|
|
#2371 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Ja mojemu daję 20 miesięcy na powrót. Tyle będzie wynosił mój czas żałoby. Jeśli nic z tego nie wyjdzie zacznę pewnie układać wszystko na nowo. Ale liczę, że zejdziemy się. Gdzieś wyczytałam, że jeżeli ludzie rozstają się w spokoju to albo się nadal kochają albo nigdy nic do siebie nie czuli. To drugie wykluczam.
Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy, ale to, że on sam nie potrafi uwierzyć nikomu. ~ George Bernard Shaw 10.10.2014 Zdałam Prawko 28.10.2014 Znów szczęśliwa Znów dbam o włosy ![]() 10.2014-12.2014 JUDO ![]() 12.2014 ćwiczę jak dzika ![]() |
|
|
|
#2372 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem po co składałam
|
|
|
|
|
#2373 |
|
Rozeznanie
|
Gdy rozmawialiśmy w sobotę to zwrócił mi uwagę, że od jakiego czasu jak przebywaliśmy ze sobą to siedziałam ze zmieszaną miną podchodzącą pod smutną, i czasem już miał dosyć mnie jak byłam taka smutna. Denerwowało go to. Ale sam nie próbował za bardzo nic z tym zrobić. A ja smutna nie byłam, nie zawsze muszę siedzieć z bananem na twarzy. Starałam się uśmiechać, ale on też nie dawał mi powodów do tego. Oddałabym wszystko żeby być z nim dalej
---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- A gdzie składałaś i na jaki kierunek?
Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy, ale to, że on sam nie potrafi uwierzyć nikomu. ~ George Bernard Shaw 10.10.2014 Zdałam Prawko 28.10.2014 Znów szczęśliwa Znów dbam o włosy ![]() 10.2014-12.2014 JUDO ![]() 12.2014 ćwiczę jak dzika ![]() |
|
|
|
#2374 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale masz cierpliwość moja droga, to chyba tylko ja jestem w gorącej wodzie kąpana (zawsze lubiłam ciepełko) a mi się marzy taki spokojny, wyważony, męski facet... Z którym nie ma żadnych problemów, jest zaangażowany, namiętny... Szybkie zaręczyny, ślub i... żyli długo i szczęśliwie Nie no, żart
|
|
|
|
|
#2375 |
|
Rozeznanie
|
Tak, 20 miesięcy, tyle ile byliśmy razem. Mi też się marzy żyli długo i szczęśliwie, czasem się pokłócili, ale i się pogodzili. Jak dla mnie to takie coś aby z moim K.
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Jestem bardzo cierpliwa, czekałam na niego 10 miesięcy, i pomimo tego, że mnie czasem wk**wiał, nie mogłam na niego patrzeć, była zła na niego za jego życiowe głupoty to gdzieś w głębi go kochałam i wiedziałam, że będzie mój. W maju 2012 nie odzywałam się do niego, i koleżanka bawiła się w pasjansa, jak się ułoży to wróżba się spełni, a jak nie to nie, trzeba było tylko pomyśleć pytanie na które jest odpowiedź 'tak' lub 'nie'. No i ja wtedy pomyślałam sobie "czy będę z K.?" wyszło, że tak. Ale ja wtedy wnerwiona byłam Takie głupotki, zbiegi okoliczności, ale człowiek potem radośniejszy
|
|
|
#2376 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2377 |
|
Rozeznanie
|
Szkoda tylko, że to moje zakochanie jest mało szczęśliwe teraz. O Wrocławiu też myślałam, ale wolałam coś bliżej, Warszawa zawsze mi się marzyła. Nie jestem zabobonna, ale przeczytałam, że jak się da w prezencie facetowi zegarek to potem się rozejdą w niedługim czasie, no i mam...
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Potrzebuję jeszcze jakiejś rozmowy z nim. Chciałabym mu powiedzieć o tylu rzeczach... tyle mam pytań do niego... poczekam 2-3 tygodnie, może się umówimy na jakąś rozmowę przy winie.
|
|
|
#2378 |
|
Rozeznanie
|
Hm a jeszcze takie pytanie mam do Was, znacie jakieś pary, które mimo trudności, przerwy w związku itp, zeszły się i są ze sobą szczęśliwe nadal ?
|
|
|
|
#2379 |
|
Rozeznanie
|
Jak porozmawiam z moją znajomą A. na początku sierpnia to Wam powiem, bo oni się chyba rozeszli na jakiś czas, a teraz są razem, M jej się oświadczył w Mikołajki, planują ślub.
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Poza tym, kuzynka mojego K. rozeszła się z chłopakiem po dwóch latach bycia razem, a za pół roku wrócili do siebie, są nadal razem
|
|
|
#2380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2381 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Skoro innym się udało to Może jednak jest nadzieja, że i nam sie ułoży z naszymi facetami ? |
|
|
|
|
#2382 |
|
Rozeznanie
|
Nie znam, za to znam parę, która pobrała się ewidentnie w celach majątkowych, żeby wspólnie się dorabiać, oboje mają duże parcie na kasę i o dziwo teraz w drodze drugie dziecko... Nie wiem, czasami myślę, że z innego świata jestem, więc nie jesteś sama ze swoimi wątpliwościami
|
|
|
|
#2383 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Ja gorąco wierzę w to, że ja i K. wrócimy do siebie. W danej chwili nawet niczego bardziej nie pragnę. No w sumie oprócz tego żeby i on się do Warszawy dostał, wtedy by były większe szanse.
|
|
|
|
#2384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wezmę się w garść od jutra
|
|
|
|
|
#2385 | |
|
Rozeznanie
|
Mi się wydaje, że on też się boi. Jak kiedyś rozmawialiśmy o studiach itd, to wspomniał coś o chęci pójścia do wojska, ja mówiłam, że rzadko byśmy się widzieli, on na to, że są przepustki, rzadko ale są. Powiedział mi aby wtedy, że boi się, że gdyby wyszedł, to nie miałby już do kogo wrócić...
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#2386 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2387 |
|
Rozeznanie
|
Sam mi powiedział, że wiele razy w życiu się przejechał, i boi się do końca zaufać. Może to taki typ człowieka... nie wiem, szkoda mi go, ale nie byłam z nim z litości. Byłam z nim dlatego, że pasuje do mnie jak nikt inny.
|
|
|
#2388 |
|
Rozeznanie
|
Euphora a propo antydepresantów
ani one ani psychoterapia nie pomogły mi tak jak... szkolenie z Urzędu Pracy skierowali mnie na szkolenie z ,,efektownych metod poszukiwania pracy" i okazało się, że szkolenie bazuje na psychotestach i zżyciu się z grupą, która była zróżnicowana wiekowo, byli to bardzo prości ludzie o tak fajnym i prostym podejściu do życia... Był tam taki Zbysiu, który codziennie jak przychodziłam pytał czy zrobić mi kawę, włączał muzykę poważną i tańcząc jak w balecie robił mi tą kawę, zawsze płakałam ze śmiechu Wyszłam jak nowonarodzona... I wtedy napisał ex
|
|
|
|
#2389 |
|
Rozeznanie
|
Ja chodzę do pracy,ale i tak non stop myślę.
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2390 |
|
Rozeznanie
|
Ja tak samo, nawet jak jest niezły ruch w pracy i wgl nie ma na nic czasu to on gdzieś mi tam jednak w głowie siedzi.. A teraz mam do środy wolne i siedzę w domu i normalnie świra dostaje bo non stop myślę i rozkminiam co robić i sama sie gubię..
|
|
|
|
#2391 |
|
Raczkowanie
|
Samych dołujących piosenek
|
|
|
|
#2392 |
|
Zadomowienie
|
Dziwnie mi to pisać, ale u mnie jest... come back. Czy warto, się okaże.
|
#2393 |
|
Rozeznanie
|
Życzę powodzenia
|
|
|
#2394 |
|
Przyczajenie
|
Jak mogłam dopiero po czterech latach zauważyć, że mamy inne oczekiwania od życia?
że byłam otoczona klatką zazdrości, a moje marzenia były duszone w zarodku. Odseparowana.. dzisiaj nawet nie mam z kim wyjść żeby zapić smutki. wyjść, wyjechać, cokolwiek. dlaczego jestem taka głupia i dlaczego mnie to tak boli? witam
|
|
|
|
#2395 |
|
Raczkowanie
|
Zaraz się rozplacze Dziewczyny.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2396 |
|
Rozeznanie
|
No mąż to jakby poważniejsze
nie wiem...... On jest na nie z tego co czuje a nie zmusze go do bycia ze mną... Kocham całym sercem, cała siebie mu oddawalam, a on oddawał mi siebie, nie będzie drugiej takiej osoby jak on, nikogo z taką wyrozumialoscia... Cierpliwością.... Kto mnie tak znał....... I niemiłosiernie wkurzył nieraz oboje źle robiliśmy ale to czas przeszły.... Czas pokaże tez co dalej. On już był tym zmęczony, miał dosyć, nie dziwie się, ja byłam taka zmeczona w lutym i to ja chciałam odejść pozew napisany tylko nie złożyłam, zeszliśmy się. A teraz on nie chce już próbować to smutne ale też rozumiem go.. Szkoda.. Pięknie by było..... Po czasie widzi się wszystko tak klarownie. Jasno. Nie wiem co dalej będzie. Żyje staram się żyć i nie myśleć, pracuje nad sobą.Ale początek był okrutny czułam jakbym umierala a jednak żyje. Płaczę raz na cztery dni-niezle bo było tak ze w pracy ryczalam przy klientach. Każda z nas ma tu swoją historię, łzy, ból. Każda popełniła błędy z miłości i miała przesłoniete oczy. Kobiety kochają za bardzo, za bardzo przeżywają, myślą zbyt wiele. Tatty spójrz na nas wszystkie i reszta też niech spojrzy i która jest najmadrzejsza i nie przezywala rozstania niech się wypowie jak to było. Wszystkie potrzebujemy czasu żeby się pozbierać mi to zajęło półtora miesiąca żeby w miarę jakoś stać i się nie wywracac co chwilę, żeby spać spokojniej.. Ale mam wciąż dołki tak będzie jakiś czas... Wszystkie się pobieramy a życzę Wam moje drogie te które są porzucone i te które porzucaja - życzę abyście miały moment w życiu (jeżeli się nie zejdziecie z partnerami) żebyście poczuły ze to dobre decyzje te rozstania. Same wiecie jak było u was w związkach, ile łez ile szczęścia. Tego się nie pisze wszystkiego, to się pamięta...Wybaczcie brak pl literek
|
|
|
|
#2397 |
|
Rozeznanie
|
My też mamy różne oczekiwania od życia, ale pomimo tego mieliśmy też swoje wspólne. Jak dla mnie to nie wiem kto i jak by się dobrał to zawsze będzie miał swoje jakies oczekiwania. Ważne jest żeby je pogodzić z resztą.
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Co się stało??
|
|
|
#2398 | |
|
Rozeznanie
|
A mnie właśnie na verbe wzieło, na tą nową płytę bo jeszcze jej nie słuchałam a weszłam na yt i się mi pokazało w propozycjach
![]() A słyszałyście Mesajah- Każdego Dnia ? To jest nasza piosenka.. Pamiętam jak kiedyś siedzieliśmy w aucie bo lało na zewnątrz i akurat to się włączyło w radiu i on w trakcie refrenu powiedział "same prawdziwe słowa" a mnie aż zamurowało wtedy, nie wiedziałam co powiedzieć.. I od tamtej pory uznałam to za naszą piosenkę, chciałam nawet, żeby kiedyś na naszym ślubie to poleciało do naszego pierwszego tańca.. Cytat:
|
|
|
|
|
#2399 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2400 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

ale masz cierpliwość moja droga, to chyba tylko ja jestem w gorącej wodzie kąpana (zawsze lubiłam ciepełko)
Nie no, żart