Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-05, 19:23   #2371
crystal25
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
za dziadka, żeby się wszytsko ustabilizowało.
ufff w końcu ugotowałam, posprzątałam, załatwiłam biurowe papiery i mam chwilę dla siebie. Witam w 24 tygodniu ciązy dzidek się mości w brzuchu jak nigdy, rano chyba ma czkawkę?! a później boksuje-chyba Gołota mi rośnie
Jak ten czas leci
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 19:24   #2372
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek221 Pokaż wiadomość
Witajcie Kobitki dawno się nie odzywałam ale w rozjazdach byłam. Właśnie jestem po wizycie u gina i u mnie w brzuszku mieszka Ania więc poproszę o zaznaczenie mnie kolorkiem. Niunia warzy 400 g i jest śliczna, a jak kopie...
Lecę Was czytać
gratki zmieniłam na kolor różowy

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 19:33   #2373
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
ojustyna, co się stało? W robocię Cię załatwili? Cały czas powtarzam, że niewielu pracodawców w naszym kraju jest fair jestem pewna, że dacie radę. Nie jest aż tak ważne ile ma się pieniędzy, ale jak się nimi potrafi gospodarować
Tak mnie załatwili że nie mam nic, ale zawsze jestem mile widziana jak już urodzę i będę w pełnej dyspozycyjności a kombinowanie z otwieraniem firmy czy zatrudnianiem się u kogoś po cichaczu to nie dla mnie, to dopiero stres zwłaszcza jak teraz tyle tych kontroli, jakby nie mogli poczekać jeszcze z tą luką w prawie troche na mnie ale mam nadzieje że się jeszcze los odwróci ^^

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
Tez tak myślę o tych ubraniach dla dziecka wózku itd a kasa zawsze na coś innego się przyda dla dziecka
Dobrze że taki maluszek za dużo nie wymaga "oby cycka była, w majciochach sucho i ciepło dla dzidzi" to mnie trzyma jakoś przy zdrowych zmysłach

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez martunka88 Pokaż wiadomość
ojustyna, uliczka byłam dzisiaj na Bukowskiego i mam świeżutkie informacje
Dzisiaj mija 22 tc, panie powiedziały, że to idealny moment na zaczęcie ćwiczeń. Każda mama może chodzić 2 razy w tyg. aż do rozwiązania. Jednak trzeba zapisywać się z wyprzedzeniem, bo sporo kobiet chodzi, a na 1 zajęcia mogą przyjść 22 os. Plusem jest, że zajęcia są 4 razy w ciągu dnia i można sobie dopasować, nie ustala się sztywnych dat. Na zajęciach są ćwiczenia gólnousprawniające, nauka parcia i oddychania.
Z kolei zajęcia z mężem dopiero w połowie stycznia- 2 tyg. od pon. do czw. Pod odbyciu tych zajęć są jeszcze wykłady z porodu rodzinnego i ćwiczenia kąpieli oraz pielęgnacji niemowlaka.
Dziękuje ci kochaniutka za informacje, jutro lecę się zapisywać będzie więcej zajęć, czyli mniej czasu na myślenie o głupotach

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
Póki co przyszła przesyłka z next a i jeszcze kupiłam drobiazgi w kappahl
Ubranka z next są cuudne, jako jedyne w luympkach pomimo że używane są mięciutkie i nie spierają się kolorki ani nie farfoclują się dobry zakup
Stary 2014-11-05, 19:38   #2374
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
idę jutro oddać krew i mocz , zbadać cukier, boję się

O matulu ja też idę na glukozę... mam czekać między wampirzymi pobieraniami 2 godziny

Wypicie glukozy będzie mnie dla mnie chyba najprzyjemniejszą cześcią tej całej ceremonii..

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

ojustyna niektórzy pracodawcy są cudowni, jeśli chodzi o kobiety w ciąży. Moja znajoma po przyznaniu się, że jest w ciąży (była może w 7 tygodniu) od razu dostała wypowiedzenie. A że była na zleceniu, niestety nie mogła nic zrobić.

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 19:40   #2375
szkrabeniek
Raczkowanie

Jeśli mogę to ja również proszę o pokolorowanie mnie na niebiesko

Wiem że czarny wyszczupla i w moim przypadku by mi się to przydało ale jednak zakochałam się w niebieskim

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 19:40   #2376
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Ja nie mam wyplaty od wiekow juz... jestem skazana na TZ I na co nas stac to kupimy, a jak nie to zawsze sa inne rozwiazania... w kazdym razie na zadne nigdy nie bedziemy narzekac, najwazniejsze ze jest gdzie mieszkac i co jesc, i nikt brudny nie chodzi.
Oj... pampersy sa bardzo drogie ehh.
Pokaz swoje zdobycze jesli masz ochote Ja dzis znalazlam lumpeks u nas.... jak nigdy i chcialabym jutro sie do niego przejsc... a to calkiem przypadkiem znalezlismy, bo zawozilismy lozko na sprzedaz do czyjegos domu, patrze a tam odziez uzywana, gdyby nie pogoda i zmeczenie to z TZ jeszcze dzis bysmy tam zaszli.... [
Co my byśmy bez tych naszych TŻów poczęły dobrze że są te kochane osóbki i jak to się mówi raz pod wozem raz na wozie ^^ obyśmy szybko na nogi staneli, najgorsze że wyrwaliśmy się z remontem bo mieszkanie w całkowitej rozsypce było, cała elektryka do wymiany, hydraulika, krzywe ściany ehh i na to idzie tego tyle że przy tym jestem w stanie powiedzieć że pampersy i ich koszt to pikuś A zakupami się pochwale na pewno, w wolnej chwili obfocę, ale najpierw musze nazbierać do prania sterte
Stary 2014-11-05, 19:46   #2377
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie Kobitki dawno się nie odzywałam ale w rozjazdach byłam. Właśnie jestem po wizycie u gina i u mnie w brzuszku mieszka Ania więc poproszę o zaznaczenie mnie kolorkiem. Niunia warzy 400 g i jest śliczna, a jak kopie...
Lecę Was czytać
Gratuluję córeczki powiem nieskromnie, że imię Ania bardzo śliczne
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 19:55   #2378
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
O matulu ja też idę na glukozę... mam czekać między wampirzymi pobieraniami 2 godziny

Wypicie glukozy będzie mnie dla mnie chyba najprzyjemniejszą cześcią tej całej ceremonii..

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

ojustyna niektórzy pracodawcy są cudowni, jeśli chodzi o kobiety w ciąży. Moja znajoma po przyznaniu się, że jest w ciąży (była może w 7 tygodniu) od razu dostała wypowiedzenie. A że była na zleceniu, niestety nie mogła nic zrobić.
boję się bardzo
a jeszcze to czekanie jutro od rana

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

w końcu ktoś na niebiesko
bo tak to ciągle na różowo kolorowałam
gdy kogoś przegapiłam proszę na priv

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-05, 20:03   #2379
nouvelle2
Zakorzenienie

wiecie co, mój pociąg sobie stanął w Zgierzu i tam staliśmy 3 godziny W sumie 9 godzin w pociągu, ledwo żyję

Przeczytałam co tam naskrobałyście, ale już nie mam siły cytować. Ale widzę, że dzień upłynął pod znakiem wizyt i zakupów, także i jednego i drugiego gratuluję

A w ogóle to 'dostałam' od taty szafę Musi ją tylko oddać do renowacji, bo to antyk po mojej prababci. Uwielbiam antyki Chciałabym ją upchnąć w pokoju jako szafę Zosi, zamiast tych komódek z Ikei, które planowałam kupić. Kłopot w tym, że jedyne możliwe ustawienie jest takie, że łóżeczko wylądowało by pod oknem. I teraz moje pytanie- czy to bezpieczne? Nie mam kaloryfera pod tym oknem, także to na plus Okno jest nowe, szczelne, a dodatkowo ono jest wyżej niż standardowe okna, bo zaczyna się dopiero ok. 120 cm nad podłogą i uchyla się tylko do góry. Wychodzi nie na ulicę, tylko na ogród. Co myślicie?
Chciałabym tą szafę upchnąć w pokoju, bo jest , no ale jak nie to będzie stała w naszym przedpokoju

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 20:04   #2380
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
[/COLOR]w końcu ktoś na niebiesko
bo tak to ciągle na różowo kolorowałam
takich TŻów mamy, że same koronkowe roboty
Stary 2014-11-05, 20:06   #2381
nouvelle2
Zakorzenienie

Niunia u mnie możesz dopisać imię małej- Zosia

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-05, 20:09   #2382
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Ja też

Ciągle mówiłam sobie, że nie będzie różowego, może pojedyncze sztuki.
A jak kupuję, to ciągle wybieram różowe z konieczością przełamania innymi kolorami
Np. róż z szarym

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Witam. Ja dopiero co dotarlam do domu... padam.... ufffff.....
Na lumpkach nic nie dorwalam. Zakupy w.biedrnie.udane i odebralam nagrodę w rossmanie jutro podjade na 9.30 na otwarcie innego lumpa bo maja nowy towar i mam nadzieje ze poszaleje
A i kupilam nowe witaminy z PREGNA przeszlam na FEMIBION NATAL 2. maja wiecej dawek itp. Moze one powstrzymaja moje wypadanie wlosow.
Dzisiaj na kolacje pizza omomom a na chwile obecna leze jak kloda bo nogi tak mnoe bolą, że ho ho ho
Brałam Femibion a włosy nadal leciały... Teraz przerzuciłam się na Omegamed, ale tylko dlatego, że akurat nie było Femibionu w aptece.

Ja mam w planie jutro pizzę na obiad zrobić.

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
tort teczowy? Musi byc pyszny, bo sama nazwa kusi To ciasto czekoladowe zrobie na nastepne zakupy ciekawe czy mi wyjdzie Podaj prosze przepis na rafaello , ja kiedys robilam ale kulki rafaello i byly za slodkie )) nie jestem taka zdolna do robienia tortow, a lubie robic w kuchni cos pysznego hihi zazdroszcze!!! [COLOR="Silver"]
Rafaello robię z tego przepisu http://www.poezja-smaku.pl/rafaello-...bez-pieczenia/. Tylko daję więcej czekolady .
A tort tęczowy, bo każdy biszkopt jest w innym kolorze. No i znalazłam przepis na smakowity krem z milky way'ów.

Cytat:
Lecę Was czytać
Gratuluję córci

A mnie tak strasznie dzisiaj bolą cyce . Cały czas są wilgotne.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 20:13   #2383
olasia
Zadomowienie

Hej dziewczynki, co wy tak napisalyscie duzo od wczoraj? Taka ladna pogoda i siedzicie na forum

Dzisiaj w tesco mialam taka ochote cos kupic dla malenstwa a wyszlam z rajstopami dla Marcela

Poza tym, ze mnie czopki wnerwiaja to u mnie nudyyy...

Jutro wylewaja u nas podloge i musimy juz jakies deski wybrac do domu

Marcelek moj caly swiat
Laura 39/40 tp 9.03.2015
olasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 20:29   #2384
niunia_ona
Zakorzenienie

mnie łydki bolą nie wiem co to
jak się boję jutra;/
kupiłam dwie pościele na kołderkę dla małej na póżniej za 2 zł sztuka;D
a dostałam aż dwie takie fajne w kaczki

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-05, 20:32   #2385
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Np. róż z szarym

Brałam Femibion a włosy nadal leciały... Teraz przerzuciłam się na Omegamed, ale tylko dlatego, że akurat nie było Femibionu w aptece.

Rafaello robię z tego przepisu http://www.poezja-smaku.pl/rafaello-...bez-pieczenia/. Tylko daję więcej czekolady .
A tort tęczowy, bo każdy biszkopt jest w innym kolorze. No i znalazłam przepis na smakowity krem z milky way'ów.

Gratuluję córci

tez poprosze same pysznosci!!! ale to rafaello musi byc naprawde dobre, tak wyglada
Tez mnie bola...od dwoch dni, kluja, bola, ehhh... moze sie powiekszaja hi hi hi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-05, 20:35   #2386
smv
Zakorzenienie

Niunia stwierdzam fakt - jesteś zakupoholiczka lumpeksowa uwielbiam czytać twoje posty bo chyba jesteś nieźle szurnieta a ja takich ludziow lubuje
Stary 2014-11-05, 20:39   #2387
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
Co my byśmy bez tych naszych TŻów poczęły dobrze że są te kochane osóbki i jak to się mówi raz pod wozem raz na wozie ^^ obyśmy szybko na nogi staneli, najgorsze że wyrwaliśmy się z remontem bo mieszkanie w całkowitej rozsypce było, cała elektryka do wymiany, hydraulika, krzywe ściany ehh i na to idzie tego tyle że przy tym jestem w stanie powiedzieć że pampersy i ich koszt to pikuś A zakupami się pochwale na pewno, w wolnej chwili obfocę, ale najpierw musze nazbierać do prania sterte
Kochane i to jak...
Sporo roboty w domku macie...

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez olasia Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki, co wy tak napisalyscie duzo od wczoraj? Taka ladna pogoda i siedzicie na forum

Dzisiaj w tesco mialam taka ochote cos kupic dla malenstwa a wyszlam z rajstopami dla Marcela

Poza tym, ze mnie czopki wnerwiaja to u mnie nudyyy...

Jutro wylewaja u nas podloge i musimy juz jakies deski wybrac do domu
u nas zimno, az sie wychodzic nie chce z lozka
Stary 2014-11-05, 20:42   #2388
niunia_ona
Zakorzenienie

kurde leże sobie i słucham jak moja niunia w brzuchu jakieś dżwięki wydaję jakby żabka haha

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Niunia stwierdzam fakt - jesteś zakupoholiczka lumpeksowa uwielbiam czytać twoje posty bo chyba jesteś nieźle szurnieta a ja takich ludziow lubuje

no ja jeszcze sobie czekam aż chwilę poleży w lumpeksie z nadzieją przychodzę kolejnego dnia gdy jest tańsze <3
a co moje to moje
nowa pościel kosztuje w pepco 50 zł
a ja mam dwie sztuki 4 zł
a co tam mi szkodzi

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-05, 20:46   #2389
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
wiecie co, mój pociąg sobie stanął w Zgierzu i tam staliśmy 3 godziny W sumie 9 godzin w pociągu, ledwo żyję

Przeczytałam co tam naskrobałyście, ale już nie mam siły cytować. Ale widzę, że dzień upłynął pod znakiem wizyt i zakupów, także i jednego i drugiego gratuluję

A w ogóle to 'dostałam' od taty szafę Musi ją tylko oddać do renowacji, bo to antyk po mojej prababci. Uwielbiam antyki Chciałabym ją upchnąć w pokoju jako szafę Zosi, zamiast tych komódek z Ikei, które planowałam kupić. Kłopot w tym, że jedyne możliwe ustawienie jest takie, że łóżeczko wylądowało by pod oknem. I teraz moje pytanie- czy to bezpieczne? Nie mam kaloryfera pod tym oknem, także to na plus Okno jest nowe, szczelne, a dodatkowo ono jest wyżej niż standardowe okna, bo zaczyna się dopiero ok. 120 cm nad podłogą i uchyla się tylko do góry. Wychodzi nie na ulicę, tylko na ogród. Co myślicie?
Chciałabym tą szafę upchnąć w pokoju, bo jest , no ale jak nie to będzie stała w naszym przedpokoju
Jak jest szczelne to czemu nie moj Tata pamietam mial lozeczko w pokoju Marcela przy oknie wlasnie, a pokoj tez nie za duzy byl dla niego wiec musieli jakos pomiescic meble i lozeczko
Pochwal sie tym antykiem uwielbiam takie rzeczy...a moj TZ niestety nie cierpi....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-05, 20:49   #2390
niunia_ona
Zakorzenienie

jutro muszę wstać o 6 :/ nie lubię

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-05, 20:50   #2391
crystal25
Zakorzenienie

Mamusie jutro mam spotkanie z polozna, i nie bardzo wiem o czym z nia rozmawiac.... moze wy wiecie? Do tej pory pytalam o wszystko ginekologa, i mam kilka pytan do anestezjologa ale to w styczniu, a z nia nie bardzo wiem o czym rozmawiac...
Stary 2014-11-05, 21:06   #2392
olasia
Zadomowienie

Ja tez lubie antyki, w ogole podobaja mi sie wnetrza takie mieszane, stare z nowym, lekko industrialne ale przy tym przytulne. Na szczescie mezu razxzej sie zgadza na moje pomysly bo sam uwaza, ze jemu wszystko jedno jak jest urzadzone. Ooo jemu sie podoba byle bylo tanio
a moje dziecie mi spax nie daje, wieci dziure w jednym miejscu... ah a jutro mam znowu zalatany dzien

crystal- u nas od tygodnia slonko i cieplutko i bardzo sie cieszymy bo dzieki temu mozemy duzo na zewnatrz zrobic... a tak w ogole to slonka nigdy dosc
nie mam pojecia o czym sie rozmawia z polozna, ona chyba juz wie co ci przekazac hmmm?

Marcelek moj caly swiat
Laura 39/40 tp 9.03.2015

Edytowane przez olasia
Czas edycji: 2014-11-05 o 21:08
olasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 21:19   #2393
smv
Zakorzenienie

Dziś mój Skarbek szaleje chyba pierwszy raz taki czad mam w brzuchu heh ooooo znów czuje i tak w kółko ;D
Stary 2014-11-05, 21:22   #2394
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Dziś mój Skarbek szaleje chyba pierwszy raz taki czad mam w brzuchu heh ooooo znów czuje i tak w kółko ;D
moja też mam nagrane ją juz kilka razy
uwielbiam

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-05, 21:44   #2395
smv
Zakorzenienie

Poka Poka!
Stary 2014-11-06, 05:05   #2396
smv
Zakorzenienie

Halooooooo jestem pierwsza! Dzidzia już po 3 się obudziła i kopie i kopie... Teraz chwila ciszy
Stary 2014-11-06, 05:23   #2397
crystal25
Zakorzenienie

dzien dobry mamusie

---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ----------

Cytat:
Napisane przez olasia Pokaż wiadomość
Ja tez lubie antyki, w ogole podobaja mi sie wnetrza takie mieszane, stare z nowym, lekko industrialne ale przy tym przytulne. Na szczescie mezu razxzej sie zgadza na moje pomysly bo sam uwaza, ze jemu wszystko jedno jak jest urzadzone. Ooo jemu sie podoba byle bylo tanio
a moje dziecie mi spax nie daje, wieci dziure w jednym miejscu... ah a jutro mam znowu zalatany dzien

crystal- u nas od tygodnia slonko i cieplutko i bardzo sie cieszymy bo dzieki temu mozemy duzo na zewnatrz zrobic... a tak w ogole to slonka nigdy dosc
nie mam pojecia o czym sie rozmawia z polozna, ona chyba juz wie co ci przekazac hmmm?
Ja tez nie, ale TZ mowi zebym popatrzala w internecie, i pozapisywala sobie jakies pytania,dla ulatwienia, no to tak zrobie.... Spojrzalam w swoje karte, wizyta ma trwac 45 minut az.
Stary 2014-11-06, 05:54   #2398
marcia45
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość

U nas łóżeczko będzie pod oknem i przy kaloryferze. Mamy bardzo mini sypialnie i nie ma możliwości innego ustawienia. Mam nadzieje, że będzie ok. Ewentualnie będę je przysuwać do naszego łóżka w nocy.

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Np. róż z szarym

Gratuluję córci

Krem z milky wayów pycha.

Nie nadrobię, szalejecie, a ja coraz bardziej zmęczona po pracy wracam i czytam jedynie rano. Zbieram się, dobrze, że niedługo weekend

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 05:59   #2399
smv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
U nas łóżeczko będzie pod oknem i przy kaloryferze. Mamy bardzo mini sypialnie i nie ma możliwości innego ustawienia. Mam nadzieje, że będzie ok. Ewentualnie będę je przysuwać do naszego łóżka w nocy.

Krem z milky wayów pycha.

Nie nadrobię, szalejecie, a ja coraz bardziej zmęczona po pracy wracam i czytam jedynie rano. Zbieram się, dobrze, że niedługo weekend
Nie boisz się że dziecko będzie mieć za gorąco czy za suche powietrze? Nawet się nie zaleca żeby łóżko było przy kaloryferze..
Stary 2014-11-06, 06:42   #2400
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Helloł!
Katar nie daje mi spać więc wstałam;( a córka i tż tak słodko śpią
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości