Każda dba o ładny brzuszek by zamieszkał w nim maluszek - cz. 13 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-31, 14:53   #2371
malinOla1
Wtajemniczenie

Dot.: Każda dba o ładny brzuszek by zamieszkał w nim maluszek - cz. 13

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
U nas to już trwa jakieś 3 lata na pewno. Ale jest coraz gorzej a nie coraz lepiej Mam wrażenie, że córka mnie w ogóle nie słucha. Jak z nią rozmawiam to mi mówi, że dlatego bo ona tego po prostu nie chce robić co jej mówię i już. Tylko, że tak jest totalnie z wszystkim i my już z tż oboje dostajemy nerwicy czasem. Swoją drogą to chyba tż ma jednak gorzej, bo to w sumie nie jego dziecko i mu trudniej jest

Oboje chyba, ale u facetów to nie ma znaczenia. Tak naprawdę u nich tylko tryb życia, palenie itp mają wpływ na płodność ale płodni są do końca życia więc nawet w wieku 70 lat mogą zostać tatusiami tyle, że wtedy to już inne problemy są, z twardością pewnych organów
Trudny okres ma córka, mam nadzieje ze szybko przejdzie jej okres buntu
No bo tak myślę bo mój TŻ po 30, ale ostatnio znajomych znajomy 55lat tata zostanie u kochanki to stwierdził am ze to wiek bez znaczenia gorzej u kobiety...

Wysłane z mojego X2 10.25 przy użyciu Tapatalka

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-31, 15:23   #2372
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
A my wróciliśmy z kilku miejsc, bo byliśmy oglądać samochody i nic nie ma... teraz wcinam obiadek i potem jedziemy do sklepu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
my też szukamy już 2 miesiąc i dupa
Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Muszę uciekać bo M wrócił z synkiem muszę go wykąpać i położyć a jutro rano na bad horm. tarczycy a po południu usg. Także życzę miłego wieczoru
za badania
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Hello

ja już od 5 na nogach, szybko umyłam, wysuszyłam włoski (albo jak wolicie wełenkę ) i pojechałam na pobranie krwi. TSH, ft3, ft4, antyTG, antyTPO - w pakiecie 89zl. Zastanawiałam sie jeszcze nad przeciwciałami tarcz.(TRAB) ale jak mi powiedziała że cos kolo 55zl to podziękowalam wyniki wieczorem
Vioris jakbyś chciała zrobić same atyTG i TPO dodatkowo poza tym podstawowym pakietem co był w promocji co robiłaś, to po 33zł dodatkowo musialabyś zapłacić, a ja wzięłam w pakiecie
Chodzę spać wcześniej bo cały tydz wstawałam wcześnie bo na 8 do pracy a Wy już jakieś insynuacje dziś i jutro na 12 a od środy urlop z rana jedziemy na w:iochę
również trzymam
Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
no nie wierzę w to co czytam....
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-31, 16:01   #2373
manieczka1
Zakorzenienie

Hej! Wróciłam z pracy i padam na twarz... kończę to zlecenie, ale jeszcze mi dodatkowe rzeczy zostały do zrobienia i chyba pierdzielę to. Muszę odpocząć.

Byłam na ovuf i muszę przyznać, że piękne te Wasze wykresy. Liczę na fasolki już nie mogę doczekać się teściorów

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
No nie mogę

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
nie no... chyba troll co? Myślicie, że są takie głupie kobiety na świecie??

roz☠☠☠ałam sobie termometr!!!! aaaaaa... chciałam chusteczką go nieco wytrzeć i wyciągnęłam tą srebrną końcówkę trzyma się na tych dwóch czerwonych drucikach... włożyłam z powrotem końcówkę ale ledwo się trzyma mierzyć mierzy... taki ładny termometr rozwalić aaaaaa!

no taki ładny, różowy termometr. Może to znak, że już Ci nie będzie potrzebny

Cytat:
Napisane przez mloda0802 Pokaż wiadomość
temppka nie ciążowa pppfff a oglądałaś ciążowe wykresy na ovuf? Tam więcej jak połowa to jakimś cudem zaszła

oj tak

Cytat:

Dziś w Rozmowach w toku o staraniach po 30-tce
No mi 30 stuknie za parę miesięcy ale mąż zawsze mówi, że chce tylko jedno dziecko

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-31, 16:07   #2374
zielinka_87
Zakorzenienie

Cytat:
MalinOla mnie pominęłaś u mnie 7dpo lutienke cały czas biore aczkolwiek wczoraj plamienie było i to wcale nie przez sex. Staram się nie nakręcać choć cycki mi tak wysadziło że szok, Tż zadowolony. Pytam sie go wczoraj, "a co jak jestem w ciąży?", Tż "nie jesteś", no i się zamuliłam...

Moj tez zawsze mowi ze nie jestem wiec jak zajde i mu powiem to na pewno nie uwierzy:p

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
Jeszcze nie mam, nie wiem czy to wypali no i drogie są te porządne chyba ze kupie używany a zamiast prezentów za życzę od reszty kasę

Nie popedzam ale trzymam mocno kciuki
I za debraM meire wiecznie Lea
Pominelam którąś? Bo Leine to wpadka

Ooo mnie tez. Ja tez kciukasy prosze. Bez monitoringu wyglada na to ze ja 5 dni po.

Cytat:
My ostatnio z tż razem się zastanawiamy czy chcemy mieć drugie dziecko Córka tak daje popalić od dłuższego czasu, że nie wiemy czy chcemy się w to kolejny raz pchać. Ona była takim grzecznym dzieckiem do 3rż a teraz to jest masakra jednym słowem Na wszystko jest NIE! Codziennie z najdrobniejszymi rzeczami są problemy. Ubieranie, wiązanie butów, czesanie, kąpiel, zadania domowe to jest katorga Ja już nie wiem jak do niej dotrzeć, nic na nią nie działa, ani nagroda ani kara ani krzyk Jak pomyślę że z wiekiem jest coraz gorzej to się poważnie zastanawiam nad kolejnym dzieckiem - serio

Viorka taki wiek. Wszystkie dzieci tak maja. Nie i koniec bo wiedza lepiej testuja granice.

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

Wstalam i pacze na rozmowy w tłoku. Ciekawam to tym parom gin powie

A powiedzcie mi czy na ovu mozna prowadzic obserwacje tylko sluzu i szyjki czy to bez sensu?

Obejrzalam. Ostatnio tez byl podobny odcinek i ten lekarz ciagle stwierdza mozliwy brak owulacji i to na podstawie jednego badania. To ja sie pytam po jaki ch... nam monitoringi jak on to na podstawie hormonow stwierdza. Tez chce takie badanie zeby wiedziec czy mam owu zamiast milion razy na usg latac

18cs, 5cs po laparo
szczęście trwało za krótko (8tc)

I ivf
II ivf Beta 9dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1244

Edytowane przez zielinka_87
Czas edycji: 2014-03-31 o 16:54
zielinka_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-31, 16:56   #2375
mloda0802
Rozeznanie

Nie wierzę! godzina chwila przed 17 a ja już nadrobiłam wszystko no nie możliwe i jeszcze obiad w między czasie robię, dzisiaj będzie zapiekany sznycel z indyka z ananasem i do tego zasmażane na maśle kopytka

Lea, Vioris chyba my wszyscy jak byliśmy dziećmi to momentami staraliśmy się doprowadzić rodziców do granic, nieraz nieświadomie. Później przyjdzie okres dojrzewania i myślę że będzie jeszcze ciężej, ale to zależy, bo każde dziecko jest super indywidualne. Nie pozostaje nic innego jak rozmawiać rozmawiać i tłumaczyć, spędzać z dzieckiem dużo czasu. Moi rodzice tego niestety nie robili a szkoda...

Mania jak Ci za ciężko w tej robocie to dokończ co masz zrobić i sajonara! Pracodawca wie że w ciąży jesteś? Mają kogoś na zastępstwo? Bez problemu po macierzyńskim wrócisz na swoją posadę?

Jeśli chodzi o samochód to my mamy skodę octavie 2.0 diesel kombi, bagażnik jest mega duży wszystko się zmieści, auto wygodne i już widzę jak jeździmy z brzdącem na wakacje nad morze

Lea z tym regałem to najlepiej jak zrobicie na zamówienie wg Twojego widzimisię. Nigdy nie kupisz mebla co by Ci w 100 % wymiarowo pasował , zarówno do książek jak i do pomieszczenia w którym będzie.

Dukam sobie la la la --> Bitch in process...
72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62

Dni bez fajek --> Oczyszczanie

mloda0802 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-31, 17:09   #2376
manieczka1
Zakorzenienie

Mloda, nie mam ciężkiej pracy tylko ostatnio mam nerwa na parę rzeczy wystarczy mi tydzień wolnego ale to chyba na kolejnej wizycie, a nie tej środowej poproszę, bo muszę dokończyć parę spraw na zastępstwo raczej nikogo nie będzie, a wrócić bez problemu będę mogła, więc tu jestem spokojna.

Zielinka, a mierzyć nie chcesz ze względu na pracę zmianową? Nie wiem czy wyznaczy owulkę na podstawie samej szyjki i śluzu

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-03-31, 17:11   #2377
zielinka_87
Zakorzenienie

Cytat:
Mloda, nie mam ciężkiej pracy tylko ostatnio mam nerwa na parę rzeczy wystarczy mi tydzień wolnego ale to chyba na kolejnej wizycie, a nie tej środowej poproszę, bo muszę dokończyć parę spraw na zastępstwo raczej nikogo nie będzie, a wrócić bez problemu będę mogła, więc tu jestem spokojna.

Zielinka, a mierzyć nie chcesz ze względu na pracę zmianową? Nie wiem czy wyznaczy owulkę na podstawie samej szyjki i śluzu

No wlasnie dokladnie tak bo miedzy 3 w nocy a 13 jest za duza rozpietosc godzinowa

18cs, 5cs po laparo

I ivf

Stary 2014-03-31, 17:57   #2378
agnieszkaK
Zadomowienie

cześć! dziś tu spokój, to dobrze, nie miałam dużo nadrabiania

zielinka podobno kobiety pracujące na zmiany, nawet takie jak ty też mogą mierzyc, na naukach przedślubnych nam to mówili, ale nie pamiętam co, bo wtedy mnie to w ogóle nie interesowało.. ale opowiadali dokładnie co i jak.. i mówili o takich właśnie różnicach.
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-31, 18:02   #2379
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Lea z tym regałem to najlepiej jak zrobicie na zamówienie wg Twojego widzimisię. Nigdy nie kupisz mebla co by Ci w 100 % wymiarowo pasował , zarówno do książek jak i do pomieszczenia w którym będzie.
Nie pomyślałam o regale na zamówienie... ale taki to pewnie drożej wyjdzie

W Ikei jest taki za 200 zł, który pasowałby rozmiarowo i ma przyzwoity udźwig: 30 kg/półka (bo są i tańsze, ale np. po 10 kg/półka, a to za zdecydowanie za mało przy książkach)... tylko musiałabym na żywo zobaczyć jak z wysokościami półek. Może jutro uda nam się tam wybrać

Ale tu dzisiaj pusto... gdzie Was wszystkie wywiało
Ja miałam coś w domu porobić... ale nie mogłam się zebrać i tak zamulam przed kompem, a Was nie ma

Edytowane przez Lea_ny
Czas edycji: 2014-03-31 o 18:04
Lea_ny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-31, 18:10   #2380
Leine
Zakorzenienie

heej ja bylam u kolezanki, milo bylo ale się skonczylo

teraz mam leżing i cisza na forum widzę... Aleee nudyyyy

mnie bolą jaja, że masarnia!

ehh... Kotka jeszcze jedna tabl antykoncepcyjna dostanie i koniec... Boi się mnie i ucieka jak mnie widzi
ale dzis nie miauczala, ruja mija w piątek w końcu sterylka

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2014-03-31 o 18:13
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-31, 18:13   #2381
mloda0802
Rozeznanie

Lea ja nie wiem czy drożej, ale wtedy dopasujesz regał do siebie, i kolorystyką, wymiarem, wysokością, szerokością no po prostu all.
Nie raz tak było że mieliśmy się zdecydować na coś z Tżtem załóżmy za 300 zł, ale w końcu wybraliśmy coś droższego, no np. za 430 zł. Po pewnym czasie człowiek już nie myśli o tym że wydał więcej pieniędzy, ale cieszy się że ma solidną rzecz która mu odpowiada pod każdym względem, że nie ma tego niedosytu. Nie oszukujmy się ale pieniędzy i tak zawsze będzie za mało, czy zarabiasz 1500 czy 5500 i tak chcesz więcej, taka nasza natura.

Dukam sobie la la la --> Bitch in process...
72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62

Dni bez fajek --> Oczyszczanie

mloda0802 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-31, 18:17   #2382
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielinka_87 Pokaż wiadomość
Ooo mnie tez. Ja tez kciukasy prosze. Bez monitoringu wyglada na to ze ja 5 dni po.

Bylam u rodzinnego z moim usg i poprosić o zwolnienie bo mam w srode wizytę. Ogladal usg i mówi ze z tego co on się zna to trzeba będzie wyciąć ten prawy plat dal mi skierowanie do chirurga endokrynologa i zobacze co mi powie w sr ta babka i wtedy się zapisze na wizytę u chirurga. Mam 2dni wolnego, spotkam się z moim chrzesniakiem trochę sie wyrwę z tego wszystkiego

Stary 2014-03-31, 18:19   #2383
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Lea ja nie wiem czy drożej, ale wtedy dopasujesz regał do siebie, i kolorystyką, wymiarem, wysokością, szerokością no po prostu all.
Nie raz tak było że mieliśmy się zdecydować na coś z Tżtem załóżmy za 300 zł, ale w końcu wybraliśmy coś droższego, no np. za 430 zł. Po pewnym czasie człowiek już nie myśli o tym że wydał więcej pieniędzy, ale cieszy się że ma solidną rzecz która mu odpowiada pod każdym względem, że nie ma tego niedosytu. Nie oszukujmy się ale pieniędzy i tak zawsze będzie za mało, czy zarabiasz 1500 czy 5500 i tak chcesz więcej, taka nasza natura.
To prawda. Chociaż jak ja miałabym "zaprojektować" coś od początku do końca, to pewnie nigdy byśmy tego regału nie kupili Ja nie mogę mieć za wielu opcji, bo głupieję

W tym mieszkaniu i tak każdy mebel mamy z innej parafii, więc już się nawet nie nastawiam, że musi idealnie do czegoś pasować Jak już kiedyś będziemy mieć własne mieszkanie, to wtedy będę się bardziej nad wyglądem zastanawiać
Stary 2014-03-31, 18:21   #2384
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:

Bylam u rodzinnego z moim usg i poprosić o zwolnienie bo mam w srode wizytę. Ogladal usg i mówi ze z tego co on się zna to trzeba będzie wyciąć ten prawy plat dal mi skierowanie do chirurga endokrynologa i zobacze co mi powie w sr ta babka i wtedy się zapisze na wizytę u chirurga. Mam 2dni wolnego, spotkam się z moim chrzesniakiem trochę sie wyrwę z tego wszystkiego

Wspieram mocno nie martw się. Już Ci pisałam, na wątku listopadowym jest dziewczyna bez płata i w ciąży bądź dobrej myśli

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-03-31, 18:41   #2385
meire
Zakorzenienie

Cytat:

Rodzinny to sobie moze gadac... Nic sie nie boj, w srode masz wizyte, to sie dowiesz od specjalisty, co i jak.. jakos musimy zwyciezyc z tymi naszymi tarczycami... Nie damy sie!!... Tulkam mocno i jestem myslami z Toba...

Mi coraz mocniej chodzi po glowie, ze przeginam z tymi badaniami i zeby sluchac lekarza i sie zbadac dopiero w ciazy... zaczynam swirowac juz chyba...

Mam nadzieje, ze Leine mnie jutro do tronu ustawi...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-31, 18:53   #2386
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Wspieram mocno nie martw się. Już Ci pisałam, na wątku listopadowym jest dziewczyna bez płata i w ciąży bądź dobrej myśli
Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Rodzinny to sobie moze gadac... Nic sie nie boj, w srode masz wizyte, to sie dowiesz od specjalisty, co i jak.. jakos musimy zwyciezyc z tymi naszymi tarczycami... Nie damy sie!!... Tulkam mocno i jestem myslami z Toba...

Mi coraz mocniej chodzi po glowie, ze przeginam z tymi badaniami i zeby sluchac lekarza i sie zbadac dopiero w ciazy... zaczynam swirowac juz chyba...

Mam nadzieje, ze Leine mnie jutro do tronu ustawi...

Dzięki dziewczyny
Nie swirujesz a po prostu starasz się niczego nie zaniedbać
Wrzuccie potem foty
Jutro jade do siostry będę w środę wieczorem mam nadzieje jak wrócę to mi dobre fasolkowe wieści przekazecie
A propo fasolki szef kuchni - teściową poleca fasolke po brytonsku: brzydal:

Stary 2014-03-31, 19:40   #2387
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Trudny okres ma córka, mam nadzieje ze szybko przejdzie jej okres buntu
No bo tak myślę bo mój TŻ po 30, ale ostatnio znajomych znajomy 55lat tata zostanie u kochanki to stwierdził am ze to wiek bez znaczenia gorzej u kobiety...
Mój tata został trzeci raz tatą w wieku 50 lat Także mam brata w wieku mojej córki

Cytat:
Napisane przez zielinka_87 Pokaż wiadomość
No wlasnie dokladnie tak bo miedzy 3 w nocy a 13 jest za duza rozpietosc godzinowa

Ty możesz sprawdzac szyjkę, sluz i robić testy owulacujne
Wtedy Ci wyznaczy owulację

Stary 2014-03-31, 19:47   #2388
zielinka_87
Zakorzenienie

Co taka cisza? Gdzieszta poszly?

Ja bylam wlasnie na zumbie a potem poszlam dupe na solarium wygrzac a co mi tam
Stwierdzilam ze musze sie troche wylaszczyc. Szczupla to ja nigdy nie bylam ale bywalo lepiej ze nawet bylam zadowolona z siebie i sie dobrze czulam. Musze sie troche ogarnac. Trzeba sobie jakis cel zmalezc zeby mysli krazyly w innym kierunku
Lece jeszcze z psem na spacer bo juz mowi do mnie ze sie zaraz w domu zeszczy

18cs, 5cs po laparo

I ivf

Czas edycji: 2014-03-31 o 19:49
Stary 2014-03-31, 19:56   #2389
meire
Zakorzenienie

Teraz to ja jade na solar.. A co..
Potem sobie domowe SPA zrobie, zeby na jutrzejsza randeczke jako tako wygladac...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-31, 20:06   #2390
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:

Oj bidulko Ciesz się z wolnego, a my będziemy trzymać kciuki za następne wizyty i wszystko będzie dobrze

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-31, 20:19   #2391
Leine
Zakorzenienie

Meire czy czujesz ten dreszczyk emocji, czujesz??? ja już nóżki zgoliłam i nie mam jak u sarenki ale bobra chyba zostawię, bo i jak masz @

Pazurki u nóżek pomaluje i finito na dziś
Stary 2014-03-31, 20:24   #2392
agnieszkaK
Zadomowienie

ja zrobiłam jedzonko, napaliłam w piecu, pozmywałam naczynia.. no najważniejsze wykonane.

wiecie co jajniki mnie bolą, coś mi się wydaje, że owu była/jest/będzie już..
a podejrzewam,że serduszka nie będzie, mąż wróci późno i wiem,że miał kiepski dzień. zła jestem, bo nie chce się prosić.. i już wiem co będzie.. ale trudno. było wczoraj o 15 i w piątek wieczorem..

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Meire czy czujesz ten dreszczyk emocji, czujesz??? ja już nóżki zgoliłam i nie mam jak u sarenki ale bobra chyba zostawię, bo i jak masz @

Pazurki u nóżek pomaluje i finito na dziś
normalnie zaraz ci kopa w dupę zasadzę!!!! nie pomyślałaś,że komuś może być przykro,że tak się spotykacie, a my nie
jesteś bez serca

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

malin ja nie przejmowałabym sie tym co mówi rodzinny, oni się na tym nie znają i tylko zamęt sieją,poczekaj. może nie będzie tak źle..
Stary 2014-03-31, 20:25   #2393
zielinka_87
Zakorzenienie

Meire i Leine ale macie fajnie. Bedzie randeczka. A jest ktoras z centrum Polski poza mna i Maciejka?

18cs, 5cs po laparo

I ivf

Stary 2014-03-31, 20:26   #2394
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój tata został trzeci raz tatą w wieku 50 lat Także mam brata w wieku mojej córki
O proszę a to z twoja rodzicielka czy ma inna partnerkę?
Jeśli to drazliwy dla Ciebie temat to przepraszam i nie odpowiadaj

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Oj bidulko Ciesz się z wolnego, a my będziemy trzymać kciuki za następne wizyty i wszystko będzie dobrze
Cieszę się ze Was mam
I mam najwspanialszą szefowa na świecie

Stary 2014-03-31, 20:27   #2395
zielinka_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
ja zrobiłam jedzonko, napaliłam w piecu, pozmywałam naczynia.. no najważniejsze wykonane.

wiecie co jajniki mnie bolą, coś mi się wydaje, że owu była/jest/będzie już..
a podejrzewam,że serduszka nie będzie, mąż wróci późno i wiem,że miał kiepski dzień. zła jestem, bo nie chce się prosić.. i już wiem co będzie.. ale trudno. było wczoraj o 15 i w piątek wieczorem..

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

normalnie zaraz ci kopa w dupę zasadzę!!!! nie pomyślałaś,że komuś może być przykro,że tak się spotykacie, a my nie
jesteś bez serca

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

malin ja nie przejmowałabym sie tym co mówi rodzinny, oni się na tym nie znają i tylko zamęt sieją,poczekaj. może nie będzie tak źle..
Zrób pyszna kolacje, przygotuj mezowi relaksujaca kapiel, zafunduj masaz ale nic o serduchowaniu nie mow to moze sam zreflektuje

Wlasnie piczki jestesmy zazdrosne o Wasza randke

18cs, 5cs po laparo

I ivf

Czas edycji: 2014-03-31 o 20:28
Stary 2014-03-31, 20:28   #2396
Leine
Zakorzenienie

Agnieszka wybacz jestem podniecona tym faktem no co ja zrobię? gorzej będzie jak wyjdzie co innego niż od siebie oczekujemy wtedy to się nie pokażę na forum, bez lipy

jeszcze jeden dylemat: w co się ubrać??? stringi, majtki z golfem czy jak??
Stary 2014-03-31, 20:31   #2397
zielinka_87
Zakorzenienie

Cytat:
O proszę a to z twoja rodzicielka czy ma inna partnerkę?
Jeśli to drazliwy dla Ciebie temat to przepraszam i nie odpowiadaj

Cieszę się ze Was mam
I mam najwspanialszą szefowa na świecie

Tez mialam zapytac ale glupio mi bylo

18cs, 5cs po laparo

I ivf

Stary 2014-03-31, 20:31   #2398
malinOla1
Wtajemniczenie

Reformy

Stary 2014-03-31, 20:54   #2399
agnieszkaK
Zadomowienie

Leine widać faktycznie idziesz na randkę, to ubierz tą błekitną koronknową sukienkę no i stringi of course, choć podobno już nie są modne.

zielinka on nie jest romantykiem, poza tym wiem,że nic z tego.. bo rozmawiałam z nim przez telefon i przez chwile widziałam, wiem,że jest wściekły, bo coś tam w pracy nie tak. a on jest "delikatny" starczy gorszy dzień i nic z tego, wiem co mówię, kiedyś wzięłam siłą i dupa była,bo żołnierzy nie było wiesz na siłę już nic nie zrobię.

Edytowane przez agnieszkaK
Czas edycji: 2014-03-31 o 20:56
Stary 2014-03-31, 21:10   #2400
Kamel
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
Byłam dziś na usg, ale wiadomo, dopiero muszę iść do endo to skonsultować, a tsh, ft3, ft4, anty tg i anty tpo idę zrobić jutro rano, bo dziś nie dałam rady. ft3 i ft4 zrobię prywatnie bo na to nie mam skierowania, ale ze biorę ten nowy lek to chcę zobaczyć czy się zmieniają wyniki hormonów, wolę nie ryzykować i nie czekać kolejnego miesiąca aż pójdę na wizytę

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
Nie cierpie automatów

Mi się w stilo podoba przód i bok,tył już paskudny fajne są te 3drziowe,ale gdzie 3drzwiowe z dwójką maluchów.

Mi też sie z karawanami kojarzą.jedynie te nowsze fajnie zgrabnie wyglądają.

cześć kamelciu do toyoty nie są drogie części?

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
Carmenka ja nie wiem Ale mogę spytać mojego M bo jest w tym obcykany jak mało kto zresztą z zawodu też . Ale podobno bezawaryjne.
A teraz pojechał oglądać Toyotę Avensis combi i czekam na wieści

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Hello

ja już od 5 na nogach, szybko umyłam, wysuszyłam włoski (albo jak wolicie wełenkę ) i pojechałam na pobranie krwi. TSH, ft3, ft4, antyTG, antyTPO - w pakiecie 89zl. Zastanawiałam sie jeszcze nad przeciwciałami tarcz.(TRAB) ale jak mi powiedziała że cos kolo 55zl to podziękowalam wyniki wieczorem
Vioris jakbyś chciała zrobić same atyTG i TPO dodatkowo poza tym podstawowym pakietem co był w promocji co robiłaś, to po 33zł dodatkowo musialabyś zapłacić, a ja wzięłam w pakiecie
Chodzę spać wcześniej bo cały tydz wstawałam wcześnie bo na 8 do pracy a Wy już jakieś insynuacje dziś i jutro na 12 a od środy urlop z rana jedziemy na wiochę
Ja jutro robię praktycznie to samo
Powodzenia w wynikach
Jagatka muszę zaraz zobaczyć jak u Ciebie ta temp, bo nawet nie miała kiedy.

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Jagatka, ale Twoja tempka piękna... tanio płaciłaś za badania... ja jutro wybulę kasę i niestety przeciwciała tarczycowe muszę zrobić... a to drogie w cholerę jest.. chociaż zaczynam się zastanawiać, czy nie przesadzam... bo endo mi kazał badania powtarzać dopiero, jak zajdę.. i sama już nie wiem, czy nie jestem przewrażliwiona...
Trzymam kciuki, żeby wyniki były dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja mam sierowanie od tej endo jeszcze co zbagatelizowała te moje wyniki niskie tsh i kazała się starać tak jak przed por....
Ale gdyby mi nie dała to i tak bym zrobiła. A dopłacam za ft3 i ft4.
Na Twoim miejscu też bym zrobiła, bo widzisz jak u mnie, prawdopodobnie niskie tsh było powodem???

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2014-03-31 o 21:13
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości