|
|
#2371 | ||
|
O Ireno! ;-)
|
Dot.: Leżanko - część ósma !!!
Cytat:
To kto teraz w kolejce po nowy zegarek?? Mag??operacje zmniejszenia brzucha to robia tak, ze wycinaja pepek ze skóry, potem w naciagnietej juz skórze dziurkę i wszywaja pepek w nowe miejsce. Cytat:
![]() Na pewno bedzie to juz PO świetach. Ty uwazaj na takie domki. Tam pająki są błe....
|
|
#2372 |
|
Lena
|
no spoko jasne że po świetach. w maju taka piekna pogoda jest
jestem wariatka kupiłam se legginsy
|
|
#2373 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Pojadlam i lecę do galerii
|
#2374 |
|
Lena
|
po co? dziewczyny dajcie kawałek lusterka!!! stary pozrywał wszystko, bo ma zamiar malować! nie mogę sie nawet przejrzeć!
|
|
#2375 | ||
|
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
My z Brzudi spodniczki i zegarki a Ty legginsy ![]() no włanśnie?? po co??? ![]() Cytat:
|
|
#2376 | |
|
Lena
|
Cytat:
![]() ps. hanula nasza to co ma załozyć! ? właśnie gdzie ona? znikła w czeluściach pracy!
|
|
|
#2377 | |
|
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
Leggi obowiązkowo sie trza chwalic zakupami Hania to do tego czasu na pewno cos kupi i tez bedzie musiała założyc
„Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.” Antoine de Saint-Exupéry Edytowane przez yyahyoo Czas edycji: 2014-03-27 o 15:11 |
|
|
|
|
#2378 | |
|
Lena
|
Cytat:
czy ty wiesz jaki mam burdello w domu w związku z tymi remontami które sie dłużą niemiłosiernie?? nawet nie mam gdzie tych ładniutkich rzeczy połozyć żeby strzelić fociszcza!
|
|
|
#2379 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Choróbsko mnie tak zmogło, że masakra, w sumie od razu powinnam się w nocy z niedzieli na poniedziałek domyślić, co mi jest, bo w sumie tylko przy tej chorobie miewam taką gorączkę, że aż mam dreszcze w poniedziałek miałam już prawie 40 st. We wtorek zameldowałam się tylko w pracy, że jestem, ale półżywa, więc stwierdzili, że chyba na niewiele moje zwłoki im się przydadzą i pojechałam do lekarza. Całe szczęście, że mnie przyjęła lekarka od razu (tylko godzinę czekałam ), no i oczywiście diagnoza, której się spodziewałam to angina. Antybiotyk, spanko i leżanko. Najgorszy to przeszywający ból w gardle, nawet śliny nie mogłam przełknąć, nie wspominając już o wypiciu czegokolwiek, a tu przy gorączce trzeba pić, ale jak, jak człowiek nie da rady? Wczoraj już mi powoli temperatura zaczęła spadać, no i dzisiaj już jej nie mam, więc się cieszę jak mrówka okresemCytat:
Jak słyszę, że on MUSI, to wiem, że tego na 99,9% tego nie zrobi. I z jego schudnięciem u mnie jest to samo, a weź mu coś powiedz, żeby się lepiej odżywiał, to ci powie, że je tak jak je, bo to lubi i koniec . Albo jeszcze gorzej, przyzna Ci rację, a potem i tak wpiernicza to co zwykle.Piękny jest Cytat:
Cytat:
A tak naprawdę, to chciałabym chociaż trochę miejsc w USA zwiedzić. I to jest marzenie, w które bardzo wierzę, że mi się spełni. Zresztą małymi kroczkami go realizuję. W tamtym roku byłam już w jednym miejscu, teraz czas na następne .
Edytowane przez d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b Czas edycji: 2014-03-27 o 15:07 |
||||
|
|
|
#2380 |
|
Lena
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;45777924]Jestem, jestem, choruje sobie grzecznie w domku i od godziny próbuję nadrobić co tu naskrobałyście od poniedziałku, co by być w temacie
.Choróbsko mnie tak zmogło, że masakra, w sumie od razu powinnam się w nocy z niedzieli na poniedziałek domyślić, co mi jest, bo w sumie tylko przy tej chorobie miewam taką gorączkę, że aż mam dreszcze w poniedziałek miałam już prawie 40 st. We wtorek zameldowałam się tylko w pracy, że jestem, ale półżywa, więc stwierdzili, że chyba na niewiele moje zwłoki im się przydadzą i pojechałam do lekarza. Całe szczęście, że mnie przyjęła lekarka od razu (tylko godzinę czekałam ), no i oczywiście diagnoza, której się spodziewałam to angina. Antybiotyk, spanko i leżanko. Najgorszy to przeszywający ból w gardle, nawet śliny nie mogłam przełknąć, nie wspominając już o wypiciu czegokolwiek, a tu przy gorączce trzeba pić, ale jak, jak człowiek nie da rady? Wczoraj już mi powoli temperatura zaczęła spadać, no i dzisiaj już jej nie mam, więc się cieszę jak mrówka okresemJak mnie mój M wqrwia, mówiąc, że coś MUSI Jak słyszę, że on MUSI, to wiem, że tego na 99,9% tego nie zrobi. I z jego schudnięciem u mnie jest to samo, a weź mu coś powiedz, żeby się lepiej odżywiał, to ci powie, że je tak jak je, bo to lubi i koniec . Albo jeszcze gorzej, przyzna Ci rację, a potem i tak wpiernicza to co zwykle.Piękny jest Ja do tych wszystkich miejsc dorzuciłabym jeszcze Nową Zelandię A tak naprawdę, to chciałabym chociaż trochę miejsc w USA zwiedzić. I to jest marzenie, w które bardzo wierzę, że mi się spełni. Zresztą małymi kroczkami go realizuję. W tamtym roku byłam już w jednym miejscu, teraz czas na następne .[/QUOTE]twój przynajmniej taką ma wymówkę. mój mówi że stać go na dobre jedzenie to se dogadza. jakby go nie było stać to by schudł ![]() oo bidna bidulka. wiem cos o tym ja w tamtym tygodniu umierałam na grypę, potem zap. płuc. tak że pierwszy raz do pracy nie mogłam zajść. musiałam sie zamieniać dyzurem. ale antybiotyk i szybko poszło. teraz tylko jeszcze chyrlam jak stary gruźlik. ![]() uuu Stany
|
|
#2381 |
|
na drugie mam Irena
|
Mus ty zdjęcie zrób to zobaczysz jak wyglądasz
Jasia zegareczek piękny Gwiazda ale fajna wycieczkę ma twoja córa
|
#2382 | |
|
Lena
|
Cytat:
a dzieciur jak mi ostatnio robił; to na zdjęciu było wszystko tylko nie ja!
|
|
|
#2383 | |
|
O Ireno! ;-)
|
Hania współczuje anginy
![]() Mus to zrób zdjęcie siebie w duzym lustrze - np w przymierzalni ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
|
|
#2384 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
?Dziewczyny, od ładnych już paru lat nie oglądałam Rozmów w toku z Drzyzgą. Nie oglądałam, bo stwierdziłam, że nie ma tam już nic ciekawego i program robi się co raz gorszy. Dzisiaj sobie włączyłam i stwierdzam ALEŻ TO JEST CHŁAM!!! Wiedziałam, że to badziewie, ale nie spodziewałam się, aż takiego dziadostwa Co się stało z tym programem? Nie oglądałam tego zbyt często, ale wydaje mi się, że kiedyś poruszali tam poważne w miarę tematy (mniej lub bardziej, czasem było śmiesznie), ale teraz? Co to jest? Edytowane przez d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b Czas edycji: 2014-03-27 o 16:22 |
|
|
|
|
#2385 | |
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]() Musialam zrealizować sobie kupon z Orsaya. Kupiłam czarno biała apaszke
|
|
#2386 |
|
O Ireno! ;-)
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;45778889]A może on nie wiedział "o co cho...?" z tym księżycem
?[/QUOTE]wiedział, ale nie zwrócił uwagi. W koncu to on mi przez fona mówił co mam kręcic i jak ![]() Moze jemu sie nie chciało?
|
#2387 |
|
na drugie mam Irena
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;45778889]A może on nie wiedział "o co cho...?" z tym księżycem
?[/QUOTE]pewnie myślał że to jakas ozdóbka ja mam w telefonie fazy ksieżyca u mnie pisze że przed nowiem (i teraz wiem kiedy spac nie będe mogła)
|
#2388 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2389 | |
|
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
![]() [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;45778971]Leniwiec, jak nic .[/QUOTE]taaaa
|
|
#2390 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, i wtedy faktycznie spać nie mogę, a tak to dla mnie jest... rogalik , chudy rogalik, gruby rogalik .
|
|
|
|
|
#2391 | |
|
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
![]() dawaj zdjęcie apaszki! ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;45779123]Ja tam się nie znam na fazach księżyca, wiem tylko kiedy jest pełnia , i wtedy faktycznie spać nie mogę, a tak to dla mnie jest... rogalik , chudy rogalik, gruby rogalik .[/QUOTE]z księzycem jest łatwo ![]() pełnia to wiadomo --> wielkie O potem księzyc zaczyna znikac i przypominać najpierw grubą a potem coraz cieńszą literkę C, bo chudnie jak juz całkiem schudnie to jest nów, czyli ciemność jak zacznie znowu być widac księzyc to wygląda jak cieniutka literka D, bo sie DOpełnia. Jak juz sie literka D pogrubi bardzo bardzo to znowu mamy --> O ![]() ale wymysliłam co?
„Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.” Antoine de Saint-Exupéry Edytowane przez yyahyoo Czas edycji: 2014-03-27 o 16:44 |
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;45777924]Jestem, jestem, choruje sobie grzecznie w domku i od godziny próbuję nadrobić co tu naskrobałyście od poniedziałku, co by być w temacie .Choróbsko mnie tak zmogło, że masakra, w sumie od razu powinnam się w nocy z niedzieli na poniedziałek domyślić, co mi jest, bo w sumie tylko przy tej chorobie miewam taką gorączkę, że aż mam dreszcze w poniedziałek miałam już prawie 40 st. We wtorek zameldowałam się tylko w pracy, że jestem, ale półżywa, więc stwierdzili, że chyba na niewiele moje zwłoki im się przydadzą i pojechałam do lekarza. Całe szczęście, że mnie przyjęła lekarka od razu (tylko godzinę czekałam ), no i oczywiście diagnoza, której się spodziewałam to angina. Antybiotyk, spanko i leżanko. Najgorszy to przeszywający ból w gardle, nawet śliny nie mogłam przełknąć, nie wspominając już o wypiciu czegokolwiek, a tu przy gorączce trzeba pić, ale jak, jak człowiek nie da rady? Wczoraj już mi powoli temperatura zaczęła spadać, no i dzisiaj już jej nie mam, więc się cieszę jak mrówka okresemJak mnie mój M wqrwia, mówiąc, że coś MUSI Jak słyszę, że on MUSI, to wiem, że tego na 99,9% tego nie zrobi. I z jego schudnięciem u mnie jest to samo, a weź mu coś powiedz, żeby się lepiej odżywiał, to ci powie, że je tak jak je, bo to lubi i koniec . Albo jeszcze gorzej, przyzna Ci rację, a potem i tak wpiernicza to co zwykle.Piękny jest Ja do tych wszystkich miejsc dorzuciłabym jeszcze Nową Zelandię A tak naprawdę, to chciałabym chociaż trochę miejsc w USA zwiedzić. I to jest marzenie, w które bardzo wierzę, że mi się spełni. Zresztą małymi kroczkami go realizuję. W tamtym roku byłam już w jednym miejscu, teraz czas na następne .[/QUOTE]Wykurujesz sie porzadnie i w koncu bedziesz sie lepiej czula Haha ciesze sie, ze ktos mnie rozumie. Cos chyba M maja to do siebie Ale moj wczoraj mnie zaskoczyl, mowi ze poczytal sobie co nieco o dietach itp, i nawet kupil sobie orzeszki i suszone owoce do podgryzania, zeby nie ciagnelo go do slodyczy zobaczymy jak dlugo![]() Nowa Zelandia jest przepiekna
|
|
|
#2393 | |
|
na drugie mam Irena
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;45779123]Ja tam się nie znam na fazach księżyca, wiem tylko kiedy jest pełnia
, i wtedy faktycznie spać nie mogę, a tak to dla mnie jest... rogalik , chudy rogalik, gruby rogalik .[/QUOTE]u mnie podobnie Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja co zauwazylam, ze jak mamy z M awanture, to przewaznie jest pelnia
|
|
|
#2395 |
|
Lena
|
Ja tam tylko o pelni wiem tyle ze wlosy wtedy trza podcinac- wtedy szybciej rosna!
Ja kiedfys tez wlaczylam na RwT. Masakra co się tam dzieje. A kiedys uwazalam to za dobry program i Drzyzge lubilam. Teraz to się nie dziwie ze placili jakas kare.
|
|
#2396 | |
|
na drugie mam Irena
|
Cytat:
No ja myślałam ze wy tacy zgodni a ty tu o awanturach. I kto komu je urzadza
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Glownie M wymysla sobie problemy nie z tego swiata, i jak trafi na moj gorszy dzien, to wtedy sie awanturujemy az sciany sie trzesa Powoli sie przyzwyczajam, ze goraca krew ma swoje zle strony
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2398 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() może zapamiętam, ale w szkole mi wkładali do głowy więcej tych faz i pewnie dlatego nie zapamiętałam .Cytat:
No ja dzisiaj zwątpiłam i dziwię się co ona tam jeszcze robi? |
||
|
|
|
#2399 |
|
O Ireno! ;-)
|
Hania, bo faz jest więcej, ale na początek taka wiedza wystarczy
![]() Gwiazda kłótnie są dobre pod warunkiem, że konstruktywne. Dużo gorzej dla związku jak każde chowa urazy w sobie a potem na koniec jak coś wybuchnie to już jest koniec Dopadła mnie migrena - wziełam procha i modlę się, żeby zadziałał już ; (
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
ha!widze,ze jest plan na nastepne spotkanie
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.

na pewno u dorosłego...
To kto teraz w kolejce po nowy zegarek?? Mag??

nie mogę sie nawet przejrzeć!
Ale on tylko mowi, ze MUSI schudnac, a po kryjomu wpiep.rza slodycze
. Albo jeszcze gorzej, przyzna Ci rację, a potem i tak wpiernicza to co zwykle.

Ale moj wczoraj mnie zaskoczyl, mowi ze poczytal sobie co nieco o dietach itp, i nawet kupil sobie orzeszki i suszone owoce do podgryzania, zeby nie ciagnelo go do slodyczy