Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-09, 18:27   #2371
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
A bardzo proszę
Śliczniewyglądasz, a ta koszulka jest boska!
Cytat:
Napisane przez wpaula Pokaż wiadomość
Dziewczyny poratujcie mnie , to bedzie moja pierwsza choroba w ciazy , co mozna brac na gardlo w ciazy ???
Na sto procent bezpieczny jest prenalen. W syropie i w tabletkach.
Cytat:
Napisane przez malgosia1051 Pokaż wiadomość
dziewczyny a powiedzcie co na migrenowy bol głowy bo mnie tak boli ze az płacze do poduszki.
NIGDY WIECEJ CZEKOLADY:'(:'(
Ja miałam w 14tc, rzygałam do tego dalej niż widziałam. Lekarz powiedział, że mam wziąc ibuprofen i apap (paracetamol wzmacnia działanie leku). Ale jak wiemy wszystkie ibuprofen w ciąży nie jest wskazany więc to musi być na prawdę podbramkowa sytuacja. Zdecydowanie należy to skonsultować z lekarzem. Ja polecam wziąć apap, mi pomogło też posmarowanie skroni amolem (lek babci na wszystko). Położyłam się nieruchomo i tak powoli...bardzo powoliiii ustawało.
A i sa tez plastry apap na czoło. Apap Ice. Bezpieczne dla kobiet w ciąży. Wtedy o tym nie wiedziałam, teraz bym już na pewno tym się ratowała.

Edytowane przez 41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Czas edycji: 2014-05-09 o 18:29
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 18:29   #2372
agnes 20
Zadomowienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
nie mam pojecia co to, ale możesz stosowac jako przewijak, jak gdzies jedziecie w gosci itd. osobiscie nie lubie jak u mnie na kanapie odbywa sie przewijanie dziecka na zwykłej pieluszce tetrowej albo moze słuzyć jako pontonik do pływania
Cytat:
To przewijak z Ikea, można go położyć na komodę, używałam takiego jak pracowałam w żłobku. Pokrowce takie białe z czerwona lub niebieską oblamówką do kupienia też w Ikea. Aaaa jutro będę w Ikea więc jak któras czegoś potrzebuje to śmiało
Dzięki za odp. A ja się ostatnio zastanawiałam czemu te pokrowce z ikei są takie duże
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 18:39   #2373
Konto usunięte

Jestem tak rozbita że szok...
Pojechałam dzisiaj do znajomej. Na chwile tylko. Zobaczyłam ją to ją nie poznałam. Myślałam że włosy przefarbowała. Po chwili do mnie dotarło... cała na czarno. Jej mama w ciągu ostatniego roku miała 3 zawały. Pytam się ją, a raczej stwierdziłam fakt "stało się coś, prawda". Tylko kiwnęła głową i się rozpłakała. Pytam "mama?", a ona mi mówi, "nie, mąż" Nogi się pode mną ugięły. Facet zdrowy, 44 lata, poleciał do Kanady dorobić trochę. Zmarł półtora tygodnia temu, coś z ciśnieniem, nie wiem, obie już ryczałyśmy w najlepsze Wczoraj go przywieźli. W pn msza i pogrzeb.
Przepraszam że to tu tak napisałam, ale odkąd wróciłam nie wiem co mam ze sobą zrobić. Nie chce żebym przyszła na pogrzeb, ale ja sobie nie wyobrażam tam nie być. Znałam go.
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 18:46   #2374
ircha06
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Hej. Przyszlam Wam cos opowiedzieć.
O 9 dostaje smsa od kuzynki czy jestem w domu, odpisalam,ze tak,a za kolejne 15 minut SMS o treści :"jedziemy"...
No IK... Ubralam się tylko, zdarzylam troszkę ogarnąć, po kolejnych 15 minutach kuzynka juz pod drzwiami stoi...
Rozmawiały,a ona nagle do mnie z tekstem... Ale widać,ze chłopiec odbiera urodę,a dziewczynka nie... Jak ja to uslyszalam to mowie do niej : Po pierwsze co Ty ode mnie chcesz jak dopiero co wstalam, głowa,ani nie umyta,ani nie uczesania, ani pomalowana jestem( chociaż ja się sobie podobam nawet bez makijażu), po drugie ja ze swojego wyglądu jestem bardzo zadowolona i nie zamierzam nic zmienić, a po trzecie, dla Twojej wiadomości to dziewczynka nodbiera urodę,a nie chłopiec.... Glupio jej się zrobiło i do mnie tylko,ze wygladam inaczej... Heheheh, zadowolona jestem z siebie,ze tak jej odpowiedziałam....
No pewnie,ze wygladam inaczej, jestem od jutra w 6 miesiącu ciąży, no nie.
Ehh ja też miewam wizyty typu : "Jesteś w domu? Tak? To właśnie wyszłam z Rossmana/Biedronki, zaraz u Was będziemy". Aż dym mi uszami idzie, taaak się wtedy cieszę! Co do mądrych porad to też ostatnio usłyszałam: co, chora jesteś, przestań, nie masz co tak przeżywać. No mówię, jeśli tak ma być, to biorę to na klatę, dbam o siebie i jakoś z tego powoli wyjdę w miarę swoich możliwości. A tu pocieszenie: jeszcze możesz być chora, mnie dwa razy przeziębienie złapało w ciąży. No tak... to ktoś tak miał i mi też to przypadnie
Natomiast jak po dłuższej przerwie poszłam do pracy i w kilka m-cy mi się schudło coś koło 15 kilo (totalna orka tam była, czas leciał, ze czasem o jedzeniu człowiek zapominał) to ta sama osoba mnie pytała ile już mam kilo mniej, że jak ostatnio gadałyśmy to miałam -10, a ile teraz, bo już nie może patrzeć na mnie jak ja chudnę, a ona po ciąży nie może zrzucić... Wrrrr !
małaPaulina, trzymam kciuki, by się Tżtowi z pracą udało No jak Ty zawsze taka wysportowana i nadal aktywna, jeszcze kształtów nabierasz to i Tżta to kręci
aisa84, to spóźnione, ale szczere: wszystkiego NAJ... z okazji okrąglutkich Urodzin Jak to kiedyś mówili w wojsku: zmiana kodu - trójka z przodu
Amelie, no to nieźle się dziewczyna do ginka wyszykowała, mógł sobie pomyśleć, że ma tam łupież
NATALUSIA14, fajowa koszulka, już kiedyś na nią patrzyłam.
Tak się nachwaliłyście zdobyczami, że dziś poszłam zajrzeć do lumpika. Póki co nie szukałam nic dla bejbusia, ale pomierzyłam trochę rzeczy dla siebie. Właśnie były fajne krótkie spodenki ciążowe, ale zbyt obcisłe, tunikę założyłam jedną, ale czułam sie w niej jak ciotka klotka. ładny był sweterek, taki bez zapięcia, ale porwany. Żebyście widziały jakie tam mają wyszczuplające lustra!!! Jak spojrzysz na figurę to owszem człowiek, by się nie kapnął, bo każda tam się doceni i dowartościowuje, ale spójrz na twarz... to wyciągnięta dosłownie prawie jak w cyrkowych lustrach. Ostatecznie kupiłam rybaczki i płaszczyk dla mamy. Wróciłam, zjadłam i jakaś senna jestem, a miałam dziś tyyyle zrobić. Co chwilę pada i mnie wcale nie nastraja do czegokolwiek
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 18:49   #2375
Mandragorrka
Zakorzenienie

Hej jesteśmy juz w Pl wyjazd udany, podróż bezproblemowa. Teraz trzeba wrócić do rzeczywistości i jakims cudem ogarnąć forum

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 19:12   #2376
Ana***
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46379738]Jestem tak rozbita że szok...
Pojechałam dzisiaj do znajomej. Na chwile tylko. Zobaczyłam ją to ją nie poznałam. Myślałam że włosy przefarbowała. Po chwili do mnie dotarło... cała na czarno. Jej mama w ciągu ostatniego roku miała 3 zawały. Pytam się ją, a raczej stwierdziłam fakt "stało się coś, prawda". Tylko kiwnęła głową i się rozpłakała. Pytam "mama?", a ona mi mówi, "nie, mąż" Nogi się pode mną ugięły. Facet zdrowy, 44 lata, poleciał do Kanady dorobić trochę. Zmarł półtora tygodnia temu, coś z ciśnieniem, nie wiem, obie już ryczałyśmy w najlepsze Wczoraj go przywieźli. W pn msza i pogrzeb.
Przepraszam że to tu tak napisałam, ale odkąd wróciłam nie wiem co mam ze sobą zrobić. Nie chce żebym przyszła na pogrzeb, ale ja sobie nie wyobrażam tam nie być. Znałam go.[/QUOTE]

bardzo mi przykro
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 19:23   #2377
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Dziewczyny my już po wizycie. Dzidzia cała i zdrowa. No i będę miała córeczkę ! moja mała Oliwka <3 jestem przeszczesliwa. Nie chciała tylko buźki pokazac a na dowód mam dwa zdjęcia tego co ma między nóżkami waży całe 580g więc sporo ( moja kluska). Jak lekarz powiedział że na 100% dziewczynka to łzy same mi poplynely po policzkach. U mnie wykrył miesniaka na macicy który ma 2cm i mam być pod stałą kontrolą swojego gin.

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 19:26   #2378
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
bardzo mi przykro
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Dziewczyny my już po wizycie. Dzidzia cała i zdrowa. No i będę miała córeczkę ! moja mała Oliwka <3 jestem przeszczesliwa. Nie chciała tylko buźki pokazac a na dowód mam dwa zdjęcia tego co ma między nóżkami waży całe 580g więc sporo ( moja kluska). Jak lekarz powiedział że na 100% dziewczynka to łzy same mi poplynely po policzkach. U mnie wykrył miesniaka na macicy który ma 2cm i mam być pod stałą kontrolą swojego gin.

Gratuluję wizyty i córci Wklej zdjęcie jak dasz radę
Stary 2014-05-09, 19:27   #2379
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
Smile Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:

gratuluje dziewczynki
I współczuję i mam nadzieję ze zniknie miesniak. i trzymam kciuki
60cm
Monika moja coreczka
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 19:27   #2380
Misstic
Wtajemniczenie

Cześć babeczki

Czytam was cały dzień, ale nie miałam mocy ani humoru odpisywać. Mówie wam, mam dzisiaj taki dzień do jak niektóre z was wczoraj.
Nie dość, że pogoda masakryczna bo co chwila leje i to dość porządnie, nigdzie wyjść nie można na spacer, to jeszcze miałam dzisiaj tego dentyste...
Wyobraźcie sobie, że tam jak się człowiek umawia to dostaje na karteczce napisane na którą ma, termin wizyty i do jakiego stomatologa. No i ja taką karteczke powiesiłam sobie na szybie, na szafie, żeby nie zapomnieć o wizycie. Jak byk było napisane 9 maja godzina 9:00. No i pojechałam. Wchodzę, mówię jak się nazywam i że mam na dziewiątą do tej i do tej pani doktor a ta w recepcji do mnie że nie możliwe! Ja mówie jak nie możliwe, przecież byłam zapisana już miesiąc wcześniej. A ona do mnie, że na 9 jest inna pacjentka zapisana. I jeszcze raz prosi o nazwisko, to jej podaje i mówi do mnie, że na 10 No szlag mnie trafił!!! Ja mówie do niej, że na kartce mi zapisaliście, że na 9, a ona do mnie czy mam tą kartkę. Ja mówie, że nie bo wisi u mnie w domu. No nie pomyslałam, żeby ją wziąć. I wiecie co poczułam się jak jakaś kłamczucha cholerna.
Tak się wpieniłam, że aż się uniosłam. Mówie na głos: "Ja pier**le, ciekawe kto mi odda kase za parking". Akurat mój dentysta w mieście przyjmuje a tam wszystko płatne. Nie dość, że kupe kasy płace u dentysty bo to prywatnie, do tego parking, a tu mi jeszcze mówi, że na inną godzine mam
No trochę mnie poniosło. Ale w końcu to moje zasra*e pieniądze i czas. Tym bardziej, że pogoda brzydka, mnie brzuch trochę ciągną, ogólnie samopoczucie nie najlepsze a tu taki psikus.
Wychodząc z stamtąd powiedziałam, że będę o tej 10.
Pojechałam szybko do domu, mówie o nie ja jej pokaże, że nie zmyślam. Wzięłam tą kartkę z datą i godziną i jak przyjechałam z powrotem to dałam tą kartkę tej recepcjonistce. To się tylko głupio uśmiechnęła i już nic nie powiedziała.
Na szczęście sama wizyta była wporządku, ząbek zrobiony, pani doktor jak zawsze mega miła i profesjonalna także spoko. Tylko mam tak naruszane dziąsło od zęba, że już płukałam szałwią, bo mnie boli. Teraz już jest lepiej.

No to się wygadałam hehe

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 19:28   #2381
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))

Ja czekam z niecierpliwością do 13maja. Chce żeby juz był wtorek
60cm
Monika moja coreczka
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 19:28   #2382
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:

Perełka gratuluje dziewuszki
A tobie życzę dużo zdrówka i napewno wszystko będzie dobrze

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-05-09, 19:40   #2383
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Zdjecia mam dwa ale tylko cipuszki ;p

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 19:46   #2384
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
A bardzo proszę

sliczna bluzka i bardzo fajnie wyglądasz

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46379738]Jestem tak rozbita że szok...
Przepraszam że to tu tak napisałam, ale odkąd wróciłam nie wiem co mam ze sobą zrobić. Nie chce żebym przyszła na pogrzeb, ale ja sobie nie wyobrażam tam nie być. Znałam go.[/QUOTE]

straszne. jakiś miesiąc zmarł maż kuzynki mojej znajomej. Miał 37 lat, osierocił 8-letniego chłopca i 2-letnią dziewczynkę. Nie chorował, nagle o 5 rano zaczął się dusić, wezwali pogotowie, ale niestety nie udało się uratować. Jeszcze jego 2-letnia córeczka stała nad ciałem tatusia chcąc go obudzić. To jest dla mnie niewyobrażalna tragedia, jest człowiek i nagle go nie ma. Porządny, normalny człowiek, mąż i ojciec.

Cytat:

gratuluję dziewczynki ja już od paru dni oglądam ciuszki na dziewczynki, są takie słodkie

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 19:50   #2385
Misstic
Wtajemniczenie

Dobra a teraz trochę po odpisuję na posty które żeście na trzaskały wcześniej hehe

Paulina pytałaś jak długo będziemy mieszkać z tym szwagrem..
To ci powiem, że pewnie do usranej śmierci...
Widzisz, mieszkanie jest po mamie na nich dwóch (tzn na mojego męża i tego szwagra) i on ma prawo tam mieszkać dożywotnio. A że to stary kawaler bo 32 lata i do tego debil w każdym możliwym znaczeniu tego słowa to wiesz.. Ma swój pokój, płaci mało bo on jest jeden nas dwóch to zrozumiałe, że my więcej i za czynsz i za wode i ogólnie. Do tego ma posprzątane, bo jak z mężem robimy porządki to wiadomo, że np podłogę w całym domu myjemy i odkurzamy, żeby się brud nie nosił. To on nie musi tego robić. Czasami coś od nas do jedzenia dostanie, bo ogólnie żywimy się osobno ale jak mam np. wiadro truskawek z działki to wiadomo, że całego nie zjem, więc mu daje. Ma do kogo gębę otworzyć, bo zawsze przyjdzie i coś pomarudzi.
No żyć nie umierać. Nawet nie wiesz ile ja bym dała, żeby z nim nie mieszkać.. Chociaż teraz i tak jest względny spokój, bo kiedyś to ryczałam jak miałam wrócić do tego domu, taka była masakra tutaj.
Może kiedyś się to zmieni i my np. wyjedziemy albo dostaniemy możliwość wzięcia kredytu na mieszkanie albo wygram w totka
No jest jak jest i trzeba z tym żyć.

Agnes dokładnie Dzisiaj zaczęłyśmy 22 tydzień
A dzidziuś kopie aż miło

Dziewczyny czy tylko ja śpie nago? Nie wyobrażam sobie spać w piżamie (oduczył mnie tego mój mąż hehe) Po co próżycie się w tych piżamach skoro jeszcze dzidzi nie ma, mieszkacie sami. Polatajcie trochę jak was natura stworzyła

Co do spodni, to ja już od dawna noszę ciążowe dżinsy i są bardzo wygodne no i człowiek dobrze wygląda. Jedne kupione za 15zł w lumku (były rzeczy wycenione), drugie kupiła mi ciocia też w lumku za jakieś 5zł a jak nówki. Mam jeszcze jedne spodnie ciążowe ale to już takie wyjściowe typowo. Także naprawdę przejdzie się po sh i popatrzcie. Za grosze kupicie fajne spodnie, które później możecie nawet wywalić, bo 5 czy 10zł to naprawdę nie szkoda. Co innego jak się wyda 150zł i założy je 3 razy...
Poza tym staniki... nie ma u was takich małych hurtowni gdzie staniczki kosztują po 15zł? Wiem, że nie są najlepiej wykonane, w sensie że nie pochodzicie w nich rok, ale jak wam teraz tak szybko cycuszki rosną to i tak musicie co chwila wymianiać te staniczki. Więc opłaca się kupić w tych hurtowniach albo na bazarze stanik za 15zł.
A po porodzie czy karmieniu piersią zainwestujecie sobie w dobry porządny stanik z tym że droższy

A i miałam jeszcze napisać o wędlinach. Ja w ogóle praktycznie nie jem wędlin. Do najwyżej kilka plasterków sopockiej polędwicy i to raz na pół roku. Jakoś mi zbrzydły wędliny ale to już długo przed ciążą.
Za to kupuję je dla mojego męża. I w sumie tylko pakowane. Najlepiej w lidlu bo mają tam dobre produkty. Kiedyś kupowałam na wagę w woreczku... porażka po całości. Na następny dzień ale za dwa dni te wędliny były do wyrzucenia. Obslizgłe, śmierdzące i do I to nie ważne gdzie kupowałam. Może te wędliny co kosztują 40zł/kg mają mniej chemii i dłużej poleżą (chociaż też nie była bym taka pewna), jednak mnie na nie nie stać. A te pakowane, zawsze (z reguły mąż preferuje podsuszane) dłużej poleżą i nie boję się, że na następny dzień mam do wyrzucenia "pieniądze".

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Bardzo mi przykro...

Dla mnie największą tragedią życiową było by stracić męża.. Nie wyobrażam sobie życia bez niego, swojej egzystencji na tym świecie.

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-05-09, 19:51   #2386
Amelie
Raczkowanie

Dziewczyny później Was doczytam i pokomentuje

Po 15 udało mi się w końcu wejść na badanie Same korki bo to godziny szczytu i spóźniliśmy się troszkę ale na szczęście chwile później wchodziliśmy na badanie

Kropek jest jak najbardziej wzorowy, cwaniak stal na nogach i był odwrócony kręgosłupem więc lekarz trząsł brzuchem (! nie wiedziałam że tak można... ) by Kropek się chociaż troszkę odwrócił, ale olał nas totalnie i ssał kciuka w najlepsze Serduszko zdrowe, kosteczki dlugosci takiej jak mają być, mozg i reszta kompanii prawidłowe - kamień spadł mi z serca. No i Kropek dalej jest Kropkiem, fifol mu nie odpadł więc zostaje chłopakiem

Wrzucam kilka fotek, ssanie kciuka, szłapki, chude nogi i fejsik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kropka fejs.jpg (22,6 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kropka fejs2.jpg (23,1 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kropek szłapki.jpg (35,7 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kropek szłapki 2.jpg (21,7 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kropek kciuk.jpg (24,7 KB, 33 załadowań)
Stary 2014-05-09, 19:54   #2387
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Jezu to straszne... Też myślałam na początku,że o mamę chodzi a tu mąż Choć to dwie tragedie jakby nie patrzyć... Najgorsze,że jej nawet przy nim nie było..

Cytat:

Gratuluję Oby te mięśniaki w niczym Ci nie przeszkodziły

A ja mam dzień z d... zepsułam Tż urodziny... W sumie on mówi,że nie zepsułam ale jest mu przykro,że ja cały dzień płaczę... Tak mi źle jak większość czasu jestem sama w tym domu... Chciałabym pójść do kogoś,porozmawiać a tu nikt dla mnie czasu nie ma i każdy dzień wygląda tak samo Normalnie ryczę i się dzisiaj uspokoić nie mogę...
Chociaż dałam Tż najlepszy prezent-pierwszy raz poczuł jak dzidzia kopię... Czuję się taka beznadziejna do paru dni a dzisiaj to już najbardziej

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 19:56   #2388
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amelie Pokaż wiadomość

Po 15 udało mi się w końcu wejść na badanie Same korki bo to godziny szczytu i spóźniliśmy się troszkę ale na szczęście chwile później wchodziliśmy na badanie

Kropek jest jak najbardziej wzorowy, cwaniak stal na nogach i był odwrócony kręgosłupem więc lekarz trząsł brzuchem (! nie wiedziałam że tak można... ) by Kropek się chociaż troszkę odwrócił, ale olał nas totalnie i ssał kciuka w najlepsze Serduszko zdrowe, kosteczki dlugosci takiej jak mają być, mozg i reszta kompanii prawidłowe - kamień spadł mi z serca. No i Kropek dalej jest Kropkiem, fifol mu nie odpadł więc zostaje chłopakiem

Gratuluje

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-05-09, 19:57   #2389
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:

Piękny mały !! Super,że wszystko gra teraz tylko czekać do porodu

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-05-09, 20:04   #2390
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:

gratulacje dziewczynki

a ja mam takie pytanie pod zebrami tak strasznie mi ciagnie skora ze szok, domyslam sie ze to normalne?? tez tak macie??
smaruje brzuch juz chyba ze 2 albo 3 razy dziennie bo czuje ze robie sie jak balon

za to jestem szczesliwa kupilsmy z mezem wkoncu krzaczka do naszych gazoników jestem wykonczona 2 razy dzis na zakupach to przesada, dlatego juz umyta wysamrowana odpoczywam.

A w zalaczniku pokaze wam moje drzewko:P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0005.jpg (188,1 KB, 26 załadowań)

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 20:14   #2391
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Dobra a teraz trochę po odpisuję na posty które żeście na trzaskały wcześniej hehe

Paulina pytałaś jak długo będziemy mieszkać z tym szwagrem..
To ci powiem, że pewnie do usranej śmierci...
Widzisz, mieszkanie jest po mamie na nich dwóch (tzn na mojego męża i tego szwagra) i on ma prawo tam mieszkać dożywotnio. A że to stary kawaler bo 32 lata i do tego debil w każdym możliwym znaczeniu tego słowa to wiesz.. Ma swój pokój, płaci mało bo on jest jeden nas dwóch to zrozumiałe, że my więcej i za czynsz i za wode i ogólnie. Do tego ma posprzątane, bo jak z mężem robimy porządki to wiadomo, że np podłogę w całym domu myjemy i odkurzamy, żeby się brud nie nosił. To on nie musi tego robić. Czasami coś od nas do jedzenia dostanie, bo ogólnie żywimy się osobno ale jak mam np. wiadro truskawek z działki to wiadomo, że całego nie zjem, więc mu daje. Ma do kogo gębę otworzyć, bo zawsze przyjdzie i coś pomarudzi.
No żyć nie umierać. Nawet nie wiesz ile ja bym dała, żeby z nim nie mieszkać.. Chociaż teraz i tak jest względny spokój, bo kiedyś to ryczałam jak miałam wrócić do tego domu, taka była masakra tutaj.
Może kiedyś się to zmieni i my np. wyjedziemy albo dostaniemy możliwość wzięcia kredytu na mieszkanie albo wygram w totka
No jest jak jest i trzeba z tym żyć.

Agnes dokładnie Dzisiaj zaczęłyśmy 22 tydzień
A dzidziuś kopie aż miło

Dziewczyny czy tylko ja śpie nago? Nie wyobrażam sobie spać w piżamie (oduczył mnie tego mój mąż hehe) Po co próżycie się w tych piżamach skoro jeszcze dzidzi nie ma, mieszkacie sami. Polatajcie trochę jak was natura stworzyła

Co do spodni, to ja już od dawna noszę ciążowe dżinsy i są bardzo wygodne no i człowiek dobrze wygląda. Jedne kupione za 15zł w lumku (były rzeczy wycenione), drugie kupiła mi ciocia też w lumku za jakieś 5zł a jak nówki. Mam jeszcze jedne spodnie ciążowe ale to już takie wyjściowe typowo. Także naprawdę przejdzie się po sh i popatrzcie. Za grosze kupicie fajne spodnie, które później możecie nawet wywalić, bo 5 czy 10zł to naprawdę nie szkoda. Co innego jak się wyda 150zł i założy je 3 razy...
Poza tym staniki... nie ma u was takich małych hurtowni gdzie staniczki kosztują po 15zł? Wiem, że nie są najlepiej wykonane, w sensie że nie pochodzicie w nich rok, ale jak wam teraz tak szybko cycuszki rosną to i tak musicie co chwila wymianiać te staniczki. Więc opłaca się kupić w tych hurtowniach albo na bazarze stanik za 15zł.
A po porodzie czy karmieniu piersią zainwestujecie sobie w dobry porządny stanik z tym że droższy

A i miałam jeszcze napisać o wędlinach. Ja w ogóle praktycznie nie jem wędlin. Do najwyżej kilka plasterków sopockiej polędwicy i to raz na pół roku. Jakoś mi zbrzydły wędliny ale to już długo przed ciążą.
Za to kupuję je dla mojego męża. I w sumie tylko pakowane. Najlepiej w lidlu bo mają tam dobre produkty. Kiedyś kupowałam na wagę w woreczku... porażka po całości. Na następny dzień ale za dwa dni te wędliny były do wyrzucenia. Obslizgłe, śmierdzące i do I to nie ważne gdzie kupowałam. Może te wędliny co kosztują 40zł/kg mają mniej chemii i dłużej poleżą (chociaż też nie była bym taka pewna), jednak mnie na nie nie stać. A te pakowane, zawsze (z reguły mąż preferuje podsuszane) dłużej poleżą i nie boję się, że na następny dzień mam do wyrzucenia "pieniądze".

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Bardzo mi przykro...

Dla mnie największą tragedią życiową było by stracić męża.. Nie wyobrażam sobie życia bez niego, swojej egzystencji na tym świecie.
Jezeli chodzi o wędliny pakowane.to w lidlu maja bardzo dobre i wiekszosc to sa wedliny z wieksza zawartośvia miesa kupuje tylkk te powyzej 94% i zadne MOM.

Cytat:

Gratulacje i super zr fasolek ok

Stary 2014-05-09, 20:20   #2392
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje

Cytat:

Gratulacje Sliczne foteczki

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

a zapomnialam dodać, że zakupiłam zasłonki do pokoju małego jutro musze zanieśc do znajomej aby mi je skrociła o 10 cm

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 20:22   #2393
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratulacje

Gratulacje Sliczne foteczki

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

a zapomnialam dodać, że zakupiłam zasłonki do pokoju małego jutro musze zanieśc do znajomej aby mi je skrociła o 10 cm
super oczywiscie czekamy na zdjecia gotowych zaslonek

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 20:23   #2394
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez etusiaaa Pokaż wiadomość
super oczywiscie czekamy na zdjecia gotowych zaslonek
też paseczkowe zdjecia zrobie jak juz beda wisieć na tle ściany paseczkowej

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 20:28   #2395
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny my już p
o wizycie. Dzidzia cała i zdrowa. No i będę miała córeczkę ! moja mała Oliwka <3 jestem przeszczesliwa. Nie chciała tylko buźki pokazac a na dowód mam dwa zdjęcia tego co ma między nóżkami waży całe 580g więc sporo ( moja kluska). Jak lekarz powiedział że na 100% dziewczynka to łzy same mi poplynely po policzkach. U mnie wykrył miesniaka na macicy który ma 2cm i mam być pod stałą kontrolą swojego gin.

super że z dzidzią ok a ty się trzymaj i nie zamartwiaj , jesli bedziesz pod stałą opieką to wszytsko bedzie dobrze

Przykro mi bardzo nie potrafie sobie nawet wyobrazic jak sie czuje twoja koleżanka

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Cześć babeczki

Czytam was cały dzień, ale nie miałam mocy ani humoru odpisywać. Mówie wam, mam dzisiaj taki dzień do jak niektóre z was wczoraj.
Nie dość, że pogoda masakryczna bo co chwila leje i to dość porządnie, nigdzie wyjść nie można na spacer, to jeszcze miałam dzisiaj tego dentyste...
Wyobraźcie sobie, że tam jak się człowiek umawia to dostaje na karteczce napisane na którą ma, termin wizyty i do jakiego stomatologa. No i ja taką karteczke powiesiłam sobie na szybie, na szafie, żeby nie zapomnieć o wizycie. Jak byk było napisane 9 maja godzina 9:00. No i pojechałam. Wchodzę, mówię jak się nazywam i że mam na dziewiątą do tej i do tej pani doktor a ta w recepcji do mnie że nie możliwe! Ja mówie jak nie możliwe, przecież byłam zapisana już miesiąc wcześniej. A ona do mnie, że na 9 jest inna pacjentka zapisana. I jeszcze raz prosi o nazwisko, to jej podaje i mówi do mnie, że na 10 No szlag mnie trafił!!! Ja mówie do niej, że na kartce mi zapisaliście, że na 9, a ona do mnie czy mam tą kartkę. Ja mówie, że nie bo wisi u mnie w domu. No nie pomyslałam, żeby ją wziąć. I wiecie co poczułam się jak jakaś kłamczucha cholerna.
Tak się wpieniłam, że aż się uniosłam. Mówie na głos: "Ja pier**le, ciekawe kto mi odda kase za parking". Akurat mój dentysta w mieście przyjmuje a tam wszystko płatne. Nie dość, że kupe kasy płace u dentysty bo to prywatnie, do tego parking, a tu mi jeszcze mówi, że na inną godzine mam
No trochę mnie poniosło. Ale w końcu to moje zasra*e pieniądze i czas. Tym bardziej, że pogoda brzydka, mnie brzuch trochę ciągną, ogólnie samopoczucie nie najlepsze a tu taki psikus.
Wychodząc z stamtąd powiedziałam, że będę o tej 10.
Pojechałam szybko do domu, mówie o nie ja jej pokaże, że nie zmyślam. Wzięłam tą kartkę z datą i godziną i jak przyjechałam z powrotem to dałam tą kartkę tej recepcjonistce. To się tylko głupio uśmiechnęła i już nic nie powiedziała.
Na szczęście sama wizyta była wporządku, ząbek zrobiony, pani doktor jak zawsze mega miła i profesjonalna także spoko. Tylko mam tak naruszane dziąsło od zęba, że już płukałam szałwią, bo mnie boli. Teraz już jest lepiej.

No to się wygadałam hehe
tak to juz jest z tym recepcjonistkami , dobrze ze jej udowodniłaś

Cytat:

też chce takie foteczki super słodkie

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
gratulacje dziewczynki

a ja mam takie pytanie pod zebrami tak strasznie mi ciagnie skora ze szok, domyslam sie ze to normalne?? tez tak macie??
smaruje brzuch juz chyba ze 2 albo 3 razy dziennie bo czuje ze robie sie jak balon

za to jestem szczesliwa kupilsmy z mezem wkoncu krzaczka do naszych gazoników jestem wykonczona 2 razy dzis na zakupach to przesada, dlatego juz umyta wysamrowana odpoczywam.

Słowa mojego męża "Za☠☠☠iście " mi się tez bardzooo podoba !!
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 20:39   #2396
201610121609
Konto usunięte

Dziękuje wszystkim za życzenia
I gratuluje wizyt

Zaraz uduszę tz
Siedzę pół dnia w domu sama i tak cały tydz bo on w pracy i przygotowałam dla nas film na wieczór i w ogole a on zasnął no gęby cały dzień nie ma do kogo otworzyć a jak przyszedł to śpi ... Jeszcze teść dzwonił, ze jutro najpóźniej o 9 rano mamy u nich być bo tz ma sie za niego gdzieś tam dobrze dogadać po niemiecku no i ja tez muszę jechać bo to drugi koniec Köln a chce na zakupy to nie będzie tz jeździł w kółko tylko od razu od teściów na miasto sie wybierzemy...

Tak czy tak muszę teraz posiedzieć ze dwie godziny w swoim towarzystwie bo jak pójdę spać wcześniej to wstane w środku nocy a tz sobie juz chrapie...
Tak w ogole to bardzo sie przyzwyczaiłam spać z zatyczkami w uszach i nie jak malutka sie urodzi to bede musiała sie tego oduczyć ...

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 20:39   #2397
Denaris
Rozeznanie

Cześć dziewczyny, znowu załamałam się ilością postów po wczoraj, ale jakoś nadrobiłam. Nie drukować tak!

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Ja mam pełno spódnic na gumce i sukienek luźnych, wole kiecki niż spodenki:).
To jest najlepsze, szkoda kasy na spodnie które w sumie założy się tylko w ciąży, a w lato będzie +30 to się nie przydadzą

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
88Ekaterina88 ale ty masz małą dupkę :bacik: :D

NATALUSIA14 super ta koszulka:ehem:

aisa8 no ja z H&M mam tylko staniki ale jestem zadowolona bo sie z nimi nic nie dzieje,ale na piżamkę sie napalilam tylko ze są rozne wzory i kazdy super:D

Paulina Darek to poproszę trochę tych cycków :pliz:
zawsze miałam takie małe groszki i chce mieć w końcu cyce no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !:baba:
Sportowe staniki czy takie normalne?

Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość
Kobiety zlitujcie sie nie piszcie o jedzenui bo ja mam taka ochote na cos dobrego...u mnie dzisiaj rybcia z frytkami :) ale to dopiero kolo 18 jak juz bede w domu.
tyleczki rosna ?? hymm mi to chyba az tak nie bo spokojnie mieszcze sie w spodnie tyle ze brzuszek juz zawadza nie chce go obciskac. wiec zostaja legginsy lub sukienki.
Cycyki oddam za darmo bo mam cyce jak donice oby potem zmalaly :)
Legginsy i sukienki najlepsze:D Ja to dziś czuję się taka przepełniona w brzuchu, na dodatek o dkilku dni skacze mi w żołądku jakby jakaś kulka czy cuś, wiecie co to?

Cytat:
Napisane przez Paulina Darek Pokaż wiadomość
tak sobie oglądam łóżeczka i zastanawia mnie czym różni się materac pianka-gryka-kokos od kokos-pianka???:rolleyes: czy któryś jest lepszy dla dziecka???
a wstawię wam łóżeczka, które mi się podobają...prawie niczym się nie różnią :p: ale cena jest różna...
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...221131420.html
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...216779303.html

i kolor albo taki albo wenge, jeszcze nie wiem i tak całe prawie zakryte przez te wszystkie ozdoby... :ehem:
Prawie identyczne to nie ma co przepłacać, łóżeczka ładne :) Te materace to niby są dwustronne, z kokosem na lato bardziej przewiewne a te z gryką to nie wiem, może cieplejsze? (widać że ona na samym dole jest, a kokos z drugiej strony)

Cytat:
A bardzo proszę :D
świetna ta koszulka! Ładnie wyglądasz :)

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Hej :) jesteśmy juz w Pl wyjazd udany, podróż bezproblemowa. Teraz trzeba wrócić do rzeczywistości i jakims cudem ogarnąć forum :D

No to super, witamy z powrotem :cmok:

Cytat:
Dziewczyny my już po wizycie. Dzidzia cała i zdrowa. No i będę miała córeczkę ! :D moja mała Oliwka <3 jestem przeszczesliwa. Nie chciała tylko buźki pokazac a na dowód mam dwa zdjęcia tego co ma między nóżkami ;) waży całe 580g więc sporo ( moja kluska). Jak lekarz powiedział że na 100% dziewczynka to łzy same mi poplynely po policzkach. U mnie wykrył miesniaka na macicy który ma 2cm i mam być pod stałą kontrolą swojego gin.

Gratki! Spora ta twoja dzidzia, widać, że mamusia dobrze karmi :D

Cytat:
Dziewczyny później Was doczytam i pokomentuje ;)

Po 15 udało mi się w końcu wejść na badanie ;) Same korki bo to godziny szczytu i spóźniliśmy się troszkę ale na szczęście chwile później wchodziliśmy na badanie :)

Kropek jest jak najbardziej wzorowy, cwaniak stal na nogach i był odwrócony kręgosłupem więc lekarz trząsł brzuchem (! nie wiedziałam że tak można... :brzydal: ) by Kropek się chociaż troszkę odwrócił, ale olał nas totalnie i ssał kciuka w najlepsze ;) Serduszko zdrowe, kosteczki dlugosci takiej jak mają być, mozg i reszta kompanii prawidłowe - kamień spadł mi z serca. No i Kropek dalej jest Kropkiem, fifol mu nie odpadł więc zostaje chłopakiem :jupi:

Wrzucam kilka fotek, ssanie kciuka, szłapki, chude nogi i fejsik :)
Gratuluję udanej wizyty! Moja w poniedziałek i już mnie stres bierze :brzydal:

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Jezu to straszne... Też myślałam na początku,że o mamę chodzi a tu mąż :( Choć to dwie tragedie jakby nie patrzyć... Najgorsze,że jej nawet przy nim nie było..

Gratuluję :) Oby te mięśniaki w niczym Ci nie przeszkodziły :)

A ja mam dzień z d... zepsułam Tż urodziny... W sumie on mówi,że nie zepsułam ale jest mu przykro,że ja cały dzień płaczę... Tak mi źle jak większość czasu jestem sama w tym domu... Chciałabym pójść do kogoś,porozmawiać a tu nikt dla mnie czasu nie ma i każdy dzień wygląda tak samo :( Normalnie ryczę i się dzisiaj uspokoić nie mogę...
Chociaż dałam Tż najlepszy prezent-pierwszy raz poczuł jak dzidzia kopię... Czuję się taka beznadziejna do paru dni a dzisiaj to już najbardziej :(
Meta widać, że mamy podobne ostatnie dni, dziś od rana to ryczałam jak boberek :prosi: Szurnięta to mało powiedziane (ja ofc)

Cytat:
gratulacje dziewczynki:cmok:

smaruje brzuch juz chyba ze 2 albo 3 razy dziennie bo czuje ze robie sie jak balon:p:

za to jestem szczesliwa kupilsmy z mezem wkoncu krzaczka do naszych gazoników:jupi: jestem wykonczona 2 razy dzis na zakupach to przesada, dlatego juz umyta wysamrowana odpoczywam.

Smaruj smaruj, najlepsza oliwka, jak ciągnie to znaczy, że mogą zrobić się rozstępy bez nawilżenia, mnie to czasem tak swędzi, że szału dostaję, szczególnie gdy wychodzę do sklepu chodzę i się drapię jak głupia po brzuchu :brzydal:

dzanet
:cmok:

aisa 100 lat :) :*

Edytowane przez Denaris
Czas edycji: 2014-05-09 o 20:42
Denaris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 20:42   #2398
ircha06
Raczkowanie

Cytat:

Śliczne fotki, najważniejsze, że wszystko w porządku z bejbusiem
Perełka, gratuluję córci
Misstic, wcale ci się nie dziwię, że cię poniosło u dentysty
Mandragorrka, dobrze, że szczęśliwie dotarliście do domku
wpaula zdrówka!!! Ja niedawno się ogarnęłam po przeziębieniu. Nic już od siebie nie dodaję, bo tu dziewczyny już wszystko ci napisały, też korzystałam z ich porad
etusiaaa, bardzo ładna ozdoba
dzanet2108, przykro mi z powodu męża koleżanki

Dziś dostałam maila z elektroniczną fakturą i powiadomienie, że z powodu prac technicznych termin płatności wydłużają UWAGA do: 28.11.2013r.

Aha, i dla lubiących żelki - być może kogoś nie zaskoczę, ale ja dziś to dopiero odkryłam w sklepie. Jadłyście z tej serii Akuku tzw. składaki, że łączy się żelka o smaku malinowym z ananasowym i jedząc je razem czujesz truskawkowy smak .?
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 20:45   #2399
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Denaris Pokaż wiadomość

Meta widać, że mamy podobne ostatnie dni, dziś od rana to ryczałam jak boberek Szurnięta to mało powiedziane (ja ofc)
No chyba obydwie szurnięte jesteśmy w takim razie. Ale czasem dobrze jest sobie popłakać niż dusić to w sobie... Tylko nasze dzidzie pewnie też smutne przez to. Moja jak dzisiaj tak płakałam to mnie pukała
A największy smaczek to w klubie. Ale to nie powód do płaczu tylko nerwów. Chyba,że do płaczu nad debilstwem ludzi... Ehh. Brak słów.

Stary 2014-05-09, 21:00   #2400
Denaris
Rozeznanie

Cytat:
też paseczkowe zdjecia zrobie jak juz beda wisieć na tle ściany paseczkowej
A jakie kolory?

Cytat:
Napisane przez ircha06 Pokaż wiadomość
Śliczne fotki, najważniejsze, że wszystko w porządku z bejbusiem
Perełka, gratuluję córci
Misstic, wcale ci się nie dziwię, że cię poniosło u dentysty
Mandragorrka, dobrze, że szczęśliwie dotarliście do domku
wpaula zdrówka!!! Ja niedawno się ogarnęłam po przeziębieniu. Nic już od siebie nie dodaję, bo tu dziewczyny już wszystko ci napisały, też korzystałam z ich porad
etusiaaa, bardzo ładna ozdoba
dzanet2108, przykro mi z powodu męża koleżanki

Dziś dostałam maila z elektroniczną fakturą i powiadomienie, że z powodu prac technicznych termin płatności wydłużają UWAGA do: 28.11.2013r.

Aha, i dla lubiących żelki - być może kogoś nie zaskoczę, ale ja dziś to dopiero odkryłam w sklepie. Jadłyście z tej serii Akuku tzw. składaki, że łączy się żelka o smaku malinowym z ananasowym i jedząc je razem czujesz truskawkowy smak .?
O jeny, pierwszy raz słyszę aż je kupię następnym razem

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
No chyba obydwie szurnięte jesteśmy w takim razie. Ale czasem dobrze jest sobie popłakać niż dusić to w sobie... Tylko nasze dzidzie pewnie też smutne przez to. Moja jak dzisiaj tak płakałam to mnie pukała
A największy smaczek to w klubie. Ale to nie powód do płaczu tylko nerwów. Chyba,że do płaczu nad debilstwem ludzi... Ehh. Brak słów.
To chociasz malutka popukała, moje (płeć niezidentyfikowana) to szaleje całymi dniami aż mi się brzuch rusza i pilot na brzuchu podskakuje Ja to może nie płakałam, tylko wyłam do szlafroka, żeby nikt nie słyszał . Raz a porządnie, ale teraz to wydaje mi się trochę śmieszne

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości