|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.
Śliczniewyglądasz, a ta koszulka jest boska!
Cytat:
Cytat:
A i sa tez plastry apap na czoło. Apap Ice. Bezpieczne dla kobiet w ciąży. Wtedy o tym nie wiedziałam, teraz bym już na pewno tym się ratowała. Edytowane przez 41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde Czas edycji: 2014-05-09 o 18:29 |
||
|
|
|
#2372 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2373 |
|
Konto usunięte
|
Jestem tak rozbita że szok...
Pojechałam dzisiaj do znajomej. Na chwile tylko. Zobaczyłam ją to ją nie poznałam. Myślałam że włosy przefarbowała. Po chwili do mnie dotarło... cała na czarno. Jej mama w ciągu ostatniego roku miała 3 zawały. Pytam się ją, a raczej stwierdziłam fakt "stało się coś, prawda". Tylko kiwnęła głową i się rozpłakała. Pytam "mama?", a ona mi mówi, "nie, mąż" Przepraszam że to tu tak napisałam, ale odkąd wróciłam nie wiem co mam ze sobą zrobić. Nie chce żebym przyszła na pogrzeb, ale ja sobie nie wyobrażam tam nie być. Znałam go. |
|
|
|
#2374 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Natomiast jak po dłuższej przerwie poszłam do pracy i w kilka m-cy mi się schudło coś koło 15 kilo (totalna orka tam była, czas leciał, ze czasem o jedzeniu człowiek zapominał) to ta sama osoba mnie pytała ile już mam kilo mniej, że jak ostatnio gadałyśmy to miałam -10, a ile teraz, bo już nie może patrzeć na mnie jak ja chudnę, a ona po ciąży nie może zrzucić... Wrrrr ! małaPaulina, trzymam kciuki, by się Tżtowi z pracą udało No jak Ty zawsze taka wysportowana i nadal aktywna, jeszcze kształtów nabierasz to i Tżta to kręci aisa84, to spóźnione, ale szczere: wszystkiego NAJ... z okazji okrąglutkich Urodzin Jak to kiedyś mówili w wojsku: zmiana kodu - trójka z przodu ![]() Amelie, no to nieźle się dziewczyna do ginka wyszykowała, mógł sobie pomyśleć, że ma tam łupież NATALUSIA14, fajowa koszulka, już kiedyś na nią patrzyłam. Tak się nachwaliłyście zdobyczami, że dziś poszłam zajrzeć do lumpika. Póki co nie szukałam nic dla bejbusia, ale pomierzyłam trochę rzeczy dla siebie. Właśnie były fajne krótkie spodenki ciążowe, ale zbyt obcisłe, tunikę założyłam jedną, ale czułam sie w niej jak ciotka klotka. ładny był sweterek, taki bez zapięcia, ale porwany. Żebyście widziały jakie tam mają wyszczuplające lustra!!! Jak spojrzysz na figurę to owszem człowiek, by się nie kapnął, bo każda tam się doceni i dowartościowuje, ale spójrz na twarz... to wyciągnięta dosłownie prawie jak w cyrkowych lustrach. Ostatecznie kupiłam rybaczki i płaszczyk dla mamy. Wróciłam, zjadłam i jakaś senna jestem, a miałam dziś tyyyle zrobić. Co chwilę pada i mnie wcale nie nastraja do czegokolwiek
|
|
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
jesteśmy juz w Pl wyjazd udany, podróż bezproblemowa. Teraz trzeba wrócić do rzeczywistości i jakims cudem ogarnąć forum ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46379738]Jestem tak rozbita że szok...
Pojechałam dzisiaj do znajomej. Na chwile tylko. Zobaczyłam ją to ją nie poznałam. Myślałam że włosy przefarbowała. Po chwili do mnie dotarło... cała na czarno. Jej mama w ciągu ostatniego roku miała 3 zawały. Pytam się ją, a raczej stwierdziłam fakt "stało się coś, prawda". Tylko kiwnęła głową i się rozpłakała. Pytam "mama?", a ona mi mówi, "nie, mąż" Przepraszam że to tu tak napisałam, ale odkąd wróciłam nie wiem co mam ze sobą zrobić. Nie chce żebym przyszła na pogrzeb, ale ja sobie nie wyobrażam tam nie być. Znałam go.[/QUOTE] bardzo mi przykro
|
|
|
|
#2377 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny my już po wizycie. Dzidzia cała i zdrowa. No i będę miała córeczkę !
moja mała Oliwka <3 jestem przeszczesliwa. Nie chciała tylko buźki pokazac a na dowód mam dwa zdjęcia tego co ma między nóżkami waży całe 580g więc sporo ( moja kluska). Jak lekarz powiedział że na 100% dziewczynka to łzy same mi poplynely po policzkach. U mnie wykrył miesniaka na macicy który ma 2cm i mam być pod stałą kontrolą swojego gin. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2378 | |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję
Cytat:
Wklej zdjęcie jak dasz radę
|
|
|
|
|
#2379 | |
|
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
Cytat:
![]() I współczuję i mam nadzieję ze zniknie miesniak. i trzymam kciuki
|
|
|
#2380 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć babeczki
![]() Czytam was cały dzień, ale nie miałam mocy ani humoru odpisywać. Mówie wam, mam dzisiaj taki dzień do Nie dość, że pogoda masakryczna bo co chwila leje i to dość porządnie, nigdzie wyjść nie można na spacer, to jeszcze miałam dzisiaj tego dentyste... Wyobraźcie sobie, że tam jak się człowiek umawia to dostaje na karteczce napisane na którą ma, termin wizyty i do jakiego stomatologa. No i ja taką karteczke powiesiłam sobie na szybie, na szafie, żeby nie zapomnieć o wizycie. Jak byk było napisane 9 maja godzina 9:00. No i pojechałam. Wchodzę, mówię jak się nazywam i że mam na dziewiątą do tej i do tej pani doktor a ta w recepcji do mnie że nie możliwe! Tak się wpieniłam, że aż się uniosłam. Mówie na głos: "Ja pier**le, ciekawe kto mi odda kase za parking". Akurat mój dentysta w mieście przyjmuje a tam wszystko płatne. Nie dość, że kupe kasy płace u dentysty bo to prywatnie, do tego parking, a tu mi jeszcze mówi, że na inną godzine mam ![]() ![]() No trochę mnie poniosło. Ale w końcu to moje zasra*e pieniądze i czas. Tym bardziej, że pogoda brzydka, mnie brzuch trochę ciągną, ogólnie samopoczucie nie najlepsze a tu taki psikus. Wychodząc z stamtąd powiedziałam, że będę o tej 10. Pojechałam szybko do domu, mówie o nie ja jej pokaże, że nie zmyślam. Wzięłam tą kartkę z datą i godziną i jak przyjechałam z powrotem to dałam tą kartkę tej recepcjonistce. To się tylko głupio uśmiechnęła i już nic nie powiedziała. Na szczęście sama wizyta była wporządku, ząbek zrobiony, pani doktor jak zawsze mega miła i profesjonalna także spoko. Tylko mam tak naruszane dziąsło od zęba, że już płukałam szałwią, bo mnie boli. Teraz już jest lepiej. No to się wygadałam hehe
|
#2381 |
|
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
Ja czekam z niecierpliwością do 13maja. Chce żeby juz był wtorek
|
|
#2382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tobie życzę dużo zdrówka i napewno wszystko będzie dobrze
|
|
#2383 |
|
Zadomowienie
|
Zdjecia mam dwa ale tylko cipuszki ;p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
sliczna bluzka ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46379738]Jestem tak rozbita że szok... Pojechałam dzisiaj do znajomej. Na chwile tylko. Zobaczyłam ją to ją nie poznałam. Myślałam że włosy przefarbowała. Po chwili do mnie dotarło... cała na czarno. Jej mama w ciągu ostatniego roku miała 3 zawały. Pytam się ją, a raczej stwierdziłam fakt "stało się coś, prawda". Tylko kiwnęła głową i się rozpłakała. Pytam "mama?", a ona mi mówi, "nie, mąż" Przepraszam że to tu tak napisałam, ale odkąd wróciłam nie wiem co mam ze sobą zrobić. Nie chce żebym przyszła na pogrzeb, ale ja sobie nie wyobrażam tam nie być. Znałam go.[/QUOTE] straszne. jakiś miesiąc zmarł maż kuzynki mojej znajomej. Miał 37 lat, osierocił 8-letniego chłopca i 2-letnią dziewczynkę. Nie chorował, nagle o 5 rano zaczął się dusić, wezwali pogotowie, ale niestety nie udało się uratować. Jeszcze jego 2-letnia córeczka stała nad ciałem tatusia chcąc go obudzić. To jest dla mnie niewyobrażalna tragedia, jest człowiek i nagle go nie ma. Porządny, normalny człowiek, mąż i ojciec. Cytat:
ja już od paru dni oglądam ciuszki na dziewczynki, są takie słodkie
|
|
#2385 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra a teraz trochę po odpisuję na posty które żeście na trzaskały wcześniej hehe
![]() Paulina pytałaś jak długo będziemy mieszkać z tym szwagrem.. To ci powiem, że pewnie do usranej śmierci... Widzisz, mieszkanie jest po mamie na nich dwóch (tzn na mojego męża i tego szwagra) i on ma prawo tam mieszkać dożywotnio. A że to stary kawaler bo 32 lata i do tego debil w każdym możliwym znaczeniu tego słowa to wiesz.. Ma swój pokój, płaci mało bo on jest jeden nas dwóch to zrozumiałe, że my więcej i za czynsz i za wode i ogólnie. Do tego ma posprzątane, bo jak z mężem robimy porządki to wiadomo, że np podłogę w całym domu myjemy i odkurzamy, żeby się brud nie nosił. To on nie musi tego robić. Czasami coś od nas do jedzenia dostanie, bo ogólnie żywimy się osobno ale jak mam np. wiadro truskawek z działki to wiadomo, że całego nie zjem, więc mu daje. Ma do kogo gębę otworzyć, bo zawsze przyjdzie i coś pomarudzi. No żyć nie umierać. Nawet nie wiesz ile ja bym dała, żeby z nim nie mieszkać.. Chociaż teraz i tak jest względny spokój, bo kiedyś to ryczałam jak miałam wrócić do tego domu, taka była masakra tutaj. Może kiedyś się to zmieni i my np. wyjedziemy albo dostaniemy możliwość wzięcia kredytu na mieszkanie albo wygram w totka ![]() No jest jak jest i trzeba z tym żyć. Agnes dokładnie Dzisiaj zaczęłyśmy 22 tydzień ![]() A dzidziuś kopie aż miło Dziewczyny czy tylko ja śpie nago? Nie wyobrażam sobie spać w piżamie (oduczył mnie tego mój mąż hehe ) Po co próżycie się w tych piżamach skoro jeszcze dzidzi nie ma, mieszkacie sami. Polatajcie trochę jak was natura stworzyła ![]() Co do spodni, to ja już od dawna noszę ciążowe dżinsy i są bardzo wygodne no i człowiek dobrze wygląda. Jedne kupione za 15zł w lumku (były rzeczy wycenione), drugie kupiła mi ciocia też w lumku za jakieś 5zł a jak nówki. Mam jeszcze jedne spodnie ciążowe ale to już takie wyjściowe typowo. Także naprawdę przejdzie się po sh i popatrzcie. Za grosze kupicie fajne spodnie, które później możecie nawet wywalić, bo 5 czy 10zł to naprawdę nie szkoda. Co innego jak się wyda 150zł i założy je 3 razy... Poza tym staniki... nie ma u was takich małych hurtowni gdzie staniczki kosztują po 15zł? Wiem, że nie są najlepiej wykonane, w sensie że nie pochodzicie w nich rok, ale jak wam teraz tak szybko cycuszki rosną to i tak musicie co chwila wymianiać te staniczki. Więc opłaca się kupić w tych hurtowniach albo na bazarze stanik za 15zł. A po porodzie czy karmieniu piersią zainwestujecie sobie w dobry porządny stanik z tym że droższy ![]() A i miałam jeszcze napisać o wędlinach. Ja w ogóle praktycznie nie jem wędlin. Do najwyżej kilka plasterków sopockiej polędwicy i to raz na pół roku. Jakoś mi zbrzydły wędliny ale to już długo przed ciążą. Za to kupuję je dla mojego męża. I w sumie tylko pakowane. Najlepiej w lidlu bo mają tam dobre produkty. Kiedyś kupowałam na wagę w woreczku... porażka po całości. Na następny dzień ale za dwa dni te wędliny były do wyrzucenia. Obslizgłe, śmierdzące i do ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46379738]Jestem tak rozbita że szok... Pojechałam dzisiaj do znajomej. Na chwile tylko. Zobaczyłam ją to ją nie poznałam. Myślałam że włosy przefarbowała. Po chwili do mnie dotarło... cała na czarno. Jej mama w ciągu ostatniego roku miała 3 zawały. Pytam się ją, a raczej stwierdziłam fakt "stało się coś, prawda". Tylko kiwnęła głową i się rozpłakała. Pytam "mama?", a ona mi mówi, "nie, mąż" Przepraszam że to tu tak napisałam, ale odkąd wróciłam nie wiem co mam ze sobą zrobić. Nie chce żebym przyszła na pogrzeb, ale ja sobie nie wyobrażam tam nie być. Znałam go.[/QUOTE] Bardzo mi przykro... ![]() Dla mnie największą tragedią życiową było by stracić męża.. Nie wyobrażam sobie życia bez niego, swojej egzystencji na tym świecie.
|
#2386 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny później Was doczytam i pokomentuje
Po 15 udało mi się w końcu wejść na badanie Same korki bo to godziny szczytu i spóźniliśmy się troszkę ale na szczęście chwile później wchodziliśmy na badanie Kropek jest jak najbardziej wzorowy, cwaniak stal na nogach i był odwrócony kręgosłupem więc lekarz trząsł brzuchem (! nie wiedziałam że tak można... ) by Kropek się chociaż troszkę odwrócił, ale olał nas totalnie i ssał kciuka w najlepsze Serduszko zdrowe, kosteczki dlugosci takiej jak mają być, mozg i reszta kompanii prawidłowe - kamień spadł mi z serca. No i Kropek dalej jest Kropkiem, fifol mu nie odpadł więc zostaje chłopakiem Wrzucam kilka fotek, ssanie kciuka, szłapki, chude nogi i fejsik
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46379738]Jestem tak rozbita że szok...
Pojechałam dzisiaj do znajomej. Na chwile tylko. Zobaczyłam ją to ją nie poznałam. Myślałam że włosy przefarbowała. Po chwili do mnie dotarło... cała na czarno. Jej mama w ciągu ostatniego roku miała 3 zawały. Pytam się ją, a raczej stwierdziłam fakt "stało się coś, prawda". Tylko kiwnęła głową i się rozpłakała. Pytam "mama?", a ona mi mówi, "nie, mąż" Przepraszam że to tu tak napisałam, ale odkąd wróciłam nie wiem co mam ze sobą zrobić. Nie chce żebym przyszła na pogrzeb, ale ja sobie nie wyobrażam tam nie być. Znałam go.[/QUOTE] Jezu to straszne... Też myślałam na początku,że o mamę chodzi a tu mąż Choć to dwie tragedie jakby nie patrzyć... Najgorsze,że jej nawet przy nim nie było.. Cytat:
Oby te mięśniaki w niczym Ci nie przeszkodziły A ja mam dzień z d... zepsułam Tż urodziny... W sumie on mówi,że nie zepsułam ale jest mu przykro,że ja cały dzień płaczę... Tak mi źle jak większość czasu jestem sama w tym domu... Chciałabym pójść do kogoś,porozmawiać a tu nikt dla mnie czasu nie ma i każdy dzień wygląda tak samo Normalnie ryczę i się dzisiaj uspokoić nie mogę... Chociaż dałam Tż najlepszy prezent-pierwszy raz poczuł jak dzidzia kopię... Czuję się taka beznadziejna do paru dni a dzisiaj to już najbardziej
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
|
#2388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluje
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super,że wszystko gra teraz tylko czekać do porodu
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
|
#2390 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a ja mam takie pytanie pod zebrami tak strasznie mi ciagnie skora ze szok, domyslam sie ze to normalne?? tez tak macie?? smaruje brzuch juz chyba ze 2 albo 3 razy dziennie bo czuje ze robie sie jak balon za to jestem szczesliwa kupilsmy z mezem wkoncu krzaczka do naszych gazoników A w zalaczniku pokaze wam moje drzewko:P
|
|
#2391 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sliczne foteczki ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- a zapomnialam dodać, że zakupiłam zasłonki do pokoju małego
|
|
#2393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super oczywiscie czekamy na zdjecia gotowych zaslonek
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
też paseczkowe
zdjecia zrobie jak juz beda wisieć na tle ściany paseczkowej
|
#2395 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ty się trzymaj i nie zamartwiaj , jesli bedziesz pod stałą opieką to wszytsko bedzie dobrze [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46379738]Jestem tak rozbita że szok... Pojechałam dzisiaj do znajomej. Na chwile tylko. Zobaczyłam ją to ją nie poznałam. Myślałam że włosy przefarbowała. Po chwili do mnie dotarło... cała na czarno. Jej mama w ciągu ostatniego roku miała 3 zawały. Pytam się ją, a raczej stwierdziłam fakt "stało się coś, prawda". Tylko kiwnęła głową i się rozpłakała. Pytam "mama?", a ona mi mówi, "nie, mąż" Przepraszam że to tu tak napisałam, ale odkąd wróciłam nie wiem co mam ze sobą zrobić. Nie chce żebym przyszła na pogrzeb, ale ja sobie nie wyobrażam tam nie być. Znałam go.[/QUOTE] Przykro mi bardzo nie potrafie sobie nawet wyobrazic jak sie czuje twoja koleżanka ![]() Cytat:
tak to juz jest z tym recepcjonistkami , dobrze ze jej udowodniłaś ![]() Cytat:
super słodkie ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
|
|
|
#2396 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuje wszystkim za życzenia
I gratuluje wizyt ![]() Zaraz uduszę tz Siedzę pół dnia w domu sama i tak cały tydz bo on w pracy i przygotowałam dla nas film na wieczór i w ogole a on zasnął Tak czy tak muszę teraz posiedzieć ze dwie godziny w swoim towarzystwie bo jak pójdę spać wcześniej to wstane w środku nocy a tz sobie juz chrapie... Tak w ogole to bardzo sie przyzwyczaiłam spać z zatyczkami w uszach i nie jak malutka sie urodzi to bede musiała sie tego oduczyć ... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2397 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, znowu załamałam się ilością postów po wczoraj, ale jakoś nadrobiłam. Nie drukować tak!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
świetna ta koszulka! Ładnie wyglądasz :) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzanet :cmok: aisa 100 lat :) :*
31.07.2014 Gabryś jest już z nami Edytowane przez Denaris Czas edycji: 2014-05-09 o 20:42 |
|||||||||
|
|
|
#2398 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Perełka, gratuluję córci ![]() Misstic, wcale ci się nie dziwię, że cię poniosło u dentysty ![]() Mandragorrka, dobrze, że szczęśliwie dotarliście do domku ![]() wpaula zdrówka!!! Ja niedawno się ogarnęłam po przeziębieniu. Nic już od siebie nie dodaję, bo tu dziewczyny już wszystko ci napisały, też korzystałam z ich porad etusiaaa, bardzo ładna ozdoba dzanet2108, przykro mi z powodu męża koleżanki ![]() Dziś dostałam maila z elektroniczną fakturą i powiadomienie, że z powodu prac technicznych termin płatności wydłużają UWAGA do: 28.11.2013r. Aha, i dla lubiących żelki - być może kogoś nie zaskoczę, ale ja dziś to dopiero odkryłam w sklepie. Jadłyście z tej serii Akuku tzw. składaki, że łączy się żelka o smaku malinowym z ananasowym i jedząc je razem czujesz truskawkowy smak .? |
|
|
|
|
#2399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A największy smaczek to w klubie. Ale to nie powód do płaczu tylko nerwów. Chyba,że do płaczu nad debilstwem ludzi... Ehh. Brak słów.
|
|
|
|
#2400 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja to może nie płakałam, tylko wyłam do szlafroka, żeby nikt nie słyszał . Raz a porządnie, ale teraz to wydaje mi się trochę śmieszne
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.

albo moze słuzyć jako pontonik do pływania 
.
No jak Ty zawsze taka wysportowana i nadal aktywna, jeszcze kształtów nabierasz to i Tżta to kręci
Jak to kiedyś mówili w wojsku: zmiana kodu - trójka z przodu

waży całe 580g więc sporo ( moja kluska). Jak lekarz powiedział że na 100% dziewczynka to łzy same mi poplynely po policzkach. U mnie wykrył miesniaka na macicy który ma 2cm i mam być pod stałą kontrolą swojego gin. 

Wklej zdjęcie jak dasz radę

Szurnięta to mało powiedziane (ja ofc)