna
Zadomowienie

Say-hello, nie martw się, ludzie po alkoholu różne głupoty mówią, nieprawda że szczerze. Może jak wytrzeźwieje to Cię przeprosi?
I nie wierz w te banialuki, że "Twój mąż będzie na starość taki, jak jego ojciec". Nie wiem jak Wy, ale ja często słyszę takie wypowiedzi, analogicznie "chcesz wiedzieć jaka będzie Twoja przyszła żona? spójrz na jej matkę"

Stary 2013-04-07, 11:49   #2383
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Hej jestem dzis jakaś nie do życia...

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Say-hello, ja na Twoim miejscu pogadałabym na spokojnie z tż i powiedziala mu co mi sie nie podobalo w tym wszystkim itd!! i co on w ogole na to, i dlaczego nie reagowal na takie glupstwa.. !!

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 11:51   #2384
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Say-hello Jak by mi się wydarł na psa to ja bym się wydarła na niego. Kurde, był przecież waszym gościem i jakim prawem próbował u Was wprowadzić swoje porządki?
najgorsze jest to, że nie potrafię jezscze na tym etapie być asertywna, bo nie chcę być niegrzeczna. wiem, że to też głupie podejście...

Cytat:
Say-hello, nie martw się, ludzie po alkoholu różne głupoty mówią, nieprawda że szczerze. Może jak wytrzeźwieje to Cię przeprosi?
I nie wierz w te banialuki, że "Twój mąż będzie na starość taki, jak jego ojciec". Nie wiem jak Wy, ale ja często słyszę takie wypowiedzi, analogicznie "chcesz wiedzieć jaka będzie Twoja przyszła żona? spójrz na jej matkę"
tż czasem też ma takie głupie żarty, z których ja się w ogóle nie śmieję i to nie raz było powodem naszych kłótni. teraz on już trochę przystopował, a ja przestałam się tym przejmować. dlatego myślę, że nie będzie z nim tak źle na starość :P

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość

Say-hello, ja na Twoim miejscu pogadałabym na spokojnie z tż i powiedziala mu co mi sie nie podobalo w tym wszystkim itd!! i co on w gole na to, i dlaczego nie reagowal na takie glupstwa.. !!
rozmawialiśmy o tym wczoraj, on mnie rozumie, bo wie jaka jestem. ale z kolei próbował mi wytłumaczyć, żeby tym się nie przejmować, że to tylko głupie gadanie po alkoholu itp.. poprosiłam go tylko, żeby następnym razem reagował jak przestaje być już fajnie, a wszyscy zaczynają się męczyć.
Stary 2013-04-07, 12:02   #2385
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Margolcia4111991 Pokaż wiadomość
Witam się i zaraz zmykam do pisania ostatniego rozdziału

Szczerze mówiąc wolę bez, dlatego że nie lubię jak mi się coś pod nogami plącze, a poza tym jak bym go podpięła, to bym miała taaaakie wielkie . Po konsultacji z modystką z trenu rezygnuje. Podobnie jak z tak długiej części gorsetowej - chodzić się w tym nie da, a przy siadaniu się "łamie". Ogólnie niewygodne. Zarówno w wersji oryginalnej, jak i bondowskiej.

Jest śliczna i dlatego mi wpadła w oko od samego początku, ale boję się, że będzie zbyt cnotkowata. Mam taki specyficzny typ urody, że można go przesłodzić. TŻ mówi, że ta laska wygląda jak pani do towarzystwa (co się dziwić, taką rolę grała właśnie), ale ona ma ostrą urodę i suknia tylko ją pogłębiła. U mnie efekt może być taki, że wydobędzie takie alter ego mojej wątpliwej piękności, ale nie zrobi ze mnie ulicznicy. Pominę już fakt, że zwęzi nadzwyczaj szerokie barki. Zwłaszcza, że nie wchodzi w grę jakiś mocny makijaż, bo TŻ gotowy jest mi go zlikwidować po błogosławieństwie, wkładając głowę pod kran, a i fryzurę chcę mieć taką delikatną, też zaczesaną na bok, ale bardziej, jak to nazywa moja siostra "wiejską" albo "polną"

Jak się znudzę pisaniem, to zajrzę. Tymczasem życzę Wam spokojnej niedzieli

ja będe miała odpinany tren nie trzeba go podpinac
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 12:08   #2386
SimplyDivine
Zakorzenienie

Ufff, nadrobilam ostatnie 20 stron zeby zobaczyc co sie u Was dzialo

Opiumalfa
piekne slubne inspiracje moj kolor przewodni to tez blush pink, pearls and peach

antykoncepcja - po Cilescie mialam okropne migreny, okazalo sie, ze moj organizm nie toleruje dobrze estrogenu wiec od prawie 3 lat jestem na Cerazette, ktora jest pigulka z samym progesteronem a od ponad tygodnia zamiast pigulki mam implant w ramieniu, ktory bedzie wydzielal hormon przez 3 lata

zapach na slub - Flowerbomb Victor & Rolf

say-hello
przykro mi, ze tak sie wieczor potoczyl i to jeszcze w Waszym domu. Niektorzy nie toleruja alkoholu zbyt dobrze jak widac, mam nadzieje, ze na weselu Tesc bedzie sie zachowywal bardziej kulturalnie...

krooooliczku ogromne, przeogromne gratulacje ja tez jestem na diecie, schodze z wagi trzycyfrowej wiec wiem jakie to uciazliwe. U mnie po 2 miesiacach 8 kg na minusie, ale roznicy jakos nie widze poza tym, ze mi spodnie z tylka lekko spadaja... Widzialam, ze boisz sie mierzenia sukien - nie ma czego sie bac ja przymierzylam 9 i ta 9 to byl strzal w dziesiatke...

Wstawie Wam dziewczyny link do zdjecia, tylko prosze nie cytujcie go bo jutro rano go usune

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...34862567_n.jpg

Edytowane przez SimplyDivine
Czas edycji: 2013-04-07 o 12:10
SimplyDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 12:08   #2387
Margolcia4111991
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
ja będe miała odpinany tren nie trzeba go podpinac
U mnie odpinany odpada z tego samego powodu co podpinany. Wielki tyłek mi się zrobi z tych warstw.
Margolcia4111991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 12:09   #2388
wioliix
Rozeznanie

Znalazłąm dzisiaj fajną strone z dodatkami ślubnymi

http://zszywka.pl/u/fiolinea/slub-i-...ce-347725.html
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 12:15   #2389
wenedka
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

SimplyDivine, witamy z powrotem! Myślałam, że nas opuściłaś :P
No i niezła okazja z suknią!!

A ja dzisiaj, w moje urodziny, dostałam super wiadomość od mojej rzekomej świadkowej. Otóż, nasza koleżanka z liceum (ja z nią nie utrzymuję teraz kontaktów) bierze ślub tego samego dnia co ja. Moja rzekoma świadkowa zapytała, o której jest nasz ślub....
Nie wiem, co ona sobie wyobraża...
Zaraz jest litanię wygłoszę chyba.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 12:22   #2390
cukraktywna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
Znalazłąm dzisiaj fajną strone z dodatkami ślubnymi

http://zszywka.pl/u/fiolinea/slub-i-...ce-347725.html
Ja mam mój ukochany butik z dodatkami dla młodej:
www.weddie.pl
Teraz waham się, czy na ślub założyć wianek z żywych kwiatów, czy z takich sztucznych jak one oferują... Są o niebo śliczniejsze niż te tanie sztuczne kwiatki, wykonuje się je z jakiegoś tam jedwabiu. Piękne, ale chciałabym je przymierzyć na żywo.

Stary 2013-04-07, 12:22   #2391
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

A ja dzisiaj, w moje urodziny, dostałam super wiadomość od mojej rzekomej świadkowej. Otóż, nasza koleżanka z liceum (ja z nią nie utrzymuję teraz kontaktów) bierze ślub tego samego dnia co ja. Moja rzekoma świadkowa zapytała, o której jest nasz ślub....
Jak sie watek skonczyl to nie mialam powiadomien i sie zgubilam na chwile

Po pierwsze to: Wszystkiego najlepszego!!!
Po drugie : co za kolezanka
Po trzecie : co za swiadkowa?! wtf! nie wazne o ktorej jest Wasz slub, jest Twoja swiadkowa i powinna byc z Toba CALY DZIEN!
Stary 2013-04-07, 12:23   #2392
anannke
Zakorzenienie

Witam Czy mogę dołączyć do waszego grona i razem z wami oczekiwać na ten cudowny dzień?

Termin ślubu z narzeczonym wybraliśmy już jakiś czas temu ale teraz kiedy powoli zaczynami załatwiać wszystko zdecydowałam się dołączyć do was, może coś mi doradzicie i podpowiecie bo samemu ciężko podjąć decyzję o czym już się przekonałam Właśnie jesteśmy z tż na etapie szukania/rezerwowania sali
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 12:23   #2393
cukraktywna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

WTF? O_O Zmień świadkową, tamta jakoś... Hmm... Mało zaangażowana I to delikatnie mówiąc!

Stary 2013-04-07, 12:28   #2394
Margolcia4111991
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Witam Czy mogę dołączyć do waszego grona i razem z wami oczekiwać na ten cudowny dzień?

Termin ślubu z narzeczonym wybraliśmy już jakiś czas temu ale teraz kiedy powoli zaczynami załatwiać wszystko zdecydowałam się dołączyć do was, może coś mi doradzicie i podpowiecie bo samemu ciężko podjąć decyzję o czym już się przekonałam Właśnie jesteśmy z tż na etapie szukania/rezerwowania sali
Witaj!

Opowiedz coś o Was, o zaręczynach, o tym co macie, a czego nie macie, a chcecie mieć
Margolcia4111991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 12:28   #2395
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
WTF? O_O Zmień świadkową, tamta jakoś... Hmm... Mało zaangażowana I to delikatnie mówiąc!
może chciała być też w porządku w stosunku do tamtej? O ile się przyjaźnią. Mimo wszystko powinna być świadoma tego, że wendce będzie bardziej potrzebna.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 12:29   #2396
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość

witamy
opowiedz nam coś o sobie i o Was? jak długo się znacie, jak wyglądały zaręczyny no i kiedy Wasz dzień
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 12:33   #2397
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Jak sie watek skonczyl to nie mialam powiadomien i sie zgubilam na chwile

Po pierwsze to: Wszystkiego najlepszego!!!
Po drugie : co za kolezanka
Po trzecie : co za swiadkowa?! wtf! nie wazne o ktorej jest Wasz slub, jest Twoja swiadkowa i powinna byc z Toba CALY DZIEN!
No koleżanka bardzo dobra, ale chyba jej piątej klepki brak czasem

Cytat:
Muszę się dokładnie dowiedzieć, co ona sobie myśli w tej główce swojej...

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
może chciała być też w porządku w stosunku do tamtej? O ile się przyjaźnią. Mimo wszystko powinna być świadoma tego, że wendce będzie bardziej potrzebna.
Otóż to

Z tamtą ma dobre relacje, ale nie jest to jakaś tam wielka przyjaźń. Ona chyba naprawdę nie rozumie, na czym polega rola świadkowej

No nic... Poczekam na rozwój wydarzeń.
No ale nie powiem- dziwnie się poczułam po przeczytaniu wiadomości.
piją!

Stary 2013-04-07, 12:39   #2398
anka1897
Wtajemniczenie

wenedka sto lat wszystkiego najpiekniejszego

Niezła koleżanka i świadkowa trochę też rozważałabym jej zmianę. wogóle jak tak można - ma być Twoją świadkową ale na ślub tamtej też się chce załapać?

może się komuś przyda http://slubnybazaar.pl/pl/

anannke witaj

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-04-07 o 12:41
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 12:42   #2399
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
wenedka sto lat wszystkiego najpiekniejszego

Niezła koleżanka i świadkowa trochę też rozważałabym jej zmianę. wogóle jak tak można - ma być Twoją świadkową ale na ślub tamtej też się chce załapać?

może się komuś przyda http://slubnybazaar.pl/pl/
Dziękuję i SimplyDivine też

Na samym początku byłam trochę rozdarta pomiędzy nią, a drugą koleżanką.
Oj, nie wiem, czy nie zmienię druhny bez względu na to, co powie obecna
piją!

Stary 2013-04-07, 12:45   #2400
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
krooooliczku ogromne, przeogromne gratulacje ja tez jestem na diecie, schodze z wagi trzycyfrowej wiec wiem jakie to uciazliwe. U mnie po 2 miesiacach 8 kg na minusie, ale roznicy jakos nie widze poza tym, ze mi spodnie z tylka lekko spadaja... Widzialam, ze boisz sie mierzenia sukien - nie ma czego sie bac ja przymierzylam 9 i ta 9 to byl strzal w dziesiatke...
Ja też schodzę z wagi trzycyfrowej. Na pierwszym zdjęciu miałam ponad 100kg dlatego was pytałam, na ile wyglądam...
Narazie nawet nie chcę mierzyć sukienek, bo mam zamiar schudnąć jeszcze około 20-30kg, także nie ma najmniejszego sensu narazie

A sukienka śliczna, bardzo ci w niej ładnie
Właśnie czegoś takiego będę szukała
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Alfred Angelo 224 Tiana.jpg (99,3 KB, 26 załadowań)

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości