|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonaj
Dobry.
Ja lubię tv, ale mało oglądam, ale lubię jak leci coś tam. U nas kuweta w łazience stoi i jakoś nie wyobrażam sobie jej w kuchni, mimo iż zamykana. W kuchni się je a nie sra. Poza tym od rana nerwy, te dzieci mnie kiedyś doprowadzą do granicy wytrzymałości |
|
|
|
#2372 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonaj
Mnie w ogóle kuwety obrzydzają :P nie moglabym mię kota z kilku względów i to jest jeden z nich
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem ci insane, ze rozumiem. Kupa kota mze obrzydzac. Myslam, ze jak wycieralam dzieciom tylki to co tam kupka mala kocia a tu ... no opisac slowqmi sienie da jaki to smrod. Ja jak widze to zaraz biegiem z woreczkem ale i tak chwile jest taki zapach, ze...
Zazdroszcze wam tych duzych formatow. Wiecie, ze ja mam nadal stqry dupiasty tv? Ma 12 lat i ani raz sie nie zepsul. Dosc maly wiec... ostatnio tylko pilot padl a guziki w tv dzialaja tak, ze jadenp kanal 1,2,3, potem 3,2,1 haha tak dwa kroki do przodu krok do tylu. Mozna dostac szalu ![]() Ale tez nie lubie gdy toto gra dla samego grania. Moja mala chora. Wymiotowala bardzo w nocy. Teraz brzuszek boli, slabiutka bladziutka. J.pisal ze tez zle sie czuje. O 14:00 wraca. Ja juz jak mlody bog 83,7 dzis rano.
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
Marta mnie tez ten smród dobija. Jak tylko będzie lepszy miesiąc to od razu kupuje dobrą karmę a nie żadne Puriny czy inne gówna. jak jadł Acane to nic smrodu nie było.
Biedna młoda, zdrówka dla niej. Dla J. nie bo dupek, dla Ciebie nie miał dobrego słowa i nie pomagał to niech spada. I brawa za wagę |
|
|
|
#2375 |
|
Zadomowienie
|
Hej my mamy telewizory, ale jakoś mało oglądamy, ale szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie życia bez tv, mimo że mało oglądam. Tylko ja ze wszystkim tak mam, np. jakis czas temu zepsuła mi się maszynka do mięsa, którą używałam może raz w roku, no ale jak się [popsuła, to oczywiście natychmiast była mi potrzebna i musiałam kupić nową, którą od czasu zakupu użyłam tylko raz. I podejrzewam, że tak samo byłoby z tv, gdybym nie miała, to na pewno baaaaaaaaaaaaaaardzo bym chciała coś obejrzeć
ja programów tv praktycznie nie oglądam, ale zazwyczaj jakieś bajki na youtube na tv moje dziecię ogląda. U mnie w domu rodzinnym tv grał jakieś 20 godzin na dobę, mimo że nikt go nie oglądał i tak coś musiało grać, a mnie to strasznie denerwuje i ja zawsze wyłączam, jak nikt nie ogląda, więc u mnie tv włączony jest max 2 godziny dziennie.Martolina za wagę, idzie w dół, w końcu super, nie?U mnie tez spadek, równy kg od zeszłego tygodnia. Dziś 89,1
|
#2376 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Widziałam wszystkie odcinki rolnika Grzesiek i Adam okazali się beznadziejni O staszku nic nie bede mowic Stary kawaler i filozof![]() Niektore dziewczyny tez daly czadu. Mysle ze program ma wzięcie bo jest o zwyklych ludziach ale milosci w ten sposob raczej sie nie da znalezc![]() Ktos pytal o lydki i rower stacjonary;) Ja jezdzilam sporo i zreszta dalej jezdze - tyle ze juz nie na sacjonarnym. I nie zauwazylam zeby mi lydka urosla, ani cokolwiek innego. Jezdzilam na tych lzejszych obciazeniach godzinkę dziennie![]() Dziewczyny ratunku;( Kolezanka poprosila mnie zebym zaopiekowala się jej dziecimi;( 4 latka i roczek;( nie wiem czy ogarne temat. Pytanie do mam, jak ogarnac i zajac takie malenstwa???
Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2014-11-24 o 11:42 |
|
|
|
#2377 |
|
Zadomowienie
|
Martolina wpisz sobie cel w tabelkę, bo bidulko musisz chudnąc do zera teraz
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
HaGie brawo za spadek
|
|
|
|
#2379 |
|
Zadomowienie
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo HaGie normalnie ksiazkowo!mam dokladjie tak samo z zakupami ale to chyba normalne. Jak poczuje brak i wynikajaca z twgo potrebe to wierci mi to dziure w brzuchu ... a jak kupie nastepuje zaspokojenie spadek emocji i rzecz juz nie wzbudza mojego zaintwresowania. I najczesciej pragne miec to co ktos poleci. Wystarczy ze byla tu mowa obankach chinskich , poruszylam niebo i ziemie by je miec na juz, jakies serum na cos, jakies cos z hiedronki lidla z peomocji... a potem to lezy. Ostatnio ladnie z tym walcze ale szczesliwa z tym odmawianiem sobie nie jestem :/
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to mam tak, że jak się na coś napale to na już chcę mieć, ale jeśli nie mogę mieć na już, to zaczynam myśleć czy to potrzebuję i z reguły nie kupuję. Czekanie wywyłuje we mnie spadek chęci na tą rzecz
|
|
|
|
#2382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też ostatnio staram sie oszczędzać, w sklepie zazwyczaj napakuję zakupów do wózka, a potem stoję nad tym wózkiem i myślę, czy mi to na prawdę potrzebne i zdarza się, że odkładam niektóre rzeczy, ale niestety nadal kupuję sporo "nieprzydatnych" produktów. Wiecie, ja sobie pomyślałam kiedyś, że byłabym bogata, gdyby nagle ktos oddał mi pieniądze za wszystkie niepotrzebne rzeczy, które kupiłam, za każde jedzenie, które sie zmarnowało, bo kupiłam/zrobiłam za dużo... normalnie chyba bym była milionerem ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- ja właśnie zjadłam obiad, dla rodzinki robiłam kotlety mielone z mięsa drobiowego, a sobie zrobiłam gotowane pulpeciki z tego mięsa i zjadłam z duszonymi pieczarkami z cebula, a tak mi się jakos sypnęło pieprzu, że myslałam, że mi gębę wypali jak jadłam te pieczarki ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- posprzątałam, bo w weekend nas nie było, zrobiłam pranie i obiad i zaraz lecę po dziecko do szkoły muszę się wam pochwalic, wczoraj na angielskim mieliśmy test i zdałam na A
|
|
#2383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2384 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dokładnie! już, już, już! a potem jednak niepotrzebne i koniec tematu:Pbrawo dziewczynki za spadki ja się będę ważyć w sobotę (albo piątek).dzisiejszy jadłospis super, zaraz mam zamiar poćwiczyć, tylko wieśniak mi się uleży dzisiaj w pracy humor niesamowicie dobry, ale było to uwarunkowane spotkaniem z pewnym kolegą
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie jem obiad
HaGie brawa za A To jak nasze 5, nie?Pewnie jakbyś była zmuszona to byś gębę otworzyła ![]() Ja nie poćwiczyłam, kolana mnie kręcić zaczęły na wieczór strasznie. |
|
|
|
#2386 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja poćwiczyłam! chociaż moje dwa treningi w tabelce przy waszych to słabo wyglądają :/ muszę ogarnąć jakieś jajko na kolację i obiad na jutro...
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowo, ale co z tego jak tak późno.
No ale cóż, taki dzień. |
|
|
|
#2388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja dziś na kolacje banana zjadłam, wiem, że nie powinnam, ale ani mi się nie chciało jeść, ani mi sie nie chciało kolacji robić, więc wzięłam, co było pod ręką ![]() w ogóle nie mam pomysłu, co jutro na obiad, chyba rybę zrobię ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Co robita?
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2390 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez włączyłam, akurat na końcówkę
chyba idę zaraz spać
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pokutuje (czyt.wymiotuje)...juz mi nic innego nie przychodzi do glowy tylko to, ze za cos ppokutuje.dop.wczoraj lepiej z zatokami, dzis rotawirus. Na szczescie u M.dzis lepiej. Tylko raz wymiotowala, oslabiona ale nie tragicznie. Pije a to najwazniejsze, ale patrze nasluchuje czy u L. ok. Z tym dziadostwem marne szanse by ktos sie wymknal. Miska w gotowosci. J.spi jakby nigdy nic. Z reszta staram sie ich nie pobudzic. Siedze w lazience i pewnie szybko nie wyjde.
Normalnie dieta cud :/ az sie sciany trzymac musze na tej diecie. .
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-11-24 o 23:51 |
|
|
|
#2392 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczynki gratuluję spadków !! Mi poniedziałek szybko zleciał, w pracy nim się obejrzałam była 14! ale za to siedzieliśmy do 18 HaGie, no no! super nota! A ! to jak nasza 6 długo jesteś już w Londynie? Dzisiaj się oparłam pokusie, w pracy szefowa przyniosła pomadki, dla wszystkich oczywiście, i każdego z osobna częstowała, wzięłam jedną ( żeby się nie tłumaczyć czemu nie jem ) ale nie zjadłam! schowałam do szufladki ;p blondi cukierkowy chomik Myszko, ja na dzieciach się nie znam, więc nie pomogę Może spędź dzień z dzieckami i z ich rodzicami razem to będziesz wiedziała czego się możesz spodziewać Dziewczyny u mnie leje i jest -2 rano będę miała szklankę na drodze, a samochodem dojeżdżam do pracy która mi pożyczy psi zaprzęg albo sanie z reniferem?---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
ehh Trzymaj się cieplutko i pij dużo!! Mam nadzieję, że masz jutro wolne w pracy i możesz zostać w domku! A dzieciątka jutro będziesz miała już zdrowe! Przesyłam mocą tęczowego serducha dużo zdrówka!! ![]()
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni
|
||
|
|
|
#2393 |
|
Zadomowienie
|
Martolina bidulko, Ty to chyba musisz być straszną grzesznicą, bo takiej "pokuty" bym nie chciała
Blondi ja nie mieszkam w Londynie, tam Creature urzęduje ![]() SzaraMyszko tym rocznym dzieciątkiem to bym się tak bardzo nie przejmowała, gorsze może być do ogarnięcia to 4 letnie (wiem, bo takie posiadam w domu). Zapytaj mamę tych dzieci, co lubią robić...w najgorszym wypadku włączysz bajki dobra, spadam do wyrka, dobranoc
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Fenks
A te slodkosci wynos z szuflady bo cie skusi. Ale brawa oczywiscie za silna wole i spryt. Sa to niezreczne sytuacje z ktorymi trzeba sie mierzyc. Mozna tez wszem i.wobec oglosic ale potem jak sie nie wytrzyma wpostanowieniu to glupio.Ja jutro tez skrobie szybki :/ mam zwolnienie na caly tydz jeszcze ale odwoze corkedo szkoly. nie pozostaje nic innego jak wyjsc wczesniej z domu, odpalic auto, nawiewy na full i skrobac. Swoja droga jak ja chcialabym miec auto z podgrzewana przednia szyba. Nie wiem dlaczego tylne to standart a przod juz nie bardzo.
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-11-25 o 00:03 |
|
|
|
#2395 |
|
Zadomowienie
|
Martuś masakra tymi chorobami
mam nadzieje ze rotawirus szybko przejdzie...Dzidn dobry
|
#2396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Cytat:
Jak dziś? Lepiej? A dziewczynki? Cytat:
A 4-ro latka to puzzlami zajmiesz, kolorowanki jakieś. Matki podpytaj co lubi robić.
|
||
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. U mnie na wadze 83.0 ale wymiotowalam bardzo. Juz nie wiem co robic. Musze niedlugo wsiasc do auta a mam zawroty. Nie wiem czy utrzymam antybiotyk.
|
#2398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() normalnie chudniesz w oczach ![]() Blondi a co to są te pomadki, które przyniosła Twoja szefowa? Bo ja chyba w życiu tego nie jadłam ![]() Dzień dobry
|
|
#2399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Na marginesie u nas tez wszyscy chorzy tzn. mnie jakieś zapalenie zatok bierze...w sumie co się dziwić jak z wilgotnymi włosami na rower w taką pogodę poszłam
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchne plotują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonaj
Łoooo Matko Marta zdrówka
![]() Dzień dobry... Brakuje mi doby dzisiaj muszę sie ogarnąć ze Skalpelem, ale to jak wrócę od kuleżanki... Odezwę się później, muszę Was doczytać dokładnie , miłego dnia
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

83,7 dzis rano.
za wagę, idzie w dół, w końcu super, nie?

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...